NEM RENDELHETŐ, MÁR NEM FORGALMAZZUK. 

Nézzen szét aktuális kínálatunkban, kattintson! www.bionwell.hu/masszazsfotelek

Bionwell Montreal masszázsfotel (SL-A301)

Vigyázat! A hasonló tudású masszázsfoteleket akár több százezer Forinttal magasabb áron próbálja eladni több más masszázsfotel forgalmazó, 3D masszázsfotelként. Ez természetesen nem igaz - ez az érdeklődőik és a vásárlóik megtévesztése. Akár 6-700e Ft közötti összegeket is elkérhetnek a Bionwell Montreal-hoz hasonló masszázsfotelekért...

Frissítés 2023.04.11. az SL-A301-es iRest gyári kódú masszázsfotel még mindig elérhető és megvásárolható a G.rillasp.rt kínálatában, Mx8 masszázsfotel néven, 657.990 Ft-ért. Megvásárlását azért nem ajánljuk, mert az A301-es már nem a legkorszerűbb, egy 2019-es fejlesztésű masszázsfotel.

Funkciók, jellemzők

 Hát masszázsmódok (masszázskezek által)
 

Intelligens masszázskezek precíz masszázsa - a nyaktól a combközépig

Vertikálisan mozgó, négy kerék meghajtású, csendes, intelligens masszázskezek masszírozzák Önt, utánozva az emberi érintést, így biztosítva egy nagyszerű masszázst otthonában. Az intelligens masszázskezek az "SL" típusú sínen mozognak a háttámlában - mely illeszkedik a test görbéihez - folyamatosan mérik fel a hát görbületeit, így többdimenziós, sztereó masszázst nyújtanak.

Masszázstechnikák

Gyúrás/dagasztás (kneading), shiatsu (ujjnyomás), kopogás (knocking), érintés (tapping), érintés & gyúrás (kneading&tapping), préselés (squeezing) csapkodás (flapping), nyomás (pushing), fogás (holding), hintáztatás (swinging), csavarás (twisting).

bionwell-montreal-masszazsfotel-masszazstechnikakbionwell-montreal-masszazsfotel-masszazsmodokbionwell-montreal-masszázsfotel-masszazs

Hatékony és hatásos masszázst nyújtanak a nyaki-, a mellkasi- és az ágyéki csigolyák körül. Masszázsuk felfrissít,  csökkenti a fáradtságot és a fájdalmat, megnyugtat, és kilazítja a kötött izmokat.

Az érintés, a shiatsu és a kogogtató masszázsnál a masszázsgörgők szélessége három szinten állítható: széles, közepes és keskeny. A szélesség 6 és 21 cm között állítható, három lehetőséggel. 

Gőrgős talpmasszázsa (Thai Guasha) stimulálja a reflexpontokat, felfrissíti a talpat és a sarkat (mágnesterápiával)

Masszázsuk felfrissít, csökkenti a fáradtságérzetet és a fájdalmat, megnyugtat, és kilazítja a kötött izmokat.

Nyak-, váll-, hát és derék, valamint csípőmasszázs

Az masszázskezek 113 cm hosszan masszíroznak, mely lefedi az egész hátat. Figyelembe veszik az emberi test "S" alakú gerincgörbületét. A masszázs segít a gerinc relaxációjában, enyhíti a feszült izmokat. A masszázskezek fel-le mozognak a háton, a nyak, a váll (csuklyás izom), a hát és a derék körül. Az intenzitás (sebesség) szintén 3 szinten állítható: lassú, közepes, gyors masszázs - így különböző masszázsélményekben részesülhet.

Hatékony masszázs a nyakcsigolyák, a mellkasi csigolyák és az ágyékcsigolyák környékén. A hát egyenletes erejű masszázst kap, ezáltal felfrissít és csökkenti a fáradtságot.

Felsőtest manuális masszázsa - masszíroztassa magát ott, ahol Ön szeretné!

Fix területen, rögzített ponton, a teljes háton, a hát felső részén, a hát alsó részén, vagy egyszerre 5 db masszázsponton is átmasszírozhatja felsőtestét, mindegyik masszázstechnika sebessége három fokozatban állítható be. A rögzített pont és az 5 db masszázspont masszázsánál az intelligens masszázsgörgők automatikusan kitapogatják az Ön által beállítani kívánt masszázspontot.

bionwell-montreal-masszazsfotel-fix-pontos-felsotest-masszazs

Személyre szabott masszázs - a masszázsfotel alkalmazkodik a különböző testi adottságokhoz

A Montreal masszázsfotel azonosítja a vállmagasságot és a hátszélességet, így alkalmazkodik a különböző testi adottságokhoz, és minden felhasználója számára egyedi masszázst biztosít. A fotel olyan masszázsmechanizmussal lett megtervezve, amely lehetővé teszi a görgők intenzitásának és erősségének beállítását is.

bionwell-montreal-masszazsfotel-masszazs-funkciok
bionwell-montreal-masszazsfotel-masszazs-funkciok2

Testmasszázs (légpárnák által légnyomással)

Légpárnás testmasszázs - kényelem és ellazulás a vállaktól egészen a lábfejig!

A teljes test, a karok, és a láb légnyomásos nyomó masszázsa. Ellazít, felfrissít, feltölt energiával! A 3 különböző masszázs 3 különböző intenzitással állítható be, így változatossá tehetők. Válassza ki azt, amellyel épp a legkényelmesebb.

A felkar és az alkar légzsákos masszázsa

A Montreal masszázsfotel az emberi kar görbéjét követve a Yangchi és Quichi pontjait masszírozva teljes körű masszázst nyújt. A felfújt légzsákokból származó háromdimenziós kiegyensúlyozott összehúzódás-sorozat lazítja és felfrissíti a kart egészen a tenyérig.

A láb és a lábfej légpárnás masszázsa

A különféle formájú légzsákok teljes mértékben körülölelik a vádlit, a bokát, a sarkat, a lábfejet és az ujjakat. A szorítás, a szüneteltetés és légnyomáscsökkenés váltakozása a Xuanzhog és a Taixi akupontokat stimulálja, amely tökéletes kényelmet és harmóniát eredményez.

bionwell-montreal-masszazsfotel-labak-legparnas-masszazsa-labmasszazs

Masszázsinformációk

Hatféle automata masszázs funkció - csak 1 gombnyomás, és indulnak a programok!

Kényelmes, pihentető, energizáló, derék és fenékmasszázs, nyak és vállmasszázs és teljes testmasszázs. Válassza azt, amelyikre épp szüksége van, amelyre épp vágyik! Teljes testmasszázs, derék- és fenékmasszázs, masszázs fáradtságra, energiafröccs masszázs, nyak- és vállmasszázs, masszázs kifejezetten időseknek.

bionwell-montreal-masszazsfotel-automatikus-masszazsmodok

További funkciók

Zenelejátszó rendszer - hallgasson masszázs közben azt, amit szeretne!

Beépített 3D digital hangszórók a vállnál. Hallgassa kedvenc zenéit Bluetooth-on keresztül okos-eszközeiről a Bionwell Montreal masszázsfotelben!

bionwell-montreal-masszazsfotel-bluetooth-hangszorok-zenelejatszo-rendszer

Hátmelegítési funkció - kellemes érzet, hatékonyabb masszázs!

Szénszálas távoli infravörös-sugárzással. A 40-50°C-ra melegedő hátfűtési funkció kellemesen felmelegít és csökkentheti a hátfájást. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely lehetővé teszi az energia felszívódását a sejtekben, aktiválja azokat, így serkentve az anyagcserét.

bionwell-montreal-masszazsfotel-hatfutes

A masszázsfotel illeszkedik a különböző testmagasságokhoz

A lábtartó nyújtható, a háttámla dönthető, ezáltal úgy állíthatja be, ahogy az Ön magasságához kényelmes (150-190 cm-ig). A háttámla és a lábtartó szinkronban működik.

Közel tehető a falhoz

A fotel úgy lett megtervezve, hogy szűk helyeken is elférjen. Elég 20 cm-re elhelyeznie a mögötte lévő fal előtt, így működés közben is elfér.

Csökkenti az izomfeszességet és az izommerevséget

Csökkenti az izomfájdalmat és az izommerevséget (a Gua Sha módszerével), nyújtva és pihentetve a hátizmokat, ezáltal csökkentve a fáradtságot.

Zero Gravity pozíció - lazuljon el!

A masszázsfotel fekvő állapotában megtapasztalhatja a zero gravity pozíciót. A pozíció pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ilyenkor a comb valamint a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, így teljes mértékben felszabadítja a testre, és a gerincre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a kikapcsolódást.

zero-gravity-montreal-bionwell-masszazsfotel

Mágnesterápia

Stimulálja a reflexpontokat a karon és a lábon. A mágneses terápia csökkentheti a koleszterinszintet, megszünteti a szabadgyökök felhalmozódását a testben, javíthatja a szervezet immunitását. A Nemzeti Infravörös és Ipari Elektromos Termékek Minőségellenőrzési és Felügyeleti Központjainak ellenőrzése alapján megállapítást nyert, hogy a mágneses intenzitás területe 73mT, a nemzeti védelmi szabványoknak megfelelően, amelynek hatóköre 40-110mT. (mT - millitesla)

LCD kijelzős vezérlő - szép és könnyű használni

A mikroszámítógépes chipvezérlés biztosítja a kiváló és stabil teljesítményt. A Bionwell Montreal masszázsfotel parancsközpontja részletes, sok információval rendelkezik, könnyedén forgatható, szép a kijelzője és lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget.

bionwell-montreal-masszazsfotel-funkciok

Egyéb információk
 • Kikapcsoláskor a masszázsfotel a masszázskezekkel együtt visszaáll eredeti állapotába.

 • Fejpárna - szabadon fel-le mozgatható - az igényeknek megfelelően.

 • Prémium minőségű anyagokból készült masszázsfotel.

Bionwell Masszázstechnológia

Innovatív funkciójukkal a légszivattyúk szinkronban vagy folyamatosan működnek a légzsákok (24db) működéséhez szükséges motorerő biztosítása érdekében. Mind a relaxációs masszázs, mind a légzsákok erős nyomása pontos és egyedülálló, lehetővé téve a frissítő masszázs élvezetét. Általában a csigolyák fájdalma valamint az izmok befeszülése okozza a fájdalmat a derék és a hát területein is, valamint a nyaknál. A Bionwell masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiát alkalmazzák 3D-s detektálási funkcióval, amely az Ön magasságának megfelelően azonosítja a masszázspontokat. A Bionwell termékek orvosi vizsgálatok eredményeképpen feltárt előírásoknak megfelelően vannak gyártva.

Méretek

- Nettó tömeg: 85 kg

- Bruttó tömeg: 97 kg

- Hosszúság: 127 cm (fektetve: 187 cm)

- Szélesség:   75 cm (oldaltámlák nélkül: 51 cm)
75 cm széles ajtón már befér!

- Magasság: 120 cm (fektetve: 93/71 cm)

bionwell-montreal-masszazsfotel-meretek

Támogatott felhasználói testsúly: maximum 110 kg

Támogatott felhasználói magasság: 150-190 cm

Műszaki adatok

Teljesítmény: 115W

Nettó tömeg/Bruttó tömeg: 85 kg / 97 kg

Névleges/merőleges feszültség: 110-120V ~ 60Hz  220-240V~ 50Hz/60Hz

Névleges frekvencia: 50Hz

Légnyomás: 0.02 - 0.028 MPa

Zajszint: max. 60dB

Készenléti állapot: 0.1-1W

Légzsákok száma: 24db

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I

bionwell-montreal-masszazsfotel-tanusitvanyok

Teljes körű 3 év garancia!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: bruttó 49.990,- Ft (= 5 év)

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval küldjük Önnek!

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Montreal masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info [kukac] bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

 • Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt a "Letöltések" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben Montreal masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani!

 • Bármelyik masszázsfotelünket ingyenesen ki is próbálhatja bemutatótermünkben! Vagy válassza az ingyenes kipróbálási lehetőséget saját otthonában! Ez semmilyen kockázattal nem jár, vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon!

 • Minden kérdésére állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

x Montreal masszázsfotel (SL-A301) x

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: A301
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 439.990 Ft

 • Nettó ár: 346.449 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek

Kapcsolódó termékek

Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1)

Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1)

Bionwell Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1) Phoenix masszázsfotel akció! M&aa..

599.990 Ft 689.990 Ft Nettó ár: 472.433 Ft

Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2)

Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2)

Bionwell Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2) Tokyo masszázsfotel akció! M&a..

539.990 Ft 629.990 Ft Nettó ár: 425.189 Ft

x Vientian masszázsfotel (SL-A303) x

x Vientian masszázsfotel (SL-A303) x

Kifutott, nem rendelhető. 2023. 09.  Akutális masszázsfotelkínálat..

499.990 Ft 599.990 Ft Nettó ár: 393.693 Ft

Címkék: masszázsfotel, iRest, masszázs, relaxfotel

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg