Masszázsfotelek - Gyártónk, az iRest

Az iRest - a világ egyik legnagyobb masszázsfotel-gyártója!

A magyarországon forgalmazott premium minőségű masszázsfotelek nagy részét az iRest szolgáltatja a forgalmazók részére.

Videóbemutató az iRest-ről


Az iRest a világ egyik vezető masszázsfotel-gyártója több, mint 1500 alkalmazottal. Termékeiket több, mint 60 országban értékesítik, a Közel-Keleten, Európában, Észak-Amerikában és Ausztráliában is. A termékek ISO9001 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal, valamint számos nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkeznek, többek között az UL, CE, ROHS, FDA, GOST és GMP tanúsítvánnyal is.

Az iRest olyan neves vállalatokkal van technikai partnerkapcsolatban és olyanoktól szerzi be  termékeihez az alkatrészeket, mint például az LG (Dél-Korea), a STMicro Electronics Ltd (Franciaország), a Phillips (Hollandia), a Goodsky (Tajvan), a Toshiba (Japán), vagy az Omron Co Ltd (Japán).

Az iRest és a Bionwell közös története

A Bionwell kapcsolata az iResttel 2008 óta tart. Azóta már 127 konténernyi (2023.05.07-i adat) masszázsterméket és masszázsfotelt rendeltünk tőlük, köztük több, közel 6000 db masszázsfotelt is - melyek Közép-Európában egyedülálló mennyiségek. Termékeik kiváló minőséget képviselnek. Ez alapján elmondhatjuk, hogy partnerkapcsolatunk kölcsönösen elégedett és sikeres.

A Bionwell Magyarország Kft. által forgalmazott iRest gyártmányú masszázsfotelek megtekintéséért kattintson ide.

Az iRest különböző kutatóközpontokkal és egyetemekkel együttműködve, számos jól ismert márka, például az LG, a Toshiba és a Philips mellett az iRest világszerte is az elektromos masszázsfotelek gyártásának fő referenciapontjává vált. Termékeik annyira innovatívak, hogy az iRest jelenleg az uralja az elektromos masszázsfotelek piacát. A termékek professzionális használathoz is kapnak hitelesítést, hiszen kiváló minőségűek, rendkívül hatékonyak, ízléses formatervezéssel és tartós anyagokkal készülnek.

Az igazi innováció a masszírozó szék belsejében található, ahol a legfejlettebb masszázsterápiák kényeztetik Önt, amely képes egy masszőr kezeit megfelelően helyettesíteni. Több ezer automatikus mintázatot és lehetséges mozgást tárol és dolgoz fel a belső processzor. Minden modellt megfelelően és alaposan teszteltek a speciálisan kifejlesztett robotokon, hogy megfigyeljék a tapintható érzeteket, és megfelelő visszajelzést adjanak a programozóknak és a fejlesztőknek. Ez nem csak a sérülések valószínűségének szinte nullára csökkentését teszi lehetővé, de azt is, hogy nagyon összetett és realisztikus masszázsmintákat fejlesszenek ki. Ezek a masszírozó fotelek a Kutatás-Fejlesztés méltó hírnökei az egész világon.

Az iRest weboldalai. Tekintse meg az iRest gyár jelenlegi masszázsfotelkínálatát.
https://irest.biz/product/list/urlname/29
https://www.irest.com/Col/Col2/Index.aspx

Az iRest-Bionwell masszírozó fotelek folyamatosan egyre jobb masszázst kínálnak Önnek. Egy masszázsfotel megvásárlásával Ön befektethet a saját szellemi és fizikai egészségébe, amely enyhíti a stresszt, csökkenti az izomfájdalmakat és a hátfájdalmakat.

A nyugalom és a pihenés garantált az iRest-Bionwell masszázstermékeivel, felhasználói számára biztosítja a wellness érzését, és építőkockaként szolgál a jó egészség és a minőségi élet felé vezető úton. Az #iRest mindig olyan termékeket fejlesztett, amelyeken a vásárló egészsége a fókusz. A tanúsított minőségirányítási rendszerük biztosítja a kompromisszummentes termékminőséget. Ezért bíznak az iRest-ben világszerte ismert márkák.

iRest masszázsfotelek típusai, videókon:
https://www.youtube.com/@irestmasszazsfotelek
https://www.youtube.com/@bionwellmagyarorszag

Nem csak a Bionwell Magyarország Kft., hanem a legtöbb komolyabb magyarországi masszázsfotelforgalmazó importál egyébként masszírozó fotelt az iRest-től. Ilyen a Komoder, a Kyokei, a Masszázsdepo, a Casada, a masszázsfotel pont hu, az inSportline, a Gorillasport is. Masszírozó székeik 30-80%-át az iRest gyártja.

- Böngéssze végig az iRest masszázsfoteleket magyarországi forgalmazókkal, gyári kódokkal, és árakkal - KATTINTSON

A Bionwell Magyarország Kft. által forgalmazott iRest gyártmányú masszázsfotelek megtekintéséért kattintson ide.
bionwell-irest-minőségügyi-tanúsítványok

bionwell-irest-kapcsolat

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg