Bionwell Primrose 3D masszázsfotel (SL-A203)

Magyarországon a legkedvezőbb, legjobb ár a 3D masszázsfotel kategóriában! Ráadásul már most, a 2023. márciusi, első érkezés után egyből akcióban, 629.990 Ft helyett 579.990 Ft-ért vásárolhatja meg!

A masszázsfotelt készletről, raktárról
tudjuk szállítani az ország bármely pontjára
minden héten kedden és csütörtökön.
Megrendelés lehetséges itt a megrendelőfelületen
a rendelés leadásával, vagy a +36209368768 -as telefonszámon.

Hihetetlenül alacsony áramfogyasztású! Mindössze 90W = 0.09 kWh.
Napi 1 óra használat költsége kb. 3.4 Ft (évi kb. 1200 Ft) a rezsicsökkentett árral számolva!

Elérhető színek: Fehér-Fekete | Fehér-Kávé

Vigyázat! A hasonló, valódi 3D tudású masszázsfoteleket akár több százezer forinttal magasabb áron próbálja értékesíteni több más piaci szereplő. Akár 1.05M -  1.2M Ft közötti összegeket is elkérhetnek a Bionwell Primrose 3D-hez hasonló masszírozó fotelekért. Miért fizetne ennyivel többet?

Mik Primrose 3D masszázsfotelünk legfőbb jellemzői éselőnyei? A Bionwell csapatának tapasztalatai:

 • Átlagos, vagy átlag alatti testmagasságú személyeknek ajánljuk: 100 kg testsúlyig, 150-180 cm testmagasságig ideális.

 • Ha felhasználói nem haladják meg a maximum testmagasságot és testsúlyt, akkor jobb masszázsfotelt nem is választhatnak ezért az árért. Ugyanis a Primrose 3D masszírozó fotel rendkívül kedvező ára csupán az átlagnál kisebb méretéből adódik.

 • Új technológiás (flexibilis) 3D görgős masszázs a nyaktól a fenékizmokig végigvonulva kifinomult, mégis meggyőző erejű. A vadonatúj technológia humánus érzetet nyúj.

 • Az innovatív, 2023-as görgőrendszer nagyon kifinomult, erőssége állítható. Hatékony mélymasszázs érhető el vele, hiszen 12 cm-t mélységben tudnak mozogni, így oldva a mélyen lévő fájdalmakat is.

 • A legtöbb masszírozó székkel ellentétben nem csak a hátunk kap kellemes, a masszázs hatásait segítő melegítést, hanem a vádlink is!

 • A magyar masszázsfotelpiac legkedvezőbb, legjobb ára 3D masszázsfotel kategóriában!
   

Hát masszázsmódok (masszázskezek által) 

Intelligens masszázskezek precíz masszázsa - a nyaktól a combközépig

Az masszázsgörgők 135 cm hosszan masszíroznak, mely lefedi az egész hátat. Figyelembe veszik az emberi test "S" alakú gerincgörbületét. A masszázs segít a gerinc relaxációjában, enyhíti a feszült izmokat. A masszázskezek fel-le mozognak a háton, a váll (csuklyás izom), a hát és a derék körül.

bionwell-primrose3d-irestsla203-masszazsfotel-irestsla229-135-cm-hosszu-masszazs-gorgo-sin

A hát olyan erejű massázst kap, amilyet Ön szeretne és igényel. A masszírozás felfrissíti Önt, jó érzést biztosít, a fotel kimasszírozza a fájó izomcsomókat, és csökkenti a fáradtságérzetet. Fel-le mozgó, négy kerék meghajtású, csendes, intelligens masszázsgörgők masszírozzák Önt, utánozva az emberi érintést, így biztosítva egy szakszerű és jóleső, valamint hatékony masszázst otthonában. Az intelligens masszázskezek az "SL" alakú sínen mozognak a háttámlában - mely illeszkedik a test és a hát görbületeihez - és többdimenziós (szélességben és mélységben is mozogva), sztereó masszázst nyújtanak - mely annyit jelent, hogy egyszerre akár több testrészünk is masszíroztatva lehet, mely egy teljesen egyedülálló élményt ad.

Intelligens masszázskezek - professzionális, egyedi masszázs

Az intelligens masszázskezek  hasonlóan masszírozzák Önt, mintha egy professzionális masszázsterapeutánál lenne. Automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat, ez alapján állítják be a masszázspontokat, és a masszázskezek távolságát - így Ön egy személyre szabott masszázst kap.

 A masszázgörgők egy új, 2023-as, 3D technológiával lettek megalkotva

Az új szerkezet rugalmas és flexibilis, intelligens módon tudja hozzáigazítani a masszázs intenzitását az emberi test különböző részeinek görbéihez. Emellett a görgők, mivel rugalmasabbak (köszönhetően a mögöttük lévő légpárnáknak), hatékonyabban végzik az olyan masszázstechnikákat, mint az ujjnyomás (shiatsu) és az akupresszúrás nyomómasszázs, illetve a gyúrómasszázs (kneading). Jobban ki tudnak nyúlni a fotelből, és elérik a mélyebben fájó izmokat is, és enyhíthetik ezeket a fájdalmakat is (a masszázs mélysége akár 12 cm is lehet!). Hatékony masszázst végeznek a gerinccsigolyák körül. A Primrose 3D masszázsfotel felfrissít, csökkenti a fájdalmat, enyhül a fáradtságérzetünk. Hatékony és hatásos masszázst kaphatunk a gerinccsigolyák mentén. A masszírozófotel masszázsa felfrissít,  csökkenti a fáradtságot és a fájdalmat, megnyugtat, és kilazítja a kötött izmokat.

bionwell_primrose3d_masszazsfotel_irest_sla203_back_mechanism_hatgorgo_mechanizmus_hatmaszzazsmechanizmus

A 3D masszázs során a görgős masszázs erőssége több (3) szinten beállítható (nem csak a fotel párnázottságának "alakításával" és a fotel hátra- illetve előredőlésével szabályozható) - ez a 3D masszázsfotel legfőbb ismérve. Így még erősebb, vagy gyengédebb masszázs is elérhető, köszönhetően annak, hogy a 3D masszázsgörgők esetében még nagyobb illetve alacsonyabb lehet a kifejthető nyomás - a görgők mélységének (erősségének) beállításával. Emellett a masszázs még hatékonyabb - a masszázsgörgők a mélyen fekvő izomszöveteket is elérik, mely lehetővé teszi még a legmakacsabb, görcsös izmok fellazítását is. A masszázgörgők a Primrose 3D masszázsfotel esetében még mélyebben fellazítják az izmokat - az akár 12 cm-es mélységig és 78 fokos szögben kinyúló masszázskarok segítségével igazi mélymasszázs érhető el - mely a mélyen lévő fájdalmakat is képes csökkenteni.

Vigyázat! Hiába hirdetnek 3D/4D masszázsfotelként 2D masszírozó foteleket; ha nem állítható a görgős masszázs erőssége, az nem 3D/4D masszázsfotel!

Masszázstechnikák

Gyúrás/dagasztás (kneading), shiatsu (ujjnyomás), kopogtatás (knocking), ütögetés (tapping) és ütögetés-kopogtatás (knead&knock) szinkronban.

bionwell-primrose3d-irestsla203-masszazsfotel-shiatsu-ujjnyomas-masszazsmodbionwell-primrose3d-irestsla203-masszazsfotel-tapping-utogetes-masszazsmod
bionwell-primrose3d-irestsla203-masszazsfotel-kneading-gyuromasszazsbionwell-primrose3d-irestsla203-kneading-tapping-utogetes-gyuras-egyidejuleg-masszazsmod

bionwell-primrose3d-irestsla203-masszazsfotel-masszazsmodokbionwell-primrose3d-irestsla203-masszázsfotel-masszazsmüdszerek

Az ütögetés, a shiatsu, a kogogtató és a 3D II masszázsnál a masszázsgörgők szélessége három szinten állítható: széles, közepes és keskeny. A szélesség 6 és 21 cm között állítható, három lehetőséggel. A masszázsok sebessége 3 szinten állítható - lassabban egy koncentráltabb, mélyebb masszázs érhető el, gyorsabb fokozaton pedig egy relaxálóbb masszázs.

bionwell-primrose3d-iressla203-masszazsfotel-masszazs-szelessege

Manuális masszázs - masszíroztassa magát ott, ahol Ön szeretné!

Fix területen, rögzített ponton, a teljes háton, a hát felső részén, a hát alsó részén, és a teljes 135 cm hosszú területen a nyaktól a combokig átmasszíroztathatja testét.

Olyan erősséggel és sebességgel, ahogy Ön szeretné! Pont ott, ahol Ön szeretné!

 • Fáj a lapockája fölött a jobb oldalon? Esetleg a derekánál? Irányítsa oda a masszázsgörgőket, és gyúrja ki az izomcsomókat csak ezeken a pontokon! Vagy nyomkodja meg őket a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázsmóddal!

 • Relaxációs masszázsra vágyik? Masszíroztassa magát csupán légpárnákkal, melyek megnyugtatják, és felfrissítik! 
  Esetleg az ütögető masszázs sebességét a leggyorsabbra kapcsolva vibrációs masszázst kaphat, mely szintén nyugtató hatással bír.

 • Számos variációs lehetőség az Ön aktuális igényei szerint!
   

Személyre szabott masszázs - kényelmes masszázsfotel, mely alkalmazkodik a különböző testi adottságokhoz

A Primrose 3D masszírozószék azonosítja a vállmagasságot és a hátszélességet, így alkalmazkodik a különböző testi adottságokhoz, és minden felhasználója számára egyedi masszázst biztosít.

 

Testmasszázs (légpárnák által légnyomással)

Légpárnás testmasszázs - kényelem és ellazulás a vállaktól egészen a lábfejig!

A karok, és a láb légnyomásos kompressziós masszázsa. Ellazít, felfrissít, feltölt energiával! A masszázs 3 különböző intenzitással állítható be, így változatossá tehetők. Válassza ki azt, ameliket épp szeretné.

bionwell-primrose3d-irest-sla203-masszazsfotel-legparnas-vadlimasszazsbionwell-primrose3d-irest-sla203-masszazsfotel-legparnas-alkar-tenyer-masszazs

A váll, az alkar és a tenyér légpárnás szorítómasszázsa

A Bionwell Primrose 3D masszázsfotel az emberi kar görbéjét követve a Yangchi és Quichi pontjait masszírozva teljes körű masszázst nyújt. A felfújt légzsákokból származó háromdimenziós kiegyensúlyozott összehúzódás-sorozat lazítja és felfrissíti a vállat és a kart, egészen a tenyérig.

bionwell-primrose3d-irest-sla203-masszazsfotel-kompresszios-legnyomasos-masszazs-vall-felkar-vadli-labfej

A talp görgős és a lábfej légpárnás masszázsa

A különféle formájú légzsákok teljes mértékben körülölelik a vádlit és a lábfejet. A szorítás, a szüneteltetés és légnyomáscsökkenés váltakozása a Xuanzhog és a Taixi akupontokat stimulálja, amely kényelmet és harmóniát eredményez. A vádlit jól megszorítja, aztán ellazítja. A lábak kompressziós nyomást kapnak, mely csökkentheti a fájdalmakat, a lábfeszülést, és felfrissíti a lábakat.

bionwell-primrose3d-masszazsfotel-irest-sla203-labak-legparnas-masszazsa-labmasszazs

Görgős talpmasszázs gyengébb, közepes vagy erős intenzitással - felfrissíti a talpat, csökkenti a fájdalmát és a fáradtságérzetét.

.bionwell-primrose3d-irest-sla203-masszazsfotel-talpmasszazs

Masszázsinformációk

8 db külöböző automata masszázs funkció - csak 1 gombnyomás, és indulnak a programok!

 • Gyorsmasszázs: A masszázsmódok gyors megtapasztalása, ha kevés időnk van.

 • Komfort masszázs: Egy igazán komfortos masszázsélmény.

 • Relaxációs masszázs: Gyengédebb, de mély masszázs, mely csökkenti a test fáradtságérzetét, és megnyugvást ad.

 • Teljes test masszázsa: Mélymasszázs, mely serkenti a test vitalitását.

 • Nyak-váll masszázs: Csökkenti az ezeken a területeken fellépő fájdalmakat, és fáradtságérzetet.
  bionwell-primrose-3d-masszazsfotel-nyakmasszazs-gorgokkelbionwell-primrose-3d-masszazsfotel-vallmasszazs

 • Hát- és derékmasszázs: Csökkenti az ezeken a területeken fellépő fájdalmakat, és fáradtságérzetet.
  bionwell-primrose-3d-masszazsfotel-hat-es-derek-masszazs

 • Nyújtó masszázs: A lábak és a derék nyújtására alkalmas masszázs, melyet a masszázsfotel úgy ér el, hogy a lábtartót és a háttámlát mozgatja (süllyeszti és emeli). Csökkenti a lábak és a derék fájdalmait, és serkenti a vitalitásukat.

 • Regeneráló masszázs: A test igénybevétele (fizikai munka / sport) után csökkenti a fájdalmakat, a test fáradtságérzetét. 

Masszíroztassa magát ameddig csak jól esik!

A Primrose 3D masszírozófotelben beállíthatja a kívánt masszázsidőt, így addig élvezheti jótékony hatását, ameddig csak szeretné.

További funkciók

Hát- és lábmelegítési funkció - kellemes meleg érzet és hatékonyabb masszázs - enyhítheti a hát - és lábfájdalmakat

A 40-50 °C-os infravörös fűtési funkció kellemesen átmelegíti hátát és lábait és enyhíti a fájdalmakat. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely aktiválja a sejteket és serkenti az anyagcserét. A hőterápia funkció kellemes érzést nyújt, mellyel még jobban ellazulhat. Igény esetén kikapcsolható.

bionwell-primrose-3d-masszazsfotel-infravoros-hoterapia-a-labon-es-a-haton

bionwell-primrose-3d-irest-sla203-masszazsfotel-hoterapia-hatfutes-funkcio

Karfa gyorsvezérlő - még kényelmesebb és egyszerűbb használat

Állítsa be egyetlen gombnyomással, a legfontosabb funkciókat, ha épp nincs kéznél a vezérlő: ki/bekapcsolás; a fotel dőlés-szögének beállítása a tekerőgombbal; automata masszázsok közötti váltás; intelligens hangvezérlés; fűtőfunkció; légnyomásos masszázs; lábtartó emelése/süllyesztése; zero gravity (elfekvés) gomb; háttámla emelkedése/döntése; masszázs szüneteltetése-újraindítása, illetve a masszázs erősségének szabályozása (tekerőgomb).

bionwell_primrose3d_masszazsfotel_egyszeru_vezerles_usb_toltes_bluetooth_zenelejatszas

Masszázs közben töltheti okoseszközeit

USB bemenet található a jobb karfán. Ha éppen böngészne a telefonján töltés közben, azt is megteheti. Azért mi a testi-mentális ellazulás érdekében a masszázst csukott szemmel ajánljuk. :-)

Zenelejátszó rendszer - hallgasson masszázs közben azt, amit szeretne!

Beépített 3D digital hangszórók a vállnál. Hallgassa kedvenc zenéit Bluetooth-on keresztül okos-eszközeiről a Bionwell Primrose 3D masszázsfotelben!

bionwell_primrose_3d_masszazsfotel_irestsla203_bluetooth_zenehallgatas

A masszázsfotel illeszkedik a különböző testmagasságokhoz

A lábtartó nyújtható (20 cm-el), a háttámla dönthető, ezáltal úgy állíthatja be, ahogy az Ön magasságához kényelmes (150-180 cm-ig).

bionwell_primrose3d_masszazsfotel_irestsla203_kulonbozo_testmagassagokra_is_alkalmas_150_185cm

Könnyen kezelhető vezérlő, szép külső, és képernyő + innovatív, új menü!

Színes TFT képernyős kézi vezérlő. Az innovatív, új menü több, még egyszerűbben elérhető beállítási lehetőséggel rendelkezik a főoldalon.

Intelligens hangvezérlés mikrofonnal - irányítsa a masszázsfotelt akár a hangja segítségével! (angol nyelven)

Még egyszerűbb, és komfortosabb vezérlést tesz lehetővé.

bionwell_primrose3d_masszazsfotel_irestsla203_hangvezerles

Közel tehető a falhoz - Zero Space funkció

A fotel úgy lett megtervezve, hogy szűk helyeken is elférjen. Elég 8 cm-re elhelyeznie a mögötte lévő fal előtt, így működés közben is elfér.

bionwell-primrose-3d-masszazsfotel-zero-space-kozel-teheto-a-falhoz-8-cm

Csökkenti az izomfeszességet és az izommerevséget - nyújtó automata program

Csökkenti az izomfájdalmat és az izommerevséget, nyújtva és pihentetve a derék-láb- és hátizmokat, ezáltal csökkentve a fáradtságot.

bionwell-primrose-3d-masszazsfotel-testnyujtas-funkciobionwell-primrose3d-masszazsfotel-lab-nyujtasabionwell_primrose3d_masszazsfotel_irestsla203_testnyujtas_funkcio

Zero Gravity pozíció - lazuljon el! Élje át a lebegés érzését!

A NASA technológiáját használva ez a pozíció csökkenti a testre nehezedő nyomást és ellazíthat. A pozíció pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ilyenkor a comb valamint a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelben, így teljes mértékben felszabadítja a testre, és a gerincre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a kikapcsolódást, feltöltődést, relaxációt. 4 db fekvő pozíció közül választhat.

bionwell_primrose3d_masszazsfotel_irestsla203_zerogravity_pozicio

Szüneteltetheti is a masszázst, majd újraindíthatja

Közbejött valami, ami miatt szüneteltetné a masszázst? Ezt is megteheti. Ehhez nem kell kikapcsolni a Primrose 3D masszírozófotelt. A szüneteltetés gombot megnyomva a masszázs megáll, és onnan tudja folytatni, ahol abbahagyta.

Nem csak emeléssel mozgatható - kerekeken tud gördülni

Mozgatható beépített kerekei segítségével.

bionwell_primrose3d_masszazsfotel_irestsla203_kerekei_segitsegevel_mozgathato

Prémium minőségű anyagokból készült masszázsfotel.

Kiváló minőségű, szép kivitelű, strapabíró textilbőrből (PU) és poliamidból, PVC-ből, acélból, elektromos és elektronikus alkatrészekből készült, elektromos masszázsfotel. Hímzett futófelületű gyémánt textilbőr (PU) textúra, gyönyörű kivitellel. Nagy rugalmasságú párna, ökológiai technológiával készült, nyomáscsökkentett, "mágikus" pamuttal, mely puha, és illeszkedik a bőrhöz. Lélegző anyag, mely taszítja a nedvességet, és az atkákat. Környezetvédelem szempontokat is figyelembe véve, ökológiai, szálas textílbőrből készült, kényelmes masszázsfotel, mely finom tapintású, kopás- és töredezésálló, nyomásálló. 200.000 alkalommal tesztelve, repedés nélkül. 

Ideális felhasználói testsúly: maximum 100 kg

Ideális felhasználói magasság: 150-180 cm. 

Méretek

- Nettó tömeg: 70kg

- Bruttó tömeg: 88 kg

- Hosszúság: 137 cm (fektetve: 178 cm)

- Szélesség:   74 cm - ilyen széles ajtón befér! - Ülőfelület: 50 cm széles!

- Magasság: 107 cm (fektetve: 84 cm)

bionwell_primrose_3d_masszazsfotel_irestsla203_meretek

Műszaki adatok

Teljesítmény: 90W - hihetetlenül alacsony áramfogyasztás! Napi 1 óra használattal évi csupán körülbelül 1200 Ft-os (napi kb. 3.4 Ft) az áramköltség a rezsicsökkentett árral számolva!

Nettó tömeg/Bruttó tömeg: 70 kg / 88 kg

Névleges/merőleges feszültség: 110-240V~

Névleges frekvencia: 50Hz

Légnyomás: 0.025 - 0.03 MPa

Zajszint: max. 60dB

Légzsákok száma: 24db

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I

Jótállás
3 év garanciát
biztosítunk Primrose 3D masszázsfotelünkre!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év
: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: AKCIÓ!  bruttó 49.990,- Ft HELYETT mindössze 24.990 Ft! (= 5 év)
A kosárba tételnél, a garancia kiválasztásánál válassza a 3+2 év akciós csomagot!

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik! Használata egyszerű!

A Bionwell Primrose 3D masszázsfotel egészségpénztári elszámolhatóságáról érdeklődjön egészségpénztáránál a vámtarifaszám alapján: 9019101000

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Primrose 3D masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét, majd számítógépen ismét nyomja meg a kosárba gombot). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info@bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

 • Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt a "Dokumentumok" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben  masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani! Vásárlóink körülbelül 70%-a előzetes próba nélkül vásárol tőlünk masszázsfotelt - nem csoda, hiszen weboldalunkon gyakorlatilag minden lényeges és fontos információ, kép, videó megtalálható a masszázsfotelekről. A döntéshez nem feltétlenül szükséges előzetes próba.

 • Mégis szeretné személyesen is kipróblálni masszázsfoteleinket? Semmi akadálya! Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet! A bemutatótermi próba ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettséggel!

  Egy masszázsfotel komoly vásárlási szándéka esetén pedig választhatja az otthoni ingyenes kipróbálási lehetőséget is - mellyel saját otthonában próbálhat ki egy masszázsfotelünket! Ez semmilyen kockázattal nem jár - vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Az otthoni próba nem “utazó bemutatóterem” jellegű értékesítést jelent, hanem megvásárlási döntés esetén a kiszállított, gyárilag csomagolt (original), új termék marad Önnél - elállás esetén pedig kollégáink elszállítják Öntől a masszázsfotelt.

  Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon! Kérdése van? Állunk rendelkezésére elérhetőségeinken! +36202124690; +36209368768; info@bionwell.hu 

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Primrose 3D masszázsfotel (SL-A203)

 • Gyártó: iRest
 • Termék kód: SL-A203-2
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 629.990 Ft
 • 579.990 Ft

 • Nettó ár: 456.685 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2)

Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2)

Bionwell Tokyo masszázsfotel (SL-A309-2) Tokyo masszázsfotel akció! M&a..

529.990 Ft 629.990 Ft Nettó ár: 417.315 Ft

Címkék: masszázsfotel, iRest, masszázs, relaxfotel

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg