Bionwell Kyoto masszázsfotel (SL-A229-2)

A magyar piac legjobb ára a teljes testmasszázsra képes, premium masszírozófotel kategóriában!

A masszázsfotelt készletről, raktárról
tudjuk szállítani az ország bármely pontjára
minden héten kedden és csütörtökön.
Megrendelés lehetséges itt a megrendelőfelületen
a rendelés leadásával, vagy a +36209368768 -as telefonszámon.

Hihetetlenül alacsony áramfogyasztású! Mindössze 120W = 0.12kWh.
Napi 1 óra használat költsége kb. 4.5 Ft (évi kb. 1600 Ft) a rezsicsökkentett árral számolva!

Elérhető színek: Bézs | Fekete

A Bionwell csapatának tapasztalatai a Kyoto masszázsfotel legfőbb jellemzőiről és előnyeiről:

 • Átlagos, vagy átlag alatti testmagasságú személyeknek ajánljuk: 115 kg testsúlyig, 150-180 cm testmagasságig ideális. Szélesebb csípővel és vállal rendelkezőknek is alkalmas lehet.

 • Erőteljes, nyers masszázsra képes a nyaktól a fenékizmokig végigvonulva. Az erős masszázst kedvelők kifejezetten szeretni fogják.

 • Megújult lábmasszázs: A vádli szorítómasszázsa, különösen a nyújtó programban egyedülállóan jó érzést ad, hatásos, és fájdalomcsökkentő, csökkenti a vádli nehézérzetét, fáradtságát. A talp innovatív görgős masszázsa még kifinomultabbá vált.

 • Rendkívül egyszerűen kezelhető az innovatív, érintőképernyős vezérlőn.

 • A magyar masszázsfotelpiac legjobb ára a teljes testmasszázsra (nyaktól a lábujjakig) képes, premium kategóriában! Ha professzionális masszírozófotelt vásárolna tapasztalt szakértőktől, számít az ár, de nem szeretne gyenge minőséget vásárolni, akkor jó helyen jár. Masszírozás, feszültségoldás, fájdalomcsökkentés és feltöltődés napi szinten tetőtől talpig, egy kivaló minőségű masszázsfotelben - a Bionwell Kyoto masszázsfotelben.

Figyelem! A hasonló tudású, szintén iRest gyártmányú masszázsfoteleket akár több százezer forinttal magasabb áron próbálja értékesíteni több más (főként budapesti és környéki) forgalmazó, akár 3D masszázsfotelként. Ez természetesen nem igaz - ez sajnos az érdeklődőik és a vásárlóik megtévesztése. Akár 590 e - 1.4M Ft közötti összegeket is elkérhetnek a Bionwell Kyoto-hoz hasonló masszírozó fotelekért. Miért fizetne ennyit ugyanazért a tudásért és minőségért?

Hát masszázsmódok (masszázskezek által) 

Intelligens masszázskezek precíz masszázsa - a nyaktól a combközépig

Az masszázsgörgők 135 cm hosszan masszíroznak, mely lefedi az egész hátat. Figyelembe veszik az emberi test "S" alakú gerincgörbületét. A masszázs segít a gerinc relaxációjában, enyhíti a feszült izmokat. A masszázskezek fel-le mozognak a háton, a váll (csuklyás izom), a hát és a derék körül.

bionwell-kyoto-masszazsfotel-irestsla229-135-cm-hosszu-masszazs-gorgo-sin

A hát egyenletes erejű masszázst kap, ezáltal felfrissíti Önt, jó érzést biztosít, kimasszírozza a fájó izomcsomókat, és csökkenti a fáradtságérzetet. Fel-le mozgó, négy kerék meghajtású, csendes, intelligens masszázsgörgők masszírozzák Önt, utánozva az emberi érintést, így biztosítva egy szakszerű és jóleső, valamint hatékony masszázst otthonában. Az intelligens masszázskezek az "SL" alakú sínen mozognak a háttámlában - mely illeszkedik a test és a hát görbületeihez - és többdimenziós (szélességben és mélységben is mozogva), sztereó masszázst nyújtanak - mely annyit jelent, hogy egyszerre akár több testrészünk is masszíroztatva lehet, mely egy teljesen egyedülálló élményt ad.

bionwell_kyoto_irestsla229_masszazsfotel_masszazs_melysege_6.5_cm
A masszázs mélysége akár 6.5 cm is lehet!

Hatékony és hatásos masszázst kaphatunk a gerinccsigolyák mentén. A Kyoto masszírozó szék masszázsa felfrissít,  csökkenti a fáradtságot és a fájdalmat, megnyugtat, és kilazítja a kötött izmokat.

Masszázstechnikák

Gyúrás/dagasztás (kneading), shiatsu (ujjnyomás), kopogás (knocking), ütögetés (tapping) és ütögetés-kopogtatás (knead&knock) szinkronban.

bionwell-kyoto-masszazsfotel-shiatsu-ujjnyomas-masszazsmodbionwell-kyoto-masszazsfotel-tapping-utogetes-masszazsmod
bionwell-kyoto-masszazsfotel-kneading-gyuromasszazsbionwell-kyoto-kneading-tapping-utogetes-gyuras-egyidejuleg-masszazsmod

bionwell-kyoto-masszazsfotel-masszazsmodokbionwell-kyoto-masszázsfotel-masszazsmüdszerek

Az ütögetés, a shiatsu és a kogogtató masszázsnál a masszázsgörgők szélessége három szinten állítható: széles, közepes és keskeny. A szélesség 6 és 21 cm között állítható, három lehetőséggel. 

bionwell-kyoto-masszazsfotel-masszazs-szelessege

A masszázsok sebessége 5 szinten állítható - lassabban egy erőteljesebb, mélyebb masszázs érhető el, gyorsabb fokozaton pedig egy relaxálóbb, lazítóbb masszázs.


bionwell-kyoto-masszazsfotel-irest-sla229-2-masszazs-funkciok

Váll (csuklyásizom), hát és derék, valamint csípőmasszázs

Manuális masszázs - masszíroztassa magát ott, ahol Ön szeretné!

Fix területen, rögzített ponton, a teljes háton, a hát felső részén, a hát alsó részén, és a teljes 135 cm hosszú területen a nyaktól a combokig átmasszíroztathatja testét.

 • Fáj a lapockája fölött a jobb oldalon? Esetleg a derekánál? Sokat ül, jól esne egy masszázs, mely kilazítja a fenékizmokat? Irányítsa oda a masszázsgörgőket, és gyúrja ki az izomcsomókat csak ezeken a pontokon! Vagy nyomkodja meg őket a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázsmóddal!

 • Relaxációs masszázsra vágyik? Masszíroztassa magát csupán légpárnákkal, melyek megnyugtatják, és felfrissítik! 
  Esetleg az ütögető masszázs sebességét a leggyorsabbra kapcsolva vibrációs masszázst kaphat, mely szintén nyugtató hatással bír.

 • Számos variációs lehetőség az Ön aktuális igényei szerint!
   

Személyre szabott masszázs - kényelmes masszázsfotel, mely alkalmazkodik a különböző testi adottságokhoz

A Kyoto masszázsfotel azonosítja a vállmagasságot és a hátszélességet, így alkalmazkodik a különböző testi adottságokhoz, és minden felhasználója számára egyedi masszázst biztosít.

 

Testmasszázs (légpárnák által légnyomással)

Légpárnás testmasszázs - kényelem és ellazulás a vállaktól egészen a lábfejig!

A karok, és a láb légnyomásos kompressziós masszázsa. Ellazít, felfrissít, feltölt energiával! A masszázs 5 különböző intenzitással állítható be, így változatossá tehetők. Válassza ki azt, amelyiket épp szeretné.
A vádli szorítómasszázsa, különösen a nyújtó programban egyedülállóan jó érzést ad, hatásos, és fájdalomcsökkentő!

bionwell-kyoto-irest-sla229-masszazsfotel-legparnas-vadlimasszazsbionwell-kyoto-irest-sla229-masszazsfotel-legparnas-alkar-tenyer-masszazs
bionwell_kyoto_masszazsfotel_irestsla229_legparnas_masszazs_karmasszazs_vallmasszazs_labmasszazs_vadlimasszazs2

A váll, az alkar és a tenyér légzsákos masszázsa

A Bionwell Kyoto masszírozó szék az emberi kar görbéjét követve a Y
angchi és Quichi pontjait masszírozva teljes körű masszázst nyújt. A felfújt légzsákokból származó háromdimenziós kiegyensúlyozott összehúzódás-sorozat lazítja és felfrissíti a vállat és a kart, egészen a tenyérig.
bionwell_kyoto_masszazsfotel_irestsla229_legparnas_masszazs_karmasszazs_vallmasszazs_labmasszazs_vadlimasszazs

A talp görgős és a lábfej légpárnás masszázsa

A különféle formájú légzsákok teljes mértékben körülölelik a vádlit és a lábfejet. A szorítás, a szüneteltetés és légnyomáscsökkenés váltakozása a Xuanzhog és a Taixi akupontokat stimulálja, amely kényelmet és harmóniát eredményez. A vádlit jól megszorítja, aztán ellazítja. A lábak kompressziós nyomást kapnak, mely csökkentheti a fájdalmakat, a lábfeszülést, és felfrissíti a lábakat.

bionwell-kyoto-masszazsfotel-irest-sla229-labak-legparnas-masszazsa-labmasszazs

Megújult, kifinomult görgős talpmasszázs (Thai Gua Sha talpmasszázs) gyengébb, közepes vagy erős intenzitással - felfrissíti a talpat, csökkenti a fájdalmát és a fáradtságérzetét.

.bionwell-kyoto-irest-sla229-masszazsfotel-talpmasszazs

Masszázsinformációk

8 db külöböző automata masszázs funkció - csak 1 gombnyomás, és indulnak a programok!

 • Gyorsmasszázs: A masszázsmódok gyors megtapasztalása, ha kevés időnk van.

 • Komfort masszázs: Egy igazán komfortos masszázsélmény.

 • Relaxációs masszázs: Gyengédebb, de mély masszázs, mely csökkenti a test fáradtságérzetét, és megnyugvást ad.

 • Teljes test masszázsa: Mélymasszázs, mely serkenti a test vitalitását.

 • Nyak-váll masszázs: Csökkenti az ezeken a területeken fellépő fájdalmakat, és fáradtságérzetet.
  bionwell-kyoto-masszazsfotel-nyakmasszazs-gorgokkelbionwell-kyoto-masszazsfotel-vallmasszazs

 • Hát- és derékmasszázs: Csökkenti az ezeken a területeken fellépő fájdalmakat, és fáradtságérzetet.
  bionwell-kyoto-masszazsfotel-hat-es-derek-masszazs

 • Nyújtó masszázs: A lábak és a derék nyújtására alkalmas masszázs, melyet a masszázsfotel úgy ér el, hogy a lábtartót és a háttámlát mozgatja (süllyeszti és emeli). Csökkenti a lábak és a hát fájdalmait, és serkenti a vitalitásukat. Kategóriájában a Kyoto masszázsfotel láb- és hátnyújtása előkelő, az átlagnál hatásosabb!

  bionwell_kyoto_masszazsfotel_irestsla229_hatnyujtas

 • Regeneráló masszázs: A test igénybevétele (fizikai munka / sport) után csökkenti a fájdalmakat, a test fáradtságérzetét. 

Fizioterápia a masszázsok közben, 12 ponton

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia

FENGCHI pont - Segíti a máj munkáját, méregtelenítő hatása van; ajánlott fejfájásra és a fogak egészségének megőrzéséért.

JIANJING pont - Enyhíti a nyaki spondylosist (nyaki csigolyabántalom) és a merev nyak fájdalmát.

TIANZONG pont - Enyhítheti a glenohumerális periarthritis (befagyott váll szindróma) fájdalmát valamint a kar fájdalmát. XINSHU pont Megakadályozza a mellkasi vérbőséget, megnyugtatja az idegeket, támogatja a szívet.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-1bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-2

GANSHU pont - Megnyugtatja a májat és az epét, szabályozza és erősíti a látást, támogatja a májat. SHENGSHU pont Segít a vízmegtartásban.

NEIGUAN pont - Megkönnyíti az elmét és enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-3bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-4

SANLI pont a kézen - Tisztítja a szívet és javítja a látást, rendbe hozza a gyomrot, a vállakat és a karokat, a dyspepsia-t (emésztési zavar), a szájüregi fekélyeket, a fogfájás, a megfázást és az emésztőrendszeri rendellenességet.

SANLI pont a lábon - Erősíti a lépet és a gyomrot, segít hepatitis, a bélgyulladás, hörghurutot, nefritis (vesegyulladás) elleni küzdelemben.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-5bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-6

TAIXI pont - Erősíti a derekat, hatásos vesegyulladás, hólyaggyulladás, tüdőtágulás ellen.

KUNLUN pont - Nyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, alkalmas az isiász szindróma (ülőideg-zsába), a térd ízületi gyulladásának, a bokarándulás fájdalmának enyhítésére.

YONGQUAN pont - Megnyugtatja a májat, hasznos álmatlanság ellen, idegei alapú fejfájás ellen, myocarditis (szívizomgyulladás) enyhítésére.

További funkciók

Hátmelegítési funkció - kellemes érzet, hatékonyabb masszázs!

Szénszálas távoli infravörös-sugárzással. A 40-50°C-ra melegedő hátfűtési funkció kellemesen felmelegít és csökkentheti a hátfájást. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely lehetővé teszi az energia felszívódását a sejtekben, aktiválja azokat, így serkentve az anyagcserét.

bionwell-kyoto-irest-sla229-masszazsfotel-hoterapia-hatfutes-funkcio

Zenelejátszó rendszer - hallgasson masszázs közben azt, amit szeretne!

Beépített 3D digital hangszórók a vállnál. Hallgassa kedvenc zenéit Bluetooth-on keresztül okos-eszközeiről a Bionwell Kyoto masszázs székben!

bionwell_kyoto_a229_masszazsfotel_irestsla229_bluetooth_zenehallgatas

Illeszkedik a különböző testmagasságokhoz - kényelmes masszázsfotel különböző testméretekhez is

A lábtartó nyújtható (16 cm-el), a háttámla dönthető, ezáltal úgy állíthatja be, ahogy az Ön magasságához kényelmes (150-190 cm-ig).

bionwell_kyoto_irestsla229_masszazsfotel_nyujthato_labtarto

Intelligens hangvezérlés mikrofonnal - irányítsa a Kyoto masszírozó fotelt akár a hangja segítségével! (angol nyelven)

Még egyszerűbb, és komfortosabb vezérlést tesz lehetővé.

bionwell_kyoto_masszazsfotel_irestsla229_hangvezerles_holgybionwell_kyoto_irestsla229_masszazsfotel_hangvezerles

Közel tehető a falhoz - Zero Space funkció

A fotel úgy lett megtervezve, hogy szűk helyeken is elférjen. Elég 8 cm-re elhelyeznie a mögötte lévő fal előtt, így működés közben is elfér.

bionwell-kyoto-masszazsfotel-zero-space-kozel-teheto-a-falhoz-5-cm

Csökkenti az izomfeszességet és az izommerevséget - nyújtó automata program

Csökkenti az izomfájdalmat és az izommerevséget (a Gua Sha módszerével), nyújtva és pihentetve a derék-láb- és hátizmokat, ezáltal csökkentve a fáradtságot.

bionwell-kyoto-masszazsfotel-testnyujtas-funkciobionwell-kyoto-masszazsfotel-test-nyujtasa-4

Zero Gravity pozíció - lazuljon el! Élje át a lebegés érzését!

A NASA technológiáját használva ez a pozíció csökkenti a testre nehezedő nyomást és ellazíthat. A pozíció pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ilyenkor a comb valamint a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, így teljes mértékben felszabadítja a testre, és a gerincre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a kikapcsolódást, feltöltődést, relaxációt.

/bionwell_kyoto_irestsla229_masszazsfotel_zero_gravitybionwell_kyoto_a229_masszazsfotel_irestsla229_zero_gravity

LCD kijelzős, érintőképernyős tabletvezérlő - szép és rendkívül könnyű használni

A mikroszámítógépes chipvezérlés biztosítja a kiváló és stabil teljesítményt. A Bionwell Kyoto masszírizó szék parancsközpontja részletes, sok információval rendelkezik, könnyedén forgatható, szép a kijelzője és lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget.

bionwell_kyoto_a229_masszazsfotel_irestsla229_erintokepernyos_tablet_vezerlo

Szüneteltetheti is a masszázst, majd újraindíthatja

Közbejött valami, ami miatt szüneteltetné a masszázst? Ezt is megteheti. Ehhez nem kell lekapcsolni a Kyoto masszázsfotelt. A szüneteltetés gombot megnyomva a masszázs megáll, és onnan tudja folytatni, ahol abbahagyta.

Nem csak emeléssel mozgatható - kerekeken tud gördülni

A masszázsfotel mozgatása beépített kerekei segítségével is lehetséges.

bionwell_kyoto_a229_masszazsfotel_irestsla229_kerekei_segitsegevel_gurithato_mozgathato

Egyéb információk

Prémium minőségű anyagokból készült, kényelmes masszázsfotel.

Kiváló minőségű, szép kivitelű, strapabíró textilbőrből (PU) és poliamidból, PVC-ből, acélból, elektromos és elektronikus alkatrészekből készült elektromos masszázsfotel. Hímzett futófelületű gyémánt textilbőr (PU) textúra, gyönyörű kivitellel. Nagy rugalmasságú párna, ökológiai technológiával készült, nyomáscsökkentett, "mágikus" pamuttal, mely puha, és illeszkedik a bőrhöz. Lélegző anyag, mely taszítja a nedvességet, és az atkákat. Környezetvédelem szempontokat is figyelembe véve, ökológiai, szálas textílbőrből készült kényelmes masszírozó fotel, mely finom tapintású, kopás- és töredezésálló, nyomásálló. 200.000 alkalommal tesztelve, repedés nélkül. 

/bionwell_kyoto_a229_masszazsfotel_irestsla229_kivalominosegutextilbor_minbionwell_kyoto_a229_masszazsfotel_irestsla229_kivalominosegutextilbor2_min

Ideális felhasználói testsúly: maximum 115 kg

Ideális felhasználói magasság: 150-180 cm, de akár 187 cm testmagasságig is kényelmesen használható. Szélesebb csípővel és vállal rendelkezőknek is ideális lehet.

Méretek

- Nettó tömeg: 74 kg

- Bruttó tömeg: 89 kg

- Hosszúság: 142 cm (fektetve: 170 cm)

- Szélesség:   75 cm - ilyen széles ajtón befér! - Ülőfelület: 51 cm széles!

- Magasság: 112 cm (fektetve: 75 cm)

bionwell_kyoto_irestsla229_masszazsfotel_meretek

Műszaki adatok

Teljesítmény: 90W - hihetetlenül alacsony áramfogyasztás! Napi 1 óra használattal évi csupán körülbelül 1200 Ft-os (napi kb. 3.4 Ft) az áramköltség a rezsicsökkentett árral számolva!

Névleges/merőleges feszültség: 220-240V~

Névleges frekvencia: 50Hz

Légnyomás: 0.02 - 0.028 MPa

Zajszint: max. 60dB

Készenléti állapot: 0.1-1W

Légzsákok száma: 24db

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I

Jótállás
3 év garanciát
biztosítunk Kyoto masszázsfotelünkre!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év
: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: AKCIÓ!  bruttó 49.990,- Ft HELYETT mindössze 24.990 Ft! (= 5 év)
A kosárba tételnél, a garancia kiválasztásánál válassza a 3+2 év akciós csomagot!

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik! Használata egyszerű!

A Bionwell Kyoto masszázsfotel egészségpénztári elszámolhatóságáról érdeklődjön egészségpénztáránál a vámtarifaszám alapján: 9019101000

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Kyoto masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét, majd számítógépen ismét nyomja meg a kosárba gombot). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info@bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszírozó fotelt válassza? Segítünk a döntésében!

 • Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt a "Dokumentumok" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben Kyoto masszírozó székönket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani! Vásárlóink körülbelül 70%-a előzetes próba nélkül vásárol tőlünk masszázsfotelt - nem csoda, hiszen weboldalunkon gyakorlatilag minden lényeges és fontos információ, kép, videó megtalálható a masszázsfotelekről. A döntéshez nem feltétlenül szükséges előzetes próba.

 • Mégis szeretné személyesen is kipróblálni masszázsfoteleinket? Semmi akadálya! Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet! A bemutatótermi próba ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettséggel!

  Egy masszázsfotel komoly vásárlási szándéka esetén pedig választhatja az otthoni ingyenes kipróbálási lehetőséget is - mellyel saját otthonában próbálhat ki egy masszázsfotelünket! Ez semmilyen kockázattal nem jár - vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Az otthoni próba nem “utazó bemutatóterem” jellegű értékesítést jelent, hanem megvásárlási döntés esetén a kiszállított, gyárilag csomagolt (original), új termék marad Önnél - elállás esetén pedig kollégáink elszállítják Öntől a masszázsfotelt.

  Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon! Kérdése van? Állunk rendelkezésére elérhetőségeinken! +36202124690; +36209368768; info@bionwell.hu 

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Kyoto masszázsfotel (SL-A229-2)

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: SL-A229-2
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 499.990 Ft

 • Nettó ár: 393.693 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1)

Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1)

Bionwell Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1) Phoenix masszázsfotel akció! M&aa..

599.990 Ft 689.990 Ft Nettó ár: 472.433 Ft

Brisbane masszázsfotel (SL-A158)

Brisbane masszázsfotel (SL-A158)

Bionwell Brisbane masszázsfotel (SL-A158) Brisbane masszázsfotel akció!..

359.990 Ft 399.990 Ft Nettó ár: 283.457 Ft

Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2)

Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2)

Bionwell Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2) Tokyo masszázsfotel akció! M&a..

539.990 Ft 629.990 Ft Nettó ár: 425.189 Ft

Címkék: masszázsfotel, iRest, masszázs, relaxfotel

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg