Bionwell Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1)

Phoenix masszázsfotel akció! Máshol áremelés, nálunk árcsökkenés! Vásárolja meg most nagy, 110.000 Ft(!) kedvezménnyel, 689.990 Ft helyett 579.990 Ft-ért! 

Nálunk nincs infláció! Az árak nem felfele, hanem lefelé mennek!
- 2022. szemptember: 689.990 Ft
- 2022. november: 639.990 Ft
- 2023.április: 599.990 Ft
- 2023. június: 579.990 Ft !!!

Az árengedmény háromfő oka:
- A covid19 időszaka alatt tapasztalt horribilis tengeri fuvardíjak kedvezőbbek lettek
- A forint árfolyama kicsivel erősebb volt a legutóbbi beszerzéskor.
- 2023. nyári szezonközi árcsökkenés.

A masszázsfotelt készletről, raktárról tudjuk szállítani
az ország bármely pontjára minden héten kedden és csütörtökön.
Megrendelés lehetséges itt a megrendelőfelületen a rendelés leadásával,
vagy a +36209368768 -as telefonszámon.

Hihetetlenül alacsony áramfogyasztású! Mindössze 150W = 0.15kWh. Napi 1 óra használat költsége kb. 5.5 Ft (évi kb. 2000 Ft) a rezsicsökkentett árral számolva!

Elérhető színek: sötétbarna, fekete

A legkifinomultabban masszírozó felsőközép-kategóriás masszázsfotelünk

Videóbemutató a Bionwell Phoenix masszázsfotelről magyar felirattal

Figyelem! A hasonló tudású masszírozó fotelek a magyar piacon akár több százezer forinttal magasabb áron kerülhetnek értékesítésre - akár 3D masszázsfotelként bemutatva. Ez nem igaz - ez sajnos az érdeklődőik és a vásárlóik megtévesztése. Akár 800e - 1.4M Ft közötti összegeket is elkérhetnek a hasonló tudású, más külsejű masszázsfotelekért...Miért fizetne ennyivel többet? A magyar masszázsfotelpiacon a komoly forgalmazók masszírozó székei 30-80%-ban ugyanúgy az iRest gyártól (a Bionwell gyártópartnere) jönnek, más fantázianeveken, kisebb design eltéréssel, kategóriánként minimális pro-kontra tudásbeli különbséggel.
Ugyanúgy az iRest nevű gyár masszázsfotelei például ebben a kategóriában a következők:
- Gorillasport Maxxus Mx12 masszázsfotel (SL-A389; ár: 826.690 Ft); - 98%-ban azonos tudású.
- mfotel pont hu Osaka Energy (SL-A331; 999.990 Ft) és Osaka Balance (SL-A392;1.100.000 Ft) - 95%-ban azonos tudásúak a Bionwell Phoenix-szel.
- Casada Alphasonic II (SL-A389-2) - 95%-ban azonos tudású masszázsfotel 1.4M(!) Ft-ért kapható.
2023.04.07-i állapotok szerint.

Mik Phoenix masszázsfotelünk legfőbb jellemzői és előnyei? A Bionwell csapatának tapasztalatai:

 • Elsősorban azoknak ajánljuk, akik átlagos, vagy az átlagnál nagyobb testmérettel rendelkeznek - Phoenix masszázsfotelünket használhatják 120 kg testsúlyú felhasználók is.
  Szélesebb csípővel rendelkezőknek is kiváló választás lehet. Átlagos vagy az átlagnál keskenyebb vállszélességűeknek ideálisSzélesebb vállal rendelkezőknek Bethel, Skyflow, vagy Kyoto masszírozó fotelünket ajánljuk.

 • A nyaktól a fenékizmok alá futó görgőrendszer kiképzése a kategóriában kifinomultabb masszázst ad. A masszázs erőssége a görgők és a légpárnák által is egy árnyalattal gyengédebb, mint a többi masszázsfotelünknek, így azoknak is ajánljuk, akik nem szeretik a túl erős masszázst, illetve visszérproblémákkal küzdenek.

 • Derékig lehajtható, állítható fejpárna és hátradönthető fotel - különböző erősségű masszázsokat kaphatunk általa. A párna kivitelezése még kényelmesebbé teszi a Phoenix masszázsfotelt. A derékig lehajtható fejpárnával vagy nélküle különböző masszázserősséget érhetünk el. A fotel hátradönthető, mellyel a masszázs erősebbé válik. Így a családban használhatják azok is, akik erősebb, és azok is, akik gyengédebb masszázsra vágynak. 

 • Masszázsfoteleink közül a Phoenix az egyik legegyszerűbben kezelhető

 • Fontos szempont lehet az is, hogy akár az átlagnál szűkebb, 70 cm szélességű ajtón is befér - köszönhetően annak, hogy a karfákat utólag szerelik rá kollégáink.

Funkciók, jellemzők

Hát masszázsmódok (masszázskezek által)

Függőlegesen mozgó, csendes, intelligens masszázskezek - hasonlóan, akár egy profi masszőr masszírozná

Az intelligens masszázskezek folyamatosan alkalmazkodnak a hát görbületeihez, automatikusan felismerik és alkalmazkodnak a vállak helyzetéhez, és egy professzionális masszőr masszázstechnikáihoz és mozdulataihoz hasonlóan masszíroznak. Felfrissíthetnek, csökkenthetik a fáradtságot- Függőleges irányban mozognak a csuklyásizom (váll), a hát, a derék és a fenékizmok, valamint a comb körül. Az emberi gerinc S alakú görbéjét követve pontosan pozicionált masszázst nyújtanak, megnyugtathatják a testet, és nyújtják az izmokat. Az L alakú hátrész-masszírozó illeszkedik a test vonalaihoz. Mérnöki tervezéssel, szuper-hosszú hajlított sín-technológiával készült sínen mozognak. A masszázsfotel így személyre szabottan, 135 cm hosszan és 6-21 cm szélességben masszírozza Önt, lefedve az egész hátát, a fejtől egészen a combközépig. A maximális masszázsszög 41 fok, így a masszázskezek rendkívül hatékony masszázst végeznek a nyaktól a comb alsó részéig.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-135-cm-hosszu-masszazs-gorgo-sinbionwell-phoenix-masszazsfotel-masszazs-szelessege

Masszázsmódszerek

- Shiatsu (ujjnyomás)

- Gyúrás (kneading)

- Flapping (csapkodás)

- Pressing és pushing (nyomkodás)

- Kopogtatás/érintés (tapping)

- Squeezing (préselés)

- Kopogás (knocking)

- Egyidejű dagasztás és kopogtatás

bionwell-phoenix-masszazsfotel-gorgos-masszazsok

bionwell-phoenix-masszazsfotel-gorgos-masszazs-2

A masszázsmódszerek három állítható sebességgel választhatóak. A kopogtatás (tapping), a gyúró (kneading) és a kopogó (knocking) masszázsok során a masszázsgörgők szélessége széles, közepes, illetve keskeny lehet, így a szélesebb, és keskenyebb háttal rendelkezők is személyre szabott masszázsban részesülhetnek.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-masszazsgorgok

5 féle manuális masszázslehetőség a test masszíroztatására

- fix ponton történő

- testrészenkénti, kis területen történő

- teljes test

- felsőtest

- alsótest

bionwell-phoenix-masszazsfotel-masszazsok

A fix ponton történő és a testrészenkénti masszázsnál a masszázskezek fel-le mozgatásával beállítható az Önnek legmegfelelőbb masszázspont. A masszázsok nyújtják is a hátat, ami csökkenti a fájdalmat, és egyenesíti a gerincet.

 • Fáj a lapockája fölött a jobb oldalon? Esetleg a derekánál? Sokat ül, jól esne egy masszázs, mely kilazítja a fenékizmokat?? Irányítsa oda a masszázsgörgőket, és gyúrja ki az izomcsomókat csak ezeken a pontokon! Vagy nyomkodja meg őket a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázsmóddal!

 • Relaxációs masszázsra vágyik? Masszíroztassa magát csupán légpárnákkal, melyek megnyugtatják, és felfrissítik! Esetleg az ütögető masszázs sebességét a leggyorsabbra kapcsolva vibrációs masszázst kaphat, mely szintén nyugtató hatással bír.

 • Számos variációs lehetőség az Ön aktuális igényei szerint!

Thai Gua Sha talpmasszázs

bionwell-phoenix-masszazsfotel-talpmasszazs

Kifinomultabb talpmasszázst nyújt, mint a Tokyo, illetve Vientian modellünk, több talpgörgővel rendelkezik. Enyhítheti a talp fájdalmát, felfrissítheti a talpat.

Testmasszázs (légpárnák által levegőnyomással)

Lábmasszázs - felfrissíti lábait!
A különböző méretű légpárnák (összesen 16 db) teljesen körbefogják a vádlit, a bokát, a lábfejet és az ujjakat. A nyomás, a szüneteltetés, és az elengedés hármas légnyomás-módszer segítségével stimulálható a Xuanzhong és a Taixi akupontok is. 3 erősségi fokozat választható.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-legparnas-vadlimasszazsbionwell-phoenix-masszazsfotel-legparnas-alkar-tenyer-masszazs

Karmasszázs

12 db légzsákkal végzett karmasszázs az emberi kezek ívét követi. Felfrissíti vállait, alkarját, tenyerét. 3 erősségi fokozat választható.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-kompresszios-legnyomasos-masszazs

Masszázsinformációk

6 db intelligens automata masszázsfunkció

- fájdalomcsillapító: Mélyre ható masszázs az akupresszúrás pontokon, mely hatékonyan enyhíti a fájdalmat.

- pihentető: Ellazítja a testet.

- könnyed: Elősegíti a vérkeringést.

- felsőtest

- alsótest

- általános

Azoknak, akik állandóan rohannak

Az intelligens masszázsrendszer kombinálja a professzionális masszázstechnikákat, amivel csökkenti a fáradtságot egy mozgalmas munkanap után.

Fájdalomcsillapító program

Kifejezetten az izomfájdalom és az izommerevség enyhítésére illetve megszüntetésére alkották meg. A masszázsfotel egyes automata masszázsai közben nyújtja a hát izmait, lazítja az izmokat és a csontokat, ezáltal csökkenti a merevséget, a fájdalmat, és a fáradtságérzetet.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-testnyujtas-funkciobionwell-phoenix-masszazsfotel-test-nyujtasa-4

Teljes testes masszázs

15 perces automata masszázs, mely felfrissíti és megújítja az egész testet.

Hát- és derékmasszázs - hölgyeknek

Lassú masszázs a háton és a derékon, az ágyéki és mellkasi ínszalagok környékén, oldja és lazítja az izommerevséget.

Csuklyásizom- és vállmasszázs - ülőmunkát végzőknek

Csökkentheti és elmulaszthatja a nyaki csigolyák környéki fájdalmat.

Középpontban a kényelem - nem csak időseknek

Masszázs a nyaktól egészen a talpakig, a felkartól egészen az ujjhegyekig. Páratlan masszázsélményt nyújt, amely megnyugtatja a bőrt is.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-lifestyle

További funkciók, jellemzők

Swinging (lengetés-hintáztatás) - csak Phoenix masszázsfotelünk képes rá!

A masszázsfotel egyes automata masszázsai közben előre-hátra hintáztatást végez, hasonlóan, akár az anya ringatja a gyermekét. Csukja be a szemét, lazuljon el, és élvezze! Nyugodt állapotba hozhatja, és segítheti a masszázs pozitív hatásait.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-swinging-hintaztatas-funkcio

Twisting (derékcsavarás) funkció - kimozgatja a derekat

A masszírozó fotel egyes automata masszázsai során a jobb és bal oldali deréklégpárnákat használva deréklengetés funkció elvégzésére képes, mely enyhítheti az ülőmunka, vagy hosszan tartó ülés okozta kellemetlenségeket, a feszültséget a derék izmaiban. Az ülő- vagy fizikai munka által "beállt" derék lazítására lett kifejlesztve, mely kevésbé erőteljes, mint a nyújtás. Az enyhe csavaró mozgás a fájdalomcsillapító hatású lehet. A lágy kimozgatást a légpárnák végzik.

Egyedülálló, derékig lehajtható, állítható fejpárna - különböző erősségű masszázsok

Hármas hajtogatású párna-kivitelezés a legnagyobb kényelemért, és a masszázs erősségének csökkentéséért. A derékig lehajtható fejpárnával vagy nélküle különböző masszázserősséget érhetünk el. Így a családban használhatják azok is, akik erősebb, azok is, akik gyengédebb masszázsra vágynak. 

Hőterápia funkció - Még hatékonyabb masszázs

A 40-50 Celsius fokos távoli infravörös-sugaras hátmelegítési funkció segíthet csökkenteni a fájdalmat. A távoli infravörös-sugarak hossza megegyezik az emberi test hullámainak hosszával, így az energiát az emberi sejtek el tudják nyelni, ezzel a sejtek aktiválódnak és elősegítik az anyagcserét. Igény szerint ki is kapcsolható a funkció.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-hoterapia-hatfutes-funkcio

Megfelel különböző testmagasságoknak

A lábtartó (15 cm-ig) nyújtható, hogy megfeleljen a különböző testmagasságoknak.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-kiterjesztheto-labtarto

Helytakarékos technológia - Zero Space - közvetlenül a fal mellé helyezhető

Sok masszírozó fotel nagy helyet foglal, mert a faltól távol kell elhelyezni, ugyanis a hátradőléshez plusz helyre van szükségük. A Bionwell Phoenix masszázsfotelnek még működés közben is mindössze 5 cm-es távolság szükséges a mögötte lévő faltól. A masszázsfotel ülőfelülete előrecsúszik a háttámla hátradőlése közben, anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat. Ezzel helyet spórol Önnek otthonában.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-zero-space

Zero gravity - Segíti az ellazulást

A test és a lábak helyzete 118 fokos szögben áll a Zero Gravity módban, mellyel olyan állapotba kerülhet, mint az űrhajósok az űrben, amikor kikerülnek a gravitációs térből. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. A testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, így az egész test ellazulhat. A súlytalanság állapotába hozza Önt, ebben a formában is élvezheti a masszázst.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-zero-gravity-pozicio

Negatív oxigén ion (anion) generátor - Tisztítja a levegőt, segíti az immunrendszer normális működését

A Bionwell Phoenix masszázsfotel  működés közben a funkció bekapcsolása esetén folyamatosan állít elő negatív töltésű friss oxigén ionokat, azaz anionokat. Ez aktiválja a sejtműködést, tisztítja a levegőt, segíti az immunrendszer normális működését. A levegőben lévő anion ugyanazt jelenti, mint akár a vitaminok az ételben, nagyban hozzájárul az egészség fenntartásához a mindennapi életünk során. Ezért is szokták a „levegő-vitaminjának” is hívni, amely segíthet megelőzni a betegségeket is. Az anionok elengedhetetlenek az emberi szervezet biológiai egyensúlya számára. Negatív töltésükből adódóan semlegesítik a pozitív töltésű vírusokat és ártalmatlanítják a baktériumokat, a gombákat és a szabadgyököket is. Minél megasabb a levegő anion tartalma, annál kevesebb a kártékony anyag benne. A negatív ionok elősegíthetik a tüdő jobb működését. 30 perccel az anion bevitele után a tüdő képessé válhat 20%-al több oxigén belélegzésére és 14,5%-al több szén-dioxid kilélegzésére. Az anionok vérnyomás-csökkenést eredményezhetnek, segíthetik a szívizom jobb működését és táplálását, a hajszálerek tágítását. Segíthetnek feltölteni energiával az egész szervezetet, javíthatják az alvásminőséget, emellett elősegíthetik a fájdalom- és a feszültségérzet csökkentését. Segíthetnek a testünkben lévő enzimek aktivizálásában , a vércukor- és koleszterinszint csökkentésében, a vér kálcium-tartalmának  és a vizelet mennyiségének növelésében. Elősegíthetik a fehér- és vörösvértestek számának növekedését. Segíthet a vérképződés idejének lerövidítésében.

bionwell-phoenix-masszázsfotel-negativ-oxigen-generator

A negatív töltésű oxigénion szervezetünkre gyakorolt hatásai:

- Kedvezően szabályozza a vegetatív idegrendszer működését.

- Javítja a sejt- szövet- és szervszintű oxigénfelvételt

- Fokozza a mikro-keringést és javítja a perifériás keringést.

- Regenerálja a szervezetet.

- Megerősíti a pszichés működést azáltal, hogy több oxigén kerül az agyi erekbe.

- Stabilizálja a sejtmembrán potenciál

Még könnyebb és kényelmesebb kezelhetőség

A jobb karfán elhelyezkedő gyorsgombok segítik az egyszerű, komfortos használatot.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-konnyebb-kezelhetoseg-gyorsgombok

LCD kijelzős vezérlő - rendkívül könnyű kezelhetőség, szép kijelző

A vezérlő kivitelezése szép, és nagyon könnyű használni. A Phoenix masszázsfotelünk kezelhető a legegyszerűbben azon masszázsfoteleink közül, amelyek kézi vezérlővel rendelkeznek. Ahogy mondani szokták: egyszerű, de nagyszerű. Ez igaz a Phoenix kezelhetőségére. Semmi sallang, csak ami kell. A mikroszámítógépes chipvezérlés biztosítja a kiváló és stabil teljesítményt. A Bionwell Phoenix masszázsfotel parancsközpontja részletes, sok információval rendelkezik, könnyedén forgatható, szép a kijelzője és lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-irest-sl-a389-1-kezi-vezerlo-controller

A kézi vezérlőt a masszázsfotel oldalán található táskába helyezve tudjuk tárolni, ez az állapotát is megóvja, és az elérése is kényelmes. A kiváló minőségű PU bőr gyönyörű textúrájú, kopásálló és öregedésálló. A halk kerekek segítségével könnyebben mozgatható a Phoenix masszázsfotel.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-kerekek-mozgathato-pu-bor-kezi-vezerlo-vedo-taska

USB bemenet a jobb karfán

Masszázs közben töltheti okoseszközeit.

bionwell-phoenix-masszázsfotel-usb

3D sztereó hangszóró - Hallgassa kedvenc zenéit Bluetooth segítségével

Hallgassa kedvenc zenéit az egész szobát betöltő 3D audio hangszórókon keresztül. Bluetooth segítéségével zenelejátszás lehetséges okos-eszközről.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-3d-sztereo-hangszorok-zenelejatszas-led-vilagitas

LED fény a karfán

A szobának is különleges megjelenést biztosít a masszázsfotelről áradó LED fény.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-irest-sl-a389-1-led-feny-a-karfan

 - Új döntés, új kezdet! -

A Bionwell masszírozó fotelei ötvözik a biomechanikát, az ergonómiát és a modern fizioterápiát összhangban az emberi test jellemzőivel. A zero gravity illetve a zero space funkciót, a hosszított és hajlított masszázssínt, a modern nyújtási technikákat és 28 masszírozó légpárnát felhasználva egyedi masszázsélmény érhető el. Mindezek hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonában is megkapja azt a masszázsélményt, mely segítőtársa lesz a mindennapokban!

Fizioterápia a masszázsok közben, 12 ponton

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia

FENGCHI pont - Segíti a máj munkáját, méregtelenítő hatása van; ajánlott fejfájásra és a fogak egészségének megőrzéséért.

JIANJING pont - Enyhíti a nyaki spondylosist (nyaki csigolyabántalom) és a merev nyak fájdalmát.

TIANZONG pont - Enyhítheti a glenohumerális periarthritis (befagyott váll szindróma) fájdalmát valamint a kar fájdalmát. XINSHU pont Megakadályozza a mellkasi vérbőséget, megnyugtatja az idegeket, támogatja a szívet.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-1bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-2

GANSHU pont - Megnyugtatja a májat és az epét, szabályozza és erősíti a látást, támogatja a májat. SHENGSHU pont Segít a vízmegtartásban.

NEIGUAN pont - Megkönnyíti az elmét és enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-3bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-4

SANLI pont a kézen - Tisztítja a szívet és javítja a látást, rendbe hozza a gyomrot, a vállakat és a karokat, a dyspepsia-t (emésztési zavar), a szájüregi fekélyeket, a fogfájás, a megfázást és az emésztőrendszeri rendellenességet.

SANLI pont a lábon - Erősíti a lépet és a gyomrot, segít hepatitis, a bélgyulladás, hörghurutot, nefritis (vesegyulladás) elleni küzdelemben.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-5bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-6

TAIXI pont - Erősíti a derekat, hatásos vesegyulladás, hólyaggyulladás, tüdőtágulás ellen.

KUNLUN pont - Nyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, alkalmas az isiász szindróma (ülőideg-zsába), a térd ízületi gyulladásának, a bokarándulás fájdalmának enyhítésére.

YONGQUAN pont - Megnyugtatja a májat, hasznos álmatlanság ellen, idegei alapú fejfájás ellen, myocarditis (szívizomgyulladás) enyhítésére.


Kiváló minőségű, szép kivitelű, strapabíró textilbőrből (PU) és poliamidból, PVC-ből, acélból, elektromos és elektronikus alkatrészekből készült elektromos masszázsfotel. Hímzett futófelületű gyémánt textilbőr (PU) textúra, gyönyörű kivitellel. Nagy rugalmasságú párna, ökológiai technológiával készült, nyomáscsökkentett, "mágikus" pamuttal, mely puha, és illeszkedik a bőrhöz. Lélegző anyag, mely taszítja a nedvességet, és az atkákat. Környezetvédelem szempontokat is figyelembe véve, ökológiai, szálas textílbőrből készült, kényelmes masszázsfotel, mely finom tapintású, kopás- és töredezésálló, nyomásálló. 200.000 alkalommal tesztelve, repedés nélkül. 

bionwell-phoenix-masszazsfotel-kerekek-mozgathato-pu-bor-kezi-vezerlo-vedo-taska

Ideális felhasználói testsúly: maximum 130 kg

Ideális felhasználói testmagasság: 150-185 cm, de akár 195 cm testmagasságig is használható.
 

Méretek

- Nettó tömeg: 86.5 kg

- Bruttó tömeg: 100 kg

- Hosszúság: fektetve 179 cm (állítva: 150 cm)

- Szélesség: 81 cm (oldaltámlák nélkül: 68 cm) - Ülőfelület: 51 cm széles.

69 cm széles ajtón már befér oldaltámla nélkül!

- Magasság: 122 cm (fektetve: 92 cm)

bionwell-phoenix-masszázsfotel-méretek
 

Műszaki adatok

Névleges feszültség: 110-120V~ 60Hz; 220-240V~ 50Hz/60Hz

Névleges bemeneti teljesítmény/Felvett teljesítmény: 150W - hihetetlenül alacsony áramfogyasztás! Napi 1 óra használattal évi csupán körülbelül 2000 Ft-os (napi kb 5,5 Ft) az áramköltség a rezsicsökkentett árral számolva!

Teljesítmény készenléti állapotban: 0,1-1W - Alacsony fogasztás!

Névleges frekvencia: 50Hz

Zajszint: <56 dB

Minimális légnyomás: 0.022-0.028MPa

Negatív ion koncentráció: maximum 240.000/cm3

Biztonság: I. osztály

bionwell-phoenix-tanusítványok

Jótállás
3 év garanciát
biztosítunk Phoenix masszázsfotelünkre!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év
: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: AKCIÓ!  bruttó 49.990,- Ft HELYETT mindössze 24.990 Ft! (= 5 év)
A kosárba tételnél, a garancia kiválasztásánál válassza a 3+2 év akciós csomagot!

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik! Használata rendkívül egyszerű! 

A Bionwell Phoenix masszázsfotel egészségpénztári elszámolhatóságáról érdeklődjön egészségpénztáránál a vámtarifaszám alapján: 9019101000

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Phoenix masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét, majd számítógépen ismét nyomja meg a kosárba gombot). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info@bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

 • Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Dokumentumok" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben Montreal masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani! Vásárlóink körülbelül 70%-a előzetes próba nélkül vásárol tőlünk masszázsfotelt - nem csoda, hiszen weboldalunkon gyakorlatilag minden lényeges és fontos információ, kép, videó megtalálható a masszázsfotelekről. A döntéshez nem feltétlenül szükséges előzetes próba.

 • Mégis szeretné személyesen is kipróblálni masszázsfoteleinket? Semmi akadálya! Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet! A bemutatótermi próba ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettséggel!

  Egy masszázsfotel komoly vásárlási szándéka esetén pedig választhatja az otthoni ingyenes kipróbálási lehetőséget is - mellyel saját otthonában próbálhat ki egy masszázsfotelünket! Ez semmilyen kockázattal nem jár - vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Az otthoni próba nem “utazó bemutatóterem” jellegű értékesítést jelent, hanem megvásárlási döntés esetén a kiszállított, gyárilag csomagolt (original), új termék marad Önnél - elállás esetén pedig kollégáink elszállítják Öntől a masszázsfotelt.

  Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon! Kérdése van? Állunk rendelkezésére elérhetőségeinken! +36202124690; +36209368768; info@bionwell.hu 

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1)

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: SL-A389-1
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 689.990 Ft
 • 579.990 Ft

 • Nettó ár: 456.685 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

x Montreal masszázsfotel (SL-A301) x

x Montreal masszázsfotel (SL-A301) x

NEM RENDELHETŐ, MÁR NEM FORGALMAZZUK.  Nézzen szét aktuális k&ia..

439.990 Ft Nettó ár: 346.449 Ft

Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2)

Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2)

Bionwell Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2) Tokyo masszázsfotel akció! M&a..

529.990 Ft 629.990 Ft Nettó ár: 417.315 Ft

Vientian masszázsfotel (SL-A303)

Vientian masszázsfotel (SL-A303)

Kifutott, nem rendelhető.  Akutális masszázsfotelkínálatunké..

499.990 Ft 599.990 Ft Nettó ár: 393.693 Ft

Bethel Premium '3D+' masszázsfotel (SL-A602)

Bethel Premium '3D+' masszázsfotel (SL-A602)

Bionwell Bethel Premium 3D+ Masszázsfotel (SL-A602) A masszázsfotelt k&..

799.990 Ft Nettó ár: 629.913 Ft

Skyflow ’3D’ masszázsfotel (SL-A3363S-5)

Skyflow ’3D’ masszázsfotel (SL-A3363S-5)

Bionwell Skyflow '3D' masszázsfotel (SL-A3363S-5) Masszírozó fotel a..

699.990 Ft Nettó ár: 551.173 Ft

Kyoto masszázsfotel (SL-A229-2)

Kyoto masszázsfotel (SL-A229-2)

Bionwell Kyoto masszázsfotel (SL-A229-2) A magyar piac legjobb ára a telj..

479.990 Ft Nettó ár: 377.945 Ft

Címkék: masszázsfotel, iRest, masszázs

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg