Bionwell Skyflow '3D' masszázsfotel (SL-A3363S-5)

Masszírozó fotel a legmodernebb technológiával!

A masszázsfotelt készletről, raktárról tudjuk szállítani
az ország bármely pontjára minden héten kedden és csütörtökön.
Megrendelés lehetséges itt a megrendelőfelületen a rendelés leadásával,
vagy a +36209368768 -as telefonszámon.

Hihetetlenül alacsony áramfogyasztású! Mindössze 140W = 0.14kWh.
Napi 1 óra használat költsége kb. 5 Ft (évi kb. 1800 Ft) a rezsicsökkentett árral számolva!

Elérhető színek: Bézs | Fekete | Sötétbarna-bordó

Vigyázat! A hasonló műszaki tudású masszázsfoteleket több százezer forinttal magasabb áron próbálja értékesíteni néhány hazai forgalmazó. Akár 1.050.000 Ft - 1.7M Ft közötti összegeket is elkérhetnek a Bionwell Skyflow-hoz hasonló masszírozó fotelekért. Miért fizetne többet? A magyar masszázsfotelpiacon a komoly forgalmazók masszírozó székei 30-80%-ban ugyanúgy az iRest gyártól jönnek, (ahonnan a Bionwell masszázsfotelei) más fantázianeveken, kisebb design eltéréssel, kategóriánként minimális pro-kontra tudásbeli különbséggel. (pl: 95%-ban ugyanaz, ugyanabból a gyárból jön a Komoder Focus III (SL-A339), mely néhány funkcióval még kevesebbet is tud, mint a Bionwell Skyflow; ezt a fotelt 1.050.000 Ft-ért kínálják 2023.04.07-én; szemben a BIonwell Skyflow 699.990 Ft-os árával)

Mik Skyflow 3D masszázsfotelünk legfőbb jellemzői és előnyei? A Bionwell csapatának tapasztalatai:

 • Akár az átlagnál magasabb személyek is használhatják110 kg testsúlyig, 160-195 cm testmagasságig ideális.

 • 2023-ban a legjobbat nyújtja a légpárnás, kompressziós masszázsban, mind a lábakon, mind a karoknál, a kéznél, és a vállnál is. Vádligyúrása első osztályú, a legjobb, amivel eddig valaha találkoztunk.

 • Új technológiás (flexibilis) görgős masszázs a nyaktól a fenékizmok alsó részéig végigvonulva rendkívül kifinomult, mégis meggyőző erejű. A vadonatúj technológia az eddigi leghumánusabb érzetet nyújtja.

 • Az innovatív, 2023-as görgőrendszer nagyon kifinomult, erőssége állítható. Hatékony mélymasszázs érhető el vele, hiszen 12 cm-t mélységben tudnak mozogni, így oldva a mélyen lévő fájdalmakat is.

 • Újdonság még az a melegítő sál, melyet a hátunkon kívül akár a hasonkra, derekunkra, lábunkra is tehetünk, így a hőterápiás hatás ott hat, ahol a leginkább igényeljük.

 • Kategóriájában a Skyflow 18 db automata gyári masszázsprogramja is egyedülálló a magyar piacon, így szinte bizonyos, mindenki megtalálja a neki valót, ami beválik, vagy amire aktuálisan épp vágyik.

Funkciók, jellemzők

Hát masszázsmódok (masszázsgörgők által)

L-shape technológia - 135 cm hosszan masszíroz a nyaktól egészen a fenékizmok alsó részéig!

A masszázsfotel egy speciális technológiával működik, mely lehetővé teszi, hogy az "L" alakú hajlított sín 135 cm hosszan masszírozzon. Illeszkedik a test vonalaihoz!

bionwell-skyflow-masszazsfotel-135-cm-hosszu-masszazs-gorgo-sin

bionwell_skyflow_masszazsfotel_135cm_masszazs_sin_gorgos_masszazs

Intelligens masszázskezek - professzionális, egyedi masszázs

- Az intelligens masszázskezek  hasonlóan masszírozzák Önt, mintha egy professzionális masszázsterapeutánál lenne. Automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat, ez alapján állítják be a masszázspontokat, és a masszázskezek távolságát - így Ön egy személyre szabott masszázst kap.

A masszázgörgők egy új technológiával lettek megalkotva. Az új szerkezet rugalmas és flexibilis, intelligens módon tudja hozzáigazítani a masszázs intenzitását az emberi test különböző részeinek görbéihez. Emellett a görgők, mivel rugalmasabbak (köszönhetően a mögöttük lévő légpárnáknak), hatékonyabban végzik az olyan masszázstechnikákat, mint az ujjnyomás (shiatsu) és az akupresszúrás nyomómasszázs, illetve a gyúrómasszázs (kneading). Jobban ki tudnak nyúlni a fotelből, és elérik a mélyebben fájó izmokat is, és enyhíthetik ezeket a fájdalmakat is (a masszázs mélysége akár 12 cm is lehet!). Hatékony masszázst végeznek a gerinccsigolyák körül. A Skyflow masszázsfotel felfrissít, csökkenti a fájdalmat, enyhül a fáradtságérzetünk.

bionwell_skyflow_masszazsfotel_4d_innovativ_masszazsgorgos_rendszer

3D maszázsra képes masszázsfotel! A 3D masszázs során a görgős masszázs erőssége több szinten beállítható (nem csak a fotel párnázottságának "alakításával" és a fotel hátra- illetve előredőlésével szabályozható), és a görgők kiképzése rendkívül kifinomult  - ez a 3D masszázsfotel legfőbb ismérve. Vigyázat! Hiába hirdetnek 3D/4D masszázsfotelként 2D masszírozó foteleket; ha nem állítható a görgős masszázs erőssége, az nem 3D/4D masszírozó szék! A 3D masszázsrendszer több dimenzióban végzi a dolgát. Fel-le és oldalirányban, valamint emellett mélységben, előre-hátra is dolgoznak a masszázsgörgők. A Skyflow masszázsfotel masszírozó görgői mélyebben az izmokba tudnak hatolni, akár 12 cm mélységig. Ha a görgők előrébb jönnek, erősebb masszázst, ha hátrébb vonulnak, gyengébb masszázst kaphatunk. 

Miben több a 3D masszázs, mint a 2D masszázs?

 • Még erősebb, vagy gyengédebb masszázs is elérhető, köszönhetően annak, hogy a 3D masszázsgörgők esetében még nagyobb illetve alacsonyabb lehet a kifejthető nyomás - a görgők erősségének beállításával.

 • Még hatékonyabb masszázs - a masszázsgörgők a mélyen fekvő izomszöveteket is elérik, mely lehetővé teszi még a legmakacsabb, görcsös izmok fellazítását is. A masszázkezek a Skyflow masszázsfotel esetében még mélyebbre tudnak hatolni, - az akár 12 cm-es mélységig - mely a mélyen lévő fájdalmakat is képes csökkenteni.

Függőleges irányban mozgó, négy kerék meghajtású, csendes, intelligens masszázskezek végzik a teljes hát masszázsát (nyak, csuklyásizom (váll), hát, derék). Akár 3 db szélességi és 5 db különböző sebességi beállítási lehetőséggel masszíroztathatjuk magunkat - így gyakorlatilag minden felhasználó igényének valamint hát- és vállszélességének megfelelő masszírozásra képes a Skyflow masszázsfotel. A masszírozó görgők 135 cm hosszan és 6-21 cm közötti szélességi tartományban masszíroznak, mely lefedi az egész hátat.

bionwell-skyflow-masszazsfotel-masszazs-szelessegebionwell-skyflow-masszazsfotel-hat-masszazs-szelessege

A masszázs-sín S alakja illeszkedik a hát S alakú görbéjéhez, így ergonomikus, és Ön egy rendkívül pontos hátmasszázs-élményt kap.

Innováció! Ebben a kategóriában egyedülállóan,
10 féle masszázsmódszerrel masszíroz!

- Gyúrás (Kneading)

- Ütögetés (Tapping)

- Egyidejű gyúrás és ütögetés (Knead and tap)

- Ujjnyomás (Shiatsu)

- Kopogás (Knocking)

- Gördülő masszázs (Rolling)

bionwell-skyflow-masszazsfotel-shiatsu-ujjnyomas-masszazsmodbionwell-skyflow-masszazsfotel-tapping-utogetes-masszazsmodbionwell-skyflow-masszazsfotel-kneading-gyuromasszazsbionwell-skyflow-kneading-tapping-utogetes-gyuras-egyidejuleg-masszazsmod

Vadonatúj masszázsmódszerek! Valódi mélymasszázs a mélyebben lévő fájdalmak, izomcsomók, letapadások feloldásához! 

- Ütögető masszázs akár 12 cm mélységig kinyúló görgőkkel 

- Gyúrómasszázs akár 12 cm mélységig kinyúló görgőkkel 

- Egyidejű gyúrás és ütögetés akár 12 cm mélységig kinyúló görgőkkel

- Ujjnyomásos (Shiatsu) masszázs akár 12 cm mélységig kinyúló görgőkkel

bionwell-skylfow-masszazsfotel-gorgos-masszazsok-utogetes-kopogas-gyuras-shiatsubionwell-skyflow-masszazsfotel-gorgos-masszazs-2-gyuromasszazs-kneading

Manuális masszázs - állítson be pont olyan masszázst, melyet Ön szeret

A felsőtest masszírozása választható fix ponton, testrészenként, a teljes háton; a hát felső részén; és a hát alsó részén is - mindegyik 10 különböző masszázsmódszerrel (gyúrás, ütögetés, shiatsu, 4D stb.) és akár 5 különböző sebességgel és 3 különböző szélességgel - így a legkülönfélébb felhasználói igényeknek is megfelelhet. A fix pontos és a testrészenkénti masszázsnál a masszázskezeket fel-le irányítva pontosan beállítható a masszázs helye.

A masszázsoknál még a masszázs intenzitása (erőssége) is beállítható!

 • Fáj a lapockája fölött a jobb oldalon? Esetleg a derekánál? Sokat ül, jól esne egy masszázs, mely kilazítja a fenékizmokat? Irányítsa oda a masszázsgörgőket, és gyúrja ki az izomcsomókat csak ezeken a pontokon! Vagy nyomkodja meg őket a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázsmóddal!

 • Relaxációs masszázsra vágyik? Masszíroztassa magát csupán légpárnákkal, melyek megnyugtatják, és felfrissítik! Esetleg az ütögető masszázs sebességét a leggyorsabbra kapcsolva vibrációs masszázst kaphat, mely szintén nyugtató hatással bír.

 • Számos variációs lehetőség az Ön aktuális igényei szerint!

Innovatív görgős talpmasszázs - a talp felfrissül, nehézérzete csökken!
+ Extra erős talpmasszázs is!

A megújult görgőmechanika masszázsa mindegyik masszázsfotelünkénél inkább felfrissíti a fáradt talpakat és jobb érzést nyújt. Az erősségi szint 3 fokozatban állítható, így aktuális igényei szerinti masszázst kaphat, de akár ki is kapcsolható. 

bionwell_skyflow_4d_masszazsfotel_sla336_thai_gorgos_talpmasszazs

bionwell-skyflow-masszazsfotel-talpmasszazs

Hátnyújtás - A masszírozó szék egyes automata masszázsok során megnyújtja a befeszült, fáradt hátizmokat, egyenesíti a gerincet, oldja a feszültséget a hátban.

bionwell-skyflow-masszazsfotel-test-nyujtasa-2

Testmasszázs légpárnák által kompressziós masszázzsal

Légpárnás testmasszázs - élvezze a légpárnák egyedülálló masszázsát már 5 intenzitási szinten (a legtöbb masszázsfotel 3 intenzitásra képes)! Erősebben tud masszírozni, mint más masszázsfotelek!

A légpárnák körülölelik a testet, és a nyomó-szünetelő-kiengedő művelet hármas kombinációnak köszönhetően egy olyan masszázsban részesítik Önt, mely oldja a feszültséget, megszabadít a fáradtságtól, ellazít, és felfrisssít.

bionwell_skyflow_4d_masszazsfotel_sla336_legparnas_kompresszios_szorito_testmasszazs

Nagyszerű lábmasszázs-élmény - a vádli gyúrása már légpárnákkal és görgőkkel is!

A különböző méretű légpárnák teljesen körbeveszik a vádlit, a bokát, a lábfejet és az ujjakat, amely egy frissítő masszázst eredményez. Ráadásul a légpárnák és egy plusz görgő is meggyúrja a vádlit, mely egy teljesen innovatív, effektív funkció. Rendkívül jó érzés, mely még jobban csökkenti a vádli nehézérzetét, fáradtságát és fájdalmát!

bionwell-skyflow-masszazsfotel-vadli-gorgos-es-legparnas-masszazsa

bionwell-skyflow-masszazsfotel-legparnas-vadlimasszazsbionwell-skyflow-masszazsfotel-legparnas-alkar-tenyer-masszazs

Frissítő karmasszázs a válltól a tenyérig

Az emberi kar görbülete alapján, teljes körű karmasszázs a válltól az ujjbegyekig - 5 erősségi szinten. A felfújt légpárnákból származó háromdimenziós, kiegyensúlyozott összehúzódás lazítja és felfrissíti a karjait, egészen a tenyérig - mágnesterápiával.

bionwell-skyflow-masszazsfotel-kompresszios-legnyomasos-masszazs-vall-felkar-vadli-labfejPlusz funkció az a shiatsu tenyérmasszázs, mely során a "tüskeszerű" kiemelkedések (salient/mastoid tenyérmasszázs) a tenyeret és a kézfejet stimulálák, így a Yuji akupontot és a kéz Laogong pontját, valamint a kéz reflexpontjait is. Ez a módszer még kellemesebb és komplexebb masszázsélményt nyújt, és még inkább serkenti a vérkeringést is ezen a területen.

bionwell_skyflow_masszazsfotel_mastoid_salient_tenyermasszazs

Mágnesterápia - segíti szervezetünk normális, egészségesebb működését (nem kikapcsolható funkció - pacemaker esetén nem engedélyezett)

A tenyérnél elhelyezett természetes mágnesek mágnesterápiát nyújtanak. A mágnesterápia természetes módon segíti szervezetünk energetikai rendszerét, a legkisebb egységének, a sejteknek jobb hatásfokon történő működését elősegítve. A sejtnek energiára van szüksége, melyet az anyagcserén keresztül önmaga állít elő, ehhez viszont tápanyag és oxigén kell. Ezeknek az anyagoknak a felvételét és a salakanyagok kiválasztását az elektromágneses energia irányítja. Ha a sejtben energiahiány lép fel, az először a funkciókat érinti, majd ennek az állapotnak a tartós fennmaradása esetén sejtkárosodás következhet be. Az elektromágneses kezelések során a molekuláris rendszerek töltésére hathatunk, oly módon, hogy az elektronpályák energetikai változását idézzük elő. Így a testünk valamennyi sejtjére hatással lehetünk lerövidítve a sebgyógyulást, intenzívebb vérkeringést biztosítva egészen a hajszálerekig, növelve a szöveti oxigenizációt - mindezekkel szervezetünk normális, egészségesebb működését segíthetjük.

- Masszázsinformációk -

Automata masszázsprogramok - 18 db!

Hát- és derékmasszázs: Csökkenti ezen területek fájdalmait, felfrissít.

bionwell-skyflow-masszazsfotel-hat-es-derek-masszazs

Relaxációs program: finom és komfortos masszázs, mely csökkentheti a test fáradtságát, és megnyugtathatja a testet.

Csuklyásizom (váll) masszázs: Csökkenti a váll fáradtságérzetét és kényeztető érzést nyújt.

bionwell-skyflow-masszazsfotel-nyakmasszazs-gorgokkelbionwell-skyflow-masszazsfotel-vallmasszazs

Teljes test masszázsa: Azoknak, akik nem érik be kevesebbel! Visszaadja a test vitaliításérzetét!

Testnyújtó masszázs: A lábtartó és a háttámla süllyed, a masszázsgörgők előrenyomják a hátat - így éri el a fotel nyújtó hatást a hát- és a derék körül.

bionwell-skyflow-masszazsfotel-test-nyujtasa-2bionwell-skyflow-masszazsfotel-test-nyujtasa-4

Extrán gerinckímélő program: masszázs gerincfájdalommal küzdőknek - ellensúlyozza a kevesebb mozgásból fakadó fájdalmakat. 

Komfort program nem csak időseknek: Masszázs a nyaktól a talpig, a válltól az ujjpercekig. Az egész test aprólékos megmasszírozása. Egyedülálló masszázsélmény!

Fáradtságcsökkentő program: ha csökkentené a fáradtságérzetét, és újra friss szeretne lenni.

Alvást segítő program: Gyúró- és shiatsu masszázzsal dolgozik a masszírozó fotel, kombinálva alacsony erősségű légpárnás masszázzsal, 12 akupontot is átmasszírozva. Segít egyensúlyba hozni a testet.

Masszázsprogram idősebb felhasználóknak - A hát és a fenékizmok masszázsára koncentrál. Csökkenti a fájdalmat.

Meridián program - Gyorsan "beindítja" a szervezet mikro-vérkeringését, ami segíti a test regenerálódását, gyógyulását, fokozza az immunitást.

Nyújtóprogram ülőmunkát végzőknek - a kevés mozgás hatásait ellensúlyozza a masszázs által, és a test funkcióit normalizálja. 

Könnyed wellness program - Könnyed masszázs, mely megfelelő relaxáláshoz, és pihenéshez.

Kerüljön egyensúlyba - program: Ezzel a masszázsprogrammal lekerülhet Önről a nyomás, csökkenti a fáradtságot, megnyugtatja elméjét, felfrissíti izmait, és segíthet a jobb minőségű alvás elérésében is.

Sportolói program - gyorsan csökkenti az izmok fáradtságérzetét testmozgás után.

Szépségmegőrző program - Gyúró- és ütögető masszázs a nyaktól egészen a vádliig, a talp innovatív, görgős masszázsa, illetve légpárnás masszázs a vállnál és a lábon. Mindez egyidőben, egyedülálló élményben részesítve Önt. 

Csípő környéki masszázsprogram - A csípő környékére és a fenékizmokra koncentrál ez a masszázs, mely serkenti a vérkeringést ezeken a területeken, ezáltal jó hatással van az egészségre, csökkenti a felgyülemlett zsírt, és nem mellesleg formálja is ezen területeket - hölgyek számára ideális választás megfelelő gyakorisággal. 

Masszázsprogram idősek számára - gyengédebb és koncenráltabb masszázs időseknek, és "törékenyebb" felhasználók számára.

Vádlimasszázs légpárnákkal és görgős gyúrómasszázzsal (kneading) is! A vádlitartó gyúró (lazító) masszázzsal (kneading) és légpárnákkal lett felszerelve, melyek mind Önt masszírozzák. Csökkenthetik a lábfeszülést és a duzzanatot, a vádlifáradtságérzetét és fájdalmát, „beindítják” a vérkeringést, visszaadhatják a láb vitalitás-érzetét.   Igényeinek megfelelő masszázsidőt is kiválaszthat, valamint szüneteltetheti is a masszázst, majd újraindíthatja
Az időbeállítási funkció használatával kiválaszthatja a masszázsidőt 5-30 percig. Ezt folyamatosan meg is hosszabbíthatja. Közbejött valami, ami miatt szüneteltetné a masszázst? Ezt is megteheti. Ehhez nem kell kikapcsolni a Skyflow masszírozó fotelt. A szüneteltetés gombot megnyomva a masszázs megáll, és onnan tudja folytatni, ahol abbahagyta.
További funkciók, jellemzők

Karfa gyorsvezérlő - még kényelmesebb és egyszerűbb használat

Állítsa be egyetlen gombnyomással, a legfontosabb funkciókat, ha épp nincs kéznél a vezérlő: ki/bekapcsolás; a fotel dőlés-szögének beállítása a tekerőgombbal; automata masszázsok közötti váltás; intelligens hangvezérlés; fűtőfunkció; légnyomásos masszázs; lábtartó emelése/süllyesztése; zero gravity (elfekvés) gomb; háttámla emelkedése/döntése.

bionwell_skyflow_masszazsfotel_karfa_vezerlo_kenyelmes

Megfelel a különböző testmagassú felhasználók számára is

A lábtartó nyújtható, így megfelel a különböző testmagasságoknak.

bionwell-skyflow-masszazsfotel-nyujthato-labtarto
bionwell_skyflow_masszazsfotel_labtarto_talpmasszazs_vadlimasszazs

Zero Gravity pozíció - segítheti az ellazulást

Ez a mechanizmus pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ebben a helyzetben a testtömeg egyenletesen oszlik el, és a gerincre gyakorolt nyomás csökken. Amikor a Zero Gravity mód elindul, a test és a lábak között körülbelül 118 fokos magasságszög van. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti az ellazulást és a kikapcsolódást.

bionwell_skyflow_masszazsfotel_zero_gravity_pozicio

Hőterápia funkció - már nem csak a háton, hanem ahol Ön szeretné!
Kellemes érzet, még hatékonyabb masszázs

A fűtés nem a háttámlából, hanem az egyedi, grafén fűtésű sálon keresztül áramlik - ez egy innovatív funkció, mellyel nem csak a hát, hanem akár a vállak, a hát, a derék, a has és akár a comb is kellemesen átmelegíthető - a sál igény szerint használható.  A 40-50°C-os kellemesen felmelegíti a testrészeket, és a háton használva a meleg hatására a masszázsfotel még inkább ki tudja lazítani a mély izmok fájdalmát. Emellett olyan egészségügyi előnyei is lehetnek a használatának, mint például a vállak, a hát, a derék fájdalmának csökkentése, a mellkasra helyezve a köhögés enyhítése, az egyes testrészek vérpangásának mérséklése, a hasra téve a menstruációs fájdalmak csökkentése nőknél, illetve a gyomor-bélrendszer megnyugtatása. Nem elhanyagolható szempont a kellemes, jó érzés, amelyet akkor tapasztalhatunk, amikor a sál körbeölel minket.

bionwell_skyflow_masszazsfotel_shawl_graphene_grafen_melegito_sal


Helytakarékos technológia - Zero Space - közvetlenül a fal mellé helyezhető

Az ezzel a funkcióval nem rendelkező masszázsfoteleknek akár 20-80 cm is szükséges a fal előtt. Sok masszírozó fotel nagy helyet foglal, mert a faltól távol kell elhelyezni, ugyanis a hátradőléshez plusz helyre van szükségük. A Bionwell Skyflow 4D masszázsfotelnek még működés közben is mindössze 5 cm-es távolság szükséges a mögötte lévő faltól. A masszírozó szék ülőfelülete előrecsúszik a háttámla hátradőlése közben, anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat. Ezzel helyet spórol Önnek otthonában.

bionwell-skyflow-masszazsfotel-zero-space-helytakarekos-funkcio

Kerekei segítségével egyszerűbben is mozgatható

Áthelyezné a lakásban? A Skyflow masszázsfotel kerekei megkönnyíthetik az Ön dolgát!

bionwell_skyflow_4d_masszazsfotel_sla336_kerekeisegitsegevelmozgathato

Színes, esztétikus LED lámpa a karfában

Élvezze az egyesülést a test és az elme között a színes neonfényben. A szobának is különleges megjelenést biztosít a masszázsfotelről áradó LED fény.

bionwell_skyflow_masszazsfotel_led_feny_erintokepernyos_vezerlo

LCD kijelzős, érintőképernyős vezérlő - még könnyebb kezelhetőség, szép kijelző

A vezérlő kivitelezése szép, és még könnyebb használni, mint a kézi vezélővel rendelkező masszázsfoteleket. A mikroszámítógépes chipvezérlés biztosítja a kiváló és stabil teljesítményt. A Bionwell Skyflow 4D masszírozófotel parancsközpontja részletes, sok információval rendelkezik, még könnyebben elérhető, mint a kézivezérlős masszázsfoteleké, szép a kijelzője és lehetővé teszi a még könnyebb kezelhetőséget.

bionwell_skyflow_masszazsfotel_konnyu_vezerles_ujdonsag_erintokepernyo

bionwell_skyflow_masszazsfotel_beige_bezs_szinben_erintokepernyos_vezerlo_web_kompatibilis-min

Vízlepergető, párnázott háttámla - ezzel is szabályozhatja a masszázs erősségét

Ha a párnákat rajta hagyja, gyengédebb masszázst kaphat, ha azonban felhajtja, vagy leveszi őket, a masszázs erőteljesebbé válik. A fejpárna lehajtható, mely így akár a derékig is leér, így pedig egy kevésbé erős masszázst kaphatunk és még kényelmesebb lesz az ülés.

bionwell_skyflow_masszazsfotel_vizallo_parnahuzat_3d_digital_audio_bluetooth

3D digital hangszóró - Hallgassa kedvenc zenéit Bluetooth segítségével

Hallgassa kedvenc zenéit az egész szobát betöltő 3D audio hangszórókon keresztül. Bluetooth segítéségével zenelejátszás lehetséges okos-eszközről.

bionwell_skyflow_4d_masszazsfotel_sla336_bluetooth_zenehallgatas_zenelejatszas

Intelligens hangvezérlés mikrofonnal - irányítsa a masszázsfotelt akár a hangja segítségével! (angol nyelven)

Még egyszerűbb, és komfortosabb vezérlést tesz lehetővé. A funkció ki is kapcsolható, ehhez 3 mp-en keresztül kell lenyomva tartani a karfán található "zero" gombot.

bionwell_skyflow_masszazsfotel_hangvezerles_angol_nyelven

USB bemenet a jobb karfán

Masszázs közben töltheti okoseszközeit. Emellett ha éppen böngészne a telefonján töltés közben, azt is megteheti. Azért mi a testi-mentális ellazulás érdekében a masszázst csukott szemmel ajánljuk. :-)

bionwell_skyflow_masszazsfotel_usb_telefon_mobil_toltesi_lehetoseg


Általában a csigolyák fájdalma és az izmok merevsége okozza a fájdalmat a derék és a hát területein, valamint a nyaknál. A Bionwell masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiát alkalmazzák, az Ön magasságának megfelelően azonosítják a masszázspontokat. A nyaktól a talpig professzionális, kényelmes és élénkítő masszázst kínál. A Bionwell egészségügyi termékek az orvosi vizsgálatok eredményeképpen feltárt előírásoknak megfelelően vannak gyártva.

Kiváló minőségű, szép kivitelű, strapabíró textilbőrből (PU) és poliamidból, PVC-ből, acélból, elektromos és elektronikus alkatrészekből készült, elektromos masszázsfotel. Hímzett futófelületű gyémánt textilbőr (PU) textúra, gyönyörű kivitellel. Nagy rugalmasságú párna, ökológiai technológiával készült, nyomáscsökkentett, "mágikus" pamuttal, mely puha, és illeszkedik a bőrhöz. Lélegző anyag, mely taszítja a nedvességet, és az atkákat. Környezetvédelem szempontokat is figyelembe véve, ökológiai, szálas textílbőrből készült, kényelmes masszázsfotel, mely finom tapintású, kopás- és töredezésálló, nyomásálló. 200.000 alkalommal tesztelve, repedés nélkül. 

bionwell_skyflow_4d_masszazsfotel_sla336_kivalominosegutextilbor_minbionwell_skyflow_4d_masszazsfotel_sla336_kivalominosegutextilbor2_minbionwell_skyflow_4d_masszazsfotel_sla336_kivalominosegutextilbor3_min

Ideális felhasználói testsúly: maximum 110 kg

Ideális felhasználói magasság: 150-190 cm, de akár 2M testmagasságig is használható!

Méretek

- Nettó tömeg: 89 kg

- Bruttó tömeg: 105 kg

- Hosszúság: 153 cm (fektetve: 174 cm)

- Szélesség: 76 cm
75 cm széles ajtón befér! - Ülőfelület: 51 cm széles!

- Magasság: 113 cm (fektetve: 83 cm)

bionwell_skyflow_masszazsfotel_meretei

Műszaki adatok

Névleges/merőleges feszültség: 220-240V~ 50Hz/60Hz

Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 140W - 0.14 kWh hihetetlenül alacsony áramfogyasztás! Napi 1 óra használattal évi csupán körülbelül 1800 Ft-os (napi kb. 5 Ft) az áramköltség a rezsicsökkentett árral számolva!

Légzsák-szám: 24 db

Zajszint: maximum 60 dB

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I
 

Jótállás
3 év garanciát
biztosítunk Skyflow masszázsfotelünkre!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év
: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: AKCIÓ!  bruttó 49.990,- Ft HELYETT mindössze 24.990 Ft! (= 5 év)
A kosárba tételnél, a garancia kiválasztásánál válassza a 3+2 év akciós csomagot!

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik! Használata az érintőképernyős vezérlőnek köszönhetően még egyszerűbb!

A Bionwell Skyflow masszázsfotel egészségpénztári elszámolhatóságáról érdeklődjön egészségpénztáránál a vámtarifaszám alapján: 9019101000

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Skyflow masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét, majd számítógépen ismét nyomja meg a kosárba gombot). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info@bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

 • Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Dokumentumok" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben a Skyflow masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani! Vásárlóink körülbelül 70%-a előzetes próba nélkül vásárol tőlünk masszázsfotelt - nem csoda, hiszen weboldalunkon gyakorlatilag minden lényeges és fontos információ, kép, videó megtalálható a masszázsfotelekről. A döntéshez nem feltétlenül szükséges előzetes próba.

 • Mégis szeretné személyesen is kipróblálni masszázsfoteleinket? Semmi akadálya! Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet! A bemutatótermi próba ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettséggel!

  Egy masszázsfotel komoly vásárlási szándéka esetén pedig választhatja az otthoni ingyenes kipróbálási lehetőséget is - mellyel saját otthonában próbálhat ki egy masszázsfotelünket! Ez semmilyen kockázattal nem jár - vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Az otthoni próba nem “utazó bemutatóterem” jellegű értékesítést jelent, hanem megvásárlási döntés esetén a kiszállított, gyárilag csomagolt (original), új termék marad Önnél - elállás esetén pedig kollégáink elszállítják Öntől a masszázsfotelt.

  Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon! Kérdése van? Állunk rendelkezésére elérhetőségeinken! +36202124690; +36209368768; info@bionwell.hu 

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Skyflow ’3D’ masszázsfotel (SL-A3363S-5)

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: SL-A3363S-5
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 699.990 Ft

 • Nettó ár: 551.173 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1)

Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1)

Bionwell Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1) Phoenix masszázsfotel akció! M&aa..

579.990 Ft 689.990 Ft Nettó ár: 456.685 Ft

Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2)

Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2)

Bionwell Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2) Tokyo masszázsfotel akció! M&a..

529.990 Ft 629.990 Ft Nettó ár: 417.315 Ft

Vientian masszázsfotel (SL-A303)

Vientian masszázsfotel (SL-A303)

Kifutott, nem rendelhető.  Akutális masszázsfotelkínálatunké..

499.990 Ft 599.990 Ft Nettó ár: 393.693 Ft

Marais Premium '4D' masszázsfotel (SL-A701)

Marais Premium '4D' masszázsfotel (SL-A701)

Bionwell Marais Premium '4D' Masszázsfotel (SL-A701) Még mindig 1..

999.990 Ft Nettó ár: 787.394 Ft

Bethel Premium '3D+' masszázsfotel (SL-A602)

Bethel Premium '3D+' masszázsfotel (SL-A602)

Bionwell Bethel Premium 3D+ Masszázsfotel (SL-A602) A masszázsfotelt k&..

799.990 Ft Nettó ár: 629.913 Ft

Címkék: masszázsfotel, iRest, masszázs, relaxfotel

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg