Bionwell Marais Premium '4D' Masszázsfotel (SL-A701)

Még mindig 1M Ft alatt tartjuk az árát egy 4D premium masszázsfotelnek! 

A masszázsfotelt készletről, raktárról tudjuk szállítani
az ország bármely pontjára minden héten kedden és csütörtökön.
Megrendelés lehetséges itt a megrendelőfelületen a rendelés leadásával,
vagy a +36209368768 -as telefonszámon.

Hihetetlenül alacsony áramfogyasztású! Mindössze 220W = 0.22kWh.
Napi 1 óra használat költsége kb. 8 Ft (évi kb. 3000 Ft) a rezsicsökkentett árral számolva!

Elérhető színek: Bézs | Fekete | Sötétbarna-bézs

Videóbemutató a masszázsfotelről magyar felirattal

A Bionwell Marais Premium masszázsfotelhez hasonló tudású masszírozó fotelekért akár 1.5 M Ft - 3.6M Ft közötti összegeket is elkérhetnek. Miért fizetne többet? (pl: inSportline Marcelli - a régebbi SL-A701-es modell 1.511.500 Ft-ba kerül - 2023.05.08-i állapot szerint)

Mik Marais Premium 4D masszázsfotelünk legfőbb jellemzői és előnyei? A Bionwell csapatának tapasztalatai:

 • Elsősorban átlagos testmérettel rendelkező személyekeknek ajánljuk a fotelt, méretéből adódóan (185 cm testmagasságig a legkényelmesebb, valamint 110 kg testsúlyig; átlagos vagy keskenyebb vállszélességgel, átlagos, vagy keskenyebb csípőszélességgel rendelkezőknek)

 • A masszírozó görgőrendszer képes igen-erőteljes masszázsra is, és a 4D mechanika lehetővé teszi a görgők erősségének, mélységének manuális szabályozását a karfán található tekerőgombbal. A masszázsfotel valódi mélymasszázs elérésére képes, oldva a mélyen lévő fájdalmakat is. A Marais egyfajta hát-kiemelést is végez - ez teszi erőteljesebbé a masszázst, és végzi a hát nyújtását - csökkentve a fájdalmakat.

 • A tenyereket a légpárnák szorítása mellett a shiatsu nyomómasszázs is felfrissíti. A vádlit a légpárnák szorító-elengedő masszázsa mellett már görgővel is megnyomkodja a fotel, enyhítve ezzel a vádli nehézérzetét, fájdalmát.
  + Funkció, hogy választhatunk csak légpárnás automata gyári masszázst is, melyben olyan kellemes relaxációban lehet részünk, mely ritka élmény a masszázsfoteleknél.

 • Emellett a masszázs hatását, és a kellemes érzést fokozza a hát mellett már a vádlinál is elhelyezett hőterápia. A legmelegebb fűtést biztosító masszázsfotelünk. Fagyosoknak melegen ajánljuk. :-)

 • A masszázsfotel egyedülálló módon a bokát és a vádlit és a nyakat is képes kimozgatni, megnyújtani !!

 • A fotel lábtartója motorosan működik, a lábakat nem kell ellentartva kinyomni a lábtartót, mely még kényelmesebb használatot biztosít.

 • A 2023-as fejlesztésre a Marais Premum az eddig 8 helyett 20 db automata gyári masszázsprogramot kapott, így szinte bizonyos, mindenki megtalálja a számára megfelelőt, ami beválik, vagy amire aktuálisan épp vágyik.

 • Akár 73 cm széles ajtón is befér!

Premium masszázsfotel elegáns, esztétikus külsővel!

A Bionwell Marais Premium egy exkluzív prémium masszíorzó fotel, mesterséges intelligenciával. Egy rendkívül kényelmes masszázsfotel, mely relaxál, kikapcsol, ellazít, csökkenti a fáradtság-érzetet, csillapítja fájdalmat, csökkenti a stresszt, és nem utolsó sorban fantasztikus masszázsban részesít!

4D intelligens masszázs technológia a nyaktól akár egészen combig!

bionwell-marais-top-premium-3D-masszazsfotel-intelligens-masszazskezek-masszazsa

Az intelligens masszázsgörgők csendesen mozognak, és automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését, felmérik a testvonalakat és görbületeket. Ez alapján állítják be a masszázspontokat és a masszázskezek távolságát (ezek egyébként manuálisan is beállíthatók igény szerint - 11 db vállpozíció beállítása lehetséges manuálisan!). Az intelligens masszázskezek úgy masszírozzák Önt, mintha egy professzionális masszázsterapeutánál lenne - viszont akár még erősebben. Automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat, ez alapján állítják be a masszázspontokat, és a masszázskezek távolságát - így egy személyre szabott masszázst kap. Így Ön felfrissül, és enyhül a fájdalma, fáradtságérzete.

4D intelligens masszázs-technológia - Mi is ez tulajdonképpen?

A 4D masszázs során a görgős masszázs erőssége több szinten beállítható (nem csak párnával és a háttámla dőlésszögének állításával szabályozható) - ez a 4D masszázsfotel legfőbb ismérve - illetve a masszázsgörgők kialakítása még finomabb, még kifinomultabb, az emberi érintéshez még inkább hasonló masszázst kaphatunk általa  - legalábbis ezek igazak a Bionwell 4D masszázsfoteleire. Más forgalmazók "4D" foteleire nem biztos. 

Vigyázat! Hiába hirdetnek 4D masszázsfotelként sok 2D masszírozó fotelt; ha nem állítható a görgős masszázs erőssége, az nem 4D masszázsfotel!

A 4D masszázsrendszer több dimenzióban végzi a dolgát. Fel-le és oldalirányban, valamint emellett mélységben, előre-hátra is dolgoznak a masszázsgörgők. Mélyebben az izmokba tudnak hatolni, akár 12 cm mélységig - a mélyebben lévő fájdalmak is csökkenhetnek - a masszázsfotel egyfajta kiemelést végez - ez teszi erőteljesebbé a masszázst, és végzi a hát nyújtását - oldva a fájdalmakat.
- A mélység manuálisan beállítható! Ez nagyon fontos! Amelyik masszázsfotel nem rendelkezik kézi beállítási lehetőséggel a masszázs erősségét=mélységét tekintve, az nem 3D és nem 4D masszázsfotel! -
A mélymasszázs által a masszázsfotel még jobban fel tudja lazítani a kötött izmokat, akár a mélyebben fekvő rétegeket (fascia) is, oldva a feszültséget, a fájdalmat, csökkentve a stresszt. A Marais Premium masszázsfotel egy rendkívül kifinomult és a testfelületet és a gerincoszlopot lekövető intelligens görgőmechanikával rendelkezik. A paraspinális izmok hatékony masszázsával növelhető az izomtónus, és a testtartás is javítható. Az intelligens masszázskezek csendesen mozognak, és automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat és görbületeket. Ez alapján állítják be a masszázspontokat és a masszázskezek távolságát (ezek egyébként manuálisan is beállíthatók igény szerint). Ezáltal egy egyedi, precíz, manuálisan beállítva pedig személyre szabható masszázst kaphatunk. A görgők sebességét és szélességét, valamint a 4D masszázs erősségét is beállíthatjuk. A görgők térben is tudnak mozogni (ha előrébb jönnek, erősebb masszázst, ha hátrébb vonulnak, gyengébb masszázst kaphatunk).

Miben több a 4D masszázs, mint a 2D masszázs?

 • Még személyre szabottabb masszázs - a test feltérképezése és a masszázs 4D foteleink esetében még precízebb, a masszázsfotel hosszabban elemzi a felhasználó testparamétereit.

 • Még erősebb, vagy gyengédebb masszázs is elérhető, köszönhetően annak, hogy a 4D masszázsgörgők esetében még nagyobb illetve alacsonyabb lehet a kifejthető nyomás - a görgők mélységének (erősségének) beállításával.

 • Még inkább a felhasználói igényekre szabható masszázst tesz lehetővé, köszönhetően annak, hogy a görgős masszázs erőssége több szinten beállítható (nem csak párnával és a fotel dőlésszögének állításával szabályozható) - ez a 4D masszázsfotel legfőbb ismérve. Vigyázat! Hiába hirdetnek 4D masszázsfotelként 2D masszírozó foteleket; ha nem állítható a görgős masszázs erőssége, az nem 4D masszázsfotel!

 • Még hatékonyabb masszázs - a masszázsgörgők a mélyen fekvő izomszöveteket is elérik, mely lehetővé teszi még a legmakacsabb, görcsös izmok fellazítását is. A masszázkezek még mélyebbre tudnak hatolni, - az akár 12 cm-es mélységig, akár 78 fokos szögben kinyúló masszázskarok segítségével igazi mélymasszázs érhető el - mely a mélyen lévő fájdalmakat is képes csökkenteni.

Ahogy egy masszőr felhasználónk fogalmazott a bemutatótermi alapos próba után: véleménye szerint Marais masszázsfotelünk masszázsa 95%-ban megegyezik az ember kéz által nyújtótt gyógymasszázs hatásfokával és hatékonyságával, és úgy masszíroz, mint "egy 120 kilós, lapátkezű masszőr, erőteljes, nagy masszírozó mozdulatokkal."
 

Funkciók, tulajdonságok
 

Hát masszázsmódok (masszázskezek által)

Masszázstechnikák

 • Shiatsu (ujjnyomás): Megnyomkodja a fő testpontokat. Ez a módszer hatékonyan enyhíti az izomfeszültséget és a merevséget, csökkentve a csigolyákra gyakorolt nyomást. 2 db különböző masszázsmód közül választhat. A görgők szélessége 5 szinten állítható, hogy megfeleljen a különböző felhasználói igényeknek. Emellett a masszázs sebességét is beállíthatja 5 fokozatban, valamint a masszázs erősségét is.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-shiatsu-ujjnyomas-masszazsmodbionwell-marais-premium-masszazsfotel-masszázstechnikák

 • Ütögetés (tapping): A masszázsgörgők ütögetik a hátat fel-le irányban, és serkentik a vérkeringést a teljes háton. Az ütögető masszírozás a legismertebb és legkeresettebb relaxációs és masszázs módszerek közé tartozik. A görgők szélessége 5 szinten állítható, hogy megfeleljen a különböző felhasználói igényeknek. Emellett a masszázs sebességét is állíthatja 5 fokozatban, valamint a masszázs erősségét is.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-tapping-utogetes-masszazsmodbionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-kneading-gyuromasszazs

 • Gyúrás/dagasztás (kneading): Ez a módszer mélyen nyomkodja meg az izmokat, stimulálva néhány fő akkupontot. Csökkenti az izomfeszességet és a merevséget. Mi több, az állítható sebességgel Ön egyedi masszázst kaphat. A masszázs sebességét is állíthatja 5 fokozatban, valamint a masszázs erősségét is.

 • Gyúrás + ütögetés (kneading + tapping): Kombinált alternatív masszázs az egész hát területére. A masszázs sebességét is állíthatja 5 fokozatban, valamint a masszázs erősségét is.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-kneading-tapping-utogetes-gyuras-egyidejuleg-masszazsmodbionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-vallmasszazs

 • Váll (csuklyásizom) szorítása és gyúrása (shoulder lifting): A 3D/4D masszázsgörgők által végzett masszázs pihenteti az izmokat és csökkenti a fáradtságérzetet. A masszázs enyhítheti a legmélyebben lévő fájdalmakat is. A masszázs sebességét is állíthatja 5 fokozatban, valamint a masszázs erősségét is.

 • 3D/4D masszázs: 5 különböző intenzitással. Kifinomult, precíz, az emberi kézzel történő masszázshoz mindinkább hasonlító masszázs a tér minden irányában (fel-le és előre-hátra). Beállítható a masszázs sebessége, erőssége és szélessége.

A különböző masszázsoknál beállíthatja a sebességet, a szélességet és az erősséget (különböző masszázsoknál változhat a beállítási lehetőség). Így egy rendkívül egyedi, személyre szabható masszázst kaphatunk. A masszázs erőssége a csuklyásizom-váll területen szabályozható a fejtámla párjájával is (erősebb masszázshoz távolítsuk el a párna-réteget).

Bionwell Marais Premium masszázsfotel - a professzionális "masszázsterapeuta"

Az intelligens masszázskezek hasonlóan masszíroznak, akár egy profi masszőr - viszont akár erősebben is!

SL alakú hátmasszázs - követi a gerinc alakját, az egész hátat megmasszírozza, és egészen a farizomig!
3-21 cm közötti szélességi tartományban!

A 3D/4D görgős rendszerrel masszázskezek felfelé / lefelé / balra / jobbra / előre / hátra mozognak a nyak, a váll (csuklyás izom), a hát, a derék és a fenékizmok körül. A görgők egy S alakú rendszerben mozognak, a gerinc alakját követve és ahhoz alkalmazkodva. A szélességi tartomány 3(!) cm-től 21 cm-ig terjedhet 5 szinten! Így a gerinchez nem érnek hozzá a görgők, de az egész hátat megmasszírozzák! Négy kerék meghajtású, csendes, intelligens 3D/4D masszázsgörgők végzik akár a nyak, a csuklyásizom, a teljes hát, derék, a farizmok és akár a comb felső részének masszázsát is. A masszázs-sín S alakja illeszkedik a hát S alakú görbéjéhez, így ergonomikus, és Ön egy rendkívül pontos hátmasszázs-élményt kap.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-137-cm-hosszu-masszazsgorgok

Testmasszázs légpárnák által levegőnyomással - Teljes testes légpárnás masszázs 60 db légpárnával!

A légmasszázs erősségi beállítási lehetőséggel választható ki. A teljes test egyidejű légpárnás masszázsa is kiválasztható, 60 db légpárna masszírozza egyidőben!

Légnyomásos alkar- és vállmasszázs - felfrissülhet a kar!

Légnyomásos alkarmasszázs funkció (8 beépített légpárnával), vállmasszírozó funkció (4 beépített légzsákkal), három intenzitással. A masszázsfotel az emberi kar görbületét követő légzsákokkal van felszerelve. A légzsákok kiegyensúlyozott 3 dimenziós összehúzódása felfrissíti karját és tenyerét. A légpárnák masszázsának erőssége beállítható.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-legnyomasos-kompresszios-karmasszazsbionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-legparnas-vallmasszazsbionwell-marais-premium-4d-masszazsfotel-legparnas-alkar-tenyer-masszazsbionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-derekmasszazs-legparnakkal

bionwell-marais-top-premium-3D-masszazsfotel-legparnas-vallmasszazsbionwell-marais-top-premium-3D-masszazsfotel-kompresszios-legnyomasos-vall-alkar-vadli-masszazs

Extra funkció az a shiatsu tenyérmasszázs, mely során a "tüskeszerű" kiemelkedések (salient/mastoid tenyérmasszázs) a tenyeret és a kézfejet stimulálák, így a Yuji akupontot és a kéz Laogong pontját, valamint a kéz reflexpontjait is. Ez a módszer még kellemesebb és komplexebb masszázsélményt nyújt, és még inkább serkenti a vérkeringést is ezen a területen.

bionwell-marais-top-premium-3d-masszazsfotel-salient-mastoid-kezfejmasszazs

Alsótest légnyomásos masszázsa - nagyszerű ellazulás és felfrissülés!

Egyedülálló a masszázsfotelek között a hát alsó részének masszázsa (4 beépített légzsákkal) és a csípő- és derékmasszázs (4 légzsák)!

Ezen kívül a láb masszázsa /comb, vádli, boka, sarok, lábfej, lábujjak/ is elérhető (40 légzsákkal) 3 intenzitással. Az alsótest légnyomásos masszázsa 3 intenzitási beállítással választható ki a fenék környékén és a vádlin. A különböző méretű légzsákok körbeveszik a vádlit, és a zárt lábrésznek köszönhetően a bokát, a lábfejet, valamint az ujjakat is, így masszírozva az Ön lábait. A légpárnák masszázsának erőssége beállítható gyengéd, közepes és erősebb szinten.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-legnyomasos-kompresszios-csipomasszazsbionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-derekmasszazs-legparnakkalbionwell-marais-top-premium-3D-masszazsfotel-sarok-talp-ujj-labfej-masszazsbionwell-marais-premium-4d-masszazsfotel-legparnas-vadlimasszazsbionwell-marais-top-premium-3d-masszazsfotel-legzsakos-labmasszazs

Csípőlengetés - masszírozza, nyújtja, lazítja a csípőt (Swinging)

Átmasszírozza, nyújtja, lazítja a csípőt. A masszázsfotel egyes automata masszázsok során képes elvégezni az ún. csípőlengetés funkciót, mely egy speciális csípőmasszázs a medence, csípő és a far lágy, balra illetve jobbra történő mozgatására - ez nyújtó, lazító hatást gyakorolhat testünkre. Enyhítheti a csípőbeszűkülést, keresztcsont-eltolódást és a gerincferdülést. Ülőmunkát végzőknek hasznos lehet. Ha ez a terápiás funkció nagyon fontos az Ön számára, érdemes inkább a Bionwell Astana masszázsfotelt választania, mert abban markánsabb a csípőlengető funkció. Míg a Marais Premium masszázsfotel a hátrész nagy légpárnáinak váltogatott felfújásával, addig az Astana Premium az egymáshoz képest elmozduló dupla ülőfelülettel, és a combok oldalánál lévő nagy légpárnákkal éri el a csípőlengető hatást.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-twisting-derek-csavaras-funkcio

Twisting (derékcsavarás) funkció - kimozgatja a derekat

A masszázsfotel egyes automata masszázsprogramjai során a jobb és bal oldali deréklégpárnákat használva a deréklengetés funkció elvégzésére képes. mely enyhítheti az ülőmunka, vagy hosszan tartó ülés okozta kellemetlenségeket, a feszültséget a derék izmaiban. Az ülő- vagy fizikai munka által "beállt" derék ellazítására lett kifejlesztve, mely kevésbé erőteljes, mint a nyújtás. Az enyhe csavaró mozgás a fájdalomcsillapító hatású lehet. A lágy kimozgatást a légpárnák végzik.

Masszázsinformációk

Sha talpmasszázs

Hasonlóan masszíroz, akár az emberi kéz által nyújtott masszázs. A talpon lévő Yongquan pontra fókuszálva a masszázs lehet gyengébb, közepes erősségű, de erősebb is.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-gorgos-talpmasszazsbionwell-marais-top-premium-3D-masszazsfotel-talpmasszazs

Vádlimasszázs légpárnákkal és Shiatsu (ujjnyomásos) masszázzsal is ! - a lábméret hossza szerint masszíroz!

A vádlitartó Shiatsu ujjnyomásos masszázzsal és légpárnákkal lett felszerelve, melyek mind Önt masszírozzák. Csökkenthetik a lábfeszülést és a duzzanatot, a vádli fáradtságérzetét és fájdalmát, „beindítják” a vérkeringést, visszaadhatják a láb vitalitás-érzetét.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-legparnas-es-gorgos-vadli-masszazs

Újdonság! Az eddigi 8 helyett már 20 féle automata masszázs közül választhat! - 1-1 gombnyomással kiválaszthatja az épp Önnek megfelelő masszázsélményt!

Válasszon egy előre beállított masszázst, s szerezzen magának egy különleges masszázsélményt. Az eddigi 8 helyett már 20 db automatikus masszázsprogram közül választhat, amelyek különféle masszázsmódokat, különböző mozgásokat kínálnak. Így már biztosan mindenki, minden használatkor megtalálhatja az előre beprogramozott, gyári (automata) masszázsok között is azt, ami az éppen aktuális igényeit kielégíti.

Gyorsmasszázs - Gyors kényeztetés a masszázsfunkciókból.

Komfort masszázs - A komfortos masszázsélmény.

Relaxációs masszázs - Könnyed masszázs, mellyel ellazulhat és csökkenhet a fáradtságérzete.

Nyújtó masszázs - A deréknál elhelyezkedő légpárnákkal azt éri el, hogy a derék elforduljon, és csavaró masszázsfunkciót hoz létre. Ez csökkentheti az ülőmunka okozta negatív hatásokat, és az izomfeszülést a derék izmaiban.

bionwell-marais-top-premium-3d-masszazsfotel-testnyujtas-funkcio

Teljes test masszázsa - Mélymasszázs, mely energizálhatja a testet.

Nyak-váll masszázsa - Kifejezetten a csuklyásizom-váll terület masszázsa, mely csökkentheti az izomfájdalmat.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-nyakmasszazs-gorgokkelbionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-vallmasszazs

Hát-derék masszázsa - Kifejezetten a hát-derék terület masszázsa, mely csökkentheti az izomfájdalmat.

bionwell-marais-premium-4d-masszazsfotel-hat-es-derek-masszazs

Teljes test légpárnás kompressziós masszázsa - Felkar, kar, térd környéke, lábak, lábfej kompressziós masszázsa, mely ellazíthatja az egész testet.

Stresszcsökkentő masszázs - A test stresszintjének csökkentésére fókuszál a masszázs.

Energizáló masszázs - Fáradt? Feléledne? Próbálja ki ezt a masszázst, melynek célja, hogy Ön újra frissebb legyen!

Masszázs a pihentető alvásért - A jobb alvásminőség elérése érdekében kifejlesztett masszázstechnikák váltakozása.

"Ízületkímélő” masszázs - Az ízületek extra, fokozott védelme érdekében kifejlesztett masszázs. 

„Gerincmenti masszázs” - Segíthet a púposság és az beesett mellkas „kezelésében”. Segíthet megőrizni, vagy javítani a gerinc egészségét. Az intervertebralis porckorong kitüremkedésén segíthet javítani.

„Ülőmunka” masszázs - Fizikai aktivitáshoz hasonlót idéz elő a masszázs által, hasznos lehet a sokat ülve töltő felhasználóknak. Serkenti a testi funkciókat ezáltal.

Sportregenerációs masszázs - Segíthet regenerálódni a fizikai aktivitás, sport utáni fáradtságból.

Nyak és váll kíméletes masszázsa - Ezen területen felgyülemlett stressz, izomcsomók, befeszült izmok kilazítására szolgál.

Az elmét felfrissítő masszázs - Csökkentheti a nyak-váll (csuklyásizom) fájdalmát, serkenti a vérkeringést az agy felé masszírozva a Yuzhen és a Dazhu akupontokat.

Gerinckímélő masszázs - A gerinc egészségére fókuszál, és a mozgáshiányos életmód hatásait próbálja ellensúlyozni.

Lábmasszázs - Gyors fájdalomcsökkentést hajthat végre az alsó végtagokban, és csökkentheti a fáradtságérzetet azokban.

„Fiatalító” masszázs - Javíthatja az alvásminőséget és a munkavégzési hatékonyságot.

Manuálisan választható masszázs

5 féle masszázspozícióval: Teljes felsőtest masszázsa, felső hát-, alsó hát masszázsa, adott területek masszázsa, illetve fix ponton történő masszázs.
Utóbbi kettőnél Ön választhatja ki a masszázs pontos területét, helyét, akár adott pontját is! 
Az egyes masszázsoknál akár a sebesség, az intenzitás és a szélesség is beállíthatóak.

 • Fáj a lapockája fölött a jobb oldalon? Esetleg a derekánál? Sokat ül, Sokat ül, jól esne egy masszázs, mely kilazítja a fenékizmokat? Irányítsa oda a masszázsgörgőket, és gyúrja ki az izomcsomókat csak ezeken a pontokon! Vagy nyomkodja meg őket a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázsmóddal! Olyan erősséggel, ahogy Ön szeretné! Ez is a 3D/4D masszázsfotel nagy előnye!

 • Relaxációs masszázsra vágyik? Masszíroztassa magát csupán légpárnákkal, melyek megnyugtatják, és felfrissítik! 
  Esetleg az ütögető masszázs sebességét a leggyorsabbra kapcsolva vibrációs masszázst kaphat, mely szintén nyugtató hatással bír.

 • Számos variációs lehetőség az Ön aktuális igényei szerint!

Beállíthatja a kívánt masszázsidőt és szüneteltetheti is a masszázst, majd újraindíthatja

Az Ön igényei szerint, folyamatos masszázs 10-, 15-, 20-, 25-, 30- vagy 40 percen keresztül.
Közbejött valami, ami miatt szüneteltetné a masszázst? Ezt is megteheti. Ehhez nem kell lekapcsolni az Astana Premium masszázsfotelt. A szüneteltetés gombot megnyomva a masszázs megáll, és onnan tudja folytatni, ahol abbahagyta.

További funkciók, jellemzők

Hátnyújtás 

A masszírozó fotel egyes automata masszázsprogramokban alkalmazott nyújótechnikákkal csökkentheti az ülőmunka okozta negatív hatásokat, és az izomfeszülést a hát- és a derék izmaiban.

bionwell-marais-top-premium-masszazsfotel-test-nyujtasa-2

Innovatív funkció - a vádli, a boka és lábfej nyújtása, kimozgatása!

Motorosan, a lábrész fel-le mozgatásával és a légpárnák szorításával érhető el a gyári (automata) programok közben.

bionwell-marais-top-premium-masszazsfotel-test-nyujtasa-3

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-motorikusan-nyujthato-labtarto-

Hát- és lábmelegítési funkció - kellemes meleg érzet és hatékonyabb masszázs - enyhítheti a hát - és lábfájdalmakat

A 40-50 °C-os infravörös fűtési funkció kellemesen átmelegíti hátát és lábait és enyhíti a fájdalmakat. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely aktiválja a sejteket és serkenti az anyagcserét. A hőterápia funkció kellemes érzést nyújt, mellyel még jobban ellazulhat. Igény esetén kikapcsolható.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-infravoros-hoterapia-a-labon-es-a-hatonbionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-hatfutes-labmelegites

Automatikus lábhossz felismerési funkció

Amikor az éppen megfelelő szögbe emeltetjük, vagy süllyesztetjük a lábtartót, az automatikusan detektálja a lábhosszt, és az ehhez tartozó legkomfortosabb masszázsterületet.

Zero Gravity - kellemes ellazulást tesz lehetővé

Ez a mechanizmus pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ebben a helyzetben a testtömeg egyenletesen oszlik el, és a gerincre gyakorolt nyomás csökken. Amikor a Zero Gravity mód elindul, a test és a lábak között körülbelül 118 fokos magasságszög van. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a kikapcsolódást. 2 db Zero Gravity pozíció közül választhat.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-zero-gravity-poziciok

Helytakarékos technológia - Zero Space - közvetlenül a fal mellé helyezhető

Sok masszírozó fotel nagy helyet foglal, mert a faltól távol kell elhelyezni, ugyanis a hátradőléshez plusz helyre van szükségük. A Bionwell Marais masszázsfotelnek még működés közben is mindössze 5 cm-es távolság szükséges a mögötte lévő faltól. A masszírozó szék ülőfelülete előrecsúszik a háttámla hátradőlése közben, anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat. Ezzel helyet spórol Önnek otthonában.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-zero-space-eleg-5cm-hely-a-fal-elott

3D digital zenelejátszó rendszer - hallgassa kedvenc zenéit okoseszközeiről Bluetooth segítségével

Okostelefonjával vagy táblagépével a fotelhez Bluetooth-tal kapcsolódva saját zenéit is lejátszhatja az intelligens terminálhoz kapcsolódva - remek hangzású hangszórókon.

Gyorsbillentyűk a jobb karfán - kényelmes masszázsfotel, könnyen tanulható használattal

A még egyszerűbb kezelhetőségért. Állítsa be még kényelmesebben a legfontosabb funkciókat:be/kikapcsolás/szüneteltetés, a 3D/4D masszázs erősségének beállítása (tekerőgombbal, rendkívül kényelmesen), lábtartó hosszának beállítása, negatív oxigén ionok, hát- és lábfűtés, automata masszázsfunkciók közötti váltás, felülés-hátradőlés, hagvezérlés, zero gravity pozíciók.

bionwell-marais-premium-masszazsfotel-bluetooth-zenelejatszas-gyorsgombok-egyszerubb-vezerlesbionwell-marais-premium-masszazsfotel-3d-oxigen-ionizator-muveszi-led-feny

Színes, esztétikus LED világítás a jobb és bal oldalpanelen

Élvezze az egyesülést a test és az elme között a színes neonfényben és lépjen be egy álomvilágba. A szobának is különleges megjelenést biztosít a masszázsfotelről áradó LED fény.

Tisztítja a levegőt, segíti az immunrendszer normális működését - negatív töltésű oxigén ionokkal

A Bionwell Marais Premium 4D masszázsfotel működés közben folyamatosan állít elő negatív töltésű friss oxigén ionokat, azaz anionokat. Ez aktiválja a sejtműködést, tisztítja a levegőt, segíti az immunrendszer normális működését. A levegőben lévő anion ugyanazt jelenti, mint akár a vitaminok az ételben, nagyban hozzájárul az egészség fenntartásához a mindennapi életünk során. Ezért is szokták a „levegő-vitaminjának” is hívni, amely segíthet megelőzni a betegségeket is. Az anionok elengedhetetlenek az emberi szervezet biológiai egyensúlya számára. Negatív töltésükből adódóan semlegesítik a pozitív töltésű vírusokat és ártalmatlanítják a baktériumokat, a gombákat és a szabadgyököket is. Minél megasabb a levegő anion tartalma, annál kevesebb a kártékony anyag benne. A negatív ionok elősegíthetik a tüdő jobb működését. 30 perccel az anion bevitele után a tüdő képessé válhat 20%-al több oxigén belélegzésére és 14,5%-al több szén-dioxid kilélegzésére. Az anionok vérnyomás-csökkenést eredményezhetnek, segíthetik a szívizom jobb működését és táplálását, a hajszálerek tágítását. Segíthetnek feltölteni energiával az egész szervezetet, javíthatják az alvásminőséget, emellett elősegíthetik a fájdalom- és a feszültségérzet csökkentését. Segíthetnek a testünkben lévő enzimek aktivizálásában , a vércukor- és koleszterinszint csökkentésében, a vér kálcium-tartalmának  és a vizelet mennyiségének növelésében. Elősegíthetik a fehér- és vörösvértestek számának növekedését. Segíthet a vérképződés idejének lerövidítésében. Igény esetén kikapcsolható.

bionwell-marais-top-premium-3D-masszázsfotel-negativ-oxigen-generator

Illeszkedik a különböző testmagasságokhoz - kényelmes masszázsfotel automatikus, motoros lábhosszbeállítással(!)

A masszázsfotel automatikusan, motorikusan(!) állítja be a lábtartót, mely igazodik a felhasználó magasságához - rendkívül komfortossá teszi a használatot. Míg más masszázsfotelekben Ön nyomja ki, és tartja nyomva a lábrészt, a Marais esetében motor mozgatja és rögzítik a lábrészt az Ön testmagasságának megfelelően. Ezáltal úgy állíthatja/állíthatja be a masszírozó széket, ahogy Önnek kényelmes, és az Ön magasságához  a legmegfelelőbb (150-190 cm). Így minden felhasználó teljes testmasszázst kaphat.
A lábtartó és a háttámla emelhető és dönthető, szinkronban működnek.

Új funkció a boka-lábfej kimozgatás motorosan, a lábrész fel-le mozgatásával a gyári programok közben.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-motorikusan-nyujthato-labtarto

Intelligens hangvezérlés - irányítsa a masszázsfotelt akár a hangja segítségével! (angol nyelven)

Még egyszerűbb, és komfortosabb vezérlést tesz lehetővé.

bionwell-marais-premium-3d-masszaszsfotel-intelligens-hangvezerles

Könnyen kezelhető vezérlő, szép külső, és képernyő

Színes TFT képernyős kézi vezérlő.

bionwell-marais-premium-3d-masszazsfotel-tft-vezerlo

A masszázsfotel egyszerűbb mozgatást is lehetővé tesz

Mozgatható beépített kerekei segítségével 
bionwell_marais_premium_4d_masszazsfotel_irestsla701_kerekeisegitsegevelmozgathato

Kiváló minőségű, szép kivitelű, strapabíró textilbőrből (PU) és poliamidból, PVC-ből, acélból, elektromos és elektronikus alkatrészekből készült elektromos masszázsfotel. Hímzett futófelületű gyémánt textilbőr (PU) textúra, gyönyörű kivitellel. Nagy rugalmasságú párna, ökológiai technológiával készült, nyomáscsökkentett, "mágikus" pamuttal, mely puha, és illeszkedik a bőrhöz. Lélegző anyag, mely taszítja a nedvességet, és az atkákat. Környezetvédelem szempontokat is figyelembe véve, ökológiai, szálas textílbőrből készült kényelmes masszázsfotel, mely finom tapintású, kopás- és töredezésálló, nyomásálló. 200.000 alkalommal tesztelve, repedés nélkül. 

Ideális felhasználói testsúly: maximum 120 kg

Ideális felhasználói magasság: 150-185 cm, de akár 2M testmagasságig is megfelelő.

 

Méretek

- Nettó tömeg: 138 kg

- Bruttó tömeg: 156 kg

- Hosszúság: 148 cm (fektetve: 180  cm)

- Szélesség: 84 cm (ülőfelület: 52 cm) - Foteltest kb. 73 cm - így befér egy akár 73 cm széles ajtón is!

- Magasság: 122 cm (fektetve: 105 cm)

biowell-marais-premium-masszazsfotel-meretek

Műszaki adatok

Névleges/merőleges feszültség: 220-240V~ 

Névleges/merőleges frekvencia: 50Hz

Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 220W - hihetetlenül alacsony áramfogyasztás! Napi 1 óra használattal évi csupán körülbelül 3000 Ft-os (napi kb. 8 Ft) az áramköltség a rezsicsökkentett árral számolva!

Teljesítmény készenléti állapotban: <0,1-1W !

Negatív ion koncentráció: 240.000 / cm3

Légzsák-szám: 74 db

Zajszint: maximum 55 dB

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I

Negatív ion koncentráció: maximum 240.000 db / cm3
 

Teljes körű 3 év garancia!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: bruttó 49.990,- Ft (= 5 év)

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik! Használata könnyen tanulható!

A Bionwell Marais Premium masszírozó szék egészségpénztári elszámolhatóságáról érdeklődjön egészségpénztáránál a vámtarifaszám alapján: 9019101000

Megrendelés, kiszállítás, fizetési lehetőségek

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét, majd számítógépen ismét nyomja meg a kosárba gombot). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info@bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Marais Premium masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.
 

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Dokumentumok" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben Marais Premium masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani! Vásárlóink körülbelül 70%-a előzetes próba nélkül vásárol tőlünk masszázsfotelt - nem csoda, hiszen weboldalunkon gyakorlatilag minden lényeges és fontos információ, kép, videó megtalálható a masszázsfotelekről. A döntéshez nem feltétlenül szükséges előzetes próba.

 • Mégis szeretné személyesen is kipróblálni masszázsfoteleinket? Semmi akadálya! Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet! A bemutatótermi próba ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettséggel!

  Egy masszázsfotel komoly vásárlási szándéka esetén pedig választhatja az otthoni ingyenes kipróbálási lehetőséget is - mellyel saját otthonában próbálhat ki egy masszázsfotelünket! Ez semmilyen kockázattal nem jár - vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Az otthoni próba nem “utazó bemutatóterem” jellegű értékesítést jelent, hanem megvásárlási döntés esetén a kiszállított, gyárilag csomagolt (original), új termék marad Önnél - elállás esetén pedig kollégáink elszállítják Öntől a masszázsfotelt.

  Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon! Kérdése van? Állunk rendelkezésére elérhetőségeinken! +36202124690; +36209368768; info@bionwell.hu 

A Bionwell Marais Premium 4D masszázsfotelhez hasonló tudású masszírozó fotelekért akár 1.5 M Ft - 3.6M Ft közötti összegeket is elkérhetnek. Miért fizetne többet?

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Marais Premium '4D' masszázsfotel (SL-A701)

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: SL-A701
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 999.990 Ft

 • Nettó ár: 787.394 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

x Osaka Premium 3D masszázsfotel (SL-A86-1) x

x Osaka Premium 3D masszázsfotel (SL-A86-1) x

NEM RENDELHETŐ. NEM FORGALMAZZUK 2021. DECEMBERE ÓTA. Nézzen szét aktu&..

769.990 Ft Nettó ár: 606.291 Ft

Astana Premium '4D' masszázsfotel (SL-A802)

Astana Premium '4D' masszázsfotel (SL-A802)

Bionwell Astana Premium '4D' Masszázsfotel (SL-A802) A massz&aacu..

1.099.990 Ft Nettó ár: 866.134 Ft

Bethel Premium '3D+' masszázsfotel (SL-A602)

Bethel Premium '3D+' masszázsfotel (SL-A602)

Bionwell Bethel Premium 3D+ Masszázsfotel (SL-A602) A masszázsfotelt k&..

799.990 Ft Nettó ár: 629.913 Ft

Skyflow ’3D’ masszázsfotel (SL-A3363S-5)

Skyflow ’3D’ masszázsfotel (SL-A3363S-5)

Bionwell Skyflow '3D' masszázsfotel (SL-A3363S-5) Masszírozó fotel a..

699.990 Ft Nettó ár: 551.173 Ft

Supreme '4D' Premium masszázsfotel (SL-A665)

Supreme '4D' Premium masszázsfotel (SL-A665)

Bionwell Supreme '4D' Premium masszázsfotel (SL-A665) A masszázsfotelpiac &..

999.990 Ft Nettó ár: 787.394 Ft

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg