Rólunk

Cégünkről

A Bionwell Magyarország Kft. tevékenységének kezdetei - az előd cégeket is figyelembe véve - 1990-ig nyúlnak vissza.

Ekkor kezdtük meg szórakoztató-elektronikai és antennatechnikai területen nagykereskedelmi tevékenységünket. A cégépítés küzdelmes évei alatt csiszolódott ki a fő termékkör és növekedtünk, az ország minden részébe heti rendszerességgel szállító, jelentős piaci részesedéssel rendelkező kereskedő vállalkozássá. A magyarországi piaci helyzet változásával a kilencvenes évek közepén, nevezetesen a multinacionális, agresszív árpolitikával dolgozó, nagy tőkével rendelkező cégek megjelenésével híradástechnikai vonalon egyre nehezebbé vált a közvetítő kereskedelmi tevékenység. Ezzel párhuzamosan a jelentős, éves szinten több tízezer darabot igénylő egyéni műholdvevő berendezések piaca is a telítődés jeleit mutatta, különösen az 1997 második félévi - a szakmában utolsó "nagy bummként" ismert - konjunktúra után. Ebben a szituációban sürgetővé vált új területek felfedezése. A szakmai szempontból rokon ágazatban  fokozatosan vetettük meg lábunkat. A kábeltelevízió-hálózat üzemeltető vállalkozások körében akkoriban újszerűnek számító, rendkívül rugalmas házhoz szállítással és egyéb kedvező kondíciókkal kombinált értékesítés egyre több partnerünk számára kínált vonzó alternatívát versenytársaink mellett. Cégünk széles gyártói spektrumban kínál KTV hálózatépítési eszközöket, melyeket részben saját távol-keleti és európai, részben hazai közvetlen márkaképviseleti forrásokból szerzünk be.

bionwell-munkatarsak-bemutatoterem

KTV tevékenységünk mellett cégünk 2001. óta segíti a helyi és környékbeli rászoruló családokat, a Pro Familia Nagyatád Alapítványon keresztül.

2007. óta tevékenységi körünk pedig az egészséges életmóddal kapcsolatos termékek platformjával bővült. Célunk, hogy egészségtudatosan gondolkodó vásárlóink az általunk forgalmazott kiváló minőségű és kedvező árú termékek segítségével javítani tudjanak életminőségükön. Értékesítési stratégiánk arra épül, hogy minél több terméket értékesítsünk, minél kedvezőbb áron. Így vásárlóink minden esetben a lehető legkedvezőbb áron jutnak hozzá termékeinkhez. Nekünk pedig gyártópartnereinkkel szemben nő az alkupozíciónk. Nálunk a drága marketing- és bemutatótermi költségeket sem Ön fizeti meg! A legkedvezőbb árak szinten tartása végett webáruházunkból értékesítünk.

Cégünk, vállalati filozófiánk, értékesítési metódusunk

Bionwell - A piacvezető masszázsfotel-forgalmazó - magyar cég a rendszerváltoztatás óta

Magyarországon piacvezető masszázsfotelforgalmazók, 1994 (az elődcégekkel együtt 1991) óta működő magyar vállalkozás vagyunk, közel 15 év tapasztalattal a masszázsfotelpiacon - köszönjük bizalmukat! 2021-ben közel 1000 db értékesített masszázsfotel! Ez legalább 2-3x akkora mennyiség, mint más komoly forgalmazóké. Hiába: a magyarok nagy része vásárlás előtt alaposan tájékozódik - és mivel látja, hogy a Bionwellnél a miőséget sokkal kedvezőb áron megkapja, nálunk vásárol. :A Bionwellnél a prémium minőség mindig a lehető legalacsonyabb áron érhető el - magyar vállalkozástól magyar felhasználóknak! A masszázsfotelek mellett infraszaunákat és gerincnyújtó padokat is már több, mint 10 éve forgalmazunk vásárlóink megelégedésére, és egészségének fenntartására. A magyar piac mellett a horvát, a szlovén, a román, a szlovák, és az olasz piacra is exportálunk.

Így dolgozunk mi

bionwell_munkatarsak_dolgozok_pakolas_kontener_rakodas
bionwell_masszazsfotelek_osszeszerelese_szerelesebionwell_masszazsfotelek_hasznalatanak_bemutatasa_ugyfeleinknekbionwell_masszazsfotelek_hasznalatanak_bemutatasa_kollegaink_altalbionwell_infraszaunak_osszeszerelese

Árpolitikánk - rendkívül kedvező árak - kiváló minőség!

Cégünk megalakulása óta alacsony árréssel dolgozunk. A legjobb árak mindig vonzóak voltak és lesznek is. A vásárló szereti azt érezni, hogy jól járt, és a pénzéért ár-érték arányban kiváló terméket vagy szolgáltatást kapott. Nálunk ebben is teljesen biztos lehet: a piacon hasonló, vagy ugyanolyan premium minőséget biztosan nem kap jobb áron.
Nem egyszerű tartani ezeket a nyomott árakat, de ez a mi előnyünk a piacon. A rendelési mennyiséggel a gyártóinknál is minden bizonnyal előnyt élvezzünk a versenytársakkal szemben, és kedvezőbb áron importálhatunk egészségmegőrző termékeket.

Hogyan csináljuk?

A drága marketing- (pl: TV, újság megjelenés, celeb-reklámok) és bérleti (pl: plázák, drága bérleti költségű budapesti bemutatótermek) költségek nálunk nem léteznek. Így aztán az árba sem kell beépítenünk - ezt így NEM Ön fizeti meg. Mi csak a weben értékesítünk, és saját tulajdonú bemutatótermünk van, így tudjuk biztosítani azt, hogy vásárlóink a lehető legjobb áron juthassanak hozzá termékeinkhez.

A masszázsfotelpiacon elképesztő szórás (túlárazások) van az árak tekintetében. Pedig a komoly masszázsfotelforgalmazók szinte kivétel nélkül importálnak ugyanabból a gyárból (iRest - kattintson, ha bővebben olvasna róla), mint cégünk, a Bionwell. És ezeket a masszírozó foteleket is jelentősen túlárazva értékesítik. Ők vagy kénytelenek beépíteni az eladási árba a drága marketing- és bemutatótermi költségeket, és/vagy egyszerűen nem elégszenek meg egy kisebb árréssel. Ezen felül egyre több konkurens vállalat 4D és 3D masszázsfotelként próbálja sokkal magasabb áron értékesíteni a 3D illetve 2D masszírozó foteleket, így teremtve alapot a magasabb árnak, átverve ezzel a vásárlót. Amelyik masszázsfotelnél a görgők erőssége nem állítható, az nem 4D és nem 3D masszázsfotel.

Mi a helyzet az olcsóbb masszázsfoteleket forgalmazó cégekkel? Már nem a Bionwell kínálja a legjobb árakat a masszázsfotel piacon a premium kategóriában? 
A nagy multinacionális bútorforgalmazó vállalatok masszázsfoteleiről elég csak egy-két mondatot megemlítenünk: ezek általában rezgő, relaxfotelek, melyek stresszoldásra, ellazulásra, TV nézésre alkalmasak, azonban egy valódi masszázsra, annak minden előnyével együtt semmiképpen sem. 
Emellett megjelent néhány olyan forgalmazó, akiknek nincs tapasztalatuk a masszázsfotelpiacon, és gyanúsan kedvező árú (még a BIonwell árainál is akár 1-200.000 Ft-tal olcsóbb), teljes testes masszázst nyújtó masszázsfoteleket (V.gorshop; lux.sf.tel.hu; tut.olcs..hu; As.ka masszázsfotelek) kínálnak. Ezek azonban teljesen más kategóriát képviselnek. Sajnos azt kell, hogy írjuk: olcsó utánzatok. Gyenge minőségű anyagokból készültek, ezt mutatja a tömegük is. Ezek általában mindössze 60 kg súlyú masszázs székek. A Bionwell teljes test masszázsára alkalmas masszázsfotelek súlya ezzel szemben 74 - 130 kg - van bennük minőségi alapanyag.

Szolgáltatásaink, értékeink és előnyeink a konkurens forgalmazókhoz képest

 • 15 év masszázsfotelpiaci; több, mint 10 év infraszauna- és gerincnyújtó pad forgalmazói tapasztalata - amit díjmentes formában osztunk meg Önnel -  ingyenes szaktanácsadást biztosítunk az Ön egyedi igényeit is figyelembe véve - hogy megtalálhassa az Ön számára legmegfelelőbb masszázsfotelt. Írjon nekünk az info@bionwell.hu e-mail címre, vagy hívjon minket a 06209368768 / 06202124690 / 0682352902 - as telefonszámok egyikén.

 • 30 éve működő magyar családi vállalkozás vagyunk. Velünk biztosra mehet!
  Szaktudás, tapasztalat, emberség, korrekt árak, készséges segítségnyújtás, precizitás, megbízhatóság, jelenlét.
  Ezek jellemzik cégünket.

 • Számíthat ránk a garanciális javításoknál - habár szerencsére nem gyakori a meghibásodás, elektronikai termékeknél ez előfordulhat. A gyártól folyamatosan kapunk lakatrészeket, és saját szervizes csapatunkkal elhárítunk minden esetlegesen felmerülő problémát! Mi nem tűnünk el, jelen vagyunk, és jelen is szeretnénk lenni!

Masszázsfoteleink - megbízhatóak és kiváló minőségűek
15 év tapasztalata után kimondható: ár-érték arányban verhetetlenek

Gyártónk az iRest - róluk bővebben ide kattintva olvashat. Kapcsolatunk a gyárral már kb. 2009 óta tart. Masszázsfoteleik kiváló minőségűek és megbízhatóak, premium kategóriát képviselnek. Ezért importálunk tőlük, és csak tőlük. A komolyabb piaci szereplők mindegyike importál az iRest-től, azonban magasabb, vagy lényegesen magasabb áron értékesítik masszírozó foteleiket - a fentebb már említett eltérő árpolitikájuk végett.

2022-ben gyártott, korszerű, megbízható, alacsony áramigényű masszázsfoteleket és infraszaunákat  forgalmazunk.

Amit áraink magukban fogalalnak:

 • Kutatási és fejlesztési (K&F), valamint tesztelési költségeket.

 • Az alapanyagok költségeit - csak megbízható termékeket forgalamzunk!

 • Magát a gyártási technológiát.

 • Minőségellenőrzést (Quality Management).

 • Kiszállítást / Kiszállíttatást

 • Ügyfélszolgálatot, segítségnyújtást a vásárlás előtt, közben és után is. Magyar nyelvű használati útmutatót.

 • Garanciális és garanciaidőn túli szervízszolgáltatást - nem tűnünk el, Ön nyugodt lehet.

 • A piacon igen szokatlan, alacsony árakat és árrést, a befeketett pénzünk és munkánk fedezésére - így csináljuk már 1991. óta, így 
  lehet sok sok ezer elégedett vásárlónk és ügyfelünk, így értékesíthetünk a konkurenseknél sokkal nagyobb termékmennyiséget, és ezáltal kaphatunk egyre jobb ajánlatokat beszerzéskor gyártópartnereinktől is.

Cégünk székhelye Nagyatádon található, tőle 8 km-re található bemutatótermünk, ahol várjuk kedves érdeklődőinket masszázsfoteleink kipróbálására (minden masszázsfotelünk kipróbálására van lehetőség, azokéra is, amik átmenetileg esetlegesen készlethiányosak). Ha Budapestről, vagy a keleti országrészből érkezik hozzánk, egy klassz balatoni túrával összekötve, ha a nyugati országrészből, akkor a Zselic érintésével nagyszerű egész napos program lehet a masszázsfotel-próba. Nagyatád gyönyörű, parkos kisváros, helyben és a közelben is gyógyfürdők, kirándulóhelyek, erdők, nagyszerű tradicionális éttermek, és a Zselic szele várja Önöket. Ha viszont nem tud személyesen eljönni hozzánk, a kiválasztott masszázsfotelt-mindennemű kockázat nélkül házhoz szállítjuk, és a végső döntést kipróbálás után tudja meghozni.  Ez tehát elállás esetén sem jelent semmilyen anyagi terhet.

Vásárlási szándékával, kérdéseivel keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeinken, vagy itt a Messengeren keresztül!

Jó egészséget kíván a Bionwell csapata!

E-mail
info@bionwell.hu
szerviz@bionwell.hu

marketing@bionwell.hu

Telefon
info: +36209368768 és +3682352902, valamint +36202124690
szervíz: +36202664524

Bemutatótermünk

bemutatoterem_bionwell_bemutatoterem_masszazsfotel_jambor_szabolcs

bionwell-bemutatoterem-2

bionwell-bemutatoterem-3

bionwell-bemutatoterem-4-philadelphia-plus

bionwell-bemutatoterem-7


Import-export logisztikai raktárunk

bionwell-export-import-raktar-1

bionwell-export-import-raktar-2

bionwell-export-import-raktar-3

bionwell-export-import-raktar-4

bionwell-export-import-raktar-5

bionwell-raktar-6

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg