GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

ABC SORRENDBEN

Előnyök, ellenjavallatok

Gerincnyújtó padok - Gerincnyújtó pad - Előnyök | Használat | Kik nem használhatják? - KATTINTSON

Infraszaunák: Az infravörös sugárzás jellemzői: KATTINTSON
Infraszaunák: Infraszauna - Használat, előnyök, kik nem használhatják: KATTINTSON

Masszázsfotelek - Masszázsfotelek - Kinek előnyös, kinek nem ajánlott? KATTINTSON

Garancia | szakszervíz

Kérjük, bármilyen garancia-szervíz jellegű kérdésben írjon nekünk a szerviz [kukac] bionwelll.hu e-mail címre, vagy hívjon minket a +36202664524 telefonszámon . A termékről képet is készséggel fogadunk, mellyel azonnal láthatjuk a probléma okát. Az egyes termékek garanciaidejeiről és a garanciaidőn felüli javításról tájékozódjon honlapunkon, illetve az alábbi linkre kattintva. GARANCIA ÉS SZAKSZERVÍZ - KATTINTSON

Fizetési módok

Masszázsfoteleink, infraszaunáink, kapaszkodós vibrációs trénerünk kiszállításakor előre / helyszíni banki átutalással, vagy utánvéttel készpénzben lehet kiegyenlíteni a számlát.

Masszázstermékeink, kisebb vibrációs trénereink, gerincnyújtó padjaink esetében a GLS futárnak utánvéttel készpénzben lehetséges a fizetés. Részletfizetési lehetőséggel nem tudunk szolgálni. Javasoljuk bármely pénzintézet kedvező konstrukciójú áruhitelének lehetőségét.

Egészségpénztári elszámolhatóságról érdeklődjön az elszámolhatóságról saját Egészségpénztáránál. Egészségpénztári elszámolhatóság lehetősége masszázsfoteleink, masszázstermékeink (9019101000) és gerincnyújtó padjaink (9506911900) esetében: a zárójelben lévő vámtarifaszámok alapján.

Masszázsfotel kipróbálási lehetőség

Kipróbálni masszázsfoteleinket van lehetősége bemutatótermünkben, vagy akár saját otthonában. Egy választott masszázsfotelt akár otthonában is kipróbálhat, ott tudja meghozni a végső döntést. Ez elállás esetén sem jár semmilyen kockázattal, a szolgáltatás ingyenes, ha nem felel meg valamiért a masszázsfotel az Ön igényeinek, mi bérmentesen visszaszállítjuk export-import raktárunkba. Ha több masszázsfotelt is kipróbálna, látogasson el hozzánk Nagyatádra, és a bemutatóteremben kipróbálhatja bármelyiket, kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet! Előzetes bejelentkezés szükséges: +36209368768

Masszázsfotel kipróbálás nélküli vásárlás

Masszázsfoteleinket vásárlóink túlnyomó részt előzetes kipróbálás nélkül rendeli és vásárolja meg. Ez nem is csoda, hiszen a weboldalon minden lényeges információ, képek, mozgóképek, esetleg videók is megtalálhatóak a Bionwell masszázsfotelekről. Nagyszerű masszázsélmény bármikor az otthon kényelmében! Ha a masszázsfotel valamiért mégsem felelne meg, akár azonnal, de 14 napon belül is, használat nélkül, kockázatmentesen visszaküldheti!
 

Masszázsfotel információk

Masszázsfotelek összehasonlító táblázata - KATTINTSON

Miért válassza a Bionwell masszázsfoteleket? - KATTINTSON

Hogyan válasszunk masszázsfotelt? - KATTINTSON

Melyik az Ön számára legmegfelelőbb Bionwell masszázsfotel? - KATTINTSON

A masszázsfotel használatának előnyei - KATTINTSON

Gyártónk, az iRest - KATTINTSON
 

Megrendelt termék kiszállítási ideje

Készleten lévő termékeink kiszállítási ideje

A GLS által kiszállított termékeink (gerincnyújtó padok, kisebb vibrációs trénerek, masszázstermékek) kiszállítási ideje általában 1-5 nap. A megrendelés során Ön által megadott telefonszámon fogja keresni a futár a kiszállításkor. Ha akkor mégsem tudja átvenni a gerincpadot, egyeztethetnek új időpontot. Ha bizonytalan, mikor tudja átvenni a terméket, megrendeléskor a megjegyzésbe írja be nekünk az Önnek megfelelő szállítási napot.

Masszázsfoteleink, kapaszkodós vibrációs trénereink, infraszaunáink kiszállítási ideje általában 1-7 nap - saját teherautóval. Szakértő kollégáink ingyenesen helyére teszik, beüzemelik, kérésre be is mutatják a megrendelt terméket és annak funkcióit.

Előrendelések kiszállítási idejéről érdeklődjön: +36209368768

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg