Bionwell Philadelphia Plus masszázsfotel

Videóbemutató (A Philadelphia Plus masszázsfotel 3 funkcióval többet tud, és a dizájn az, ami kicsit más)

Vigyázat! A hasonló tudású masszázsfoteleket akár több százezer Forinttal magasabb áron próbálja eladni több más masszázsfotel forgalmazó. Akár 7-800e Ft közötti összegeket is elkérhetnek a Bionwell Philadelphia Plus-hoz hasonló masszázsfotelekért...

Funkciók, jellemzők

Hát masszázsmódok (masszázsgörgők által)

Masszázsmódszerek

- Gyúrás (Kneading)

- Csapkodás (Flapping) -

Kopogtatás/Ütögetés (Tapping)

- Egyidejű gyúrás és kopogtatás

- Shiatsu (ujjnyomás)

L-shape techonlógia - 135 cm hosszan masszíroz a comb alsó részétől egészen a nyakig!

A masszázsfotel egy speciális technológiát használ, az "L" alakú hajlított sín 135 cm hosszan masszíroz és tökéletesen illeszkedik a test vonalaihoz.

Intelligens masszázskezek - professzionális masszázs

- Az intelligens masszázskezek  úgy masszírozzák Önt, mintha egy professzionális masszázsterapeutánál lenne.

- A következő masszázstechnikákkal masszíroznak: dagasztás, préselés, csapkodás, nyomás, megnyomás, megragadás, lengés és csavarás.

- Hatékony masszázst végeznek a nyakcsigolyák, a mellkasi csigolyák és az ágyékcsigolyák körül. A hát egyenletes erősségű masszázst kap. Így Ön felfrissül, és enyhül a fáradtságérzete.

- Függőleges irányban mozgó, négy kerék meghajtású, csendes, intelligens masszázskezek végzik a hát teljes masszázsát (nyak, váll, hát, derék). 6-21 cm szélességi tartományban (3 beállítási lehetőséggel), 135 cm hosszan masszíroznak, mely lefedi az egész hátat.

- A masszázs-sín S alakja illeszkedik a hát S alakú görbéjéhez, így tökéletesen ergonomikus, és Ön egy rendkívül pontos hátmasszázs-élményt kap.

Thai Gua Sha talp- és sarokmasszázs

Az emberi érintéshez hasonló masszázst nyújt a fejlett, görgős technológiával. 3 cm-es tartományban a Yongquan pontra fókuszálva a talpon finom és állandó, vagy akár erős masszázst kaphat, ahogyan Ön szeretné.

Testmasszázs légpárnák által légmasszázzsal

Nagyszerű lábmasszázs élmény

A különböző méretű légpárnák teljesen körbeveszik a vádlit, a bokát és a lábfejet, valamint a sarkat és az ujjakat is, így Ön egy frissítő masszázst kap. A masszázs stimulálja a Xuanzhong és a Taixi akupontokat, ami tökéletes kényelmet és harmóniát eredményez.

Frissítő karmasszázs

12 légzsákkal, az emberi kar görbülete alapján, a Yangchi és Quichi pontjaiban végzett teljes körű karmasszázs. A felfújt légpárnákból származó háromdimenziós, kiegyensúlyozott összehúzódás lazítja és felfrissíti a karjait, egészen a tenyérig.

Masszázsinformációk

Memóriamasszázs funkció - hívja elő kedvenc masszázsmódját 1 gombnyomással

Két masszázstechnikát tud tárolni a memóriában, így azokat a rendszer eltárolja. A masszázsfotel bekapcsolása után egyből előhívhatja őket, így azonnal élvezheti azokat a masszázsfajtákat, amelyekre épp szüksége van.

Automata masszázsprogramok

Relaxációs program: Intelligens masszázs multi-dimenzionális technikával, amely csökkenti a fáradtságérzetet.

Fájdalomcsillapító program: A hátizmok nyújtása, a merev izmok ellazítása.

Teljes testes masszázs: Egyenletes masszázs teljes testfelületen a test érzékenyebb pontjaira fókuszálva.

Hát- és derékmasszázs: A hát- és derékfájdalom enyhítésére koncentrál, valamint a merev izmok kilazítására és a könnyedebb testmozgás elősegítésére.

Komfort program időseknek: Teljes nyomású masszázs a nyaktól a talpig, a válltól az ujjpercekig. Az egész test aprólékos megmasszírozása. Egyedülálló masszázsélmény!

Nyak- és vállmasszázs: Számítógépen dolgozóknak előnyös - megdolgozza, kilazítja a nyak és a váll körüli területet, enyhíti a nyakcsigolya körüli fájdalmakat.

Igényeinek megfelelő masszázsidő

Az időbeállítási funkció használatával kiválaszthatja a masszázsidőt.

További funkciók, jellemzők

Karfa gyorsbillentyűk - még kényelmesebb és egyszerűbb használat

- Fekvő mód (recline)

- masszázs indítása (start) / masszázs befejezése (stop)

- USB töltőport - Csatlakoztassa/töltse fel intelligens eszközeit (például mobiltelefonját)

- lábtartó emelése gomb - háttámla emelése gomb (165 fokig dönthető a lábtartó)

Zero Gravity pozíciók (3 db) - tökéletes ellazulás

Ez a mechanizmus pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ebben a helyzetben a testtömeg egyenletesen oszlik el, és a gerincre gyakorolt nyomás csökken. Amikor a Zero Gravity mód elindul, a test és a lábak között körülbelül 118 fokos magasságszög van. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a tökéletes kikapcsolódást.

Hátmelegítési funkció

Szénszálas infravörös-sugárzással történik a fűtési funkció. A 40-50°C-os kellemesen felmelegíti hátát és csökkenti a hátfájást. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely lehetővé teszi az energia felszívódását az emberi sejtekben, aktiválva a sejteket és serkentve az anyagcserét.

Zero Space funkció - elég a faltól 5 cm!

A Bionwell Philadelphia Plus masszázsfotel úgy lett megtervezve, hogy szűk helyeken is elférjen. Működés közben is mindössze 5 cm plusz helyet igényel a mögötte lévő fal előtt az alapállapothoz képest! Az ülés előre csúszik, anélkül, hogy a hátsó falhoz vagy a padlóhoz hozzáérne, így a masszázsfotel a lehető legközelebb helyezhető a falhoz!

Mágnesterápia

A 8 db precízen elhelyezett, 300 cm3-es mágnesnek köszönhetően a mágneses terápia javíthatja a magnetit alacsony szintjét a testben, a Chengshang és a Zhonmai akupontok stimulálásával a vádlin.

Kiterjeszthető lábtartó - megfelel a különböző felhasználói testmagasságoknak

A felhasználó magasságától függően a vádlitartó szabadon hosszabbítható (akár 15 cm-rel)

bionwell-phoenix-masszazsfotel-kulonbozo-testmagassagoknak-is-mefelelhet

LCD kijelzős vezérlő - könnyű kezelhetőség, szép kijelző

A vezérlő kivitelezése szép, és könnyű használni. A mikroszámítógépes chipvezérlés biztosítja a kiváló és stabil teljesítményt. A Bionwell Phoenix masszázsfotel parancsközpontja részletes, sok információval rendelkezik, könnyedén forgatható, szép a kijelzője és lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget.

bionwell-philadelphia-plus-masszázsfotel-lcd-kijelzos-kezi-vezerlo

Fizioterápia 12 ponton

bionwell-philadelphia-plus-masszazsfotel-fizioterapia

A kép illusztráció. A Bionwell Philadelphia Plus masszázsfotel nem biztos, hogy fizioterápiát nyújt minden ábrázolt ponton, és az általa masszírozott fizioterápiás pontok sem biztos, hogy rajta vannak a képen.

A teljes testet feltöltheti euforikus érzéssel!

FENGCHI pont - Nyugtatja a májat, detoxikáló hatása van; Fejfájás és fogfájás esetén ajánlott.

JIANJING pont - Tisztítja a szívet, enyhíti a nyaki spondylosis (csigolyakopás/csigolyameszesedés), a nyak merevségét.

TIANZONG pont - Enyhítheti a scapulohumeral periarthritis (befagyott váll), a váll és a kar fájdalmát.

XINSHU pont - Megnyugtatja a mellkasi kifáradást, nyugtatja az idegeket és erősíti a szívet.

GANSHU pont - Megnyugtatja és erősíti a májat és az epehólyagot, erősíti a látást.

SHENGSHU pont - Erősíti és támogatja a veséket, megerősíti a derekat, segíti a vízmegtartást.

NEIGUAN pont - Enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet.

SANLI PONT a kézen - Megtisztítja a szívet és javítja a látást, szabályozza a gyomor-bélrendszert, alkalmas derékfájdalomra, vállra és a karok fájdalmára, Dyspepsia, fogfájás, megfázás esetén is hasznos.

SANLI POINT a lábon - Erősíti a lépet és a gyomrot, segít különféle betegségek esetében is, mint például a hepatitis, enteritis (bélgyulladás), hörghurut, nephritis (vesegyulladás).

KUNLUN pont - Megnyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, pozitív hatást gyakorol az ülőideges fájdalomra, a térdízületi gyulladásra és a bokaízületre.

YONGQUAN pont - Élénkíti a vesét, megnyugtatja a májat, segít az álmatlanságban, idegi alapú fejfájásban, myocarditisben (szívizomgyulladásban) szenvedőknek.

A Philadelphia Plus technológiája

A Bionwell Philadelphia Plus masszázsfotel kialakítása az emberi csontváz jellemzőit figyelembe véve készül. Mindez a Zero Space technológiával, hosszabb, hajlított sínnel rendelkező masszázzsal, mágneses terápiával, 28 légzsákkal, 2 szeleppel, 8 állandó mágnessel és 1 légszivattyúval kiegészülve a legmagasabb masszázs élményt nyújtja Önnek otthonában, hozzájárulva az egészséges és aktív élethez. Új funkcióként szolgál az az 1 légszivattyú, amely szinkronban és folyamatosan képes működtetni a motorteljesítményt a 28 légzsák számára. Mind a kényelmes, lágyabb, mind az erősebb masszázs egyedülálló masszázsélményt kínál egy igazán élénk, friss masszázzsal.

Általában a csigolyák fájdalma és az izmok merevsége okozza a fájdalmat a derék és a hát területein, valamint a nyaknál. A Bionwell masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiát alkalmazzák, az Ön magasságának megfelelően azonosítják a masszázspontokat. A nyakán található Fengchi ponttól a talpán található Yongquan pontig - ez a technológia 500 pontot tartalmaz az egész testen - professzionális, kényelmes és élénkítő fizioterápiát kínál. A Bionwell egészségügyi termékek az orvosi vizsgálatok eredményeképpen feltárt előírásoknak megfelelően vannak gyártva.

Támogatott felhasználói testsúly: maximum 115 kg

Támogatott felhasználói magasság: 150-190 cm

Méretek

- Nettó tömeg: 98 kg

- Bruttó tömeg: 114 kg

- Hosszúság: 128 cm (fektetve: 182 cm)

- Szélesség: 75 cm (karfák nélkül 52 cm)

75 cm széles ajtón már befér!

- Magasság: 116 cm (fektetve: 88 cm)

bionwell-philadelphia-plus-masszázsfotel-meretek

Műszaki adatok

Névleges/merőleges feszültség: 110-120V ~ 60Hz  220-240V~ 50Hz/60Hz

Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 150W

Teljesítmény készenléti állapotban: <0,5W !

Légzsák-szám: 28 db

Zajszint: maximum 58 dB

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I.


Teljes körű 3 év garancia!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: bruttó 49.990,- Ft (= 5 év)

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik!

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Philadelphia Plus masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét, majd számítógépen ismét nyomja meg a kosárba gombot). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info [kukac] bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

  • Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Letöltések" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben Philadelphia Plus masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani!

  • Bármelyik masszázsfotelünket ingyenesen ki is próbálhatja bemutatótermünkben! Vagy válassza az ingyenes kipróbálási lehetőséget saját otthonában! Ez semmilyen kockázattal nem jár, vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon!

  • Minden kérdésére állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Philadelphia Plus masszázsfotel

  • Gyártó: iRest
  • Termék kód: SL-A39
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 499.990 Ft

  • Nettó ár: 393.693 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

x Frisco masszázsfotel x

x Frisco masszázsfotel x

NEM RENDELHETŐ.  Amit helyette ajánlunk, a képen látható massz&aac..

379.990 Ft Nettó ár: 299.205 Ft

x Med BT4 masszázsfotel x

x Med BT4 masszázsfotel x

NEM RENDELHETŐ.  Amit helyette ajánlunk, a képen látható massz&aac..

449.990 Ft Nettó ár: 354.323 Ft

Tokyo masszázsfotel

Tokyo masszázsfotel

Bionwell Tokyo masszázsfotel Videóbemutató Vigyázat! A hasonl&..

499.990 Ft Nettó ár: 393.693 Ft

Címkék: masszázsfotel, iRest, masszázs, relaxfotel

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg