Masszázsfotelek - Kinek előnyös, kinek nem ajánlott?

 

 


Ha a fentiek közül Önre is igaz valamelyik megállapítás, a Bionwell masszázsfotelek és masszázstermékek hasznos segítséget nyújthatnak az Ön számára!

A masszázs a kötött, befeszült izmainkat kilazíthatja, így segíthet abban is, hogy jobb legyen a tartásunk, amivel komoly terhet vesz le a gerincünkről. A Bionwell masszázsfotelek masszázsa kilazíthatja és fellazíthatja a valamilyen okból (ülés, rossz testtartás, állás, sport stb.) bemerevedett izmokat, a nyakat, a vállat, a hátat, és akár a kezet, a lábakat is, így javíthatja a vérkeringést, oldhatja a stresszt, könnyítheti a mozgást, enyhítheti a fájdalmakat és az izmok befeszülését. Ez végül a (túl)terhelés okozta fájdalom csökkenéséhez, múlásához vezethet.A masszázs nagyon eredményes módszer lehet az izom eredetű hátfájás csökkentésére. Továbbá relaxáló hatással is rendelkezik: oldhatja a stresszt és a szorongást, pozitívan hathat az alvásminőségre és megnyugtathatja az idegrendszert. Emellett a masszírozás eltávolíthatja az elhalt hámsejteket, így bőrünk is megújulhat. A masszázs hatására gyorsulhat a sejtek anyagcseréje és élénkülhet a nyirokkeringés is, ezáltal lassulhatnak az öregedési folyamatok és erősödhet a szervezet ellenálló képessége is.

bionwell-hatfajas-csokkentese-megkonnyebbules Jill Wellington from Pexels

Viszont csak a rendszeres masszázs által érhetőek el pozitív hatások. Heti legalább 2 masszázs ajánlott ahhoz, hogy szervezetünk érezze a masszázs áldásos hatásait.

Masszázstermékeink legnagyobb előnyei közé sorolnánk, hogy csak bennünket (és családunkat) szolgál. Nincs nála várólista, nem kell vele időpontot egyeztetni, nem mondja le a foglalásunkat, és nem sértődik meg, ha valami nekünk jön közbe. Ráadásul egyszeri díjért olyan bérletet válthatunk nála, amely használattól függően 8-10-12 évig akár naponta is igénybe vehető  masszázs-szolgáltatást nyújt! 

Próbálja ki masszázsfoteleinket bemutatótermünkben, vagy rendelje házhoz, próbálja ki otthon, és döntsön akár csak a próba után!

Kinek ellenjavallt masszázsfoteleink használata? Kik ne használják?
  • Csontritkulásban szenvedők.

  • Szívbetegségben szenvedők, vagy olyanok, akik elektronikus egészségügyi eszköz (pl. pacemaker) használatára szorulnak.

  • Várandós kismamák és szülést követő 6 héten belül.

  • Bőrbetegségben szenvedő személyek. (Kérje ki orvosa véleményét!)

  • 14 év alatti gyermekek, illetve szellemileg labilis állapotban lévő személyek.

  • Rosszindulatú daganat esetén.

  • Vesekő esetén.

A cikk, és az abban szereplő leírások, listák nem teljesek, ezek csak ajánlások, felelősséget érte nem vállalunk! A bionwell.hu weboldalon leírtak nem orvosi vélemények, nem helyettesítik az orvosi kivizsgálást, a diagnózis felállítását. A diagnózis nélkül önkényesen alkalmazott kezelések ronthatják az Ön állapotát. A leírtakra, és az önkényes kezelésekből adódó következményekre a Bionwell Magyarország Kft. és munkatársai nem vállalnak felelősséget! Arról, hogy Ön használhat-e masszázsfotelt, és az adott módszerek, technikák alkalmazható-e az Ön esetében, azt javasoljuk, hogy az első használat előtt, és a rendszeres használat alatt is folyamatosan egyeztessen kezelő orvosával, kérje ki a véleményét - hiszen ő ismeri a részletes egészségi állapotát, kórelőzményeit és az esetleg folyamatosan szedett gyógyszerek hatásait!

A Bionwell masszázsfoteleket megtalálja a következő linkre kattintva: https://bionwell.hu/masszazsfotelek

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg