Bionwell Marais Premium 4D+ Masszázsfotel (SL-A701)

Még mindig 1M Ft alatt tartjuk az árát egy 4D+ premium masszázsfotelnek! 

A masszázsfotelt készletről, raktárról tudjuk szállítani
az ország bármely pontjára minden héten kedden és csütörtökön.
Megrendelés lehetséges itt a megrendelőfelületen a rendelés leadásával,
vagy a +36209368768 -as telefonszámon.

Hihetetlenül alacsony áramfogyasztású! Mindössze 220W = 0.22kWh.

Elérhető színek: Bézs | Fekete | Sötétbarna-bézs

Videóbemutató a masszázsfotelről magyar felirattal

A Bionwell Marais Premium 4D+ masszázsfotelhhez haspnló, vagy megegyező tudású masszírozó fotelekért akár 1.5 M Ft - 2.1M Ft közötti összegeket is elkérhetnek - főleg a budapesti és környéki forgalmazók árai vannak nagyon "elszállva" a 3D-4D premium masszázsfotel kategóriájában. Miért fizetne ennyivel többet ugyanazért a tudásért és minőségért?

Mik Marais Premium 4D+ masszázsfotelünk legfőbb jellemzői és előnyei? A Bionwell csapatának tapasztalatai:

 • Elsősorban átlagos, vagy átlag alatti, illetve atletikus testalkattal rendelkező személyekeknek ajánljuk a fotelt, méretéből adódóan (155-185 cm testmagasságig a legkényelmesebb, valamint 110 kg testsúlyig; a vállszélességet tekintve akár széles vállúaknak is; csípőszélességet tekintve átlagos, vagy keskenyebb csípőszélességgel rendelkezőknek ajánljuk)

 • A masszírozó görgőrendszer kialakításának köszönhetően hatékony hátnyújtásra képes.

 • A tenyereket a légpárnák szorítása mellett a shiatsu nyomómasszázs is felfrissíti, mely rendkívül kellemes érzést nyújt.

 • A vádlit a légpárnák szorító-elengedő masszázsa mellett már shiatsu technikával is megnyomkodja a fotel, enyhítve ezzel a vádli nehézérzetét, fájdalmát.

 • Ritka funkció, hogy választhatunk egy gombnyomásra elérhető, csak légpárnás automata gyári masszázst is, melyben olyan kellemes relaxációban lehet részünk, mely ritka élmény a masszázsfoteleknél.

 • Egyetlen masszázsfotelünk, mely rendelkezik légpárnákkal a derék mögött, így ez a terület a görgős masszázs mellett kompressziós masszázst is kap - mely nagyon kellemes érzés.

 • A masszázs hatását, és a kellemes masszázsélményt fokozza a hát mellett már a vádlinál is elhelyezett hőterápia. A legmelegebb fűtést biztosító masszázsfotelünk. Fagyosoknak melegen ajánljuk. :-)

 • A masszázsfotel a bokát és a vádlit, valamint a nyakat is képes kimozgatni, megnyújtani - ez ritkaságszámba megy a masszázsfotelek között.

 • A fotel lábtartója motorosan működik, a lábakat nem kell ellentartva kinyomni a lábtartót, mely még kényelmesebb használatot biztosít.

 • A legújabb fejlesztésre a Marais Premum az eddig 8 helyett 20 db automata gyári masszázsprogramot kapott, így minden felhasználója megtalálhatja aktuális igényeinek megfelelőt, vagy épp folyamatosan használt kedvenceit.

 • Akár 73 cm széles ajtón is befér!

Premium 4D+ intelligens masszázs-technológia - Mi is ez tulajdonképpen? Miben jobb, mint a

- a "sima" 4D+ 
- a "sima" 4D
- a 3D
- a 2D?

Röviden és tömören: a premium 4D+ technológia a legfejlettebb, és legjobb funkciókat tartalmazó masszázsfotel-techonológiák közé tartozik a világon.

 1. Az elnevezés egyedi, mi alkottuk, mert a masszázsfotelekeket kategorizálni szükséges, egymástól való elkülönítésük tudás szerint szükségszerű - emellett sajnos fontossá vált amiatt is, mert vannak forgalmazók Magyarországon, akik etikátlan, a versenyt befolyásoló, valótlanságokat állító szövegeket és eszközöket vetnek be a saját eladási mennyiségük fellendítése érdekében - átverve ezzel saját vásárlóikat, megtévesztve a gyanútlan, jóhiszemű érdeklődőket.

 2. A Premium 4D+ masszázsfoteleink masszázsgörgőinek kialakítása végett ezek tudják a leghatékonyabban megnyújtani a hátat, illetve ezek képesek a legerőteljesebb masszázsra is. Ezek a masszázsfotelek tudják a legtöbbet, és funkcióik ezeknek a legszéleskörűbbek. 

 3. A lehető legszemélyre szabottabb masszázst kaphatjuk - a test feltérképezése és a masszázs Premium 4D+ masszírozó foteleink esetében a legprecízebb, a masszázsfotel rendkívüli precizitással elemzi a felhasználó testparamétereit.

 4. A 4D+ masszázsfotelek ezeknél egy fokkal kevesebb tudásúak, a 4D masszázsfotelek "két fokkal", a 3D masszázsfotelek "három fokkal". A 2D masszírozó fotelek pedig egy konstansabb, egyenletesebb erősségű masszázzsal dolgoznak, a masszázs erőssége nem állítható manuálisan (gombokkal), hanem a fotel dőlésszögének állításával (hátradöntve erősebb, felülve gyengébb) és a párnázottsággal (párnák nélkül erősebb) tudjuk szabályozni a masszázs erősségét.

A Premium 4D+, a 4D+, a 4D, és a 3D masszázs egyaránt egy fizikai értelemben vett 3 dimenziós masszázst jelent. Fel-le és oldalirányban, emellett mélységben, előre kinyúlva és hátra húzódva is dolgoznak a masszázsgörgők. Mélyebben az izmokba tudnak hatolni, 12 cm mélységben mozognak a görgők. Ez azt jelenti, hogy

 • Egy mélyebb masszázs érhető el (oldva a mélyebben lévő fájdalmakat is - A mélymasszázs által a Marais Premium 4D+ shiatsu masszázsfotel még jobban fel tudja lazítani a kötött izmokat, akár a mélyebben fekvő rétegeket (fascia) is, oldva a feszültséget, a fájdalmat, csökkentve a stresszt. 

 • Még hatékonyabb masszázs érhető el - a masszázsgörgők a mélyen fekvő izomszöveteket is elérik, mely lehetővé teszi még a legmakacsabb, görcsös izmok fellazítását is. A masszázsgörgők még mélyebbre tudnak hatolni, - a 12 cm-es mélységben mozgó, akár 78 fokos szögben kinyúló masszázsgörgők segítségével igazi mélymasszázs érhető el - mely a mélyen lévő fájdalmakat is képes csökkenteni.

 • Még erősebb, vagy gyengédebb masszázs is elérhető, köszönhetően annak, hogy a masszázsgörgők esetében még nagyobb illetve alacsonyabb lehet a kifejthető nyomás - a görgők mélységének (erősségének) beállításával.

 • Ami viszont a legfontosabb: a görgős masszázs erőssége több szinten beállítható (nem csak a párnázottsággal és a háttámla dőlésszögének állításával szabályozható) - ezeknek a masszázsfoteleknek EZ a legfőbb ismérve.A Marais egyfajta hátkiemelés elvégzésére is képes  - ez is teheti egyébként még erőteljesebbé a masszázst, és végzi a hát nyújtását - oldva a fájdalmakat. 

Vigyázat! Hiába hirdetnek 3D/4D masszázsfotelként 2D masszírozó foteleket; ha nem állítható a görgős masszázs erőssége, az nem 3D/4D masszázsfotel! 

A Marais Premium 4D+ elektromos masszírozó fotel egy rendkívül kifinomult és a testfelületet és a gerincoszlopot lekövető intelligens görgőmechanikával rendelkezik. A paraspinális izmok hatékony masszázsával növelhető az izomtónus, és a testtartás is javítható. Az intelligens masszázsgörgők csendesen mozognak, és automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat és görbületeket. Ez alapján állítják be a masszázspontokat és a masszázsgörgők távolságát (ezek egyébként manuálisan is beállíthatók igény szerint). Ezáltal egy egyedi, precíz, manuálisan beállítva pedig teljesen személyre szabható masszázst kaphatunk! A masszázsgörgők a felmért testvonalak alapján állítják be a masszázspontokat. Ezáltal egy erős és precíz masszázst kapunk - a görgők sebességét és szélességét, valamint a 4D masszázs erősségét is állíthatjuk!

Ahogy egy masszőr felhasználónk fogalmazott a bemutatótermi alapos próba után: véleménye szerint pl. prémium kategóriájú masszírozó foteleink masszázsa 95%-ban megegyezik az ember kéz által nyújtott gyógymasszázs hatásfokával és hatékonyságával.

Premium masszázsfotel elegáns, esztétikus külsővel!

A Bionwell Marais Premium 4D+ egy exkluzív prémium minőségű, és extra funkciókkal rendelkező masszíorzó fotel, mesterséges intelligenciával. Egy rendkívül kényelmes masszázsfotel, mely relaxál, kikapcsol, ellazít, csökkenti a fáradtság-érzetet, csillapítja fájdalmat, csökkenti a stresszt, és nem utolsó sorban fantasztikus masszázsban részesít!

Intelligens masszázs technológia a nyaktól akár egészen combig!

bionwell-marais-top-premium-3D-masszazsfotel-intelligens-masszazskezek-masszazsa

Az intelligens masszázsgörgők csendesen mozognak, és automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését, felmérik a testvonalakat és görbületeket. Ez alapján állítják be a masszázspontokat és a masszázsgörgők távolságát (ezek egyébként manuálisan is beállíthatók igény szerint - 11 db vállpozíció beállítása lehetséges manuálisan!). A masszázsgörgők hasonlóan masszírozzák Önt, mintha egy professzionális masszázsterapeutánál lenne - viszont akár még erősebben. Automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat, ez alapján állítják be a masszázspontokat, és a masszázsgörgők távolságát - így egy személyre szabott masszázst kap. Így Ön felfrissül, és enyhül a fájdalma, fáradtságérzete.

 

Ahogy egy masszőr felhasználónk fogalmazott a bemutatótermi alapos próba után: véleménye szerint Marais masszázsfotelünk masszázsa 95%-ban megegyezik az ember kéz által nyújtótt gyógymasszázs hatásfokával és hatékonyságával, és úgy masszíroz, mint "egy 120 kilós, lapátkezű masszőr, erőteljes, nagy masszírozó mozdulatokkal."

 

Funkciók, tulajdonságok
 

Hát masszázsmódok (masszázsgörgők által)

Masszázstechnikák

 • Shiatsu (ujjnyomás): Megnyomkodja a fő testpontokat. Ez a módszer hatékonyan enyhíti az izomfeszültséget és a merevséget, csökkentve a csigolyákra gyakorolt nyomást. 2 db különböző masszázsmód közül választhat. A görgők szélessége 5 szinten állítható, hogy megfeleljen a különböző felhasználói igényeknek. Emellett a masszázs sebességét is beállíthatja 5 fokozatban, valamint a masszázs erősségét is.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-shiatsu-ujjnyomas-masszazsmodbionwell-marais-premium-masszazsfotel-masszázstechnikák

 • Ütögetés (tapping): A masszázsgörgők ütögetik a hátat fel-le irányban, és serkentik a vérkeringést a teljes háton. Az ütögető masszírozás a legismertebb és legkeresettebb relaxációs és masszázs módszerek közé tartozik. A görgők szélessége 5 szinten állítható, hogy megfeleljen a különböző felhasználói igényeknek. Emellett a masszázs sebességét is állíthatja 5 fokozatban, valamint a masszázs erősségét is.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-tapping-utogetes-masszazsmodbionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-kneading-gyuromasszazs

 • Gyúrás/dagasztás (kneading): Ez a módszer mélyen nyomkodja meg az izmokat, stimulálva néhány fő akkupontot. Csökkenti az izomfeszességet és a merevséget. Mi több, az állítható sebességgel Ön egyedi masszázst kaphat. A masszázs sebességét is állíthatja 5 fokozatban, valamint a masszázs erősségét is.

 • Gyúrás + ütögetés (kneading + tapping): Kombinált alternatív masszázs az egész hát területére. A masszázs sebességét is állíthatja 5 fokozatban, valamint a masszázs erősségét is.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-kneading-tapping-utogetes-gyuras-egyidejuleg-masszazsmodbionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-vallmasszazs

 • Váll (csuklyásizom) szorítása és gyúrása (shoulder lifting): A 3D/4D masszázsgörgők által végzett masszázs pihenteti az izmokat és csökkenti a fáradtságérzetet. A masszázs enyhítheti a legmélyebben lévő fájdalmakat is. A masszázs sebességét is állíthatja 5 fokozatban, valamint a masszázs erősségét is.

 • 3D/4D masszázs: 5 különböző intenzitással. Kifinomult, precíz, az emberi kézzel történő masszázshoz mindinkább hasonlító masszázs a tér minden irányában (fel-le és előre-hátra). Beállítható a masszázs sebessége, erőssége és szélessége.

A különböző masszázsoknál beállíthatja a sebességet, a szélességet és az erősséget (különböző masszázsoknál változhat a beállítási lehetőség). Így egy rendkívül egyedi, személyre szabható masszázst kaphatunk. A masszázs erőssége a csuklyásizom-váll területen szabályozható a fejtámla párjájával is (erősebb masszázshoz távolítsuk el a párna-réteget).

Bionwell Marais Premium 4D+ masszázsfotel - a professzionális "masszázsterapeuta"

Az intelligens masszázsgörgők hasonlóan masszíroznak, akár egy profi masszőr - viszont akár erősebben is!

SL alakú hátmasszázs - követi a gerinc alakját, az egész hátat megmasszírozza, és egészen a farizomig!
3-21 cm közötti szélességi tartományban!

A 3D/4D görgős rendszerrel masszázsgörgők felfelé / lefelé / balra / jobbra / előre / hátra mozognak a nyak, a váll (csuklyás izom), a hát, a derék és a fenékizmok körül. A görgők egy S alakú rendszerben mozognak, a gerinc alakját követve és ahhoz alkalmazkodva. A szélességi tartomány 3(!) cm-től 21 cm-ig terjedhet 5 szinten! Így a gerinchez nem érnek hozzá a görgők, de az egész hátat megmasszírozzák! Négy kerék meghajtású, csendes, intelligens 3D/4D masszázsgörgők végzik akár a nyak, a csuklyásizom, a teljes hát, derék, a farizmok és akár a comb felső részének masszázsát is. A masszázs-sín S alakja illeszkedik a hát S alakú görbéjéhez, így ergonomikus, és Ön egy rendkívül pontos hátmasszázs-élményt kap.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-137-cm-hosszu-masszazsgorgok

Testmasszázs légpárnák által levegőnyomással - Teljes testes légpárnás masszázs 60 db légpárnával!

A légmasszázs erősségi beállítási lehetőséggel választható ki. A teljes test egyidejű légpárnás masszázsa is kiválasztható, 60 db légpárna masszírozza egyidőben!

Légnyomásos alkar- és vállmasszázs - felfrissülhet a kar!

Légnyomásos alkarmasszázs funkció (8 beépített légpárnával), vállmasszírozó funkció (4 beépített légzsákkal), három intenzitással. A masszázsfotel az emberi kar görbületét követő légzsákokkal van felszerelve. A légzsákok kiegyensúlyozott 3 dimenziós összehúzódása felfrissíti karját és tenyerét. A légpárnák masszázsának erőssége beállítható.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-legnyomasos-kompresszios-karmasszazsbionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-legparnas-vallmasszazsbionwell-marais-premium-4d-masszazsfotel-legparnas-alkar-tenyer-masszazsbionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-derekmasszazs-legparnakkal

bionwell-marais-top-premium-3D-masszazsfotel-legparnas-vallmasszazsbionwell-marais-top-premium-3D-masszazsfotel-kompresszios-legnyomasos-vall-alkar-vadli-masszazs

Extra funkció az a shiatsu tenyérmasszázs, mely során a "tüskeszerű" kiemelkedések (salient/mastoid tenyérmasszázs) a tenyeret és a kézfejet stimulálák, így a Yuji akupontot és a kéz Laogong pontját, valamint a kéz reflexpontjait is. Ez a módszer még kellemesebb és komplexebb masszázsélményt nyújt, és még inkább serkenti a vérkeringést is ezen a területen.

bionwell-marais-top-premium-3d-masszazsfotel-salient-mastoid-kezfejmasszazs

Alsótest légnyomásos masszázsa - nagyszerű ellazulás és felfrissülés!

Egyedülálló a masszázsfotelek között a hát alsó részének légpárnás masszázsa - a csípő- és derékmasszázs (4 db légzsák)!

Ezen kívül a láb masszázsa /comb, vádli, boka, sarok, lábfej, lábujjak/ is elérhető (40 légzsákkal) 3 intenzitással. Az alsótest légnyomásos masszázsa 3 intenzitási beállítással választható ki a fenék környékén és a vádlin. A különböző méretű légzsákok körbeveszik a vádlit, és a zárt lábrésznek köszönhetően a bokát, a lábfejet, valamint az ujjakat is, így masszírozva az Ön lábait. A légpárnák masszázsának erőssége beállítható gyengéd, közepes és erősebb szinten.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-legnyomasos-kompresszios-csipomasszazsbionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-derekmasszazs-legparnakkalbionwell-marais-top-premium-3D-masszazsfotel-sarok-talp-ujj-labfej-masszazsbionwell-marais-premium-4d-masszazsfotel-legparnas-vadlimasszazsbionwell-marais-top-premium-3d-masszazsfotel-legzsakos-labmasszazs

Csípőlengetés - masszírozza, nyújtja, lazítja a csípőt (Swinging)

Átmasszírozza, nyújtja, lazítja a csípőt. A masszázsfotel egyes automata masszázsok során képes elvégezni az ún. csípőlengetés funkciót, mely egy speciális csípőmasszázs a medence, csípő és a far lágy, balra illetve jobbra történő mozgatására - ez nyújtó, lazító hatást gyakorolhat testünkre. Enyhítheti a csípőbeszűkülést, keresztcsont-eltolódást és a gerincferdülést. Ülőmunkát végzőknek hasznos lehet. Ha ez a terápiás funkció nagyon fontos az Ön számára, érdemes inkább a Bionwell Astana masszázsfotelt választania, mert abban markánsabb a csípőlengető funkció. Míg a Marais Premium 4D+ masszázsfotel a hátrész nagy légpárnáinak váltogatott felfújásával, addig az Astana Premium 4D+ az egymáshoz képest elmozduló dupla ülőfelülettel, és a combok oldalánál lévő nagy légpárnákkal éri el a csípőlengető hatást.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-twisting-derek-csavaras-funkcio

Twisting (derékcsavarás) funkció - kimozgatja a derekat

A masszázsfotel egyes automata masszázsprogramjai során a jobb és bal oldali deréklégpárnákat használva a deréklengetés funkció elvégzésére képes. mely enyhítheti az ülőmunka, vagy hosszan tartó ülés okozta kellemetlenségeket, a feszültséget a derék izmaiban. Az ülő- vagy fizikai munka által "beállt" derék ellazítására lett kifejlesztve, mely kevésbé erőteljes, mint a nyújtás. Az enyhe csavaró mozgás a fájdalomcsillapító hatású lehet. A lágy kimozgatást a légpárnák végzik.

Masszázsinformációk

Sha talpmasszázs

Hasonlóan masszíroz, akár az emberi kéz által nyújtott masszázs. A talpon lévő Yongquan pontra fókuszálva a masszázs lehet gyengébb, közepes erősségű, de erősebb is.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-gorgos-talpmasszazsbionwell-marais-top-premium-3D-masszazsfotel-talpmasszazs

Vádlimasszázs légpárnákkal és Shiatsu (ujjnyomásos) masszázzsal is ! - a lábméret hossza szerint masszíroz!

A vádlitartó Shiatsu ujjnyomásos masszázzsal és légpárnákkal lett felszerelve, melyek mind Önt masszírozzák. Csökkenthetik a lábfeszülést és a duzzanatot, a vádli fáradtságérzetét és fájdalmát, „beindítják” a vérkeringést, visszaadhatják a láb vitalitás-érzetét.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-legparnas-es-gorgos-vadli-masszazs

Újdonság! Az eddigi 8 helyett már 20 féle automata masszázs közül választhat! - 1-1 gombnyomással kiválaszthatja az épp Önnek megfelelő masszázsélményt!

Válasszon egy előre beállított masszázst, s szerezzen magának egy különleges masszázsélményt. Az eddigi 8 helyett már 20 db automatikus masszázsprogram közül választhat, amelyek különféle masszázsmódokat, különböző mozgásokat kínálnak. Így már biztosan mindenki, minden használatkor megtalálhatja az előre beprogramozott, gyári (automata) masszázsok között is azt, ami az éppen aktuális igényeit kielégíti.

Gyorsmasszázs - Gyors kényeztetés a masszázsfunkciókból.

Komfort masszázs - A komfortos masszázsélmény.

Relaxációs masszázs - Könnyed masszázs, mellyel ellazulhat és csökkenhet a fáradtságérzete.

Nyújtó masszázs - A deréknál elhelyezkedő légpárnákkal azt éri el, hogy a derék elforduljon, és csavaró masszázsfunkciót hoz létre. Ez csökkentheti az ülőmunka okozta negatív hatásokat, és az izomfeszülést a derék izmaiban.

bionwell-marais-top-premium-3d-masszazsfotel-testnyujtas-funkcio

Teljes test masszázsa - Mélymasszázs, mely energizálhatja a testet.

Nyak-váll masszázsa - Kifejezetten a csuklyásizom-váll terület masszázsa, mely csökkentheti az izomfájdalmat.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-nyakmasszazs-gorgokkelbionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-vallmasszazs

Hát-derék masszázsa - Kifejezetten a hát-derék terület masszázsa, mely csökkentheti az izomfájdalmat.

bionwell-marais-premium-4d-masszazsfotel-hat-es-derek-masszazs

Teljes test légpárnás kompressziós masszázsa - Felkar, kar, térd környéke, lábak, lábfej kompressziós masszázsa, mely ellazíthatja az egész testet.

Stresszcsökkentő masszázs - A test stresszintjének csökkentésére fókuszál a masszázs.

Energizáló masszázs - Fáradt? Feléledne? Próbálja ki ezt a masszázst, melynek célja, hogy Ön újra frissebb legyen!

Masszázs a pihentető alvásért - A jobb alvásminőség elérése érdekében kifejlesztett masszázstechnikák váltakozása.

"Ízületkímélő” masszázs - Az ízületek extra, fokozott védelme érdekében kifejlesztett masszázs. 

„Gerincmenti masszázs” - Segíthet a púposság és az beesett mellkas „kezelésében”. Segíthet megőrizni, vagy javítani a gerinc egészségét. Az intervertebralis porckorong kitüremkedésén segíthet javítani.

„Ülőmunka” masszázs - Fizikai aktivitáshoz hasonlót idéz elő a masszázs által, hasznos lehet a sokat ülve töltő felhasználóknak. Serkenti a testi funkciókat ezáltal.

Sportregenerációs masszázs - Segíthet regenerálódni a fizikai aktivitás, sport utáni fáradtságból.

Nyak és váll kíméletes masszázsa - Ezen területen felgyülemlett stressz, izomcsomók, befeszült izmok kilazítására szolgál.

Az elmét felfrissítő masszázs - Csökkentheti a nyak-váll (csuklyásizom) fájdalmát, serkenti a vérkeringést az agy felé masszírozva a Yuzhen és a Dazhu akupontokat.

Gerinckímélő masszázs - A gerinc egészségére fókuszál, és a mozgáshiányos életmód hatásait próbálja ellensúlyozni.

Lábmasszázs - Gyors fájdalomcsökkentést hajthat végre az alsó végtagokban, és csökkentheti a fáradtságérzetet azokban.

„Fiatalító” masszázs - Javíthatja az alvásminőséget és a munkavégzési hatékonyságot.

Manuálisan választható masszázs

5 féle masszázspozícióval: Teljes felsőtest masszázsa, felső hát-, alsó hát masszázsa, adott területek masszázsa, illetve fix ponton történő masszázs.
Utóbbi kettőnél Ön választhatja ki a masszázs pontos területét, helyét, akár adott pontját is! 
Az egyes masszázsoknál akár a sebesség, az intenzitás és a szélesség is beállíthatóak.

 • Fáj a lapockája fölött a jobb oldalon? Esetleg a derekánál? Sokat ül, Sokat ül, jól esne egy masszázs, mely kilazítja a fenékizmokat? Irányítsa oda a masszázsgörgőket, és gyúrja ki az izomcsomókat csak ezeken a pontokon! Vagy nyomkodja meg őket a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázsmóddal! Olyan erősséggel, ahogy Ön szeretné! Ez is a 3D/4D masszázsfotel nagy előnye!

 • Relaxációs masszázsra vágyik? Masszíroztassa magát csupán légpárnákkal, melyek megnyugtatják, és felfrissítik! 
  Esetleg az ütögető masszázs sebességét a leggyorsabbra kapcsolva vibrációs masszázst kaphat, mely szintén nyugtató hatással bír.

 • Számos variációs lehetőség az Ön aktuális igényei szerint!

 

Fizioterápia a masszázsok közben, 12 ponton

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia

FENGCHI pont - Segíti a máj munkáját, méregtelenítő hatása van; ajánlott fejfájásra és a fogak egészségének megőrzéséért.

JIANJING pont - Enyhíti a nyaki spondylosist (nyaki csigolyabántalom) és a merev nyak fájdalmát.

TIANZONG pont - Enyhítheti a glenohumerális periarthritis (befagyott váll szindróma) fájdalmát valamint a kar fájdalmát. XINSHU pont Megakadályozza a mellkasi vérbőséget, megnyugtatja az idegeket, támogatja a szívet.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-1bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-2

GANSHU pont - Megnyugtatja a májat és az epét, szabályozza és erősíti a látást, támogatja a májat. SHENGSHU pont Segít a vízmegtartásban.

NEIGUAN pont - Megkönnyíti az elmét és enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-3bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-4

SANLI pont a kézen - Tisztítja a szívet és javítja a látást, rendbe hozza a gyomrot, a vállakat és a karokat, a dyspepsia-t (emésztési zavar), a szájüregi fekélyeket, a fogfájás, a megfázást és az emésztőrendszeri rendellenességet.

SANLI pont a lábon - Erősíti a lépet és a gyomrot, segít hepatitis, a bélgyulladás, hörghurutot, nefritis (vesegyulladás) elleni küzdelemben.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-5bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia-6

TAIXI pont - Erősíti a derekat, hatásos vesegyulladás, hólyaggyulladás, tüdőtágulás ellen.

KUNLUN pont - Nyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, alkalmas az isiász szindróma (ülőideg-zsába), a térd ízületi gyulladásának, a bokarándulás fájdalmának enyhítésére.

YONGQUAN pont - Megnyugtatja a májat, hasznos álmatlanság ellen, idegei alapú fejfájás ellen, myocarditis (szívizomgyulladás) enyhítésére.

Beállíthatja a kívánt masszázsidőt és szüneteltetheti is a masszázst, majd újraindíthatja

Az Ön igényei szerint, folyamatos masszázs 10-, 15-, 20-, 25-, 30- vagy 40 percen keresztül.
Közbejött valami, ami miatt szüneteltetné a masszázst? Ezt is megteheti. Ehhez nem kell lekapcsolni a Marais Premium 4D+ masszázsfotelt. A szüneteltetés gombot megnyomva a masszázs megáll, és onnan tudja folytatni, ahol abbahagyta.

További funkciók, jellemzők

Hátnyújtás 

A masszírozó fotel egyes automata masszázsprogramokban alkalmazott nyújótechnikákkal csökkentheti az ülőmunka okozta negatív hatásokat, és az izomfeszülést a hát- és a derék izmaiban.

bionwell-marais-top-premium-masszazsfotel-test-nyujtasa-2

Innovatív funkció - a vádli, a boka és lábfej nagyon kellemes nyújtása, kimozgatása!

Motorosan, a lábrész fel-le mozgatásával és a légpárnák szorításával végzi a fotel a gyári (automata) programok közben.

bionwell-marais-top-premium-masszazsfotel-test-nyujtasa-3

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-motorikusan-nyujthato-labtarto-

Hát- és lábmelegítési funkció - kellemes meleg érzet és hatékonyabb masszázs - enyhítheti a hát - és lábfájdalmakat

A 40-50 °C-os infravörös fűtési funkció kellemesen átmelegíti hátát és lábait és enyhíti a fájdalmakat. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely aktiválja a sejteket és serkenti az anyagcserét. A hőterápia funkció kellemes érzést nyújt, mellyel még jobban ellazulhat. Igény esetén kikapcsolható.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-infravoros-hoterapia-a-labon-es-a-hatonbionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-hatfutes-labmelegites

Automatikus lábhossz felismerési funkció

Amikor az éppen megfelelő szögbe emeltetjük, vagy süllyesztetjük a lábtartót, az automatikusan detektálja a lábhosszt, és az ehhez tartozó legkomfortosabb masszázsterületet.

Zero Gravity - kellemes ellazulást tesz lehetővé

Ez a mechanizmus pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ebben a helyzetben a testtömeg egyenletesen oszlik el, és a gerincre gyakorolt nyomás csökken. Amikor a Zero Gravity mód elindul, a test és a lábak között körülbelül 118 fokos magasságszög van. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a kikapcsolódást. 2 db Zero Gravity pozíció közül választhat.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-zero-gravity-poziciok

Helytakarékos technológia - Zero Space - közvetlenül a fal mellé helyezhető

Sok masszírozó fotel nagy helyet foglal, mert a faltól távol kell elhelyezni, ugyanis a hátradőléshez plusz helyre van szükségük. A Bionwell Marais masszázsfotelnek még működés közben is mindössze 5 cm-es távolság szükséges a mögötte lévő faltól. A masszírozó szék ülőfelülete előrecsúszik a háttámla hátradőlése közben, anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat. Ezzel helyet spórol Önnek otthonában.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-zero-space-eleg-5cm-hely-a-fal-elott

3D digital zenelejátszó rendszer - hallgassa kedvenc zenéit okoseszközeiről Bluetooth segítségével

Okostelefonjával vagy táblagépével a fotelhez Bluetooth-tal kapcsolódva saját zenéit is lejátszhatja az intelligens terminálhoz kapcsolódva - remek hangzású hangszórókon.

Gyorsbillentyűk a jobb karfán - kényelmes masszázsfotel, könnyen tanulható használattal

A még egyszerűbb kezelhetőségért. Állítsa be még kényelmesebben a legfontosabb funkciókat:be/kikapcsolás/szüneteltetés, a 3D/4D masszázs erősségének beállítása (tekerőgombbal, rendkívül kényelmesen), lábtartó hosszának beállítása, negatív oxigén ionok, hát- és lábfűtés, automata masszázsfunkciók közötti váltás, felülés-hátradőlés, hagvezérlés, zero gravity pozíciók.

bionwell-marais-premium-masszazsfotel-bluetooth-zenelejatszas-gyorsgombok-egyszerubb-vezerlesbionwell-marais-premium-masszazsfotel-3d-oxigen-ionizator-muveszi-led-feny

Színes, esztétikus fehér fényű LED világítás a jobb és bal oldalpanelen

Élvezze az egyesülést a test és az elme között a színes neonfényben és lépjen be egy álomvilágba. A szobának is különleges megjelenést biztosít a masszázsfotelről áradó LED fény.

Tisztítja a levegőt, segíti az immunrendszer normális működését - negatív töltésű oxigén ionokkal

A Bionwell Marais Premium 4D+ masszázsfotel működés közben folyamatosan állít elő negatív töltésű friss oxigén ionokat, azaz anionokat. Ez aktiválja a sejtműködést, tisztítja a levegőt, segíti az immunrendszer normális működését. A levegőben lévő anion ugyanazt jelenti, mint akár a vitaminok az ételben, nagyban hozzájárul az egészség fenntartásához a mindennapi életünk során. Ezért is szokták a „levegő-vitaminjának” is hívni, amely segíthet megelőzni a betegségeket is. Az anionok elengedhetetlenek az emberi szervezet biológiai egyensúlya számára. Negatív töltésükből adódóan semlegesítik a pozitív töltésű vírusokat és ártalmatlanítják a baktériumokat, a gombákat és a szabadgyököket is. Minél megasabb a levegő anion tartalma, annál kevesebb a kártékony anyag benne. A negatív ionok elősegíthetik a tüdő jobb működését. 30 perccel az anion bevitele után a tüdő képessé válhat 20%-al több oxigén belélegzésére és 14,5%-al több szén-dioxid kilélegzésére. Az anionok vérnyomás-csökkenést eredményezhetnek, segíthetik a szívizom jobb működését és táplálását, a hajszálerek tágítását. Segíthetnek feltölteni energiával az egész szervezetet, javíthatják az alvásminőséget, emellett elősegíthetik a fájdalom- és a feszültségérzet csökkentését. Segíthetnek a testünkben lévő enzimek aktivizálásában , a vércukor- és koleszterinszint csökkentésében, a vér kálcium-tartalmának  és a vizelet mennyiségének növelésében. Elősegíthetik a fehér- és vörösvértestek számának növekedését. Segíthet a vérképződés idejének lerövidítésében. Igény esetén kikapcsolható.

bionwell-marais-top-premium-3D-masszázsfotel-negativ-oxigen-generator

A negatív töltésű oxigénion szervezetünkre gyakorolt hatásai:

- Kedvezően szabályozza a vegetatív idegrendszer működését.

- Javítja a sejt- szövet- és szervszintű oxigénfelvételt

- Fokozza a mikro-keringést és javítja a perifériás keringést.

- Regenerálja a szervezetet.

- Megerősíti a pszichés működést azáltal, hogy több oxigén kerül az agyi erekbe.

- Stabilizálja a sejtmembrán potenciál

Illeszkedik a különböző testmagasságokhoz - kényelmes masszázsfotel automatikus, motoros lábhosszbeállítással(!)

A masszázsfotel automatikusan, motorikusan(!) állítja be a lábtartót, mely igazodik a felhasználó magasságához - rendkívül komfortossá teszi a használatot. Míg más masszázsfotelekben Ön nyomja ki, és tartja nyomva a lábrészt, a Marais esetében motor mozgatja és rögzítik a lábrészt az Ön testmagasságának megfelelően. Ezáltal úgy állíthatja/állíthatja be a masszírozó széket, ahogy Önnek kényelmes, és az Ön magasságához  a legmegfelelőbb (150-190 cm). Így minden felhasználó teljes testmasszázst kaphat.
A lábtartó és a háttámla emelhető és dönthető, szinkronban működnek.

Új funkció a boka-lábfej kimozgatás motorosan, a lábrész fel-le mozgatásával a gyári programok közben.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-motorikusan-nyujthato-labtarto

Intelligens hangvezérlés - irányítsa a masszázsfotelt akár a hangja segítségével! (angol nyelven)

Még egyszerűbb, és komfortosabb vezérlést tesz lehetővé.

bionwell-marais-premium-3d-masszaszsfotel-intelligens-hangvezerles

Könnyen kezelhető vezérlő, szép külső, és képernyő

Színes TFT képernyős kézi vezérlő.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-tft-vezerlo

A masszázsfotel egyszerűbb mozgatást is lehetővé tesz

Mozgatható beépített kerekei segítségével 
bionwell_marais_premium_4d_masszazsfotel_irestsla701_kerekeisegitsegevelmozgathato

Kiváló minőségű, szép kivitelű, strapabíró textilbőrből (PU) és poliamidból, PVC-ből, acélból, elektromos és elektronikus alkatrészekből készült elektromos masszázsfotel. Hímzett futófelületű gyémánt textilbőr (PU) textúra, gyönyörű kivitellel. Nagy rugalmasságú párna, ökológiai technológiával készült, nyomáscsökkentett, "mágikus" pamuttal, mely puha, és illeszkedik a bőrhöz. Lélegző anyag, mely taszítja a nedvességet, és az atkákat. Környezetvédelem szempontokat is figyelembe véve, ökológiai, szálas textílbőrből készült kényelmes masszázsfotel, mely finom tapintású, kopás- és töredezésálló, nyomásálló. 200.000 alkalommal tesztelve, repedés nélkül. 

Ideális felhasználói testsúly: maximum 110 kg

Ideális felhasználói magasság: 150-185 cm, de akár 200 cm testmagasságig is használható.

 

Méretek

Ülőfelület szélessége: 49 cm

Vállszélesség: 59 cm

- Nettó tömeg: 138 kg

- Bruttó tömeg: 156 kg

- Hosszúság: 148 cm (fektetve: 180  cm)

- Szélesség: 84 cm (ülőfelület: 52 cm) - Foteltest kb. 73 cm - így befér egy akár 73 cm széles ajtón is!

- Magasság: 122 cm (fektetve: 105 cm)

biowell-marais-premium-masszazsfotel-meretek

Műszaki adatok

Névleges/merőleges feszültség: 220-240V~ 

Névleges/merőleges frekvencia: 50Hz

Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 220W - hihetetlenül alacsony áramfogyasztás! Napi 1 óra használattal évi csupán körülbelül 3000 Ft-os (napi kb. 8 Ft) az áramköltség a rezsicsökkentett árral számolva!

Teljesítmény készenléti állapotban: <0,1-1W !

Negatív ion koncentráció: 240.000 / cm3

Légzsák-szám: 74 db

Zajszint: maximum 55 dB

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I

Negatív ion koncentráció: maximum 240.000 db / cm3
 

Teljes körű 3 év garancia!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: bruttó 49.990,- Ft (= 5 év)

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik! Használata könnyen tanulható!

A Bionwell Marais Premium 4D+ masszírozó szék egészségpénztári elszámolhatóságáról érdeklődjön egészségpénztáránál a vámtarifaszám alapján: 9019101000

Megrendelés, kiszállítás, fizetési lehetőségek

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét, majd számítógépen ismét nyomja meg a kosárba gombot). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info@bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Marais Premium 4D+ masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.
 

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Dokumentumok" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben Marais Premium 4D+ masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani! Vásárlóink körülbelül 70%-a előzetes próba nélkül vásárol tőlünk masszázsfotelt - nem csoda, hiszen weboldalunkon gyakorlatilag minden lényeges és fontos információ, kép, videó megtalálható a masszázsfotelekről. A döntéshez nem feltétlenül szükséges előzetes próba.

 • Mégis szeretné személyesen is kipróblálni masszázsfoteleinket? Semmi akadálya! Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet! A bemutatótermi próba ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettséggel!

  Egy masszázsfotel komoly vásárlási szándéka esetén pedig választhatja az otthoni ingyenes kipróbálási lehetőséget is - mellyel saját otthonában próbálhat ki egy masszázsfotelünket! Ez semmilyen kockázattal nem jár - vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Az otthoni próba nem “utazó bemutatóterem” jellegű értékesítést jelent, hanem megvásárlási döntés esetén a kiszállított, gyárilag csomagolt (original), új termék marad Önnél - elállás esetén pedig kollégáink elszállítják Öntől a masszázsfotelt.

  Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon! Kérdése van? Állunk rendelkezésére elérhetőségeinken! +36202124690; +36209368768; info@bionwell.hu 

A Bionwell Marais Premium 4D+ masszázsfotelhez hasonló tudású masszírozó fotelekért akár 1.5 M Ft - 3.6M Ft közötti összegeket is elkérhetnek. Miért fizetne többet?

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Marais Premium 4D+ masszázsfotel (SL-A701)

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: SL-A701
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 999.990 Ft

 • Nettó ár: 787.394 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

Astana Premium 4D+ masszázsfotel (SL-A802)

Astana Premium 4D+ masszázsfotel (SL-A802)

Bionwell Astana Premium 4D+ Masszázsfotel (SL-A802) A masszázsfote..

1.099.990 Ft Nettó ár: 866.134 Ft

Supreme Premium 4D+ masszázsfotel (SL-A665)

Supreme Premium 4D+ masszázsfotel (SL-A665)

Bionwell Supreme Premium 4D+ masszázsfotel (SL-A665) A masszázsfotelpiac &uacu..

999.990 Ft Nettó ár: 787.394 Ft

Bethel 4D+ masszázsfotel (SL-A603)

Bethel 4D+ masszázsfotel (SL-A603)

Bionwell Bethel 4D+ masszázsfotel (SL-A603) A legújabb Bionwell mass..

799.990 Ft Nettó ár: 629.913 Ft

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg