Máshol áremelés, nálunk árcsökkenés! -30.000 Ft! Vásárolja meg most kedvezménnyel a fa alá - mellé! :-)

A masszázsfotelt készletről, raktárról tudjuk szállítani
az ország bármely pontjára minden héten kedden és csütörtökön.
Megrendelés lehetséges itt a megrendelőfelületen a rendelés leadásával,
vagy a +36209368768 -as telefonszámon.

Hihetetlenül alacsony áramfogyasztású! Mindössze 120W = 0.12kWh.
Napi 1 óra használat költsége kb. 4.5 Ft (évi kb. 1600 Ft) a rezsicsökkentett árral számolva!

Elérhető színek: Bézs | Fekete | Sötétbarna | Caramel

Videóbemutató magyar felirattal

Vigyázat! A hasonló tudású masszázsfoteleket (teljesen ugyanez a fotel:Kom.er M.n.co; 95%-ban ugyanaz: K..kei Lu..ry Pl.s; C.s.da Be.as..ic II) akár több százezer forinttal magasabb áron próbálja értékesíteni több más piaci szereplő, akár 3D masszázsfotelként bemutatva. Ez természetesen nem igaz - ez sajnos az érdeklődőik és a vásárlóik megtévesztése. Akár 1.1M Ft-ot is elkérhetnek a Bionwell Tokyo-hoz hasonló masszázsfotelekért.

Funkciók, jellemzők

Hát masszázsmódok (masszázsgörgők által)

L-shape technológia - 135 cm hosszan masszíroz a comb alsó részétől egészen a nyakig!

A masszázsfotel egy speciális technológiával működik, mely lehetővé teszi, hogy az "L" alakú hajlított sín 135 cm hosszan masszírozzon. Illeszkedik a test vonalaihoz!

bionwell-tokyo-masszazsfotel-lshape-technologia-135cm-hosszan-massziroz

Intelligens masszázskezek - professzionális, egyedi masszázs

- Az intelligens masszázskezek  hasonlóan masszírozzák Önt, mintha egy professzionális masszázsterapeutánál lenne. Automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat, ez alapján állítják be a masszázspontokat, és a masszázskezek távolságát - így Ön egy személyre szabott masszázst kap.

- Hatékony masszázst végeznek a mellkasi csigolyák és az ágyékcsigolyák körül. A hát egyenletes erősségű masszázst kap. Felfrissít,enyhül a fáradtságérzetünk.

- Függőleges irányban mozgó, négy kerék meghajtású, csendes, intelligens masszázskezek végzik a hát teljes masszázsát (csuklyásizom (váll), hát, derék). 3 db szélességi beállítási lehetőséggel - így megfelelnek a különböző  hát- és vállszélességeknek - 135 cm hosszan és 6-21 cm kzötti szélességi tartományban masszíroznak, mely lefedi az egész hátat.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-135-cm-hosszu-masszazs-gorgo-sinbionwell-tokyo-masszazsfotel-masszazs-szelessege

- A masszázs-sín S alakja illeszkedik a hát S alakú görbéjéhez, így ergonomikus, és Ön egy rendkívül pontos hátmasszázs-élményt kap.

Masszázsmódszerek

- Gyúrás (Kneading)

- Ütögetés/érintés (Tapping)

- Kopogás (Knocking)

- Shiatsu (ujjnyomás)

- Egyidejű gyúrás és ütögetés

bionwell-toyko-masszazsfotel-gorgos-masszazsok-utogetes-kopogas-gyuras-shiatsubionwell-tokyo-masszazsfotel-gorgos-masszazs-2-gyuromasszazs-kneading

Manuális masszázs - állítson be olyan masszázsmódokat, melyeket Ön szeret

A felsőtest masszírozása választható fix ponton, testrészenként, és az egész felsőtesté - mindegyik 5 különböző masszázs-intenzitással. Az ütögetés (tapping) és a shiatsu (ujjnyomás) masszázsmódoknál a masszázs szélessége állítható: széles, közepes, keskeny. A fix pontos és a testrészenkénti masszázsnál a masszázskezeket fel-le irányítva pontosan beállítható a masszázs helye.

 • Fáj a lapockája fölött a jobb oldalon? Esetleg a derekánál? Sokat ül, jól esne egy fenékmasszázs? Irányítsa oda a masszázsgörgőket, és gyúrja ki az izomcsomókat csak ezeken a pontokon! Vagy nyomkodja meg őket a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázsmóddal!

 • Relaxációs masszázsra vágyik? Masszíroztassa magát csupán légpárnákkal, melyek megnyugtatják, és felfrissítik! 
  Esetleg az ütögető masszázs sebességét a leggyorsabbra kapcsolva vibrációs masszázst kaphat, mely szintén nyugtató hatással bír.

 • Számos variációs lehetőség az Ön aktuális igényei szerint!

Görgős talp- és sarokmasszázs - felfrissülés és megújulás!

A masszázs felfrissíti a fáradt talpakat és a sarkat. Fejlett görgős technológiával rendelkezik, így finom és állandó, vagy akár erős masszázst is kaphat, ahogyan Ön szeretné. A sarok felfrissítésére erős masszázs szolgál.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-talpmasszazs

Hátnyújtás - megnyújtja a befeszült, fáradt izmokat - felfrissít!

A hát egészén, egyes részein, és fix ponton is megnyújthatja hátizmait.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-test-nyujtasa-2

Testmasszázs légpárnák által légmasszázzsal

Légpárnás testmasszázs - élvezze a légpárnák egyedülálló masszázsát 3 intenzitási szinten!

A légpárnák körülölelik a testet, és a nyomó-szünetelő-kiengedő hármas kombinációnak köszönhetően egy olyan masszázsban részesítik Önt, mely oldja a feszültséget, megszabadít a fáradtságtól, ellazít, és felfrisssít.

Nagyszerű lábmasszázs-élmény

A különböző méretű légpárnák teljesen körbeveszik a vádlit, a bokát, a sarkat, a lábfejet és az ujjakat, amely egy frissítő masszázst eredményez.

Frissítő karmasszázs

12 légzsákkal, az emberi kar görbülete alapján, teljes körű karmasszázs a válltól az ujjbegyekig. A felfújt légpárnákból származó háromdimenziós, kiegyensúlyozott összehúzódás lazítja és felfrissíti a karjait, egészen a tenyérig.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-kompresszios-legnyomasos-masszazs-vall-felkar-vadli-labfej

- Masszázsinformációk -

Automata masszázsprogramok - 12 db!

Hát- és derékmasszázs: Csökkenti ezen területek fájdalmait, felfrissít.

Relaxációs program: Intelligens masszázs multi-dimenzionális technikával.

Csuklyásizom (váll) masszázs: Csökkenti a fájdalmat és kényeztet.

Teljes test masszázsa: Azoknak, akik nem érik be kevesebbel!

Testnyújtó masszázs: A nyújtás kiváló gerinc- és izomlazító, mely csökkenti a fájdalmat, és a merevséget.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-test-nyujtasa-2bionwell-tokyo-masszazsfotel-test-nyujtasa-4

Extrán gerinckímélő program: lágy masszázs komolyabb gerincfájdalommal küzdőknek.

Komfort program nem csak időseknek: Teljes nyomású masszázs a nyaktól a talpig, a válltól az ujjpercekig. Az egész test aprólékos megmasszírozása. Egyedülálló masszázsélmény!

Légpárnás teljes testmasszázs: mind a 24 db légzsákkal.

Fáradtságcsökkentő program: ha kipihenné a fáradalmakat, és újra friss szeretne lenni.

Fenékformásító program: kiváló választás hölgyeknek formásítás céljából, de azoknak is, akik sokat ülnek.

Alvást segítő program: Azoknak, akik szeretnének könnyebben, jobban aludni.

Izomnyújtó program: Profi és hobbisportolóknak , aktív életet élőknek ajánljuk leginkább.

Teljesen párnázott háttámla - ezzel is szabályozhatja a masszázs erősségét

Ha a párnákat rajta hagyja, gyengédebb masszázst kaphat, ha azonban felhajtja, vagy leveszi őket, a masszázs erőteljesebbé válik. A fejpárna lehajtható, mely így akár a derékig is leér, így pedig egy kevésbé erős masszázst kaphatunk és még kényelmesebb lesz az ülés.

Memóriamasszázs funkció - hívja elő kedvenc masszázsmódját egyetlen gombnyomással

Két masszázstechnikát tud tárolni a memóriában, így azokat a rendszer eltárolja. A masszázsfotel bekapcsolása után egyből előhívhatja őket, így azonnal élvezheti azokat a masszázsfajtákat, amelyekre épp szüksége van.

Igényeinek megfelelő masszázsidőt is kiválaszthat, valamint szüneteltetheti is a masszázst, majd újraindíthatja

Az időbeállítási funkció használatával kiválaszthatja a masszázsidőt. Közbejött valami, ami miatt szüneteltetné a masszázst? Ezt is megteheti. Ehhez nem kell lekapcsolni a Tokyo masszázsfotelt. A szüneteltetés gombot megnyomva a masszázs megáll, és onnan tudja folytatni, ahol abbahagyta.

További funkciók, jellemzők

Negatív oxigén ion generátor - Tisztítja a levegőt, segíti az immunrendszer normális működését

A Bionwell Tokyo masszázsfotel  működés közben folyamatosan állít elő negatív töltésű friss oxigén ionokat, azaz anionokat. Ez aktiválja a sejtműködést, tisztítja a levegőt, segíti az immunrendszer normális működését. A levegőben lévő anion ugyanazt jelenti, mint akár a vitaminok az ételben, nagyban hozzájárul az egészség fenntartásához a mindennapi életünk során. Ezért is szokták a „levegő-vitaminjának” is hívni, amely segíthet megelőzni a betegségeket is. Az anionok elengedhetetlenek az emberi szervezet biológiai egyensúlya számára. Negatív töltésükből adódóan semlegesítik a pozitív töltésű vírusokat és ártalmatlanítják a baktériumokat, a gombákat és a szabadgyököket is. Minél megasabb a levegő anion tartalma, annál kevesebb a kártékony anyag benne. A negatív ionok elősegíthetik a tüdő jobb működését. 30 perccel az anion bevitele után a tüdő képessé válhat 20%-al több oxigén belélegzésére és 14,5%-al több szén-dioxid kilélegzésére. Az anionok vérnyomás-csökkenést eredményezhetnek, segíthetik a szívizom jobb működését és táplálását, a hajszálerek tágítását. Segíthetnek feltölteni energiával az egész szervezetet, javíthatják az alvásminőséget, emellett elősegíthetik a fájdalom- és a feszültségérzet csökkentését. Segíthetnek a testünkben lévő enzimek aktivizálásában , a vércukor- és koleszterinszint csökkentésében, a vér kálcium-tartalmának  és a vizelet mennyiségének növelésében. Elősegíthetik a fehér- és vörösvértestek számának növekedését. Segíthet a vérképződés idejének lerövidítésében.

bionwell-tokyo-masszázsfotel-negativ-oxigen-generator

USB bemenet a jobb karfán

Masszázs közben töltheti okoseszközeit. Emellett ha éppen böngészne a telefonján töltés közben, azt is megteheti. Azért mi a testi-mentális ellazulás érdekében a masszázst csukott szemmel ajánljuk. :-)

3D digital hangszóró - Hallgassa kedvenc zenéit Bluetooth segítségével

Hallgassa kedvenc zenéit az egész szobát betöltő 3D audio hangszórókon keresztül. Bluetooth segítéségével zenelejátszás lehetséges okos-eszközről.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-bluetooth-usbbionwell-tokyo-masszazsfotel-gyorsgombok-led-feny

Karfa gyorsbillentyűk - még kényelmesebb és egyszerűbb használat

Állítsa be egyetlen gombnyomással, a legfontosabb funkciókat, ha épp nincs kéznél a kézi vezérlő: ki/bekapcsolás, zero gravity, lábtartó mozgatása, automata masszázs, intelligens hangvezérlés.

Színes, esztétikus LED lámpa a karfában

Élvezze az egyesülést a test és az elme között a színes neonfényben és lépjen be egy álomvilágba. A szobának is különleges megjelenést biztosít a masszázsfotelről áradó LED fény.

Megfelel a különböző testméreteknek

A lábtartó nyújtható, a vállmasszázs szélessége állítható, így megfelel a különböző magasságoknak és felhasználói méreteknek.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-megfelel-a-kulonbozo-testmereteknekbionwell-tokyo-masszazsfotel-nyujthato-labtarto

Intelligens hangvezérlés mikrofonnal - irányítsa a masszázsfotelt akár a hangja segítségével! (angol nyelven)

Még egyszerűbb, és komfortosabb vezérlést tesz lehetővé. A funkció ki is kapcsolható, ehhez 3 mp-en keresztül kell lenyomva tartani a karfán található "zero" gombot.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-intelligens-hangvezerles

Zero Gravity pozíció - segítheti az ellazulást

Ez a mechanizmus pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ebben a helyzetben a testtömeg egyenletesen oszlik el, és a gerincre gyakorolt nyomás csökken. Amikor a Zero Gravity mód elindul, a test és a lábak között körülbelül 118 fokos magasságszög van. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti az ellazulást és a kikapcsolódást.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-zero-gravity-tokeletes-ellazulas

Hátmelegítési funkció - kellemes érzet, még hatékonyabb masszázs

Szénszálas infravörös-sugárzással történik a fűtési funkció. A 40-50°C-os kellemesen felmelegíti hátát és csökkenti a hátfájást. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely lehetővé teszi az energia felszívódását az emberi sejtekben, aktiválva a sejteket és serkentve az anyagcserét.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-hoterapia-hatfutes-funkcio

Helytakarékos technológia - Zero Space - közvetlenül a fal mellé helyezhető

Az ezzel a funkcióval nem rendelekző masszázsfoteleknek 20-80 cm is szükséges a fal előtt. Sok masszírozó fotel nagy helyet foglal, mert a faltól távol kell elhelyezni, ugyanis a hátradőléshez plusz helyre van szükségük. A Bionwell Tokyo masszázsfotelnek még működés közben is mindössze 5 cm-es távolság szükséges a mögötte lévő faltól. A masszázsfotel ülőfelülete előrecsúszik a háttámla hátradőlése közben, anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat. Ezzel helyet spórol Önnek otthonában.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-zero-space-helytakarekos-funkcio

Kerekei segítségével egyszerűbben is mozgatható

Áthelyezné a lakásban? A Tokyo masszázsfotel kerekei megkönnyíthetik az Ön dolgát!

LCD kijelzős vezérlő - könnyű kezelhetőség, szép kijelző

A vezérlő kivitelezése szép, és könnyű használni. A mikroszámítógépes chipvezérlés biztosítja a kiváló és stabil teljesítményt. A Bionwell Tokyo masszázsfotel parancsközpontja részletes, sok információval rendelkezik, könnyedén forgatható, szép a kijelzője és lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-lcd-kezi-vezerlo

A Bionwell Tokyo masszázsfotel technológiája

A Bionwell Tokyo masszázsfotel kialakítása az emberi csontváz jellemzőit figyelembe véve készül. Mindez a Zero Space technológiával, hosszabb, hajlított sínnel rendelkező masszázzsal,, 24 db légzsákkal, 2 szeleppel és 1 légszivattyúval kiegészülve a legmagasabb masszázs élményt nyújtja Önnek otthonában, hozzájárulva az egészséges és aktív élethez. Új funkcióként szolgál az az 1 légszivattyú, amely szinkronban és folyamatosan képes működtetni a motorteljesítményt a 24 légzsák számára. Mind a kényelmes, lágyabb, mind az erősebb masszázs egyedülálló masszázsélményt kínál egy igazán élénk, friss masszázzsal.

Általában a csigolyák fájdalma és az izmok merevsége okozza a fájdalmat a derék és a hát területein, valamint a nyaknál. A Bionwell masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiát alkalmazzák, az Ön magasságának megfelelően azonosítják a masszázspontokat. A nyaktól a talpig professzionális, kényelmes és élénkítő masszázst kínál. A Bionwell egészségügyi termékek az orvosi vizsgálatok eredményeképpen feltárt előírásoknak megfelelően vannak gyártva.

bionwell-tokyo-masszazsfotel-funkciok


Kiváló minőségű, szép kivitelű, strapabíró textilbőrből (PU) és poliamidból, PVC-ből, acélból, elektromos és elektronikus alkatrészekből készült masszázsfotel.
 

Ideális felhasználói testsúly: maximum 105 kg

Ideális felhasználói magasság: 150-187 cm

Méretek

- Nettó tömeg: 92 kg

- Bruttó tömeg: 105 kg

- Hosszúság: 130 cm (fektetve: 174 cm)

- Szélesség: 75 cm
75 cm széles ajtón befér! - Ülőfelület: 51 cm széles!

- Magasság: 120 cm (fektetve: 71 cm)

bionwell-tokyo-masszazsfotel-meretek

Műszaki adatok

Névleges/merőleges feszültség: 220-240V~ 50Hz/60Hz

Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 120W - hihetetlenül alacsony áramfogyasztás! Napi 1 óra használattal évi csupán körülbelül 1600 Ft-os (napi kb. 4,5 Ft) az áramköltség a rezsicsökkentett árral számolva!

Teljesítmény készenléti állapotban: < 0.1 - 1W !

Légzsák-szám: 24 db

Zajszint: maximum 60 dB

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I
 

Jótállás
3 év garanciát
biztosítunk Tokyo masszázsfotelünkre!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év
: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: AKCIÓ!  bruttó 49.990,- Ft HELYETT mindössze 24.990 Ft! (= 5 év)
A kosárba tételnél, a garancia kiválasztásánál válassza a 3+2 év akciós csomagot!

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik! Használata egyszerű!

A Bionwell Tokyo masszázsfotel egészségpénztári elszámolhatóságáról érdeklődjön egészségpénztáránál a vámtarifaszám alapján: 9019101000

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Tokyo masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét, majd számítógépen ismét nyomja meg a kosárba gombot). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info@bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

 • Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Letöltések" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben a Tokyo masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani!

 • Bármelyik masszázsfotelünket ingyenesen ki is próbálhatja bemutatótermünkben! Vagy válassza az ingyenes kipróbálási lehetőséget saját otthonában! Ez semmilyen kockázattal nem jár, vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon!

 • Minden kérdésére állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Tokyo masszázsfotel

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: SL-A309-2
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 629.990 Ft
 • 599.990 Ft

 • Nettó ár: 472.433 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

Phoenix masszázsfotel

Phoenix masszázsfotel

Máshol áremelés, nálunk árcsökkenés! Vás&aacut..

639.990 Ft 699.990 Ft Nettó ár: 503.929 Ft

Vientian masszázsfotel

Vientian masszázsfotel

Őszi ár-eső! -20.000 Ft! Máshol áremelés, nálunk árcsö..

579.990 Ft 599.990 Ft Nettó ár: 456.685 Ft

Címkék: masszázsfotel, iRest, masszázs, relaxfotel

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg