Masszázsfotelek - Kinek előnyös, kinek nem ajánlott?bionwell-masszázsfotelek-kinek-ajánljuk

bionwell-masszázsfotelek-fájdalomra


 

Ha a fentiek közül Önre is igaz legalább egy jellemző illetve megállapítás, a Bionwell masszázsfotelek és masszázstermékek az egyik legjobb megoldást nyújthatják az Ön számára!

A masszázs kötött, befeszült izmainkat kilazítja, így segít abban is, hogy jobb legyen a tartásunk, amivel komoly terhet vesz le a gerincünkről. A Bionwell masszázsfotelek masszázsa kilazítja és fellazítja bármilyen okból (ülés, rossz testtartás, állás, sport stb.) bemerevedett izmokat, a nyakat, a vállat, a hátat, és akár a kezet, a lábakat is, így javítja a vérkeringést, oldja a stresszt, könnyíti a mozgást, enyhíti a fájdalmakat és az izmok befeszülését. Ez végül a (túl)terhelés okozta fájdalom csökkenéséhez, múlásához vezet.

bionwell-masszazsfotelek-elonyos-hatasai

A masszázs, mint terápia, nagyon eredményes módszer a hátfájás csökkentésére. Továbbá relaxáló hatással is rendelkezik: oldja a stresszt és a szorongást, pozitívan hat az alvásminőségre és megnyugtatja az idegrendszert. Emellett a masszírozás eltávolítja az elhalt hámsejteket, így bőrünk is megújul. A masszázs hatására gyorsul a sejtek anyagcseréje és élénkül a nyirokkeringés is, ezáltal lassulnak az öregedési folyamatok és erősödik a szervezet ellenálló képessége is.

bionwell-hatfajas-csokkentese-megkonnyebbules

Viszont csak a rendszeres masszázs által érhetőek el a pozitív hatások. Heti legalább 2 masszázs ajánlott ahhoz, hogy szervezetünk érezze a masszázs áldásos hatásait. A Bionwell masszázstermékei akár napi rendszerességgel használhatók, és még otthonából sem kell kimozdulnia.

A Bionwell masszsázstermékeinek masszázsa hatékonyan oldja a letapadt, bemerevedett izmokat, és minden olyan pozitív élettani hatással rendelkezik, amelyet egy emberi, kézi masszázs tud adni.

A Bionwell modern technológiával készült masszázstermékei átmasszírozzák a hátat, a nyakat, a vállat, a gerinc melletti izmokat, a derekat, a csípőt, a combokat, a vádlit, a talpat és még a farizmokat is.

Masszázstermékeink legnagyobb előnyei közé sorolnánk, hogy csak bennünket (és családunkat) szolgál. Nincs nála várólista, nem kell vele időpontot egyeztetni, nem mondja le a foglalásunkat, és nem sértődik meg, ha valami nekünk jön közbe. Ráadásul egyszeri díjért olyan bérletet válthatunk nála, amely használattól függően 8-10-12 évig akár naponta is igénybe vehető  masszázs-szolgáltatást nyújt! 

Próbáld ki masszázstermékeinket bemutatótermünkben, vagy rendeld házhoz, próbáld ki otthon, és dönts akár csak a próba után!

Kinek ellenjavallt masszázsfoteleink használata? Kik ne használják?

  • Csontritkulásban szenvedők.

  • Szívbetegségben szenvedők, vagy olyanok, akik elektronikus egészségügyi eszköz (pl. pacemaker) használatára szorulnak.

  • Várandós kismamák és szülést követő 6 héten belül.

  • Bőrbetegségben szenvedő személyek. (Kérje ki orvosa véleményét!)

  • 14 év alatti gyermekek, illetve szellemileg labilis állapotban lévő személyek.

  • Rosszindulatú daganat esetén.


A Bionwell masszázsfoteleket megtalálja a következő linkre kattintva: https://bionwell.hu/masszazsfotelek

bionwell-masszazsfotel


Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg