Masszázsfotelek - Miért válassza a Bionwellt?

Cégünk, vállalati filozófiánk, értékesítési metódusunk

Bionwell - A piacvezető masszázsfotel-forgalmazó - magyar cég a rendszerváltoztatás óta

Magyarországon piacvezető masszázsfotelforgalmazók, 1994 (az elődcégekkel együtt 1991) óta működő magyar vállalkozás vagyunk, 15 év tapasztalattal (2007 óta) a masszázsfotelpiacon! 2021-ben és 2023-ban évente körülbelül 1000 db értékesített masszázsfotel - köszönjük bizalmukat! Ez ca. 2-3x annyi, mint a piackövetőké, mely nem a véletlen műve: az ár-érték arány verhetetlen a hazai piacon - és úgy gondoljuk, az egész világon egyedülálló. Premium minőség a lehető legalacsonyabb áron - magyar vállalkozástól magyar felhasználóknak! A magyar piac mellett a horvát, a szlovén, a román, a szlovák, és az olasz piacra is exportálunk.

bionwellmagyarorszagkft_dolgozok_csapat

Árpolitikánk - premium masszázsfotelek, mégis rendkívül kedvező árak

Egész Magyarország, és Európa legkedvezőbb premium masszázsfotel árait biztosítjuk az Ön számára is  - luxus és magas minőség, fix és korrekt árakon!

Cégünk megalakulása óta az adott piaci szegmens átlagánál alacsonyabb árréssel dolgozunk. Megelégszünk vele, ez segít túlélni a nehezebb időszakokat is, és mindig így dolgoztunk. Ez vált be, ez tartjuk etikusnak. A legjobb árak mindig vonzóak voltak, és lesznek is. A vásárló szereti azt érezni, hogy jól járt, és a pénzéért ár-érték arányban megfelelő minőségű terméket vagy szolgáltatást kapott. Nálunk ebben is teljesen biztos lehet: a piacon hasonló, vagy ugyanolyan, premium minőséget biztosan nem kap jobb áron. Sosem volt egyszerű tartani ezeket a "nyomott" árakat, de ez a mi előnyünk a piacon.

Hogyan csináljuk?

 • A piaci átlagnál lényegesen nagyobb rendelési mennyiséggel a gyártónál is minden bizonnyal előnyt élvezzünk a versenytársakkal szemben, és kedvezőbb áron importálhatunk masszázsfoteleket - így még jobb árakon kinálhatjuk azokat. Piacvezető masszázsfotel forgalmazóként a 2021-es és a 2023-as évben körülbelül 1000-1000 db masszázsfotelt értékesítettünk - viszonyításképpen a magyar piacra legalább 2.5x annyit, mint a piackövető (a második legtöbb eladással rendelkező) vállalat - a céginformáció.hu kimutatásai és a konkurens  forgalmaó bruttó masszázsfotelárai alapján kalkulálva.

 • A drága marketing- (pl: TV, újság-megjelenés, celeb-reklámok, drága promovideók stb.) és bérleti (pl: plázák, drága bérleti költségű budapesti bemutatótermek és raktárak) költségek nálunk nem léteznek. Így aztán az árba sem kell beépítenünk - ezt így NEM Ön fizeti meg. Mi csak a weben értékesítünk, és saját tulajdonú bemutatótermünk- illetve raktárunk van, így tudjuk biztosítani azt, hogy vásárlóink a lehető legjobb áron juthassanak hozzá termékeinkhez.

 • Családi vállalkozás vagyunk - alkalmazottaink száma nem túl magas, így a bérek költségeit sem kell olyan mértékben beépítenünk az árba. Emellett cégünk 100%-ban magyar tulajdonú, és kizárólag magyar embereknek ad munkát - tisztességes, a somogyi régióban bőven átlag feletti bérrel.

A masszázsfotelpiacon elképesztő szórás (túlárazások) van az árak tekintetében. Pedig a komoly magyarországi masszázsfotelforgalmazók (főleg a Budapest- és környékiek) kivétel nélkül importálnak (50-80%-ban) abból a gyárból (iRest - kattintson, ha bővebben olvasna róla), mint cégünk, a Bionwell - mégis jelentősen túlárazva értékesítik ezeket a masszázsfoteleiket is. Ők vagy kénytelenek beépíteni az eladási árba a drága marketing- és bemutatótermi költségeket, és/vagy egyszerűen nem elégszenek meg egy alacsonyabb árréssel. Emellett jelentősen kevesebb mennyiséget értékesítenek a magyar piacon, így a gyártótól is több mint valószínű, hogy kedvezőtlenebb feltételekkel importálnak a magyar piacra. Ezt a pluszköltséget a vásárló fizeti meg akkor, ha ugyanazt a minőséget máshol drágábban vásárolja meg.
(A 2022-es mérleg szerint a Bionwell Magyarország Kft. 2.5 - 4 x több masszázsfotelt értékesített, mint a piackövető forgalmazók.)

Ezen felül egyre több konkurens vállalat 3D masszázsfotelként próbálja sokkal magasabb áron értékesíteni a 2D masszírozó foteleket, illetve 4D masszázsfotelként a 3D, vagy 2D masszázsfoteleket - ezzel teremtve alapot a magasabb árnak, átverve ezzel a vásárlót. Nagyon fontos: amelyik masszázsfotelnél a görgők erőssége nem állítható (manuálisan; a kézi vezérlő, a tabletvezérlő, vagy a karfán elhelyezkedő tekerőgomb segítségével), az nem 4D és nem 3D masszázsfotel! Ha ezt a szempontot figyelembe veszi, nem tudják Önt megvezetni.

Mi a helyzet az olcsóbb masszázsfoteleket forgalmazó cégekkel? Már nem a Bionwell kínálja a legjobb árakat a masszázsfotel piacon a premium kategóriában? 
A nagy multinacionális bútorforgalmazó vállalatok masszázsfoteleiről elég csak egy-két mondatot megemlítenünk: ezek általában rezgő, relaxfotelek, melyek stresszoldásra, ellazulásra, TV nézésre alkalmasak, azonban egy valódi masszázsra, annak minden előnyével együtt semmiképpen sem. Emellett megjelent néhány olyan forgalmazó, akik nem rendelkeznek tapasztalattal a masszázsfotelpiacon, és rendkívül kedvező árú (még a Bionwell árainál is 1-2-300.000 Ft-tal olcsóbb), teljes testes masszázst nyújtó masszázsfoteleket / "luxus masszázsfoteleket" kínálnak. Ezek azonban teljesen más kategóriát képviselnek. Sajnos azt kell, hogy írjuk: olcsó utánzatok. Gyenge minőségű, nem időtálló anyagokból készültek (funérlemez, préselt faanyag, gyenge műanyagalkatrészek stb.), ezt mutatja a tömegük is. Általában mindössze kb. 60 kg súlyú masszázs székek. A Bionwell teljes test masszázsára alkalmas masszázsfotelek súlya ezzel szemben 74 - 130 kg - van bennük minőségi alapanyag.

asaka_vigorshop_luxusfotelhu
Gyenge minőségű, 300 dolláros masszázsfotelek

A piaci helyzet összefoglalása egy autós példán szemléltetve: A vásárló a Bionwellnél egy premium Mercedes típusú személyautót vásárolhat, Mercedes áron. A budapesti- és környéki forgalmazóknál szintén Mercedest tud vásárolni, Bentley áron. Az Asaka, és hasonló, gyenge minőségű masszázsfotelek forgalmazóitól pedig egy Mercedesnek ígért (legjobb esetben) Dacia-t, Mercedes áron.

Szolgáltatásaink, értékeink és előnyeink más forgalmazókhoz képest

 • 15 év masszázsfotelpiaci tapasztalata - amit díjmentes formában osztunk meg Önnel -  ingyenes szaktanácsadást biztosítunk az Ön egyedi igényeit és testalkatát is figyelembe véve - hogy megtalálhassa az Ön számára legmegfelelőbb masszázsfotelt. Írjon nekünk az info@bionwell.hu e-mail címre, vagy hívjon minket a 06209368768 / 06202124690 / 0682352902 - as telefonszámok egyikén.

 • 30 éve működő magyar családi vállalkozás vagyunk. 15 éve vagyunk jelen a magyar masszázsfotel-piacon - sok éve piacvezetőként. Velünk biztosra mehet!
  Szaktudás, tapasztalat, emberség, korrekt árak, készséges segítségnyújtás, precizitás, megbízhatóság, jelenlét. Ezek jellemzik cégünket.

 • Számíthat ránk a garanciális javításoknál - habár szerencsére nem gyakori a meghibásodás, elektronikai termékeknél ez előfordulhat. A gyártó folyamatosan rendelkezésünkre bocsát lakatrészeket, és saját szervizes csapatunkkal elhárítunk minden esetlegesen felmerülő problémát! Mi nem tűnünk el, 15 éve jelen vagyunk, és jelen is szeretnénk lenni a masszázsfotelpiacon!

 • Magyarországon ingyenes kiszállítással és beüzemeléssel dolgozunk. Szakértő kollégáink összeszerelik, beüzemelik a masszázsfotelt, az Ön által kívánt helyére teszik, és igény szerint legfontosabb funkcióit is megmutatják a masszázsfotelnek!

 • Masszázsfoteljeink akár ingyenesen ki is próbálhatók otthonában, vagy bemutatótermünkben.
  Időpontfoglalás, illetve bejelentkezés: +36209368768

Masszázsfoteleink - megbízhatóak és kiváló minőségűek
15 év tapasztalata után kimondható: ár-érték arányban verhetetlenek

Gyártónk az iRest - róluk bővebben ide kattintva olvashat. Kapcsolatunk a gyárral már 2008 óta tart. Masszázsfoteleik kiváló minőségűek és megbízhatóak, premium kategóriát képviselnek. Ezért importálunk tőlük, és csak tőlük. A magyarországon forgalmazó komolyabb piaci szereplők mindegyike importál az iRest-től, azonban magasabb, vagy lényegesen magasabb áron értékesítik masszírozó foteleiket - a fentebb már említett eltérő ár- és eladáspolitikájuk végett.

Frissen gyártott (nem áll évekig a raktárban, mint az előfordulhat azoknál, akik magasabb áron értékesítenek, és jó ideig nem sikerül értékesíteni a termékeik egy részét...), premium minőségű, korszerű, megbízható, rendkívül alacsony áramigényű masszázsfoteleket forgalmazunk.

Amit masszázsfotel-áraink magukban fogalalnak:

 • Kutatási és fejlesztési (K&F), valamint tesztelési költségeket.

 • Kiváló minőségű alapanyagok költségeit - csak megbízható, minőségi masszzásfoteleket forgalamzunk!

 • Magát a gyártási technológiát.

 • Minőségellenőrzést (Quality Management).

 • Kiszállítást az ország bármely pontjára saját futárszolgálatunkkal.

 • A megrendelt masszázsfotel beüzemelését, összszerelését, alapvető funkcióinak ismertetését, a masszázsfotel kipróbálását

 • Ügyfélszolgálatot, segítségnyújtást a vásárlás előtt, közben és után is. Magyar nyelvű használati útmutatót.

 • Garanciális és garanciaidőn túli szervízszolgáltatást - nem tűnünk el, Ön nyugodt lehet.

 • A piacon igen szokatlan, alacsony árrést, a befeketett pénzünk és munkánk fedezésére - így csináljuk már 1991. óta, így 
  lehet sok sok ezer elégedett vásárlónk és ügyfelünk, így értékesíthetünk a konkurenseknél sokkal nagyobb termékmennyiséget, és ezáltal kaphatunk egyre jobb ajánlatokat beszerzéskor gyártópartnereinktől is.

Az elmúlt évek során már közel 6000 db Masszázsfotelt értékesítettünk vásárlóink megelégedésére, külföldre és belföldre egyaránt. Kérdéseire készséggel válaszolunk, hívjon minket bizalommal, írjon itt a Messengeren, vagy az info@bionwell.hu e-mail címre!
Mobiltelefon: +36209368768 vagy +36202124690
Vezetékes telefon: +3682352902

Tekintse meg a Bionwell masszázsfoteleket ide kattintva!

bionwell-masszazsfotel
 

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet! Masszázsfoteljeink összehasonlító táblázatáért kattintson ide!

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg