Masszázsfotelek - Miért válassza a Bionwell masszázsfoteleket?

 

  • Egész Magyarország, és Európa legkedvezőbb masszázsfotel árai nálunk vannak - luxus és magas minőség fix és elérhető árakon!

  • 30 éve működő magyar családi vállalkozás vagyunk.

  • Számíthat ránk a garanciális javításoknál - teljes körű, akár 5 év garancia, saját szervizes csapatunkkal.

  • Magyarországon ingyenes kiszállítással és beüzemeléssel dolgozunk.

  • Masszázsfoteljeink ingyenesen kipróbálhatók otthonában, vagy bemutatótermünkben.

  • Egészségpénztárra is elszámolhatók a Bionwell masszázsfotelek.

  • Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval küldjük Önnek a masszázsfotelt.

Mert a magyar piac és az egész régió legkedvezőbb masszázsfotel-árai nálunk vannak!

Hogyan csináljuk?

Úgy, hogy a drága marketing- (pl: TV, újság megjelenés, celeb-reklámok) és bérleti (pl: plázákban való jelenlét) költségeket NEM Önnel fizettetjük meg! Mi csak a weben értékesítünk, így tudjuk biztosítani azt, hogy vásárlóink a lehető legjobb áron juthassanak hozzá termékeinkhez. Ne dőljön be a másfél-kétszer drágábban (vagy az árait fel sem tüntető) forgalmazó cégeknek! Ők néhány darabot adnak el havonta, és végső soron a vásárlók pénzbeli lehúzásával jutnak bevételhez! Termékeik tulajdonságai semmivel nem jobbak az árkülönbség ellenére sem! Pláne, hogy többükkel ugyanabból a gyárból hozzuk a masszázsfoteleket. Ezen felül némely versenytárs vállalat 4D és 3D masszázsfotelként próbálja sokkal drágábban eladni a 3D illetve 2D foteleket, így átverve a vásárlót. Nem beszélve arról, hogy az oldalaikon található "vásárlói vélemények" nem valósak. Ne hagyja magát megvezetni!

Mert mi fix és elérhető árakkal dolgozunk.

Nálunk nem e-mailben kell ajánlatot kérnie, nem alakítjuk kényünk-kedvünk szerint az árakat. Bizonyára észre vette azt is, hogy más forgalmazóknál hasonló, vagy ugyanolyan masszázsfotelek jóval drágábbak. Mi nem megyünk bele a tisztességtelen árképzésbe! Nekünk a korrektség és mindkét fél elégedettsége a fontos! Mert az a célunk, hogy a luxust és magas minőséget megfizethető áron tudjuk szolgáltatni Vásárlóink megelégedésére. Így egyre több háztartásba eljuthatnak kiváló minőségű termékeink, egyre többen élvezhetik a masszázs számtalan jótékony hatását otthonukban.

Mert ránk számíthat a garanciális javításoknál is

Legyen óvatos, hiszen megjelent a magyar piacon több olyan külföldi forgalmazó, akik az esetleges garanciális javításokat nem biztos, hogy fogják tudni teljes körűen vállalni. Ne kockáztasson, menjen biztosra velünk!

Az elmúlt évek során már közel 5000 db Masszázsfotelt értékesítettünk vásárlóink megelégedésére, külföldre és belföldre egyaránt. Kérdéseire készséggel válaszolunk, hívjon minket bátran, írjon itt a Messengeren, vagy az info [kukac] bionwell.hu e-mail címre! +36-20-9368-768; +36-82-352-902

Tekintse meg a Bionwell masszázsfoteleket ide kattintva!

bionwell-masszazsfotel
 

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet! Masszázsfoteljeink összehasonlító táblázatáért kattintson ide!

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg