Topmodell!

A masszázsfotelt készletről, raktárról tudjuk szállítani
az ország bármely pontjára minden héten kedden és csütörtökön.
Megrendelés lehetséges itt a megrendelőfelületen a rendelés leadásával,
vagy a +36-20-9368-768 -as telefonszámon.

Bionwell Astana Top Premium '4D' Masszázsfotel

Hihetetlenül alacsony áramfogyasztású! Mindössze 260W = 0.26kWh.
Napi 1 óra használat költsége kb. 10 Ft (évi kb. 3500 Ft) a rezsicsökkentett árral számolva!

Elérhető színek: Bézs | Grafit | Sötétbarna | Homok-kék

Videóbemutató a masszírozó fotelről magyar felirattal

Habár több piaci szereplőnél a hasonló fotelek már lehetséges, hogy "4D" fotelként szerepelnek, ilyen nem létezik. Ez csak félrevezető, és sajnos a vásárlót megtévesztő marketing-fogás.  Ezért tettük idézőjelek közé az Astana Premium masszázsfotelünk nevében szereplő "4D" jelzőt. Habár maga a gyártónk is azt javasolja, értékesítsük premium 3D masszázsfoteleinket 4D masszázsfotelként (" I am thinking about promotion 4D for this chair instead of 3D . Which will be more good for selling. As you know in the market , a lot chairs say 4D ,acutally it is 3D, it is just promotion way."), mi inkább őszintén, egyenesen kommunikálunk, és értékesítünk.
A Bionwell Astana Premium masszázsfotelhez hasonló masszírozó fotelekért akár 1.2M Ft - 3.6M M Ft közötti összegeket is elkérhetnek - ezek úgynevezett "4D", de ugyanúgy 3D masszírozásra képes masszázs székek...miért fizetne ennyit? Ne dőljön be az irreálisan magas árakkal való plusz minőség hamis ígéretének! 

Bionwell Astana masszázsfotel - a professzionális otthoni "masszázsterapeuta" - előnyei az emberi masszázshoz képest

Az intelligens masszázsgörgők hasonlóan masszíroznak, akár egy profi masszőr. Ahogy egy masszőr felhasználónk fogalmazott a bemutatótermi alapos próba után: véleménye szerint pl. prémium kategóriájú masszírozó foteleink masszázsa 95%-ban megegyezik az ember kéz által nyújtott gyógymasszázs hatásfokával és hatékonyságával. Az Astana Premium masszázsfotel ráadásul egyszerre több helyen is tud masszírozni, ami egy egyedülálló érzés - és emellett időhatékony is. Nem fárad el, a nap 24 órájában olyan minőségű, és erősségű masszázsra képes, amit Ön elvár - mindez ergonómikus, az emberi test anatómiáját figyelembe véve, egészséges módon. Bámikor beleülhet, ellazulhat, csökkentheti fájdalmát, nem kell időpontot kérnie, nem kell kimozdulnia otthonról, nem kell levetkőznie. Amit egy masszőrtől esetleg vonakodva kérne, azt a Bionwell Astana Premium masszázsfotelben naponta átélheti.

A legjobb masszázsfotel címre érdemes a 3D/4D masszírozó fotelek között - átlagosnál nagyobb testalkatra is!

A Bionwell Astana egy exkluzív prémium 3D/4D masszírozó fotel, mely rendkívül kényelmes, relaxál, kikapcsol, ellazít, csökkenti a fáradtság-érzetet, fájdalmat és a stresszt, reflexterápiát nyújt, és nem utolsó sorban fantasztikus masszázsban részesít! Akár 130 kg testsúllyal, és 2m testmagasságig is használható. Nagy, széles fotel!

Az Astana relax masszázsfotel a hát 12 szegmensében végez felmérést, ezért tudja más masszázsfoteleknél még precízebben és kifinomultabban megmasszírozni Önt! Elképesztő pontossággal képes vezérelni a masszázsgörgőket. A tér minden irányában állítható masszázsmechanikával van felszerelve!

3D/4D intelligens masszázs-technológia - Mi is ez tulajdonképpen?

A 3D masszázs során a görgős masszázs erőssége több szinten beállítható (nem csak párnával és a háttámla dőlésszögének állításával szabályozható) - ez a 3D masszázsfotel legfőbb ismérve.

Vigyázat! Hiába hirdetnek 3D masszázsfotelként sok 2D masszírozó fotelt; ha nem állítható a görgős masszázs erőssége, az nem 3D masszázsfotel! 

Az Astana 3D/4D egy még kifinomultabb és a testfelületet még jobban lekövető görgőmechanikával rendelkezik. A 3D típusú intelligens masszázsszerkezet leköveti a gerincoszlop természetes ívét, és a teljes gerincmenti izomzat mélymasszírozását biztosítja. A paraspinális izmok hatékony masszázsával növelhető az izomtónus és a testtartás is javítható. A masszázs intenzitásának, sebességének beállításán kívül a 3D masszázs során a masszázsgörgők nem csak vertikálisan mozognak (fel-le; mint a 2D foteleknél), hanem térben is, előre, illetve hátra. Az intelligens masszázskezek csendesen mozognak, és automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat és görbületeket. Ez alapján állítják be a masszázspontokat és a masszázskezek távolságát (ezek egyébként manuálisan is beállíthatók igény szerint). Ezáltal egy egyedi, precíz, manuálisan beállítva pedig teljesen személyre szabható masszázst kaphat!

Miben több a 3D/4D masszázs, mint a 2D masszázs?

 • Még személyre szabottabb masszázs - a test feltérképezése és a masszázs a 3D foteleink esetében még precízebb, a masszázsfotel hosszabban elemzi a felhasználó testparamétereit.

 • Még kifinomultabb, az emberi érintéshez még inkább hasonlító masszázst tesz lehetővé - emellett pedig akár még erősebb masszázs is elérhető, köszönhetően annak, hogy a 3D masszázsgörgők esetében még nagyobb a kifejthető nyomás.

 • Még inkább a felhasználói igényekre szabható masszázst tesz lehetővé!ó köszönhetően annak, hogy a görgős masszázs erőssége több szinten beállítható (nem csak párnával szabályozható) - ez a 3D masszázsfotel legfőbb ismérveVigyázat! Hiába hirdetnek 3D masszázsfotelként sok 2D masszírozó fotelt; ha nem állítható a görgős masszázs erőssége, az nem 3D masszázsfotel!

 • Még hatékonyabb masszázs - a masszázsgörgők a mélyen fekvő izomszöveteket is elérik, mely lehetővé teszi még a legmakacsabb görcsös izmok fellazítását is. A masszázkezek még mélyebbre tudnak hatolni, - az akár 12 cm-es mélységig, akár 78 fokos szögben kinyúló masszázskarok segítségével igazi mélymasszázs érhető el.

 • Ahogy egy masszőr felhasználónk fogalmazott a bemutatótermi alapos próba után: véleménye szerint pl. prémium kategóriájú masszírozó foteleink masszázsa 95%-ban megegyezik az ember kéz által nyújtott gyógymasszázs hatásfokával és hatékonyságával.

Funkciók, tulajdonságok
 

Hát masszázsmódok (gmasszázsgörgőkkel)

Masszázstechnikák:

- Shiatsu (ujjnyomás): A shiatsu masszázs gyökerei az ókori Kínában lelhetőek fel.1973-ban egy mawangdui sírban talált régészeti lelet szerint az Kr.e.. II. században már ismertek voltan azok az ún. Taoyin, japánul: Do-in, gyakorlatok, amelyeket a shiatsu egyik alkotórészeként értelmezünk. Ezek a későbbiekben az ősi japán anma masszázsba is beépültek, így létrejött a mai shiatsu őse - a X. században. Az Astana shiatsu masszázsfotel segítségével megnyomogathatjuk a kívánt testpontokat. Ez a masszázsmód hatékonyan enyhíti az izomfeszültséget és az izommerevséget, csökkentve a csigolyákra gyakorolt nyomást - így csökkennek a fájdalmak is. 2 db különböző shiatsu masszázsmód közül választhat. A görgők szélessége 5 szinten állítható, hogy megfeleljen a különböző felhasználói igényeknek és hátszélességeknek. Emellett a masszázs sebességét és erősségét is beállíthatja 5 fokozatban - lágy és erősebb, lassabb és gyorsabb nyomkodás is elérhető.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-shiatsu-ujjnyomas-masszazsmodbionwell-astana-top-premium-masszazsfotel-masszázstechnikák

- Ütögetés (tapping):  Az ütögető masszírozás a legismertebb és legkeresettebb relaxációs- és masszázsmódszerek közé tartozik. A masszázsgörgők ütögetik a hátat fel-le irányban, és serkentik a vérkeringést a teljes háton. 2 db különböző ütögető masszázsmód közül választhat. A görgők szélessége 5 szinten állítható, hogy megfeleljen a különböző felhasználói igényeknek. Emellett a masszázs sebességét és erősségét is állíthatja 5 fokozatban - lágyabb és erősebb ütögetés, valamint lassabb és gyorsabb is elérhető. Gyors ütögetésnél egy ellazító, egyfajta vibrációs masszázsnak megfelelő technikát kaphatunk.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-tapping-utogetes-masszazsmodbionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-kneading-gyuromasszazs

- Gyúrás/dagasztás (kneading): Ez a módszer mélyen nyomja meg és lazítja fel az izmokat, stimulálva az akupontokat. Csökkenti az izomfeszességet és a merevséget, az izmok fájdalmát. A masszázs sebességét és erősségét is állíthatja 5 fokozatban.

- Gyúrás + ütögetés (kneading + tapping): Kombinált alternatív masszázs az egész hát területére, kiváló fájdalomcsökkentő és relaxáló hatásal. A masszázs sebességét és erősségét is állíthatja 5 fokozatban.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-kneading-tapping-utogetes-gyuras-egyidejuleg-masszazsmodbionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-vallmasszazs

- Váll (csuklyásizom) szorítása és gyúrása (shoulder lifting): A 3D masszázsgörgők által végzett masszázs enyhítheti a legmélyebben lévő fájdalmakat is a váll-csuklyásizom területén, melynek fájdalma rengeteg embert érint. A masszázs sebességét, szélességét és erősségét is beállíthatja 5 fokozatban - saját testméretünkhöz és elképzeléeinkhez igazíthatjuk.

- 3D masszázs: Masszázs a tér minden irányában (fel-le és előre-hátra). A masszázs erőssége állítható. Ha a görgőket mélyebbre állítjuk, a háthoz közelebb, akkor erősebb masszázst kaphatunk, ha a háttól távolítjuk, akkor pedig gyengébbet.  4 db különböző 3D masszázsmód közül választhat.

A különböző masszázsoknál beállíthatja a sebességet, a szélességet, és az erősséget. Így egy egyedi, személyre szabható masszázst kaphatunk. A masszázs erőssége szabályozható a fejtámla párnáival is (a nyak-váll (csuklyásizom) területén; erősebb masszázshoz távolítsuk el a párna-réteg(ek)et), illetve a fotel hátra-előre döntésével is (hátradöntve a test jobban ránehezedik, így a masszázs erősebb; ülőpozícióhoz közeledve egyre gyengébb a masszázs erőssége)

Követi a gerinc S alakját, az egész hátat megmasszírozza!

A 3D görgős rendszerrel masszázsgörgők felfelé / lefelé / balra / jobbra / előre / hátra mozognak a nyak, a váll (csuklyás izom), a hát és derék körül. A görgők egy S alakú rendszerben mozognak, a gerinc alakját követve és ahhoz alkalmazkodva. A szélességi tartomány 6 cm-től 21 cm-ig terjedhet. Így a gerinchez nem érnek hozzá a görgők, de az egész hátat megmasszírozzák!

A Bionwell Astana Top Premium masszázsfotel a háton 95 cm hosszan masszíroz (vannak már akár 137 cm hosszú masszázs-sínnel ellátott masszázsfotelek is), ez azonban egyáltalán nem jelenthet hátrányt. A 3D-s kivitel lehetővé teszi, hogy a nem csak síkban mozgó görgőfejek, kinyúlva elérjék a fenékizmokat, a rövidebb görgőmechanika pedig lehetővé teszi a csípő, a derék és a combok alsó részének alapos megdolgozását a légpárnák segítségével - méghozzá teljesen egyedülálló módon és minőségben - melyre más masszázsfotelek kialakításuknak (hosszabb masszázsgörgő sín) köszönhetően nem képesek! 

Emellett a rövidebb görgőmechanika végett olyan csípőlengetés funkcióra is képes az Astana Premium masszázsfotel, mely teljesen egyedülálló a masszírozófotelek között! Masszírozza, nyújtja, lazítja a csípőt. Erről lejjebb olvashat bővebben.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-masszazs-szelessegebionwell-phoenix-masszazsfotel-hat-masszazs-szelessege

Testmasszázs légpárnák által levegőnyomással - Teljes testes légpárnás masszázs 74 db légpárnával!

A légmasszázs 3 erősségi beállítási lehetőséggel választható ki. A teljes test egyidejű légpárnás masszázsa is kiválasztható, 74 db légpárna masszírozza egyidőben - ellazítja, felfrissíti Önt, csökkenti a stresszt!

Légnyomásos alkar- és felkarmasszázs - az egész kar felfrissül, és ellazul! (12 db légpárna kényezteti karjait!)

Légnyomásos alkar- és felkarmasszírozó funkció, három erősségi szinttel. A masszázsfotel az emberi kar görbületét követő légzsákokkal van felszerelve, ami egy olyan masszázst biztosít, amely teljes egészében megmasszírozza a karjait a Yangchi és Quchi pontokon. A légzsákok kiegyensúlyozott 3D összehúzódása felfrissíti karját és tenyerét. Egészen erős szorítás is elérhető, mely a gépelés vagy más tevékenység általi állandóan görbén tartott ujjaknak felfrissüést jelenthet, azokat kiegyenesíti. A kar, az alkar felfrissül, kellemes érzést kaphat, csökkenhet a stressz, Ön is ellazulhat.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-kompresszios-legparnas-labmasszazs-vallmasszazs-alkarmasszazs-tenyermasszazs

A test alsó részének légnyomásos masszázsa - nagyszerű ellazulás és felfrissülés! (60 db légpárna masszírozza a deréktól egészen a lábujjakig!)

Hát alsó részének masszázsa,, fenék-derékmasszázs, exkluzív-prémium lábmasszázs /comb, vádli, boka, sarok, lábfej, lábujjak/ 3 intenzitási lehetőséggel. A különböző méretű légzsákok körbeveszik a vádlit, és a zárt lábrésznek köszönhetően a bokát, a talpat és a lábfejet, valamint az ujjakat is, és egy egyedi élményt kínálnak Önnek. A légpárnák kompressziós masszázsa stimulálja a  Xuanzhong és a Taixi akupontokat, ami jó érzést nyújt, és harmóniába kerülhet tőle minden felhasználója. A légpárnák reflexterápiát is nyújtanak, a módszer célja a mozgató szervrendszer másodlagos patológiás elváltozásainak (ízületek, izmok beszűkülése, fájdalmas elváltozásai) megelőzése, csökkentése, illetve megszüntetése, valamint az izomtónus normalizálása, emellett a nagy- és finom-mozgások javítása. Hatással van ezen kívül a testérzékelés, a figyelem, koncentráció zavaraira is.

bionwell-astana-top-premium-3D-masszazsfotel-sarok-talp-ujj-labfej-masszazsbionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-talpmasszazs

A test profi nyújtása - csökkenti az izomfeszességet, az izom- és az ízületi merevséget

A masszázsfotel az izomfeszesség és az ízületi merevség megszüntetésére is ajánlott, amivel hozzájárul a jó közérzet, és a jó egészségi állapot fenntartásához. A nyújtást a váll, a kar és a láb masszázspárnái segítségével éri el, melyek szorításakor a szorított testrészünk a helyén marad, a masszírozó fotel egyes részei mozognak, testünket pedig a hát masszázsgörgői nyomják kifele - így éri el a fotel a nyújtó hatást.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-testnyujtas-funkciobionwell-astana-top-premium-masszazsfotel-test-nyujtasa-3bionwell-astana-top-premium-masszazsfotel-test-nyujtasa-4bionwell-astana-top-premium-masszazsfotel-test-nyujtasa-4

A legjobb masszázsfotelünk, ha a csípőjét is kilazítaná - Premium csípőlengetés funkció - masszírozza, nyújtja, lazítja a csípőt

A csípőlengetés egy speciális csípőmasszázs, amely a medence, csípő és a far lágy, balra illetve jobbra történő mozgatásával éri el a nyújtó, lazító hatást. Enyhítheti a csípőbeszűkülést, keresztcsont-eltolódást és a gerincferdülést. A Bionwell Astana az egymáshoz képest elmozduló dupla ülőfelülettel, és a combok oldalánál lévő nagy légpárnákkal éri el a csípőlengető hatást.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-twisting-derek-csavaras-funkcio

Masszázsinformációk

Exkluzív, prémium GuaSha talp- és sarokmasszázs!

Hasonlóan masszíroz, akár az emberi kéz által nyújtott masszázs! A Bionwell Astana fejlett masszázsgörgős technológiával rendelkezik, amely egy professzionális masszázsterápia által kínált Guasha masszázsélményt nyújt. A láb talpán lévő Yongquan pontra fókuszálva a masszázs lehet lágyabb, közepes erősségű és erősebb is. A sarkakat megszorítják a görgők, a lábfej környéke kompressziós légpárnás masszázst kap, a talpakat pedig apró görgőcskék masszírozzák.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-gorgos-talpmasszazsbionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-legparnas-labfejmasszazs

Vádlimasszázs légpárnákkal és Shiatsu ujjnyomásos technikával is! - a lábhossz szerint masszíroz!

A vádlitartó Shiatsu masszázzsal és légpárnákkal masszírozza Önt. Csökkenthetik a lábfeszülést és a duzzanatot, a vádli fáradtságérzetét és fájdalmát, „beindítják” a vérkeringést, visszaadhatják a láb vitalitás-érzetét.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-legparnas-es-gorgos-vadli-masszazs

Mágnesterápia - segíti szervezetünk normális, egészségesebb működését (nem kikapcsolható funkció - pacemaker esetén nem engedélyezett)

A lábtartó 8 természetes mágnessel is fel lett felszerelve, mely mágnesterápiát nyújt. A mágnesterápia természetes módon segíti szervezetünk energetikai rendszerét, a legkisebb egységének, a sejteknek jobb hatásfokon történő működését elősegítve. A sejtnek energiára van szüksége, melyet az anyagcserén keresztül önmaga állít elő, ehhez viszont tápanyag és oxigén kell. Ezeknek az anyagoknak a felvételét és a salakanyagok kiválasztását az elektromágneses energia irányítja. Ha a sejtben energiahiány lép fel, az először a funkciókat érinti, majd ennek az állapotnak a tartós fennmaradása esetén sejtkárosodás következhet be. Az elektromágneses kezelések során a molekuláris rendszerek töltésére hathatunk, oly módon, hogy az elektronpályák energetikai változását idézzük elő. Így a testünk valamennyi sejtjére hatással lehetünk lerövidítve a sebgyógyulást, intenzívebb vérkeringést biztosítva egészen a hajszálerekig, növelve a szöveti oxigenizációt - mindezekkel szervezetünk normális, egészségesebb működését segíthetjük.

 Újdonság! Az eddigi 9 helyett már a masszázsfotelpiacon egyedülálló, 23 db automata masszázsmód! - 1 gombnyomással kiválaszthatja őket! 

Válasszon egy előre beállított masszázst egyetlen gombnyomással. Sok év tapasztalata alapján összeállított 23 db automatikus masszázsprogram közül választhatunk, melyek az általános felhasználói igényeknek megfelelően lettek kialakítva, melyek különféle masszázsmódokat, különböző mozgásokat végeznek.

„Activating Collaterals” masszázs – A kínai úgynevezett Shu Jing masszázs.Teljes test masszázsa (váll, hát, csuklyásizom, derék, fenék, láb, talp). Masszázsmódszerek: Ütögetés, préselés, ujjnyomás shiatsu, görgős és légnyomásos masszázs. Serkenti a vérkeringést, csökkenti a fáradtságot és az izmok fáradtság-érzetét, növeli a szervezet immunitását, csökkenti a fájdalmat. Relaxál, megnyugtat, csökkenti a stresszt, az alvás minőségre jó hatással van.

Hip shaping masszázs –Alakformáló masszázs A masszázs központjában a fenék áll, a csípőt lengeti és rázza a masszázsfotel, a légpárnák együtt préselnek. Ez felfrissíti, lazítja az ülőizmokat, serkenti a vérkeringést, feszesíti a feneket. A lengőmozgás bontja a fenék körüli zsírpárnákat, erősíti a fenékizomzatot. Ideális hölgyeknek alakformáláshoz.

Sleep aid massage A jobb alvásért – Kellemes fénnyel mély, finom testmasszázs, mely egyensúlyba hozza az elmét, segít a jobb alvásminőség elérésében, megnyugtatja a testet és az elmét.

Neck & Shoulder relaxation – Csuklylásizom-vállmasszázs – Gyúrómasszázs, váll-csukláysizom ütögetése. Serkenti a vérkeringést, lazítja a kötött izmokat, felfrissíti azokat, csökkenti a fájdalmat.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-nyakmasszazs-gorgokkelbionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-vallmasszazs

Back waist stretch – Hát- és deréknyújtás – Ujjnyomásos shiatsu masszázs, hátnyújtás, deréknyújtás, vérkeringést serkentő masszázs, csökkenti az izmok fáradtságérzetét, és a fájdalmat a derék és a hát területén.

Breath Conditioning – Frissítő masszázs – Gyúrómasszázs, ütögetés, nyújtás, szorítás és derék légpárnás masszázsa. Csuklyásizom, váll, hát, derék gyúrása, szorítása, mely felfrissíti az elmét, oldja a kötött izmokat, csökkenti a feszülést és a fájdalmat. Derékmasszázs ujjnyomással és préseléssel. A hát erőteljes masszázsa. Serkenti a vérkeringést, csökkenti a fájdalmakat. Csökkenti a szorongást, megnyugtatja a kedélyeket, szabályozza a légzést, és segít az alvásra való felkészítésben is.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-automata-masszázsok-1

+ 14 db automata masszázs a 2022-es fejlesztésben!

Stresszcsökkentő masszázs - Helyreállítja a teljes testet a fáradtságtól és a fájdalomtól; segíti az ellazulást, javítja a mikrokeringést, és gyorsan enyhíti a hát és a végtagok fáradtságát.

Energizáló masszázs - Egy éjszakai pihenés után hasznos masszázs lehet, amely során az egész test izmait megmasszírozza a fotel, így gyorsabban „felébredhetnek” a szervezet funkciói és vitalitással kezdődhet az új nap.

Napközi „szundi” - Elsősorban a hátat és a derékrészt masszírozza dagasztásos, ütögetős technikákkal. A Shenshu pont masszírozása után javíthatja az ebédszünet minőségét, és energikusabbá teheti a délutáni munkát. Gyengéden masszírozza, kiváló lehet ülőmunkát végzőknek.

Ízületkímélő masszázs - Gondoskodjon valamennyi végtagjának és ízületének egészségéről tolással, húzással, nyújtással és egyéb masszázsmódokkal.

Alakformáló masszázs - Hatékony masszázs a fenéken és a combon, így formálva a testet és csökkentve a felesleges testzsír felhalmozódását.

Gerincmenti masszázs - Csökkentheti a hát púposságát; masszázs minden csigolya mellett elhalad; gondoskodik a gerinc egészségéről; és csökkentheti a csigolyaközi porckorong kitüremkedését.

Ülőmunkát végzőknek - Hosszabb ideig tartó ülés után ez a masszázs testmozgást „imitál” a szervezet számára, és javítja, növeli a testfunkciókat

Regeneráció testmozgást végzőknek - Gyorsan felfrissülhet az edzés utáni fizikai fáradtságból.

Az elme felfrissítése - Enyhíti a csuklyásizom- és vállfájdalmakat; elősegíti az agy vérellátását a YUZHEN és DAZHU pontok masszírozásával.

A hát kényeztetése – A hát „nyitására” szolgáló masszázs, a kopogtatást kombinálja a shiatsu technikákkal a teljes hátmasszázs során. Gyengéden masszírozza a hátat, hasznos azoknak, izomcsomók vannak a hátában, és rossz a vérkeringésük.

A test egyensúlya - Elsősorban a vállakat, a csuklyásizmot, a hátat és a derékrészt masszírozza gyúrómasszázzsal, 4D gyúrással és shiatsu technikákkal. Mélymasszázs a test és a lélek közötti magas fokú harmónia elérése érdekében. Ideges, kiegyensúlyozatlan emberek számára a test-lélek felfrissítésére, közepes intenzitású masszázzsal.

Fájdalomcsökkentő masszázs - Elsősorban a hátat és a derekat masszírozza ütögetős és dagasztó-ütögető technikákkal a vérkeringés serkentése, a helyi izomfájdalmak megszüntetése, a tejsav kiválasztódás felgyorsítása érdekében. Hasznos azok számára, akiknek tejsav felhalmozódása van a hosszú távú sport, teherviselő tevékenységek és az izomfeszültség miatt. A masszázs intenzitása közepes.

„Megfiatalodás” - Főleg dagasztás, koppintás és shiatsu technikákat alkalmaz a mély testmasszázs elvégzésére, hogy elősegítse a vérkeringést az egész testben és megakadályozza a vérrögképződést. Alkalmas azoknak is, akik sokat vannak otthon, sokat ülnek, fekszenek. A masszázs ereje lágy.

Mintha egy űrkapszulában ülne - segítheti az ellazulást és sehol nem tapasztalható élményt biztosít!

A fejkapszula alatt lévő kék színű fények és a fotel dizájnja sötétben, lámpafény nélkül olyan hatást keltenek, mintha az űrből űrhajósként nézné a csillagokat...Egy olyan élmény - mindez otthonában, masszázs közben - amellyel nem mindennap találkozhat - saját Astana masszázsfotelében viszont igen! A fejkapszula igény szerint előre-hátra mozgatható, használata opcionális.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel

Aromaterápia lehetőség, gyönyörű kék fényfürdő, zenés relaxáló masszázs - adja át magát az érzéki kényeztetésnek!

Az aromaterápia az illóolajokkal való gyógyítás tudománya. Az illatos olajok hatással lehetnek a gondolkodásunkra, a koncentrációs képességeinkre, de a hangulatunkat is nagy mértékben befolyásolhatják. Az aromaterápia a vele együtt kombinált görgős és légpárnás masszázsokkal egyensúlyba hozhatják a hangulatunkat, ellazíthatnak, felkészíthetnek a pihentető alvásra. A Bionwell Astana Premium masszírozó fotel egy speciális illóolaj-patront tartalmaz. A fejkapszulának köszönhetően a jó illat teljesen körülöleli Önt, és még intenzivebben elmerülhet a nyugodt és pihentető légkörben.

A kék fényfürdő olyan, akár a csillagos eget bámulnánk egy űrhajós szkafanderből, megnyugtató, "lebegő" pozícióból. A szép kék szín megnyugtathat, egyensúlyba hozhatja az elmét, megszüntetheti a feszültséget - közben pedig a masszázs csökkenti a stresszt, és a fáradtságot. Fényterápia az otthon kényelmében! A kék fény megnyugtatja a bőrt is, emellett antibakteriális hatása is van és csökkentheti a gyulladásokat. Mitesszeres, pattanásos bőrre és a napozás utáni enyhén égett bőr nyugtatásra  is hasznos lehet.

A zenés relaxáló masszázs során Bluetooth segítségével csatlakozhat okos-eszközeire, és saját zenéit hallgathatja, közben pedig a görgős és légpárnás masszázst kombinálva egyedülálló élményben lehet része. A lágy, megnyugtató zene tovább szélesíti a masszázs pozitív hatásait.

Mindhárom funkció és metódusaik fekvő pozícióban történnek a legjobb ellazulás érdekében. 

Manuálisan választható felsőtest-masszázs

5 féle masszázspozícióval: Teljes felsőtest masszázsa, felső hát-, alsó hát masszázsa, egyes részek masszázsa, illetve fix ponton történő masszázs. Az egyes masszázsoknál akár a sebesség, az intenzitás és a szélesség is beállíthatóak.

 • Fáj a lapockája fölött a jobb oldalon? Esetleg a derekánál? Irányítsa oda a masszázsgörgőket, és gyúrja ki az izomcsomókat csak ezeken a pontokon! Vagy nyomkodja meg őket a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázsmóddal! Olyan erősséggel, ahogy Ön szeretné! Ez is a 3D masszázsfotel nagy előnye!

 • Relaxációs masszázsra vágyik? Masszíroztassa magát csupán légpárnákkal, melyek megnyugtatják, és felfrissítik! 
  Esetleg az ütögető masszázs sebességét a leggyorsabbra kapcsolva vibrációs masszázst kaphat, mely szintén nyugtató hatással bír.

 • Számos variációs lehetőség az Ön aktuális igényei szerint!


Tárolja kedvenc masszázsmódjait, és válassza ki egyetlen gombnyomással

3 db masszázstechnikát tud tárolni a memóriában, azokat a rendszer eltárolja. A masszázsfotel bekapcsolása után egyből előhívhatja őket, így azonnal élvezheti kedvenc masszázsfajtáit.

Beállíthatja a kívánt masszázsidőt és szüneteltetheti is a masszázst, majd újraindíthatja

Az Ön igényei szerint, folyamatos masszázs 10-, 15-, 20-, 25-, 30- vagy 40 percen keresztül.
Közbejött valami, ami miatt szüneteltetné a masszázst? Ezt is megteheti. Ehhez nem kell lekapcsolni az Astana Premium masszázsfotelt. A szüneteltetés gombot megnyomva a masszázs megáll, és onnan tudja folytatni, ahol abbahagyta.

További funkciók, jellemzők

Hőterápia - hát- és lábmelegítési funkció - kellemes meleg érzet és hatékonyabb masszázs - enyhítheti a hát - és lábfájdalmakat

A 40-50 °C-os infravörös fűtési funkció kellemesen átmelegíti hátát és lábait és enyhíti a fájdalmakat. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely aktiválja a sejteket és serkenti az anyagcserét. A fűtési funkció kellemes érzést nyújt, mellyel még jobban ellazulhat. Igény esetén kikapcsolható.

bionwell-astana-masszazsfotel-labfutes-hatfutes

Tisztítja a levegőt, segíti az immunrendszer normális működését - negatív töltésű oxigén ionokkal

A Bionwell Astana Premium 4D masszázsfotel  működés közben folyamatosan állít elő negatív töltésű friss oxigén ionokat, azaz anionokat. Ez aktiválja a sejtműködést, tisztítja a levegőt, segíti az immunrendszer normális működését. A levegőben lévő anion ugyanazt jelenti, mint akár a vitaminok az ételben, nagyban hozzájárul az egészség fenntartásához a mindennapi életünk során. Ezért is szokták a „levegő-vitaminjának” is hívni, amely segíthet megelőzni a betegségeket is. Az anionok elengedhetetlenek az emberi szervezet biológiai egyensúlya számára. Negatív töltésükből adódóan semlegesítik a pozitív töltésű vírusokat és ártalmatlanítják a baktériumokat, a gombákat és a szabadgyököket is. Minél megasabb a levegő anion tartalma, annál kevesebb a kártékony anyag benne. A negatív ionok elősegíthetik a tüdő jobb működését. 30 perccel az anion bevitele után a tüdő képessé válhat 20%-al több oxigén belélegzésére és 14,5%-al több szén-dioxid kilélegzésére. Az anionok vérnyomás-csökkenést eredményezhetnek, segíthetik a szívizom jobb működését és táplálását, a hajszálerek tágítását. Segíthetnek feltölteni energiával az egész szervezetet, javíthatják az alvásminőséget, emellett elősegíthetik a fájdalom- és a feszültségérzet csökkentését. Segíthetnek a testünkben lévő enzimek aktivizálásában , a vércukor- és koleszterinszint csökkentésében, a vér kálcium-tartalmának  és a vizelet mennyiségének növelésében. Elősegíthetik a fehér- és vörösvértestek számának növekedését. Segíthet a vérképződés idejének lerövidítésében.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszázsfotel-negativ-oxigen-generator

Zero Gravity - a fotel hátradől akár fekvő pozícióig - kellemes ellazulást tesz lehetővé az Astana relax masszázsfotel

Ez a mechanizmus pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ebben a helyzetben a testtömeg egyenletesen oszlik el, és a gerincre gyakorolt nyomás csökken. Amikor a Zero Gravity mód elindul, a test és a lábak között körülbelül 118 fokos magasságszög van. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a kikapcsolódást. 2 db Zero Gravity pozíció közül választhat.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-zero-gravity-zero-space

Helytakarékos technológia - Zero Space - közvetlenül a fal mellé helyezhető

Sok masszírozó fotel nagy helyet foglal, mert a faltól távol kell elhelyezni, ugyanis a hátradőléshez plusz helyre van szükségük. A Bionwell Astana masszázsfotelnek még működés közben is mindössze 5 cm-es távolság szükséges a mögötte lévő faltól. A masszázsfotel ülőfelülete előrecsúszik a háttámla hátradőlése közben, anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat. Ezzel helyet spórol Önnek otthonában.

3D digital zenelejátszó rendszer - hallgassa kedvenc zenéit telefonjáról Bluetooth segítségével

Okostelefonjával vagy táblagépével a fotelhez Bluetooth-tal kapcsolódva saját zenéit is lejátszhatja az intelligens terminálhoz kapcsolódva - remek hangzású hangszórókon.

Gyorsbillentyűk és USB bemenet a jobb karfán - kényelmes használat

A még egyszerűbb kezelhetőségért. Állítsa be egyetlen gombnyomással, a legfontosabb funkciókat: be/kikapcsolás, valamint háttámla- és vádlitartó emelése/süllyesztése (tekerő gomb), hát-lábfűtés, masszázs indítás-szüneteltetés, aromaterápia, zero gravity, lábtartó hosszának állítása (automatikusan és motorikusan!), légmasszázs, automata masszázs stb. Az USB bemenet segítségével használat közben töltheti mobiltelefonját vagy tabletjét.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-gyorsgomboká-bloeutooth-zenelejatszasbionwell-astana-premium-masszazsfotel-aromaterápia-művészi-led-fény

Színes, esztétikus LED lámpa a jobb és bal oldalpanelen

Élvezze az egyesülést a test és az elme között a színes neonfényben és lépjen be egy álomvilágba. A szobának is különleges megjelenést biztosít a masszázsfotelről áradó LED fény.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-fejkapszula-mozgathato

Még komfortosabb vezérlés! - vezérelheti a masszázsfotelt mobiltelefonjáról vagy tabletjéről is

Android vagy iOS operációs rendszerről az ingyenes applikációval! (Android: "Future Class" néven ingyenesen letölthető a Play Áruházból. iOS: "Boss Remote")

bionwell_astana_premium_masszazsfotel_fotelvezerles_applikacioval_irest_sla802_androidbionwell_astana_premium_masszazsfotel_fotelvezerles_applikacioval_irest_sla802_iosbionwell_astana_premium_masszazsfotel_fotelvezerles_applikacioval_irest_sla802_2_iosbionwell-astana-premium-masszazsfotel-tablettel-is-vezérelhető

A masszázsfotel illeszkedik a különböző testmagasságokhoz - automatikus, motoros lábhosszebállítás

A lábtartó és a háttámla emelhető és dönthető, a masszázsfotel pedig automatikusan, motorikusan(!) állítja be a lábtartót, mely igazodik a felhasználó magasságához - rendkívül komfortossá teszi a használatot. A lábtartó manuálisan is mozgatható, és akár 20(!) cm-t is kinyújtható. Míg más masszázsfotelekben Ön nyomja ki, és tartja nyomva a lábrészt, az Astana esetében motor mozgatja és rögzítik a lábrészt az Ön testmagasságának megfelelően. Ezáltal úgy állíthatja/állíthatja be a masszázsfotelt, ahogy Önnek kényelmes, és az Ön magasságához  a legmegfelelőbb (150-200 cm-ig). Így minden felhasználó teljes testmasszázst kaphat.
A háttámla és a lábtartó szinkronban működik az emelésnél és döntésnél.
A vállnál 3 különböző szélesség állítható be, így különböző vállszélességekre is megfelelő a masszírozófotel.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-nyujtható-lábtartó

Színes TFT képernyős kézi vezérlő

Könnyen kezelhető, szép külső, és képernyő.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-kezi-vezerlo
 

Fizioterápia 12 ponton

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-fizioterapia

FENGCHI pont - Segítheti a máj munkáját; méregtelenítő hatása van; ajánlott fejfájásra és a fogak egészségének megőrzéséért.

JIANJING pont a nyakon - Enyhítheti a nyaki spondylosist (nyaki csigolyabántalom) és a merev nyak fájdalmát.

TIANZONG pont a karon - Enyhítheti a glenohumerális periarthritis (befagyott váll szindróma) fájdalmát valamint a kar fájdalmát.

bionwell-astana-top-premium-masszazsfotel-fizioterapia-1bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-fizioterapia-2

XINSHU pont - Megakadályozza a mellkasi vérbőséget, megnyugtatja az idegeket, támogatja a szívet.

GANSHU pont Megnyugtatja a májat és az epét, szabályozza és erősíti a látást, támogatja a májat.

SHENGSHU pont Segít a vízmegtartásban.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-fizioterapia-3bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-fizioterapia-4

NEIGUAN pont Megnyugtatja az elmét és enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet.

SANLI pont a karon - Tisztítja a szívet és javítja a látást, rendbe hozza a gyomrot, a vállakat és a karokat, a dyspepsia-t (emésztési zavar), a szájüregi fekélyeket, a fogfájás, a megfázást és az emésztőrendszeri rendellenességet.

SANLI pont a lábon - Erősíti a lépet és a gyomrot, segít hepatitis, a bélgyulladás, hörghurutot, nefritis (vesegyulladás) elleni küzdelemben.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-fizioterapia-5bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-fizioterapia-6

TAIXI pont - Erősíti a derekat, hatásos vesegyulladás, hólyaggyulladás, tüdőtágulás ellen.

KUNLUN pont - Nyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, alkalmas az isiász szindróma (ülőideg-zsába), a térd ízületi gyulladásának, a bokarándulás fájdalmának enyhítésére.

YONGQUAN pont - Megnyugtatja a májat, hasznos álmatlanság ellen, idegei alapú fejfájás ellen, myocarditis (szívizomgyulladás) enyhítésére.

Bionwell masszázstechnológia

Innovatív funkciójuk miatt a légszivattyúk szinkronban, folyamatosan működnek a légzsákok működéséhez szükséges motorerő biztosítása érdekében. Mind a relaxációs masszázs, mind a légzsák erős nyomása pontos és egyedülálló, lehetővé téve a frissítő masszázs élvezetét. Általában a csigolyák fájdalma okozza a fájdalmat a derék és a hát területein, valamint a csuklyásizomnál. A Bionwell masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiát alkalmazzák a 3D-s detektálási funkcióval, amely az Ön magasságának megfelelően azonosítja a masszázspontokat. A nyakán található Fengchi ponttól a talpán található Yongquan pontig - ez a technológia 500 pontot tartalmaz az egész testen - professzionális, kényelmes és élénkítő fizioterápiát kínál. A Bionwell egészségügyi termékek az orvosi vizsgálatok eredményeképpen feltárt előírásoknak megfelelően vannak gyártva.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-funkciok-tulajdonsagok

Kiváló minőségű, szép kivitelű, strapabíró textilbőrből (PU) és poliamidból, PVC-ből, acélból, elektromos és elektronikus alkatrészekből készült masszázsfotel.

Ideális felhasználói testsúly: maximum 130 kg

Ideális felhasználói magasság: 150-200 cm

Méretek

- Nettó tömeg: 122 kg

- Bruttó tömeg: 132 kg

- Hosszúság: 142 cm (fektetve: 220  cm)

- Szélesség: 80 cm (ülőfelület kb. 59 cm) - a fejkapszula kb 85 cm széles!

- Magasság: 137 cm (fektetve: 92 cm)

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-méretek

Műszaki adatok

Névleges/merőleges feszültség: 220-240V~ 

Névleges/merőleges frekvencia: 50Hz

Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 260W - hihetetlenül alacsony áramfogyasztás! Napi 1 óra használattal évi kb. 3500 Ft.os (napi kb. 10 Ft) költség a rezsicsökkentett árral számolva!

Teljesítmény készenléti állapotban: <0,1-1W !

Negatív ion koncentráció: 240.000 / cm3

Légzsák-szám: 74 db

Zajszint: maximum 55 dB

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I
 

Teljes körű 3 év garancia!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: bruttó 49.990,- Ft (= 5 év)

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik! Használata könnyen tanulható!

A Bionwell Astana Premium masszázsfotel egészségpénztári elszámolhatóságáról érdeklődjön egészségpénztáránál a vámtarifaszám alapján: 9019101000

Megrendelés, kiszállítás, fizetési lehetőségek

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét, majd számítógépen ismét nyomja meg a kosárba gombot). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info@bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Astana Premium masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.
 

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

A Bionwell Astana egy prémium masszázsfotel a piacon. Ne dőljön be a 1.5 - 2x, vagy akár 3x drágább, 4D masszázzsal (!?!?) reklámozott hasonló prémium ajánlatoknak (pl: Mas..., Kom..., Cas..., Ky...i); Miért fizetne többet? 4D masszázsfotel nem létezik, ez egy vásárlót megtévesztő marketingfogás, mellyel a jóval magasabb árat próbálják igazolni.

Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Letöltések" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben Astana Premium masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani!

Bármelyik masszázsfotelünket ingyenesen ki is próbálhatja bemutatótermünkben! Vagy válassza az ingyenes kipróbálási lehetőséget saját otthonában! Ez semmilyen kockázattal nem jár, vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon!

Minden kérdésére állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Astana Premium '4D' masszázsfotel

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: SL-A802
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 1.099.990 Ft

 • Nettó ár: 866.134 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

Marais Premium '4D' masszázsfotel

Marais Premium '4D' masszázsfotel

A Legújabb Top modell újra készleten! Még mindig 1M Ft alatt tartjuk az ..

999.990 Ft Nettó ár: 787.394 Ft

Bethel Premium '3D' masszázsfotel

Bethel Premium '3D' masszázsfotel

Bionwell Bethel Premium 3D Masszázsfotel A masszázsfotelt készletről,..

799.990 Ft Nettó ár: 629.913 Ft

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg