Rólunk

Cégünkről

A Bionwell Magyarország Kft. tevékenységének kezdetei - az előd cégeket is figyelembe véve - 1990-ig nyúlnak vissza.

Ekkor kezdtük meg szórakoztató-elektronikai és antennatechnikai területen nagykereskedelmi tevékenységünket. A cégépítés küzdelmes évei alatt csiszolódott ki a fő termékkör és növekedtünk, az ország minden részébe heti rendszerességgel szállító, jelentős piaci részesedéssel rendelkező kereskedő vállalkozássá. A magyarországi piaci helyzet változásával a kilencvenes évek közepén, nevezetesen a multinacionális, agresszív árpolitikával dolgozó, nagy tőkével rendelkező cégek megjelenésével híradástechnikai vonalon egyre nehezebbé vált a közvetítő kereskedelmi tevékenység. Ezzel párhuzamosan a jelentős, éves szinten több tízezer darabot igénylő egyéni műholdvevő berendezések piaca is a telítődés jeleit mutatta, különösen az 1997 második félévi - a szakmában utolsó "nagy bummként" ismert - konjunktúra után. Ebben a szituációban sürgetővé vált új területek felfedezése. A szakmai szempontból rokon ágazatban  fokozatosan vetettük meg lábunkat. A kábeltelevízió-hálózat üzemeltető vállalkozások körében akkoriban újszerűnek számító, rendkívül rugalmas házhoz szállítással és egyéb kedvező kondíciókkal kombinált értékesítés egyre több partnerünk számára kínált vonzó alternatívát versenytársaink mellett. Cégünk széles gyártói spektrumban kínál KTV hálózatépítési eszközöket, melyeket részben saját távol-keleti és európai, részben hazai közvetlen márkaképviseleti forrásokból szerzünk be.

KTV tevékenységünk mellett cégünk 2001. óta segíti a helyi és környékbeli rászoruló családokat, a Pro Familia Nagyatád Alapítványon keresztül.

2007. óta tevékenységi körünk pedig az egészséges életmóddal kapcsolatos termékek platformjával bővült. Célunk, hogy egészségtudatosan gondolkodó vásárlóink az általunk forgalmazott kiváló minőségű és kedvező árú termékek segítségével javítsanak életminőségükön. Nálunk nem Ön fizeti meg a marketingköltségeket, de a drága bemutatótermi költségeket sem! Értékesítési stratégiánk arra épül, hogy minél több terméket forgassunk meg, minél kedvezőbb áron, így mindenki jól jár. A vásárló, mert a lehető legjobb áron kapja meg a terméket. Mi is, mert mind több és több terméket tudunk értékesíteni, valamint gyártóinkkal szemben is nő az alkupozíciónk. A legkedvezőbb árak szinten tartása végett webáruházunkból értékesítünk.

Nem csatlakozunk azokhoz a kereskedő cégekhez, akik sokszor megtévesztő, a vásárlót félrevezető információkkal próbálják jóval magasabb áron eladni a forgalmazott termékeiket, mely olyannyira jellemző általában is a wellness-egészségelektronikai piacon. Ezt nem tartjuk etikus eladáspolitikának. Különösképpen jellemző ez néhány masszázsfotel forgalmazóra, akik sok esetben ugyanabból a gyárból importálnak, mint mi, a Bionwell.  Műszakilag azonos, dizájnban esetleg eltérő masszázsfoteleiket viszont irreálisan magas áron próbálják eladni. Ehhez sokszor erkölcstelen eszközökhöz nyúlnak. Többek között 2D masszázsfoteleiket 3D-ként, 3D masszázsfoteleiket pedig 4D-ként próbálják értékesíteni. 4 dimenziós masszázst(?) kínáló masszázsfotel természetesen nem létezik, erre már a hatodik osztályos fizika tankönyv ismeretében is bárki rájöhet. A magas áraikat próbálják így igazolni, rendkívül inkorrekten.

Cégünk székhelye Nagyatádon található, tőle 8 km-re található bemutatótermünk, ahol várjuk kedves érdeklődőinket masszázsfoteleink kipróbálására. Ha Budapestről, vagy a keleti országrészből érkezik hozzánk, egy klassz balatoni túrával összekötve, ha a nyugati országrészből, akkor a Zselic érintésével nagyszerű egész napos program lehet a masszázsfotel-próba. Nagyatád gyönyörű, parkos kisváros, helyben és a közelben is gyógyfürdők, kirándulóhelyek, erdők, nagyszerű tradicionális éttermek, és a Zselic szele várja Önöket. Ha viszont nem tud személyesen eljönni hozzánk, a kiválasztott masszázsfotelt-mindennemű kockázat nélkül házhoz szállítjuk, és a végső döntést kipróbálás után tudja meghozni.  Ez tehát elállás esetén sem jelent semmilyen anyagi terhet.

Vásárlási szándékával, kérdéseivel keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeinken, vagy itt a Messengeren keresztül!

Jó egészséget kíván a Bionwell csapata!

E-mail
info [kukac] bionwell.hu
szerviz [kukac] bionwell.hu

marketing [kukac] bionwell.hu

Telefon
info: +36209368768 és +3682352902
szervíz: +36202664524

Bemutatótermünk

bionwell-munkatarsak-bemutatoterem

bionwell-bemutatoterem-2

bionwell-bemutatoterem-3

bionwell-bemutatoterem-4-philadelphia-plus

bionwell-bemutatoterem-7


Import-export logisztikai raktárunk

bionwell-export-import-raktar-1

bionwell-export-import-raktar-2

bionwell-export-import-raktar-3

bionwell-export-import-raktar-4

bionwell-export-import-raktar-5

bionwell-raktar-6

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg