Átmeneti készlethiány DECEMBER ELEJÉIG. Előrendelését leadhatja a megrendelő felületen, vagy a +36209368768-as telefonszámon.

  Bionwell Phoenix masszázsfotel


  Funkciók, jellemzők

  - Hát masszázsmódok (masszázskezek által) -


  Függőlegesen mozgó, csendes, intelligens masszázskezek - mintha egy profi masszőr masszírozná

  Az intelligens masszázskezek folyamatosan alkalmazkodnak a hát görbületeihez, automatikusan felismerik és alkalmazkodnak a vállak helyzetéhez, és egy professzionális masszőr masszázstechnikái és mozdulatai szerint masszíroznak. Felfrissítenek, csökkentik a fáradtságot! Függőleges irányban mozognak a nyak, a váll, a hát, a derék és a fenék, valamint a comb körül. Az emberi gerinc S alakú görbéjét követve tökéletesen pontosan pozicionált masszázst nyújtanak, megnyugtatják a testet, és nyújtják az izmokat.. Az L alakú hátrész-masszírozó illeszkedik a test vonalaihoz. Mérnöki tervezéssel, szuper-hosszú hajlított sín-technológiával készült sínen mozognak. A masszázsfotel így személyre szabottan, 135 cm hosszan és 6-21 cm szélességben masszírozza Önt, lefedve az egész hátát, a fejtől egészen a combközépig. A maximális masszázsszög 41 fok, így a masszázskezek rendkívül hatékony masszázst végeznek az ágyék és a mellkas környékén is.

  bionwell-phoenix-masszázsfotel-masszázskezek-masszázsa-135cm-hosszan-masszíroz

  Masszázsmódszerek

  - Shiatsu (ujjnyomás)

  - Gyúrás (kneading)

  - Flapping (csapkodás)

  - Pressing és pushing (nyomkodás)

  - Swinging (lengetés)

  - Twisting (csavarás)

  - Kopogtatás/érintés (tapping)

  - Squeezing (préselés)

  - Kopogás (knocking)

  - Egyidejű dagasztás és kopogtatás

  A masszázsmódszerek három állítható sebességgel választhatóak. A kopogtatás (tapping), a gyúró (kneading) és a kopogó (knocking) masszázsok során masszázskezek szélessége beállítható széles, közepes, illetve keskeny masszírozó funkciójúra.

  bionwell-phoenix-masszázsfotel-masszázsszélesség

  5 féle manuális masszázslehetőség a test masszíroztatására

  - fix ponton történő

  - részenkénti, kis területen történő

  - teljes test

  - felsőtest

  - alsótest

  A fix ponton történő és a részenkénti masszázsnál a masszázskezek fel-le mozgatásával beállítható a tökéletes, Önnek legmegfelelőbb masszázspont. A masszázsok nyújtják is a hátat, ami egyenesíti a gerincet.

  Thai Gua Sha talp- és sarokmasszázs

  A talpmasszázs során a masszázskezek az emberi kéz érintéséhez hasonló masszázst nyújtanak, olyan élményt nyújtanak, mintha egy professzionális masszőr kezei közé kerültünk volna. A masszázs példátlan kényelemben és élmény részesíti Önt, legyen az egy finom, lágyabb vagy egy erősebb masszázs.

  bionwell-phoenix-masszázsfotel-thai-guasha-talpmasszázs-sarok-boka-lábfej-masszázs


  - Testmasszázs (légpárnák által levegőnyomással) -


  Lábmasszázs - felfrissíti lábait!

  A különböző méretű légpárnák (összesen 16 db) teljesen körbefogják a vádlit, a bokát, a lábfejet, a sarkat és az ujjakat. A nyomás, a szüneteltetés, és az elengedés hármas légnyomás-módszer segítségével stimulálható a Xuanzhong és a Taixi akupontok, mellyel átélheti a tökéletes kényelmet. 3 erősségi fokozat választható.

  Karmasszázs

  12 db légzsákkal végzett karmasszázs az emberi kezek ívét követi. Teljes relaxáció a vállaktól az ujjakig! 3 erősségi fokozat választható.


  - Masszázsinformációk -


  6 db intelligens automata masszázsfunkció

  - fájdalomcsillapító: Mélyre ható masszázs az akupresszúrás pontokon, mely hatékonyan enyhíti a fájdalmat.

  - pihentető: Ellazítja a testet.

  - könnyed: Elősegíti a vérkeringést.

  - felsőtest

  - alsótest

  - általános

  Egy gombnyomással a teljes kényelemért! - 6 db automata masszázsprogram

  A Bionwell Phoenix masszázsfotel 6 db innovatív automata masszázsprogrammal és egyéni masszázs koncepcióval a minden felhasználója igényét kielégíti!

  3D Rush Group Azoknak, akik állandóan rohannak

  Az intelligens 3D masszázsrendszer kombinálja a professzionális masszázstechnikákat a masszázsfotel teljesítményével annak érdekében, hogy többdimenziós masszázst hozzon létre, amivel csökkenti a fáradtságot egy mozgalmas munkanap után.

  Ache Improving – Labor Group Fájdalomcsillapító program

  Kifejezetten az izomfájdalom és az izommerevség enyhítésére illetve megszüntetésére alkották meg. Nyújtja a hát izmait, lazítja az izmokat és a csontokat, ezáltal csökkenti a fáradtságot.

  Full Air Pressure – Computer User Group Teljes testes masszázs

  15 perces automata masszázs, mely felfrissíti és megújítja az egész testet.

  Custom Timer – Housewife Group Hát- és derékmasszázs - hölgyeknek

  Lassú masszázs a háton és a derékon, az ágyéki és mellkasi ínszalagok környékén, oldja és lazítja az izommerevséget.

  Memory Program ABC – Sportsman Nyak- és vállmasszázs - ülőmunkát végzőknek

  Csökkenti és elmulasztja a nyaki csigolyák fájdalmát.

  Comfort – Elderly Group Középpontban a kényelem - nem csak időseknek

  Úgy tervezték, hogy teljes, valódi nyomású masszázst kínáljon a nyaktól egészen a talpakig, a felkartól egészen az ujjhegyekig. Páratlan masszázsélményt nyújt, amely teljes mértékben megnyugtatja a bőrt.

  Rögzítse kedvenc masszázsmódját - érje el egyetlen gombnyomással

  Rögzítheti 2 kedvenc masszázsát. Minden masszázsmódszer és masszázsfunkció rögzíthető.


  - További funkciók, jellemzők -


  Állítható fejpárna - Különböző magasságú felhasználók igényeire szabva; különböző erősségű masszázsok

  Hármas hajtogatású párna-kivitelezés a legnagyobb kényelemért. Függőlegesen 10 cm-es hosszúságig állítható abból a célból, hogy megfeleljen a különböző testmagasságoknak. A háttámla belső párnája a fotel hátán lévő párnához zip zárral van hozzákapcsolva, a fejpárnával vagy nélküle különböző masszázserősséget érhetünk el.

  Hátmelegítési funkció - kellemes érzet, még hatékonyabb masszázs

  A 40-50 Celsius fokos távoli infravörös-sugaras hátmelegítési funkció kellemes meleg-érzést ad és segít csökkenteni a fájdalmat. A távoli infravörös-sugarak hossza megegyezik az emberi test hullámainak hosszával, így az energiát az emberi sejtek el tudják nyelni, ezzel a sejtek aktiválódnak és elősegítik az anyagcserét. Igény szerint ki is kapcsolható a funkció.

  Megfelel a különböző testmagasságoknak

  A lábtartó (25 cm-ig) és a háttámla nyújtható, hogy megfeleljen a különböző testmagasságoknak.

  Zero Space - Elég 5 cm a faltól!

  A háttámla lefelé mozog masszázs közben, de nem ér hozzá a padlóhoz. Így a masszázsfotel a lehető legközelebb helyezhető a falhoz, elég 5 cm-re elhelyeznie attól, és használat közben sem fog hozzáérni.

  Zero gravity - Tökéletes ellazulás

  A test és a lábak helyzete 118 fokos szögben áll a Zero Gravity módban, mellyel olyan állapotba kerülhet, mint az űrhajósok az űrben, amikor kikerülnek a gravitációs térből. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. A testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, így az egész test ellazulhat. Súlytalan állapotba hozza Önt, így élvezheti a tökéletes kikapcsolódást minden zavaró tényező nélkül.

  3D sztereó hangszóró - Hallgassa kedvenc zenéit Bluetooth segítségével

  Hallgassa kedvenc zenéit az egész szobát betöltő 3D audio hangszórókon keresztül. Bluetooth segítéségével zenelejátszás lehetséges okos-eszközről.

  Negatív oxigén ion generátor - Tisztítja a levegőt, segíti az immunrendszer normális működését

  Friss negatív ionokat állít elő folyamatosan, hatékonyan tisztítja a levegőt, aktiválja a sejtműködést és fokozza az immunrendszer működését. Tisztítja a levegőt, segíti az immunrendszer normális működését - negatív töltésű oxigén ionokkal. A Bionwell Phoenix masszázsfotel  működés közben folyamatosan állít elő negatív töltésű friss oxigén ionokat.

  A negatív töltésű oxigénion szervezetünkre gyakorolt hatásai:

  - Kedvezően szabályozza a vegetatív idegrendszer működését.

  - Javítja a sejt- szövet- és szervszintű oxigénfelvételt

  - Fokozza a mikro-keringést és javítja a perifériás keringést.

  - Regenerálja a szervezetet.

  - Megerősíti a pszichés működést azáltal, hogy több oxigén kerül az agyi erekbe.

  - Stabilizálja a sejtmembrán potenciál

  Még könnyebb és kényelmesebb kezelhetőség

  A jobb karfán elhelyezkedő gyorsgombok segítik az egyszerű, komfortos használatot.

  LCD kijelzős vezérlő - könnyű kezelhetőség, szép kijelző

  A vezérlő kivitelezése szép, és könnyű használni. A mikroszámítógépes chipvezérlés biztosítja a kiváló és stabil teljesítményt. A Bionwell Phoenix masszázsfotel parancsközpontja részletes, sok információval rendelkezik, könnyedén forgatható, szép a kijelzője és lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget.

  USB bemenet a jobb karfán

  Masszázs közben töltheti okoseszközeit.

  bionwell-phoenix-masszázsfotel-usb


   - Új döntés, új kezdet! -

  A Bionwell masszázsfotelei ötvözik a biomechanikát, az ergonómiát és a modern fizioterápiát összhangban az emberi test jellemzőivel. A zero gravity illetve a zero space funkciót, a hosszított és hajlított masszázssínt, a modern nyújtási technikákat és 28 masszázs-légzsákot felhasználva a tökéletes élmény eléréséért. Mindezek hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonában is megkapja azt a masszázsélményt, melyre mindig is vágyott!

  Fizioterápia 12 ponton

  FENGCHI pont - Segíti a máj munkáját, méregtelenítő hatása van; ajánlott fejfájásra és a fogak egészségének megőrzéséért.

  JIANJING pont - Enyhíti a nyaki spondylosist (nyaki csigolyabántalom) és a merev nyak fájdalmát.

  TIANZONG pont - Enyhítheti a glenohumerális periarthritis (befagyott váll szindróma) fájdalmát valamint a kar fájdalmát. XINSHU pont Megakadályozza a mellkasi vérbőséget, megnyugtatja az idegeket, támogatja a szívet.

  GANSHU pont - Megnyugtatja a májat és az epét, szabályozza és erősíti a látást, támogatja a májat. SHENGSHU pont Segít a vízmegtartásban.

  NEIGUAN pont - Megkönnyíti az elmét és enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet.

  SANLI pont a kézen - Tisztítja a szívet és javítja a látást, rendbe hozza a gyomrot, a vállakat és a karokat, a dyspepsia-t (emésztési zavar), a szájüregi fekélyeket, a fogfájás, a megfázást és az emésztőrendszeri rendellenességet.

  SANLI pont a lábon - Erősíti a lépet és a gyomrot, segít hepatitis, a bélgyulladás, hörghurutot, nefritis (vesegyulladás) elleni küzdelemben.

  TAIXI pont - Erősíti a derekat, hatásos vesegyulladás, hólyaggyulladás, tüdőtágulás ellen.

  KUNLUN pont - Nyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, alkalmas az isiász szindróma (ülőideg-zsába), a térd ízületi gyulladásának, a bokarándulás fájdalmának enyhítésére.

  YONGQUAN pont - Megnyugtatja a májat, hasznos álmatlanság ellen, idegei alapú fejfájás ellen, myocarditis (szívizomgyulladás) enyhítésére.


  Támogatott felhasználói testsúly: maximum 130 kg

  Támogatott felhasználói magasság: 150-210 cm


  Méretek

  - Nettó tömeg: 86.5 kg

  - Bruttó tömeg: 100 kg

  - Hosszúság: fektetve 179 cm (állítva: 150 cm)

  - Szélesség: 81 cm (oldaltámlák nélkül: 68 cm)

  68 cm széles ajtón már befér oldaltámla nélkül!

  - Magasság: 122 cm (fektetve: 92 cm)

  bionwell-phoenix-masszázsfotel-méretek

  Műszaki adatok

  Névleges feszültség: 110-120V~ 60Hz; 220-240V~ 50Hz/60Hz

  Névleges bemeneti teljesítmény/Felvett teljesítmény: 150W

  Teljesítmény készenléti állapotban: 0,1-1W

  Névleges frekvencia: 50Hz

  Zajszint: <56 dB

  Minimális légnyomás: 0.022-0.028MPa

  Negatív ion koncentráció: maximum 240.000/cm3

  Biztonság: I. osztály


  Teljes körű 2 év garancia!

  garancia kiterjesztések:
  + 1 év: bruttó 24.990,- Ft (= 3 év)
  + 2 év: bruttó 39.990,- Ft (=4 év)
  + 3 év: bruttó 49.990,- Ft (=5 év)

  bionwell-phoenix-tanusítványok

  Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval küldjük Önnek!

  Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Phoenix masszázsfotelt!

  Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

  Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info [kukac] bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

  Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

  • A Bionwell Phoenix egy 2020-as gyártású, korszerű masszázsfotel. Ne dőljön be a 1.5 - 2x drágább ajánlatoknak (pl: Cas..., Mas..., Kom..., Ky...i i...3); ezek ugyanúgy az iRest (a Bionwell gyártója) által gyártott, minimális dizájn-eltérést mutató túlárazott masszázsfotelek, a masszázsfotel szolgáltatása nem több/ és nem jobb! Miért fizetne többet ugyanazért?
  • Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Letöltések" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben Montreal masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani!
  • Bármelyik masszázsfotelünket ingyenesen ki is próbálhatja bemutatótermünkben! Vagy válassza az ingyenes kipróbálási lehetőséget saját otthonában! Ez semmilyen kockázattal nem jár, vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon!
  • Minden kérdésére állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

  A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

  Vélemény írása

  Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
      Rossz           Jó
  Ellenőrző kód

  Phoenix masszázsfotel

  • Gyártó: iRest
  • Termék kód: SL-A389-1
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 489.990 Ft

  • Nettó ár: 385.819 Ft

  Rendelkezésre álló lehetőségek


  Kapcsolódó termékek

  Tokyo masszázsfotel

  Tokyo masszázsfotel

  ÁTMENETI KÉSZLETHIÁNY DECEMBER ELEJÉIG.ELŐRENDELÉSÉT LEADHATJA ITT A MEGRENDELŐ FELÜLETEN,VAGY A +36..

  439.990 Ft 449.990 Ft Nettó ár: 346.449 Ft

  Címkék: masszázsfotel, iRest, masszázs, relaxfotel

  Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
  Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
  Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg