Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel (SL-A520-2)

Legújabb masszázsfotelünk rendkívüli bevezető áron, 699.990 Ft-ért!

Masszírozó fotel a legmodernebb, dual core technológiával!

A masszázsfotelt készletről, raktárról tudjuk szállítani
az ország bármely pontjára minden héten kedden és csütörtökön.
Megrendelés lehetséges itt a megrendelőfelületen a rendelés leadásával,
vagy a +36209368768 / +36202124690 telefonszámon.

Hihetetlenül alacsony áramfogyasztású! Mindössze 150W = 0.15kWh.

Elérhető színek: Bézs | Sötétbarna-bézs | Grafitszürke

Vigyázat! A hasonló műszaki tudású masszázsfoteleket több százezer forinttal magasabb áron próbálja értékesíteni néhány hazai forgalmazó. Akár 1.3 - 1.5M Ft-ot is elkérhetnek a Bionwell Balance DC. 4D-hez hasonló masszírozó fotelekért. Miért fizetne ennyit ugyanazért a tudásért és minőségért? A magyar masszázsfotelpiacon a komoly forgalmazók masszírozó székei 30-80%-ban ugyanúgy az iRest gyártól jönnek, (ahonnan a Bionwell masszázsfotelei) más fantázianeveken, kisebb design eltéréssel, kategóriánként minimális pro-kontra tudásbeli különbséggel.

Mik Balance D.C 4D masszázsfotelünk legfőbb jellemzői és előnyei? A Bionwell csapatának tapasztalatai:

 • Vadonatúj dual core technológia! A Balance DC. 4D masszázsfotel 2 db masszázsmechanizmussal lett felszerelve, így szinkronban élvezhetjük a nyaktól a derékig tartó, és a fenéktől egészen a combokig (ritka a masszázsfotelek között!) tartó masszázst - a masszázsidő így lecsökkenthető, időhiánnyal küzdőknek ideális választás - emellett a legtöbb masszázsfotel egymagos görgőmechanizmusához képest a Balance DC. 4D egy egyedi, új élményt kínál.

 • Az ebben a kategóriában rendkívül ritkának számító zárt lábrésznek köszönhetően a lábfej és a lábujjak komplexebb masszázst kapnak.

 • A talp masszázsa a legjobb, amit valaha tapasztaltunk.

 • A komoly masszázsfotelekben eddig is elérhető Bluetooth zenehallgatási lehetőség mellett a Balance DC. 4D masszázsfotel már relaxációs háttérzenével is rendelkezik, tehát anélkül is élvezhetjük a zenés masszázst, hogy csatlakoznunk kellene a géphez a telefonunkkal - persze csak amennyiben szeretnénk. A funkció be/kikapcsolható.

 • Akár az átlagnál magasabb személyek is használhatják: 110 kg testsúlyig, 160-187 cm testmagasságig ideális, de akár 195 cm testmagasságig is használható.

4D intelligens masszázs-technológia - Mi is ez tulajdonképpen? Miben jobb, mint a

- a 3D
- a 2D?

Röviden és tömören: a 4D egy még fejlettebb technológiával rendelkező masszázsfotel, és és még jobb funkciókkal van felszerelve.

 1. Az elnevezés egyedi, mi alkottuk, mert a masszázsfotelekeket kategorizálni szükséges, egymástól való elkülönítésük tudás szerint szükségszerű - emellett sajnos fontossá vált amiatt is, mert vannak forgalmazók Magyarországon, akik etikátlan, a versenyt befolyásoló, valótlanságokat állító szövegeket és eszközöket vetnek be a saját eladási mennyiségük fellendítése érdekében - átverve ezzel saját vásárlóikat, megtévesztve a gyanútlan, jóhiszemű érdeklődőket.

 2. A 4D masszázsfoteleink masszázsgörgőinek kialakítása még kifinomultabb, az emberi érintéshez még inkább hasonló masszázst kaphatunk általuk. Ezek a masszázsfotelek rengeteget tudnak, és funkcióik a széleskörűek

 3. A masszázs még személyre szabhatóbb - a test feltérképezése és a masszázs 4D masszírozó foteleink esetében még precízebb, a masszázsfotel hosszabban elemzi a felhasználó testparamétereit.

 4. A 3D masszázsfotelek egy fokkal kevesebb tudásúak, mint a 4D masszázsfotelek. A 2D masszírozó fotelek pedig egy konstasabb erősségű masszázzsal dolgoznak, a masszázs erőssége nem állítható manuálisan (gombokkal), hanem a fotel dőlésszögének állításával (hátradöntve erősebb, felülve gyengébb) és a párnázottsággal (párnák nélkül erősebb) tudjuk szabályozni a masszázs erősségét.

A 4D, és a 3D masszázs egyaránt egy fizikai értelemben vett 3 dimenziós masszázst jelent. Fel-le és oldalirányban, emellett mélységben, előre kinyúlva és hátra húzódva is dolgoznak a masszázsgörgők. Mélyebben az izmokba tudnak hatolni, akár 12 cm mélységig. Ez azt jelenti, hogy

 • Egy mélyebb masszázs érhető el (oldva a mélyebben lévő fájdalmakat is - A mélymasszázs által a Balance DC. 4D shiatsu masszázsfotel még jobban fel tudja lazítani a kötött izmokat, akár a mélyebben fekvő rétegeket (fascia) is, oldva a feszültséget, a fájdalmat, csökkentve a stresszt. Még hatékonyabb masszázs elérhető általa - a masszázsgörgők a mélyen fekvő izomszöveteket is elérik, mely lehetővé teszi még a legmakacsabb, görcsös izmok fellazítását is. A masszázkezek még mélyebbre tudnak hatolni, - az akár 10.5 cm-es mélységig, akár 78 fokos szögben kinyúló masszázskarok segítségével igazi mélymasszázs érhető el - mely a mélyen lévő fájdalmakat is képes csökkenteni.

 • Még erősebb, vagy gyengédebb masszázs is elérhető, köszönhetően annak, hogy a masszázsgörgők esetében még nagyobb illetve alacsonyabb lehet a kifejthető nyomás - a görgők mélységének (erősségének) beállításával.

 • Ami viszont a legfontosabb: a görgős masszázs erőssége több (5) szinten beállítható (nem csak a párnázottsággal és a háttámla dőlésszögének állításával szabályozható) - ezeknek a masszázsfoteleknek ez a legfőbb ismérve.

Vigyázat! Hiába hirdetnek 3D/4D masszázsfotelként 2D masszírozó foteleket; ha nem állítható a görgős masszázs erőssége, az nem 3D/4D masszázsfotel! 

A Balance DC. 4D elektromos masszírozó fotel egy rendkívül kifinomult és a testfelületet és a gerincoszlopot lekövető intelligens görgőmechanikával rendelkezik. A paraspinális izmok hatékony masszázsával növelhető az izomtónus, és a testtartás is javítható. Az intelligens masszázskezek csendesen mozognak, és automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat és görbületeket. Ez alapján állítják be a masszázspontokat és a masszázskezek távolságát (ezek egyébként manuálisan is beállíthatók igény szerint). Ezáltal egy egyedi, precíz, manuálisan beállítva pedig teljesen személyre szabható masszázst kaphatunk! A masszázsgörgők a felmért testvonalak alapján állítják be a masszázspontokat. Ezáltal egy erős és precíz masszázst kapunk - a görgők sebességét (5 szinten) és szélességét (5 szinten), valamint a 4D masszázs erősségét (5 szinten) is állíthatjuk.

Funkciók, jellemzők

Hát masszázsmódok (masszázsgörgők által)

L-shape technológia - 133.5 cm hosszan masszíroz a nyaktól egészen a fenékizmok alsó részéig!

A masszázsfotel egy új, speciális osztott sín technológiával működik, mely lehetővé teszi, hogy 133.5 cm hosszan masszírozzon. Illeszkedik a test vonalaihoz!

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel L-shape technológia

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel dual core mechanizmusIntelligens masszázskezek - professzionális, egyedi masszázs

- Az intelligens masszázskezek  hasonlóan masszírozzák Önt, mintha egy professzionális masszázsterapeutánál lenne. Automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testet (testmagasság, vállpozíció, hátanalízis), ez alapján állítják be a masszázspontokat, és a masszázskezek távolságát - így Ön egy személyre szabott masszázst kap.

BIonwell Balance DC. 4D masszázsfotel testanalízis és testfelmérés

A masszázgörgők egy új technológiával lettek megalkotva. Az új szerkezet rugalmas és flexibilis, intelligens módon tudja hozzáigazítani a masszázs intenzitását az emberi test különböző részeinek görbéihez. Emellett a görgők, mivel rugalmasabbak (köszönhetően a mögöttük lévő légpárnáknak), hatékonyabban végzik az olyan masszázstechnikákat, mint az ujjnyomás (shiatsu) és az akupresszúrás nyomómasszázs, illetve a gyúrómasszázs (kneading). Jobban ki tudnak nyúlni a fotelből, és elérik a mélyebben fájó izmokat is, és enyhíthetik ezeket a fájdalmakat is (a masszázs mélysége akár 10.5 cm is lehet!). Hatékony masszázst végeznek a gerinccsigolyák körül. A Balance DC. 4D masszázsfotel felfrissít, csökkenti a fájdalmat, enyhül a fáradtságérzetünk.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel mélymasszázs

​​​​​​Függőleges irányban mozgó, négy kerék meghajtású, csendes, intelligens masszázskezek végzik a teljes hát masszázsát (nyak, csuklyásizom (váll), hát, derék). Akár 5 db szélességi és 5 db különböző sebességi beállítási lehetőséggel masszíroztathatjuk magunkat - így gyakorlatilag minden felhasználó igényének valamint hát- és vállszélességének megfelelő masszírozásra képes a Balance DC. 4D masszázsfotel. A masszírozó görgők 133.5 cm hosszan és 3-21 cm közötti szélességi tartományban masszíroznak, mely lefedi az egész hátat.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel - állítható masszázs szélességBionwell Balance DC. 4D masszázsfotel - állítható masszázs szélesség 2

A masszázs-sín S alakja illeszkedik a hát S alakú görbéjéhez, a fotel kiképzése ergonómikus.

Innováció! Ebben a kategóriában egyedülállóan,
11 féle masszázsmódszerrel masszíroz!

- Gyúrás (Kneading)

- Ütögetés (Tapping) 2 féle módon

- Egyidejű gyúrás és ütögetés (Knead and tap)

- Ujjnyomás (Shiatsu) 2 féle módon

- Kopogás (Knocking)

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel shiatsu ujjnyomás masszázsBionwell Balance DC. 4D masszázsfotel ütögető tapping masszázsBionwell Balance DC. 4D masszázsfotel gyúrómasszázs kneadingBionwell Balance DC. 4D masszázsfotel gyúró és ütögető masszázs szinkronban

Mélymasszázs a mélyebben lévő fájdalmak, izomcsomók, letapadások feloldásához (10.5 cm mélységben kinyúló görgőkkel)

- Ütögető masszázs

- Gyúrómasszázs

- Egyidejű gyúrás és ütögetés

- Ujjnyomásos (Shiatsu) masszázs

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel masszázsmódszerekBionwell Balance DC. 4D masszázsfotel masszázsmódszerek 2

Manuális masszázs - állítson be pont olyan masszázst, melyet Ön szeret

A felsőtest masszírozása választható fix ponton, testrészenként, a teljes háton; a hát felső részén; és a hát alsó részén is - mindegyik 11 különböző masszázsmódszerrel (gyúrás, ütögetés, shiatsu, 4D stb.) és akár 5 különböző sebességgel és 5 különböző szélességgel - így a legkülönfélébb felhasználói igényeknek is megfelelhet. A fix pontos és a testrészenkénti masszázsnál a masszázskezeket fel-le irányítva pontosan beállítható a masszázs helye. A masszázsoknál a masszázs intenzitása (erőssége) is beállítható (5 szinten)!

 • Fáj a lapockája fölött a jobb oldalon? Esetleg a derekánál? Sokat ül, jól esne egy masszázs, mely kilazítja a fenékizmokat? Irányítsa oda a masszázsgörgőket, és gyúrja ki az izomcsomókat csak ezeken a pontokon! Vagy nyomkodja meg őket a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázsmóddal!

 • Relaxációs masszázsra vágyik? Masszíroztassa magát csupán légpárnákkal, melyek megnyugtatják, és felfrissítik! Esetleg az ütögető masszázs sebességét a leggyorsabbra kapcsolva vibrációs masszázst kaphat, mely szintén nyugtató hatással bír.

 • Számos variációs lehetőség az Ön aktuális igényei szerint!

Megújult görgős talpmasszázs - a legjobb masszázsfotel nyújtotta talpmasszzázs amit valaha tapasztaltunk

A görgőmechanika masszázsa felfrissíti a fáradt talpakat. Az erőssége 3 fokozatban állítható, így aktuális igényei szerinti masszázst kaphat - a funkció ki is kapcsolható. 

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel görgős talpmasszázs

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotelt talpmasszázs

Hátnyújtás - A masszírozó szék egyes automata masszázsok során megnyújtja a befeszült, fáradt hátizmokat, egyenesíti a gerincet, oldja a feszültséget a hátban.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel testnyújtás hátnyújtás

Testmasszázs légpárnák által kompressziós masszázzsal

Légpárnás testmasszázs - élvezze a légpárnák egyedülálló masszázsát már 5 intenzitási szinten

A légpárnák körülölelik a vállat és a karokat, és a nyomó-szünetelő-kiengedő művelet hármas kombinációnak köszönhetően egy olyan masszázsban részesítik Önt, mely oldja a feszültséget, megszabadít a fáradtságtól, ellazít, és felfrisssít.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel légpárnás masszázs kompressziós masszázs

Lábmasszázs-élmény - a vádli masszázsa légpárnákkal + már a labfej és a labujjak masszázsa is - köszönhetően a zárt lábrésznek

Légpárnás vádlimasszázs - 5 szinten állitható, összeszorító-elengedő mozgás. A különböző méretű légpárnák teljesen körbeveszik a vádlit, a bokát, a lábfejet és a lábujjakat. Ez egy frissítő és feszültségoldó, izomlazító lábmasszázst eredményez. Csökkentheti a vádli nehézérzetét, fáradtságát és fájdalmát.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel - zárt lábrész

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel vádligyúrás

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel légpárnás vádli masszázsBionwell Balance DC. 4D masszázsfotel légpárnás alkarmasszázs

Frissítő karmasszázs a válltól a tenyérig

Az emberi kar görbülete alapján, teljes körű karmasszázs a válltól az ujjbegyekig - 5 erősségi szinten. A felfújt légpárnákból származó háromdimenziós, kiegyensúlyozott összehúzódás lazítja és felfrissíti a karjait, egészen a tenyérig.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel légpárnás masszázsPlusz funkció az a shiatsu tenyérmasszázs, mely során a "tüskeszerű" kiemelkedések (salient/mastoid tenyérmasszázs) a tenyeret és a kézfejet stimulálák, így a Yuji akupontot és a kéz Laogong pontját, valamint a kéz reflexpontjait is. Ez a módszer még kellemesebb és komplexebb masszázsélményt nyújt, és még inkább serkenti a vérkeringést is ezen a területen.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel mastoid salient tenyérmasszázs

Mágnesterápia - segíti szervezetünk normális, egészségesebb működését (nem kikapcsolható funkció - pacemaker esetén nem engedélyezett)

A tenyérnél elhelyezett természetes mágnesek mágnesterápiát nyújtanak. A mágnesterápia természetes módon segíti szervezetünk energetikai rendszerét, a legkisebb egységének, a sejteknek jobb hatásfokon történő működését elősegítve. A sejtnek energiára van szüksége, melyet az anyagcserén keresztül önmaga állít elő, ehhez viszont tápanyag és oxigén kell. Ezeknek az anyagoknak a felvételét és a salakanyagok kiválasztását az elektromágneses energia irányítja. Ha a sejtben energiahiány lép fel, az először a funkciókat érinti, majd ennek az állapotnak a tartós fennmaradása esetén sejtkárosodás következhet be. Az elektromágneses kezelések során a molekuláris rendszerek töltésére hathatunk, oly módon, hogy az elektronpályák energetikai változását idézzük elő. Így a testünk valamennyi sejtjére hatással lehetünk lerövidítve a sebgyógyulást, intenzívebb vérkeringést biztosítva egészen a hajszálerekig, növelve a szöveti oxigenizációt - mindezekkel szervezetünk normális, egészségesebb működését segíthetjük.

- Masszázsinformációk -

Automata masszázsprogramok - 18 db!

 • Relaxációs program (Total relax): Erős nyomómasszázs a nyak-váll-hát-derék-láb területén gyúró-nyomkodó-shiatsu ujjnyomásos masszásmódokkal. Csökkenti a fáradtságérzetet, könnyebb ellazulás érhető el általa.

 • Kínai masszázs (hát-derék) program (Chinese massage): Tradicinonális kínai masszázs, érintve a derekat, a hátat, serkentve a vérkeringést ezeken a területeken. Az izomcsomók, blokkok oldódnak. 

 • Izomlazító program (Relieve Muscle): Erős gyúrómasszázs a nyak-váll-hát-derék-láb területén gyúró-nyomkodó-shiatsu ujjnyomásos masszásmódokkal. Csökkenti a fáradtságérzetet, oldja az izomcsomókat.

 • „Kerüljön egyensúlyba” program (Body Balance): Légpárnás masszázskombináció a test ellazítására. A vérkeringés fokozódik. Az izmok fáradtsága csökken

 • Thai masszázs program (Thai massage): Légpárnák szorítják le a karokat, a vállat és a lábat, a görgők pedig a háttámlából kinyomják a hátat - nyújtják azt.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel - hátnyújtásBionwell Balance DC. 4D masszázsfotel - lábnyújtás

 • Nyak-váll fókuszú masszázs (Neck & shoulder care): Nyújtó és gyúró technikákkal csökkenti a váll- a csuklyásizom, a nyak és a hát felső részének merevségét, fájdalmát.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel - nyakmasszázsBionwell Balance DC. 4D masszázsfotel - vállmasszázs és csuklyásizom masszázs

 • Derék program (Spine Traction): Gyúró, nyomó masszázs a derék területén, hőterápiával támogatva. Csökkentheti a derék fájdalmát. 

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel - hátmasszázs és derékmasszázs

 • „Teljes élvezet” masszázs (Superior Enjoyable): Légpárnás masszázs – görgős talpmasszázzsal és vádligyúrással.

 • Testnyújtó masszázs (Full body stretch): Nyomó- és gyúró masszázs, shiatsu ujjnyomásos masszázs. Légpárnák szorítják le a karokat, a vállat és a lábat, a görgők pedig a háttámlából kinyomják a hátat - nyújtják azt. Vérkeringést serkentő masszázs. Oldja a blokkokat a testben.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel - hátnyújtás

 • Láb fókuszú masszázs (Leg&Foot Relieve): Masszázs a vállak és a derék környékén közben a talp, és a vádli masszázsával.

 • "Elnöki ügy” program (President Cosy): Nyak-váll-hát-derék mély masszázsa – stresszcsökkentő, fájdalomcsökentő masszázs, mely serkenti a vérkeringést.

 •  „Maradjon fit! ” program (Keep Fit): Nyak-váll-derék és csípő körüli masszázs gyúró és ujjnyomásos technikákkal. Hölgyeknek tervezve.

 • Masszázs (nem csak) ülőmunkát végzőknek (Office Regimen): Nyak-váll-derék fókuszú mélymasszázs. Csökkenti a területek fájdalmát, oldja a kötött izmokat.

 • Töltödjön fel! – program (Health Recharge): A test átgyúrása, megnyomkodása. Serkenti a vérkeringést. Ajánlott azoknak, akik keveset mozognak.

 • Energizáló program (Energy Boost): Nyak-váll-derék fókuszú erős mélymasszázs – ezen területek vannak fókuszban és átgyúrva, megnyomkodva.

 •  „Ebédszünet” program (Lunch Break): Hát-derék fókuszú masszázs – ezen területek vannak fókuszban és átgyúrva, megnyomkodva. A cél: energikusabban visszatérni délutánra.

 • Hát- és derékmasszázs (Back spa): Erős masszázs gyúró és nyomkodó technikákkal – hőterápiával kiegészítve.

 • „Aludjon jól” program (Sweet dream): Nyak-váll-hát-derék fókuszú alacsony erősségű gyúrómasszázs, mely több akupontot is átmasszírozva segíthet egyensúlyba hozni a testet, így könnyebben és jobban aludni. 

Fizioterápia a masszázsok közben, 12 ponton

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel - fizioterápia

FENGCHI pont - Segíti a máj munkáját, méregtelenítő hatása van; ajánlott fejfájásra és a fogak egészségének megőrzéséért.

JIANJING pont - Enyhíti a nyaki spondylosist (nyaki csigolyabántalom) és a merev nyak fájdalmát.

TIANZONG pont - Enyhítheti a glenohumerális periarthritis (befagyott váll szindróma) fájdalmát valamint a kar fájdalmát. XINSHU pont Megakadályozza a mellkasi vérbőséget, megnyugtatja az idegeket, támogatja a szívet.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel - nyak és vállamasszázsBionwell Balance DC. 4D masszázsfotel - derékmasszázs

GANSHU pont - Megnyugtatja a májat és az epét, szabályozza és erősíti a látást, támogatja a májat. SHENGSHU pont Segít a vízmegtartásban.

NEIGUAN pont - Megkönnyíti az elmét és enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel - légpárnás alkarmasszázsBionwell Balance DC. 4D masszázsfotel - légpárnás vádlimasszázs

SANLI pont a kézen - Tisztítja a szívet és javítja a látást, rendbe hozza a gyomrot, a vállakat és a karokat, a dyspepsia-t (emésztési zavar), a szájüregi fekélyeket, a fogfájás, a megfázást és az emésztőrendszeri rendellenességet.

SANLI pont a lábon - Erősíti a lépet és a gyomrot, segít hepatitis, a bélgyulladás, hörghurutot, nefritis (vesegyulladás) elleni küzdelemben.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel - légpárnás lábfejmasszázsBionwell Balance DC. 4D masszázsfotel - légpárnás lábfejmasszázs és talpmasszázs

TAIXI pont - Erősíti a derekat, hatásos vesegyulladás, hólyaggyulladás, tüdőtágulás ellen.

KUNLUN pont - Nyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, alkalmas az isiász szindróma (ülőideg-zsába), a térd ízületi gyulladásának, a bokarándulás fájdalmának enyhítésére.

YONGQUAN pont - Megnyugtatja a májat, hasznos álmatlanság ellen, idegei alapú fejfájás ellen, myocarditis (szívizomgyulladás) enyhítésére.

Aktuális állapotának megfelelő masszázst kaphat!

A masszázsfotel jobb oldalán, a tenyereknél, az ujjak mentén található egy szenzor, mely a pulzusszám, a vér-oxigénszint és a mikrokeringés érzékelése alapján egy speciális algoritmus kiszámítja a fáradtsági indexet, és ennek megfelelő, személyre szabott automatikus masszázsprogramot választ Önnek.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel egészségfelmérésBionwell Balance DC. 4D masszázsfotel egészségfelmérés

Igényeinek megfelelő masszázsidőt is kiválaszthat, valamint szüneteltetheti is a masszázst, majd újraindíthatja.

További funkciók, jellemzők

Karfa gyorsvezérlő - még kényelmesebb és egyszerűbb használat

Állítsa be egyetlen gombnyomással, a legfontosabb funkciókat, ha épp nincs kéznél a vezérlő.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel karfa vezérlő

Különböző testmagassú felhasználók magasságára is alkalmas

A lábtartó nyújtható, így megfelel a különböző testmagasságoknak.- 155 - 195 cm testmagasságig (legalkalmasabb: 160-190 cm között)

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel nyújtható lábtartó


Zero Gravity pozíció - segítheti az ellazulást

Ez a mechanizmus pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ebben a helyzetben a testtömeg egyenletesen oszlik el, és a gerincre gyakorolt nyomás csökken. Amikor a Zero Gravity mód elindul, a test és a lábak között körülbelül 118 fokos magasságszög van. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti az ellazulást és a kikapcsolódást.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel zero gravity

Hőterápia funkció - Kellemes meleg, még hatékonyabb masszázs

A masszázsfotel a hátrészen grafén fűtőrendszerrel rendelkezik, mely kellemesen átmelegíti a hátat. A 40-50°C-os hőmérséklet felmelegíti a testrészeket, és a meleg hatására a masszázsfotel még inkább ki tudja lazítani a mély izmokat, oldja azok fájdalmát. Emellett olyan egészségügyi előnyei is lehetnek a használatának, mint például a hát, a derék fájdalmának csökkentése, a hát vérpangásának mérséklése,

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel hátfűtés hőterápia


Helytakarékos technológia - Zero Space - közvetlenül a fal mellé helyezhető

Az ezzel a funkcióval nem rendelkező masszázsfoteleknek akár 20-80 cm is szükséges a fal előtt. Sok masszírozó fotel nagy helyet foglal, mert a faltól távol kell elhelyezni, ugyanis a hátradőléshez plusz helyre van szükségük. A Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotelnek még működés közben is mindössze 10 cm-es távolság szükséges a mögötte lévő faltól. A masszírozó szék ülőfelülete előrecsúszik a háttámla hátradőlése közben, anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat. Ezzel helyet spórol Önnek otthonában.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel zero space

Kerekei segítségével egyszerűbben is mozgatható

Áthelyezné a lakásban? A Balance DC. 4D masszázsfotel kerekei megkönnyíthetik az Ön dolgát!

Színes, esztétikus kék LED lámpa a karfában

Élvezze az egyesülést a test és az elme között a színes neonfényben. A szobának is különleges megjelenést biztosít a masszázsfotelről áradó LED fény.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel led fény és érintőképernyős vezérlő

LCD kijelzős, érintőképernyős vezérlő - még könnyebb kezelhetőség, szép kijelző

A vezérlő kivitelezése szép, és még könnyebb használni, mint a kézi vezélővel rendelkező masszázsfoteleket. A mikroszámítógépes chipvezérlés biztosítja a kiváló és stabil teljesítményt. A Bionwell Balance DC. 4D masszírozófotel parancsközpontja részletes, sok információval rendelkezik, még könnyebben elérhető, mint a kézivezérlős masszázsfoteleké, szép a kijelzője és lehetővé teszi a még könnyebb kezelhetőséget.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel érintőképernyős vezérlő könnyű vezérlés

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel érintőképernyős vezérlő könnyű vezérlés2

Vízlepergető, párnázott háttámla - ezzel is szabályozhatja a masszázs erősségét

Ha a párnákat rajta hagyja, gyengédebb masszázst kaphat, ha azonban felhajtja, vagy leveszi őket, a masszázs erőteljesebbé válik. A fejpárna lehajtható, mely így akár a derékig is leér, így pedig egy kevésbé erős masszázst kaphatunk és még kényelmesebb lesz az ülés.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel vízálló párnahuzat és 3D digital hangszórók bluetooth

3D digital hangszóró - Hallgassa kedvenc zenéit Bluetooth segítségével

Hallgassa kedvenc zenéit az egész szobát betöltő 3D audio hangszórókon keresztül. Bluetooth segítéségével zenelejátszás lehetséges okos-eszközről.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel bluetooth zenelejátszás

Intelligens hangvezérlés mikrofonnal - irányítsa a masszázsfotelt akár a hangja segítségével! (angol nyelven)

Még egyszerűbb, és komfortosabb vezérlést tesz lehetővé. A funkció ki is kapcsolható, ehhez 3 mp-en keresztül kell lenyomva tartani a karfán található "zero" gombot.

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel hangvezérlés

USB bemenet a jobb karfán

Masszázs közben töltheti okoseszközeit. Emellett ha éppen böngészne a telefonján töltés közben, azt is megteheti. Azért mi a testi-mentális ellazulás érdekében a masszázst csukott szemmel ajánljuk. :-)

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel usb telefon mobil töltési lehetőség


Általában a csigolyák fájdalma és az izmok merevsége okozza a fájdalmat a derék és a hát területein, valamint a nyaknál. A Bionwell masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiát alkalmazzák, az Ön magasságának megfelelően azonosítják a masszázspontokat. A nyaktól a talpig professzionális, kényelmes és élénkítő masszázst kínál. A Bionwell egészségügyi termékek az orvosi vizsgálatok eredményeképpen feltárt előírásoknak megfelelően vannak gyártva.

Kiváló minőségű, szép kivitelű, strapabíró textilbőrből (PU) és poliamidból, PVC-ből, acélból, elektromos és elektronikus alkatrészekből készült, elektromos masszázsfotel. Hímzett futófelületű gyémánt textilbőr (PU) textúra, gyönyörű kivitellel. Nagy rugalmasságú párna, ökológiai technológiával készült, nyomáscsökkentett, "mágikus" pamuttal, mely puha, és illeszkedik a bőrhöz. Lélegző anyag, mely taszítja a nedvességet, és az atkákat. Környezetvédelem szempontokat is figyelembe véve, ökológiai, szálas textílbőrből készült, kényelmes masszázsfotel, mely finom tapintású, kopás- és töredezésálló, nyomásálló. 200.000 alkalommal tesztelve, repedés nélkül. 

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel kiváló minőségű textilbőr

Ideális felhasználói testsúly: maximum 115 kg

Ideális felhasználói magasság: 150-190 cm, de akár 2M testmagasságig is használható!

Méretek

- Nettó tömeg: 94.5 kg

- Bruttó tömeg: 114.5 kg

- Hosszúság: 160 cm (fektetve: 180 cm)

- Szélesség: 75 cm - 75 cm széles ajtón befér!

- Magasság: 116.5 cm (fektetve: 79 cm)

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel méretei

Műszaki adatok

Névleges/merőleges feszültség: 110-120V ~  60Hz220-240V~ 50Hz/60Hz

Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 150W - 0.15 kWh hihetetlenül alacsony áramfogyasztás!

Légzsák-szám: 24 db

Zajszint: maximum 60 dB

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I
 

Jótállás
3 év garanciát
biztosítunk Balance DC. 4D masszázsfotelünkre!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év
: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: AKCIÓ!  bruttó 49.990,- Ft HELYETT mindössze 24.990 Ft! (= 5 év)
A kosárba tételnél, a garancia kiválasztásánál válassza a 3+2 év akciós csomagot!

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik! Használata az érintőképernyős vezérlőnek köszönhetően még egyszerűbb!

A Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel egészségpénztári elszámolhatóságáról érdeklődjön egészségpénztáránál a vámtarifaszám alapján: 9019101000

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét, majd számítógépen ismét nyomja meg a kosárba gombot). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info@bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

 • Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Dokumentumok" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben a Balance DC. 4D masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani! Vásárlóink körülbelül 70%-a előzetes próba nélkül vásárol tőlünk masszázsfotelt - nem csoda, hiszen weboldalunkon gyakorlatilag minden lényeges és fontos információ, kép, videó megtalálható a masszázsfotelekről. A döntéshez nem feltétlenül szükséges előzetes próba.

 • Mégis szeretné személyesen is kipróblálni masszázsfoteleinket? Semmi akadálya! Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet! A bemutatótermi próba ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettséggel!

  Egy masszázsfotel komoly vásárlási szándéka esetén pedig választhatja az otthoni ingyenes kipróbálási lehetőséget is - mellyel saját otthonában próbálhat ki egy masszázsfotelünket! Ez semmilyen kockázattal nem jár - vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Az otthoni próba nem “utazó bemutatóterem” jellegű értékesítést jelent, hanem megvásárlási döntés esetén a kiszállított, gyárilag csomagolt (original), új termék marad Önnél - elállás esetén pedig kollégáink elszállítják Öntől a masszázsfotelt.

  Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon! Kérdése van? Állunk rendelkezésére elérhetőségeinken! +36202124690; +36209368768; info@bionwell.hu 

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Balance DC. 4D masszázsfotel (SL-A520-2)

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: SL-A520-2
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 699.990 Ft

 • Nettó ár: 551.173 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

x Bethel Premium 3D+ masszázsfotel (SL-A602) x

x Bethel Premium 3D+ masszázsfotel (SL-A602) x

Nem rendelhető, kifutott modell. Aktuális kínálatunkért kattintson IDE. ..

749.990 Ft 799.990 Ft Nettó ár: 590.543 Ft

Skyflow 4D masszázsfotel (SL-A3363S-5)

Skyflow 4D masszázsfotel (SL-A3363S-5)

Bionwell Skyflow 4D masszázsfotel (SL-A3363S-5) Masszírozó fotel a legm..

699.990 Ft Nettó ár: 551.173 Ft

Bethel 4D+ masszázsfotel (SL-A603)

Bethel 4D+ masszázsfotel (SL-A603)

Bionwell Bethel 4D+ masszázsfotel (SL-A603) A legújabb Bionwell mass..

799.990 Ft Nettó ár: 629.913 Ft

Címkék: masszázsfotel, iRest, masszázs, relaxfotel

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg