Masszázsfotelek - Gyártónk, az iRest

Az iRest - a világ egyik legnagyobb masszázsfotel-gyártója!

A magyarországon forgalmazott premium minőségű masszázsfotelek nagy részét az iRest szolgáltatja a forgalmazók részére. A gyárat 2003-ban alapították, és több, mint 5000 dolgozót foglalkoztat. Naponta mintegy 30.000 db masszázsfotelt gyárt, és több mint 100 országába exportál a világban.

Videóbemutató az iRest-ről


Az iRest a világ egyik vezető masszázsfotel-gyártója több, mint 5000 alkalmazottal. Termékeiket több, mint 100 országban értékesítik, a Közel-Keleten, Európában, Észak-Amerikában és Ausztráliában is. A termékek ISO9001 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal, valamint számos nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkeznek, többek között az UL, CE, ROHS, FDA, GOST és GMP tanúsítvánnyal is.

Az iRest olyan neves vállalatokkal van technikai partnerkapcsolatban és olyanoktól szerzi be  termékeihez az alkatrészeket, mint például az LG (Dél-Korea), a STMicro Electronics Ltd (Franciaország), a Phillips (Hollandia), a Goodsky (Tajvan), a Toshiba (Japán), vagy az Omron Co Ltd (Japán).

Az iRest és a Bionwell közös története

A Bionwell kapcsolata az iResttel 2008 óta tart. Azóta cégünk már 143 konténernyi (2024.01.24-i adat) masszázsterméket és masszázsfotelt rendelt a gyártól, köztük több, mint 6500 db masszázsfotelt is - mely Közép-Európában egyedülállóan magas mennyiség. Termékeik kiváló minőséget képviselnek. Elmondhatjuk, hogy partnerkapcsolatunk kölcsönösen elégedett és sikeres.

bionwell_irest_masszazsfotelek_munkatarsak
A Bionwell Magyarország Kft. - iRest találkozó Berlinben, az IFA -n 2023. szeptemberében.
(IFA - Internationale Funkausstellung - Németország egyik legrégebbi ipari kiállítása) 

A Bionwell Magyarország Kft. által forgalmazott iRest gyártmányú masszázsfotelek megtekintéséért kattintson ide.

Az iRest különböző kutatóközpontokkal és egyetemekkel együttműködve, számos jól ismert márka, például az LG, a Toshiba és a Philips mellett az iRest világszerte is az elektromos masszázsfotelek gyártásának fő referenciapontjává vált. Termékeik annyira innovatívak, hogy az iRest jelenleg az uralja az elektromos masszázsfotelek piacát. A termékek professzionális használathoz is kapnak hitelesítést, hiszen kiváló minőségűek, rendkívül hatékonyak, ízléses formatervezéssel és tartós anyagokkal készülnek.

Az igazi innováció a masszírozó szék belsejében található, ahol a legfejlettebb masszázsterápiák kényeztetik Önt, amely képes egy masszőr kezeit megfelelően helyettesíteni. Több ezer automatikus mintázatot és lehetséges mozgást tárol és dolgoz fel a belső processzor. Minden modellt megfelelően és alaposan teszteltek a speciálisan kifejlesztett robotokon, hogy megfigyeljék a tapintható érzeteket, és megfelelő visszajelzést adjanak a programozóknak és a fejlesztőknek. Ez nem csak a sérülések valószínűségének szinte nullára csökkentését teszi lehetővé, de azt is, hogy nagyon összetett és realisztikus masszázsmintákat fejlesszenek ki. Ezek a masszírozó fotelek a Kutatás-Fejlesztés méltó hírnökei az egész világon.

Az iRest weboldalai. Tekintse meg az iRest gyár jelenlegi masszázsfotelkínálatát.
https://irest.biz/product/list/urlname/29
https://www.irest.com/Col/Col2/Index.aspx

Az iRest-Bionwell masszírozó fotelek folyamatosan egyre jobb masszázst kínálnak Önnek. Egy masszázsfotel megvásárlásával Ön befektethet a saját szellemi és fizikai egészségébe, amely enyhíti a stresszt, csökkenti az izomfájdalmakat és a hátfájdalmakat.

A nyugalom és a pihenés, valamint a fájdalmak csökkenése érhető el az iRest-Bionwell masszázstermékeivel, felhasználói számára biztosítja a wellness érzését, és építőkockaként szolgál a jobb egészségi állapot és a minőségi élet felé vezető úton. Az #iRest mindig arra törekedett, hogy olyan termékeket fejlesszen, amelyek a felhasználó és a vásárló egészségét javíthatják. A tanúsított minőségirányítási rendszerük biztosítja a kompromisszummentes termékminőséget. Ezért bíznak az iRest-ben világszerte ismert márkák is, mint például az LG.

iRest masszázsfotelek típusai, videókon:
https://www.youtube.com/@irestmasszazsfotelek
https://www.youtube.com/@bionwellmagyarorszag

Nem csak a Bionwell Magyarország Kft., hanem a legtöbb komolyabb magyarországi masszázsfotelforgalmazó importál egyébként az iRest-től. Ilyen a Komoder, a Kyokei, a Masszázsdepo, a Casada, a masszázsfotel pont hu, az inSportline, a Gorillasport is. Masszírozó székeik 30-80%-át az iRest gyártja.

- Böngéssze végig az iRest masszázsfoteleket magyarországi forgalmazókkal, gyári kódokkal, és árakkal - KATTINTSON

A Bionwell Magyarország Kft. által forgalmazott iRest gyártmányú masszázsfotelek megtekintéséért kattintson ide.
bionwell-irest-minőségügyi-tanúsítványok

bionwell-irest-kapcsolat

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg