Nem rendelhető, kifutott modell. Aktuális kínálatunkért kattintson IDE.

Bionwell Bethel Premium 3D+ Masszázsfotel (SL-A602)

A masszázsfotelt készletről, raktárról tudjuk szállítani
az ország bármely pontjára minden héten kedden és csütörtökön.
Megrendelés lehetséges itt a megrendelőfelületen a rendelés leadásával,
vagy a +36-20-9368-768 -as telefonszámon.

Hihetetlenül alacsony áramfogyasztású! Mindössze 150W = 0.15kWh.

Elérhető színek: Bézs | Oliva-szürke | Fekete | Sötétbarna

Figyelem! Budapest és környéki forgalmazók hasonló tudású, szintén iRest gyártmányú masszázsfotelekért akár 1.2M Ft - 1.7 M Ft közötti összegeket is elkérhetnek.. Miért fizetne ennyit ugyanazért a tudásért és minőségért?

A Bionwell csapatának tapasztalatai Bethel Premium 3D+ masszázsfotelünk legfőbb jellemzőiről és előnyeiről:

 • Ez egy nagy, széles fotel, így akár az átlagnál nagyobb testmérettel rendelkező személyek is használhatják, akár 125 kg testsúlyig is. Szélesebb vállal, szélesebb csípővel rendelkezőknek is ideális. Testmagasságban 183 cm-ig a legmegfelelőbb.

 • Kiváló választás azoknak, akik inkább az erős masszázst szeretik - főleg a derék-hát-csuklyásizom és a váll területén. Emellett alacsonyabb erősségi fokozaton is használható természetesen annak,aki a kevésbé erős masszázst igényli.

 • Személyre szabhatóságban teljesen egyedülálló a piacon, bárki megtalálhatja a neki tetsző, aktuális igényeinek megfelelő masszázst.

 • A nyaktól a fenék alá futó görgőrendszer kiképzése erőteljesebb masszázst ad, és a mechanika lehetővé teszi a görgők erősségének, mélységének manuális szabályozását a karfán található tekerőgombbal. A Bethel Premium 3D+ masszázsfotel valódi mélymasszázs elérésére képes, oldva a mélyen lévő fájdalmakat is. A 135 cm hosszú masszázs-görgősín a tarkótól egészen a fenék alsó részéig is képes lemenni. A Bethel Premium 3D+ egyfajta hátkiemelést is végez - ez teszi erőteljesebbé a masszázst, és végzi a hát nyújtását - csökkentve a fájdalmakat. Ez az, amiben több a hagyományos Bionwell 3D+ masszázsfoteleknél.

 • A vádlit a legtöbb masszázsfotelhez képest a légpárnák a szorítómasszázs mellett már át is gyúrják a fotelben, enyhítve ezzel a vádli nehézérzetét, fájdalmát, jó érzést szolgáltatva felhasználójának. + Funkció, hogy választhatunk csak légpárnás automata gyári masszázst is, melyben olyan kellemes relaxációban lehet részünk, mely ritka élmény a masszázsfoteleknél.

 • A tenyér masszázsa az átlagnál még komplexebb, és még jobb érzést ad, köszönhetően a légpárnákat ezen a területen beborító "tüskéknek".

Vigyázat! Hiába hirdetnek 3D/4D masszázsfotelként 2D masszírozó foteleket; ha nem állítható a görgős masszázs erőssége, az nem 3D/4D masszázsfotel! 

A Bethel Premium 3D+ elektromos masszírozó fotel egy rendkívül kifinomult és a testfelületet és a gerincoszlopot lekövető intelligens görgőmechanikával rendelkezik. A paraspinális izmok hatékony masszázsával növelhető az izomtónus, és a testtartás is javítható. Az intelligens masszázskezek csendesen mozognak, és automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat és görbületeket. Ez alapján állítják be a masszázspontokat és a masszázskezek távolságát (ezek egyébként manuálisan is beállíthatók igény szerint). Ezáltal egy egyedi, precíz, manuálisan beállítva pedig teljesen személyre szabható masszázst kaphatunk! A masszázsgörgők a felmért testvonalak alapján állítják be a masszázspontokat. Ezáltal egy erős és precíz masszázst kapunk - a görgők sebességét és szélességét, valamint a masszázs erősségét is állíthatjuk.

Nagy, és széles masszázsfotel exkluzív külsővel!

Intelligens masszázs technológia 135 cm hosszan a háton egészen a fenék alsó részéig! - Egyedi, erős, precíz és személyre szabható masszázs!

bionwell-bethel-premium-3D-masszazsfotel-intelligens-masszazskezek-masszazsa

A Bionwell Bethel a legjobb masszázsfotel a kínálatunkban atekintetben, hogy ez rendelkezik legmagasabb fokú masszázsbeállítási lehetőség 3 helyett már akár 5 különböző sebességi fokozattal, 5 különböző erősséggel és 5 féle légpárna erősségi fokozattal állíthatóak be a manuális masszázsok, így még inkább az Ön igényei szerint alakíthatóak az egyes masszázstípusok.

Az intelligens, új típusú, dupla "V" alakú masszázskezek csendesen mozognak, és az új generációs, intelligens detektáló funkcióval automatikusan felmérik a testvonalakat és görbületeket, így egy precíz masszázst biztosítanak. A dupla "V" alakú mechanika felső részére beépített légpárnás egység teszi kifinomulttá, humánussá a masszázst. A mechanika alsó részen elhelyezett motoros mechanika végzi a kiemelést - ez teszi erőteljesebbé a masszázst, és végzi a hát nyújtását - oldva a fájdalmakat. A masszázsgörgők képesek akár 10 cm-t is kinyúlni a síkból a hatékony mélymasszázs - és így a fájdalmak csökkentése érdekében.

bionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-double-v-massage-hand-dupla-v-masszazskezek

Ahogy egy masszőr felhasználónk fogalmazott a bemutatótermi alapos próba után: véleménye szerint Bethel masszírozó fotelünk masszázsa, 95%-ban megegyezik az ember kéz által nyújtótt gyógymasszázs hatásfokával és hatékonyságával. A Bionwell Bethel Premium 3D+ elektromos masszázsfotel úgy masszíroz, mint "a hátunkon térdelő thai masszőrhölgy, aki nagyon aprólékosan és brutál erősen végig halad a háton."

Funkciók, tulajdonságok
 

Hát masszázsmódok (masszázskezek által)

Masszázstechnikák - 11 különböző masszázsmódszer!

 • Shiatsu (ujjnyomás): A Bethel Premium 3D+ shiatsu masszázsfotel megnyomkodja a fő testpontokat. Ez a módszer hatékonyan enyhíti az izomfeszültséget és a merevséget, csökkentve a csigolyákra gyakorolt nyomást. 2 db különböző masszázsmód közül választhat. A görgők szélessége 5 szinten állítható, hogy megfeleljen a különböző felhasználói igényeknek. Emellett a masszázs sebességét is beállíthatja 5 fokozatban.

bionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-shiatsu-ujjnyomas-masszazsmodbionwell-bethel-premium-masszazsfotel-masszázstechnikák

 • Ütögetés (tapping): A masszázsgörgők ütögetik a hátat fel-le irányban, és serkentik a vérkeringést a teljes háton. Az ütögető masszírozás a legismertebb és legkeresettebb relaxációs és masszázs módszerek közé tartozik. 2 db különböző masszázsmód közül választhat.  A görgők szélessége 5 szinten állítható, hogy megfeleljen a különböző felhasználói igényeknek. Emellett a masszázs sebességét is állíthatja 5 fokozatban. Így egyfajta relax masszázsfotelként is funkcionálhat, és egy vibrációs, rezgős masszázsélményt is átélhet.

bionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-tapping-utogetes-masszazsmodbionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-kneading-gyuromasszazs

 • Gyúrás/dagasztás (kneading): Ez a módszer mélyen nyomkodja meg az izmokat, stimulálva néhány fő akkupontot. Csökkenti az izomfeszességet és a merevséget. Mi több, az állítható sebességgel Ön egyedi masszázst kaphat. 7 (!) db különböző masszázsmód közül választhat. A masszázs sebességét is állíthatja 5 fokozatban.

 • Gyúrás + ütögetés (kneading + tapping): Kombinált alternatív masszázs az egész hát területére. A masszázs sebességét is állíthatja 5 fokozatban.

bionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-kneading-tapping-utogetes-gyuras-egyidejuleg-masszazsmodbionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-vallmasszazs

 • Váll (csuklyásizom) szorítása és gyúrása (shoulder lifting): A masszázsgörgők által végzett masszázs pihenteti az izmokat és csökkenti a fáradtságérzetet. A masszázs enyhítheti a legmélyebben lévő fájdalmakat is. A masszázs sebességét is állíthatja 5 fokozatban.

 • Mélgymasszázs: 4 db különböző masszázsmód közül választhat. 5 különböző intenzitással. Kifinomult, precíz, az emberi kézzel történő masszázshoz mindinkább hasonlító masszázs a tér minden irányában (fel-le és előre-hátra). Két háromdimenziós masszázsmódnál pedig beállítható a masszázs sebessége, erőssége és szélessége 5 szinten.

Az egyes masszázsoknál beállíthatja a sebességet, a szélességet és az erősséget (különböző masszázsoknál változhat a beállítási lehetőség). 5 féle sebesség a háton, 5 féle erősség a háton, 5 féle hatótávolság a háton, 5 féle szélesség a háton.

bionwell-bethetl-premium-3D-masszazsfotel-hat-masszazs-szelessege

Így egy rendkívül egyedi, személyre szabható masszázst kaphatunk.

A masszázs erőssége a csuklyásizom-váll területen szabályozható a fejtámla párnáival is (erősebb masszázshoz eltávolíthatóak a párna-rétegek. A deréknál pedig plusz párna gondoskodik arról, hogy gyengédebb masszázs is elérhető legyen - annak, aki nem szereti az erős masszázst azon a területen,

Bionwell Bethel Premium 3D+ masszázsfotel - a professzionális "masszázsterapeuta"

Az intelligens masszázskezek hasonlóan masszíroznak, akár egy profi masszőr.

SL alakú hátmasszázs - követi a gerinc alakját, az egész hátat megmasszírozza, és egészen a combközépig, 135 cm hosszan masszíroz!

A görgős rendszerrel a masszázskezek felfelé / lefelé / balra / jobbra / előre / hátra mozognak a nyak, a váll (csuklyás izom), a hát és derék körül. A görgők egy S alakú rendszerben mozognak, a gerinc alakját követve és ahhoz alkalmazkodva.Így a gerinchez nem érnek hozzá a görgők, de az egész hátat megmasszírozzák! Négy kerék meghajtású, csendes, intelligens masszázskezek végzik a hát teljes masszázsát (nyak, csuklyásizom, váll, hát, derék). 135 cm hosszan masszíroznak, mely lefedi az egész hátat, és a combközépig lemegy. A masszázs-sín S alakja illeszkedik a hát S alakú görbéjéhez, így ergonomikus, és Ön egy rendkívül pontos hátmasszázs-élményt kap.
bionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-135-cm-hosszu-masszazs-gorgo-sinbionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-135-cm-hosszu-masszazs-gorgok-l-shape

Testmasszázs légpárnák által levegőnyomással - Teljes testes légpárnás masszázs 38 db légpárnával!

A légmasszázs 5 féle erősségi beállítási lehetőséggel választható ki. A teljes test egyidejű légpárnás masszázsa is kiválasztható, 38 db légpárna masszírozza egyidőben!

Légnyomásos alkar-, váll- és tenyérmasszázs mágnesterápiával - az egész kar felfrissül és ellazul!

Légnyomásos alkarmasszázs funkció (8 beépített légpárnával), vállmasszírozó funkció (2 beépített légzsákkal).  A Bethel Premium 3D+ otthoni masszázsfotel az emberi kar görbületét követő légzsákokkal van felszerelve. A légzsákok kiegyensúlyozott összehúzódása felfrissíti karját és tenyerét - utóbbit mágnesterápiával.

bionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-legparnas-vallmasszazsbionwell-bethel-premium-4d-masszazsfotel-legparnas-alkar-tenyer-masszazs

Mágnesterápia - segíti szervezetünk normális, egészségesebb működését (nem kikapcsolható funkció - pacemaker esetén nem engedélyezett)

A tenyérnél elhelyezett természetes mágnesek mágnesterápiát nyújtanak. A mágnesterápia természetes módon segíti szervezetünk energetikai rendszerét, a legkisebb egységének, a sejteknek jobb hatásfokon történő működését elősegítve. A sejtnek energiára van szüksége, melyet az anyagcserén keresztül önmaga állít elő, ehhez viszont tápanyag és oxigén kell. Ezeknek az anyagoknak a felvételét és a salakanyagok kiválasztását az elektromágneses energia irányítja. Ha a sejtben energiahiány lép fel, az először a funkciókat érinti, majd ennek az állapotnak a tartós fennmaradása esetén sejtkárosodás következhet be. Az elektromágneses kezelések során a molekuláris rendszerek töltésére hathatunk, oly módon, hogy az elektronpályák energetikai változását idézzük elő. Így a testünk valamennyi sejtjére hatással lehetünk lerövidítve a sebgyógyulást, intenzívebb vérkeringést biztosítva egészen a hajszálerekig, növelve a szöveti oxigenizációt - mindezekkel szervezetünk normális, egészségesebb működését segíthetjük.

A légpárnák masszázsának erőssége beállítható - 5 szinten.

bionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-legparnas-masszazsok-hoterapiabionwell-bethel-premium-3D-masszazsfotel-kompresszios-legnyomasos-vall-alkar-vadli-masszazs

Plusz funkció az a shiatsu tenyérmasszázs, mely során a "tüskeszerű" kiemelkedések (salient/mastoid tenyérmasszázs) a tenyeret és a kézfejet stimulálák, így a Yuji akupontot és a kéz Laogong pontját, valamint a kéz reflexpontjait is. Ez a módszer még kellemesebb és komplexebb masszázsélményt nyújt, és még inkább serkenti a vérkeringést is ezen a területen.

bionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-mastoid-salient-tenyermasszazs

Alsótest légnyomásos masszázsa - ellazít, felfrissít, jó érzést ad!

A különböző méretű légzsákok teljesen körbeveszik a vádlit, a bokát, a lábfejet, valamint a lábujjakat, és szorító-elengedő mozdulatokkal masszírozzák őket. Emellett a Bethel Premium 3D+ masszázsfotel egy új techonlógiának köszönhetően már át is gyúrja a vádlit - a légpárnákkal is! A légpárnák masszázsának erőssége pedig már 5 szinten állítható a legtöbb masszázsfotel 3 szintjéhez képest. Nagyszerű lábmasszázs-élmény - a vádli gyúrása már légpárnákkal és görgőkkel is! Rendkívül jó érzés, mely még jobban csökkenti a vádli nehézérzetét, fáradtságát és fájdalmát!

bionwell-bethel-premium-4d-masszazsfotel-legparnas-vadlimasszazsbionwell-bethel-premium-3D-masszazsfotel-sarok-talp-ujj-labfej-masszazs

Masszázsinformációk

A Bethel Premium 3D+ a legjobb masszázsfotelünk a személyre szabhatóságban! 

7 féle masszázs-beállítási lehetőség: 5 féle sebesség a háton, 5 féle erősség a háton, 5 féle hatótávolság a háton, 5 féle szélesség a háton, 5 féle légpárna erősség, 3 féle talpgörgő sebesség, 4 féle időbeállítási lehetőség.

Görgős talpmasszázs

Hasonlóan masszíroz, akár az emberi kéz által nyújtott masszázs. A talpon lévő masszázs lehet gyengébb, közepes erősségű, de erősebb is.

bionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-gorgos-talpmasszazsbionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-talpmasszazs

Vádlimasszázs légpárnákkal és görgős gyúrómasszázzsal (kneading) is! - a lábméret hossza szerint masszíroz!

A vádlitartó gyúró (lazító) masszázzsal (kneading) és légpárnákkal lett felszerelve, melyek mind Önt masszírozzák. Csökkenthetik a lábfeszülést és a duzzanatot, a vádli fáradtságérzetét és fájdalmát, „beindítják” a vérkeringést, visszaadhatják a láb vitalitás-érzetét.

bionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-vadli-gorgos-es-legparnas-masszazsa

21 db automata masszázsmód! - Könnyedén kiválaszthatja az Önnek épp megfelelő masszíroztatást!

Válasszon egy előre beállított masszázst, s szerezzen magának egy különleges masszázsélményt. 21 db(!) automatikus masszázsprogram közül választhatunk, amelyek különféle masszázsmódokat, különböző mozgásokat kínálnak.

 • Gyorsmasszázs - Gyors kényeztetés a masszázsfunkciókból.

 • Komfort masszázs

 • Relaxációs masszázs - A Bethel hátmasszírozó fotel ellazító masszázsélményben részesíti. Könnyed masszázs, mellyel ellazulhat és csökkenhet a fáradtságérzete.

 • Nyújtó masszázs - A deréknál elhelyezkedő légpárnákkal azt éri el, hogy a derék elforduljon, és csavaró masszázsfunkciót hoz létre. Ez csökkentheti az ülőmunka okozta negatív hatásokat, és az izomfeszülést a derék izmaiban.

 • Teljes test masszázsa - Mélymasszázs, mely energizálhatja a testet.

 • Nyak-váll masszázsa - Kifejezetten a csuklyásizom-váll terület masszázsa, mely csökkentheti az izomfájdalmat. Effektív nyakmasszázst nyújt, ami ritka a masszázsfotelek között!

bionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-nyakmasszazs-gorgokkelbionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-vallmasszazs

 • Hát-derék masszázsa - Kifejezetten a hát-derék terület erőteljes masszázsa, mely csökkentheti az izomfájdalmat.
  bionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-hat-es-derek-masszazs

 • Teljes test légpárnás kompressziós masszázsa - Felkar, kar, térd környéke, lábak, lábfej kompressziós masszázsa, mely ellazíthatja az egész testet.

 • "Gerincmenti" masszázs - Segíthet a púposság és az előretolt mellkas „kezelésében”. Segíthet megőrizni, vagy javítani a gerinc egészségét. Az intervertebralis porckorong kitüremkedésén segíthet javítani.

 • Masszázs ülőmunkát végzőknek - Fizikai aktivitáshoz hasonlót idéz elő a masszázs által, hasznos lehet a sokat ülőknek. Serkenti a testi funkciókat ezáltal.

 • Sportregeneráció masszázs - Segíthet regenerálódni a fizikai aktivitás, sport utáni fáradtságból.

 • Az elmét frissítő masszázs - Csökkentheti a nyak-váll (csuklyásizom) fájdalmát, serkenti a vérkeringést az agy felé masszírozva a Yuzhen és a Dazhu akupontokat.

 • Gerinckímélő masszázs - A gerinc egészségének fejlesztésére fókuszál, és a mozgáshiányos életmód hatásait próbálja ellensúlyozni.

 • "Derékápoló" masszázs - A gerinc lumbáris szakaszának egészségének fejlesztésére fókuszál, segíthet enyhíteni a merevséget a derék izmaiban.

 • Lábmasszázs - Gyors fájdalomcsökkentést hajthat végre az alsó végtagokban, és csökkentheti a fáradtságérzetet azokban.

 • "Fiatalító" masszázs - Javíthatja az alvásminőséget és a munkavégzési hatékonyságot.

bionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-21-automata-masszazsmod

További automata masszázsok:

Stresszcsökkentő masszázs, Energizáló masszázs, Masszázs a pihentető alvásért, "Ízületkímélő" masszázs, Csuklyásizom és váll kíméletes masszázsa.
 

Manuálisan választható masszázs

5 féle masszázspozícióval: Teljes felsőtest masszázsa, felső hát-, alsó hát masszázsa, adott területek masszázsa, illetve fix ponton történő masszázs.
Utóbbi kettőnél Ön választhatja ki a masszázs pontos területét, helyét, akár adott pontját is! 
Az egyes masszázsoknál akár a sebesség, az intenzitás és a szélesség is beállíthatóak.

 • Fáj a lapockája fölött a jobb oldalon? Esetleg a derekánál? Sokat ül, jól esne a egy masszázs, mely kilazítja a fenékizmokat? Irányítsa oda a masszázsgörgőket, és gyúrja ki az izomcsomókat csak ezeken a pontokon! Vagy nyomkodja meg őket a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázsmóddal! Olyan erősséggel, ahogy Ön szeretné! Ez is a masszázsfotel nagy előnye!

 • Relaxációs masszázsra vágyik? Masszíroztassa magát csupán légpárnákkal, melyek megnyugtatják, és felfrissítik! Esetleg az ütögető masszázs sebességét a leggyorsabbra kapcsolva vibrációs jellegű masszázst kaphat, mely szintén nyugtató hatással bír.

 • Számos variációs lehetőség az Ön aktuális igényei szerint!

 

Fizioterápia a masszázsok közben, 12 ponton

bionwell-astana-premium4d-masszazsfotel-fizioterapia

FENGCHI pont - Segítheti a máj munkáját; méregtelenítő hatása van; ajánlott fejfájásra és a fogak egészségének megőrzéséért.

JIANJING pont a nyakon - Enyhítheti a nyaki spondylosist (nyaki csigolyabántalom) és a merev nyak fájdalmát.

TIANZONG pont a karon - Enyhítheti a glenohumerális periarthritis (befagyott váll szindróma) fájdalmát valamint a kar fájdalmát.

bionwell-astana-premium4d-masszazsfotel-fizioterapia-1bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-fizioterapia-2

XINSHU pont - Megakadályozza a mellkasi vérbőséget, megnyugtatja az idegeket, támogatja a szívet.

GANSHU pont - Megnyugtatja a májat és az epét, szabályozza és erősíti a látást, támogatja a májat.

SHENGSHU pont Segít a vízmegtartásban.

bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-fizioterapia-3bionwell-astana-premium-4d-masszazsfotel-fizioterapia-4

NEIGUAN pont Megnyugtatja az elmét és enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet.

SANLI pont a karon - Tisztítja a szívet és javítja a látást, rendbe hozza a gyomrot, a vállakat és a karokat, a dyspepsia-t (emésztési zavar), a szájüregi fekélyeket, a fogfájás, a megfázást és az emésztőrendszeri rendellenességet.

SANLI pont a lábon - Erősíti a lépet és a gyomrot, segít hepatitis, a bélgyulladás, hörghurutot, nefritis (vesegyulladás) elleni küzdelemben.

bionwell-astana-premium4d-masszazsfotel-fizioterapia-5bionwell-astana-4d-premium-masszazsfotel-fizioterapia-6

TAIXI pont - Erősíti a derekat, hatásos vesegyulladás, hólyaggyulladás, tüdőtágulás ellen.

KUNLUN pont - Nyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, alkalmas az isiász szindróma (ülőideg-zsába), a térd ízületi gyulladásának, a bokarándulás fájdalmának enyhítésére.

YONGQUAN pont - Megnyugtatja a májat, hasznos álmatlanság ellen, idegei alapú fejfájás ellen, myocarditis (szívizomgyulladás) enyhítésére.

Beállíthatja a kívánt masszázsidőt

Az Ön igényei szerint, folyamatos masszázs Ön által beállított ideig.

További funkciók, jellemzők

Testnyújtás és lábnyújtás

Egyes automata masszázsok során végzett nyújtófunkciók csökkenthetik az ülőmunka okozta negatív hatásokat, és az izomfeszülést a hat- és a derék, valamint a láb izmaiban.

bionwell-bethel-premium-masszazsfotel-test-nyujtasa-3bionwell-bethel-masszazsfotel-test-nyujtasa-2

Hőterápia funkció a háton - kellemes meleg érzet és hatékonyabb masszázs - enyhítheti a hátfájdalmakat

A 40-50 °C-os infravörös fűtési funkció kellemesen átmelegíti hátát és enyhíti a fájdalmakat. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely aktiválja a sejteket és serkenti az anyagcserét. A hőterápia funkció kellemes érzést nyújt, mellyel még jobban ellazulhat. Igény esetén kikapcsolható.

bionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-hatfutes-hoterapia

Bethel Premium 3D+ otthoni masszázsfotel - Zero Gravity funkcióval - kellemes ellazulást tesz lehetővé

Ez a testhelyzet pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ekkor a testtömeg egyenletesen oszlik el, és a gerincre gyakorolt nyomás csökken. Amikor a Zero Gravity mód elindul, a test és a lábak között körülbelül 118 fokos magasságszög van. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a Bethel Premium 3D+ hátmasszírozó fotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a kikapcsolódást. 3 féle(!) Zero Gravity pozíció közül választhat

bionwell-bethel-premium-masszazsfotel-zero-gravity-beigebionwell-bethel-premium-masszazsfotel-zero-gravity-fekete.bionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-zero-gravity-poziciok

Helytakarékos technológia - Zero Space - közvetlenül a fal mellé helyezhető

Sok masszírozó fotel nagy helyet foglal, mert a faltól távol kell elhelyezni, ugyanis a hátradőléshez plusz helyre van szükségük. A Bionwell Bethel Premium 3D+ masszírozó széknek még működés közben is mindössze 5 cm-es távolság szükséges a mögötte lévő faltól. A masszázsfotel ülőfelülete előrecsúszik a háttámla hátradőlése közben, anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat. Ezzel helyet spórol Önnek otthonában.

bionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-zero-space-eleg-5cm-hely-a-fal-elott

3D digital zenelejátszó rendszer - hallgassa kedvenc zenéit okoseszközeiről Bluetooth segítségével

Okostelefonjával vagy táblagépével a fotelhez Bluetooth-tal kapcsolódva saját zenéit is lejátszhatja az intelligens terminálhoz kapcsolódva - remek hangzású hangszórókon.

Színes, esztétikus kék LED világítás a jobb és bal oldalpanelen

Élvezze az egyesülést a test és az elme között a színes neonfényben és lépjen be egy álomvilágba. A szobának is különleges megjelenést biztosít a masszírozó székről áradó LED fény.

bionwell-bethel-premium-masszazsfotel-bluetooth-zenelejatszas-3d-digital-hangszorok-kezi-vezerlo-vezetek-nelkuli-mobiltoltes-led-hangulatvilagitas

Gyorsbillentyűk a jobb karfán - kényelmes használat

A még egyszerűbb kezelhetőségért. Állítsa be még kényelmesebben a legfontosabb funkciókat: be/kikapcsolás/szüneteltetés, a masszázs erősségének beállítása (tekerő gombbal, rendkívól kényelmesen), felülés és hátradőlés, automata masszázsmódok közötti váltás, hátfűtés funkció, zero gravity pozíciók, lábtartó süllyesztése és emelése, intelligens hangvezérlés.

Nem csak Ön töltődhet fel - telefonja is!

Vezeték nélküli mobiltöltési lehetőség a bal karfán.

bionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-vezetek-nelkuli-telefontoltes

A kényelmes masszázsfotel, mely illeszkedik a különböző testmagasságokhoz és testméretekhez

A lábtartó és a háttámla emelhető és dönthető, a lábtartó pedig nyújtható (20 cm!), Ezáltal úgy állíthatja be a Bethel Premium 3D+ shiatsu masszázsfotelt, ahogy Önnek kényelmes, és az Ön magasságához  a legmegfelelőbb és minden felhasználó teljes testmasszázst kaphat. A vállnál a masszázsfotelek között egyedülálló módon 3 szinten állítható a vállszélesség, így különböző vállszélességű felhasználóknak még inkább alkalmas.

bionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-nyujthato-labtarto

Intelligens hangvezérlés - irányítsa a kényelmesen a masszázsfotelt, akár a hangja segítségével! (angol nyelven)

Még egyszerűbb, és komfortosabb vezérlést tesz lehetővé.

bionwell-bethel-premium-3d-masszaszsfotel-intelligens-hangvezerles

Könnyen kezelhető vezérlő, szép külső, és képernyő + innovatív, új menü!

Színes TFT képernyős kézi vezérlő. Az innovatív, új menü több, még egyszerűbben elérhető beállítási lehetőséggel rendelkezik a főoldalon.

bionwell-bethel-premium-3d-masszazsfotel-tft-lcd-kijelzos-kezi-vezerlo

A Bionwell Bethel otthoni masszázsfotele egyszerűbb mozgatást is lehetővé tesz - nem csak emelést

Mozgatható beépített kerekei segítségével.
bionwell_bethel_premium_3D_masszazsfotel_irestsla602_kerekeisegitsegevelmozgathato

Kiváló minőségű, szép kivitelű, strapabíró textilbőrből (PU) és poliamidból, PVC-ből, acélból, elektromos és elektronikus alkatrészekből készült, elektromos masszázsfotel. Hímzett futófelületű gyémánt textilbőr (PU) textúra, gyönyörű kivitellel. Nagy rugalmasságú párna, ökológiai technológiával készült, nyomáscsökkentett, "mágikus" pamuttal, mely puha, és illeszkedik a bőrhöz. Lélegző anyag, mely taszítja a nedvességet, és az atkákat. Környezetvédelem szempontokat is figyelembe véve, ökológiai, szálas textílbőrből készült kényelmes masszázsfotel, mely finom tapintású, kopás- és töredezésálló, nyomásálló. 200.000 alkalommal tesztelve, repedés nélkül. 

bionwell_bethel_premium_3d_masszazsfotel_irestsla602_kivalo_minosegu_pu_textilbor

Ideális felhasználói testsúly: maximum 125 kg

Ideális felhasználói magasság: 165-183 cm 
Magasság, mellyel használható: 150-190 cm

 

Méretek

- Nettó tömeg: 119 kg

- Bruttó tömeg: 139.5 kg

- Hosszúság: 142 cm (fektetve: 180.5 cm)

- Szélesség: kb. 90 cm (kb. 73 cm széles karfák nélkül - ilyen széles ajtón már befér) - Ülőfelület kb. 55 cm széles

- Magasság: 108 cm (fektetve: 75 cm)

biowell-bethel-premium-masszazsfotel-meretek

Műszaki adatok

Névleges/merőleges feszültség: 110-120V~ 60Hz 220-240V~ 50Hz/60Hz / 100-240V

Névleges/merőleges frekvencia: 50/60Hz

Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 150W - hihetetlenül alacsony áramfogyasztás! Napi 1 óra használattal évi kb. 2000 Ft-os (napi kb. 5,5 Ft) költség a rezsicsökkentett árral számolva!

Légzsák-szám: 38 db

Zajszint: maximum 60 dB

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: I. osztály
 

Teljes körű 3 év garancia!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: bruttó 49.990,- Ft (= 5 év)

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik. Használata könnyen tanulható.

A Bionwell Bethel Premium 3D+ masszázsfotel egészségpénztári elszámolhatóságáról érdeklődjön egészségpénztáránál a vámtarifaszám alapján: 9019101000

Megrendelés, kiszállítás, fizetési lehetőségek

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét, majd számítógépen ismét nyomja meg a kosárba gombot). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info@bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Bethel Premium 3D+ masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.
 

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

A Bionwell Bethel Premium 3D+ egy prémium masszázsfotel a piacon. Viszont akár 1.2 - 1.7 M ft-ot is elkérhetnek a hasonló masszázsfotelekért. Miért fizetne többet?

Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell otthoni masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Dokumentumok" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben Bethel Premium masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani! Vásárlóink körülbelül 70%-a előzetes próba nélkül vásárol tőlünk masszázsfotelt - nem csoda, hiszen weboldalunkon gyakorlatilag minden lényeges és fontos információ, kép, videó megtalálható a masszázsfotelekről. A döntéshez nem feltétlenül szükséges előzetes próba.

Mégis szeretné személyesen is kipróblálni masszázsfoteleinket? Semmi akadálya! Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet! A bemutatótermi próba ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettséggel!

Egy masszázsfotel komoly vásárlási szándéka esetén pedig választhatja az otthoni ingyenes kipróbálási lehetőséget is - mellyel saját otthonában próbálhat ki egy masszázsfotelünket! Ez semmilyen kockázattal nem jár - vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Az otthoni próba nem “utazó bemutatóterem” jellegű értékesítést jelent, hanem megvásárlási döntés esetén a kiszállított, gyárilag csomagolt (original), új termék marad Önnél - elállás esetén pedig kollégáink elszállítják Öntől a masszázsfotelt.

Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon! Minden kérdésére állunk rendelkezésére elérhetőségeinken! +36202124690; +36209368768

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

x Bethel Premium 3D+ masszázsfotel (SL-A602) x

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: SL-A602
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 799.990 Ft
 • 749.990 Ft

 • Nettó ár: 590.543 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek

Kapcsolódó termékek

Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1)

Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1)

Bionwell Phoenix masszázsfotel (SL-A389-1) Phoenix masszázsfotel akció! M&aa..

599.990 Ft 689.990 Ft Nettó ár: 472.433 Ft

Skyflow 4D masszázsfotel (SL-A3363S-5)

Skyflow 4D masszázsfotel (SL-A3363S-5)

Bionwell Skyflow 4D masszázsfotel (SL-A3363S-5) Masszírozó fotel a legm..

699.990 Ft Nettó ár: 551.173 Ft

Balance DC. 4D masszázsfotel (SL-A520-2)

Balance DC. 4D masszázsfotel (SL-A520-2)

Bionwell Balance DC. 4D masszázsfotel (SL-A520-2) Legújabb masszázsfote..

699.990 Ft Nettó ár: 551.173 Ft

Címkék: Bethel 3D+ masszázsfotel, SL-A602, Masszázsfotelek, masszírozó fotel

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg