Covid19 - Biztonságos kiszállítás Magyarország teljes területén (frissítve: 2021.07.15.)

Frissítés: 2021.07.15.

Kiszállításunk zavartalanul működik az ország teljes területén. 

A masszázsfotelek bemutatótermi próbalehetősége is elérhető. Időpontfoglaláshoz hívja a +36209368768 telefonszámot!

Emellett masszázsfoteljeink saját otthonában való ingyenes kipróbálási lehetőségét addig is választhatja! Ez semmilyen kockázattal nem jár, vásárlási/elállási szándékát otthoni próba után tudja meghozni! Kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon!

bionwell-járványügyi-információk-covid19

A Bionwell intézkedései a járvány idejére:

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a kialakult helyzetben is változatlanul, azonos feltételek mellett működik kiszállításunk. A következő intézkedéseket vezettük be a járvány idejére:

  • Otthonról dolgozó Kollégáink kérdéseire készséggel válaszolnak telefonos, Messenger, vagy e-mail elérhetőségeinken. Kérésre a termékekről további képeket is tudnak küldeni Önnek.

  • Kollégáink maszkot használnak a termékek kiszállításakor - kérjük, Ön is használja a kormány által javasolt védőfelszereléseket, tartsa be az óvintézkedéseket!

  • Fizetés: lehetséges előre vagy helyszíni utalással, vagy készpénzzel a helyszínen - kérjük, amennyiben lehetséges, válassza az utalást. Ha a készpénzes fizetést választja, kérjük, ügyeljen arra, hogy Kollégáinknak ne kelljen visszaadni, ezzel is segítve az csomag átvételének biztonságossá tételét!

  • Kisebb méretű termékeinket (gerincnyújtó padok, masszázstermékek, egyes vibrációs trénereinket) a GLS szállítja ki. Ők is minimális érintkezéssel, maszkban dolgoznak.

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg