Masszázsfotelek - Termékfunkciók

Ismerje meg termékeink funkcióit a teljesség igénye nélkül!

3D detektálás

A masszázsfotel felméri a test vonalát, súlyát és méreteit, a különböző masszázspontokat, és ennek alapján állítja be a masszázsfejek mozgási pályáját. A felhasználó súlya alapján az automatikus programoknál beállítja a masszázs erősségét, így a masszázs egyedivé, egyedülállóvá és személyre szabottá válik. Így a masszázs sokkal inkább olyannak fog hatni, mintha azt emberi kezek végeznék.

Háromdimenziós detektálási funkcióval rendelkező Bionwell termékek

Zero Gravity

A Zero Gravity funkció az űrrepülésből átvett, a NASA által kifejlesztett techonlógia, mellyel a masszázsfotel fekvő helyzetbe állítható. a háttámla hátra döntésével és a lábtartó felemelésével. Így a comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív., és teste szinte lebegő pozícióba kerül. A Zero Gravity pozíció pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre és a gerincre gyakorolt nyomást. A porckorongra és a csigolyákra nehezedő nyomás csökken, a feszültség csökken, a vérkeringés beindul. Kilazítja és átmozgatja a merev, görcsös izmokat . Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a tökéletes kikapcsolódást. Egyedülálló élmény a testnek, a léleknek és az elmének.

Zero Gravity funkcióval rendelkező Bionwell termékek 

Szénszálas infravörös hátmelegítési funkció

A melegítési funkció során tökéletesen ellazulhatunk. Izomfeszülés esetén különösen ajánlott. Fokozza a vérkeringést. A melegítés önmagában is lazító, feszültségoldó hatással bír. A kellemes meleg tovább erősíti a masszázs pozitív élettani hatásait.

Hátmelegítési funkcióval rendelkező Bionwell termékek 

Zero Space

A masszázsfotel úgy lett megtervezve, hogy kis helyen is elférjen, így közvetlenül a fal mellé helyezhető. Még működés közben is a mögötte lévő fal előtt mindössze 5 cm-es távolság szükséges. A masszázsfotel ülése előre csúsztatható anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat, így az a lehető legközelebb helyezhető a falhoz.

Zero Space funkcióval rendelkező Bionwell termékek 

Negatívion technológia 

A negatív ion tehcnológiáról ide kattintva olvashat.

Negatív ion technológiával rendelkező Bionwell termékek 

Mágnesterápia

    A mágnesterápia egy globálisan ismert és elismert kiegészítő egészségügyi terápia, melyet egyebek mellett gyulladások és fájdalom csökkentésére, valamint mozgásszervi panaszokra használnak. Az ősi kínai gyógyászatban már 3500 évvel ezelőtt is sikerrel alkalmazták fájdalomcsillapításra. Ebből a korból származik a legrégebbi írásos emlék a mágnes gyógyító hatásáról. Használták Egyiptomban,valamint a perzsák és az ókori görögök is - a perzsák görcsoldásra és a köszvény panaszainak redukálására.

    A mágnesterápia folyamán a Föld mágneses terét veszik alapul. A kezelések során a Föld mágneses terének nagyságrendjével azonos erősségű mágneses erő használata megy végbe, aminek semmilyen káros mellékhatása nincs a szervezetre. A felhasználó semmit sem érez a kezelés folyamán. A szervezet elektromos erőit stimulálja és hozzásegíti a testet a kiegyensúlyozott állapot, vagy tünetek esetén a normál állapot eléréséhez.

A módszer nem ajánlott pacemaker esetén, daganatos megbetegedés során, pajzsmirigybetegség, szervátültetés és súlyos fertőzések után, TBC-sen és áldott állapotban. Túlnyomórészt gyulladáscsökkentésre és fájdalomcsillapításra használható, de eredményes lehet akut illetve krónikus problémák gyógyítására is.

Mágnesterápia funkcióval rendelkező Bionwell termékek 

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg