Bionwell Supreme '4D' Premium masszázsfotel (SL-A665)

A masszázsfotelpiac újdonsága számos teljesen egyedi funkcióval - egészen elképesztő, bevezető áron, 999.990 Ft-ért!

A masszázsfotelt készletről, raktárról tudjuk szállítani
az ország bármely pontjára minden héten kedden és csütörtökön.
Megrendelés lehetséges itt a megrendelőfelületen a rendelés leadásával,
vagy a +36209368768 -as telefonszámon.

Hihetetlenül alacsony áramfogyasztású! Mindössze 160W = 0.16kWh.
Napi 1 óra használat költsége kb. 6 Ft (évi kb. 2200 Ft) a rezsicsökkentett árral számolva!

Elérhető színek: Bézs-Fehér | Szürke-Fekete | Szürke-Fehér

Videóbemutató a masszázsfotelről

A Bionwell Supreme 4D Premium masszázsfotelhez hasonló tudású masszírozó fotelekért akár 1.8M Ft - 3.6M M Ft közötti összegeket is elkérhetnek. Miért fizetne ennyit? Körülbelül 95%-ban azonos tudású, szintén iRest gyártmányú (SL-A105 gyári kóddal rendelkező) masszázsfotel például a Komoder Therapeutix masszírozó fotele, mely ára 2023.04.29-én 2.730.000 Ft(!).

Mik a Supreme 4D Premium masszázsfotelünk legfőbb jellemzői előnyei? A Bionwell csapatának tapasztalatai:

 • Elsősorban azoknak ajánljuk, akik átlagos vagy átlag feletti testmérettel rendelkeznek. Emellett alkalmas az átlagnál magasabb felhasználóknak is! Akár 2M testmagasságig, 120 kg testsúlyig is használható.

 • A legkifinomultabban masszírozó 4D masszázsfotelünk, vadonatúj, 2023-as tecnológiával. Még precízebb, még humánusabb érzet. De az emberinél akár sokkal hatékonyabb és erősebb masszázs!

 • Megújult nyakmasszírozó tehcnológiával rendelkezik, mellyel a nyak masszázsa még hatékonyabb.

 • A vádli gyúró masszázsa a leghatékonyabb, amit valaha tapasztaltunk - mely csökkenti a vádli feszülését, fájdalmát, nehézérzetét.

 • A legkönnyebben kezelhető masszázsfoteleink egyike.
   

Premium masszázsfotel modern külsővel!

A masszázsfotelpiacon egyedülálló, vadonatúj masszázsgörgő-technológia, mely

 • méginkább idomul a gerinc görbéjéhez

 • még precízebb masszázst tesz lehetővé

 • még kényelmesebb gerinc- és fekvőpozíció érhető el vele

 • képes megnyújtani a gerincet

 • Megújult, 2023-as nyakmasszázs technológia. Még kifinomultabb, de még hatékonyabb is!

Az innovatív "i" alakú, osztott, és ruganyos sínen mozgó masszázsgörgők az eddigi legprecízebb módon követik a gerinc alakját, az egész hátat megmasszírozzák, a nyaktól egészen a combokig masszíroznak!

ruganyos_masszazs_sin_bionwell_supreme_4d_premium_masszazsfotel_irest_SLA665.jpgvadonatuj_ruganyos_masszazs_sin_bionwell_supreme_4d_premium_masszazsfotel_irest_SLA665


4D intelligens masszázs technológia a nyaktól akár egészen combig!

bionwell-marais-top-premium-3D-masszazsfotel-intelligens-masszazskezek-masszazsa

Az intelligens masszázsgörgők csendesen mozognak, és automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését, felmérik a testvonalakat és görbületeket. Ez alapján állítják be a masszázspontokat és a masszázskezek távolságát. Az intelligens masszázskezek hasonlóan masszírozzák Önt, mint egy professzionális masszázsterapeuta. Hatékony masszázst végeznek a hátcsigolyák és a derékcsigolyák körül. Így Ön felfrissül, és enyhül a fájdalma, a hát fáradtságérzete.

4D intelligens masszázs-technológia - Mi is ez tulajdonképpen?

A 4D masszázs során a görgős masszázs erőssége több szinten beállítható (nem csak párnával és a háttámla dőlésszögének állításával szabályozható) - ez a 4D masszázsfotel legfőbb ismérve - illetve a masszázsgörgők kialakítása még finomabb, még kifinomultabb, az emberi érintéshez még inkább hasonló masszázst kaphatunk általa  - legalábbis ezek igazak a Bionwell 4D masszázsfoteleire. Más forgalmazók "4D" foteleire nem biztos. 

Vigyázat! Hiába hirdetnek 4D masszázsfotelként sok 2D masszírozó fotelt; ha nem állítható a görgős masszázs erőssége, az nem 4D masszázsfotel!

A 4D masszázsrendszer több dimenzióban végzi a dolgát. Fel-le és oldalirányban, valamint emellett mélységben, előre-hátra is dolgoznak a masszázsgörgők. Mélyebben az izmokba tudnak hatolni, akár 12 cm mélységig - a mélyebben lévő fájdalmak is csökkenhetnek!
- A mélység manuálisan beállítható! Ez nagyon fontos! Amelyik masszázsfotel nem rendelkezik kézi beállítási lehetőséggel a masszázs erősségét=mélységét tekintve, az nem 3D és nem 4D masszázsfotel! -
A mélymasszázs által a masszázsfotel még jobban fel tudja lazítani a kötött izmokat, akár a mélyebben fekvő rétegeket (fascia) is, oldva a feszültséget, a fájdalmat, csökkentve a stresszt. A Supreme 4D Premium masszázsfotel egy rendkívül kifinomult és a testfelületet és a gerincoszlopot lekövető intelligens görgőmechanikával rendelkezik. A paraspinális izmok hatékony masszázsával növelhető az izomtónus, és a testtartás is javítható. Az intelligens masszázskezek csendesen mozognak, és automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat és görbületeket. Ez alapján állítják be a masszázspontokat és a masszázskezek távolságát (ezek egyébként manuálisan is beállíthatók igény szerint). Ezáltal egy egyedi, precíz, manuálisan beállítva pedig teljesen személyre szabható masszázst kaphatunk! A masszázsgörgők a felmért testvonalak alapján állítják be a masszázspontokat. Ezáltal egy kifinomult, precíz masszázst kapunk - a görgők sebességét és szélességét, valamint a 4D masszázs erősségét is állíthatjuk! A masszázs intenzitásának, sebességének beállításán kívül a 4D masszázs során a masszázsgörgők nem csak vertikálisan mozognak (fel-le; illetve oldalra mint a 2D foteleknél), hanem térben is, előre, illetve hátra. A 4D masszázsnál már a masszázsgörgők masszírozásának erőssége is beállítható (ellentétben a 2D masszázsfotelekkel), köszönhetően annak, hogy a görgők térben is tudnak mozogni (ha előrébb jönnek, erősebb masszázst, ha hátrébb vonulnak, gyengébb masszázst kaphatunk).

Miben több a 4D masszázs, mint a 2D masszázs?

 • Még személyre szabottabb masszázs - a test feltérképezése és a masszázs 4D foteleink esetében még precízebb, a masszázsfotel hosszabban elemzi a felhasználó testparamétereit.

 • Még erősebb, vagy gyengédebb masszázs is elérhető, köszönhetően annak, hogy a 4D masszázsgörgők esetében még nagyobb illetve alacsonyabb lehet a kifejthető nyomás - a görgők mélységének (erősségének) beállításával.

 • Még inkább a felhasználói igényekre szabható masszázst tesz lehetővé, köszönhetően annak, hogy a görgős masszázs erőssége több szinten beállítható (nem csak párnával és a fotel dőlésszögének állításával szabályozható) - ez a 4D masszázsfotel legfőbb ismérve. Vigyázat! Hiába hirdetnek 4D masszázsfotelként 2D masszírozó foteleket; ha nem állítható a görgős masszázs erőssége, az nem 4D masszázsfotel!

 • Még hatékonyabb masszázs - a masszázsgörgők a mélyen fekvő izomszöveteket is elérik, mely lehetővé teszi még a legmakacsabb, görcsös izmok fellazítását is. A masszázkezek még mélyebbre tudnak hatolni, - az akár 12 cm-es mélységig, akár 78 fokos szögben kinyúló masszázskarok segítségével igazi mélymasszázs érhető el - mely a mélyen lévő fájdalmakat is képes csökkenteni.
   

Funkciók, tulajdonságok
 

Hát masszázsmódok (masszázskezek által)

bionwell-supreme-premium-4d-masszazsfotel-gorgos-masszazsok-utogetes-gyuras-shiatsu

Masszázstechnikák

 • Shiatsu (ujjnyomás): Megnyomkodja a fő testpontokat. Ez a módszer hatékonyan enyhíti az izomfeszültséget és a merevséget, csökkentve a csigolyákra gyakorolt nyomást. 2 db különböző masszázsmód közül választhat. A görgők szélessége 5 szinten állítható, hogy megfeleljen a különböző felhasználói igényeknek. Emellett a masszázs sebességét is beállíthatja 5 fokozatban, valamint a masszázs erősségét is.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-shiatsu-ujjnyomas-masszazsmodbionwell-marais-premium-masszazsfotel-masszázstechnikák

 • Ütögetés (tapping): A masszázsgörgők ütögetik a hátat fel-le irányban, és serkentik a vérkeringést a teljes háton. Az ütögető masszírozás a legismertebb és legkeresettebb relaxációs és masszázs módszerek közé tartozik. A görgők szélessége 5 szinten állítható, hogy megfeleljen a különböző felhasználói igényeknek. Emellett a masszázs sebességét is állíthatja 5 fokozatban, valamint a masszázs erősségét is.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-tapping-utogetes-masszazsmodbionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-kneading-gyuromasszazs

 • Gyúrás/dagasztás (kneading): Ez a módszer mélyen nyomkodja meg az izmokat, stimulálva néhány fő akkupontot. Csökkenti az izomfeszességet és a merevséget. A masszázs sebességét és erősségét is beállíthatja 5 fokozatban.

 • Gyúrás + ütögetés (kneading + tapping): Kombinált alternatív masszázs az egész hát területére. A masszázs sebességét és erősségét is beállíthatja 5 fokozatban.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-kneading-tapping-utogetes-gyuras-egyidejuleg-masszazsmodbionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-vallmasszazs

 • Váll (csuklyásizom) szorítása és gyúrása (shoulder lifting): A 3D/4D masszázsgörgők által végzett masszázs pihenteti az izmokat és csökkenti a fáradtságérzetet. A masszázs enyhítheti a legmélyebben lévő fájdalmakat is. A masszázs sebességét és erősségét is beállíthatja 5 fokozatban.

 • 4D masszázs: 5 különböző intenzitással. Precíz mélymasszázs a tér minden irányában (fel-le és előre-hátra). 4 féle különböző masszázsmód, az egyes masszázsoknál beállítható a masszázs sebessége, erőssége és akár a szélessége is.

A különböző masszázsoknál beállíthatja a sebességet, a szélességet és az erősséget (különböző masszázsoknál változhat a beállítási lehetőség). Így egy rendkívül egyedi, személyre szabható masszázst kaphatunk. A masszázs erőssége a csuklyásizom-váll területen szabályozható a fejtámla párnáival is (erősebb masszázshoz távolítsuk el a párna-réteg(ek)et).

bionwell-supreme-4d-premium-masszazsfotel-masszazs-szelessegebionwell-supreme-premium-4d-masszazsfotel-hat-masszazs-szelessege

Bionwell Supreme 4D Premium masszázsfotel - a professzionális "masszázsterapeuta"

Az intelligens masszázskezek hasonlóan masszíroznak, akár egy profi masszőr. Viszont akár még erősebben. A 4D görgős rendszerrel masszázskezek felfelé / lefelé / balra / jobbra / előre / hátra mozognak a váll (csuklyás izom), a hát és derék körül. A görgők egy S alakú rendszerben mozognak, a gerinc alakját követve és ahhoz alkalmazkodva. A szélességi tartomány 1.5(!) cm-től 21 cm-ig terjedhet 5 szinten! Így a gerinchez nem érnek hozzá a görgők, de az egész hátat megmasszírozzák! Négy kerék meghajtású, csendes, intelligens 4D masszázsgörgők végzik akár a nyak, a csuklyásizom, a teljes hát, derék, a farizmok és akár a comb felső részének masszázsát is. A masszázs-sín S alakja illeszkedik a hát S alakú görbéjéhez, így ergonomikus, és Ön egy rendkívül pontos hátmasszázs-élményt kap.

135cm_hosszu_masszazs_szin_bionwell_supreme_4d_premium_masszazsfotel_irest_SLA665

Testmasszázs légpárnák által levegőnyomással

A légmasszázs erősségi beállítási lehetőséggel választható ki.

Légnyomásos alkar- és vállmasszázs - felfrissülhet a kar!

Légnyomásos alkarmasszázs funkció, vállmasszírozó funkció. A masszázsfotel az emberi kar görbületét követő légzsákokkal van felszerelve. A légpárnák kiegyensúlyozott 3 dimenziós összehúzódása felfrissíti karját és tenyerét. A légpárnák masszázsának erőssége beállítható.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-legparnas-vallmasszazsbionwell-marais-premium-4d-masszazsfotel-legparnas-alkar-tenyer-masszazs

bionwell-marais-top-premium-3D-masszazsfotel-legparnas-vallmasszazsbionwell-marais-top-premium-3D-masszazsfotel-kompresszios-legnyomasos-vall-alkar-vadli-masszazs

Alsótest légnyomásos masszázsa - nagyszerű ellazulás és felfrissülés!

Hát alsó részének masszázsa, csípő- és derékmasszázs, lábmasszázs /comb, vádli, boka, sarok, lábfej, lábujjak/, fenék és vádlimasszázs. A különböző méretű légzsákok körbeveszik a vádlit, és a zárt lábrésznek köszönhetően a bokát, a talpat és a lábfejet, valamint az ujjakat is, és egy frissítő, hatékony masszázst kínálnak Önnek, mely csökkenti a láb nehézérzetét, fáradtságérzetét és fájdalmát. A légpárnák masszázsának erőssége beállítható.

bionwell-marais-top-premium-3D-masszazsfotel-sarok-talp-ujj-labfej-masszazsbionwell-marais-premium-4d-masszazsfotel-legparnas-vadlimasszazsbionwell-marais-top-premium-3d-masszazsfotel-legzsakos-labmasszazs

Masszázsinformációk

Megújult, hatékonyabb talp- és lábfejmasszázs

A Bionwell Supreme 4D Premium a piac egyik, hanem a legfejlettebb talpmasszázs-görgős technológiájával rendelkezik. Emellett újdonság, hogy már nem csak görgős, hanem egyfajta erős ujjnyomásos masszázst is élvezhet a talpunk. Illetve szintén új fejlesztés, hogy a sarok alját is megmasszírozza a masszázsfotel. A talpon lévő Yongquan pontra fókuszálva a masszázs lehet gyengédebb, közepesen erős és erősebb is. A légpárnák pedig az eddigieknél is jobban körülölelik a lábfejet, még komplexebb masszázst biztosítva ezen testrészüknek.

talp_labfej_vadlimasszazs_bionwell_supreme_4d_premium_masszazsfotel_irest_SLA665-min

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-gorgos-talpmasszazsbionwell-marais-top-premium-3D-masszazsfotel-talpmasszazs

Vádlimasszázs légpárnákkal és vádligyúrással is

A légpárnák az eddigieknél is jobban körülölelik a lábakat és a vádlit, még komplexebb masszázst biztosítva ezen területeknek. Mozgásuk már nem csak préselő és kiengedő, hanem gyúró jellegű is a légpárnáknak  - így méginkább felfrissítik vádlijait, és már a nehézlábérzéstől, vádlifeszüléstől is megszabadíthatják.

Emellett a vádli gyúrása minden eddigi masszázsfotelünkénél hatékonyabb a beépített görgőknek köszönhetően - így méginkább meg tudják szabadítani Önt a fájdalomtól, a nehézlábérzéstől és a vádlifeszüléstől.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-legparnas-es-gorgos-vadli-masszazs

20 féle automata masszázs közül választhat! - 1-1 gombnyomással kiválaszthatja at aktuális igényének megfelelő masszázst, és közben az erősségét is állíthatja a masszázsoknak!

Válasszon egy előre beállított masszázst, tapasztalja ki, mely masszázsok azok, melyeket igazán szeret, és jól esnek. A masszázsok különféle masszázsmódokat, különböző mozgásokat kínálnak. Így mindenki megtalálhatja az előre beprogramozott, gyári (automata) masszázsok között is azt, ami az éppen aktuális igényeit kielégíti.

"Teljes ellazulás" masszázs - Fekvő pozícióban, a test megnyújtásával történő masszás, mely hatékonyan csökkentheti az ágyéki izomfájdalmakat, és megszüntetheti az izmok fáradtságérzetét. Enyhíti a stresszt a testben és az elmében.

Nyak-váll masszázsa - Megmasszírozza a nyakat és a vállakat, nyújtó technikákat is alkalmaz, valamint a hát felső szakaszát is átmasszírozza, melyek hatékony izomlazító hatással bírnak. Különösen ajánlott lehet ülőmunkát végző felhasználók számára is ez a program. Megújult, 2023-as nyakmasszázs technológia. Még kifinomultabb, de még hatékonyabb is!

bionwell-supreme-4d-premium-masszazsfotel-nyakmasszazs-gorgokkelbionwell-supreme-4d-premium-masszazsfotel-vallmasszazs

"A hát wellness masszázsa" - A teljes hát hatékony átgyúrása, nyújtása, kombinálva csapkodó és shiatsu (ujjnyomás) technikákkal. A masszázs intenzitása közepes, különösen ajánlott lehet a rossz vérkeringésű felhasználók számára.

bionwell-supreme-4d-premium-masszazsfotel-hat-es-derek-masszazs

Csípő-, fenék- láb fókuszú masszázs - A fenékizmok átgyúrása és ütögetése, a csípőizmok ellazítása. Hölgyeknek kihagyhatatlan, de férfiaknak is ajánlott, a prosztatára is jó hatással lehet.

"Kritikus pontok masszázsa" - Meggyúrja és megütögeti a csuklyásizmot és a derekat. A lábakat légpárnás masszázzsal frissíti fel. Különösen ajánlott lehet ülőmunkát végzőknek, és akik keveset gyalogolnak. Enyhíti a nyaki gerinc, az ágyéki gerinc fájdalmát is.

Energizáló masszázs - Meggyúrja és megütögeti a derekat, a csuklyásizmot (váll) és a nyakat, ütögető, melyek serkentik a vérkeringést, energizálják a testet. Erős masszázs, mely alkalmas lehet a stressz kezelésében is, illetve sportolóknak is kemény, kötött izmok kilazítására is.

Gyorsmasszázs - Gyors kényeztetés a masszázsfunkciókból - akár ebédszünetben, vagy amikor kevés ideje van. Átgyúrja és megütögeti a hátat és a derekat, így felhasználója energikusabbá válhat. Különösen alkalmas lehet irodai dolgozók számára.

Masszázs a pihentetőbb alvásért - Meggyúrja a vállakat, a nyakat, a hátat és a derekat, megnyomkodja a Fengchi és Shenyu akupontjai az alvás minőségének javítására, Különösen ajánlott lehet rossz alvóknak.

Izomfájdalmat csökkentő masszázs - Főként a hát és a derékrész csapkodása és gyúrása, melyek serkentik a vérkeringés, az izomzat lazítását, a fájdalom csökkentését. Különösen alkalmas lehet olyan felhasználóknak, akik izomfájdalmakkal küzdenek, fizikai munkát végeznek, vagy izmaik be vannak feszülve.

"Kerüljön egyensúlyba" masszázs - Főleg a váll és a nyak, a hát és a derék átgyúrása és ujjnyomásos megnyomkodása (shiatsu). Különösen alkalmas lehet azoknak, akik stresszesek, és nem érzik magukat testi-lelki egyensúlyban.

"Főnök" masszázs - Átgyúrja és megütögeti a vállat, a nyakat, a hátat és a derekat, csökkenti az izmok fáradtságérzetét, serkenti a vérkeringést, és csökkenti a stresszt.

"Maradjon fitt" masszázs - Meggyúrja és megnyomkodja (shiatsu) a vállakat, a nyakat, a derekat és a csípőt, ellazítja a testet és az elmét. Elsőosztályú kezelés.

"Nagyszerű kényeztetés" masszázs - A test légpárnás nyomómasszázsa, illetve a vádli és a talp görgős masszázsa. Nagyon kellemes érzés, csökkenti a stresszt.

„Ülőmunka” masszázs - Fizikai aktivitáshoz hasonlót idéz elő a masszázs által, hasznos lehet a sokat ülve töltő felhasználóknak. Serkenti a testi funkciókat ezáltal. Átgyúrja és megütögeti a vállat, a nyakat és a derékrészt, mely enyhítheti a váll (csuklyásizom) és a nyak fájdalmait, csökkentheti az ágyéki izomfájdalmat. Ez a masszázsprogram különösen alkalmas lehet irodai dolgozóknak és mozgásszegény életmódot folytatóknak.

"Egészségfeltöltő" masszázs - Mélyen átgyúrja, megütögeti és megnyomkodja (shiatsu) az egész testet, serkenti a vérkeringést, és megakadályozhatja a vérrögképződést. Különösen ajánlott lehet azoknak, akik keveset mozognak.

Testnyújtó masszázs - A lábakat, kezeket és vállakat a légpárnák leszorítják, a hátgörgők kinyomják a hátat.

bionwell-supreme-4d-premium-masszazsfotel-testnyujtas-dereknyujtasbionwell-supreme-4d-premium-masszazsfotel-testnyujtas

Kínai masszázs - A hagyományos kínai orvosláson alapuló masszázs elsősorban a háton és a derékon alkalmaz mélymasszázst, hogy csökkentse a hát és a derék fájdalmát, elősegítse ezen testrészek vérkeringését. Különösen ajánlott lehet hát- és derékfájdalmakkal küzdőknek.

Thai masszázs -  A derék mélymasszázsa és a hát nyújtása. A lábszárakat, a kezeket és a vállakat leszorítja a fotel, a görgők előre nyomják a hátat, így érik el a nyújtó hatást. Javasolt lehet erős stressznek kitett emberek számára, illetve a rossz testtartással, gerincferdüléssel élőknek. Erős masszázs.

Gerincnyújtó masszázs - A lábszárakat, a kezeket és a vállakat leszorítja a fotel, a görgők előre nyomják a hátat, így érik el a nyújtó hatást. Javíthatja a testtartást.

"Sportértékű" masszázs - Segíthet regenerálódni a fizikai aktivitás, sport utáni fáradtságból, izomfeszülésből és fájdalomból. Meggyúrja és megütögeti, valamint megnyomkodja a csuklyásizmot (váll), a nyakat és a hátat, valamint a derekat. A lábat-vádlit megnyújtja. Ez a mélymasszázs edzés hatású lehet. Különösen alkalmas lehet kevesebbet mozgó embereknek.

Manuálisan választható masszázsok

5 féle masszázspozícióval: Teljes felsőtest masszázsa, felső hát-, alsó hát masszázsa, adott területek masszázsa, illetve fix ponton történő masszázs.
Utóbbi kettőnél Ön választhatja ki a masszázs pontos területét, helyét, akár adott pontját is! 
Az egyes masszázsoknál akár a sebesség, az intenzitás és a szélesség is beállíthatóak.

 • Fáj a lapockája fölött a jobb oldalon? Esetleg a derekánál? Sokat ül, jól esne egy masszázs, mely kilazítja a fenékizmokat? Irányítsa oda a masszázsgörgőket, és gyúrja ki az izomcsomókat csak ezeken a pontokon! Vagy nyomkodja meg őket a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázsmóddal! Olyan erősséggel, ahogy Ön szeretné! Ez is a 4D masszázsfotel nagy előnye!

 • Relaxációs masszázsra vágyik? Masszíroztassa magát csupán légpárnákkal, melyek megnyugtatják, és felfrissítik! 
  Esetleg az ütögető masszázs sebességét a leggyorsabbra kapcsolva vibrációs masszázst kaphat, mely szintén nyugtató hatással bír.

 • Számos variációs lehetőség az Ön aktuális igényei szerint!

Beállíthatja a kívánt masszázsidőt és szüneteltetheti is a masszázst, majd újraindíthatja

Az Ön igényei szerint, folyamatos masszázs 10-, 15-, 20-, 25-, 30- vagy 40 percen keresztül.
Közbejött valami, ami miatt szüneteltetné a masszázst? Ezt is megteheti. Ehhez nem kell lekapcsolni az Astana Premium masszázsfotelt. A szüneteltetés gombot megnyomva a masszázs megáll, és onnan tudja folytatni, ahol abbahagyta.

További funkciók, jellemzők

Hátnyújtás 

A masszírozó fotel egyes automata masszázsprogramokban alkalmazott nyújótechnikákkal csökkentheti az ülőmunka okozta negatív hatásokat, és az izomfeszülést a hát- és a derék izmaiban.

bionwell-marais-top-premium-masszazsfotel-test-nyujtasa-2bionwell-supreme-4d-premium-masszazsfotel-testnyujtas

Testnyújtó funkció - csökken a megrövidült izmok merevsége, csökken a fájdalom.

Automata program az izmok nyújtásához. A Bionwell Supreme 4D masszírozó fotel az egész test nyújtására képes. Újdonság, hogy a háttámla és az ülőfelület egymástól független mozgása, és a légpárnák egyidejű működése a Supreme 4D masszázsfotelt képessé teszi a test kifinomult nyújtására. A masszírozó sín, melyen a masszázsgörgők mozognak, két különálló részre tagolódik. A technológia támogatja a nyújtó programokat is.

Innovatív funkció - boka és lábfej nyújtása, kimozgatása

Motorosan, a lábrész fel-le mozgatásával és a légpárnák szorításával érhető el egyes gyári (automata) programok közben.

bionwell-marais-top-premium-masszazsfotel-test-nyujtasa-3

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-motorikusan-nyujthato-labtarto-

Hőterápia funkció - már nem csak a háton, hanem ahol Ön szeretné!
Kellemes érzet, még hatékonyabb masszázs lehetősége

A fűtés nem a háttámlából, hanem az egyedi, grafén fűtésű sálon keresztül áramlik - ez egy innovatív funkció, mellyel nem csak a hát, hanem akár a vállak, a hát, a derék, a has és akár a comb is kellemesen átmelegíthető - a sál igény szerint használható.  A 40-50°C-os kellemesen felmelegíti a testrészeket, és a háton használva a meleg hatására a masszázsfotel még inkább ki tudja lazítani a mély izmok fájdalmát. Emellett olyan egészségügyi előnyei is lehetnek a használatának, mint például a vállak, a hát, a derék fájdalmának csökkentése, a mellkasra helyezve a köhögés enyhítése, az egyes testrészek vérpangásának mérséklése, a hasra téve a menstruációs fájdalmak csökkentése nőknél, illetve a gyomor-bélrendszer megnyugtatása. Nem elhanyagolható szempont a kellemes, jó érzés, amelyet akkor tapasztalhatunk, amikor a sál körbeölel minket.

melegito_sal_hatmelegites_bionwell_supreme_4d_premium_masszazsfotel_irest_SLA665-min

Aktuális állapotának megfelelő masszázst kaphat!

A masszázsfotel jobb oldalán, a tenyereknél, az ujjak mentén található egy szenzor, mely a pulzusszám, a vér-oxigénszint és a mikrokeringés érzékelése alapján egy speciális algoritmus kiszámítja a fáradtsági indexet, és ennek megfelelő, személyre szabott automatikus masszázsprogramot választ Önnek.

health_detection_bionwell_supreme_4d_premium_masszazsfotel_irest_SLA665

bionwell_supreme_4d_premium_masszazsfotel_egeszsegfelmero_szenzor

Zero Gravity - kellemes ellazulást tesz lehetővé

Ez a mechanizmus pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ebben a helyzetben a testtömeg egyenletesen oszlik el, és a gerincre gyakorolt nyomás csökken. Amikor a Zero Gravity mód elindul, a test és a lábak között körülbelül 118 fokos magasságszög van. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a kikapcsolódást. 2 db Zero Gravity pozíció közül választhat.

bionwell_supreme_4d_premium_masszazsfotel_zero_gravity_fekvo_pozicio

Helytakarékos technológia - Zero Space - közvetlenül a fal mellé helyezhető

Sok masszírozó fotel nagy helyet foglal, mert a faltól távol kell elhelyezni, ugyanis a hátradőléshez plusz helyre van szükségük. A Bionwell Supreme 4D masszázsfotelnek még működés közben is mindössze 10 cm-es távolság szükséges a mögötte lévő faltól. A masszázsfotel ülőfelülete előrecsúszik a háttámla hátradőlése közben, anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat. Ezzel helyet spórol Önnek otthonában.

bionwell_supreme_4d_premium_masszazsfotel_zero_space

3D digital zenelejátszó rendszer - hallgassa kedvenc zenéit okoseszközeiről Bluetooth segítségével

Okostelefonjával vagy táblagépével a fotelhez Bluetooth-tal kapcsolódva saját zenéit is lejátszhatja az intelligens terminálhoz kapcsolódva - remek hangzású hangszórókon.

bionwell_supreme_4d_premium_masszazsfotel_sla665_bluetooth_zenehallgatas_zenelejatszas

bluetooth_hangszorok_gyorsvezerlogombok_bionwell_supreme_4d_premium_masszazsfotel_irest_SLA665

Gyorsbillentyűk a jobb karfán - kényelmes használat

A még egyszerűbb kezelhetőségért. Állítsa be még kényelmesebben a legfontosabb funkciókat:be/kikapcsolás/szüneteltetés; automata masszázsok közötti váltás; a 4D masszázs erősségének beállítása; lábtartó hosszának beállítása; zero gravitáció (elfekvés) pozíciók; felülés-hátradőlés; hagvezérlés.

A masszázsfotel illeszkedik a különböző testmagasságokhoz - automatikus, kényelmes motoros lábhosszbeállítás

A masszázsfotel automatikusan, motorikusan(!) állítja be a lábtartót, mely igazodik a felhasználó magasságához - rendkívül komfortossá teszi a használatot. Míg a legtöbb masszázsfotelben Ön nyomja ki, és tartja nyomva a lábrészt, a Supreme 4D esetében motor mozgatja és rögzíti a lábtartót az Ön testmagasságának megfelelően (150-190 cm).
A lábtartó és a háttámla emelhető és dönthető, szinkronban működnek.

motoros_teleszkopos_labtarto_bionwell_supreme_4d_premium_masszazsfotel_irest_SLA665

Automatikus lábhossz felismerési funkció

Amikor az éppen megfelelő szögbe emeltetjük, vagy süllyesztetjük a lábtartót, az automatikusan detektálja a lábhosszt, és az ehhez tartozó legkomfortosabb masszázsterületet.

Plusz funkció a boka-lábfej kimozgatás motorosan, a lábrész fel-le mozgatásával a gyári programok közben.
 

Intelligens hangvezérlés - irányítsa a masszázsfotelt akár a hangja segítségével! (angol nyelven)

Még egyszerűbb, és komfortosabb vezérlést tesz lehetővé.

Rendkívül könnyen kezelhető, érintőképernyős vezérlő - szép kialakítás és nagy képernyő

Színes LCD kijelzős, érintőképernyős vezérlő. Az egyik legegyszerűbben vezérelhető masszázsfotelünk!

erintokepernyos_konnyen_kezelheto_vezerlo_bionwell_supreme_4d_premium_masszazsfotel_irest_SLA665

Nem csak Ön töltődhet fel - a telefonja is!
USB bemenet és vezeték nélküli töltési lehetőség is a jobb karfán

Masszázs közben töltheti okoseszközeit. Emellett ha éppen böngészne a telefonján töltés és masszázs közben, azt is megteheti. Azért mi a testi-mentális ellazulás érdekében a masszázst csukott szemmel ajánljuk. :-) 

vezeteknelkulitoltes_usbtoltes_bionwell_supreme_4d_premium_masszazsfotel_irest_SLA665

Színes, esztétikus LED világítás a jobb és bal oldalpanelen

Élvezze az egyesülést a test és az elme között a színes neonfényben és lépjen be egy álomvilágba. A szobának is különleges megjelenést biztosít a masszázsfotelről áradó LED fény.

Áthelyezné a lakásban a masszázsfotelt?
Egyenletes talajon mozgatható, gurítható beépített kerekei segítségével. Egyenetlen talajon, és érzékeny talajon (pl. parketta, fapadló stb.) ajánlott 2 embernek megemelni, és úgy áttenni az új helyre.
 

bionwell_supreme_4d_premium_masszazsfotel_kerekei_segitsegevel_gurithato_mozgathato


Kiváló minőségű, szép kivitelű, strapabíró textilbőrből (PU) és poliamidból, PVC-ből, acélból, elektromos és elektronikus alkatrészekből készült masszázsfotel. Hímzett futófelületű gyémánt textilbőr (PU) textúra, gyönyörű kivitellel. Nagy rugalmasságú párna, ökológiai technológiával készült, nyomáscsökkentett, "mágikus" pamuttal, mely puha, és illeszkedik a bőrhöz. Lélegző anyag, mely taszítja a nedvességet, és az atkákat. Környezetvédelem szempontokat is figyelembe véve, ökológiai, szálas textílbőrből készült masszázsfotel, mely finom tapintású, kopás- és töredezésálló, nyomásálló. 200.000 alkalommal tesztelve, repedés nélkül. 

bionwell_supreme_4d_premium_masszazsfotel_irestsla665_kivalominosegutextilborbionwell_supreme4dpremium_masszazsfotel_irestsla665_kivalominosegutextilbor2_min

Ideális felhasználói testsúly: maximum 130 kg

Ideális felhasználói magasság: 150-190 cm, de akár 2 méteres testmagasságig is használható.

Méretek

- Nettó tömeg: 113 kg

- Bruttó tömeg: 135 kg

- Hosszúság: 161.5 cm (fektetve: 187  cm)

- Szélesség: 82 / 78 cm; legalább 78 cm széles ajtó szükséges a beviteléhez!

- Magasság: 124 cm (fektetve: 103.5 cm)

biowell-supreme-4d-premium-masszazsfotel-meretek

Műszaki adatok

Névleges/merőleges feszültség: 110-120V / 220-240V~ 

Névleges/merőleges frekvencia:   60Hz        /    50/60Hz

Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 160W - hihetetlenül alacsony áramfogyasztás! Napi 1 óra használattal évi csupán körülbelül 2.200 Ft-os (napi kb. 6 Ft) az áramköltség a rezsicsökkentett árral számolva!

Zajszint: maximum 60 dB

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I

Negatív ion koncentráció: maximum 240.000 db / cm3
 

Teljes körű 3 év garancia!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: bruttó 49.990,- Ft (= 5 év)

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik! Használata könnyen tanulható!

A Bionwell Supreme 4D Premium masszázsfotel egészségpénztári elszámolhatóságáról érdeklődjön egészségpénztáránál a vámtarifaszám alapján: 9019101000

Megrendelés, kiszállítás, fizetési lehetőségek

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét, majd számítógépen ismét nyomja meg a kosárba gombot). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info@bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Supreme 4D Premium masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.
 

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Dokumentumok" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben Supreme 4D Premium masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani! Vásárlóink körülbelül 70%-a előzetes próba nélkül vásárol tőlünk masszázsfotelt - nem csoda, hiszen weboldalunkon gyakorlatilag minden lényeges és fontos információ, kép, videó megtalálható a masszázsfotelekről. A döntéshez nem feltétlenül szükséges előzetes próba.

 • Mégis szeretné személyesen is kipróblálni masszázsfoteleinket? Semmi akadálya! Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet! A bemutatótermi próba ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettséggel!

  Egy masszázsfotel komoly vásárlási szándéka esetén pedig választhatja az otthoni ingyenes kipróbálási lehetőséget is - mellyel saját otthonában próbálhat ki egy masszázsfotelünket! Ez semmilyen kockázattal nem jár - vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Az otthoni próba nem “utazó bemutatóterem” jellegű értékesítést jelent, hanem megvásárlási döntés esetén a kiszállított, gyárilag csomagolt (original), új termék marad Önnél - elállás esetén pedig kollégáink elszállítják Öntől a masszázsfotelt.

  Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon! Kérdése van? Állunk rendelkezésére elérhetőségeinken! +36202124690; +36209368768; info@bionwell.hu 

A Bionwell Supreme 4D Premium masszázsfotelhez hasonló tudású masszírozó fotelekért akár 1.8M Ft - 3.6M M Ft közötti összegeket is elkérhetnek. Miért fizetne ennyit?

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Supreme '4D' Premium masszázsfotel (SL-A665)

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: SL-A665
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 999.990 Ft

 • Nettó ár: 787.394 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

x Osaka Premium 3D masszázsfotel (SL-A86-1) x

x Osaka Premium 3D masszázsfotel (SL-A86-1) x

NEM RENDELHETŐ. NEM FORGALMAZZUK 2021. DECEMBERE ÓTA. Nézzen szét aktu&..

769.990 Ft Nettó ár: 606.291 Ft

Astana Premium '4D' masszázsfotel (SL-A802)

Astana Premium '4D' masszázsfotel (SL-A802)

Bionwell Astana Premium '4D' Masszázsfotel (SL-A802) A massz&aacu..

1.099.990 Ft Nettó ár: 866.134 Ft

Marais Premium '4D' masszázsfotel (SL-A701)

Marais Premium '4D' masszázsfotel (SL-A701)

Bionwell Marais Premium '4D' Masszázsfotel (SL-A701) Még mindig 1..

999.990 Ft Nettó ár: 787.394 Ft

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg