Bionwell Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1)

Phoenix masszázsfotel akció! Máshol áremelés, nálunk árcsökkenés! Vásárolja meg most nagy kedvezménnyel, 689.990 Ft helyett 599.990 Ft-ért! 

Nálunk, a Bionwellnél nincs infláció! Az árak nem felfele, hanem lefele mennek!
- 2022. szemptember: 689.990 Ft
- 2022. november: 639.990 Ft
- 2023.április: 599.990 Ft
- és még 2024-ben is tartjuk ezt a rendkívül kedvező árat!

Az árengedmény háromfő oka:
- A covid19 időszaka alatt tapasztalt rendkivuli mértékben megemelkedett tengeri fuvardíjak kedvezőbbek lettek.
- A forint árfolyama némileg erősebb volt a legutóbbi beszerzéskor.
- 2023. szezonközi árcsökkenés - amit 2024-ben is megőriztünk.

A masszázsfotelt készletről, raktárról tudjuk szállítani
az ország bármely pontjára minden héten kedden és csütörtökön.
Megrendelés lehetséges itt a megrendelőfelületen a rendelés leadásával,
vagy a +36209368768 -as telefonszámon.

Hihetetlenül alacsony áramfogyasztású! Mindössze 150W = 0.15kWh. 

Elérhető színek: bézs / fekete

A legkifinomultabban masszírozó felsőközép-kategóriás masszázsfotelünk

Videóbemutató a Bionwell Phoenix masszázsfotelről magyar felirattal

Figyelem! A hasonló tudású masszírozó fotelek a magyar piacon akár több százezer forinttal magasabb áron kerülhetnek értékesítésre - akár 3D masszázsfotelként bemutatva. Ez nem igaz - ez sajnos az érdeklődőik és a vásárlóik megtévesztése. Akár 1.4M Ft-ot(!) is elkérhetnek az azonos vagy hasonló tudású, más külsejű, ugyanúgy iRest gyártmányú masszázsfotelekért...Miért fizetne többet ugyanazért a minőségért? A magyar masszázsfotelpiacon a komoly forgalmazók masszírozó fotelei 30-80%-ban ugyanúgy az iRest gyártól (a Bionwell gyártópartnere) jönnek, más fantázianeveken, kisebb design eltéréssel, kategóriánként minimális pro-kontra tudásbeli különbséggel.

Mik Phoenix masszázsfotelünk legfőbb jellemzői és előnyei? A Bionwell csapatának tapasztalatai:

 • Elsősorban azoknak ajánljuk, akik átlagos, vagy az átlagnál nagyobb testmérettel rendelkeznek - Phoenix masszázsfotelünket használhatják 115-120 kg testsúlyú felhasználók is. Szélesebb csípővel rendelkezőknek is kiváló választás lehet. Átlagos vagy az átlagnál keskenyebb vállszélességűeknek ideálisSzélesebb vállal rendelkezőknek Bethel, Skyflow, vagy Kyoto masszírozó fotelünket ajánljuk.

 • A nyaktól a fenékizmok alá futó görgőrendszer kiképzése a kategóriában kifinomultabb masszázst ad. A masszázs erőssége a görgők és a légpárnák által is egy árnyalattal gyengédebb, mint a többi masszázsfotelünknek, így azoknak is ajánljuk, akik nem szeretik a túl erős masszázst, illetve visszérproblémákkal küzdenek.

 • Derékig lehajtható, állítható fejpárna és hátradönthető fotel - különböző erősségű masszázsokat kaphatunk általa. A párna kivitelezése még kényelmesebbé teszi a Phoenix masszázsfotelt. A derékig lehajtható fejpárnával vagy nélküle különböző masszázserősséget érhetünk el. A fotel hátradönthető, mellyel a masszázs erősebbé válik. Így a családban használhatják azok is, akik erősebb, és azok is, akik gyengédebb masszázsra vágynak. 

 • Masszázsfoteleink közül a Phoenix az egyik legegyszerűbben kezelhető

 • Fontos szempont lehet az is, hogy akár az átlagnál szűkebb, 70 cm szélességű ajtón is befér - köszönhetően annak, hogy a karfákat utólag szerelik rá kollégáink.

Funkciók, jellemzők

Hát masszázsmódok (görgős masszázs)

Függőlegesen mozgó, csendes, intelligens masszázsgörgők - akár egy profi masszőr masszázsa

Az intelligens masszázskezek folyamatosan alkalmazkodnak a hát görbületeihez, automatikusan felismerik és alkalmazkodnak a vállak helyzetéhez, és egy professzionális masszőr masszázstechnikáihoz és mozdulataihoz hasonlóan masszíroznak. Felfrissíthetnek, csökkenthetik a fáradtságot- Függőleges irányban mozognak a csuklyásizom (váll), a hát, a derék és a fenékizmok, valamint a comb körül. Az emberi gerinc S alakú görbéjét követve pontosan pozicionált masszázst nyújtanak, megnyugtathatják a testet, és nyújtják az izmokat. Az L alakú hátrész-masszírozó illeszkedik a test vonalaihoz. Mérnöki tervezéssel, szuper-hosszú hajlított sín-technológiával készült sínen mozognak. A masszázsfotel így személyre szabottan, 135 cm hosszan és 6-21 cm szélességben masszírozza Önt, lefedve az egész hátát, a fejtől egészen a combközépig. A maximális masszázsszög 41 fok, így a masszázskezek rendkívül hatékony masszázst végeznek a nyaktól a comb alsó részéig.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-135-cm-hosszu-masszazs-gorgo-sinbionwell-phoenix-masszazsfotel-masszazs-szelessege

Masszázsmódszerek

- Shiatsu (ujjnyomás)

- Gyúrás (kneading)

- Flapping (csapkodás)

- Pressing és pushing (nyomkodás)

- Kopogtatás/érintés (tapping)

- Squeezing (préselés)

- Kopogás (knocking)

- Egyidejű dagasztás és kopogtatás

bionwell-phoenix-masszazsfotel-gorgos-masszazsok

bionwell-phoenix-masszazsfotel-gorgos-masszazs-2

A masszázsmódszerek három állítható sebességgel választhatóak. A kopogtatás (tapping), a gyúró (kneading) és a kopogó (knocking) masszázsok során a masszázsgörgők szélessége széles, közepes, illetve keskeny lehet, így a szélesebb, és keskenyebb háttal rendelkezők is személyre szabott masszázsban részesülhetnek.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-masszazsgorgok

5 féle manuális masszázslehetőség a test masszíroztatására

- fix ponton történő

- testrészenkénti, kis területen történő

- teljes test

- felsőtest

- alsótest

bionwell-phoenix-masszazsfotel-masszazsok

A fix ponton történő és a testrészenkénti masszázsnál a masszázskezek fel-le mozgatásával beállítható az Önnek legmegfelelőbb masszázspont. A masszázsok nyújtják is a hátat, ami csökkenti a fájdalmat, és egyenesíti a gerincet.

 • Fáj a lapockája fölött a jobb oldalon? Esetleg a derekánál? Sokat ül, jól esne egy masszázs, mely kilazítja a fenékizmokat?? Irányítsa oda a masszázsgörgőket, és gyúrja ki az izomcsomókat csak ezeken a pontokon! Vagy nyomkodja meg őket a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázsmóddal!

 • Relaxációs masszázsra vágyik? Masszíroztassa magát csupán légpárnákkal, melyek megnyugtatják, és felfrissítik! Esetleg az ütögető masszázs sebességét a leggyorsabbra kapcsolva vibrációs masszázst kaphat, mely szintén nyugtató hatással bír.

 • Számos variációs lehetőség az Ön aktuális igényei szerint!

Thai Gua Sha talpmasszázs

bionwell-phoenix-masszazsfotel-talpmasszazs

Kifinomultabb talpmasszázst nyújt, mint a Tokyo, illetve Vientian modellünk, több talpgörgővel rendelkezik. Enyhítheti a talp fájdalmát, felfrissítheti a talpat.

Testmasszázs (légpárnák által levegőnyomással)

Lábmasszázs - felfrissíti lábait!
A különböző méretű légpárnák (összesen 16 db) teljesen körbefogják a vádlit, a bokát, a lábfejet és az ujjakat. A nyomás, a szüneteltetés, és az elengedés hármas légnyomás-módszer segítségével stimulálható a Xuanzhong és a Taixi akupontok is. 3 erősségi fokozat választható.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-legparnas-vadlimasszazsbionwell-phoenix-masszazsfotel-legparnas-alkar-tenyer-masszazs

Karmasszázs

12 db légzsákkal végzett karmasszázs az emberi kezek ívét követi. Felfrissíti vállait, alkarját, tenyerét. 3 erősségi fokozat választható.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-kompresszios-legnyomasos-masszazs

Masszázsinformációk

6 db intelligens automata masszázsfunkció

- fájdalomcsillapító: Mélyre ható masszázs az akupresszúrás pontokon, mely hatékonyan enyhíti a fájdalmat.

- pihentető: Ellazítja a testet.

- könnyed: Elősegíti a vérkeringést.

- felsőtest

- alsótest

- általános

Azoknak, akik állandóan rohannak

Az intelligens masszázsrendszer kombinálja a professzionális masszázstechnikákat, amivel csökkenti a fáradtságot egy mozgalmas munkanap után.

Fájdalomcsillapító program

Kifejezetten az izomfájdalom és az izommerevség enyhítésére illetve megszüntetésére alkották meg. A masszázsfotel egyes automata masszázsai közben nyújtja a hát izmait, lazítja az izmokat és a csontokat, ezáltal csökkenti a merevséget, a fájdalmat, és a fáradtságérzetet.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-testnyujtas-funkciobionwell-phoenix-masszazsfotel-test-nyujtasa-4

Teljes testes masszázs

15 perces automata masszázs, mely felfrissíti és megújítja az egész testet.

Hát- és derékmasszázs - hölgyeknek

Lassú masszázs a háton és a derékon, az ágyéki és mellkasi ínszalagok környékén, oldja és lazítja az izommerevséget.

Csuklyásizom- és vállmasszázs - ülőmunkát végzőknek

Csökkentheti és elmulaszthatja a nyaki csigolyák környéki fájdalmat.

Középpontban a kényelem - nem csak időseknek

Masszázs a nyaktól egészen a talpakig, a felkartól egészen az ujjhegyekig. Páratlan masszázsélményt nyújt, amely megnyugtatja a bőrt is.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-lifestyle

További funkciók, jellemzők

Swinging (lengetés-hintáztatás) - csak Phoenix masszázsfotelünk képes rá!

A masszázsfotel egyes automata masszázsai közben előre-hátra hintáztatást végez, hasonlóan, akár az anya ringatja a gyermekét. Csukja be a szemét, lazuljon el, és élvezze! Nyugodt állapotba hozhatja, és segítheti a masszázs pozitív hatásait.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-swinging-hintaztatas-funkcio

Twisting (derékcsavarás) funkció - kimozgatja a derekat

A masszírozó fotel egyes automata masszázsai során a jobb és bal oldali deréklégpárnákat használva deréklengetés funkció elvégzésére képes, mely enyhítheti az ülőmunka, vagy hosszan tartó ülés okozta kellemetlenségeket, a feszültséget a derék izmaiban. Az ülő- vagy fizikai munka által "beállt" derék lazítására lett kifejlesztve, mely kevésbé erőteljes, mint a nyújtás. Az enyhe csavaró mozgás a fájdalomcsillapító hatású lehet. A lágy kimozgatást a légpárnák végzik.

Egyedülálló, derékig lehajtható, állítható fejpárna - különböző erősségű masszázsok

Hármas hajtogatású párna-kivitelezés a legnagyobb kényelemért, és a masszázs erősségének csökkentéséért. A derékig lehajtható fejpárnával vagy nélküle különböző masszázserősséget érhetünk el. Így a családban használhatják azok is, akik erősebb, azok is, akik gyengédebb masszázsra vágynak. 

Hőterápia funkció - Még hatékonyabb masszázs

A 40-50 Celsius fokos távoli infravörös-sugaras hátmelegítési funkció segíthet csökkenteni a fájdalmat. A távoli infravörös-sugarak hossza megegyezik az emberi test hullámainak hosszával, így az energiát az emberi sejtek el tudják nyelni, ezzel a sejtek aktiválódnak és elősegítik az anyagcserét. Igény szerint ki is kapcsolható a funkció.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-hoterapia-hatfutes-funkcio

Megfelel különböző testmagasságoknak

A lábtartó (15 cm-ig) nyújtható, hogy megfeleljen a különböző testmagasságoknak.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-kiterjesztheto-labtarto

Helytakarékos technológia - Zero Space - közvetlenül a fal mellé helyezhető

Sok masszírozó fotel nagy helyet foglal, mert a faltól távol kell elhelyezni, ugyanis a hátradőléshez plusz helyre van szükségük. A Bionwell Phoenix masszázsfotelnek még működés közben is mindössze 5 cm-es távolság szükséges a mögötte lévő faltól. A masszázsfotel ülőfelülete előrecsúszik a háttámla hátradőlése közben, anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat. Ezzel helyet spórol Önnek otthonában.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-zero-space

Zero gravity - Segíti az ellazulást

A test és a lábak helyzete 118 fokos szögben áll a Zero Gravity módban, mellyel olyan állapotba kerülhet, mint az űrhajósok az űrben, amikor kikerülnek a gravitációs térből. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. A testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, így az egész test ellazulhat. A súlytalanság állapotába hozza Önt, ebben a formában is élvezheti a masszázst.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-zero-gravity-pozicio

Még könnyebb és kényelmesebb kezelhetőség

A jobb karfán elhelyezkedő gyorsgombok segítik az egyszerű, komfortos használatot.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-konnyebb-kezelhetoseg-gyorsgombok

LCD kijelzős vezérlő - rendkívül könnyű kezelhetőség, szép kijelző

A vezérlő kivitelezése szép, és nagyon könnyű használni. A Phoenix masszázsfotelünk kezelhető a legegyszerűbben azon masszázsfoteleink közül, amelyek kézi vezérlővel rendelkeznek. Ahogy mondani szokták: egyszerű, de nagyszerű. Ez igaz a Phoenix kezelhetőségére. Semmi sallang, csak ami kell. A mikroszámítógépes chipvezérlés biztosítja a kiváló és stabil teljesítményt. A Bionwell Phoenix masszázsfotel parancsközpontja részletes, sok információval rendelkezik, könnyedén forgatható, szép a kijelzője és lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-irest-sl-a389-1-kezi-vezerlo-controller

A kézi vezérlőt a masszázsfotel oldalán található táskába helyezve tudjuk tárolni, ez az állapotát is megóvja, és az elérése is kényelmes. A kiváló minőségű PU bőr gyönyörű textúrájú, kopásálló és öregedésálló. A halk kerekek segítségével könnyebben mozgatható a Phoenix masszázsfotel.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-kerekek-mozgathato-pu-bor-kezi-vezerlo-vedo-taska

USB bemenet a jobb karfán

Masszázs közben töltheti okoseszközeit.

bionwell-phoenix-masszázsfotel-usb

3D sztereó hangszóró - Hallgassa kedvenc zenéit Bluetooth segítségével

Hallgassa kedvenc zenéit az egész szobát betöltő 3D audio hangszórókon keresztül. Bluetooth segítéségével zenelejátszás lehetséges okos-eszközről.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-3d-sztereo-hangszorok-zenelejatszas-led-vilagitas

LED fény a karfán

A szobának is különleges megjelenést biztosít a masszázsfotelről áradó LED fény.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-irest-sl-a389-1-led-feny-a-karfan

 - Új döntés, új kezdet! -

A Bionwell masszírozó fotelei ötvözik a biomechanikát, az ergonómiát és a modern fizioterápiát összhangban az emberi test jellemzőivel. A zero gravity illetve a zero space funkciót, a hosszított és hajlított masszázssínt, a modern nyújtási technikákat és 28 masszírozó légpárnát felhasználva egyedi masszázsélmény érhető el. Mindezek hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonában is megkapja azt a masszázsélményt, mely segítőtársa lesz a mindennapokban!

Fizioterápia a masszázsok közben, 12 ponton

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia

FENGCHI pont - Segíti a máj munkáját, méregtelenítő hatása van; ajánlott fejfájásra és a fogak egészségének megőrzéséért.

JIANJING pont - Enyhíti a nyaki spondylosist (nyaki csigolyabántalom) és a merev nyak fájdalmát.

TIANZONG pont - Enyhítheti a glenohumerális periarthritis (befagyott váll szindróma) fájdalmát valamint a kar fájdalmát. XINSHU pont Megakadályozza a mellkasi vérbőséget, megnyugtatja az idegeket, támogatja a szívet.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-1bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-2

GANSHU pont - Megnyugtatja a májat és az epét, szabályozza és erősíti a látást, támogatja a májat. SHENGSHU pont Segít a vízmegtartásban.

NEIGUAN pont - Megkönnyíti az elmét és enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-3bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-4

SANLI pont a kézen - Tisztítja a szívet és javítja a látást, rendbe hozza a gyomrot, a vállakat és a karokat, a dyspepsia-t (emésztési zavar), a szájüregi fekélyeket, a fogfájás, a megfázást és az emésztőrendszeri rendellenességet.

SANLI pont a lábon - Erősíti a lépet és a gyomrot, segít hepatitis, a bélgyulladás, hörghurutot, nefritis (vesegyulladás) elleni küzdelemben.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-5bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-6

TAIXI pont - Erősíti a derekat, hatásos vesegyulladás, hólyaggyulladás, tüdőtágulás ellen.

KUNLUN pont - Nyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, alkalmas az isiász szindróma (ülőideg-zsába), a térd ízületi gyulladásának, a bokarándulás fájdalmának enyhítésére.

YONGQUAN pont - Megnyugtatja a májat, hasznos álmatlanság ellen, idegei alapú fejfájás ellen, myocarditis (szívizomgyulladás) enyhítésére.


Kiváló minőségű, szép kivitelű, strapabíró textilbőrből (PU) és poliamidból, PVC-ből, acélból, elektromos és elektronikus alkatrészekből készült elektromos masszázsfotel. Hímzett futófelületű gyémánt textilbőr (PU) textúra, gyönyörű kivitellel. Nagy rugalmasságú párna, ökológiai technológiával készült, nyomáscsökkentett, "mágikus" pamuttal, mely puha, és illeszkedik a bőrhöz. Lélegző anyag, mely taszítja a nedvességet, és az atkákat. Környezetvédelem szempontokat is figyelembe véve, ökológiai, szálas textílbőrből készült, kényelmes masszázsfotel, mely finom tapintású, kopás- és töredezésálló, nyomásálló. 200.000 alkalommal tesztelve, repedés nélkül. 

bionwell-phoenix-masszazsfotel-kerekek-mozgathato-pu-bor-kezi-vezerlo-vedo-taska

Ideális felhasználói testsúly: maximum 120 kg

Ideális felhasználói testmagasság: 150-185 cm, de akár 195 cm testmagasságig is használható.
 

Méretek

- Nettó tömeg: 86.5 kg

- Bruttó tömeg: 100 kg

- Hosszúság: fektetve 179 cm (állítva: 150 cm)

- Szélesség: 81 cm (oldaltámlák nélkül: 68 cm) - Ülőfelület: 51 cm széles.

69 cm széles ajtón már befér oldaltámla nélkül!

- Magasság: 122 cm (fektetve: 92 cm)

bionwell-phoenix-masszázsfotel-méretek
 

Műszaki adatok

Névleges feszültség: 110-120V~ 60Hz; 220-240V~ 50Hz/60Hz

Névleges bemeneti teljesítmény/Felvett teljesítmény: 150W - hihetetlenül alacsony áramfogyasztás! Napi 1 óra használattal évi csupán körülbelül 2000 Ft-os (napi kb 5,5 Ft) az áramköltség a rezsicsökkentett árral számolva!

Teljesítmény készenléti állapotban: 0,1-1W - Alacsony fogasztás!

Névleges frekvencia: 50Hz

Zajszint: <56 dB

Minimális légnyomás: 0.022-0.028MPa

Negatív ion koncentráció: maximum 240.000/cm3

Biztonság: I. osztály

bionwell-phoenix-tanusítványok

Jótállás
3 év garanciát
biztosítunk Phoenix masszázsfotelünkre!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év
: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: AKCIÓ!  bruttó 49.990,- Ft HELYETT mindössze 24.990 Ft! (= 5 év)
A kosárba tételnél, a garancia kiválasztásánál válassza a 3+2 év akciós csomagot!

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik! Használata rendkívül egyszerű! 

A Bionwell Phoenix masszázsfotel egészségpénztári elszámolhatóságáról érdeklődjön egészségpénztáránál a vámtarifaszám alapján: 9019101000

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Phoenix masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét, majd számítógépen ismét nyomja meg a kosárba gombot). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info@bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

 • Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Dokumentumok" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben Montreal masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani! Vásárlóink körülbelül 70%-a előzetes próba nélkül vásárol tőlünk masszázsfotelt - nem csoda, hiszen weboldalunkon gyakorlatilag minden lényeges és fontos információ, kép, videó megtalálható a masszázsfotelekről. A döntéshez nem feltétlenül szükséges előzetes próba.

 • Mégis szeretné személyesen is kipróblálni masszázsfoteleinket? Semmi akadálya! Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet! A bemutatótermi próba ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettséggel!

  Egy masszázsfotel komoly vásárlási szándéka esetén pedig választhatja az otthoni ingyenes kipróbálási lehetőséget is - mellyel saját otthonában próbálhat ki egy masszázsfotelünket! Ez semmilyen kockázattal nem jár - vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Az otthoni próba nem “utazó bemutatóterem” jellegű értékesítést jelent, hanem megvásárlási döntés esetén a kiszállított, gyárilag csomagolt (original), új termék marad Önnél - elállás esetén pedig kollégáink elszállítják Öntől a masszázsfotelt.

  Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon! Kérdése van? Állunk rendelkezésére elérhetőségeinken! +36202124690; +36209368768; info@bionwell.hu 

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1)

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: SL-A389-1
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 689.990 Ft
 • 599.990 Ft

 • Nettó ár: 472.433 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

x Montreal masszázsfotel (SL-A301) x

x Montreal masszázsfotel (SL-A301) x

NEM RENDELHETŐ, MÁR NEM FORGALMAZZUK.  Nézzen szét aktuális k&ia..

439.990 Ft Nettó ár: 346.449 Ft

Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2)

Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2)

Bionwell Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2) Tokyo masszázsfotel akció! M&a..

539.990 Ft 629.990 Ft Nettó ár: 425.189 Ft

x Vientian masszázsfotel (SL-A303) x

x Vientian masszázsfotel (SL-A303) x

Kifutott, nem rendelhető. 2023. 09.  Akutális masszázsfotelkínálat..

499.990 Ft 599.990 Ft Nettó ár: 393.693 Ft

x Bethel Premium 3D+ masszázsfotel (SL-A602) x

x Bethel Premium 3D+ masszázsfotel (SL-A602) x

Nem rendelhető, kifutott modell. Aktuális kínálatunkért kattintson IDE. ..

749.990 Ft 799.990 Ft Nettó ár: 590.543 Ft

Skyflow 4D masszázsfotel (SL-A3363S-5)

Skyflow 4D masszázsfotel (SL-A3363S-5)

Bionwell Skyflow 4D masszázsfotel (SL-A3363S-5) Masszírozó fotel a legm..

699.990 Ft Nettó ár: 551.173 Ft

Kyoto masszázsfotel (SL-A229-2)

Kyoto masszázsfotel (SL-A229-2)

Bionwell Kyoto masszázsfotel (SL-A229-2) A magyar piac legjobb ára a telj..

499.990 Ft Nettó ár: 393.693 Ft

Címkék: masszázsfotel, iRest, masszázs

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg