Bionwell Phoenix masszázsfotel

Csúcsmodell a 2D fotelek között! A legjobb műszaki tudású kétdimenziós masszázsra képes masszázsfotel a magyar piacon!

Vigyázat! A hasonló tudású masszázsfoteleket akár több százezer Forinttal magasabb áron próbálja eladni több más masszázsfotel forgalmazó, 3D masszázsfotelként. Ez természetesen nem igaz - ez az érdeklődőik és a vásárlóik megtévesztése. Elképesztő, akár 700e Ft - 1.2M Ft közötti összegeket is elkérhetnek hasonló masszázsfotelekért...ne hagyja magát átverni!

Videóbemutató


Funkciók, jellemzők

Hát masszázsmódok (masszázskezek által)

Függőlegesen mozgó, csendes, intelligens masszázskezek - mintha egy profi masszőr masszírozná

bionwell-phoenix-masszazsfotel-intelligens-masszazskezek-masszazsa

Az intelligens masszázskezek folyamatosan alkalmazkodnak a hát görbületeihez, automatikusan felismerik és alkalmazkodnak a vállak helyzetéhez, és egy professzionális masszőr masszázstechnikái és mozdulatai szerint masszíroznak. Felfrissíthetnek, csökkenthetik a fáradtságot- Függőleges irányban mozognak a nyak, a váll, a hát, a derék és a fenék, valamint a comb körül. Az emberi gerinc S alakú görbéjét követve pontosan pozicionált masszázst nyújtanak, megnyugtathatják a testet, és nyújtják az izmokat.. Az L alakú hátrész-masszírozó illeszkedik a test vonalaihoz. Mérnöki tervezéssel, szuper-hosszú hajlított sín-technológiával készült sínen mozognak. A masszázsfotel így személyre szabottan, 135 cm hosszan és 6-21 cm szélességben masszírozza Önt, lefedve az egész hátát, a fejtől egészen a combközépig. A maximális masszázsszög 41 fok, így a masszázskezek rendkívül hatékony masszázst végeznek az ágyék és a mellkas környékén is.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-hat-masszazs-szelessege

Masszázsmódszerek

- Shiatsu (ujjnyomás)

- Gyúrás (kneading)

- Flapping (csapkodás)

- Pressing és pushing (nyomkodás)

- Swinging (lengetés)

- Twisting (csavarás)

- Kopogtatás/érintés (tapping)

- Squeezing (préselés)

- Kopogás (knocking)

- Egyidejű dagasztás és kopogtatás

A masszázsmódszerek három állítható sebességgel választhatóak. A kopogtatás (tapping), a gyúró (kneading) és a kopogó (knocking) masszázsok során masszázskezek szélessége beállítható széles, közepes, illetve keskeny masszírozó funkciójúra.

5 féle manuális masszázslehetőség a test masszíroztatására

- fix ponton történő

- részenkénti, kis területen történő

- teljes test

- felsőtest

- alsótest

A fix ponton történő és a testrészenkénti masszázsnál a masszázskezek fel-le mozgatásával beállítható a tökéletes, Önnek legmegfelelőbb masszázspont. A masszázsok nyújtják is a hátat, ami egyenesíti a gerincet.

Thai Gua Sha talp- és sarokmasszázs

bionwell-phoenix-masszazsfotel-talpmasszazs

A talpmasszázs során a masszázskezek az emberi kéz érintéséhez hasonló masszázst nyújtanak, olyan élményt nyújtanak, mintha egy professzionális masszőr kezei közé kerültünk volna. A masszázs példátlan kényelemben és élmény részesíti Önt, legyen az egy finom, lágyabb vagy egy erősebb masszázs.

Testmasszázs (légpárnák által levegőnyomással)

Lábmasszázs - felfrissíti lábait!
A különböző méretű légpárnák (összesen 16 db) teljesen körbefogják a vádlit, a bokát, a lábfejet, a sarkat és az ujjakat. A nyomás, a szüneteltetés, és az elengedés hármas légnyomás-módszer segítségével stimulálható a Xuanzhong és a Taixi akupontok, mellyel átélheti a tökéletes kényelmet. 3 erősségi fokozat választható.

Karmasszázs

12 db légzsákkal végzett karmasszázs az emberi kezek ívét követi. Teljes relaxáció a vállaktól az ujjakig! 3 erősségi fokozat választható.

Masszázsinformációk

6 db intelligens automata masszázsfunkció

- fájdalomcsillapító: Mélyre ható masszázs az akupresszúrás pontokon, mely hatékonyan enyhíti a fájdalmat.

- pihentető: Ellazítja a testet.

- könnyed: Elősegíti a vérkeringést.

- felsőtest

- alsótest

- általános

Egy gombnyomással a teljes kényelemért! - 6 db automata masszázsprogram

A Bionwell Phoenix masszázsfotel 6 db innovatív automata masszázsprogrammal és egyéni masszázs koncepcióval a minden felhasználója igényét kielégíti!

3D Rush Group Azoknak, akik állandóan rohannak

Az intelligens 3D masszázsrendszer kombinálja a professzionális masszázstechnikákat a masszázsfotel teljesítményével annak érdekében, hogy többdimenziós masszázst hozzon létre, amivel csökkenti a fáradtságot egy mozgalmas munkanap után.

Ache Improving – Labor Group Fájdalomcsillapító program

Kifejezetten az izomfájdalom és az izommerevség enyhítésére illetve megszüntetésére alkották meg. Nyújtja a hát izmait, lazítja az izmokat és a csontokat, ezáltal csökkenti a fáradtságot.

Full Air Pressure – Computer User Group Teljes testes masszázs

15 perces automata masszázs, mely felfrissíti és megújítja az egész testet.

Custom Timer – Housewife Group Hát- és derékmasszázs - hölgyeknek

Lassú masszázs a háton és a derékon, az ágyéki és mellkasi ínszalagok környékén, oldja és lazítja az izommerevséget.

Memory Program ABC – Sportsman Nyak- és vállmasszázs - ülőmunkát végzőknek

Csökkenti és elmulasztja a nyaki csigolyák fájdalmát.

Comfort – Elderly Group Középpontban a kényelem - nem csak időseknek

Úgy tervezték, hogy teljes, valódi nyomású masszázst kínáljon a nyaktól egészen a talpakig, a felkartól egészen az ujjhegyekig. Páratlan masszázsélményt nyújt, amely teljes mértékben megnyugtatja a bőrt.

Rögzítse kedvenc masszázsmódját - érje el egyetlen gombnyomással

Rögzítheti 2 kedvenc masszázsát. Minden masszázsmódszer és masszázsfunkció rögzíthető.

További funkciók, jellemzők

Állítható fejpárna - Különböző magasságú felhasználók igényeire szabva; különböző erősségű masszázsok

Hármas hajtogatású párna-kivitelezés a legnagyobb kényelemért. Függőlegesen 10 cm-es hosszúságig állítható abból a célból, hogy megfeleljen a különböző testmagasságoknak. A háttámla belső párnája a fotel hátán lévő párnához zip zárral van hozzákapcsolva, a fejpárnával vagy nélküle különböző masszázserősséget érhetünk el.

Hátmelegítési funkció - kellemes érzet, még hatékonyabb masszázs

A 40-50 Celsius fokos távoli infravörös-sugaras hátmelegítési funkció kellemes meleg-érzést ad és segít csökkenteni a fájdalmat. A távoli infravörös-sugarak hossza megegyezik az emberi test hullámainak hosszával, így az energiát az emberi sejtek el tudják nyelni, ezzel a sejtek aktiválódnak és elősegítik az anyagcserét. Igény szerint ki is kapcsolható a funkció.

Megfelel a különböző testmagasságoknak

A lábtartó (15 cm-ig) és a háttámla nyújtható, hogy megfeleljen a különböző testmagasságoknak.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-kiterjesztheto-labtarto

Zero Space - Elég 5 cm a faltól!

A háttámla lefelé mozog masszázs közben, de nem ér hozzá a padlóhoz. Így a masszázsfotel a lehető legközelebb helyezhető a falhoz, elég 5 cm-re elhelyeznie attól, és használat közben sem fog hozzáérni.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-zero-space

Zero gravity - Tökéletes ellazulás

A test és a lábak helyzete 118 fokos szögben áll a Zero Gravity módban, mellyel olyan állapotba kerülhet, mint az űrhajósok az űrben, amikor kikerülnek a gravitációs térből. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. A testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, így az egész test ellazulhat. Súlytalan állapotba hozza Önt, így élvezheti a tökéletes kikapcsolódást minden zavaró tényező nélkül.

3D sztereó hangszóró - Hallgassa kedvenc zenéit Bluetooth segítségével

Hallgassa kedvenc zenéit az egész szobát betöltő 3D audio hangszórókon keresztül. Bluetooth segítéségével zenelejátszás lehetséges okos-eszközről.

Negatív oxigén ion generátor - Tisztítja a levegőt, segíti az immunrendszer normális működését

Friss negatív ionokat állít elő folyamatosan, hatékonyan tisztítja a levegőt, aktiválja a sejtműködést és fokozza az immunrendszer működését. Tisztítja a levegőt, segíti az immunrendszer normális működését - negatív töltésű oxigén ionokkal. A Bionwell Phoenix masszázsfotel  működés közben folyamatosan állít elő negatív töltésű friss oxigén ionokat.

bionwell-phoenix-masszázsfotel-negativ-oxigen-generator

A negatív töltésű oxigénion szervezetünkre gyakorolt hatásai:

- Kedvezően szabályozza a vegetatív idegrendszer működését.

- Javítja a sejt- szövet- és szervszintű oxigénfelvételt

- Fokozza a mikro-keringést és javítja a perifériás keringést.

- Regenerálja a szervezetet.

- Megerősíti a pszichés működést azáltal, hogy több oxigén kerül az agyi erekbe.

- Stabilizálja a sejtmembrán potenciál

Még könnyebb és kényelmesebb kezelhetőség

A jobb karfán elhelyezkedő gyorsgombok segítik az egyszerű, komfortos használatot.

LCD kijelzős vezérlő - könnyű kezelhetőség, szép kijelző

A vezérlő kivitelezése szép, és könnyű használni. A mikroszámítógépes chipvezérlés biztosítja a kiváló és stabil teljesítményt. A Bionwell Phoenix masszázsfotel parancsközpontja részletes, sok információval rendelkezik, könnyedén forgatható, szép a kijelzője és lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-irest-sl-a389-1-kezi-vezerlo-controller

USB bemenet a jobb karfán

Masszázs közben töltheti okoseszközeit.

bionwell-phoenix-masszázsfotel-usb

LED fény a karfán

A szobának is különleges megjelenést biztosít a masszázsfotelről áradó LED fény.

bionwell-phoenix-masszazsfotel-irest-sl-a389-1-led-feny-a-karfan

 - Új döntés, új kezdet! -

A Bionwell masszázsfotelei ötvözik a biomechanikát, az ergonómiát és a modern fizioterápiát összhangban az emberi test jellemzőivel. A zero gravity illetve a zero space funkciót, a hosszított és hajlított masszázssínt, a modern nyújtási technikákat és 28 masszázs-légzsákot felhasználva a tökéletes élmény eléréséért. Mindezek hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonában is megkapja azt a masszázsélményt, melyre mindig is vágyott!

Fizioterápia 12 ponton

bionwell-phoenix-masszazsfotel-fizioterapia

A kép illusztráció. A Bionwell Phoenix masszázsfotel nem biztos, hogy fizioterápiát nyújt minden ábrázolt ponton, és az általa masszírozott fizioterápiás pontok sem biztos, hogy rajta vannak a képen.

FENGCHI pont - Segíti a máj munkáját, méregtelenítő hatása van; ajánlott fejfájásra és a fogak egészségének megőrzéséért.

JIANJING pont - Enyhíti a nyaki spondylosist (nyaki csigolyabántalom) és a merev nyak fájdalmát.

TIANZONG pont - Enyhítheti a glenohumerális periarthritis (befagyott váll szindróma) fájdalmát valamint a kar fájdalmát. XINSHU pont Megakadályozza a mellkasi vérbőséget, megnyugtatja az idegeket, támogatja a szívet.

GANSHU pont - Megnyugtatja a májat és az epét, szabályozza és erősíti a látást, támogatja a májat. SHENGSHU pont Segít a vízmegtartásban.

NEIGUAN pont - Megkönnyíti az elmét és enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet.

SANLI pont a kézen - Tisztítja a szívet és javítja a látást, rendbe hozza a gyomrot, a vállakat és a karokat, a dyspepsia-t (emésztési zavar), a szájüregi fekélyeket, a fogfájás, a megfázást és az emésztőrendszeri rendellenességet.

SANLI pont a lábon - Erősíti a lépet és a gyomrot, segít hepatitis, a bélgyulladás, hörghurutot, nefritis (vesegyulladás) elleni küzdelemben.

TAIXI pont - Erősíti a derekat, hatásos vesegyulladás, hólyaggyulladás, tüdőtágulás ellen.

KUNLUN pont - Nyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, alkalmas az isiász szindróma (ülőideg-zsába), a térd ízületi gyulladásának, a bokarándulás fájdalmának enyhítésére.

YONGQUAN pont - Megnyugtatja a májat, hasznos álmatlanság ellen, idegei alapú fejfájás ellen, myocarditis (szívizomgyulladás) enyhítésére.

Támogatott felhasználói testsúly: maximum 130 kg

Támogatott felhasználói magasság: 150-210 cm
 

Méretek

- Nettó tömeg: 86.5 kg

- Bruttó tömeg: 100 kg

- Hosszúság: fektetve 179 cm (állítva: 150 cm)

- Szélesség: 81 cm (oldaltámlák nélkül: 68 cm)

68 cm széles ajtón már befér oldaltámla nélkül!

- Magasság: 122 cm (fektetve: 92 cm)

bionwell-phoenix-masszázsfotel-méretek
 

Műszaki adatok

Névleges feszültség: 110-120V~ 60Hz; 220-240V~ 50Hz/60Hz

Névleges bemeneti teljesítmény/Felvett teljesítmény: 150W

Teljesítmény készenléti állapotban: 0,1-1W

Névleges frekvencia: 50Hz

Zajszint: <56 dB

Minimális légnyomás: 0.022-0.028MPa

Negatív ion koncentráció: maximum 240.000/cm3

Biztonság: I. osztály

bionwell-phoenix-tanusítványok

Teljes körű 3 év garancia!
garancia kiterjesztések:
+ 1 év: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)
+ 2 év: bruttó 49.990,- Ft (= 5 év)

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval küldjük Önnek!

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Phoenix masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info [kukac] bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

  • A Bionwell Phoenix egy 2020-as gyártású, korszerű masszázsfotel. Ne dőljön be a 1.5 - 2x drágább ajánlatoknak (pl: Cas..., Mas..., Kom..., Ky...i i...3); ezek ugyanúgy az iRest (a Bionwell gyártója) által gyártott, minimális dizájn-eltérést mutató túlárazott masszázsfotelek, a masszázsfotel szolgáltatása nem több/ és nem jobb! Miért fizetne többet ugyanazért?

  • Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Letöltések" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben Montreal masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani!

  • Bármelyik masszázsfotelünket ingyenesen ki is próbálhatja bemutatótermünkben! Vagy válassza az ingyenes kipróbálási lehetőséget saját otthonában! Ez semmilyen kockázattal nem jár, vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon!

  • Minden kérdésére állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Phoenix masszázsfotel

  • Gyártó: iRest
  • Termék kód: SL-A389-1
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 549.990 Ft

  • Nettó ár: 433.063 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

Osaka Premium masszázsfotel - Top premium kategóriás masszázsfotel verhetetlen áron!

Osaka Premium masszázsfotel - Top premium kategóriás masszázsfotel verhetetlen áron!

ÁTMENETI KÉSZLETHIÁNY ÁPRILIS VÉGÉIG. ELŐRENDELÉS&..

749.990 Ft Nettó ár: 590.543 Ft

Címkék: masszázsfotel, iRest, masszázs, relaxfotel

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg