NEM RENDELHETŐ. 
Amit helyette ajánlunk, a képen látható masszázsfotel, a Bionwell Philadelphia Plus (kattintson/koppintson)

bionwell-philadelphia-plus-masszazsfotel-barna-fekete-bezs-szinekben

...

..

.

Bionwell Frisco masszázsfotel
 

Funkciók, jellemzők


- Hát masszázsmódok (masszázskezek által) -


Intelligens masszázskezek precíz masszázsa - a nyaktól a derékig

A fotel egyedi technológiával készült. Az intelligens masszázskezek függőleges irányban mozognak a nyak, a vállak, a hát és a derék tájékán. Automatikusan felismerik a hát természetes S alakú görbületét, 6-21 cm szélességben és 95 cm hosszan masszírozzák a hátat, ezáltal az egész hátat ellátják masszázzsal. A professzionális masszőrök mozdulataihoz hasonlóan, többdimenziós, sztereó masszázst nyújtanak. Masszázsuk által eltűnik testéből a feszültség, csökkenthetik a nyak, a vállak (csuklyás izom) hát és derék izom jellegű fájdalmait!

A következő masszázstechnikát alkalmazzák

Gyúrnak, szorítanak, hullámoznak, préselnek, nyomnak, fognak, hintáztatnak, csavarnak.
 

- Testmasszázs (légpárnák által légnyomással) -

Felkar-, alkar-, kézfej- és tenyérmasszázs - extra kényelemmel és hatékonysággal!

Innováció a karmasszázs területén! A masszírozópárnák (12db) úgy vannak elhelyezve, hogy felvegyék a karok görbületét, így az egész kart átmasszírozzák (érintve a Yangchi és Quachi akupontokat is), és sokkal kényelmesebb a kezek elhelyezése. Ezáltal a masszázs sokkal hatékonyabb az alkarnak. A 3D-s egyenletes húzás felfrissíti a karokat, és megnyugtatja a kézfejet és a tenyeret.

Hatékony lábmasszázs

A különböző formájú légpárnak teljesen körülölelik a lábszárat, a vádlit, a sarkat, a bokát, a lábfejet és a lábujjakat, kivételes élményt nyújtva Önnek. Stimulálják a Xuanzhong és a Taixi akupresszúrás pontokat, mely tökéletes kényelemben, és ellazulásban részesít! Csökkenti a nehéz-láb érzetetet, felfrissíti a lábakat, nyújtva és pihentetve az izmokat, ezáltal csökkentve a fáradtságot.
 

- Masszázsinformációk -

Thai Guasha masszázs a talpnak és a saroknak, légpárnás kompressziós masszázs a lábfejnek, a saroknak és az ujjaknak

A talp és lábfej görgős masszázsa hasonló, mint az emberi érintés. A görgök a Yogquan pontot is nyomkodják a talpon. A masszázs lehet gyengéd vagy erőteljes.

Rögzítse kedvenc masszázsfunkcióit! - élvezze őket bármikor egyetlen gombnyomással!

Bármilyen masszázstechnikát rögzíteni tud az M1/M2 memória masszázsprogramok segítségével.

A masszázsidő beállítása - kényeztesse magát addig, ameddig Ön akarja

Szabályozni tudja a masszírozás idejét az Ön elképzelése szerint.

Személyre szabott, egyedi automata masszázsok

6 db automatikus innovatív programból lehet választani, így minden felhasználója személyre szabhatja a masszírozás élményét.

 • Fájdalomenyhítő program: 15 perces masszázsprogram, mely a fáradt, fájó pontokra fókuszál.

 • Sportolói program: A masszázs csökkenti, akár meg is szünteti a fájdalmat, a fáradtságot, mely sportolás során alakul ki.

 • Hát-derék program: Aktívan nyújtja a hát és a mellkas ízületeit, ellazítva a befeszült izmokat.

 • Komfort program időseknek: Egy teljes testes masszázs légpárnákkal. A nyaktól a háton át, egészen a talpakig, a kezeken pedig a válltól az ujjbegyekig.  A masszázs jótékony hatása a bőr szépségét is elősegíti.

 • Program ülőmunkát végzőknek: Segítségével olyan masszázst kaphat, mely fellazítja a nyakrészi ízületeket és izmokat.

 • Izomlazító program: Kinyújtja a hátizmokat, kigyúrja az izmokat, így szabadítva meg Önt a fáradságtól és a merev izmoktól.

- További funkciók -

Kar és lábnyújtás - regenerálódnak a csontok, ellazulnak az izmok és az ízületek

A karok és a lábak nyújtása egészségmegőrző hatást gyakorol szervezetünkre.

Élje át a lebegés érzését - tökéletes relaxáció

A Bionwell Frisco masszázsfotel lehetővé tesz három zero gravity pozíciót. Átélheti a lebegés érzését, és így tökéletes relaxációban lehet része. A comb és a lábszár magasabban helyezkedik el, mint a szív. A testre gyakorolt nyomás eltűnik. 

Helytakarékos - a faltól csak 5 cm távolság szükséges! (zero space funkció)

A fotelnek teljes hátradöntött állapotában mindössze 5 cm távolságra van szüksége a fal előtt! Mikor a fotel nincs hátradöntve, a távolsága 22 cm a faltól.

Mágneses terápia

A mágneses terápia 8 db mágnes segítségével stimulálja a Chengshang és Zhonmai akupresszúrás pontokat, mely jobbá teszi az alacsony mágnesességet az emberi testben. A mágnesesség gyógyító hatással rendelkezik. A mágnes-terápia alkalmazása manapság már elterjedté vált, a hatásának mechanizmusa, valamint annak magyarázata is könnyen megérthető. A vér egyik fő alkotóeleme a magas vastartalmú hemoglobin, mely kulcsszereplő a szervezetünk számára létfontosságú oxigén szállításában. A mágnesesség a vér hemoglobinjában található központi egységre, a vasra (Fe) hat. A mágnesterápia felgyorsítja a véráramlást, ezáltal gyorsabban jut el több oxigén a sejtekhez. Az oxigén a sejtek anyagcseréjét felgyorsítja, ezáltal lerövidíti a gyógyulás és a regenerálódás idejét. A mágneses terápia alkalmas a gyulladások és fájdalmak csökkentésére vagy megszüntetésére. Hatásos lehet gerinc eredetű fájdalmaknál , izommerevséggel járó fájdalmaknál, porc eredetű fájdalmaknál, illetve fejfájásnál is.

Hátfűtés funkció - kellemes meleg érzet és még hatékonyabb masszázs!

A hátrész 40º-50º C-osra melegszik fel az infravörös sugárzás segítségével, mely kellemes érzést kelt, és csökkentheti a hátfájást is. Az infravörös hullámok teljes mértékben megegyeznek az emberi test hullámaival, ez lehetővé teszi, hogy a sejtek megújuljanak, serkentve ezzel az anyagcserét.

Egész testes masszázs magasságtól függetlenül

A használó testmagassága szerint lehet beállítani a lábtartót, akár 15 cm-re kinyújtva. Ez biztosítja az egész testes masszázst magasságtól függően (150-200 cm-ig)

Könnyű kezelhetőség minden felhasználónak

A Bionwell Frisco masszázsfotel úgy lett megtervezve, hogy bárkinek kézenfekvő legyen a használata. 

- Nemzetközi technológia -

Az innovatív légpumpa képes szinkronban és folytonosan működni, így olyan motorikus erőt tud kifejteni, ami szükséges a 28 légpárna működtetéséhez. Mind a sztereó masszázs, mind az erős nyomású masszázs nagyon pontos és egyedülálló élményt nyújt Önnek, biztosítva a frissítő és üdítő masszázst.

A Bionwell termékei az egészségügy területén egyedülállóak, és célunk, hogy minél több ember számára elérhetővé váljanak, minél több otthonba eljussanak.

A legtöbb derék és hátfájásos fájdalom okozója a hátgerinc fájdalma. A Bionwell Frisco masszázsfotel kitapintja a masszázspontokat az Ön magasságának megfelelően a Fengchi ponttól - amely a nyaknál található - egészen a Yongquan ponting - a talpon -. A fotel használata egy olyan kényelmes és szakmailag teljes masszázst biztosít Önnek, amely javíthatja az Ön egészségét.

A biomechanikát, az ergonómiát és a fizioterápiát középpontba helyezve a Bionwell masszázsfotelek a lehető leghatékonyabban alkalmazkodnak az emberi test tulajdonságaihoz. Így készült el Bionwell Frisco masszázsfotel is, mely magas-szintű masszázst biztosít Önnek az otthon kényelmében, segítve, hogy egészséges és aktív maradjon nap-mint-nap.

Minőségi anyagok

A Frisco masszázsfotel nagyon puha anyagból készült és kellemes a tapintása. Élvezze naponta a masszázsfotel által nyújtott élményt!

Támogatott felhasználói testsúly: maximum 130 kg

Támogatott felhasználói magasság: 150-200 cm

bionwell-frisco-masszazsfotel-funkciok-irest-sl-a92

- Méretek -

- Nettó tömeg: 81 kg

- Bruttó tömeg: 93 kg

- Hosszúság: 140 cm (fektetve: 190 cm)

- Szélesség:   78 cm (oldaltámlák nélkül: 50 cm)

- Magasság: 120 cm (fektetve: 82 cm)

- Légszákszám: 28

 

- Műszaki adatok -

Teljesítmény: 150W

Teljesítmény készenléti állapotban kevesebb, mint 0,5 W!

Légzsákok száma: 28db

Zajszint: < 55dB

Légnyomás: 0.025-0.03 MPa

 

Teljes körű 2 év garancia!

garancia kiterjesztések:

+ 1 év: bruttó 24.990,- Ft (= 3 év)

+ 2 év: bruttó 39.990,- Ft (=4 év)

+ 3 év: bruttó 49.990,- Ft (=5 év)
 

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval küldjük Önnek!
 

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Frisco masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info [kukac] bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

 

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

 

 • Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt lévő, a "Letöltések" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben Frisco masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani!

 • Bármelyik masszázsfotelünket ingyenesen ki is próbálhatja bemutatótermünkben! Vagy válassza az ingyenes kipróbálási lehetőséget saját otthonában! Ez semmilyen kockázattal nem jár, vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon!

 • Minden kérdésére állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

 

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

x Frisco masszázsfotel x

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: SL-A92
 • Elérhetőség: Nem rendelhető
 • 379.990 Ft

 • Nettó ár: 299.205 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek

Kapcsolódó termékek

Philadelphia Plus masszázsfotel

Philadelphia Plus masszázsfotel

Bionwell Philadelphia Plus masszázsfotel Videóbemutató (A Philadelphia Plus ..

499.990 Ft Nettó ár: 393.693 Ft

Tokyo masszázsfotel

Tokyo masszázsfotel

Bionwell Tokyo masszázsfotel Videóbemutató Vigyázat! A hasonl&..

499.990 Ft Nettó ár: 393.693 Ft

Vientian masszázsfotel

Vientian masszázsfotel

Bionwell Vientian masszázsfotel Új modell! Vigyázat! A hasonló tud..

469.990 Ft Nettó ár: 370.071 Ft

Címkék: masszázsfotel, relaxfotel, masszázs, irest

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg