Bionwell Shape Toner vibrációs tréner

ÚJDONSÁG! A LEGÚJABB BIONWELL VIBRÁCIÓS TRÉNER MOST ÉRKEZETT!

Nem kell kimozdulnia, ha edzeni szeretne! Otthon, kényelmes környezetben végezheti el az edzőgyakorlatokat a Bionwell Shape Toner vibrációs alakformáló gép segítségével. Így időt és pénzt is megspórolhat, hiszen nem kell drága edzőtermekbe járnia! Az egészséges testhez és mentális állapothoz szükséges testmozgás már otthon is elvégezhető! Napi 1-2 alkalommal kb. 10-15 perc edzés megfelelhet 1 óra konditermi edzésnek, akár 400 kalóriát is elégethet. A gép alakformáló hatását a vibrációs-egyensúlyozós technikával éri el. Élettani hatása 5 perc használatonként 1 km futáséval egyezik meg. Egyedi, szabadalmaztatott, íves kialakítás, amely garantálja a még nagyobb hatékonyságot a gyakorlatok elvégzésénél.

bionwell-shape-toner-vibrációs-tréner-lifestyle

Már napi 10 perc használattal is karbantarthatja testét. Könnyed mozgást is lehetővé tesz, a rezgések segítenek a zsírégetésben, a  stresszoldásban, serkentik a vérkeringést. Különösebb erőfeszítés nélkül is jó hatással van a szervezetre, de egy kemény edzésben is kitűnő társ. Segít az izmok lelazulásában is. Mozgás révén segíti az ízületek tápanyagellátását is! Csökkenti a csontritkulás kockázatát, segíti fenntartani az optimális testsúlyt, megfelelő táplálkozással és folyadékbevitellel kombinálva, hiszen gyorsítja az anyagcserét.

A rezgések és az enyhe rezgőmasszázs csökkenti a felesleges zsírt a derék és a csípő mentén, a fenéken, a hason, és a lábon. Nő a bőr rugalmassága az edzések hatására, feszesebbé is válik. A fogyás folyamatos, hiszen a gép egyszerre mozgatja meg az izmok több mint 80%-át.

bionwell-shape-toner-vibrációs-tréner-egész-testes-alakformálás

Használata élmény lehet gyerekeknek is - játékos, zenés testmozgás a szülővel - így aztán könnyű megszeretni a sportolást! A zene és a mozgás új élménye játékossá teszi a testmozgást! Növeli a testtudatot és az önbizalmat, javítja az állóképességet és a testtartást, kontroll alatt tartja testsúlyt, fejleszti a ritmusérzéket,  a mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzéket.


Extra teherbírással rendelkezik, a súlykorlát: 120 kg!

- Funkciók és előnyök -


"Ezerféle" gyakorlat - változatosan!

A Bionwell Shape Toner vibrációs tréner számtalan gyakorlat elvégzését teszi lehetővé, legyen szó izomerősítésről, izomlazításról, relaxációról. A használati útmutatóban és a bemutató videóban talál közülük jó párat, de saját magának is kialakíthat új gyakorlatokat személyi edzője segítségével. Az enyhe vibrációs masszázsélmény pedig csak tovább fokozza a használati élményt!

bionwell-shape-toner-gyakorlat-7
bionwell-shape-toner-gyakorlat-1bionwell-shape-toner-gyakorlat-2

bionwell-shape-toner-gyakorlat-8

Még több gyakorlat a heveder segítségével 

További gyakorlatok elvégzését teszi lehetővé a gépen és annak segítségével. A hevederek használatával a Shape Toner használható erősítő gyakorlatokra is (lásd a videóban)

bionwell-shape-toner-hevederbionwell-shape-toner-gyakorlat-9bionwell-shape-toner-gyakorlat-3bionwell-shape-toner-gyakorlat-4bionwell-shape-toner-gyakorlat-5bionwell-shape-toner-gyakorlat-6

Beépített kalória számláló és teljesítménymérő - LCD kijelzőn

Lehetősége van a vibrációs tréner által nyomon követni az elégetett kalóriát (kcal) és a edzés teljesítményének megfelelő futótávot is (km). Így Ön is nyomon követheti számokban is, mennyit dolgozott az edzés alatt.

bionwell-shape-toner-lcd-kijelző-kalória-teljesítménymérés

Anatómiailag ívelt munkafelület - ízületkímélő és még hatékonyabb izommunkát tesz lehetővé!

A Bionwell Shape Toner vibráció tréner íves munkafelülete leköveti a láb hosszát, így mind keskenyebb, mind szélesebb terpeszállásban is merőlegesen kapja a terhelést kap a boka - ezáltal ízületkímélő. Ezzel megelőzhető a boka esetlege túlterhelése és az ebből következő fájdalom. A vibrációs tréner maximálisan segíti a könnyed mozgást. A munkalap úgy lett kialakítva, hogy Ön azonnal a helyes és megfelelő helyzeteket vehesse fel, attól függően, hogy milyen intenzitással szeretne edzeni.

bionwell-shape-toner-vibracios-trener-kialakítás-technikai-paraméterek


Edzési módok a mozgási igényeknek megfelelően

Háromféle automatikus üzemmód (gyors, közepes, lassú) és 30 sebességes manuális kézi üzemmód választható a mozgási igényeknek megfelelően.

3 féle intenzitási fokozatot választhat attól függően, hogy milyen pozícióban áll rá a vibrációs trénerre: Bemelegítő "Walking - Sétáló" zóna / Közepes intenzitású "Jogging" zóna / Intenzív edzés "Running" zóna.

A bemelegítő zónában való gyengéd mozgás lerázza, lelazítja a lábat és a lábizmokat, megnyugtatja azokat, emellett már a vérkeringést is felpezsdíti.

A közepes intenzitású zónában a vibrációs tréner kifejti komolyabb alakformáló hatását, emellett enyhíti a lábfájdalmakat, és nyugtatja az idegeket.

Az intenzív edzés zónában keményebb edzésre is lehetőség van, amely a teljes testet megedzi és igénybe veszi.

bionwell-shape-toner-vibracios-trener-erősségi-fokozatok

MP3 zenelejátszó rendszer beépített hangszórókkal - tapasztalja meg a zene és a mozgás tökéletes összhangját!

A Bionwell Shape Toner újítása a beépített MP3 zenelejátszó rendszer, mellyel még élvezetesebbé teheti edzéseit! Másolja fel USB pendrive-ra kedvenc zenéit, melyeket szívesen hallgat sportolás közben. Ezeket a Bionwell Shape Toner beépített hangszóróján keresztül játssza le. További újdonság, hogy a Sync Music funkció használatával a Shape Toner intelligens vezérlője képes alkalmazkodni a zene ritmusához, és ahhoz alakítja a rezgések intenzitását, ami egy egészen egyedülálló élményben részesíti felhasználóját! Ön milyen zenére próbálná ki a Shape Tonert? Növelje a kihívást pörgős számok összeállításával! 

bionwell-shape-toner-mp3-zenelejátszásbionwell-shape-toner-usb-zenelejátszás-mp3

Csuklón viselhető és a gépben elhelyezett vezérlő - a minden helyzetben egyszerű kezelhetőségért

A Bionwell Shape Toner további újdonsága a karóra-távirányító. Ez egy minden eddiginél kényelmesebb használatot biztosít, hisz a vibrációs tréner minden funkciója kényelmesen változtatható a felhasználója csuklójáról. Könnyen felvehető és levehető, jól illeszkedik, valamint jól tapad a szilikon gumiból készült anyagnak köszönhetően. A vibrációs tréner vezérlése egyedi rádiójelen történik, ezáltal több rádiójelet igénybe vevő készülék is működhet egymás mellett bárminemű zavar nélkül. Emellett az órás vezérlőt nem kell a készülékre sem irányítanod,  bármilyen pozícióból érzékeli a jelet a vibrációs tréner (6 m távolságon belül).

bionwell-shape-toner-csuklóvezérlő-gépivezérlő


Összehasonlítás más, hasonló termékekkel...
miben jobb a Bionwell Shape Toner vibrációs tréner, mint a többi hasonló, piacon lévő termék?

bionwell-shape-toner-miben-jobb-mint-más-vibrációs-trénerekbionwell-shape-toner-előnyei-1bionwell-shape-toner-előnyei-2


További előnyök

Kis helyen is elfér, nem lesz útban, az ágy alá is betehető

Csúszásmentes munkafelület - biztonságos edzést tesz lehetővé

Használat után automatikusan kikapcsol


Tudjon meg még többet a vibrációs trénerről és a vibrációs edzésről!

A következő témákról az oldal tetején, a képek alatt, a "Letöltések" fülre kattintva olvashat:

 • Edzés Bionwell vibrációs tréneren
 • Narancsbőr megszüntetése vibrációs trénerrel
 • A nyújtás fél egészség - végezd vibrációs trénerrel
 • A vibrációs tréner és kedvező hatása az egészségre
 • Vibrációs tréning - kérdezz-felelek


Technikai adatok

A billegő, függőleges irányú, hintázó mozgás segíti a fogyást, és alakformálást.
A mozgások sebessége (frekvenciája) 5-15 Hz közt állítható, 9 fokozatban, az amplitúdó 0-12 mm.

bionwell-shape-toner-vibrációs-tréner-hintazo-fuggoleges-iranyu-vertikalis-mozgas

Műszaki adatok, méretek

DC24V motort használ a tökéletes biztonság és megbízhatóság érdekében.

Az edzésidő 5-30 perc között állítható. Az alapbeállítás 15 perc.

Nettó tömeg/bruttó tömeg: 18 / 20 kg

Szállítási méret: 83.5 x 44.5 x 23.5 cm (H x SZ x M)

Vibrációs tréner méret: 78 x 42 x 17 cm  (H x SZ x M)

Merőleges feszültség: 220V - 240V  -  50Hz / 60Hz ; 110V - 120V  -  60Hz

Felvett teljesítmény:  95W

Zajszint: max. 55 db

A csomag tartalma:

 • készülék
 • 230V hálózati kábel
 • távirányító óra
 • angol nyelvű használati utasítás (a magyar készülőfélben...)
 • 2 db gumi heveder

2 év garancia!
garancia kiterjesztés:
+ 1 év: bruttó 16.990,- Ft (= 3 év)
+ 2 év: bruttó 39.990,- Ft (= 4 év)

Kiszállítás menete: GLS futárszolgálattal (2.990,- Ft) küldjük házhoz Önnek a Bionwell Shape Toner vibrációs trénert. Ha nem szeretne házhoz szállítást, a személyes átvételt (ingyenes) is választhatja, mely cégünk székhelyén, Somogy megyében, Nagyatádon lehetséges. Ez esetben a házhoz szállításról Ön gondoskodik.

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki az átvétel módját). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info [kukac] bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

A termék nem orvosi műszer, nem gyógyászati segédeszköz! Rekreációs, wellness célokat szolgál!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Shape Toner vibrációs tréner

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: SL-Y16
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 79.990 Ft

 • Nettó ár: 62.984 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg