NEM RENDELHETŐ. 
Amit helyette ajánlunk, a képen látható masszázsfotel, a Bionwell Philadelphia Plus (kattintson/koppintson)

bionwell-philadelphia-plus-masszazsfotel-barna-fekete-bezs-szinekben

...

..

.

Bionwell Med BT4 masszázsfotel

Funkciók, jellemzők

- Hát masszázsmódok (masszázsgörgők által) -

 

L-shape technológia - 135 cm hosszan masszíroz a comb alsó részétől egészen a nyakig!

A masszázsfotel egy speciális technológiával működik, mely lehetővé teszi, hogy az "L" alakú hajlított sín 135 cm hosszan masszírozzon. Tökéletesen illeszkedik a test vonalaihoz!

Intelligens masszázskezek - professzionális, egyedi masszázs

- Az intelligens masszázskezek  úgy masszírozzák Önt, mintha egy professzionális masszázsterapeutánál lenne. Automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat, ez alapján állítják be a masszázspontokat, és a masszázskezek távolságát - így egy személyre szabott masszázst kap.

- Hatékony masszázst végeznek a nyakcsigolyák, a mellkasi csigolyák és az ágyékcsigolyák körül. A hát egyenletes erősségű masszázst kap. Így Ön felfrissül, és enyhül a fáradtságérzete.

- Függőleges irányban mozgó, négy kerék meghajtású, csendes, intelligens masszázskezek végzik a hát teljes masszázsát (nyak, váll, hát, derék). 2 db szélességi beállítási lehetőséggel - így megfelelnek a különböző vállszélességeknek - 135 cm hosszan masszíroznak, mely lefedi az egész hátat.

- A masszázs-sín S alakja illeszkedik a hát S alakú görbéjéhez, így tökéletesen ergonomikus, és Ön egy rendkívül pontos hátmasszázs-élményt kap.

Masszázsmódszerek

- Gyúrás (Kneading)

- Csapkodás (Flapping) -

- Kopogás (Knocking)

- Egyidejű gyúrás és csapkodás

- Shiatsu (ujjnyomás)

Manuális masszázs - állítson be olyan masszázsmódokat, melyeket Ön szeret

A felsőtest masszírozása választható fix ponton, testrészenként, és az egész felsőtesté - mindegyik 5 különböző masszázs-intenzitással. A csapkodás (flapping), a shiatsu (ujjnyomás) és a kopogás (knocking) masszázsmódoknál a masszázs szélessége állítható: széles, közepes, keskeny. A fix pontos és a testrészenkénti masszázsnál a masszázskezeket fel-le irányítva pontosan beállítható a masszázs helye.

Hátnyújtás - megnyújtja a befeszült, fáradt izmokat - felfrissít!

A hát egészén, egyes részein, és fix ponton is megnyújthatja hátizmait.

+ Görgős masszázs a talpon és a sarkon is!
Görgős talpmasszázs - talpa felfrissül, megújul!

A talpmasszázs felfrissíti a fáradt talpakat és a sarkat. Fejlett görgős technológiával rendelkezik, így finom és állandó, vagy akár erős masszázst is kaphat, ahogyan Ön szeretné. A sarok felfrissítésére erős masszázs szolgál.

 

- Testmasszázs (légpárnák által légmasszázzsal) -

 

Teljes testmasszázs - élvezze a légpárnák egyedülálló masszázsát!

A légpárnák körülölelik a testet, és a nyomó-szünetelő-kiengedő hármas kombinációnak köszönhetően egy olyan masszázsban részesítik Önt, mely oldja a feszültséget, megszabadít a fáradtságtól, ellazít, és felfrisssít.

Nagyszerű lábmasszázs-élmény

A különböző méretű légpárnák teljesen körbeveszik a vádlit, a bokát, a sarkat, a lábfejet és az ujjakat, amely egy frissítő masszázst eredményez. A masszázs stimulálja a Xuanzhong és a Taixi akupontokat, ami tökéletes kényelmet és harmóniát eredményez.

Frissítő karmasszázs

12 légzsákkal, az emberi kar görbülete alapján, a Yangchi és Quichi pontjaiban végzett teljes körű karmasszázs a válltól az ujjbegyekig. A felfújt légpárnákból származó háromdimenziós, kiegyensúlyozott összehúzódás lazítja és felfrissíti a karjait, egészen a tenyérig.

 

- Masszázsinformációk -
 

Memóriamasszázs funkció - hívja elő kedvenc masszázsmódját egyetlen gombnyomással

Két masszázstechnikát tud tárolni a memóriában, így azokat a rendszer eltárolja. A masszázsfotel bekapcsolása után egyből előhívhatja őket, így azonnal élvezheti azokat a masszázsfajtákat, amelyekre épp szüksége van.

Automata masszázsprogramok

Relaxációs program: Intelligens masszázs multi-dimenzionális technikával, amely csökkenti a fáradtságérzetet.

Fájdalomcsillapító program: A hátizmok nyújtása, a merev izmok ellazítása.

Felsőtest masszázsa: Masszázs a felsőtesten.

Alsótest masszázsa: A hát- és lábfeszülés enyhítésére koncentrál, valamint a merev izmok kilazítására és a könnyedebb testmozgás elősegítésére.

Komfort program időseknek: Teljes nyomású masszázs a nyaktól a talpig, a válltól az ujjpercekig. Az egész test aprólékos megmasszírozása. Egyedülálló masszázsélmény!

Gyorsmasszázs: Amennyiben kevés ideje van, mégis vágyik egy frissítő masszázsra.

Igényeinek megfelelő masszázsidő

Az időbeállítási funkció használatával kiválaszthatja a masszázsidőt.

 

- További funkciók, jellemzők -

 

Karfa gyorsbillentyűk - még kényelmesebb és egyszerűbb használat

Állítsa be egyetlen gombnyomással a legfontosabb funkciókat.

Megfelel a különböző testméreteknek

A lábtartó nyújtható, a vállmasszázs szélessége állítható, így megfelel a különböző magasságoknak és felhasználói méreteknek.

Zero Gravity pozíció - tökéletes ellazulás

Ez a mechanizmus pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ebben a helyzetben a testtömeg egyenletesen oszlik el, és a gerincre gyakorolt nyomás csökken. Amikor a Zero Gravity mód elindul, a test és a lábak között körülbelül 118 fokos magasságszög van. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a tökéletes kikapcsolódást.

Hátmelegítési funkció - kellemes érzet, még hatékonyabb masszázs

Szénszálas infravörös-sugárzással történik a fűtési funkció. A 40-50°C-os kellemesen felmelegíti hátát és csökkenti a hátfájást. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely lehetővé teszi az energia felszívódását az emberi sejtekben, aktiválva a sejteket és serkentve az anyagcserét.

Zero Space funkció - minimális hely szükséges a faltól!

A Bionwell Med BT4 masszázsfotel úgy lett megtervezve, hogy szűk helyeken is elférjen. Működés közben is kevés plusz helyet igényel a mögötte lévő fal előtt az alapállapothoz képest! Az ülés előre csúszik, anélkül, hogy a hátsó falhoz vagy a padlóhoz hozzáérne, így a masszázsfotel a lehető legközelebb helyezhető a falhoz!

Könnyedén mozgatható

Áthelyezné a lakásban? Kerekei segítségével ez nem lesz nehéz!

LCD kijelzős vezérlő - könnyű kezelhetőség, szép kijelző

A vezérlő kivitelezése szép, és könnyű használni. A mikroszámítógépes chipvezérlés biztosítja a kiváló és stabil teljesítményt. A Bionwell Med BT4 masszázsfotel parancsközpontja részletes, sok információval rendelkezik, könnyedén forgatható, szép a kijelzője és lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget.

 

A Med BT4 új technológiája

A Bionwell Med BT4 masszázsfotel kialakítása az emberi csontváz jellemzőit figyelembe véve készül. Mindez a Zero Space technológiával, hosszabb, hajlított sínnel rendelkező masszázzsal, 28 légzsákkal, 2 szeleppel és 1 légszivattyúval kiegészülve a legmagasabb masszázs élményt nyújtja Önnek otthonában, hozzájárulva az egészséges és aktív élethez. Új funkcióként szolgál az az 1 légszivattyú, amely szinkronban és folyamatosan képes működtetni a motorteljesítményt a 28 légzsák számára. Mind a kényelmes, lágyabb, mind az erősebb masszázs egyedülálló masszázsélményt kínál egy igazán élénk, friss masszázzsal.

Általában a csigolyák fájdalma és az izmok merevsége okozza a fájdalmat a derék és a hát területein, valamint a nyaknál. A Bionwell masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiát alkalmazzák, az Ön magasságának megfelelően azonosítják a masszázspontokat. A nyaktól a talpig professzionális, kényelmes és élénkítő masszázst kínál. A Bionwell egészségügyi termékek az orvosi vizsgálatok eredményeképpen feltárt előírásoknak megfelelően vannak gyártva.

 

Támogatott felhasználói testsúly: maximum 130 kg

Támogatott felhasználói magasság: 150-190 cm

 

- Méret -

- Nettó tömeg: 88 kg

- Bruttó tömeg: 100 kg

- Hosszúság: 135 cm (fektetve: 185 cm)

- Szélesség: 76 cm (karfák nélkül 52 cm)

- Magasság: 113 cm (fektetve: 92 cm)

- Műszaki adatok -

Névleges/merőleges feszültség: 110-120V ~ 60Hz  220-240V~ 50Hz/60Hz

Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 150W

Teljesítmény készenléti állapotban: <1W !

Légzsák-szám: 28 db

Zajszint: maximum 58 dB

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I

 

Teljes körű 2 év garancia!

garancia kiterjesztések:

+ 1 év: bruttó 24.990,- Ft (= 3 év)
+ 2 év: bruttó 39.990,- Ft (=4 év)
+ 3 év: bruttó 49.990,- Ft (=5 év)

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval küldjük Önnek!

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Med BT4 masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info [kukac] bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

 

  • Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Letöltések" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben a Med BT4 masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani!
  • Bármelyik masszázsfotelünket ingyenesen ki is próbálhatja bemutatótermünkben! Vagy válassza az ingyenes kipróbálási lehetőséget saját otthonában! Ez semmilyen kockázattal nem jár, vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon!
  • Minden kérdésére állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

x Med BT4 masszázsfotel x

  • Gyártó: iRest
  • Termék kód: SL-A387
  • Elérhetőség: Nem rendelhető
  • 449.990 Ft

  • Nettó ár: 354.323 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek

Kapcsolódó termékek

Philadelphia Plus masszázsfotel

Philadelphia Plus masszázsfotel

Bionwell Philadelphia Plus masszázsfotel Videóbemutató (A Philadelphia Plus ..

499.990 Ft Nettó ár: 393.693 Ft

Phoenix masszázsfotel

Phoenix masszázsfotel

Bionwell Phoenix masszázsfotel Premium 2D masszázsfotel Vigyázat! A hason..

569.990 Ft Nettó ár: 448.811 Ft

Címkék: masszázsfotel, iRest, masszázs, relaxfotel

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg