Kifutott, nem rendelhető. 2023. 09. 
Akutális masszázsfotelkínálatunkért kattintson ide!

Bionwell Vientian masszázsfotel 
(SL-A303)

Máshol áremelés, nálunk árcsökkenés! Vásárolja meg most 100.000(!) Ft kedvezménnyel, 599.990 Ft helyett 499.990 Ft-ért!

Nálunk nincs infláció! Az árak nem felfele, hanem lefelé mennek!

Az árengedmény három fő oka:

- A covid19 időszaka alatt tapasztalt horribilis tengeri fuvardíjak kedvezőbbek lettek

- A forint árfolyama kicsivel erősebb volt a legutóbbi beszerzéskor.

- 2023. nyári szezonközi árcsökkenés.

A masszázsfotelt készletről, raktárról tudjuk szállítani az ország bármely pontjára
minden héten kedden és csütörtökön. Megrendelés lehetséges itt a megrendelőfelületen
a rendelés leadásával, vagy a +36209368768 -as telefonszámon.

Hihetetlenül alacsony áramfogyasztású! Mindössze 120W = 0.12kWh.
Napi 1 óra használat költsége kb. 4.5 Ft (évi kb. 1600 Ft) a rezsicsökkentett árral számolva!

Videóbemuató a Bionwell Vientian masszázsfotelről magyar felirattal

Mik Vientian masszázsfotelünk legfőbb előnyei? A Bionwell csapatának tapasztalatai:

 • Elsősorban azoknak ajánljuk, akik átlagos vagy átlag alatti testmérettel rendelkeznek (150-185 cm testmagasságig, 110 kg testsúlyig.) 

 • A nyaktól a fenék alá futó görgőrendszer kiképzése a egy nyersebb, erőteljesebb masszázst ad. Nem túl erős, de nem is simogató, nem gyenge. Pont jó a kötött izmok fellazításához, kimasszírozásához.

 • A 135 cm hosszú masszázs-görgősín a nyaktól egészen lemegy a fenékizmokig, és a combok alsó részénének közepéig, így ezen testrészeink is kaphatnak kellemes, de fájdalomcsökkentő gyúrómasszázst is.
   

Hát masszázsmódok (masszázskezek által) 

Intelligens masszázskezek precíz masszázsa - a nyaktól a combközépig

Vertikálisan mozgó, négy kerék meghajtású, csendes, intelligens masszázskezek masszírozzák Önt, utánozva az emberi érintést, így biztosítva egy nagyszerű masszázst otthonában. Az intelligens masszázskezek az "SL" típusú sínen mozognak a háttámlában - mely illeszkedik a test görbéihez - folyamatosan mérik fel a hát görbületeit, így többdimenziós, sztereó masszázst nyújtanak.

bionwell-vientian-masszazsfotel-test-scan-testfelmeresbionwell-vientian-masszazsfotel-masszazs

Masszázstechnikák

Gyúrás/dagasztás (kneading), shiatsu (ujjnyomás), kopogás (knocking), érintés (tapping), érintés & gyúrás (kneading&tapping), préselés (squeezing) csapkodás (flapping), nyomás (pushing), fogás (holding), hintáztatás (swinging), csavarás (twisting).

bionwell-vientian-masszazsfotel-shiatsu-ujjnyomas-masszazsmodbionwell-vientian-masszazsfotel-tapping-utogetes-masszazsmod
bionwell-vientian-masszazsfotel-kneading-gyuromasszazsbionwell-vientian-kneading-tapping-utogetes-gyuras-egyidejuleg-masszazsmod

bionwell-vientian-masszazsfotel-masszazsmodokbionwell-vientian-masszázsfotel-masszazs

Hatékony és hatásos masszázst nyújtanak a mellkasi- és az ágyéki csigolyák körül. Masszázsuk felfrissít,  csökkenti a fáradtságot és a fájdalmat, megnyugtat, és kilazítja a kötött izmokat.

Az érintés, a shiatsu és a kogogtató masszázsnál a masszázsgörgők szélessége három szinten állítható: széles, közepes és keskeny. A szélesség 6 és 21 cm között állítható, három lehetőséggel. 

bionwell-vientian-masszazsfotel-masszazs-szelessege

Gőrgős talpmasszázsa (Thai Guasha) stimulálja a reflexpontokat, felfrissíti a talpat és a sarkat (mágnesterápiával)

bionwell-vientian-masszazsfotel-masszazs-funkciok
bionwell-vientian-masszazsfotel-masszazs-funkciok2

Váll (csuklyásizom), hát és derék, valamint csípőmasszázs

Az masszázskezek 135 cm hosszan masszíroznak, mely lefedi az egész hátat. Figyelembe veszik az emberi test "S" alakú gerincgörbületét. A masszázs segít a gerinc relaxációjában, enyhíti a feszült izmokat. A masszázskezek fel-le mozognak a háton, a váll (csuklyás izom), a hát és a derék körül. Az sebesség szintén 5 szinten állítható: lassú, lassabb, közepes, gyorsabb és gyors masszázs - így különböző masszázsélményekben részesülhet.

bionwell-vientian-masszazsfotel-135-cm-hosszu-gorgosor-masszazsbionwell-vientian-masszazsfotel-135-cm-hosszu-masszazs-gorgo-sin

Hatékony masszázs a nyakcsigolyák, a mellkasi csigolyák és az ágyékcsigolyák környékén. A hát egyenletes erejű masszázst kap, ezáltal felfrissít és csökkenti a fáradtságot.

Manuális masszázs - masszíroztassa magát ott, ahol Ön szeretné!

Fix területen, rögzített ponton, a teljes háton, a hát felső részén, a hát alsó részén, vagy egyszerre 5 db masszázsponton is átmasszírozhatja felsőtestét, mindegyik masszázstechnika sebessége három fokozatban állítható be. A rögzített pont és az 5 db masszázspont masszázsánál az intelligens masszázsgörgők automatikusan kitapogatják az Ön által beállítani kívánt masszázspontot.

 • Fáj a lapockája fölött a jobb oldalon? Esetleg a derekánál? Sokat ül, jól esne egy masszázs a fenékizmoknak? Irányítsa oda a masszázsgörgőket, és gyúrja ki az izomcsomókat csak ezeken a pontokon! Vagy nyomkodja meg őket a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázsmóddal!

 • Relaxációs masszázsra vágyik? Masszíroztassa magát csupán légpárnákkal, melyek megnyugtatják, és felfrissítik! 
  Esetleg az ütögető masszázs sebességét a leggyorsabbra kapcsolva vibrációs masszázst kaphat, mely szintén nyugtató hatással bír.

 • Számos variációs lehetőség az Ön aktuális igényei szerint!

Személyre szabott masszázs - a masszázsfotel alkalmazkodik a különböző testi adottságokhoz

A Vientian masszázsfotel azonosítja a vállmagasságot és a hátszélességet, így alkalmazkodik a különböző testi adottságokhoz, és minden felhasználója számára egyedi masszázst biztosít.

 

Testmasszázs (légpárnák által légnyomással)

bionwell-vientian-masszazsfotel-labmasszazs

Légpárnás testmasszázs - kényelem és ellazulás a vállaktól egészen a lábfejig!

A a karok, és a láb légnyomásos kompressziós masszázsa. Ellazít, felfrissít, feltölt energiával! A 3 különböző masszázs 3 különböző intenzitással állítható be, így változatossá tehetők. Válassza ki azt, amellyel épp a legkényelmesebb.

bionwell-vientian-masszazsfotel-legparnas-vadlimasszazsbionwell-vientian-masszazsfotel-legparnas-alkar-tenyer-masszazs

A váll, az alkar és a tenyér légzsákos masszázsa

A Bionwell Vientian masszázsfotel az emberi kar görbéjét követve a Yangchi és Quichi pontjait masszírozva teljes körű masszázst nyújt. A felfújt légzsákokból származó háromdimenziós kiegyensúlyozott összehúzódás-sorozat lazítja és felfrissíti a kart egészen a tenyéri

bionwell-vientian-masszazsfotel-kompresszios-legnyomasos-masszazs-vall-felkar-vadli-labfej

A talp görgős és a lábfej légpárnás masszázsa

A különféle formájú légzsákok teljes mértékben körülölelik a vádlit, a bokát, a sarkat, a lábfejet és az ujjakat. A szorítás, a szüneteltetés és légnyomáscsökkenés váltakozása a Xuanzhog és a Taixi akupontokat stimulálja, amely kényelmet és harmóniát eredményez. A vádlit jól megszorítja, aztán ellazítja. A lábak kompressziós nyomást kapnak, mely csökkentheti a fájdalmakat.bionwell-vientian-masszazsfotel-labak-legparnas-masszazsa-labmasszazs

Görgős talpmasszázs (Thai Gua Sha talpmasszázs) gyengébb, közepes, vagy erős intenzitással. A sarok felfrissítésére erős masszázs szolgál.

.bionwell-vientian-masszazsfotel-talpmasszazs

Masszázsinformációk

Hatféle automata masszázs funkció - csak 1 gombnyomás, és indulnak a programok!

Kényelmes, pihentető, energizáló, derékmasszázs, a fenékizmok masszázsa, csuklyásizom (váll) masszázsa és teljes testmasszázs. Válassza azt, amelyikre épp szüksége van, amelyre épp vágyik! Teljes testmasszázs, derék- és fenékizom-masszázs, masszázs fáradtságra, energiafröccs masszázs, csuklyásizom (váll) masszázsa, masszázs kifejezetten időseknek.

bionwell-vientian-masszazsfotel-automatikus-masszazsmodok

További funkciók

Zenelejátszó rendszer - hallgasson masszázs közben azt, amit szeretne!

Beépített 3D digital hangszórók a vállnál. Hallgassa kedvenc zenéit Bluetooth-on keresztül okos-eszközeiről a Bionwell Vientian masszázsfotelben!

bionwell-vientian-masszazsfotel-bluetooth-hangszorok-zenelejatszo-rendszer

Hátmelegítési funkció - kellemes érzet, hatékonyabb masszázs!

Szénszálas távoli infravörös-sugárzással. A 40-50°C-ra melegedő hátfűtési funkció kellemesen felmelegít és csökkentheti a hátfájást. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely lehetővé teszi az energia felszívódását a sejtekben, aktiválja azokat, így serkentve az anyagcserét.

bionwell-vientian-masszazsfotel-hoterapia-hatfutes-funkcio

A masszázsfotel illeszkedik a különböző testmagasságokhoz

A lábtartó nyújtható (20 cm-el), a háttámla dönthető, ezáltal úgy állíthatja be, ahogy az Ön magasságához kényelmes (150-190 cm-ig). A háttámla és a lábtartó szinkronban működik.

nyujthato-labtarto-a303-vientian-bionwell-masszazsfotel

Intelligens hangvezérlés mikrofonnal - irányítsa a masszázsfotelt akár a hangja segítségével! (angol nyelven)

Még egyszerűbb, és komfortosabb vezérlést tesz lehetővé.

bionwell-vientian-masszazsfotel-hanvgezerles

Színes, esztétikus LED lámpa a karfában

Élvezze a tökéletes egyesülést a test és az elme között a színes neonfényben és lépjen be egy álomvilágba. A szobának is különleges megjelenést biztosít a masszázsfotelről áradó LED fény.

Közel tehető a falhoz - Zero Space funkció

A fotel úgy lett megtervezve, hogy szűk helyeken is elférjen. Elég 5 cm-re elhelyeznie a mögötte lévő fal előtt, így működés közben is elfér.

bionwell-vientian-masszazsfotel-zero-space-kozel-teheto-a-falhoz-5-cm

Csökkenti az izomfeszességet és az izommerevséget - nyújtó automata program

Csökkenti az izomfájdalmat és az izommerevséget (a Gua Sha módszerével), nyújtva és pihentetve a hátizmokat, ezáltal csökkentve a fáradtságot.

bionwell-vientian-masszazsfotel-testnyujtas-funkciobionwell-vientian-masszazsfotel-test-nyujtasa-4bionwell-vientian-masszazsfotel-test-nyujtasa-2

Zero Gravity pozíció - lazuljon el! Élje át a lebegés érzését!

A NASA technológiáját használva ez a pozíció csökkenti a testre nehezedő nyomást és ellazíthat. A pozíció pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ilyenkor a comb valamint a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, így teljes mértékben felszabadítja a testre, és a gerincre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a kikapcsolódást, feltöltődést, relaxációt.

bionwell-vientian-masszazsfotel-zero-gravity-pozicio

Mágnesterápia

Stimulálja a reflexpontokat a karon és a lábon. A mágneses terápia csökkentheti a koleszterinszintet, megszünteti a szabadgyökök felhalmozódását a testben, javíthatja a szervezet immunitását. A Nemzeti Infravörös és Ipari Elektromos Termékek Minőségellenőrzési és Felügyeleti Központjainak ellenőrzése alapján megállapítást nyert, hogy a mágneses intenzitás területe 73mT, a nemzeti védelmi szabványoknak megfelelően, amelynek hatóköre 40-110mT. (mT - millitesla)

LCD kijelzős vezérlő - szép és könnyű használni

A mikroszámítógépes chipvezérlés biztosítja a kiváló és stabil teljesítményt. A Bionwell Vientian masszázsfotel parancsközpontja részletes, sok információval rendelkezik, könnyedén forgatható, szép a kijelzője és lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget.

bionwell-vientian-masszazsfotel-lcd-konnyen-kezelheto-vezerlo

Szüneteltetheti is a masszázst, majd újraindíthatja

Közbejött valami, ami miatt szüneteltetné a masszázst? Ezt is megteheti. Ehhez nem kell lekapcsolni a Vientian masszázsfotelt. A szüneteltetés gombot megnyomva a masszázs megáll, és onnan tudja folytatni, ahol abbahagyta.

bionwell-vientian-masszazsfotel-funkciok

Egyéb információk
 • Kikapcsoláskor a masszázsfotel a masszázskezekkel együtt visszaáll eredeti állapotába.

 • Prémium minőségű anyagokból készült masszázsfotel.

Kiváló minőségű, szép kivitelű, strapabíró textilbőrből (PU) és poliamidból, PVC-ből, acélból, elektromos és elektronikus alkatrészekből készült masszázsfotel.
bionwell_vientian_masszazsfotel_premium_minosegu_anyagokbol_keszult

Ideális felhasználói testsúly: maximum 110 kg

Ideális felhasználói magasság: 150-190 cm

Bionwell Masszázstechnológia

Innovatív funkciójukkal a légszivattyúk szinkronban vagy folyamatosan működnek a légzsákok (24db) működéséhez szükséges motorerő biztosítása érdekében. Mind a relaxációs masszázs, mind a légzsákok erős nyomása pontos és egyedülálló, lehetővé téve a frissítő masszázs élvezetét. Általában a csigolyák fájdalma valamint az izmok befeszülése okozza a fájdalmat a derék és a hát területein is, valamint a nyaknál. A Bionwell masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiát alkalmazzák 3D-s detektálási funkcióval, amely az Ön magasságának megfelelően azonosítja a masszázspontokat. A Bionwell termékek orvosi vizsgálatok eredményeképpen feltárt előírásoknak megfelelően vannak gyártva.

bionwell_vientian_masszirozo_fotel_ergonomikus_kialakitas

Vigyázat! A hasonló tudású masszázsfoteleket akár több százezer forinttal magasabb áron próbálja értékesíteni több más piaci szereplő, akár 3D masszázsfotelként. Ez természetesen nem igaz - ez sajnos az érdeklődőik és a vásárlóik megtévesztése. Akár 650 e - 1.1M Ft közötti összegeket is elkérhetnek a Bionwell Vientian-hoz hasonló masszázsfotelekért (pl: C.s.da Bet..on.c II 95%-ban azonos, 1,1M Ft-ért)...Miért fizetne ennyit?

Méretek

- Nettó tömeg: 85 kg

- Bruttó tömeg: 97 kg

- Hosszúság: 128 cm (fektetve: 170 cm)

- Szélesség:   76 cm - 75 cm széles ajtón befér! - Ülőfelület: 51 cm széles!

- Magasság: 118 cm (fektetve: 84 cm)

bionwell-vientian-masszazsfotel-meretek

Műszaki adatok

Teljesítmény: 120W - hihetetlenül alacsony áramfogyasztás! Napi 1 óra használattal évi csupán körülbelül 1600 Ft-os (napi kb. 4,5 Ft) az áramköltség a rezsicsökkentett árral számolva!

Nettó tömeg/Bruttó tömeg: 83 kg / 102 kg

Névleges/merőleges feszültség: 220-240V~

Névleges frekvencia: 50Hz

Légnyomás: 0.02 - 0.028 MPa

Zajszint: max. 60dB

Készenléti állapot: 0.1-1W

Légzsákok száma: 24db

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I

Jótállás
3 év garanciát
biztosítunk Vientian masszázsfotelünkre!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év
: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: AKCIÓ!  bruttó 49.990,- Ft HELYETT mindössze 24.990 Ft! (= 5 év)
A kosárba tételnél, a garancia kiválasztásánál válassza a 3+2 év akciós csomagot!

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik! Használata egyszerű!

A Bionwell Vientian masszázsfotel egészségpénztári elszámolhatóságáról érdeklődjön egészségpénztáránál a vámtarifaszám alapján: 9019101000

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Vientian masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét, majd számítógépen ismét nyomja meg a kosárba gombot). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info@bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

 • Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt a "Dokumentumok" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben Vientian masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani! Vásárlóink körülbelül 70%-a előzetes próba nélkül vásárol tőlünk masszázsfotelt - nem csoda, hiszen weboldalunkon gyakorlatilag minden lényeges és fontos információ, kép, videó megtalálható a masszázsfotelekről. A döntéshez nem feltétlenül szükséges előzetes próba.

 • Mégis szeretné személyesen is kipróblálni masszázsfoteleinket? Semmi akadálya! Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet! A bemutatótermi próba ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettséggel!

  Egy masszázsfotel komoly vásárlási szándéka esetén pedig választhatja az otthoni ingyenes kipróbálási lehetőséget is - mellyel saját otthonában próbálhat ki egy masszázsfotelünket! Ez semmilyen kockázattal nem jár - vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Az otthoni próba nem “utazó bemutatóterem” jellegű értékesítést jelent, hanem megvásárlási döntés esetén a kiszállított, gyárilag csomagolt (original), új termék marad Önnél - elállás esetén pedig kollégáink elszállítják Öntől a masszázsfotelt.

  Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon! Kérdése van? Állunk rendelkezésére elérhetőségeinken! +36202124690; +36209368768; info@bionwell.hu 

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

x Vientian masszázsfotel (SL-A303) x

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: SL-A303
 • Elérhetőség: Előrendelés
 • 599.990 Ft
 • 499.990 Ft

 • Nettó ár: 393.693 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek

Kapcsolódó termékek

Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1)

Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1)

Bionwell Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1) Phoenix masszázsfotel akció! M&aa..

599.990 Ft 689.990 Ft Nettó ár: 472.433 Ft

x Montreal masszázsfotel (SL-A301) x

x Montreal masszázsfotel (SL-A301) x

NEM RENDELHETŐ, MÁR NEM FORGALMAZZUK.  Nézzen szét aktuális k&ia..

439.990 Ft Nettó ár: 346.449 Ft

Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2)

Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2)

Bionwell Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2) Tokyo masszázsfotel akció! M&a..

539.990 Ft 629.990 Ft Nettó ár: 425.189 Ft

Skyflow 4D masszázsfotel (SL-A3363S-5)

Skyflow 4D masszázsfotel (SL-A3363S-5)

Bionwell Skyflow 4D masszázsfotel (SL-A3363S-5) Masszírozó fotel a legm..

699.990 Ft Nettó ár: 551.173 Ft

Címkék: masszázsfotel, iRest, masszázs, relaxfotel

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg