Rólunk

Cégünkről

A Bionwell Magyarország Kft. tevékenységének kezdetei - az előd cégeket is figyelembe véve - 1990-ig nyúlnak vissza.

Ekkor kezdtük meg szórakoztató-elektronikai és antennatechnikai területen nagykereskedelmi tevékenységünket. A cégépítés küzdelmes évei alatt csiszolódott ki a fő termékkör és növekedtünk, az ország minden részébe heti rendszerességgel szállító, jelentős piaci részesedéssel rendelkező kereskedő vállalkozássá. A magyarországi piaci helyzet változásával a kilencvenes évek közepén, nevezetesen a multinacionális, agresszív árpolitikával dolgozó, nagy tőkével rendelkező cégek megjelenésével híradástechnikai vonalon egyre nehezebbé vált a közvetítő kereskedelmi tevékenység. Ezzel párhuzamosan a jelentős, éves szinten több tízezer darabot igénylő egyéni műholdvevő berendezések piaca is a telítődés jeleit mutatta, különösen az 1997 második félévi - a szakmában utolsó "nagy bummként" ismert - konjunktúra után. Ebben a szituációban sürgetővé vált új területek felfedezése. A szakmai szempontból rokon ágazatban  fokozatosan vetettük meg lábunkat. A kábeltelevízió-hálózat üzemeltető vállalkozások körében akkoriban újszerűnek számító, rendkívül rugalmas házhoz szállítással és egyéb kedvező kondíciókkal kombinált értékesítés egyre több partnerünk számára kínált vonzó alternatívát versenytársaink mellett. Cégünk széles gyártói spektrumban kínál KTV hálózatépítési eszközöket, melyeket részben saját távol-keleti és európai, részben hazai közvetlen márkaképviseleti forrásokból szerzünk be.

2007. óta tevékenységi körünk egészséges életmóddal kapcsolatos termékek platformjával bővült. Célunk, hogy egészségtudatosan gondolkodó vásárlóink az általunk forgalmazott kiváló minőségű és kedvező árú termékek segítségével javítsanak életminőségükön. Nálunk nem Ön fizeti meg a marketingköltségeket, de a drága bemutatótermi költségeket sem! Értékesítési stratégiánk arra épül, hogy minél több terméket forgassunk meg, minél kedvezőbb áron, így mindenki jól jár. A vásárló, mert a lehető legjobb áron kapja meg a terméket. Mi is, mert mind több és több terméket tudunk érkesíteni, valamint gyártóinkkal szemben is nő az alkupozíciónk. A legkedvezőbb árak szinten tartása végett webáruházunkból értékesítünk. Cégünk székhelye Nagyatádon található, ahol várjuk kedves érdeklődőinket termékeink kipróbálására. Ha Budapestről, vagy a keleti országrészből érkezik hozzánk, egy klassz balatoni túrával összekötve, ha a nyugati országrészből, akkor a Zselic érintésével kiváló program lehet termékeink kipróbálása bemutatótermünkben. Nagyatád gyönyörű, parkos kisváros, helyben és a közelben is gyógyfürdők, kirándulóhelyek, erdők, nagyszerű tradicionális éttermek, és a Zselic szele várja Önöket. Ha viszont nem tud személyesen eljönni hozzánk, a kiválasztott termékünket - akár több db-ot is- mindennemű kockázat nélkül házhoz szállítjuk, és a végső döntést kipróbálás után tudja meghozni*.  Ez tehát elállás esetén sem jelent semmilyen anyagi terhet.


Fedezze fel a BionWell Recreation System különleges világát


Néhány kép bemutatótermünkről és raktárunkról:("Megrendelés esetén kiszállításnál INGYENES KIPRÓBÁLÁSi lehetőség!"; Ez alól kivételt jelentenek a következő termékeink: Crytal arcmaszkMéregtelenítő talptapaszRevoflex Xtreme Univerzális fitnesz eszköz)