• ENERGY MAT SM 4000 kristálymatrac masszírozó funkcióval

45% kedvezmény! 179.990 helyett mindössze 97.990 Ft !!

Bionwell 6 terápiafunkciós hypotherma - gépi - kristályterápia-matrac masszírozó funkcióval

Méret: 190x75 cm

1. Kristály terápia

A kristályt évezredek óta használják az emberi gondolkodás lecsillapítására, megnyugtatására. Hatása segíti az elmélkedést. A kristály nagyon jól használható az emberi szervezet energiarendszerének hatékony kiegyensúlyozására. A módszer hatékonyan elnyeli, fókuszálja, és a megfelelő helyre szétterjeszti a szervezetben az energiát.

2. Bio-mágneses terápia

Az alternatív mágneses tér lehetővé teszi a kombinált protonok és elektronok szeparálását, szétválasztását. A terápia semlegesíti a szervezet savas jellegét, fenntartja a szervezet bio-energetikai rendszerét, 600 gauss mágneses indukció segítségével.

3. Távoli infravörös sugárzás (F.I.R)

A napsugárzás a legfontosabb energiaforrás minden élő szervezet számára a földön. A napfény 80%-át a távoli infravörös sugárzás teszi ki (F.I.R), melynek hullámhossza a 4-1000 mikrométer tartományba esik. A távoli infravörös sugárzás elősegíti a szervezet anyagcsere folyamatait, illetve kiegyensúlyozza a szervezet PH egyensúlyát is.

4. Photon terápia

A NASA által kifejlesztett technológia lényege, hogy a photo-stimulációs folyamatot az emberi szervezet sejtszintjén alkalmazza. Az eljárás optimalizálja a szervezet bio-energetikai rendszerét, erősíti az immunrendszert, csillapítja a fájdalmat, és a gyulladásokat. Kiegyensúlyozza a szervezet energiarendszerét, illetve növeli az általános fizikai és szellemi aktivitást.

5. Negatív ion

A negatív ionok létfontosságú szerepet töltenek be a szervezet negatív - pozitív ionháztartásának fenntartásában; megakadályozza betegségek kialakulását, elősegíti a szervezet vitalitását. Minden egyes bio-kristály minimum 2.100 negatív iont tartalmaz.

6. Rubin- kristály és ásványterápia

Eredeti legfontosabb ásványok: 5 karátos rubin-, jáde-, tourmaline-, germánium-, kristály- kő, illetve további 15 féle ásványi anyagot tartalmaz a bio-kristály minden egyes darabja.


Megrendelés esetén kiszállításnál ingyenes, kockázatmentes kipróbálási lehetőséget biztosítunk (otthoni kipróbálás után ráér a vásárlási szándékról, vagy az attól való elállásról dönteni) !

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják Önnek a Bionwell SM 4000 kristálymatracot! Ha nem szeretne házhoz szállítást, a személyes átvételt (ingyenes) is választhatja, mely cégünk székhelyén, Somogy megyében, Nagyatádon lehetséges. Ez esetben a házhoz szállításról Ön gondoskodik.

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info@bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem WELLNESS és RELAXÁCIÓS célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

ENERGY MAT SM 4000 kristálymatrac masszírozó funkcióval

  • Gyártó: bionwell
  • Termék kód: SM4000
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 179.990 Ft
  • 97.990 Ft

  • Nettó ár: 77.157 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

ENERGY MAT SM 3000 kristálymatrac

ENERGY MAT SM 3000 kristálymatrac

50% kedvezmény! 179.990 helyett mindössze 89.990 Ft !!6 terápiafunkciós - BIONWELL hypotherma - gép..

89.990 Ft 179.990 Ft Nettó ár: 70.858 Ft

Címkék: kristálymatrac, gyógymatrac, mágnesterápia, kristályterápia

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg