Szállítási módok és költségek

Kedves Vásárlónk! Termékeinket saját flottaszolgálatunkkal, vagy GLS futárszolgálattal szállítjuk ki Önnek, de lehetőség van termékeink személyes átvételére is. A kiszállítás részleteiről, és annak metódusáról minden esetben telefonon egyeztetjük Önnel - az Ön igényei szerint.

Házhoz szállítás saját flottaszolgálatunkkal

Ez a szállítási mód masszázsfoteljeinkre, infraszaunáinkra, és kapaszkodóval ellátott vibrációs trénerünkre vonatkozik.

Szakértő kollégáink házhoz viszik a megrendelt terméket, az Ön igénye szerint a lakásba is beviszik, az elképzelt helyére igazítják, összeszerelik, üzembe helyezik a terméket, és tesztelik azt. Önnek semmivel nem kell fáradnia. Munkatársunk bemutatja Önnek a termék alap működését. További kérdéseivel hívja telefonos ügyfél-szolgálatunkat! Kérjük, minden esetben ellenőrizze a termék méreteit, hogy biztosan beférjen az ajtón, vagy a liftbe, esetleg a lépcsőfordulón - emeletre us felvisszük, nem akadály!

Saját flottaszolgálat szállítási díjak: A szállítási díjakról érdeklődjön a megrendelni kívánt termék oldalán. Több termék megrendelése esetén a kosár tartalmából a legmagasabb futárköltségű termék szállítási díját kell kifizetni. 3 termék feletti vásárlás esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

bionwell-kiszallito-teherauto-2

GLS futárszolgálattal való házhoz szállítás - információk

Shape toner alakformáló vibrációs gépünket, gerincnyújtó padjainkat és masszázstermékeinket a GLS futárszolgálat szállítja házhoz Önnek. 

GLS futárszolgálattal történő vásárlásnál kérjük bontsa ki a csomagot azonnal, miután átvette a terméket, mert utólag nem áll módunkban reklamációt elfogadni. Ebben az esetben egy jegyzőkönyv készül, amivel mi is érvényesíteni tudjuk kárigényünket a futárszolgálat felé! A GLS megrendeléskor a megadott szállítási cím első ajtajáig szállít. Önnek kell gondoskodnia pl. a lakásba bevitelről, emeletre felvitelről, a kicsomagolásról, esetleges szerelésről és a beüzemelésről. A futárszolgáltató a szállítási nap reggelén kiküldött SMS-el jelzi a csomag aznapi kézbesítését! Ha nem kapott SMS-t kérem érdeklődjön a kiszállító Ügyfél-szolgálatánál, hogy elkerülje a felesleges várakozást! Az SMS-ben kapott számon érdeklődhet a napon belüli várható időpontról! Ha nem kapott SMS-t, valószínűleg nem aznap lesz a szállítás! Amennyiben bizonyos időpontot jelölt meg az átvételre, azt mi jeleztük a futárnak. A futárcég azonban napon belüli pontos egyeztetést nem tud garantálni, mert terítőjárattal szállít. Az SMS-ben található számon vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a futárral, aki viszi az Ön termékét, és egyeztessen vele! Ha a futár a jelzett napon nem tudja átadni a csomagot, mert nem volt otthon, a következő munkanapon újra megpróbálja azt házhoz szállítani. Ha akkor sem tudja fogadni, kérem jelezze a lentebb található ügyfél-szolgálati elérhetőségen, hogy feleslegesen ne próbálkozzanak a kiszállítással (a díjmentes kiszállításban két kiszállítási kísérlet van benne!). Átvételkor kérjük, ellenőrizze a csomagolás sértetlenségét, esetleges sérülés esetén vegyenek fel jegyzőkönyvet! A Számla, Garanciajegy, Használati Útmutató a dobozon belül található.

GLS elérhetőség: A csomag kiszállításával kapcsolatban a következő elérhetőségeken tud érdeklődni: a GLS vevőszolgálat elérhetősége: H-P : 7:00–20:00 óráig. Telefon: +36 1/802-0265 (normál tarifával hívható belföldi szám).

GLS Szállítási díjak: A díjakról érdeklődjön a termék weboldalán. Általában 1-5 munkanapon belül kiszállításra kerül a termék.

bionwell-gls-kiszallitas-informaciok

Személyes átvétel

Átvételi helyszín: 7500 Nagyatád, Árpád u. 27/A

Személyes átvétel esetén a megrendelt termék ingyenesen átvehető.

Átvételi időpont: Előre egyeztetett időpontban.

Önnek kell gondoskodnia a hazaszállításról, a kicsomagolásról és a beüzemelésről. A személyes átvétel választásnál szintén vegye figyelembe a méreteket (termék technikai adatainál találja)!

bionwell-raktar-bemutatoterem

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg