Bionwell Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2)

Tokyo masszázsfotel akció! Máshol áremelés, nálunk árcsökkenés! Vásárolja meg most 90.000 Ft kedvezménnyel, 629.990 Ft helyett 539.990 Ft-ért!

Nálunk nincs infláció! Az árak nem felfele, hanem lefelé mennek!

2022. szemptember: 629.990 Ft
2022. december: 599.990 Ft
2023.március: 579.990 Ft
2024 január: 539.990 Ft !!!

Az árengedmény négy fő oka:
- A covid19 időszaka alatt tapasztalt horribilis tengeri fuvardíjak kedvezőbbek lettek
- A gyártótól az egész Közép-Európában egyedülállóan magas értékesítési mennyiségünk okán 2022. év végén, egyfajta jutalomként kapott, az eddiginél valamelyest alacsonyabb beszerzési ár
- A forint árfolyama minimálisan erősebb volt a legutóbbi beszerzéskor.
- 2023. nyári szezonközi árcsökkenés - amit meg is tartottunk.

A masszázsfotelt készletről, raktárról tudjuk szállítani
az ország bármely pontjára minden héten kedden és csütörtökön.
Megrendelés lehetséges itt a megrendelőfelületen a rendelés
leadásával, vagy a +36209368768 -as telefonszámon.

Hihetetlenül alacsony áramfogyasztású! Mindössze 120W = 0.12kWh.
Napi 1 óra használat költsége kb. 4.5 Ft (évi kb. 1600 Ft) a rezsicsökkentett árral számolva!

Elérhető színek: Bézs | Caramel | Sötétbarna | Fekete

Videóbemutató magyar felirattal

Figyelem! A hasonló tudású masszázsfoteleket több százezer forinttal magasabb áron találhatóak meg a magyar piacon - akár 3D masszázsfotelként bemutatva. Ez nem igaz - ez sajnos az érdeklődőik és a vásárlóik megtévesztése. Akár 690e Ft - 1.4M Ft közötti összegeket is elkérhetnek a Bionwell Tokyo-hoz hasonló masszírozó fotelekért (főleg a budapesti- és környéki forgalmazók). Miért fizetne többet ugyanazért a minőségért és tudásért? A magyar masszázsfotelpiacon a komoly forgalmazók masszírozó székei 30-80%-ban ugyanúgy az iRest gyártól jönnek, (ahonnan a Bionwell masszázsfotelei) más fantázianeveken, kisebb design eltéréssel, kategóriánként minimális pro-kontra tudásbeli különbséggel.

Mik Tokyo masszázsfotelünk legfőbb jellemzői és előnyei? A Bionwell csapatának tapasztalatai:

 • A masszázsfotel, mely szinte bárki számára alkalmas! Átlagos, átlag feletti, vagy átlag alatti testméretre is! 187 cm testmagasságig, 110 kg testsúlyig, szélesebb vállúaknak is - de alacsonyabb, vékonyabb, keskenyebb vállú felhasználóknak is alkalmas.

 • A 135 cm hosszú masszázs-görgősín eléri a fenékizmokat is, és egyedülálló módon a masszírozó fotelek között, képes a combok alsó részének közepéig is megmasszírozni, így ezen testrészeink is kaphatnak kellemes, vagy fájdalomcsökkentő gyúrómasszázst is.

 • A légpárnás szorítómasszázsa az átlagosnál erősebb, mely még inkább felfrissíti a lábakat és a karokat, illetve a kellemes érzés még intenzívebb. (Visszérgyulladás esetén leginkább: Phoenix masszázsfotelünk választását javasoljuk, mely gyengédebben szorítja a lábakat és a karokat.) + Funkció, hogy választhatunk csak légpárnás automata gyári masszázst is, melyben olyan kellemes relaxációban lehet részünk, mely ritka élmény a masszázsfoteleknél.

 • A tenyér masszázsa az átlagnál még komplexebb, és jobb érzést ad, köszönhetően a légpárnákat ezen a területen beborító "tüskéknek".

 • Derékig lehajtható, állítható fejpárna és hátradönthető fotel - különböző erősségű masszázsokat kaphatunk általa. A párna kivitelezése még kényelmesebbé teszi a Tokyo masszázsfotelt. Az akár derékig is lehajtható fejpárnával vagy nélküle különböző masszázserősséget érhetünk el. A fotel hátradönthető funkciójával döntött állapotban a masszázs erősebbé válik. Így a családban használhatják azok is, akik erősebb, és azok is, akik gyengédebb masszázsra vágynak. 

Funkciók, jellemzők

Hát masszázsmódok (masszázsgörgők által)

L-shape technológia - 135 cm hosszan masszíroz a comb alsó részétől egészen a nyakig!

A Tokyo masszázsfotel egy speciális technológiával működik, mely lehetővé teszi, hogy az "L" alakú hajlított sín 135 cm hosszan masszírozzon. Illeszkedik a test vonalaihoz!

bionwell-tokyo-masszazsfotel-lshape-technologia-135cm-hosszan-massziroz

Intelligens masszázskezek - professzionális, egyedi masszázs

- Az intelligens masszázskezek  hasonlóan masszírozzák Önt, mintha egy professzionális masszázsterapeutánál lenne. Automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat, ez alapján állítják be a masszázspontokat, és a masszázskezek távolságát - így Ön egy személyre szabott masszázst kap.

Hatékony masszázst végeznek a gerinccsigolyák körül. A hát egyenletes erősségű masszázst kap. Felfrissít, enyhül a fáradtságérzetünk.

bionwell_tokyo_masszazsfotel_masszazs_melysege_6.5_cm

Függőleges irányban mozgó, négy kerék meghajtású, csendes, intelligens masszázskezek végzik a hát teljes masszázsát (csuklyásizom (váll), hát, derék). 3 db szélességi beállítási lehetőséggel - így megfelelnek a különböző  hát- és vállszélességeknek - 135 cm hosszan és 6-21 cm kzötti szélességi tartományban masszíroznak, mely lefedi az egész hátat.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-135-cm-hosszu-masszazs-gorgo-sinbionwell-tokyo-masszazsfotel-masszazs-szelessege

A masszázs-sín S alakja illeszkedik a hát S alakú görbéjéhez, így ergonomikus, és Ön egy rendkívül pontos hátmasszázs-élményt kap.

Masszázsmódszerek

bionwell-tokyo-masszazsfotel-shiatsu-ujjnyomas-masszazsmodbionwell-tokyo-masszazsfotel-tapping-utogetes-masszazsmod
bionwell-tokyo-masszazsfotel-kneading-gyuromasszazsbionwell-tokyo-kneading-tapping-utogetes-gyuras-egyidejuleg-masszazsmod

- Gyúrás (Kneading)

- Ütögetés/érintés (Tapping)

- Kopogás (Knocking)

- Shiatsu (ujjnyomás)

- Egyidejű gyúrás és ütögetés

bionwell-toyko-masszazsfotel-gorgos-masszazsok-utogetes-kopogas-gyuras-shiatsubionwell-tokyo-masszazsfotel-gorgos-masszazs-2-gyuromasszazs-kneading

Manuális masszázs - állítson be olyan masszázsmódokat, melyeket Ön szeret

A felsőtest masszírozása választható fix ponton, testrészenként, és az egész felsőtesté - mindegyik 5 különböző masszázs-intenzitással. Az ütögetés (tapping) és a shiatsu (ujjnyomás) masszázsmódoknál a masszázs szélessége állítható: széles, közepes, keskeny. A fix pontos és a testrészenkénti masszázsnál a masszázskezeket fel-le irányítva pontosan beállítható a masszázs helye.

 • Fáj a lapockája fölött a jobb oldalon? Esetleg a derekánál? Sokat ül, jól esne egy masszázs, mely kilazítja a fenékizmokat? Irányítsa oda a masszázsgörgőket, és gyúrja ki az izomcsomókat csak ezeken a pontokon! Vagy nyomkodja meg őket a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázsmóddal!

 • Relaxációs masszázsra vágyik? Masszíroztassa magát csupán légpárnákkal, melyek megnyugtatják, és felfrissítik! 
  Esetleg az ütögető masszázs sebességét a leggyorsabbra kapcsolva vibrációs masszázst kaphat, mely szintén nyugtató hatással bír.

 • Számos variációs lehetőség az Ön aktuális igényei szerint!

Görgős talp- és sarokmasszázs - felfrissülés és megújulás!

A masszázs felfrissíti a fáradt talpakat és a sarkat. Fejlett görgős technológiával rendelkezik, így finom és állandó, vagy akár erős masszázst is kaphat, ahogyan Ön szeretné. A sarok felfrissítésére erős masszázs szolgál.

bionwell_tokyo_masszazsfotel_talpmasszazs

Hátnyújtás - megnyújtja a befeszült, fáradt izmokat - felfrissít!

A masszírozó fotel egyes automata masszázsok közben megnyújthatja hát izmait.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-test-nyujtasa-2

Testmasszázs légpárnák által légmasszázzsal

Légpárnás testmasszázs - élvezze a légpárnák egyedülálló masszázsát 3 erősségi szinten!
Erősebben masszíroz, mint más masszírozó fotelek!

A légpárnák körülölelik a testet, és a nyomó-szünetelő-kiengedő művelet hármas kombinációnak köszönhetően egy olyan masszázsban részesítik Önt, mely oldja a feszültséget, megszabadít a fáradtságtól, ellazít, és felfrisssít.

Nagyszerű lábmasszázs-élmény

A különböző méretű légpárnák teljesen körbeveszik a vádlit, a bokát, a sarkat, a lábfejet és az ujjakat, amely egy frissítő masszázst eredményez.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-legparnas-vadlimasszazsbionwell-tokyo-masszazsfotel-legparnas-alkar-tenyer-masszazs

Frissítő karmasszázs

12 légzsákkal, az emberi kar görbülete alapján, frissítő váll-, alkar-, és tenyér- és ujjmasszázs. A felfújt légpárnákból származó háromdimenziós, kiegyensúlyozott összehúzódás lazítja és felfrissíti a karjait, egészen a tenyérig.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-kompresszios-legnyomasos-masszazs-vall-felkar-vadli-labfej
Plusz funkció az a shiatsu tenyérmasszázs, mely során a "tüskeszerű" kiemelkedések (salient/mastoid tenyérmasszázs) a tenyeret és a kézfejet stimulálák, így a Yuji akupontot és a kéz Laogong pontját, valamint a kéz reflexpontjait is. Ez a módszer még kellemesebb és komplexebb masszázsélményt nyújt, és még inkább serkenti a vérkeringést is ezen a területen.

bionwell_tokyo_masszazsfotel_mastoid_shiatsu_tenyermasszazs

- Masszázsinformációk -

Automata masszázsprogramok - 12 db!

Hát- és derékmasszázs: Csökkenti ezen területek fájdalmait, felfrissít.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-hat-es-derek-masszazs

Relaxációs program: Intelligens masszázs multi-dimenzionális technikával.

Nyak-csuklyásizom (váll) masszázs: Csökkenti a fájdalmat és kényeztet.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-nyakmasszazs-gorgokkelbionwell-tokyo-masszazsfotel-vallmasszazs

Teljes test masszázsa: Azoknak, akik nem érik be kevesebbel!

Testnyújtó masszázs: A nyújtás kiváló gerinc- és izomlazító, mely csökkenti a fájdalmat, és a merevséget.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-test-nyujtasa-2bionwell-tokyo-masszazsfotel-test-nyujtasa-4

Extrán gerinckímélő program: lágy masszázs komolyabb gerincfájdalommal küzdőknek.

Komfort program nem csak időseknek: Teljes nyomású masszázs a nyaktól a talpig, a válltól az ujjpercekig. Az egész test aprólékos megmasszírozása. Egyedülálló masszázsélmény!

Légpárnás teljes testmasszázs: mind a 24 db légzsákkal.

Fáradtságcsökkentő program: ha kipihenné a fáradalmakat, és újra friss szeretne lenni.

Fenékformásító program: kiváló választás hölgyeknek formásítás céljából, de azoknak is, akik sokat ülnek.

Alvást segítő program: Azoknak, akik szeretnének könnyebben, jobban aludni.

Izomnyújtó program: Profi és hobbisportolóknak , aktív életet élőknek ajánljuk leginkább.

Egyes automata masszázsok során egyedülálló módon a masszázsfotelek között a Bionwell Tokyo képes a combok alsó részének közepéig is lemenni, így ezen testrészeink is kaphatnak kellemes, vagy fájdalomcsökkentő gyúrómasszázst is.

Fizioterápia a masszázsok közben, 12 ponton

bionwell-astana-premium4d-masszazsfotel-fizioterapia

FENGCHI pont - Segítheti a máj munkáját; méregtelenítő hatása van; ajánlott fejfájásra és a fogak egészségének megőrzéséért.

JIANJING pont a nyakon - Enyhítheti a nyaki spondylosist (nyaki csigolyabántalom) és a merev nyak fájdalmát.

TIANZONG pont a karon - Enyhítheti a glenohumerális periarthritis (befagyott váll szindróma) fájdalmát valamint a kar fájdalmát.

bionwell-astana-premium4d-masszazsfotel-fizioterapia-1bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-fizioterapia-2

XINSHU pont - Megakadályozza a mellkasi vérbőséget, megnyugtatja az idegeket, támogatja a szívet.

GANSHU pont Megnyugtatja a májat és az epét, szabályozza és erősíti a látást, támogatja a májat.

SHENGSHU pont Segít a vízmegtartásban.

bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-fizioterapia-3bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-fizioterapia-4

NEIGUAN pont Megnyugtatja az elmét és enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet.

SANLI pont a karon - Tisztítja a szívet és javítja a látást, rendbe hozza a gyomrot, a vállakat és a karokat, a dyspepsia-t (emésztési zavar), a szájüregi fekélyeket, a fogfájás, a megfázást és az emésztőrendszeri rendellenességet.

SANLI pont a lábon - Erősíti a lépet és a gyomrot, segít hepatitis, a bélgyulladás, hörghurutot, nefritis (vesegyulladás) elleni küzdelemben.

bionwell-astana-premium4d-masszazsfotel-fizioterapia-5bionwell-astana-4d-premium-masszazsfotel-fizioterapia-6

TAIXI pont - Erősíti a derekat, hatásos vesegyulladás, hólyaggyulladás, tüdőtágulás ellen.

KUNLUN pont - Nyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, alkalmas az isiász szindróma (ülőideg-zsába), a térd ízületi gyulladásának, a bokarándulás fájdalmának enyhítésére.

YONGQUAN pont - Megnyugtatja a májat, hasznos álmatlanság ellen, idegei alapú fejfájás ellen, myocarditis (szívizomgyulladás) enyhítésére.

Különböző erősségű masszázsok

Derékig lehajtható, állítható fejpárna és hátradönthető fotel - különböző erősségű masszázsokat kaphatunk általa. A párna kivitelezése még kényelmesebbé teszi a Tokyo masszázsfotelt. Az akár derékig is lehajtható fejpárnával vagy nélküle különböző masszázserősséget érhetünk el. A fotel hátradönthető funkciójával döntött állapotban a masszázs erősebbé válik. Így a családban használhatják azok is, akik erősebb, és azok is, akik gyengédebb masszázsra vágynak. 

Igényeinek megfelelő masszázsidőt is kiválaszthat, valamint szüneteltetheti is a masszázst, majd újraindíthatja

Az időbeállítási funkció használatával kiválaszthatja a masszázsidőt. Közbejött valami, ami miatt szüneteltetné a masszázst? Ezt is megteheti. Ehhez nem kell lekapcsolni a Tokyo masszázsfotelt. A szüneteltetés gombot megnyomva a masszázs megáll, és onnan tudja folytatni, ahol abbahagyta.

További funkciók, jellemzők

USB bemenet a jobb karfán

Masszázs közben töltheti okoseszközeit. Emellett ha éppen böngészne a telefonján töltés közben, azt is megteheti. Azért mi a testi-mentális ellazulás érdekében a masszázst csukott szemmel ajánljuk. :-)

3D digital hangszóró - Hallgassa kedvenc zenéit Bluetooth segítségével

Hallgassa kedvenc zenéit az egész szobát betöltő 3D audio hangszórókon keresztül. Bluetooth segítéségével zenelejátszás lehetséges okos-eszközről.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-bluetooth-usbbionwell-tokyo-masszazsfotel-gyorsgombok-led-feny

Karfa gyorsbillentyűk - még kényelmesebb és egyszerűbb használat

Állítsa be egyetlen gombnyomással, a legfontosabb funkciókat, ha épp nincs kéznél a kézi vezérlő: ki/bekapcsolás, zero gravity, lábtartó mozgatása, automata masszázs, intelligens hangvezérlés.

Színes, esztétikus fehér fényű LED lámpa a karfában

Élvezze az egyesülést a test és az elme között a színes neonfényben és lépjen be egy álomvilágba. A szobának is különleges megjelenést biztosít a masszázsfotelről áradó LED fény.

Megfelelő különböző testmagasságú felhasználóknak is

A lábtartó nyújtható, így megfelel a különböző testmagasságoknak.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-megfelel-a-kulonbozo-testmereteknekbionwell-tokyo-masszazsfotel-nyujthato-labtarto

Intelligens hangvezérlés mikrofonnal - irányítsa a masszázsfotelt akár a hangja segítségével! (angol nyelven)

Még egyszerűbb, és komfortosabb vezérlést tesz lehetővé. A funkció ki is kapcsolható, ehhez 3 mp-en keresztül kell lenyomva tartani a karfán található "zero" gombot.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-intelligens-hangvezerles

Zero Gravity pozíció - segítheti az ellazulást

Ez a mechanizmus pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ebben a helyzetben a testtömeg egyenletesen oszlik el, és a gerincre gyakorolt nyomás csökken. Amikor a Zero Gravity mód elindul, a test és a lábak között körülbelül 118 fokos magasságszög van. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti az ellazulást és a kikapcsolódást.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-zero-gravity-tokeletes-ellazulas

Hátmelegítési funkció - kellemes érzet, még hatékonyabb masszázs

Szénszálas infravörös-sugárzással történik a fűtési funkció. A 40-50°C-os kellemesen felmelegíti hátát és csökkenti a hátfájást. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely lehetővé teszi az energia felszívódását az emberi sejtekben, aktiválva a sejteket és serkentve az anyagcserét.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-hoterapia-hatfutes-funkcio

Helytakarékos technológia - Zero Space - közvetlenül a fal mellé helyezhető

Az ezzel a funkcióval nem rendelkező masszírozófoteleknek 20-80 cm is szükséges a fal előtt. Sok masszírozó fotel nagy helyet foglal, mert a faltól távol kell elhelyezni, ugyanis a hátradőléshez plusz helyre van szükségük. A Bionwell Tokyo masszázsfotelnek még működés közben is mindössze 5 cm-es távolság szükséges a mögötte lévő faltól. A masszázs szék ülőfelülete előrecsúszik a háttámla hátradőlése közben, anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat. Ezzel helyet spórol Önnek otthonában.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-zero-space-helytakarekos-funkcio

Kerekei segítségével egyszerűbben is mozgatható

Áthelyezné a lakásban? A Tokyo masszázsfotel kerekei megkönnyíthetik az Ön dolgát!

bionwell_tokyo_masszazsfotel_irestsla309_kerekeisegitsegevelmozgathato

LCD kijelzős vezérlő - könnyű kezelhetőség, szép kijelző

A vezérlő kivitelezése szép, és könnyű használni. A mikroszámítógépes chipvezérlés biztosítja a kiváló és stabil teljesítményt. A Bionwell Tokyo masszázsfotel parancsközpontja részletes, sok információval rendelkezik, könnyedén forgatható, szép a kijelzője és lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-lcd-kezi-vezerlo

A Bionwell Tokyo masszázsfotel technológiája

A masszírozófotel kialakítása az emberi csontváz jellemzőit figyelembe véve készül. Mindez a Zero Space technológiával, hosszabb, hajlított sínnel rendelkező masszázzsal,, 24 db légzsákkal, 2 szeleppel és 1 légszivattyúval kiegészülve a legmagasabb masszázs élményt nyújtja Önnek otthonában, hozzájárulva az egészséges és aktív élethez. Új funkcióként szolgál az az 1 légszivattyú, amely szinkronban és folyamatosan képes működtetni a motorteljesítményt a 24 légzsák számára. Mind a kényelmes, lágyabb, mind az erősebb masszázs egyedülálló masszázsélményt kínál egy igazán élénk, friss masszázzsal.

Általában a csigolyák fájdalma és az izmok merevsége okozza a fájdalmat a derék és a hát területein, valamint a nyaknál. A Bionwell masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiát alkalmazzák, az Ön magasságának megfelelően azonosítják a masszázspontokat. A nyaktól a talpig professzionális, kényelmes és élénkítő masszázst kínál. A Bionwell egészségügyi termékek az orvosi vizsgálatok eredményeképpen feltárt előírásoknak megfelelően vannak gyártva.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-funkciok


Kiváló minőségű, szép kivitelű, strapabíró textilbőrből (PU) és poliamidból, PVC-ből, acélból, elektromos és elektronikus alkatrészekből készült, elektromos masszázsfotel. Hímzett futófelületű gyémánt textilbőr (PU) textúra, gyönyörű kivitellel. Nagy rugalmasságú párna, ökológiai technológiával készült, nyomáscsökkentett, "mágikus" pamuttal, mely puha, és illeszkedik a bőrhöz. Lélegző anyag, mely taszítja a nedvességet, és az atkákat. Környezetvédelem szempontokat is figyelembe véve, ökológiai, szálas textílbőrből készült, kényelmes masszázsfotel, mely finom tapintású, kopás- és töredezésálló, nyomásálló. 200.000 alkalommal tesztelve, repedés nélkül. 

Ideális felhasználói testsúly: maximum 110 kg

Ideális felhasználói magasság: 150-185 cm, de 195 cm magasságig is használható.

Méretek

- Nettó tömeg: 92 kg

- Bruttó tömeg: 105 kg

- Hosszúság: 130 cm (fektetve: 174 cm)

- Szélesség: 75 cm
75 cm széles ajtón befér! - Ülőfelület: 51 cm széles!

- Magasság: 120 cm (fektetve: 71 cm)

bionwell-tokyo-masszazsfotel-meretek

Műszaki adatok

Névleges/merőleges feszültség: 220-240V~ 50Hz/60Hz

Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 120W - hihetetlenül alacsony áramfogyasztás! Napi 1 óra használattal évi csupán körülbelül 1600 Ft-os (napi kb. 4,5 Ft) az áramköltség a rezsicsökkentett árral számolva!

Teljesítmény készenléti állapotban: < 0.1 - 1W !

Légzsák-szám: 24 db

Zajszint: maximum 60 dB

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I
 

Jótállás
3 év garanciát
biztosítunk Tokyo masszázsfotelünkre!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év
: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: AKCIÓ!  bruttó 49.990,- Ft HELYETT mindössze 24.990 Ft! (= 5 év)
A kosárba tételnél, a garancia kiválasztásánál válassza a 3+2 év akciós csomagot!

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik! Használata egyszerű!

A Bionwell Tokyo masszázsfotel egészségpénztári elszámolhatóságáról érdeklődjön egészségpénztáránál a vámtarifaszám alapján: 9019101000

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Tokyo masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét, majd számítógépen ismét nyomja meg a kosárba gombot). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info@bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

 • Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Dokumentumok" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben a Tokyo masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani! Vásárlóink körülbelül 70%-a előzetes próba nélkül vásárol tőlünk masszázsfotelt - nem csoda, hiszen weboldalunkon gyakorlatilag minden lényeges és fontos információ, kép, videó megtalálható a masszázsfotelekről. A döntéshez nem feltétlenül szükséges előzetes próba.

 • Mégis szeretné személyesen is kipróblálni masszázsfoteleinket? Semmi akadálya! Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet! A bemutatótermi próba ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettséggel!

  Egy masszázsfotel komoly vásárlási szándéka esetén pedig választhatja az otthoni ingyenes kipróbálási lehetőséget is - mellyel saját otthonában próbálhat ki egy masszázsfotelünket! Ez semmilyen kockázattal nem jár - vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Az otthoni próba nem “utazó bemutatóterem” jellegű értékesítést jelent, hanem megvásárlási döntés esetén a kiszállított, gyárilag csomagolt (original), új termék marad Önnél - elállás esetén pedig kollégáink elszállítják Öntől a masszázsfotelt.

  Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon! Kérdése van? Állunk rendelkezésére elérhetőségeinken! +36202124690; +36209368768; info@bionwell.hu 

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2)

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: SL-A309-2
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 629.990 Ft
 • 539.990 Ft

 • Nettó ár: 425.189 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1)

Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1)

Bionwell Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1) Phoenix masszázsfotel akció! M&aa..

599.990 Ft 689.990 Ft Nettó ár: 472.433 Ft

x Montreal masszázsfotel (SL-A301) x

x Montreal masszázsfotel (SL-A301) x

NEM RENDELHETŐ, MÁR NEM FORGALMAZZUK.  Nézzen szét aktuális k&ia..

439.990 Ft Nettó ár: 346.449 Ft

x Vientian masszázsfotel (SL-A303) x

x Vientian masszázsfotel (SL-A303) x

Kifutott, nem rendelhető. 2023. 09.  Akutális masszázsfotelkínálat..

499.990 Ft 599.990 Ft Nettó ár: 393.693 Ft

Skyflow 4D masszázsfotel (SL-A3363S-5)

Skyflow 4D masszázsfotel (SL-A3363S-5)

Bionwell Skyflow 4D masszázsfotel (SL-A3363S-5) Masszírozó fotel a legm..

699.990 Ft Nettó ár: 551.173 Ft

Kyoto masszázsfotel (SL-A229-2)

Kyoto masszázsfotel (SL-A229-2)

Bionwell Kyoto masszázsfotel (SL-A229-2) A magyar piac legjobb ára a telj..

499.990 Ft Nettó ár: 393.693 Ft

x Primrose masszázsfotel (SL-A203) x

x Primrose masszázsfotel (SL-A203) x

Nem rendelhető, kifutott modell. A Bionwell aktuális masszázsfotel-kínál..

579.990 Ft 629.990 Ft Nettó ár: 456.685 Ft

Címkék: masszázsfotel, iRest, masszázs, relaxfotel

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg