Bionwell Vientian masszázsfotel

A masszázsfotelt készletről, raktárról
tudjuk szállítani az ország bármely pontjára
minden héten kedden és csütörtökön.
Megrendelés lehetséges itt a megrendelőfelületen
a rendelés leadásával, vagy a +36209368768 -as telefonszámon.

Elérhető színek: Bézs | Fekete | Sötétbarna

Vigyázat! A hasonló tudású masszázsfoteleket akár több százezer forinttal magasabb áron próbálja értékesíteni több más piaci szereplő, akár 3D masszázsfotelként. Ez természetesen nem igaz - ez sajnos az érdeklődőik és a vásárlóik megtévesztése. Akár 600e - 900e Ft közötti összegeket is elkérhetnek a Bionwell Vientian-hoz hasonló masszázsfotelekért...Miért fizetne ennyit?

Videóbemuató a Bionwell Vientian masszázsfotelről magyar felirattal

Hát masszázsmódok (masszázskezek által) 

Intelligens masszázskezek precíz masszázsa - a nyaktól a combközépig

Vertikálisan mozgó, négy kerék meghajtású, csendes, intelligens masszázskezek masszírozzák Önt, utánozva az emberi érintést, így biztosítva egy nagyszerű masszázst otthonában. Az intelligens masszázskezek az "SL" típusú sínen mozognak a háttámlában - mely illeszkedik a test görbéihez - folyamatosan mérik fel a hát görbületeit, így többdimenziós, sztereó masszázst nyújtanak.

bionwell-vientian-masszazsfotel-test-scan-testfelmeresbionwell-vientian-masszazsfotel-masszazs

Masszázstechnikák

Gyúrás/dagasztás (kneading), shiatsu (ujjnyomás), kopogás (knocking), érintés (tapping), érintés & gyúrás (kneading&tapping), préselés (squeezing) csapkodás (flapping), nyomás (pushing), fogás (holding), hintáztatás (swinging), csavarás (twisting).

bionwell-vientian-masszazsfotel-masszazsmodokbionwell-vientian-masszázsfotel-masszazs

Hatékony és hatásos masszázst nyújtanak a mellkasi- és az ágyéki csigolyák körül. Masszázsuk felfrissít,  csökkenti a fáradtságot és a fájdalmat, megnyugtat, és kilazítja a kötött izmokat.

Az érintés, a shiatsu és a kogogtató masszázsnál a masszázsgörgők szélessége három szinten állítható: széles, közepes és keskeny. A szélesség 6 és 21 cm között állítható, három lehetőséggel. 

bionwell-vientian-masszazsfotel-masszazs-szelessege

Gőrgős talpmasszázsa (Thai Guasha) stimulálja a reflexpontokat, felfrissíti a talpat és a sarkat (mágnesterápiával)

Masszázsuk felfrissít, csökkenti a fáradtságérzetet és a fájdalmat, megnyugtat, és kilazítja a kötött izmokat.

bionwell-vientian-masszazsfotel-masszazs-funkciok
bionwell-vientian-masszazsfotel-masszazs-funkciok2

Váll (csuklyásizom), hát és derék, valamint csípőmasszázs

Az masszázskezek 135 cm hosszan masszíroznak, mely lefedi az egész hátat. Figyelembe veszik az emberi test "S" alakú gerincgörbületét. A masszázs segít a gerinc relaxációjában, enyhíti a feszült izmokat. A masszázskezek fel-le mozognak a háton, a váll (csuklyás izom), a hát és a derék körül. Az sebesség szintén 5 szinten állítható: lassú, lassabb, közepes, gyorsabb és gyors masszázs - így különböző masszázsélményekben részesülhet.

bionwell-vientian-masszazsfotel-135-cm-hosszu-gorgosor-masszazsbionwell-vientian-masszazsfotel-135-cm-hosszu-masszazs-gorgo-sin

Hatékony masszázs a nyakcsigolyák, a mellkasi csigolyák és az ágyékcsigolyák környékén. A hát egyenletes erejű masszázst kap, ezáltal felfrissít és csökkenti a fáradtságot.

Manuális masszázs - masszíroztassa magát ott, ahol Ön szeretné!

Fix területen, rögzített ponton, a teljes háton, a hát felső részén, a hát alsó részén, vagy egyszerre 5 db masszázsponton is átmasszírozhatja felsőtestét, mindegyik masszázstechnika sebessége három fokozatban állítható be. A rögzített pont és az 5 db masszázspont masszázsánál az intelligens masszázsgörgők automatikusan kitapogatják az Ön által beállítani kívánt masszázspontot.

 • Fáj a lapockája fölött a jobb oldalon? Esetleg a derekánál? Sokat ül, fenékmasszázsra vágyik? Irányítsa oda a masszázsgörgőket, és gyúrja ki az izomcsomókat csak ezeken a pontokon! Vagy nyomkodja meg őket a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázsmóddal!

 • Relaxációs masszázsra vágyik? Masszíroztassa magát csupán légpárnákkal, melyek megnyugtatják, és felfrissítik! 
  Esetleg az ütögető masszázs sebességét a leggyorsabbra kapcsolva vibrációs masszázst kaphat, mely szintén nyugtató hatással bír.

 • Számos variációs lehetőség az Ön aktuális igényei szerint!

Személyre szabott masszázs - a masszázsfotel alkalmazkodik a különböző testi adottságokhoz

A Vientian masszázsfotel azonosítja a vállmagasságot és a hátszélességet, így alkalmazkodik a különböző testi adottságokhoz, és minden felhasználója számára egyedi masszázst biztosít. A fotel olyan masszázsmechanizmussal lett megtervezve, amely lehetővé teszi a görgők intenzitásának és erősségének beállítását is.

 

Testmasszázs (légpárnák által légnyomással)

bionwell-vientian-masszazsfotel-labmasszazs

Légpárnás testmasszázs - kényelem és ellazulás a vállaktól egészen a lábfejig!

A teljes test, a karok, és a láb légnyomásos nyomó masszázsa. Ellazít, felfrissít, feltölt energiával! A 3 különböző masszázs 3 különböző intenzitással állítható be, így változatossá tehetők. Válassza ki azt, amellyel épp a legkényelmesebb.

A felkar és az alkar légzsákos masszázsa

A Bionwell Vientian masszázsfotel az emberi kar görbéjét követve a Yangchi és Quichi pontjait masszírozva teljes körű masszázst nyújt. A felfújt légzsákokból származó háromdimenziós kiegyensúlyozott összehúzódás-sorozat lazítja és felfrissíti a kart egészen a tenyéri

bionwell-vientian-masszazsfotel-kompresszios-legnyomasos-masszazs-vall-felkar-vadli-labfej

A láb és a lábfej légpárnás + görgős masszázsa

A különféle formájú légzsákok teljes mértékben körülölelik a vádlit, a bokát, a sarkat, a lábfejet és az ujjakat. A szorítás, a szüneteltetés és légnyomáscsökkenés váltakozása a Xuanzhog és a Taixi akupontokat stimulálja, amely kényelmet és harmóniát eredményez. A vádlit jól megszorítja, aztán ellazítja. A lábak kompressziós nyomást kapnak, mely csökkentheti a fájdalmakat.bionwell-vientian-masszazsfotel-labak-legparnas-masszazsa-labmasszazs

Innovatív görgős talmpasszázs (Thai Gua Sha talpmasszázs) gyenge vagy erős intenzitással. A sarok felfrissítésére erős masszázs szolgál.

.bionwell-vientian-masszazsfotel-talpmasszazs

Masszázsinformációk

Hatféle automata masszázs funkció - csak 1 gombnyomás, és indulnak a programok!

Kényelmes, pihentető, energizáló, derék és fenékmasszázs, csuklyásizom (váll) masszázsa és teljes testmasszázs. Válassza azt, amelyikre épp szüksége van, amelyre épp vágyik! Teljes testmasszázs, derék- és fenékmasszázs, masszázs fáradtságra, energiafröccs masszázs, csuklyásizom (váll) masszázsa, masszázs kifejezetten időseknek.

bionwell-vientian-masszazsfotel-automatikus-masszazsmodok

További funkciók

Zenelejátszó rendszer - hallgasson masszázs közben azt, amit szeretne!

Beépített 3D digital hangszórók a vállnál. Hallgassa kedvenc zenéit Bluetooth-on keresztül okos-eszközeiről a Bionwell Vientian masszázsfotelben!

bionwell-vientian-masszazsfotel-bluetooth-hangszorok-zenelejatszo-rendszer

Hátmelegítési funkció - kellemes érzet, hatékonyabb masszázs!

Szénszálas távoli infravörös-sugárzással. A 40-50°C-ra melegedő hátfűtési funkció kellemesen felmelegít és csökkentheti a hátfájást. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely lehetővé teszi az energia felszívódását a sejtekben, aktiválja azokat, így serkentve az anyagcserét.

bionwell-vientian-masszazsfotel-hoterapia-hatfutes-funkcio

A masszázsfotel illeszkedik a különböző testmagasságokhoz

A lábtartó nyújtható (20 cm-el), a háttámla dönthető, ezáltal úgy állíthatja be, ahogy az Ön magasságához kényelmes (150-190 cm-ig). A háttámla és a lábtartó szinkronban működik.

nyujthato-labtarto-a303-vientian-bionwell-masszazsfotel

Intelligens hangvezérlés mikrofonnal - irányítsa a masszázsfotelt akár a hangja segítségével! (angol nyelven)

Még egyszerűbb, és komfortosabb vezérlést tesz lehetővé.

bionwell-vientian-masszazsfotel-hanvgezerles

Színes, esztétikus LED lámpa a karfában

Élvezze a tökéletes egyesülést a test és az elme között a színes neonfényben és lépjen be egy álomvilágba. A szobának is különleges megjelenést biztosít a masszázsfotelről áradó LED fény.

Közel tehető a falhoz - Zero Space funkció

A fotel úgy lett megtervezve, hogy szűk helyeken is elférjen. Elég 5 cm-re elhelyeznie a mögötte lévő fal előtt, így működés közben is elfér.

bionwell-vientian-masszazsfotel-zero-space-kozel-teheto-a-falhoz-5-cm

Csökkenti az izomfeszességet és az izommerevséget

Csökkenti az izomfájdalmat és az izommerevséget (a Gua Sha módszerével), nyújtva és pihentetve a hátizmokat, ezáltal csökkentve a fáradtságot.

bionwell-vientian-masszazsfotel-testnyujtas-funkciobionwell-vientian-masszazsfotel-test-nyujtasa-4bionwell-vientian-masszazsfotel-test-nyujtasa-2

Zero Gravity pozíció - lazuljon el! Élje át a lebegés érzését!

A NASA technológiáját használva ez a pozíció csökkenti a testre nehezedő nyomást és ellazíthat. A pozíció pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ilyenkor a comb valamint a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, így teljes mértékben felszabadítja a testre, és a gerincre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a kikapcsolódást, feltöltődést, relaxációt.

bionwell-vientian-masszazsfotel-zero-gravity-pozicio

Mágnesterápia

Stimulálja a reflexpontokat a karon és a lábon. A mágneses terápia csökkentheti a koleszterinszintet, megszünteti a szabadgyökök felhalmozódását a testben, javíthatja a szervezet immunitását. A Nemzeti Infravörös és Ipari Elektromos Termékek Minőségellenőrzési és Felügyeleti Központjainak ellenőrzése alapján megállapítást nyert, hogy a mágneses intenzitás területe 73mT, a nemzeti védelmi szabványoknak megfelelően, amelynek hatóköre 40-110mT. (mT - millitesla)

LCD kijelzős vezérlő - szép és könnyű használni

A mikroszámítógépes chipvezérlés biztosítja a kiváló és stabil teljesítményt. A Bionwell Vientian masszázsfotel parancsközpontja részletes, sok információval rendelkezik, könnyedén forgatható, szép a kijelzője és lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget.

bionwell-vientian-masszazsfotel-lcd-konnyen-kezelheto-vezerlo

Szüneteltetheti is a masszázst, majd újraindíthatja

Közbejött valami, ami miatt szüneteltetné a masszázst? Ezt is megteheti. Ehhez nem kell lekapcsolni a Vientian masszázsfotelt. A szüneteltetés gombot megnyomva a masszázs megáll, és onnan tudja folytatni, ahol abbahagyta.

bionwell-vientian-masszazsfotel-funkciok

Egyéb információk
 • Kikapcsoláskor a masszázsfotel a masszázskezekkel együtt visszaáll eredeti állapotába.

 • Fejpárna - szabadon fel-le mozgatható - az igényeknek megfelelően.

 • Prémium minőségű anyagokból készült masszázsfotel.

Kiváló minőségű, szép kivitelű, strapabíró textilbőrből (PU) és poliamidból, PVC-ből, acélból, elektromos és elektronikus alkatrészekből készült masszázsfotel.

 

Támogatott felhasználói testsúly: maximum 105 kg

Támogatott felhasználói magasság: 150-185 cm

Bionwell Masszázstechnológia

Innovatív funkciójukkal a légszivattyúk szinkronban vagy folyamatosan működnek a légzsákok (24db) működéséhez szükséges motorerő biztosítása érdekében. Mind a relaxációs masszázs, mind a légzsákok erős nyomása pontos és egyedülálló, lehetővé téve a frissítő masszázs élvezetét. Általában a csigolyák fájdalma valamint az izmok befeszülése okozza a fájdalmat a derék és a hát területein is, valamint a nyaknál. A Bionwell masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiát alkalmazzák 3D-s detektálási funkcióval, amely az Ön magasságának megfelelően azonosítja a masszázspontokat. A Bionwell termékek orvosi vizsgálatok eredményeképpen feltárt előírásoknak megfelelően vannak gyártva.

Méretek

- Nettó tömeg: 85 kg

- Bruttó tömeg: 97 kg

- Hosszúság: 128 cm (fektetve: 170 cm)

- Szélesség:   76 cm - 75 cm széles ajtón befér! - Ülőfelület: 51 cm széles!

- Magasság: 118 cm (fektetve: 84 cm)

bionwell-vientian-masszazsfotel-meretek

Műszaki adatok

Teljesítmény: 120W

Nettó tömeg/Bruttó tömeg: 83 kg / 102 kg

Névleges/merőleges feszültség: 220-240V~

Névleges frekvencia: 50Hz

Légnyomás: 0.02 - 0.028 MPa

Zajszint: max. 60dB

Készenléti állapot: 0.1-1W

Légzsákok száma: 24db

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I

Jótállás
3 év garanciát
biztosítunk Vientian masszázsfotelünkre!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év
: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: AKCIÓ!  bruttó 49.990,- Ft HELYETT mindössze 24.990 Ft! (= 5 év)
A kosárba tételnél, a garancia kiválasztásánál válassza a 3+2 év akciós csomagot!

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik!

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Vientian masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét, majd számítógépen ismét nyomja meg a kosárba gombot). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info@bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

 • Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt a "Letöltések" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben Vientian masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani!

 • Bármelyik masszázsfotelünket ingyenesen ki is próbálhatja bemutatótermünkben! Vagy válassza az ingyenes kipróbálási lehetőséget saját otthonában! Ez semmilyen kockázattal nem jár, vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon!

 • Minden kérdésére állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Vientian masszázsfotel

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: SL-A303
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 559.990 Ft

 • Nettó ár: 440.937 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

Brisbane masszázsfotel

Brisbane masszázsfotel

Bionwell Brisbane masszázsfotel A masszázsfotelt készletről, raktár..

389.990 Ft Nettó ár: 307.079 Ft

Tokyo masszázsfotel

Tokyo masszázsfotel

Bionwell Tokyo masszázsfotel A masszázsfotelt készletről, raktárr&o..

589.990 Ft Nettó ár: 464.559 Ft

Címkék: masszázsfotel, iRest, masszázs, relaxfotel

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg