• x Princeton masszázsfotel x

ELFOGYOTT, NEM RENDELHETŐ, KIFUTOTT.

Bionwell Princeton 3D masszázsfotel

Videóbemutató:

 

 

Hát masszázsmódok (masszázskezek által)

- 3D intelligens masszázs technológia - A professzionális "masszázsterapeuta"

Az intelligens masszázskezek utánozzák a professzionális masszázsterapeuták által alkalmazott módszereket.

Masszázstechnikák:

Gyúrás (kneading), megragadás (grab), csapkodás (flapping), ütögetés/kopogtatás (tapping), váll szorítása, markolása, gyúrása (shoulder grasping), nyomkodás (pressure), összenyomás (compression), fogás (grip), lengés (swing) és csavarás (twisting).

Testnyújtás

A maximális nyújtóhossz 12 cm, így a masszázskezek hatékony masszázst nyújtanak a nyaki csigolyák, a mellkascsigolyák és az alsó hátcsigolyák számára - ezek olyan masszázsfajták, melyeket egy átlagos masszázsfotel nem tudn elvégezni.

Mellkasi és vállmasszázs

Az intelligens masszázskezekkel ez a masszázs a Jianliao és a Naoshu pontokra fókuszál, amely lehetővé teszi, hogy a felsőtest széleskörű nyújtást kapjon.

Hátmasszázs

Az intelligens masszázskezek felfelé és lefelé mozognak a vállak, a nyak, a hát és a derék mentén, és automatikusan érzékelik a test görbéit. A kezek szélessége 6-21 cm-es tartományban automatikusan állítható, függőleges elérése pedig akár 81 cm is lehet, ami azt jelenti, hogy a Fengchi ponttól egészen a Shengshu pontig teljes hátlefedettséget érhet el. A lefedettség 20%-kal nagyobb, mint a hagyományos hátmasszázsnál és alkalmas különböző testformájú felhasználóknak is.

Testmasszázs (légpárnák által légnyomással)

Kar légnyomásos masszázsa

 

 

8 légpárna mindkét oldalon. A Sanli pontra és a Neiguan pontra fókuszál. Légnyomásos, impulzusos masszázst biztosít, amely ritmikus pulzáláson keresztül stimulálja az akupontokat. Teljesen ellazít és felfrissít egészen az ujjhegyekig.

Légzsákos fenékmasszázs

A fenéklégzsákok követik a fenék görbületét, annak érdekében, hogy teljesen lefedjék és megmasszírozzák azt. A különböző légzsákok felfújódása és leeresztése, amely rezgésekkel váltakozik, serkentheti a Huangzhong és a Changqiang pontokat annak érdekében, hogy a felesleges szemcsés szövetet a bőr felszínéről, valamint a narancsbőrt megszüntesse.

Mellkas és vállmasszázs

A 4 felkarlégzsákkal ez a masszázs a Jianliao és a Naoshu pontokra fókuszál, amely lehetővé teszi, hogy a felsőtest széleskörű nyújtást kapjon.

Hát- és derékcsavar

A háttámlában lévő felfújódó és leeresztő légpárnák a derékra egy bal-jobb lengőmozgással hatnak, amely helyre állíthatja a gerincet és megszüntetheti az izommerevséget.

Deréknyújtás

Ez a kreatív jellemző a chiropractic ötleten alapul, és kitágítja a csigolyák közti helyet ezáltal megakadályozva a csontos nyúlványok kialakulását és elkerülve az ideg porcnyomását. Így a kitüremkedő, sérves lemez és az izomfeszültség problémái megszűnnek.

A különböző alakú légzsákok a lábak, a bokák és a lábfej körül helyezkednek el, a Sanli pontot, a Taixi pontot és a Kunlun pontot masszírozzák. "Megnyomja, leáll, pihen" hármas aktivitással.  Egy interaktív légnyomásos masszázst szolgáltat, mely jó érzést kínál, lehetővé téve, hogy Ön elérje a természetes harmóniát. 

Masszázsinformációk

Automata masszázsmódok - Egy gombnyomással a teljes kényelemért!

A Princeton masszázsfotel nyolc innovatív automata masszázsprogrammal és egyéni masszázs koncepcióval a különböző elvárású felhasználók igényeit is kielégíti.

 "Akik mindig rohannak" csoport

Az intelligens 3D masszázsrendszer kombinálja a professzionális masszázstechnikákat a masszázsfotel teljesítményével annak érdekében, hogy többdimenziós masszázst nyújtson, amivel csökkenti a fáradtságot egy mozgalmas munkanap után.

 Fájdalomcsillapító program - Fizikai munkát végzőknek ajánlott a leginkább

Kifejezetten az izomfájdalom és az izommerevség enyhítésére illetve megszüntetésére alkották meg. Olyan módszerekkel dolgozik, mint a Gua Sha, amely biztosítja a hát izmainak nyújtását és az izmok relaxációját, ezáltal csökkenti a fáradtságot.

 ABC memória program sportolóknak

A görgős rendszer által nyújtott pontosság és erő a kényelmes légnyomásos shiatsu masszázzsal kombinálva megszabadít a testmozgás eredményeként létrejött fáradtságtól, és egészségesebbé teszi a testet.

 Egyéni időzítés - háziasszonyi csoport

Indítsa el az időzítő funkciót a masszázsidő beállításához. Nagyszerű, folyamatos masszázst kínál akár az ebédszünetben. Csinosabbá varázsol.

 Diákoknak

A gyúrás és a légnyomásos masszázsprogramok, amelyek az emberi kéz érintéséhez hasonlóak, hatékonyan enyhítik a fáradtságot és csökkentik a stresszt.

 Kényelem - Idősek csoportja

Úgy tervezték, hogy teljes masszázst kínáljon a nyaktól egészen a talpakig, a felsőkartól egészen az ujjhegyekig. Páratlan masszázsélményt nyújt, amely teljes mértékben megnyugtathat.

 Teljes légnyomás - számítógéphasználói csoport

Ez a kényelmes masszázsra tervezett automata program lehetőséget nyújt arra, hogy élvezze a kellemes masszázst, csökkentve az folyamatos ülés káros hatásait.

 Deréknyújtás - azoknak, akiknek fontos a külső megjelenés

A légpárnák, amelyek váltakozva felfújódnak és leeresztenek a háton, balról jobbra lengető mozgást végeznek a derekunkon. Ez a mozgás képes helyreállítani a gerincét, így helyes testtartást biztosít.

Thai Gua Sha talpmasszázs

A 3 sorral tervezett 88 sztereoszkópikus görgő a humán érintést utánozza és ezt ötvözi a fejlett hengeres technológiával, amely olyan, mintha egy professzionális masszázsterápián nyújtott masszázst élvezne. A talpon lévő Yongquan pontot masszírozva - folyamatosan és finoman, vagy erőteljesebben - példátlan érzést kínál.

Három memória mód

Bármilyen masszázsmódszert kombinálhat egy másik olyan funkcióval, amelyet Ön és családja szeret, memorizálva a megfelelő A, B vagy C memória gombokkal. 

További masszázsinformációk

  • Automatikus masszázspont-felderítés.

További funkciók

Infravörös hátfűtés funkció

A hátfűtési funkció (40ºC-50ºC) kellemes érzést nyújt és enyhíti a hátfájást. A létrehozott sötét infravörös hullámok hossza megegyezik az emberi test hullámhosszával, így az emberi sejtek megújulnak, aktiválja és serkenti az anyagcserét.

Állítható fejtámasz és felkartámaszok

A fejpárna szabadon beállítható 10 cm-es tartományban, hogy a felhasználó magasságához illeszkedjen. A felkartámaszok felfelé és lefelé mozgathatók egy 20 cm-es tartományban, maximum 40 fokos szögben, így alkalmazkodva különböző magasságokhoz.

Nyújtható lábtartó és térdfűtés

A lábtartó hosszát a felhasználó magasságától függően lehet beállítani. Legfeljebb 23 cm-es hosszra nyújtható annak érdekében, hogy biztosítva legyen az egész test alakját követő masszázs. A térd szénszálas fűtési funkciójával (40 Celsius fok) kombinálva ez a vádlimasszázs stimulálhatja a LiangQiu és a Du Bi akupontokat, ami segíti a lábak vérkeringését és a térdízület bizonyos negatív tüneteinek megelőzését és megoldását.

Mágnesterápia

A mágnesterápiát a 8 pontosan elhelyezett 300cc állandó mágnes biztosítja, amelyek javítják az alacsony minőségű emberi magnetiteket a vádlik reflexpontjainak stimulálásával.

Állítható kartámasz

A kartámasz csúsztatható a háttámla hátrahajlási szögétől függően. Ezek személyre szabott beállítása után a Ön természetes pozícióban élvezheti a kar - és derékmasszázst.

Kettős vezérlő

A VFD vezérlőegység megmutatja a masszázshelyzetet, és felhasználható a kívánt masszázstechnika beállítására. Beállíthatja vele és szabályozhatja az egyes masszázs funkciókat is. A másodlagos vezérlőegység kompakt és könnyű.

VFD vezérlő

A VFD vezérlő könnyen használható és ízléses külsővel rendelkezik. A mikroszámítógép által vezérelt mikrochip kiváló, megbízható teljesítményt nyújt. Összehasonlítva más kijelzőkkel, vezérlőkkel ez a képernyő szélesebb látóhatárral és látószöggel, világosabb megjelenítési hatással rendelkezik. Lehetővé teszi a tökéletes és hatékony vezérlést.

Színes, esztétikus LED lámpa a karfában

Élvezze a tökéletes egyesülést a test és az elme között a csillogó, színes neonfényben és lépjen be egy álomvilágba. A szobának is különleges megjelenést biztosít a masszázsfotelről áradó LED fény.

Egyéb funkciók

 

  • Arthrosis kezelése

Innovatív funkciók

Mind a 3D relaxációs masszázs, mind az erős nyomású légzsákos masszázs pontos és egyedülálló, ami lehetővé teszi, hogy élvezze élénkítő vagy nyugtató masszázsát. Az intelligens masszázskezek hatékonyan gyúrják meg a vállizmokat, gyors segítséget nyújtva ezzel azoknak. A mellkasi csigolyákat követő masszázs a mellkas-nyújtó masszázsgyakorlatokhoz hasonlóan hatékonyan nyújtja a mellkascsigolyákat.

A sztereó masszázsmódszer alkalmazkodva a gerinc S-görbéjéhez, kellemes masszázst kínál a hátgerinc alsó része számára, rövid idő alatt lazítja meg az ezen a területen elhelyezkedő csigolyák környéki izmokat.

Fizioterápia 12 ponton

Akupont automatikus indukciós rendszer

Az érzékelő műszer pontosan felismeri az emberi test fő akupontjait. Az automatikus detektáló és finomhangolási funkciói exkluzív masszázsprogramot kínál tökéletes masszázspozícióban.

FENGCHI pont - Megnyugtatja a májat, detoxikáló hatást fejt ki. Fejfájás és fogfájás esetén is ajánlott.

TIAN LIAO pont - Tisztítja a szívet, enyhíti a nyaki spondylosis-t (csigolyameszesedés) és a nyaki merevséget.

BINGFENG pont - Javítja a köhögést, csökkenti az expektorációt; Ajánlott scapulohumeralis periarthritis (befagyott váll) és bronchitis (hörghurut) esetén.

XINSHU pont - Megnyugtatja a mellkast, nyugtatja az idegeket és segít számos szívbetegség esetén.

GANSHU pont - Megnyugtatja a májat és az epehólyagot, erősíti a látást.

SHENGSHOU pont - Erősíti és megnyugtatja a vesét és támogatja a Yang-ot, megerősíti a derekát és erős vízmegtartó hatást fejt ki.

NEIGUAN pont (amely az egészséges szív számára kiemelkedő fontosságú) - Az elme megkönnyebbül, csökkenti a fájdalmat, támogatja a szívet.

SANLI pont a kézen - Tisztítja a szívet és javítja a látást, szabályozza a gyomor-bélrendszert. Csökkenti a derék, a váll, a kar fájdalmát, a diszpepsziát (emésztési zavar) a fogfájást és a megfázást.

SANLI pont a lábon (a legfontosabb a testi egészséghez) - Erősíti a lépet és a gyomrot, segít a hepatitisz, a bélgyulladás, bronchitis (hörghurut), a nephritis (vesegyulladás) esetén.

TAIXI pont - Erősíti a veséket. Erősíti a derekat. Segít a a nephritis (vesegyulladás), a cystitis (hólyaggyulladás) és a tüdőtágulat esetén.

KUNLUN pont - Nyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, kitisztítja az inakat. Segít az ülőideges fájdalom, a térdízületi gyulladás és a bokaízület fájdalma esetén.

YONGQUAN pont (kiemelkedő jelentőségű vészhelyzet esetén) - Erősíti a veséket, megnyugtatja a májat. Segít az álmatlanság, az idegi alapú fejfájás és a myocarditis (szívizomgyulladás) megszüntetésében.

Princeton - terápia

A Princeton legfejlettebb tudományos és technológiai áttörések vívmányaival van felszerelve, egy új szabványt létrehozva az iparágban.

A görgők felfelé és lefelé mozognak a vállak, a nyak, a hát és a derék mentén, és automatikusan érzékelik a test görbéit. A görgők szélessége automatikusan beállítható 6-21 cm-es tartományban, és a függőleges hátmasszázs akár 80 cm is lehet, ami biztosítja a hát teljes lefedettségét. A masszázsfotelben összesen 61 légzsák, 18 szelep, 8 állandó mágnes és 2 légszivattyú van felszerelve. 

Méretek:

- Nettó tömeg: 118 kg

- Bruttó tömeg: 143 kg

- Hosszúság: 139 cm (fektetve 210 cm)

- Szélesség: 93 cm (oldaltámlák nélkül: 57 cm)

- Magasság: 135 cm (fektetve: 85 cm)

Műszaki adatok:

Névleges bemeneti teljesítmény/Felvett teljesítmény: 200W

Teljesítmény készenléti állapotban: <0,5 W

Merőleges feszültség: 110-120V~60Hz ; 220-240V~50Hz/60Hz

Zajszint: <53 dB

Teljes körű 2 év garancia! garancia kiterjesztések:

+ 1 év: bruttó 24.990,- Ft (= 3 év)

+ 2 év: bruttó 39.990,- Ft (=4 év)

+ 3 év: bruttó 49.990,- Ft (=5 év)

Próbálja ki ingyenesen bemutatótermünkben! Vagy válassza az ingyenes kipróbálási lehetőséget saját otthonában! Ez semmilyen kockázattal nem jár, vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon!

INGYENES KISZÁLLÍTÁS és BEÜZEMELÉS az ország teljes területén!

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval!


A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket. Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info kukac bionwell.hu), vagy Messengeren! A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem WELLNESS és RELAXÁCIÓS célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

x Princeton masszázsfotel x

  • Gyártó: iRest
  • Termék kód: SL-A60
  • Elérhetőség: Nem rendelhető
  • 689.990 Ft

  • Nettó ár: 543.299 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek

Kapcsolódó termékek

Osaka Premium masszázsfotel - Premium kategóriás masszázsfotel verhetetlen áron!

Osaka Premium masszázsfotel - Premium kategóriás masszázsfotel verhetetlen áron!

Bionwell Osaka Premium 3D Masszázsfotel Extra minőség, prémium masszá..

799.990 Ft Nettó ár: 629.913 Ft

Címkék: masszázsfotel, iRest, masszázs, relaxfotel

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg