Bionwell Skyflow 4D masszázsfotel (SL-A3363S-5)

Masszírozó fotel a legmodernebb technológiával - Még mindig az kezdeti bekerülési áron - ára azóta sem emelkedett!

A masszázsfotelt készletről, raktárról tudjuk szállítani
az ország bármely pontjára minden héten kedden és csütörtökön.
Megrendelés lehetséges itt a megrendelőfelületen a rendelés leadásával,
vagy a +36209368768 -as telefonszámon.

Hihetetlenül alacsony áramfogyasztású! Mindössze 140W = 0.14kWh.

Elérhető színek: Bézs | Fekete | Gesztenyebarna-fekete

Vigyázat! A hasonló műszaki tudású masszázsfoteleket több százezer forinttal magasabb áron próbálja értékesíteni néhány hazai forgalmazó. Akár 1-1.5M Ft közötti összegeket is elkérhetnek a Bionwell Skyflow 4D-hez hasonló masszírozó fotelekért. Miért fizetne többet? A magyar masszázsfotelpiacon a komoly forgalmazók masszírozó székei 30-80%-ban ugyanúgy az iRest gyártól jönnek, (ahonnan a Bionwell masszázsfotelei) más fantázianeveken, kisebb design eltéréssel, kategóriánként minimális pro-kontra tudásbeli különbséggel.

Mik Skyflow 4D masszázsfotelünk legfőbb jellemzői és előnyei? A Bionwell csapatának tapasztalatai:

 • Akár az átlagnál magasabb személyek is használhatják115 kg testsúlyig, 160-187 cm testmagasságig ideális, de akár 195-200 cm testmagasságig is használható. Átlagnál szélesebb csípővel és vállal rendelkező felhasználóknak is alkalmas lehet.

 • Az egyik legjobbat nyújtja a légpárnás, kompressziós masszázsban, mind a lábakon, mind a karoknál, a kéznél, és a vállnál is.

 • Új technológiás (flexibilis) görgős masszázs a nyaktól a fenékizmok alsó részéig végigvonulva rendkívül kifinomult, mégis meggyőző erejű.

 • Az innovatív görgőrendszer masszázsa nagyon kifinomult, nem túl nyers, erőssége állítható. Hatékony mélymasszázs érhető el vele, hiszen 12 cm mélységben tudnak mozogni a görgők, így oldják a mélyebben lévő fájdalmakat is.

 • Újdonság még az a melegítő sál, melyet a hátunkon kívül akár a mellkasunkra is tehetünk, így a hőterápiás hatás ott hat, ahol a inkább igényeljük.

 • Kategóriájában a Skyflow 4D masszázsfotel görgős vádligyúró masszázsa és 18 db automata gyári masszázsprogramja is egyedülálló a magyar piacon

4D intelligens masszázs-technológia - Mi is ez tulajdonképpen? Miben jobb, mint a

- a 3D
- a 2D?

Röviden és tömören: a 4D egy még fejlettebb technológival rendelkező masszázsfotel, és és még jobb funkciókkal van felszerelve.

 1. Az elnevezés egyedi, mi alkottuk, mert a masszázsfotelekeket kategorizálni szükséges, egymástól való elkülönítésük tudás szerint szükségszerű - emellett sajnos fontossá vált amiatt is, mert vannak forgalmazók Magyarországon, akik etikátlan, a versenyt befolyásoló, valótlanságokat állító szövegeket és eszközöket vetnek be a saját eladási mennyiségük fellendítése érdekében - átverve ezzel saját vásárlóikat, megtévesztve a gyanútlan, jóhiszemű érdeklődőket.

 2. A 4D masszázsfoteleink masszázsgörgőinek kialakítása még kifinomultabb, az emberi érintéshez még inkább hasonló masszázst kaphatunk általuk. Ezek a masszázsfotelek rengeteget tudnak, és funkcióik a széleskörűek

 3. A masszázs még személyre szabhatóbb - a test feltérképezése és a masszázs 4D masszírozó foteleink esetében még precízebb, a masszázsfotel hosszabban elemzi a felhasználó testparamétereit.

 4. A 3D masszázsfotelek egy fokkal kevesebb tudásúak, mint a 4D masszázsfotelek. A 2D masszírozó fotelek esetében a masszázs erőssége nem állítható manuálisan (gombokkal), hanem a fotel dőlésszögének állításával (hátradöntve erősebb, felülve gyengébb) és a párnázottsággal (párnák nélkül erősebb) tudjuk szabályozni a masszázs erősségét.

A 4D, és a 3D masszázs egyaránt egy fizikai értelemben vett 3 dimenziós masszázst jelent. Fel-le és oldalirányban, emellett mélységben, előre kinyúlva és hátra húzódva is dolgoznak a masszázsgörgők. Mélyebben az izmokba tudnak hatolni, 12 cm mélységben. Ez azt jelenti, hogy

 • Egy mélyebb masszázs érhető el (oldva a mélyebben lévő fájdalmakat is - A mélymasszázs által az Skyflow 4D shiatsu masszázsfotel még jobban fel tudja lazítani a kötött izmokat, akár a mélyebben fekvő rétegeket (fascia) is, oldva a feszültséget, a fájdalmat, csökkentve a stresszt. Még hatékonyabb masszázs elérhető általa - a masszázsgörgők a mélyen fekvő izomszöveteket is elérik, mely lehetővé teszi még a legmakacsabb, görcsös izmok fellazítását is. A masszázsgörgők még mélyebbre tudnak hatolni, - az akár 10 cm-es mélységig, akár 78 fokos szögben kinyúló masszázskarok segítségével igazi mélymasszázs érhető el - mely a mélyen lévő fájdalmakat is képes csökkenteni.

 • Még erősebb, vagy gyengédebb masszázs is elérhető, köszönhetően annak, hogy a masszázsgörgők esetében még nagyobb illetve alacsonyabb lehet a kifejthető nyomás - a görgők mélységének (erősségének) beállításával.

 • Ami viszont a legfontosabb: a görgős masszázs erőssége több szinten beállítható (nem csak a párnázottsággal és a háttámla dőlésszögének állításával szabályozható) - ezeknek a masszázsfoteleknek EZ a legfőbb ismérve.

Vigyázat! Hiába hirdetnek 3D/4D masszázsfotelként 2D masszírozó foteleket; ha nem állítható a görgős masszázs erőssége, az nem 3D/4D masszázsfotel! 

A Skyflow 4D elektromos masszírozó fotel egy rendkívül kifinomult és a testfelületet és a gerincoszlopot lekövető intelligens görgőmechanikával rendelkezik. A paraspinális izmok hatékony masszázsával növelhető az izomtónus, és a testtartás is javítható. A masszázsgörgők csendesen mozognak, és automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat és görbületeket. Ez alapján állítják be a masszázspontokat és a masszázsgörgők távolságát (ezek egyébként manuálisan is beállíthatók igény szerint). Ezáltal egy egyedi, precíz, manuálisan beállítva pedig teljesen személyre szabható masszázst kaphatunk! A masszázsgörgők a felmért testvonalak alapján állítják be a masszázspontokat. Ezáltal egy erős és precíz masszázst kapunk - a görgők sebességét és szélességét, valamint a 4D masszázs erősségét is állíthatjuk.

Funkciók, jellemzők

Hát masszázsmódok (masszázsgörgők által)

L-shape technológia - 135 cm hosszan masszíroz a nyaktól egészen a fenékizmok alsó részéig!

A masszázsfotel egy speciális technológiával működik, mely lehetővé teszi, hogy az "L" alakú hajlított sín 135 cm hosszan masszírozzon. Illeszkedik a test vonalaihoz!

bionwell-skyflow-3d-masszazsfotel-135-cm-hosszu-masszazs-gorgo-sin

bionwell_skyflow_3d-masszazsfotel_135cm_masszazs_sin_gorgos_masszazs

Professzionális, egyedi masszázs

- A massázsgörgők  hasonlóan masszírozzák Önt, mintha egy professzionális masszázsterapeutánál lenne. Automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat, ez alapján állítják be a masszázspontokat, és a masszázsgörgők távolságát - így Ön egy személyre szabott masszázst kap.

A masszázgörgők egy új technológiával lettek megalkotva. Az új szerkezet rugalmas és flexibilis, intelligens módon tudja hozzáigazítani a masszázs intenzitását az emberi test különböző részeinek görbéihez. Emellett a görgők, mivel rugalmasabbak (köszönhetően a mögöttük lévő légpárnáknak), hatékonyabban végzik az olyan masszázstechnikákat, mint az ujjnyomás (shiatsu) és az akupresszúrás nyomómasszázs, illetve a gyúrómasszázs (kneading). Jobban ki tudnak nyúlni a fotelből, és elérik a mélyebben fájó izmokat is, és enyhíthetik ezeket a fájdalmakat is (a masszázsgörgők 12 cm mélységben tudnak masszírozni!). Hatékony masszázst végeznek a gerinccsigolyák körül. A Skyflow 4D masszázsfotel felfrissít, csökkenti a fájdalmat, enyhül a fáradtságérzetünk.

bionwell_skyflow_masszazsfotel_3d_innovativ_masszazsgorgos_rendszer​​​​​​Függőleges irányban mozgó, négy kerék meghajtású, csendesen dolgozó masszázsgörgők végzik a teljes hát masszázsát (nyak, csuklyásizom (váll), hát, derék). Akár 3 db szélességi és 5 db különböző sebességi beállítási lehetőséggel masszíroztathatjuk magunkat - így gyakorlatilag minden felhasználó igényének valamint hát- és vállszélességének megfelelő masszírozásra képes a Skyflow 4D masszázsfotel. A masszírozó görgők 135 cm hosszan és 6-21 cm közötti szélességi tartományban masszíroznak, mely lefedi az egész hátat.

bionwell-skyflow-3dmasszazsfotel-masszazs-szelessegebionwell-skyflow3d-masszazsfotel-hat-masszazs-szelessege

A masszázs-sín S alakja illeszkedik a hát S alakú görbéjéhez, így ergonomikus, és Ön egy rendkívül pontos hátmasszázs-élményt kap.

Innováció! Ebben a kategóriában egyedülállóan,
10 féle masszázsmódszerrel masszíroz!

- Gyúrás (Kneading)

- Ütögetés (Tapping)

- Egyidejű gyúrás és ütögetés (Knead and tap)

- Ujjnyomás (Shiatsu)

- Kopogás (Knocking)

- Gördülő masszázs (Rolling)

bionwell-skyflow-masszazsfotel-shiatsu-ujjnyomas-masszazsmodbionwell-skyflow-masszazsfotel-tapping-utogetes-masszazsmodbionwell-skyflow-masszazsfotel-kneading-gyuromasszazsbionwell-skyflow-kneading-tapping-utogetes-gyuras-egyidejuleg-masszazsmod

Vadonatúj masszázsmódszerek! Valódi mélymasszázs a mélyebben lévő fájdalmak, izomcsomók, letapadások feloldásához! 

- Ütögető masszázs 12 cm mélységben dolgozó görgőkkel

- Gyúrómasszázs 12 cm mélységben dolgozó görgőkkel

- Egyidejű gyúrás és ütögetés 12 cm mélységben dolgozó görgőkkel

- Ujjnyomásos (Shiatsu) masszázs akár 12 cm mélységben dolgozó görgőkkel

bionwell-skylfow-masszazsfotel-gorgos-masszazsok-utogetes-kopogas-gyuras-shiatsubionwell-skyflow-masszazsfotel-gorgos-masszazs-2-gyuromasszazs-kneading

Manuális masszázs - állítson be pont olyan masszázst, melyet Ön szeret

A felsőtest masszírozása választható fix ponton, testrészenként, a teljes háton; a hát felső részén; és a hát alsó részén is - mindegyik 10 különböző masszázsmódszerrel (gyúrás, ütögetés, shiatsu, 4D stb.) és akár 5 különböző sebességgel és 3 különböző szélességgel - így a legkülönfélébb felhasználói igényeknek is megfelelhet. A fix pontos és a testrészenkénti masszázsnál a masszázsgörgők fel-le irányítva pontosan beállítható a masszázs helye.

A masszázsoknál még a masszázs intenzitása (erőssége) is beállítható!

 • Fáj a lapockája fölött a jobb oldalon? Esetleg a derekánál? Sokat ül, jól esne egy masszázs, mely kilazítja a fenékizmokat? Irányítsa oda a masszázsgörgőket, és gyúrja ki az izomcsomókat csak ezeken a pontokon! Vagy nyomkodja meg őket a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázsmóddal!

 • Relaxációs masszázsra vágyik? Masszíroztassa magát csupán légpárnákkal, melyek megnyugtatják, és felfrissítik! Esetleg az ütögető masszázs sebességét a leggyorsabbra kapcsolva vibrációs masszázst kaphat, mely szintén nyugtató hatással bír.

 • Számos variációs lehetőség az Ön aktuális igényei szerint!

Innovatív görgős talpmasszázs - a talp felfrissül, nehézérzete csökken!
+ Extra erős talpmasszázs is!

A megújult görgőmechanika masszázsa mindegyik masszázsfotelünkénél inkább felfrissíti a fáradt talpakat és jobb érzést nyújt. Az erősségi szint 3 fokozatban állítható, így aktuális igényei szerinti masszázst kaphat, de akár ki is kapcsolható. 

bionwell_skyflow_4d_masszazsfotel_sla336_thai_gorgos_talpmasszazs

bionwell-skyflow-masszazsfotel-talpmasszazs

Hátnyújtás - A masszírozó szék egyes automata masszázsok során megnyújtja a befeszült, fáradt hátizmokat, egyenesíti a gerincet, oldja a feszültséget a hátban.

bionwell-skyflow-masszazsfotel-test-nyujtasa-2

Testmasszázs légpárnák által kompressziós masszázzsal

Légpárnás testmasszázs - élvezze a légpárnák egyedülálló masszázsát már 5 intenzitási szinten (a legtöbb masszázsfotel 3 intenzitásra képes)! Erősebben tud masszírozni, mint más masszázsfotelek!

A légpárnák körülölelik a testet, és a nyomó-szünetelő-kiengedő művelet hármas kombinációnak köszönhetően egy olyan masszázsban részesítik Önt, mely oldja a feszültséget, megszabadít a fáradtságtól, ellazít, és felfrisssít.

bionwell_skyflow_3d_masszazsfotel_sla336_legparnas_kompresszios_szorito_testmasszazs

 A vádli gyúró-masszázsa - görgőkkel, és légpárnákkal is!

A különböző méretű légpárnák körbeveszik a vádlit, a bokát, a lábfejet és a lábujjakat, amely egy frissítő, feszültségoldó és jóleső masszázst eredményez. Ráadásul a légpárnák és egy plusz görgő nem csak megnyomja és elengedi, de meg is gyúrja a vádlit, mely ritka a maszázsfotelek között - ez egy innovatív funkció, melyet kevés masszázsfotel tud elvégezni. Rendkívül jó érzés, mely még jobban csökkenti a vádli nehézérzetét, fáradtságát és fájdalmát - ez az igazán hatékony vádlimasszázs. Légpárnás vádligyúrás (nem csak összeszorító-elengedő mozgás, hanem gyúró mozgás is!) + vádligyúró görgők aktív munkája!

bionwell-skyflow-masszazsfotel-vadli-gorgos-es-legparnas-masszazsa

bionwell-skyflow-masszazsfotel-legparnas-vadlimasszazsbionwell-skyflow-masszazsfotel-legparnas-alkar-tenyer-masszazs
Nem csak összenyomnak-elengednek, ahogy ezen az ábrán látszik, hanem gyúró jellegű mozgást is végeznek a légpárnák, mely a vádli egy sokkal hatékonyabb masszázsára szolgál!

Frissítő karmasszázs a válltól a tenyérig

Az emberi kar görbülete alapján, teljes körű karmasszázs a válltól az ujjbegyekig - 5 erősségi szinten. A felfújt légpárnákból származó háromdimenziós, kiegyensúlyozott összehúzódás lazítja és felfrissíti a karjait, egészen a tenyérig - mágnesterápiával.

bionwell-skyflow-3dmasszazsfotel-kompresszios-legnyomasos-masszazs-vall-felkar-vadli-labfejPlusz funkció az a shiatsu tenyérmasszázs, mely során a "tüskeszerű" kiemelkedések (salient/mastoid tenyérmasszázs) a tenyeret és a kézfejet stimulálák, így a Yuji akupontot és a kéz Laogong pontját, valamint a kéz reflexpontjait is. Ez a módszer még kellemesebb és komplexebb masszázsélményt nyújt, és még inkább serkenti a vérkeringést is ezen a területen.

bionwell_skyflow_3dmasszazsfotel_mastoid_salient_tenyermasszazs

Mágnesterápia - segíti szervezetünk normális, egészségesebb működését (nem kikapcsolható funkció - pacemaker esetén nem engedélyezett)

A tenyérnél elhelyezett természetes mágnesek mágnesterápiát nyújtanak. A mágnesterápia természetes módon segíti szervezetünk energetikai rendszerét, a legkisebb egységének, a sejteknek jobb hatásfokon történő működését elősegítve. A sejtnek energiára van szüksége, melyet az anyagcserén keresztül önmaga állít elő, ehhez viszont tápanyag és oxigén kell. Ezeknek az anyagoknak a felvételét és a salakanyagok kiválasztását az elektromágneses energia irányítja. Ha a sejtben energiahiány lép fel, az először a funkciókat érinti, majd ennek az állapotnak a tartós fennmaradása esetén sejtkárosodás következhet be. Az elektromágneses kezelések során a molekuláris rendszerek töltésére hathatunk, oly módon, hogy az elektronpályák energetikai változását idézzük elő. Így a testünk valamennyi sejtjére hatással lehetünk lerövidítve a sebgyógyulást, intenzívebb vérkeringést biztosítva egészen a hajszálerekig, növelve a szöveti oxigenizációt - mindezekkel szervezetünk normális, egészségesebb működését segíthetjük.

- Masszázsinformációk -

Automata masszázsprogramok - 18 db!

Hát- és derékmasszázs: Csökkenti ezen területek fájdalmait, felfrissít.

bionwell-skyflow-masszazsfotel-hat-es-derek-masszazs

Relaxációs program: finom és komfortos masszázs, mely csökkentheti a test fáradtságát, és megnyugtathatja a testet.

Csuklyásizom (váll) masszázs: Csökkenti a váll fáradtságérzetét és kényeztető érzést nyújt.

bionwell-skyflow-masszazsfotel-nyakmasszazs-gorgokkelbionwell-skyflow-masszazsfotel-vallmasszazs

Teljes test masszázsa: Azoknak, akik nem érik be kevesebbel! Visszaadja a test vitaliításérzetét!

Testnyújtó masszázs: A lábtartó és a háttámla süllyed, a masszázsgörgők előrenyomják a hátat - így éri el a fotel nyújtó hatást a hát- és a derék körül.

bionwell-skyflow-masszazsfotel-test-nyujtasa-2bionwell-skyflow-masszazsfotel-test-nyujtasa-4

Extrán gerinckímélő program: masszázs gerincfájdalommal küzdőknek - ellensúlyozza a kevesebb mozgásból fakadó fájdalmakat. 

Komfort program nem csak időseknek: Masszázs a nyaktól a talpig, a válltól az ujjpercekig. Az egész test aprólékos megmasszírozása. Egyedülálló masszázsélmény!

Fáradtságcsökkentő program: ha csökkentené a fáradtságérzetét, és újra friss szeretne lenni.

Alvást segítő program: Gyúró- és shiatsu masszázzsal dolgozik a masszírozó fotel, kombinálva alacsony erősségű légpárnás masszázzsal, 12 akupontot is átmasszírozva. Segít egyensúlyba hozni a testet.

Masszázsprogram idősebb felhasználóknak - A hát és a fenékizmok masszázsára koncentrál. Csökkenti a fájdalmat.

Meridián program - Gyorsan "beindítja" a szervezet mikro-vérkeringését, ami segíti a test regenerálódását, gyógyulását, fokozza az immunitást.

Nyújtóprogram ülőmunkát végzőknek - a kevés mozgás hatásait ellensúlyozza a masszázs által, és a test funkcióit normalizálja. 

Könnyed wellness program - Könnyed masszázs, mely megfelelő relaxáláshoz, és pihenéshez.

Kerüljön egyensúlyba - program: Ezzel a masszázsprogrammal lekerülhet Önről a nyomás, csökkenti a fáradtságot, megnyugtatja elméjét, felfrissíti izmait, és segíthet a jobb minőségű alvás elérésében is.

Sportolói program - gyorsan csökkenti az izmok fáradtságérzetét testmozgás után.

Szépségmegőrző program - Gyúró- és ütögető masszázs a nyaktól egészen a vádliig, a talp innovatív, görgős masszázsa, illetve légpárnás masszázs a vállnál és a lábon. Mindez egyidőben, egyedülálló élményben részesítve Önt. 

Csípő környéki masszázsprogram - A csípő környékére és a fenékizmokra koncentrál ez a masszázs, mely serkenti a vérkeringést ezeken a területeken, ezáltal jó hatással van az egészségre, csökkenti a felgyülemlett zsírt, és nem mellesleg formálja is ezen területeket - hölgyek számára ideális választás megfelelő gyakorisággal. Masszázsprogram idősek számára - gyengédebb és koncenráltabb masszázs időseknek, és "törékenyebb" felhasználók számára.

Fizioterápia a masszázsok közben, 12 ponton

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia

FENGCHI pont - Segíti a máj munkáját, méregtelenítő hatása van; ajánlott fejfájásra és a fogak egészségének megőrzéséért.

JIANJING pont - Enyhíti a nyaki spondylosist (nyaki csigolyabántalom) és a merev nyak fájdalmát.

TIANZONG pont - Enyhítheti a glenohumerális periarthritis (befagyott váll szindróma) fájdalmát valamint a kar fájdalmát. XINSHU pont Megakadályozza a mellkasi vérbőséget, megnyugtatja az idegeket, támogatja a szívet.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-1bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-2

GANSHU pont - Megnyugtatja a májat és az epét, szabályozza és erősíti a látást, támogatja a májat. SHENGSHU pont Segít a vízmegtartásban.

NEIGUAN pont - Megkönnyíti az elmét és enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-3bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-4

SANLI pont a kézen - Tisztítja a szívet és javítja a látást, rendbe hozza a gyomrot, a vállakat és a karokat, a dyspepsia-t (emésztési zavar), a szájüregi fekélyeket, a fogfájás, a megfázást és az emésztőrendszeri rendellenességet.

SANLI pont a lábon - Erősíti a lépet és a gyomrot, segít hepatitis, a bélgyulladás, hörghurutot, nefritis (vesegyulladás) elleni küzdelemben.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-5bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-6

TAIXI pont - Erősíti a derekat, hatásos vesegyulladás, hólyaggyulladás, tüdőtágulás ellen.

KUNLUN pont - Nyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, alkalmas az isiász szindróma (ülőideg-zsába), a térd ízületi gyulladásának, a bokarándulás fájdalmának enyhítésére.

YONGQUAN pont - Megnyugtatja a májat, hasznos álmatlanság ellen, idegei alapú fejfájás ellen, myocarditis (szívizomgyulladás) enyhítésére.

Igényeinek megfelelő masszázsidőt is kiválaszthat, valamint szüneteltetheti is a masszázst, majd újraindíthatja.

További funkciók, jellemzők

Karfa gyorsvezérlő - még kényelmesebb és egyszerűbb használat

Állítsa be egyetlen gombnyomással, a legfontosabb funkciókat, ha épp nincs kéznél a vezérlő: ki/bekapcsolás; a fotel dőlés-szögének beállítása a tekerőgombbal; automata masszázsok közötti váltás; intelligens hangvezérlés; fűtőfunkció; légnyomásos masszázs; lábtartó emelése/süllyesztése; zero gravity (elfekvés) gomb; háttámla emelkedése/döntése.

bionwell_skyflow_masszazsfotel_karfa_vezerlo_kenyelmes

Különböző testmagassú felhasználók magasságára is alkalmas

A lábtartó nyújtható, így megfelel a különböző testmagasságoknak.- 155 - 195 cm testmagasságig (legalkalmasabb: 160-185 cm között)

bionwell-skyflow-masszazsfotel-nyujthato-labtarto
bionwell_skyflow_masszazsfotel_labtarto_talpmasszazs_vadlimasszazs

Zero Gravity pozíció - segítheti az ellazulást

Ez a mechanizmus pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ebben a helyzetben a testtömeg egyenletesen oszlik el, és a gerincre gyakorolt nyomás csökken. Amikor a Zero Gravity mód elindul, a test és a lábak között körülbelül 118 fokos magasságszög van. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti az ellazulást és a kikapcsolódást.

bionwell_skyflow_masszazsfotel_zero_gravity_pozicio

Hőterápia funkció - már nem csak a háton, hanem ahol Ön szeretné!
Kellemes érzet, még hatékonyabb masszázs

A fűtés nem a háttámlából, hanem az egyedi, grafén fűtésű sálon keresztül áramlik - ez egy innovatív funkció, mellyel nem csak a hát, hanem akár a vállak, a hát, a derék, a has és akár a comb is kellemesen átmelegíthető - a sál igény szerint használható.  A 40-50°C-os kellemesen felmelegíti a testrészeket, és a háton használva a meleg hatására a masszázsfotel még inkább ki tudja lazítani a mély izmok fájdalmát. Emellett olyan egészségügyi előnyei is lehetnek a használatának, mint például a vállak, a hát, a derék fájdalmának csökkentése, a mellkasra helyezve a köhögés enyhítése, az egyes testrészek vérpangásának mérséklése, a hasra téve a menstruációs fájdalmak csökkentése nőknél, illetve a gyomor-bélrendszer megnyugtatása. Nem elhanyagolható szempont a kellemes, jó érzés, amelyet akkor tapasztalhatunk, amikor a sál körbeölel minket.

bionwell_skyflow_masszazsfotel_shawl_graphene_grafen_melegito_sal


Helytakarékos technológia - Zero Space - közvetlenül a fal mellé helyezhető

Az ezzel a funkcióval nem rendelkező masszázsfoteleknek akár 20-80 cm is szükséges a fal előtt. Sok masszírozó fotel nagy helyet foglal, mert a faltól távol kell elhelyezni, ugyanis a hátradőléshez plusz helyre van szükségük. A Bionwell Skyflow 4D masszázsfotelnek még működés közben is mindössze 5 cm-es távolság szükséges a mögötte lévő faltól. A masszírozó szék ülőfelülete előrecsúszik a háttámla hátradőlése közben, anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat. Ezzel helyet spórol Önnek otthonában.

bionwell-skyflow-masszazsfotel-zero-space-helytakarekos-funkcio

Kerekei segítségével egyszerűbben is mozgatható

Áthelyezné a lakásban? A Skyflow 4D masszázsfotel kerekei megkönnyíthetik az Ön dolgát!

bionwell_skyflow_4d_masszazsfotel_sla336_kerekeisegitsegevelmozgathato

Színes, esztétikus, nagyon kellemes tengerkék színű LED lámpa a karfában

Élvezze az egyesülést a test és az elme között a színes neonfényben. A szobának is különleges megjelenést biztosít a masszázsfotelről áradó LED fény.

bionwell_skyflow_masszazsfotel_led_feny_erintokepernyos_vezerlo

LCD kijelzős, érintőképernyős vezérlő - még könnyebb kezelhetőség, szép kijelző

A vezérlő kivitelezése szép, és még könnyebb használni, mint a kézi vezélővel rendelkező masszázsfoteleket. A mikroszámítógépes chipvezérlés biztosítja a kiváló és stabil teljesítményt. A Bionwell Skyflow 4D masszírozófotel parancsközpontja részletes, sok információval rendelkezik, még könnyebben elérhető, mint a kézivezérlős masszázsfoteleké, szép a kijelzője és lehetővé teszi a még könnyebb kezelhetőséget.

bionwell_skyflow_masszazsfotel_konnyu_vezerles_ujdonsag_erintokepernyo

bionwell_skyflow_masszazsfotel_beige_bezs_szinben_erintokepernyos_vezerlo_web_kompatibilis-min

Vízlepergető, párnázott háttámla - ezzel is szabályozhatja a masszázs erősségét

Ha a párnákat rajta hagyja, gyengédebb masszázst kaphat, ha azonban felhajtja, vagy leveszi őket, a masszázs erőteljesebbé válik. A fejpárna lehajtható, mely így akár a derékig is leér, így pedig egy kevésbé erős masszázst kaphatunk és még kényelmesebb lesz az ülés.

bionwell_skyflow_masszazsfotel_vizallo_parnahuzat_3d_digital_audio_bluetooth

3D digital hangszóró - Hallgassa kedvenc zenéit Bluetooth segítségével

Hallgassa kedvenc zenéit az egész szobát betöltő 3D audio hangszórókon keresztül. Bluetooth segítéségével zenelejátszás lehetséges okos-eszközről.

bionwell_skyflow_4d_masszazsfotel_sla336_bluetooth_zenehallgatas_zenelejatszas

Intelligens hangvezérlés mikrofonnal - irányítsa a masszázsfotelt akár a hangja segítségével! (angol nyelven)

Még egyszerűbb, és komfortosabb vezérlést tesz lehetővé. A funkció ki is kapcsolható, ehhez 3 mp-en keresztül kell lenyomva tartani a karfán található "zero" gombot.

bionwell_skyflow_masszazsfotel_hangvezerles_angol_nyelven

USB bemenet a jobb karfán

Masszázs közben töltheti okoseszközeit. Emellett ha éppen böngészne a telefonján töltés közben, azt is megteheti. Azért mi a testi-mentális ellazulás érdekében a masszázst csukott szemmel ajánljuk. :-)

bionwell_skyflow_masszazsfotel_usb_telefon_mobil_toltesi_lehetoseg


Általában a csigolyák fájdalma és az izmok merevsége okozza a fájdalmat a derék és a hát területein, valamint a nyaknál. A Bionwell masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiát alkalmazzák, az Ön magasságának megfelelően azonosítják a masszázspontokat. A nyaktól a talpig professzionális, kényelmes és élénkítő masszázst kínál. A Bionwell egészségügyi termékek az orvosi vizsgálatok eredményeképpen feltárt előírásoknak megfelelően vannak gyártva.

Kiváló minőségű, szép kivitelű, strapabíró textilbőrből (PU) és poliamidból, PVC-ből, acélból, elektromos és elektronikus alkatrészekből készült, elektromos masszázsfotel. Hímzett futófelületű gyémánt textilbőr (PU) textúra, gyönyörű kivitellel. Nagy rugalmasságú párna, ökológiai technológiával készült, nyomáscsökkentett, "mágikus" pamuttal, mely puha, és illeszkedik a bőrhöz. Lélegző anyag, mely taszítja a nedvességet, és az atkákat. Környezetvédelem szempontokat is figyelembe véve, ökológiai, szálas textílbőrből készült, kényelmes masszázsfotel, mely finom tapintású, kopás- és töredezésálló, nyomásálló. 200.000 alkalommal tesztelve, repedés nélkül. bionwell_skyflow_4d_masszazsfotel_sla336_kivalominosegutextilbor_minbionwell_skyflow_4d_masszazsfotel_sla336_kivalominosegutextilbor2_minbionwell_skyflow_4d_masszazsfotel_sla336_kivalominosegutextilbor3_min
Méretek

Ülőfelület: 53 cm széles

Vállszélesség: 59 cm

- Nettó tömeg: 89 kg

- Bruttó tömeg: 105 kg

- Hosszúság: 153 cm (fektetve: 174 cm)

- Szélesség: 76 cm
75 cm széles ajtón befér!

- Magasság: 113 cm (fektetve: 83 cm)

bionwell_skyflow_masszazsfotel_meretei

Műszaki adatok

Névleges/merőleges feszültség: 220-240V~ 50Hz/60Hz

Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 140W - 0.14 kWh hihetetlenül alacsony áramfogyasztás! Napi 1 óra használattal évi csupán körülbelül 1800 Ft-os (napi kb. 5 Ft) az áramköltség a rezsicsökkentett árral számolva!

Légzsák-szám: 24 db

Zajszint: maximum 60 dB

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I
 

Jótállás
3 év garanciát
biztosítunk Skyflow 4D masszázsfotelünkre!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év
: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: AKCIÓ!  bruttó 49.990,- Ft HELYETT mindössze 24.990 Ft! (= 5 év)
A kosárba tételnél, a garancia kiválasztásánál válassza a 3+2 év akciós csomagot!

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik! Használata az érintőképernyős vezérlőnek köszönhetően még egyszerűbb!

A Bionwell Skyflow 4D masszázsfotel egészségpénztári elszámolhatóságáról érdeklődjön egészségpénztáránál a vámtarifaszám alapján: 9019101000

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Skyflow 4D masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét, majd számítógépen ismét nyomja meg a kosárba gombot). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info@bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

 • Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Dokumentumok" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben a Skyflow 4D masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani! Vásárlóink körülbelül 70%-a előzetes próba nélkül vásárol tőlünk masszázsfotelt - nem csoda, hiszen weboldalunkon gyakorlatilag minden lényeges és fontos információ, kép, videó megtalálható a masszázsfotelekről. A döntéshez nem feltétlenül szükséges előzetes próba.

 • Mégis szeretné személyesen is kipróblálni masszázsfoteleinket? Semmi akadálya! Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet! A bemutatótermi próba ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettséggel!

  Egy masszázsfotel komoly vásárlási szándéka esetén pedig választhatja az otthoni ingyenes kipróbálási lehetőséget is - mellyel saját otthonában próbálhat ki egy masszázsfotelünket! Ez semmilyen kockázattal nem jár - vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Az otthoni próba nem “utazó bemutatóterem” jellegű értékesítést jelent, hanem megvásárlási döntés esetén a kiszállított, gyárilag csomagolt (original), új termék marad Önnél - elállás esetén pedig kollégáink elszállítják Öntől a masszázsfotelt.

  Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon! Kérdése van? Állunk rendelkezésére elérhetőségeinken! +36202124690; +36209368768; info@bionwell.hu 

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Skyflow 4D masszázsfotel (SL-A3363S-5)

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: SL-A3363S-5
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 699.990 Ft

 • Nettó ár: 551.173 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1)

Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1)

Bionwell Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1) Phoenix masszázsfotel akció! M&aa..

599.990 Ft 689.990 Ft Nettó ár: 472.433 Ft

Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2)

Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2)

Bionwell Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2) Tokyo masszázsfotel akció! M&a..

539.990 Ft 629.990 Ft Nettó ár: 425.189 Ft

x Vientian masszázsfotel (SL-A303) x

x Vientian masszázsfotel (SL-A303) x

Kifutott, nem rendelhető. 2023. 09.  Akutális masszázsfotelkínálat..

499.990 Ft 599.990 Ft Nettó ár: 393.693 Ft

x Bethel Premium 3D+ masszázsfotel (SL-A602) x

x Bethel Premium 3D+ masszázsfotel (SL-A602) x

Nem rendelhető, kifutott modell. Aktuális kínálatunkért kattintson IDE. ..

749.990 Ft 799.990 Ft Nettó ár: 590.543 Ft

Primrose 4D masszázsfotel (SL-A370)

Primrose 4D masszázsfotel (SL-A370)

Bionwell Primrose 4D masszázsfotel (SL-A370) A legújabb Bionwell massz&aa..

649.990 Ft Nettó ár: 511.803 Ft

Bethel 4D+ masszázsfotel (SL-A603)

Bethel 4D+ masszázsfotel (SL-A603)

Bionwell Bethel 4D+ masszázsfotel (SL-A603) A legújabb Bionwell mass..

799.990 Ft Nettó ár: 629.913 Ft

Balance DC. 4D masszázsfotel (SL-A520-2)

Balance DC. 4D masszázsfotel (SL-A520-2)

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel (SL-A520-2) Legújabb masszázsfote..

699.990 Ft Nettó ár: 551.173 Ft

Címkék: masszázsfotel, iRest, masszázs, relaxfotel

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg