Top modell !

Bionwell Astana Top Premium 3D Masszázsfotel

Videóbemutató

Habár a versenytársaknál a hasonló fotelek már lehetséges, hogy "4D" fotelként szerepelnek, ilyen nem létezik. Ez csak félrevezető, és a vásárlót megtévesztő marketing-szöveg! Elképesztő, akár 1.5M Ft - 3M Ft közötti összegeket is elkérhetnek a Bionwell Astana-hoz hasonló masszázsfotelekért...miért fizetne ennyit? Ne dőljön be több más forgalmazó magas árainak, és visszatetsző eladáspolitikájának! 

Csúcsmodell a 3D fotelek között!

A Bionwell Astana egy exkluzív prémium masszázsfotel, mely rendkívül kényelmes, relaxál, kikapcsol, ellazít, csökkenti a fáradtság-érzetet, csillapítja fájdalmat, csökkenti a stresszt, reflexterápiát nyújt, és nem utolsó sorban fantasztikus masszázsban részesít!

Az Astana masszázsfotel a hát 12 szegmensében végez felmérést, ezért tudja más masszázsfoteleknél még precízebben és kifinomultabban megmasszírozni Önt! Elképesztő pontossággal képes vezérelni a masszázskezeket és a masszázsgörgőket. A tér minden irányában állítható masszázsmechanikával van felszerelve!

3D intelligens masszázs technológia - "egyedi, kifinomult, precíz és személyre szabható masszázs..."

Az intelligens masszázskezek csendesen mozognak, és automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat és görbületeket. Ez alapján állítják be a masszázspontokat és a masszázskezek távolságát (ezek egyébként manuálisan is beállíthatók igény szerint). Ezáltal egy teljesen egyedi, kifinomult, végtelenül precíz és személyre szabható masszázst fog kapni! A masszázs intenzitásának, sebességének beállításán kívül a 3D masszázs során a masszázsgörgők nem csak vertikálisan mozognak (fel-le; mint a 2D foteleknél), hanem térben is, előre, illetve hátra.

A 3D-s kivitel lehetővé teszi, hogy a nem csak síkban mozgó görgőfejek, kinyúlva elérjék a fenékizmokat, a combok alsó részét pedig megdolgozzák a légpárnák. A 3D kifinomultabb, a testfelületet jobban lekövető görgőmechanika, mivel nem csak síkban, hanem mélységében és oldalirányban is mozog.

Funkciók, tulajdonságok
 

Hát masszázsmódok (masszázskezek által)

Masszázstechnikák:

- Shiatsu (ujjnyomás): Megnyomkodja a fő testpontokat. Ez a módszer hatékonyan enyhíti az izomfeszültséget és a merevséget, csökkentve a csigolyákra gyakorolt nyomást. 2 db különböző masszázsmód közül választhat.

- Ütögetés (tapping): A masszázsgörgők ütögetik a hátat fel-le irányban, és serkentik a vérkeringést a teljes háton. Az ütögető masszírozás a legismertebb és legkeresettebb relaxációs és masszázs módszerek közé tartozik. 2 db különböző masszázsmód közül választhat.

- Gyúrás/dagasztás (kneading): Ez a módszer mélyen nyomkodja meg az izmokat, stimulálva néhány fő akkupontot. Csökkenti az izomfeszességet és a merevséget. Mi több, az állítható sebességgel Ön egyedi masszázst kaphat.

- Gyúrás + ütögetés (kneading + tapping): Kombinált alternatív masszázs az egész hát területére.

- Váll (csuklyásizom) szorítása és gyúrása (shoulder lifting): A 3D masszázsgörgők által végzett masszázs pihenteti az izmokat és csökkenti a fáradtságot. A masszázs felfele irányban enyhíti a legmélyebben lévő fájdalmakat is.

- 3D masszázs: kifinomult, precíz, egyedi, személyre szabható masszázs a tér minden irányában (fel-le és előre-hátra). 4 db különböző 3D masszázsmód közül választhat.

 

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-masszázstechnikákbionwell-astana-premium-masszazsfotel-vallmasszazs2

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-gyuro-masszazs-kneadingbionwell-astana-premium-masszazsfotel-utogeto-masszazs-tapping

A különböző masszázsoknál beállíthatja a sebességet, a szélességet, az intenzitást és az erősséget. Így egy rendkívül egyedi, személyre szabható masszázst kaphatunk. A masszázs erőssége a nyak-váll területen szabályozható a fejtámla párnáival is (erősebb masszázshoz távolítsuk el a párna-réteg(ek)et).

Bionwell Astana masszázsfotel - a professzionális "masszázsterapeuta"

Az intelligens masszázskezek úgy masszíroznak, akár egy profi masszőr.

S alakú hátmasszázs - követi a gerinc alakját, az egész hátat megmasszírozza!

A 3D görgős rendszerrel masszázskezek felfelé / lefelé / balra / jobbra / előre / hátra mozognak a nyak, a váll (csuklyás izom), a hát és derék körül. A görgők egy S alakú rendszerben mozognak, a gerinc alakját követve és ahhoz alkalmazkodva. A szélességi tartomány 6 cm-től 21 cm-ig terjedhet. Így a gerinchez nem érnek hozzá a görgők, de az egész hátat megmasszírozzák!
 

Testmasszázs légpárnák által levegőnyomással - Teljes testes légpárnás masszázs 74 db légpárnával!

A légmasszázs 3 sebesség-intenzitási- és erősségi beállítási lehetőséggel választható ki. A teljes test egyidejű légpárnás masszázsa is kiválasztható, 74 db légpárna masszírozza egyidőben!

Légnyomásos alkar- és felkarmasszázs - az egész kar felfrissül!

Légnyomásos alkarmasszázs funkció (8 beépített légpárnával), felkarmasszírozó funkció (4 beépített légzsákkal), három intenzitással. A felkar és az alkar függőleges irányú masszázsa során a masszázspárnák különböző elhelyezkedésűek, ez sokkal kényelmesebb pozíciót tesz lehetővé a felkarok számára és az alkar masszázsa is hatékonyabb lehet.  A masszázsfotel az emberi kar görbületét követő légzsákokkal van felszerelve, ami egy olyan masszázst biztosít, amely teljes egészében megmasszírozza a karjait a Yangchi és Quchi pontokon. A légzsákok kiegyensúlyozott 3D összehúzódása felfrissíti karját és tenyerét.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-funkciok-tulajdonsagok

Alsótest légnyomásos masszázsa - fantasztikus ellazulás és felfrissülés!

Hát alsó részének masszázsa (4 beépített légzsákkal), fenék-derékmasszázs (16 légzsák), exkluzív prémium lábmasszázs /comb, vádli, boka, sarok, lábfej, talp ujjak/ (40 légzsák) 3 intenzitással. Az alsótest légnyomásos masszázsa 3 intenzitási beállítással választható ki a fenéken és a vádlin. A különböző méretű légzsákok teljesen körbeveszik a vádlit, a bokát a talpat és a lábfejet, és egy fantasztikus hármas élményt kínálnak Önnek. Stimulálja a  Xuanzhong és a Taixi akupontokat, ami kényelmet és harmóniát eredményezhet. A légpárnák reflexterápiát is nyújtanak, a módszer célja a mozgató szervrendszer másodlagos patológiás elváltozásainak (ízületek, izmok beszűkülése, fájdalmas elváltozásai) megelőzése, csökkentése, illetve megszüntetése, valamint az izomtónus normalizálása, emellett a nagy- és finom-mozgások javítása. Hatással van ezen kívül a testérzékelés, a figyelem, koncentráció zavaraira is.

A test nyújtása - csökkenti az izomfeszességet, az izom- és az ízületi merevséget

A masszázsfotel az izomfeszesség és az ízületi merevség megszüntetésére is ajánlott, amivel hozzájárul a jó egészségi állapot fenntartásához. A nyújtást a váll, a kar és a láb masszázspárnái segítségével éri el.

Csípőlengetés - masszírozza, nyújtja, lazítja a csípőt

A csípőlengetés egy speciális csípőmasszázs, amely a medence, csípő és a far lágy, balra illetve jobbra történő mozgatásával éri el a nyújtó, lazító hatást. Enyhítheti a csípőbeszűkülést, keresztcsont-eltolódást és a gerincferdülést. A Bionwell Astana az egymáshoz képest elmozduló dupla ülőfelülettel, és a combok oldalánál lévő nagy légpárnákkal éri el a csípőlengető hatást.

Masszázsinformációk

Exkluzív, prémium GuaSha talp- és sarokmasszázs!

Hasonlóan masszíroz, akár az emberi kéz által nyújtott masszázs! A Bionwell Astana fejlett masszázsgörgős technológiával rendelkezik, amely egy professzionális masszázsterápia által kínált Guasha masszázsélményt nyújt. A láb talpán lévő Yongquan pontra fókuszálva a masszázs lehet finom és állandó, de egyre erősödő is.

Vádlimasszázs - a lábméret hossza szerint masszíroz!

A vádlitartó masszázsgörgőkkel és légzsákokkal, valamint 8 természetes mágnessel lett felszerelve, melyek Önt kényeztetik.

Automata masszázsok - 1 gombnyomással kiválaszthatja kedvencét!

Válasszon egy előre beállított masszázst, s szerezzen magának egy különleges masszázsélményt. 6 db automatikus masszázsprogram közül választhatunk, amelyek különféle masszázsmódokat, különböző mozgásokat kínálnak. Izomnyújtás & vérkeringést serkentő masszázs, fenékformáló masszázs, nyugodt alvást segítő masszázs, nyak-váll masszázs, hát-derék masszázs, frissítő masszázs.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-automata-masszázsok-1

Manuálisan választható felsőtest-masszázs

5 féle masszázspozícióval: Teljes felsőtest masszázsa, felső hát-, alsó hát masszázsa, egyes részek masszázsa, illetve fix ponton történő masszázs.

Tárolja kedvenc masszázsmódjait, és válassza ki egyetlen gombnyomással

3 db masszázstechnikát tud tárolni a memóriában, azokat a rendszer eltárolja. A masszázsfotel bekapcsolása után egyből előhívhatja őket, így azonnal élvezheti kedvenc masszázsfajtáit.

Beállíthatja a kívánt masszázsidőt

Az Ön igényei szerint, folyamatos masszázs 10-, 15-, 20-, 25-, 30- vagy 40 percen keresztül.

További funkciók, jellemzők

Hát- és lábmelegítési funkció - kellemes meleg érzet és hatékonyabb masszázs - enyhítheti a hát - és lábfájdalmakat

A 40-50 °C-os infravörös fűtési funkció kellemesen átmelegíti hátát és lábait és enyhíti a fájdalmakat. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely aktiválja a sejteket és serkenti az anyagcserét. A fűtési funkció kellemes érzést nyújt, mellyel még jobban ellazulhat. Igény esetén kikapcsolható.

bionwell-astana-masszazsfotel-labfutes-hatfutes

Mágnesterápia

A vádlilégzsákokban 8 db mágnes található természetes energiával. A mágneses terápia csökkentheti a koleszterinszintet, megszünteti a szabadgyökök felhalmozódását a testben, javíthatja a szervezet immunitását. A Nemzeti Infravörös és Ipari Elektromos Termékek Minőségellenőrzési és Felügyeleti Központjainak ellenőrzése alapján megállapítást nyert, hogy a mágneses intenzitás területe 73mT, a nemzeti védelmi szabványoknak megfelelően, amelynek hatóköre 40-110mT. (mT - millitesla)

Tisztítja a levegőt, segíti az immunrendszer normális működését - negatív töltésű oxigén ionokkal

A Bionwell Astana masszázsfotel  működés közben folyamatosan állít elő negatív töltésű friss oxigén ionokat.

A negatív töltésű oxigénion szervezetünkre gyakorolt hatásai:

- Kedvezően szabályozza a vegetatív idegrendszer működését.

- Javítja a sejt- szövet- és szervszintű oxigénfelvételt

- Fokozza a mikro-keringést és javítja a perifériás keringést.

- Regenerálja a szervezetet.

- Megerősíti a pszichés működést azáltal, hogy több oxigén kerül az agyi erekbe.

- Stabilizálja a sejtmembrán potenciált.

Zero Gravity - kellemes ellazulást tesz lehetővé

Ez a mechanizmus pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ebben a helyzetben a testtömeg egyenletesen oszlik el, és a gerincre gyakorolt nyomás csökken. Amikor a Zero Gravity mód elindul, a test és a lábak között körülbelül 118 fokos magasságszög van. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a kikapcsolódást. 2 db Zero Gravity pozíció közül választhat.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-zero-gravity-zero-space

Zero Space - közvetlenül a fal mellé helyezhető

A Bionwell Astana masszázsfotelnek még működés közben is mindössze 5 cm-es távolság szükséges a mögötte lévő faltól. A masszázsfotel ülése előrecsúsztatható anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat. Ezzel helyet spórol Önnek a lakásban.

3D digital zenelejátszó rendszer - hallgassa kedvenc zenéit telefonjáról Bluetooth segítségével

Okostelefonjával vagy táblagépével a fotelhez Bluetooth-tal kapcsolódva saját zenéit is lejátszhatja az intelligens terminálhoz kapcsolódva - remek hangzású hangszórókon.

Gyorsbillentyűk és USB bemenet a jobb karfán - kényelmes használat

A még egyszerűbb kezelhetőségért. Állítsa be egyetlen gombnyomással, a legfontosabb funkciókat: be/kikapcsolás, háttámla- és vádlitartó emelése/süllyesztése, hát-lábfűtés, masszázs indítás-szüneteltetés, aromaterápia, zero gravity, lábtartó hosszának állítása, légmasszázs, automata masszázs stb. Az USB bemenet segítségével használat közben töltheti mobiltelefonját vagy tabletjét.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-gyorsgomboká-bloeutooth-zenelejatszasbionwell-astana-premium-masszazsfotel-aromaterápia-művészi-led-fény

Színes, esztétikus LED lámpa a jobb és bal oldalpanelen

Élvezze az egyesülést a test és az elme között a színes neonfényben és lépjen be egy álomvilágba. A szobának is különleges megjelenést biztosít a masszázsfotelről áradó LED fény.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-fejkapszula-mozgathato

Mintha egy űrkapszulában ülne - segítheti az ellazulást és sehol nem tapasztalható élményt biztosít!

A kapszula alatt lévő kék színű fények és a fotel dizájnja olyan hatást keltenek, mintha az űrből űrhajósként nézné a csillagokat! Elképesztő élmény, mindez otthonában, masszázs közben! A fejkapszula igény szerint előre-hátra mozgatható, használata opcionális.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel

Aromaterápia lehetőség, gyönyörű kék fényfürdő, zenés relaxáló masszázs - adja át magát az érzéki kényeztetésnek!

Az aromaterápia az illóolajokkal való gyógyítás tudománya. Az illatos olajok hatással lehetnek a gondolkodásunkra, a koncentrációs képességeinkre, de a hangulatunkat is nagy mértékben befolyásolhatják. Az aromaterápia a vele együtt kombinált görgős és légpárnás masszázsokkal egyensúlyba hozhatják a hangulatunkat, ellazíthatnak, felkészíthetnek a pihentető alvásra. Csak a kedvenc illóolajaira van szükség, a többi jön magától...

A kék fényfürdő olyan, akár a csillagos eget bámulnánk egy űrhajós szkafanderből, megnyugtató lebegő pozícióból. A gyönyörű kék szín megnyugtathat, egyensúlyba hozhatja az elmét, megszüntetheti a feszültséget - közben pedig masszázs csökkenti a stresszt, és a fáradtságot.

A zenés relaxáló masszázs zenés masszázst tesz lehetővé Önnek. Bluetooth segítségével csatlakozhat okos-eszközeire, és saját zenéit hallgathatja, közben pedig a görgős és légpárnás masszázst kombinálva egyedülálló élményben lehet része. A lágy, megnyugtató zene tovább szélesíti a masszázs pozitív hatásait.

Mindhárom funkció és metódusaik fekvő pozícióban történnek a legjobb ellazulás érdekében. 

Vezérelheti a masszázsfotelt mobiltelefonjáról vagy tabletjéről is

Vezérelje Android operációs rendszerről az ingyenes applikációval! (iOS applikáció fejlesztés alatt)

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-tablettel-is-vezérelhető

A masszázsfotel illeszkedik a különböző testmagasságokhoz

A lábtartó és a háttámla emelhető és dönthető, a lábtartó pedig nyújtható (20 cm!), Ezáltal úgy állíthatja be a masszázsfotelt, ahogy Önnek kényelmes, és az Ön magasságához  a legmegfelelőbb (150-200 cm-ig), és minden felhasználó teljes testmasszázst kaphat. A háttámla és a lábtartó szinkronban működik az emelésnél és döntésnél. A vállnál 3 féle szélesség állítható.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-nyujtható-lábtartó
 

Intelligens hangvezérlés - irányítsa a masszázsfotelt akár a hangja segítségével! (angol nyelven)

Még egyszerűbb, és komfortosabb vezérlést tesz lehetővé.

Színes TFT képernyős kézi vezérlő

Könnyen kezelhető, szép külső, és képernyő.

bionwell-astana-top-premium-3d-masszazsfotel-kezi-vezerlo
 

Fizioterápia 12 ponton

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-fizioterapia

A kép illusztráció. A Bionwell Astana masszázsfotel nem biztos, hogy fizioterápiát nyújt minden ábrázolt ponton, és az általa masszírozott fizioterápiás pontok sem biztos, hogy rajta vannak a képen.

FENGCHI pont - Segítheti a máj munkáját; méregtelenítő hatása van; ajánlott fejfájásra és a fogak egészségének megőrzéséért.

JIANJING pont a nyakon - Enyhítheti a nyaki spondylosist (nyaki csigolyabántalom) és a merev nyak fájdalmát.

TIANZONG pont a karon - Enyhítheti a glenohumerális periarthritis (befagyott váll szindróma) fájdalmát valamint a kar fájdalmát.

XINSHU pont - Megakadályozza a mellkasi vérbőséget, megnyugtatja az idegeket, támogatja a szívet.

GANSHU pont Megnyugtatja a májat és az epét, szabályozza és erősíti a látást, támogatja a májat.

SHENGSHU pont Segít a vízmegtartásban.

NEIGUAN pont Megnyugtatja az elmét és enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet.

SANLI pont a karon - Tisztítja a szívet és javítja a látást, rendbe hozza a gyomrot, a vállakat és a karokat, a dyspepsia-t (emésztési zavar), a szájüregi fekélyeket, a fogfájás, a megfázást és az emésztőrendszeri rendellenességet.

SANLI pont a lábon - Erősíti a lépet és a gyomrot, segít hepatitis, a bélgyulladás, hörghurutot, nefritis (vesegyulladás) elleni küzdelemben.

TAIXI pont - Erősíti a derekat, hatásos vesegyulladás, hólyaggyulladás, tüdőtágulás ellen.

KUNLUN pont - Nyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, alkalmas az isiász szindróma (ülőideg-zsába), a térd ízületi gyulladásának, a bokarándulás fájdalmának enyhítésére.

YONGQUAN pont - Megnyugtatja a májat, hasznos álmatlanság ellen, idegei alapú fejfájás ellen, myocarditis (szívizomgyulladás) enyhítésére.

Bionwell masszázstechnológia

Innovatív funkciójuk miatt a légszivattyúk szinkronban, folyamatosan működnek a légzsákok működéséhez szükséges motorerő biztosítása érdekében. Mind a relaxációs masszázs, mind a légzsák erős nyomása pontos és egyedülálló, lehetővé téve a frissítő masszázs élvezetét. Általában a csigolyák fájdalma okozza a fájdalmat a derék és a hát területein, valamint a nyaknál. A Bionwell masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiát alkalmazzák a 3D-s detektálási funkcióval, amely az Ön magasságának megfelelően azonosítja a masszázspontokat. A nyakán található Fengchi ponttól a talpán található Yongquan pontig - ez a technológia 500 pontot tartalmaz az egész testen - professzionális, kényelmes és élénkítő fizioterápiát kínál. A Bionwell egészségügyi termékek az orvosi vizsgálatok eredményeképpen feltárt előírásoknak megfelelően vannak gyártva.

Támogatott felhasználói testsúly: maximum 130 kg

Támogatott felhasználói magasság: 150-200 cm

Méretek

- Nettó tömeg: 122 kg

- Bruttó tömeg: 132 kg

- Hosszúság: 142 cm (fektetve: 220  cm)

- Szélesség: 80 cm!! (foteltest kb. 59 cm) - a fejkapszula kb 85 cm széles, és nem választható le a fotelről.

- Magasság: 137 cm (fektetve: 92 cm)

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-méretek

Műszaki adatok

Névleges/merőleges feszültség: 220-240V~ 

Névleges/merőleges frekvencia: 50Hz

Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 260W

Teljesítmény készenléti állapotban: <0,1-1W !

Negatív ion koncentráció: 240.000 / cm3

Légzsák-szám: 74 db

Zajszint: maximum 55 dB

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I
 

Teljes körű 3 év garancia!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: bruttó 49.990,- Ft (= 5 év)

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik!

Megrendelés, kiszállítás, fizetési lehetőségek

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét, majd számítógépen ismét nyomja meg a kosárba gombot). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info [kukac] bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Astana masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.
 

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

A Bionwell Astana egy prémium masszázsfotel a piacon. Ne dőljön be a 1.5 - 2x, vagy akár 3x drágább, 4D masszázzsal (!?!?) reklámozott hasonló prémium ajánlatoknak (pl: Mas..., Kom..., Cas..., Ky...i); Miért fizetne többet? 4D masszázsfotel nem létezik, ez egy vásárlót megtévesztő marketingfogás, mellyel a jóval magasabb árat próbálják igazolni.

Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Letöltések" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben Astana masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani!

Bármelyik masszázsfotelünket ingyenesen ki is próbálhatja bemutatótermünkben! Vagy válassza az ingyenes kipróbálási lehetőséget saját otthonában! Ez semmilyen kockázattal nem jár, vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon!

Minden kérdésére állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Astana Top Prémium masszázsfotel

  • Gyártó: iRest
  • Termék kód: SL-A802
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 879.990 Ft

  • Nettó ár: 692.906 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

Osaka Premium masszázsfotel - Premium kategóriás masszázsfotel verhetetlen áron!

Osaka Premium masszázsfotel - Premium kategóriás masszázsfotel verhetetlen áron!

Bionwell Osaka Premium 3D Masszázsfotel Extra minőség, prémium masszá..

799.990 Ft Nettó ár: 629.913 Ft

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg