Bionwell Astana Premium 4D+ Masszázsfotel (SL-A802)

A masszázsfotelt készletről, raktárról tudjuk szállítani
az ország bármely pontjára minden héten kedden és csütörtökön.
Megrendelés lehetséges itt a megrendelőfelületen a rendelés leadásával,
vagy a +36-20-9368-768 -as telefonszámon.

Hihetetlenül alacsony áramfogyasztású! Mindössze 260W = 0.26kWh.

Elérhető színek: Fekete | Bézs 

Videóbemutató a masszírozó fotelről magyar felirattal

A Bionwell Astana Premium 4D+ masszázsfotelhez hasonló tudású masszírozó fotelekért a budapesti és környéki forgalmazók akár 1.5M Ft - 2.1M Ft közötti összegeket is elkérhetnek. Miért fizetne ennyit ugyanazért a tudásért és minőségért? Ráadásul legtöbbjük ugyanabból a gyárból is jön, az iRest-től. (Ezt hűen tükrözi például az inSportline Cortela masszázsfotel, amely a nem továbbfejlesztett iRest SL-A802-es modell. 2023.10.26-án 2.132.200 Ft-ért van hirdetve; miközben a Bionwell Astana Premium 4D+ masszázsfotel ára gyakorlatilag csupán a fele, 1.099.990 Ft)

A Bionwell csapatának tapasztalatai Astana Premium 4D+ masszázsfotelünk legfőbb jellemzőiről és előnyeiről:

 • Átlagosnál nagyobb testalkatra is alkalmas. Akár 130 kg testsúllyal is használható. Nagy, széles ülőfelületű fotel, extra kényelemmel. A legkényelmesebb masszázsfotelünk a szélesebb alkatú felhasználóknak. Vállszélességben átlagos, extrán széles vállúaknak inkább Bethel, Skyflow, Kyoto masszázsfoteleinket ajánljuk.

 • Premium kategóriában a legjobbat nyújtja a légpárnás, kompressziós masszázsban a csípőnél. Extrán kényelmes masszázsfotel.

 • A hátnyújtó funkciója a fotel kialakítása és a görgők munkája végett átlagon felüli.

 • A vádlit nem csak légpárnákkal, de akár egyedi, három helyen történő nyomómasszázzsal is felfrissíti, csökkentheti azok fájdalmát, nehéz-érzését.

 • A görgők az átlagnál nagyobbak, erőteljes masszázst adnak. Az erős masszázs kedvelők nagyon fogják szeretni! Masszázserősségük beállítható és akár 12 cm-t is tudnak mélységben mozogni, oldva a mélyen lévő fájdalmakat is.

 • A fájdalmak oldásában segít a a hőterápia is, melynél nem csak a hát, hanem a vádli fűtését is élvezhetjük.

 • A fotel lábtartója motorosan működik, a lábakat nem kell ellentartva kinyomni a lábtartót, mely még kényelmesebb használatot biztosít.

 • A búra alatt még könnyebben ellazulhatunk, amiről a fényterápia és az aromaterápia is gondoskodik. A kapszula egyfajta elvonulás-érzetet és nyugalmat adhat, sötétebb van alatta nappali fénynél is, így könnyedén elálmosodhatunk.

 • Az Astana masszázsfotel legújabb fejlesztése, a 23 db automata gyári masszázsprogramja is egyedülálló a magyar piacon ebben a kategóriában, így mindenki megtalálhatja a fájdalmainak, igényeinek megfelelőt.

Premium 4D+ intelligens masszázs-technológia - Mi is ez tulajdonképpen? Miben jobb, mint a

- a "sima" 4D+ 
- a "sima" 4D
- a 3D
- a 2D?

Röviden és tömören: a premium 4D+ technológia a legfejlettebb, és legjobb funkciókat tartalmazó masszázsfotel-techonológiák közé tartozik a világon.

 1. Az elnevezés egyedi, mi alkottuk, mert a masszázsfotelekeket kategorizálni szükséges, egymástól való elkülönítésük tudás szerint szükségszerű - emellett sajnos fontossá vált amiatt is, mert vannak forgalmazók Magyarországon, akik etikátlan, a versenyt befolyásoló, valótlanságokat állító szövegeket és eszközöket vetnek be a saját eladási mennyiségük fellendítése érdekében - átverve ezzel saját vásárlóikat, megtévesztve a gyanútlan, jóhiszemű érdeklődőket.

 2. A Premium 4D+ masszázsfoteleink masszázsgörgőinek kialakítása végett ezek tudják a leghatékonyabban megnyújtani a hátat, illetve ezek képesek a legerőteljesebb masszázsra is. Ezek a masszázsfotelek tudják a legtöbbet, és funkcióik ezeknek a legszéleskörűbbek. 

 3. A lehető legszemélyre szabottabb masszázst kaphatjuk - a test feltérképezése és a masszázs Premium 4D+ masszírozó foteleink esetében a legprecízebb, a masszázsfotel rendkívüli precizitással elemzi a felhasználó testparamétereit.

 4. A 4D+ masszázsfotelek ezeknél egy fokkal kevesebb tudásúak, a 4D masszázsfotelek "két fokkal", a 3D masszázsfotelek "három fokkal". A 2D masszírozó fotelek pedig egy konstansabb, egyenletesebb erősségű masszázzsal dolgoznak, a masszázs erőssége nem állítható manuálisan (gombokkal), hanem a fotel dőlésszögének állításával (hátradöntve erősebb, felülve gyengébb) és a párnázottsággal (párnák nélkül erősebb) tudjuk szabályozni a masszázs erősségét.

A Premium 4D+, a 4D+, a 4D, és a 3D masszázs egyaránt egy fizikai értelemben vett 3 dimenziós masszázst jelent. Fel-le és oldalirányban, emellett mélységben, előre kinyúlva és hátra húzódva is dolgoznak a masszázsgörgők. Mélyebben az izmokba tudnak hatolni, akár 12 cm mélységig. Ez azt jelenti, hogy

 • Egy mélyebb masszázs érhető el (oldva a mélyebben lévő fájdalmakat is - A mélymasszázs által az Astana Premium 4D+ shiatsu masszázsfotel még jobban fel tudja lazítani a kötött izmokat, akár a mélyebben fekvő rétegeket (fascia) is, oldva a feszültséget, a fájdalmat, csökkentve a stresszt. 

 • Még hatékonyabb masszázs érhető el - a masszázsgörgők a mélyen fekvő izomszöveteket is elérik, mely lehetővé teszi még a legmakacsabb, görcsös izmok fellazítását is. A masszázkezek még mélyebbre tudnak hatolni, - az akár 12 cm-es mélységig, akár 78 fokos szögben kinyúló masszázskarok segítségével igazi mélymasszázs érhető el - mely a mélyen lévő fájdalmakat is képes csökkenteni.

 • Még erősebb, vagy gyengédebb masszázs is elérhető, köszönhetően annak, hogy a masszázsgörgők esetében még nagyobb illetve alacsonyabb lehet a kifejthető nyomás - a görgők mélységének (erősségének) beállításával.

 • Ami viszont a legfontosabb: a görgős masszázs erőssége több szinten beállítható (nem csak a párnázottsággal és a háttámla dőlésszögének állításával szabályozható) - ezeknek a masszázsfoteleknek EZ a legfőbb ismérve.Az Astana egyfajta hátkiemelés elvégzésére is képes  - ez is teheti egyébként még erőteljesebbé a masszázst, és végzi a hát nyújtását - oldva a fájdalmakat. 

Vigyázat! Hiába hirdetnek 3D/4D masszázsfotelként 2D masszírozó foteleket; ha nem állítható a görgős masszázs erőssége, az nem 3D/4D masszázsfotel! 

Az Astana Premium 4D+ elektromos masszírozó fotel egy rendkívül kifinomult és a testfelületet és a gerincoszlopot lekövető intelligens görgőmechanikával rendelkezik. A paraspinális izmok hatékony masszázsával növelhető az izomtónus, és a testtartás is javítható. Az intelligens masszázskezek csendesen mozognak, és automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat és görbületeket. Ez alapján állítják be a masszázspontokat és a masszázskezek távolságát (ezek egyébként manuálisan is beállíthatók igény szerint). Ezáltal egy egyedi, precíz, manuálisan beállítva pedig teljesen személyre szabható masszázst kaphatunk! A masszázsgörgők a felmért testvonalak alapján állítják be a masszázspontokat. Ezáltal egy erős és precíz masszázst kapunk - a görgők sebességét és szélességét, valamint a 4D masszázs erősségét is állíthatjuk!

Ahogy egy masszőr felhasználónk fogalmazott a bemutatótermi alapos próba után: véleménye szerint pl. prémium kategóriájú masszírozó foteleink masszázsa 95%-ban megegyezik az ember kéz által nyújtott gyógymasszázs hatásfokával és hatékonyságával.

Funkciók, tulajdonságok

A Bionwell Astana egy exkluzív, prémium masszírozó szék, mely rendkívül kényelmes, relaxál, kikapcsol, ellazít, csökkenti a fáradtság-érzetet, fájdalmat és a stresszt, reflexterápiát nyújt, és nem utolsó sorban hatékony masszázsban részesít! Az Astana Premium 4D+ relax masszázsfotel a hát 12 szegmensében végez felmérést, ezért tudja más elektromos masszázsfoteleknél még precízebben megmasszírozni Önt! Elképesztő pontossággal képes vezérelni a masszázsgörgőket. A tér minden irányában állítható masszázsmechanikával van felszerelve!

Hát masszázsmódok (masszázsgörgőkkel)

bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-gorgos-masszazsok-utogetes-gyuras-shiatsu

Masszázstechnikák:

- Shiatsu (ujjnyomás): A shiatsu masszázs gyökerei az ókori Kínában lelhetőek fel.1973-ban egy mawangdui sírban talált régészeti lelet szerint az Kr.e.. II. században már ismertek voltan azok az ún. Taoyin, japánul: Do-in, gyakorlatok, amelyeket a shiatsu egyik alkotórészeként értelmezünk. Ezek a későbbiekben az ősi japán anma masszázsba is beépültek, így létrejött a mai shiatsu őse - a X. században. Az Astana shiatsu masszázsfotel segítségével megnyomogathatjuk a kívánt testpontokat. Ez a masszázsmód hatékonyan enyhíti az izomfeszültséget és az izommerevséget, csökkentve a csigolyákra gyakorolt nyomást - így csökkennek a fájdalmak is. 2 db különböző shiatsu masszázsmód közül választhat. A görgők szélessége 5 szinten állítható, hogy megfeleljen a különböző felhasználói igényeknek és hátszélességeknek. Emellett a masszázs sebességét és erősségét is beállíthatja 5 fokozatban - lágy és erősebb, lassabb és gyorsabb nyomkodás is elérhető.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-shiatsu-ujjnyomas-masszazsmod

- Ütögetés (tapping):  Az ütögető hátmasszírozás a legismertebb és legkeresettebb relaxációs- és masszázsmódszerek közé tartozik. A masszázsgörgők ütögetik a hátat fel-le irányban, és serkentik a vérkeringést a teljes háton. 2 db különböző ütögető masszázsmód közül választhat. A görgők szélessége 5 szinten állítható, hogy megfeleljen a különböző felhasználói igényeknek. Emellett a masszázs sebességét és erősségét is állíthatja 5 fokozatban - lágyabb és erősebb ütögetés, valamint lassabb és gyorsabb is elérhető. Gyors ütögetésnél egy ellazító, egyfajta vibrációs masszázsnak megfelelő technikát kaphatunk.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-tapping-utogetes-masszazsmod

- Gyúrás/dagasztás (kneading): Ez a módszer mélyen nyomja meg és lazítja fel az izmokat, stimulálva az akupontokat. Csökkenti az izomfeszességet és a merevséget, az izmok fájdalmát. A masszázs sebességét és erősségét is állíthatja 5 fokozatban.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-kneading-gyuromasszazs

- Gyúrás + ütögetés (kneading + tapping): Kombinált alternatív masszázs az egész hát területére, kiváló fájdalomcsökkentő és relaxáló hatásal. A masszázs sebességét és erősségét is állíthatja 5 fokozatban.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-kneading-tapping-utogetes-gyuras-egyidejuleg-masszazsmod

- Váll (csuklyásizom) szorítása és gyúrása (shoulder lifting): A 4D masszázsgörgők által végzett masszázs enyhítheti a legmélyebben lévő fájdalmakat is a váll-csuklyásizom területén, melynek fájdalma rengeteg embert érint. A masszázs sebességét, szélességét és erősségét is beállíthatja 5 fokozatban - saját testméretünkhöz és elképzeléeinkhez igazíthatjuk.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-vallmasszazs

- 4D masszázs: Masszázs a tér minden irányában (fel-le és előre-hátra). A masszázs erőssége állítható. Ha a görgőket mélyebbre állítjuk, a háthoz közelebb, akkor erősebb masszázst kaphatunk, ha a háttól távolítjuk, akkor pedig gyengébbet.  4 db különböző 4D masszázsmód közül választhat.

A különböző masszázsoknál beállíthatja a sebességet, a szélességet, és az erősséget. Így egy egyedi, személyre szabható masszázst kaphatunk. A masszázs erőssége szabályozható a fejtámla párnáival is (a nyak-váll (csuklyásizom) területén; erősebb masszázshoz távolítsuk el a párna-réteg(ek)et), illetve a fotel hátra-előre döntésével is (hátradöntve a test jobban ránehezedik, így a masszázs erősebb; ülőpozícióhoz közeledve egyre gyengébb a masszázs erőssége)

Követi a gerinc S alakját, az egész hátat megmasszírozza!

A 4D görgős rendszerrel masszázsgörgők felfelé / lefelé / balra / jobbra / előre / hátra mozognak a nyak, a váll (csuklyás izom), a hát, a derék körül, egészen a fenékig. A görgők egy S alakú rendszerben mozognak, a gerinc alakját követve és ahhoz alkalmazkodva. A szélességi tartomány 6 cm-től 21 cm-ig terjedhet. Így a gerinchez nem érnek hozzá a görgők, de az egész hátat megmasszírozzák!

A Bionwell Astana Top Premium hátmasszírozó fotel 95 cm hosszan masszíroz a háton (vannak már akár 137 cm hosszú masszázs-sínnel ellátott elektromos masszírozó fotelek is), ez azonban nem jelenthet hátrányt. A 4D-s kivitel lehetővé teszi, hogy a nem csak síkban mozgó görgőfejek, kinyúlva elérjék a fenékizmokat, a rövidebb görgőmechanika pedig lehetővé teszi a csípő, a derék és a combok oldalsó részének megdolgozását a légpárnák segítségével - méghozzá teljesen egyedülálló módon és minőségben - melyre más shiatsu masszázsfotelek kialakításuknak (hosszabb masszázsgörgő sín) köszönhetően nem képesek.

Emellett a rövidebb görgőmechanika végett olyan csípőlengetés funkcióra is képes az Astana Premium 4D+ masszázsfotel, mely teljesen egyedülálló a hátmasszírozó fotelek közöttNyomkodja, nyújtja, lazítja a csípőt. Erről lejjebb olvashat bővebben.

bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-masszazs-szelessegebionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-hat-masszazs-szelessege

Testmasszázs légpárnák által levegőnyomással

Teljes testes légpárnás masszázs 74 db légpárnával!
Egyedülálló, az átlagánál erősebb légpárnás kompressziós masszázs!

A légmasszázs 3 erősségi beállítási lehetőséggel választható ki. A teljes test egyidejű légpárnás masszázsa is kiválasztható, 74 db légpárna masszírozza egyidőben - ellazítja, felfrissíti Önt, csökkenti a stresszt!

Légnyomásos alkar- és felkarmasszázs - az egész kar felfrissül, és ellazul! (12 db légpárna kényezteti karjait!)

Légnyomásos alkar- és felkarmasszírozó funkció, három erősségi szinttel. Az Astana shiatsu masszázsfotel az emberi kar görbületét követő légzsákokkal van felszerelve, ami egy olyan masszázst biztosít, amely teljes egészében megmasszírozza a karjait a Yangchi és Quchi pontokon. A légzsákok kiegyensúlyozott 3D összehúzódása felfrissíti karját és tenyerét. Egészen erős szorítás is elérhető, mely a gépelés vagy más tevékenység általi állandóan görbén tartott ujjaknak felfrissüést jelenthet, azokat kiegyenesíti. A kar, az alkar felfrissül, kellemes érzést kaphat, csökkenhet a stressz, Ön is ellazulhat.

bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-legnyomasos-kompresszios-karmasszazsbionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-legparnas-vallmasszazsbionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-legparnas-alkar-tenyer-masszazsbionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-derekmasszazs-legparnakkal

bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-kompresszios-legparnas-labmasszazs-vallmasszazs-alkarmasszazs-tenyermasszazs

A test alsó részének légnyomásos masszázsa - nagyszerű ellazulás és felfrissülés. (60 db légpárna masszírozza a csípőtől egészen a lábujjakig - egyedülállóan a masszázsfotelek között!)

Hát alsó részének masszázsa, fenék- és csípőmasszázs, lábmasszázs  /vádli, boka, lábfej, lábujjak/ 3 intenzitási lehetőséggel. A különböző méretű légzsákok körbeveszik a vádlit, és a zárt lábrésznek köszönhetően a bokát, a lábfejet, valamint az ujjakat is, és egy egyedi élményt kínálnak Önnek. A légpárnák kompressziós masszázsa stimulálja a  Xuanzhong és a Taixi akupontokat, ami jó érzést nyújt, és harmóniába kerülhet tőle minden felhasználója. A légpárnák reflexterápiát is nyújtanak, a módszer célja a mozgató szervrendszer másodlagos patológiás elváltozásainak (ízületek, izmok beszűkülése, fájdalmas elváltozásai) megelőzése, csökkentése, illetve megszüntetése, valamint az izomtónus normalizálása, emellett a nagy- és finom-mozgások javítása. Hatással van ezen kívül a testérzékelés, a figyelem, koncentráció zavaraira is.

bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-legnyomasos-kompresszios-csipomasszazsbionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-kompresszios-legparnas-labmasszazsbionwell-astana-top-premium-4d-masszazsfotel-sarok-talp-ujj-labfej-masszazsbionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-legparnas-vadlimasszazs

A test profi nyújtása - csökkenti az izomfeszességet, az izom- és az ízületi merevséget

Az Astana shiatsu masszázsfotel az izomfeszesség és az ízületi merevség megszüntetésére is ajánlott, amivel hozzájárul a jó közérzet, és a jó egészségi állapot fenntartásához. A nyújtást a masszázsfotel egyes automata masszázsok közben a váll, a kar és a láb masszázspárnái segítségével éri el, melyek szorításakor a szorított testrészünk a helyén marad, a hátmasszírozó fotel egyes részei mozognak, testünket pedig a hát masszázsgörgői nyomják kifele - így éri el a fotel a nyújtó hatást.

bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-testnyujtas-funkciobionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-test-nyujtasa-3bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-test-nyujtasa-4bionwell-astana-4d-premium-masszazsfotel-test-nyujtasa-4

A legjobb masszázsfotelünk, ha a csípőjét is kilazítaná - egyedülálló csípőlengetés funkció - szorítja, nyújtja, lazítja a csípőt

A csípőlengetés egy speciális csípőmasszázs, amely a medence, csípő és a far lágy, balra illetve jobbra történő mozgatásával éri el a nyújtó, lazító hatást. Enyhítheti a csípőbeszűkülést, keresztcsont-eltolódást és a gerincferdülést. A Bionwell Astana egyes automata masszázsok közben az egymáshoz képest elmozduló dupla ülőfelülettel, és a combok oldalánál lévő nagy légpárnákkal éri el a csípőlengető hatást.

bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-twisting-derek-csavaras-funkcio

Masszázsinformációk

GuaSha talpmasszázs

Hasonlóan masszíroz, akár az emberi kéz által nyújtott masszázs. A talpon lévő Yongquan pontra fókuszálva a masszázs lehet lágyabb, közepes erősségű és erősebb is.

bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-gorgos-talpmasszazsbionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-talpmasszazs

Vádlimasszázs légpárnákkal és Shiatsu hárpmszoros masszázstechnikával is!
- a lábhossz szerint masszíroz!

A vádlitartó egyedi, három helyen masszírozó Shiatsu vádlimasszázzsal és légpárnákkal masszírozza Önt. Csökkenthetik a lábfeszülést és a duzzanatot, a vádli fáradtságérzetét és fájdalmát, „beindítják” a vérkeringést, visszaadhatják a láb vitalitás-érzetét.

bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-legparnas-es-gorgos-vadli-masszazs

Mágnesterápia - segíti szervezetünk normális, egészségesebb működését (nem kikapcsolható funkció - pacemaker esetén nem engedélyezett)

A lábtartó 8 természetes mágnessel is fel lett felszerelve, mely mágnesterápiát nyújt. A mágnesterápia természetes módon segíti szervezetünk energetikai rendszerét, a legkisebb egységének, a sejteknek jobb hatásfokon történő működését elősegítve. A sejtnek energiára van szüksége, melyet az anyagcserén keresztül önmaga állít elő, ehhez viszont tápanyag és oxigén kell. Ezeknek az anyagoknak a felvételét és a salakanyagok kiválasztását az elektromágneses energia irányítja. Ha a sejtben energiahiány lép fel, az először a funkciókat érinti, majd ennek az állapotnak a tartós fennmaradása esetén sejtkárosodás következhet be. Az elektromágneses kezelések során a molekuláris rendszerek töltésére hathatunk, oly módon, hogy az elektronpályák energetikai változását idézzük elő. Így a testünk valamennyi sejtjére hatással lehetünk lerövidítve a sebgyógyulást, intenzívebb vérkeringést biztosítva egészen a hajszálerekig, növelve a szöveti oxigenizációt - mindezekkel szervezetünk normális, egészségesebb működését segíthetjük.

Újdonság! Az eddigi 9 helyett már a masszázsfotelpiacon egyedülálló, 23 db automata masszázsmód! - 1 gombnyomással kiválaszthatja őket! 

Válasszon egy előre beállított masszázst egyetlen gombnyomással. Sok év tapasztalata alapján összeállított 23 db automatikus masszázsprogram közül választhatunk, melyek az általános felhasználói igényeknek megfelelően lettek kialakítva, melyek különféle masszázsmódokat, különböző mozgásokat végeznek.

„Activating Collaterals” masszázs – A kínai úgynevezett Shu Jing masszázs.Teljes test masszázsa (nyak, váll, hát, csuklyásizom, derék, fenék, láb, talp). Masszázsmódszerek: Ütögetés, préselés, ujjnyomás shiatsu, görgős és légnyomásos masszázs. Serkenti a vérkeringést, csökkenti a fáradtságot és az izmok fáradtság-érzetét, növeli a szervezet immunitását, csökkenti a fájdalmat. Relaxál, megnyugtat, csökkenti a stresszt, az alvás minőségre jó hatással van.

Hip shaping masszázs –Alakformáló masszázs A masszázs központjában a fenékizmok állnak, a csípőt lengeti és rázza az Astana elektromos masszázsfotel, a légpárnák együtt préselnek. Ez felfrissíti, lazítja az ülőizmokat, serkenti a vérkeringést, feszesíti a feneket. A lengőmozgás bontja a fenék körüli zsírpárnákat, erősíti a fenékizomzatot. Ideális hölgyeknek alakformáláshoz.

Sleep aid massage A jobb alvásért – Kellemes fénnyel mély, finom testmasszázs, mely egyensúlyba hozza az elmét, segít a jobb alvásminőség elérésében, megnyugtatja a testet és az elmét.

Neck & Shoulder relaxation – Csuklylásizom-vállmasszázs – Gyúrómasszázs, váll-csukláysizom ütögetése. Serkenti a vérkeringést, lazítja a kötött izmokat, felfrissíti azokat, csökkenti a fájdalmat.

bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-nyakmasszazs-gorgokkelbionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-vallmasszazs

Back waist stretch – Hát- és deréknyújtás – Ujjnyomásos shiatsu masszázs, hátnyújtás, deréknyújtás, vérkeringést serkentő masszázs, csökkenti az izmok fáradtságérzetét, és a fájdalmat a derék és a hát területén.

bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-hat-es-derek-masszazs

Breath Conditioning – Frissítő masszázs – Gyúrómasszázs, ütögetés, nyújtás, szorítás és derék légpárnás masszázsa. Nyak, csuklyásizom, váll, hát, derék gyúrása, szorítása, mely felfrissíti az elmét, oldja a kötött izmokat, csökkenti a feszülést és a fájdalmat. Derékmasszázs ujjnyomással és préseléssel. A hát erőteljes masszázsa. Serkenti a vérkeringést, csökkenti a fájdalmakat. Csökkenti a szorongást, megnyugtatja a kedélyeket, szabályozza a légzést, és segít az alvásra való felkészítésben is.

bionwell-astana-premium4d-masszazsfotel-automata-masszázsok

+ 14 db automata masszázs a 2022-es fejlesztésben!

Stresszcsökkentő masszázs - Helyreállítja a teljes testet a fáradtságtól és a fájdalomtól; segíti az ellazulást, javítja a mikrokeringést, és gyorsan enyhíti a hát és a végtagok fáradtságát.

Energizáló masszázs - Egy éjszakai pihenés után hasznos masszázs lehet, amely során az egész test izmait megmasszírozza a fotel, így gyorsabban „felébredhetnek” a szervezet funkciói és vitalitással kezdődhet az új nap.

Napközi „szundi” - Elsősorban a hátat és a derékrészt masszírozza dagasztásos, ütögetős technikákkal. A Shenshu pont masszírozása után javíthatja az ebédszünet minőségét, és energikusabbá teheti a délutáni munkát. Gyengéden masszírozza, kiváló lehet ülőmunkát végzőknek.

Ízületkímélő masszázs - Gondoskodjon valamennyi végtagjának és ízületének egészségéről tolással, húzással, nyújtással és egyéb masszázsmódokkal.

Alakformáló masszázs - Hatékony masszázs a fenék és a comb izmaink, így formálva a testet és csökkentve a felesleges testzsír felhalmozódását.

Gerincmenti masszázs - Csökkentheti a hát púposságát; masszázs minden csigolya mellett elhalad; gondoskodik a gerinc egészségéről; és csökkentheti a csigolyaközi porckorong kitüremkedését.

Ülőmunkát végzőknek - Hosszabb ideig tartó ülés után ez a masszázs testmozgást „imitál” a szervezet számára, és javítja, növeli a testfunkciókat

Regeneráció testmozgást végzőknek - Gyorsan felfrissülhet az edzés utáni fizikai fáradtságból.

Az elme felfrissítése - Enyhíti a nyak, a csuklyásizom- és vállfájdalmakat; elősegíti az agy vérellátását a YUZHEN és DAZHU pontok masszírozásával.

A hát kényeztetése – A hát „nyitására” szolgáló masszázs, a kopogtatást kombinálja a shiatsu technikákkal a teljes hátmasszázs során. Gyengéden masszírozza a hátat, hasznos azoknak, izomcsomók vannak a hátában, és rossz a vérkeringésük.

A test egyensúlya - Elsősorban a nyakar, a vállakat, a csuklyásizmot, a hátat és a derékrészt masszírozza gyúrómasszázzsal, 4D gyúrással és shiatsu technikákkal. Mélymasszázs a test és a lélek közötti magas fokú harmónia elérése érdekében. Ideges, kiegyensúlyozatlan emberek számára a test-lélek felfrissítésére, közepes intenzitású masszázzsal.

Fájdalomcsökkentő masszázs - Elsősorban a hátat és a derekat masszírozza ütögetős és dagasztó-ütögető technikákkal a vérkeringés serkentése, a helyi izomfájdalmak megszüntetése, a tejsav kiválasztódás felgyorsítása érdekében. Hasznos azok számára, akiknek tejsav felhalmozódása van a hosszú távú sport, teherviselő tevékenységek és az izomfeszültség miatt. A masszázs intenzitása közepes.

„Megfiatalodás” - Főleg dagasztás, koppintás és shiatsu technikákat alkalmaz a mély testmasszázs elvégzésére, hogy elősegítse a vérkeringést az egész testben és megakadályozza a vérrögképződést. Alkalmas azoknak is, akik sokat vannak otthon, sokat ülnek, fekszenek. A masszázs ereje lágy.

Mintha egy űrkapszulában ülne - segítheti az ellazulást és sehol nem tapasztalható élményt biztosít!

A fejkapszula alatt lévő kék színű fények és a fotel dizájnja sötétben, lámpafény nélkül olyan hatást keltenek, mintha az űrből űrhajósként nézné a csillagokat...Egy olyan élmény - mindez otthonában, masszázs közben - amellyel nem mindennap találkozhat - saját Astana masszázsfotelében viszont naponta átélheti. A fejkapszula igény szerint előre-hátra mozgatható, használata opcionális. A kapszula egyfajta elvonulás-érzetet és nyugalmat adhat, jobban el is lazulhat alatta és be is álmosodhat tőle az ember.

bionwell-astana-premium4d-masszazsfotel-urkapszula

Aromaterápia lehetőség, gyönyörű kék fényfürdő, zenés relaxáló masszázs - adja át magát az érzéki kényeztetésnek!

Az aromaterápia az illóolajokkal való gyógyítás tudománya. Az illatos olajok hatással lehetnek a gondolkodásunkra, a koncentrációs képességeinkre, de a hangulatunkat is nagy mértékben befolyásolhatják. Az aromaterápia a vele együtt kombinált görgős és légpárnás masszázsokkal egyensúlyba hozhatják a hangulatunkat, ellazíthatnak, felkészíthetnek a pihentető alvásra. A Bionwell Astana Premium 4D+ masszírozó szék egy speciális illóolaj-patront tartalmaz. A fejkapszulának köszönhetően a jó illat teljesen körülöleli Önt, és még intenzivebben elmerülhet a nyugodt és pihentető légkörben.

A kék fényfürdő olyan, akár a csillagos eget bámulnánk egy űrhajós szkafanderből, megnyugtató, "lebegő" pozícióból. A szép kék szín megnyugtathat, egyensúlyba hozhatja az elmét, megszüntetheti a feszültséget - közben pedig a masszázs csökkenti a stresszt, és a fáradtságot. Fényterápia az otthon kényelmében! A kék fény megnyugtatja a bőrt is, emellett antibakteriális hatása is van és csökkentheti a gyulladásokat. Mitesszeres, pattanásos bőrre és a napozás utáni enyhén égett bőr nyugtatásra  is hasznos lehet.

A zenés relaxáló masszázs során Bluetooth segítségével csatlakozhat okos-eszközeire, és saját zenéit hallgathatja, közben pedig a görgős és légpárnás masszázst kombinálva egyedülálló élményben lehet része. A lágy, megnyugtató zene tovább szélesíti a masszázs pozitív hatásait.

Mindhárom funkció és metódusaik fekvő pozícióban történnek a legjobb ellazulás érdekében. 

Manuálisan választható felsőtest-masszázs

5 féle masszázspozícióval: Teljes felsőtest masszázsa, felső hát-, alsó hát masszázsa, egyes részek masszázsa, illetve fix ponton történő masszázs. Az egyes masszázsoknál akár a sebesség, az intenzitás és a szélesség is beállíthatóak.

 • Fáj a lapockája fölött a jobb oldalon? Esetleg a derekánál? Irányítsa oda a masszázsgörgőket, és gyúrja ki az izomcsomókat csak ezeken a pontokon! Vagy nyomkodja meg őket a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázsmóddal! Olyan erősséggel, ahogy Ön szeretné! Ez is a 3D és a 4D masszázsfotel nagy előnye!

 • Relaxációs masszázsra vágyik? Masszíroztassa magát csupán légpárnákkal, melyek megnyugtatják, és felfrissítik! 
  Esetleg az ütögető masszázs sebességét a leggyorsabbra kapcsolva vibrációs masszázst kaphat, mely szintén nyugtató hatással bír.

 • Számos variációs lehetőség az Ön aktuális igényei szerint!

Beállíthatja a kívánt masszázsidőt és szüneteltetheti is a masszázst, majd újraindíthatja

Az Ön igényei szerint, folyamatos masszázs 10-, 15-, 20-, 25-, 30- vagy 40 percen keresztül. Közbejött valami, ami miatt szüneteltetné a masszázst? Ezt is megteheti. Ehhez nem kell lekapcsolni az Astana Premium 4D+ otthoni masszázsfotelt. A szüneteltetés gombot megnyomva a masszázs megáll, és onnan tudja folytatni, ahol abbahagyta.

További funkciók, jellemzők

Hőterápia - hát- és lábmelegítési funkció - kellemes meleg érzet és hatékonyabb masszázs - enyhítheti a hát - és lábfájdalmakat

A 40-50 °C-os infravörös fűtési funkció kellemesen átmelegíti hátát és lábait és enyhíti a fájdalmakat. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely aktiválja a sejteket és serkenti az anyagcserét. A fűtési funkció kellemes érzést nyújt, mellyel még jobban ellazulhat. Igény esetén kikapcsolható.

bionwell-astanapremium4d-masszazsfotel-labfutes-hatfutes

 

Zero Gravity - a fotel hátradől akár fekvő pozícióig - kellemes ellazulást tesz lehetővé az Astana relax masszázsfotel

Ez a mechanizmus pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ebben a helyzetben a testtömeg egyenletesen oszlik el, és a gerincre gyakorolt nyomás csökken. Amikor a Zero Gravity mód elindul, a test és a lábak között körülbelül 118 fokos magasságszög van. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el az Astana masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a kikapcsolódást. 2 db Zero Gravity pozíció közül választhat.

bionwell-astana-premium4d-masszazsfotel-zero-gravity-zero-space

Helytakarékos technológia - Zero Space - közvetlenül a fal mellé helyezhető

Sok masszírozó fotel nagy helyet foglal, mert a faltól távol kell elhelyezni, ugyanis a hátradőléshez plusz helyre van szükségük. A Bionwell Astana masszázsfotelnek még működés közben is mindössze 5 cm-es távolság szükséges a mögötte lévő faltól. Az Astana relax masszázsfotel ülőfelülete előrecsúszik a háttámla hátradőlése közben, anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat. Ezzel helyet spórol Önnek otthonában.

3D digital zenelejátszó rendszer - hallgassa kedvenc zenéit telefonjáról Bluetooth segítségével

Okostelefonjával vagy táblagépével a fotelhez Bluetooth-tal kapcsolódva saját zenéit is lejátszhatja az intelligens terminálhoz kapcsolódva - remek hangzású hangszórókon.

Gyorsbillentyűk és USB bemenet a jobb karfán - kényelmes használat

A még egyszerűbb kezelhetőségért. Állítsa be egyetlen gombnyomással, a legfontosabb funkciókat: be/kikapcsolás, valamint háttámla- és vádlitartó emelése/süllyesztése (tekerő gomb), hát-lábfűtés, masszázs indítás-szüneteltetés, aromaterápia, zero gravity, lábtartó hosszának állítása (automatikusan és motorikusan!), légmasszázs, automata masszázs stb. Az USB bemenet segítségével használat közben töltheti mobiltelefonját vagy tabletjét.

bionwell-astana-premium4d-masszazsfotel-gyorsgombok-bloeutooth-zenelejatszasbionwell-astana-premium4d-masszazsfotel-aromaterápia-művészi-led-fény

Színes, esztétikus LED lámpa a jobb és bal oldalpanelen

Élvezze az egyesülést a test és az elme között a színes neonfényben és lépjen be egy álomvilágba. A szobának is különleges megjelenést biztosít az Astana masszázsfotelről áradó LED fény.

bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-fejkapszula-mozgathato

Az Astana masszázsfotel illeszkedik a különböző testmagasságokhoz - automatikus, motoros lábhosszebállítás!

A lábtartó és a háttámla emelhető és dönthető, az Astana masszázsfotel pedig automatikusan, motorikusan(!) állítja be a lábtartót, mely igazodik a felhasználó magasságához - rendkívül komfortossá teszi a használatot. A lábtartó manuálisan is mozgatható, és akár 20(!) cm-t is kinyújtható. Míg más otthoni masszázsfotelekben Ön nyomja ki, és tartja nyomva a lábrészt, az Astana esetében motor mozgatja és rögzítik a lábrészt az Ön testmagasságának megfelelően. Ezáltal úgy állíthatja/állíthatja be az Astana masszázsfotelt, ahogy Önnek kényelmes, és az Ön magasságához  a legmegfelelőbb (150-200 cm-ig). Így minden felhasználó teljes testmasszázst kaphat.

bionwell-astana-premium4d-masszazsfotel-nyujtható-lábtartó

Színes TFT képernyős kézi vezérlő

Könnyen kezelhető, szép külső, és képernyő.

bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-kezi-vezerlo
 

Fizioterápia a masszázsok közben, 12 ponton

bionwell-astana-premium4d-masszazsfotel-fizioterapia

FENGCHI pont - Segítheti a máj munkáját; méregtelenítő hatása van; ajánlott fejfájásra és a fogak egészségének megőrzéséért.

JIANJING pont a nyakon - Enyhítheti a nyaki spondylosist (nyaki csigolyabántalom) és a merev nyak fájdalmát.

TIANZONG pont a karon - Enyhítheti a glenohumerális periarthritis (befagyott váll szindróma) fájdalmát valamint a kar fájdalmát.

bionwell-astana-premium4d-masszazsfotel-fizioterapia-1bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-fizioterapia-2

XINSHU pont - Megakadályozza a mellkasi vérbőséget, megnyugtatja az idegeket, támogatja a szívet.

GANSHU pont Megnyugtatja a májat és az epét, szabályozza és erősíti a látást, támogatja a májat.

SHENGSHU pont Segít a vízmegtartásban.

bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-fizioterapia-3bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-fizioterapia-4

NEIGUAN pont Megnyugtatja az elmét és enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet.

SANLI pont a karon - Tisztítja a szívet és javítja a látást, rendbe hozza a gyomrot, a vállakat és a karokat, a dyspepsia-t (emésztési zavar), a szájüregi fekélyeket, a fogfájás, a megfázást és az emésztőrendszeri rendellenességet.

SANLI pont a lábon - Erősíti a lépet és a gyomrot, segít hepatitis, a bélgyulladás, hörghurutot, nefritis (vesegyulladás) elleni küzdelemben.

bionwell-astana-premium4d-masszazsfotel-fizioterapia-5bionwell-astana-4d-premium-masszazsfotel-fizioterapia-6

TAIXI pont - Erősíti a derekat, hatásos vesegyulladás, hólyaggyulladás, tüdőtágulás ellen.

KUNLUN pont - Nyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, alkalmas az isiász szindróma (ülőideg-zsába), a térd ízületi gyulladásának, a bokarándulás fájdalmának enyhítésére.

YONGQUAN pont - Megnyugtatja a májat, hasznos álmatlanság ellen, idegei alapú fejfájás ellen, myocarditis (szívizomgyulladás) enyhítésére.

Bionwell masszázstechnológia

Innovatív funkciójuk miatt a légszivattyúk szinkronban, folyamatosan működnek a légzsákok működéséhez szükséges motorerő biztosítása érdekében. Mind a relaxációs masszázs, mind a légzsák erős nyomása pontos és egyedülálló, lehetővé téve a frissítő masszázs élvezetét. Általában a csigolyák fájdalma okozza a fájdalmat a derék és a hát területein, valamint nyaknál és a csuklyásizomnál. A Bionwell otthoni masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiát alkalmazzák a 3D-s detektálási funkcióval, amely az Ön magasságának megfelelően azonosítja a masszázspontokat. A nyakán található Fengchi ponttól a talpán található Yongquan pontig - ez a technológia 500 pontot tartalmaz az egész testen - professzionális, kényelmes és élénkítő fizioterápiát kínál. A Bionwell egészségügyi termékek az orvosi vizsgálatok eredményeképpen feltárt előírásoknak megfelelően vannak gyártva.

bionwell-astana-premium4d-masszazsfotel-funkciok-tulajdonsagok

Kiváló minőségű, szép kivitelű, strapabíró textilbőrből (PU) és poliamidból, PVC-ből, acélból, elektromos és elektronikus alkatrészekből készült shiatsu masszázsfotel. Hímzett futófelületű gyémánt textilbőr (PU) textúra, gyönyörű kivitellel. Nagy rugalmasságú párna, ökológiai technológiával készült, nyomáscsökkentett, "mágikus" pamuttal, mely puha, és illeszkedik a bőrhöz. Lélegző anyag, mely taszítja a nedvességet, és az atkákat. Környezetvédelem szempontokat is figyelembe véve, ökológiai, szálas textílbőrből készült masszírozó szék, mely finom tapintású, kopás- és töredezésálló, nyomásálló. 200.000 alkalommal tesztelve, repedés nélkül. 

A fotel kerekei segítségével is mozgatható egyenes talajon.

Ideális felhasználói testsúly: maximum 130 kg

Ideális felhasználói magasság: 150-187 cm, de akár 195 cm testmagasságig is használható.

Méretek

- Nettó tömeg: 122 kg

- Bruttó tömeg: 132 kg

- Hosszúság: 142 cm (fektetve: 220  cm)

- Szélesség: 81 cm (ülőfelület kb. 59 cm) - az ajtószélesség legalább 81 cm kell, hogy legyen!

- Magasság: 137 cm (fektetve: 92 cm)

bionwell-astana-premium4d-masszazsfotel-méretek

Műszaki adatok

Névleges/merőleges feszültség: 220-240V~ 

Névleges/merőleges frekvencia: 50Hz

Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 260W - hihetetlenül alacsony áramfogyasztás! Napi 1 óra használattal évi kb. 3500 Ft.os (napi kb. 10 Ft) költség a rezsicsökkentett árral számolva!

Teljesítmény készenléti állapotban: <0,1-1W !

Légzsák-szám: 74 db

Zajszint: maximum 55 dB

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I
 

Teljes körű 3 év garancia!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: bruttó 49.990,- Ft (= 5 év)

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik! Használata könnyen tanulható!

A Bionwell Astana Premium 4D+ masszázsfotel egészségpénztári elszámolhatóságáról érdeklődjön egészségpénztáránál a vámtarifaszám alapján: 9019101000

Megrendelés, kiszállítás, fizetési lehetőségek

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét, majd számítógépen ismét nyomja meg a kosárba gombot). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info@bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Astana Premium 4D+ masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.
 

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

A Bionwell Astana egy prémium masszázsfotel a magyar piacon. Viszont akár 1.5 - 3.6 M ft-ot is elkérhetnek a hasonló masszázsfotelekért. Miért fizetne többet?

Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Dokumentumok" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben Astana Premium 4D masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű Bionwell masszírozófotellel tudja összehasonlítani! Vásárlóink körülbelül 70%-a előzetes próba nélkül vásárol tőlünk masszázsfotelt - nem csoda, hiszen weboldalunkon gyakorlatilag minden lényeges és fontos információ, kép, videó megtalálható a masszázsfotelekről. A döntéshez nem feltétlenül szükséges előzetes próba.

Mégis szeretné személyesen is kipróblálni masszázsfoteleinket? Semmi akadálya! Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet! A bemutatótermi próba ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettséggel!

Egy masszázsfotel komoly vásárlási szándéka esetén pedig választhatja az otthoni ingyenes kipróbálási lehetőséget is - mellyel saját otthonában próbálhat ki egy masszázsfotelünket! Ez semmilyen kockázattal nem jár - vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Az otthoni próba nem “utazó bemutatóterem” jellegű értékesítést jelent, hanem megvásárlási döntés esetén a kiszállított, gyárilag csomagolt (original), új termék marad Önnél - elállás esetén pedig kollégáink elszállítják Öntől a masszázsfotelt.

Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon!

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Astana Premium 4D+ masszázsfotel (SL-A802)

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: SL-A802
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 1.099.990 Ft

 • Nettó ár: 866.134 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

Marais Premium 4D+ masszázsfotel (SL-A701)

Marais Premium 4D+ masszázsfotel (SL-A701)

Bionwell Marais Premium 4D+ Masszázsfotel (SL-A701) Még mindig 1M Ft alat..

999.990 Ft Nettó ár: 787.394 Ft

Supreme Premium 4D+ masszázsfotel (SL-A665)

Supreme Premium 4D+ masszázsfotel (SL-A665)

Bionwell Supreme Premium 4D+ masszázsfotel (SL-A665) A masszázsfotelpiac &uacu..

999.990 Ft Nettó ár: 787.394 Ft

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg