Csúcsmodell!
Bionwell Osaka Premium 3D Masszázsfotel
Extra minőség garantáltan a legkedvezőbb áron!


Az Osaka Premium 3D 2020-as gyártású exkluzív masszázsfotel kényelmes, relaxál, kikapcsol, ellazít, csökkenti a fáradtság-érzetet, csillapítja fájdalmait, csökkenti a stresszt, reflexterápiát nyújt, és nem utolsó sorban fantasztikus masszázsban részesít! Az Osaka Premium a hát 12 szegmensében végez felmérést, ezért tudja más masszázsfoteleknél még precízebben vezérelni a masszázskezeket. Az Osaka Premium masszázskezeinek és görgőinek precizitása rendkívüli. A tér minden irányában állítható masszázsmechanikával van felszerelve. A pontos felmérés és a precíz vezérlés végett ott és pontosan olyan erővel fog masszírozni, ahogyan az szükséges, és Önnek a legmegfelelőbb!

- Hát masszázsmódok (masszázskezek által) -


8 masszázs-módszer közül választhatunk:

- Váll markolása (shoulder grasping)

- Gyúrás (kneading)

- Csapkodás (flapping) - Shiatsu

- Enyhe ütögetés

- Kopogtatás (tapping)

- Gyúrás és ütögetés (gyúrólépés - kneadstep)

3D intelligens masszázs technológia

Az intelligens masszázskezek automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat, ez alapján állítják be a masszázspontokat, és a masszázskezek távolságát. Egy teljesen egyedi, Önnek megfelelő masszázst fog kapni! A masszázs intenzitásának, sebességének beállításán kívül a 3D masszázs során a masszázsgörgők nem csak vertikálisan mozognak, hanem térben is, előre, illetve hátra. A masszázsnál 5 sebességszint áll rendelkezésre, és a csapkodás valamint a shiatsu masszázs esetén 5 különböző szélességi lehetőség közül választhat a masszázskezek szélességének beállításához.

Osaka Premium masszázsfotel - a professzionális "masszázsterapeuta"

Az intelligens masszázskezek úgy masszíroznak, akár egy profi masszőr.

Masszázstechnikák:

- Shiatsu (ujjnyomás): Megnyomkodja a fő testpontokat; A masszázs-sebesség és szélesség állítható. Ez a módszer hatékonyan enyhíti az izomfeszültséget és a merevséget, csökkentve a csigolyákra gyakorolt nyomást.

- Enyhe ütögetés/kopogtatás (tapping): A masszázsgörgők enyhén kopogtatják a hátat fel-le irányban, és serkentik a vérkeringést a teljes háton. Az enyhe kopogtató masszírozás a legismertebb és legkeresettebb relaxációs és masszázs módszerek közé tartozik.

- Gyúrás/dagasztás (kneading): Ez a módszer mélyen nyomkodja meg az izmokat, stimulálva néhány fő akkupontot. Csökkenti az izomfeszességet és a merevséget. Mi több, az állítható sebességgel Ön egyedi masszázst kaphat.

- Gyúrás + ütögetés (kneading + tapping): Kombinált alternatív masszázs az egész hát területére.

- Váll (csuklyásizom) szorítása és gyúrása (grab): A 3D masszázsgörgők által végzett masszázs pihenteti az izmokat és csökkenti a fáradtságot. A masszázs felfele irányban enyhíti a legmélyebben lévő fájdalmakat is.

- Rolling (teljes vagy részleges): Megtapasztalhatja a 3D masszázsgörgők elképesztő pontosságát. A gerince mentén futó teljes izomterület masszírozásra kerül fel-le irányban a masszírozó görgővel, mely megnyugtatja hátát.


S alakú hátmasszázs - követi a gerinc alakját, az egész hátat megmasszírozza!

A 3D görgős rendszerrel masszázskezek felfelé / lefelé / balra / jobbra / előre / hátra mozognak a nyak, a váll (csuklyás izom), a hát és derék körül. A görgők egy S alakú rendszerben mozognak, a gerinc alakját követve és ahhoz alkalmazkodva. A szélességi tartomány 6 cm-től 21 cm-ig terjedhet. Így a gerinchez nem érnek hozzá a görgők, de az egész hátat is lefedhetik!

Gua Sha görgős talp- és sarokmasszázs

Úgy masszíroz, akár az emberi kéz által nyújtott masszázs. Az Osaka Premium fejlett masszázsgörgős technológiával rendelkezik, amely egy professzionális masszázsterápia által kínált Guasha masszázsélményt nyújt. A láb talpán lévő Yongquan pontra fókuszálva a masszázs lehet finom és állandó, de egyre erősödő is.


- Testmasszázs (légpárnák által levegőnyomással) - Teljes testes légpárnás masszázs!


Légnyomásos alkar- és felkarmasszázs - az egész kar felfrissül!

Légnyomásos alkarmasszázs funkció (8 beépített légpárnával), felkarmasszírozó funkció (4 beépített légzsákkal), három intenzitással. A felkar és az alkar függőleges irányú masszázsa során a masszázspárnák különböző elhelyezkedésűek, ez sokkal kényelmesebb pozíciót tesz lehetővé a felkarok számára és az alkar masszázsa is hatékonyabb lehet. A légmasszázs a kezeken 3 intenzitási beállítási lehetőséggel választható ki. A masszázsfotel az emberi kar görbületét követő légzsákokkal van felszerelve, ami egy olyan masszázst biztosít, amely teljes egészében megmasszírozza a karjait a Yangchi és Quchi pontokon. A légzsákok kiegyensúlyozott 3D összehúzódása felfrissíti karját és tenyerét.

Alsótest légnyomásos masszázsa - fantasztikus ellazulás és felfrissülés!

Hát alsó részének masszázsa (4 beépített légzsákkal), fenékmasszázs (16 légzsák), lábmasszázs /sarok, lábfej, ujjak/ (36 légzsák) 3 intenzitással. Az alsótest légnyomásos masszázsa 3 intenzitási beállítással választható ki a fenéken és a vádlin. A különböző méretű légzsákok teljesen körbeveszik a vádlit, a bokát a talpat és a lábfejet, és egy fantasztikus hármas élményt kínálnak Önnek. Stimulálja a  Xuanzhong és a Taixi akupontokat, ami tökéletes kényelmet és harmóniát eredményez.

A test nyújtása - csökkenti az izomfeszességet, és az izommerevséget + az ízületi merevséget

A masszázsfotel az izomfeszesség és az ízületi merevség megszüntetésére is ajánlott, amivel hozzájárul a jó egészségi állapot fenntartásához. A nyújtást a váll, a kar és a láb masszázspárnái segítségével éri el.

Csípőlengetés - masszírozza, nyújtja, lazítja a csípőt

A csípőlengetés egy speciális csípőmasszázs, amely a medence, csípő és a far lágy, balra illetve jobbra történő mozgatásával éri el a nyújtó, lazító hatást. Enyhítheti a csípőbeszűkülést, keresztcsont-eltolódást és a gerincferdülést.


- Masszázsinformációk -


Vádlimasszázs

A vádlitartó masszázsgörgőkkel és légzsákokkal, valamint 8 természetes mágnessel lett felszerelve, melyek Önt kényeztetik.

Automata masszázsok - 1 gombnyomással kiválaszthatja kedvencét!

Válasszon egy előre beállított masszázst, s szerezzen magának egy különleges masszázsélményt. A távvezérlőn több automatikus masszázsprogram is található, amelyek különféle masszázsmódokat, különböző mozgásokat kínálnak.

Fájdalomcsillapító program: 15 perces masszázsprogram, amely a fáradtságot is csökkenti.

Sportolói program: A görgős masszázsrendszer által nyújtott pontosság és csúcsteljesítmény, kombinálva a Shiatsu (ujjnyomás) masszázzsal enyhíti a fáradtságot.

Hát- és derékmasszázs program: A hát- és derékfájdalom enyhítésére, a csípő relaxálására koncentrál, valamint a merev izmok kilazítására és a könnyedebb testmozgás elősegítésére.

Komfort program idősebbek felhasználóknak: Teljes testmasszázs a nyaktól a lábujjakig, a válltól az ujjpercekig. Az egész test megmasszírozása. Egyedülálló masszázsélmény!

Nyak- és vállmasszázs program: Ülőmunkát végzőknek a legelőnyösebb - megdolgozza, kilazítja a nyak és a váll körüli területet, enyhíti a nyakcsigolya körüli fájdalmakat.

Nyújtó- és fájdalomcsillapító program - akinek fontos a külső megjelenés: Az izomfájdalom és az izommerevség enyhítésére tervezett program, nyújtja a hátizmokat, lazítja az izmokat és csökkenti a fáradtságot.

Manuálisan választható felsőtest-masszázs

3 masszázspozícióval Teljes felsőtest masszázsa, egyes részek masszázsa, illetve fix ponton történő masszázs.

Két memória-masszázs mód - Tárolja kedvenc masszázsmódját, és válassza ki egyetlen gombnyomással

Mindössze annyit kell tennie, hogy két másodpercig megnyomja a gombot és a hang hallatszódása után az automatikus memória mód aktiválódik.

Beállíthatja a kívánt masszázsidőt

Az Ön igényei szerint, folyamatos masszázs 10-, 15-, 20-, 25-, 30- vagy 40 percen keresztül.


- További funkciók, jellemzők -


Hátmelegítési funkció - kellemes meleg érzet és hatékonyabb masszázs - enyhíti a hátfájást

A 40-50 °C-os infravörös hátfűtési funkció kellemesen átmelegíti hátát és enyhíti a hátfájást. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely aktiválja a sejteket és serkenti az anyagcserét. A fűtési funkció kellemes érzést nyújt, mellyel tökéletesen ellazulhat. Igény esetén kikapcsolható.

Mágnesterápia

A vádlilégzsákokban 8 db mágnes található természetes energiával. A mágneses terápia csökkentheti a koleszterinszintet, megszünteti a szabadgyökök felhalmozódását a testben, javíthatja a szervezet immunitását. A Nemzeti Infravörös és Ipari Elektromos Termékek Minőségellenőrzési és Felügyeleti Központjainak ellenőrzése alapján megállapítást nyert, hogy a mágneses intenzitás területe 73mT, a nemzeti védelmi szabványoknak megfelelően, amelynek hatóköre 40-110mT. (mT - millitesla)

Ttisztítja a levegőt, segíti az immunrendszer normális működését - negatív töltésű oxigén ionokkal

A Bionwell Osaka Premium masszázsfotel  működés közben folyamatosan állít elő negatív töltésű friss oxigén ionokat.

A negatív töltésű oxigénion szervezetünkre gyakorolt hatásai:

- Kedvezően szabályozza a vegetatív idegrendszer működését.

- Javítja a sejt- szövet- és szervszintű oxigénfelvételt

- Fokozza a mikro-keringést és javítja a perifériás keringést.

- Regenerálja a szervezetet.

- Megerősíti a pszichés működést azáltal, hogy több oxigén kerül az agyi erekbe.

- Stabilizálja a sejtmembrán potenciált.

Zero Gravity - teljes ellazulás

A zero gravity funkcióval a fotel fekvő helyzetbe kerül. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a tökéletes kikapcsolódást.

Zero Space - közvetlenül a fal mellé helyezhető

A Bionwell Osaka Premium masszázsfotelnek még működés közben is mindössze 5 cm-es távolság szükséges a mögötte lévő faltól. A masszázsfotel ülése előrecsúsztatható anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat.

Okostelefon alkalmazás - irányítsa telefonjával a masszázsfotelt

A telefonját is használhatja a masszázs szabályozásához az iRest ingyenes alkalmazásával.

Zenelejátszó rendszer - hallgassa kedvenc zenéit telefonjáról Bluetooth segítségével

Okostelefonjával vagy táblagépével a fotelhez Bluetooth-tal kapcsolódva vezérelheti azt, valamint saját zenéit is lejátszhatja az intelligens terminálhoz kapcsolódva. Emellett audio kábel segítségével  is csatlakozhat közvetlenül a fotel csatlakozóaljzatához. Fülhallgató bemenet a bal kartámaszon található.

Megfelel a különböző felhasználói méreteknek - állítható vádlitartó és vállszélesség

A felhasználó magasságától függően a vádlitartó szabadon mozgatható (akár 15 cm-rel), ami teljes testmasszázst biztosít minden felhasználó egyedi magassága szerint. A vállnál 3 féle szélesség állítható.

Gyorsbillentyűk a jobb karfán és kézbe vehető LCD és tablet vezérlő

A még egyszerűbb kezelhetőségért.

Használat közben töltheti mobiltelefonját

Az USB bemenet segítségével.

Vezérelheti a masszázsfotelt mobiltelefonjáról is

Töltse le az applikációt, és próbálja ki!


Fizioterápia 12 ponton

FENGCHI pont - Segítheti a máj munkáját; méregtelenítő hatása van; ajánlott fejfájásra és a fogak egészségének megőrzéséért.

JIANJING pont a nyakon - Enyhítheti a nyaki spondylosist (nyaki csigolyabántalom) és a merev nyak fájdalmát.

TIANZONG pont a karon - Enyhítheti a glenohumerális periarthritis (befagyott váll szindróma) fájdalmát valamint a kar fájdalmát.

XINSHU pont - Megakadályozza a mellkasi vérbőséget, megnyugtatja az idegeket, támogatja a szívet.

GANSHU pont Megnyugtatja a májat és az epét, szabályozza és erősíti a látást, támogatja a májat.

SHENGSHU pont Segít a vízmegtartásban.

NEIGUAN pont Megnyugtatja az elmét és enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet.

SANLI pont a karon - Tisztítja a szívet és javítja a látást, rendbe hozza a gyomrot, a vállakat és a karokat, a dyspepsia-t (emésztési zavar), a szájüregi fekélyeket, a fogfájás, a megfázást és az emésztőrendszeri rendellenességet.

SANLI pont a lábon - Erősíti a lépet és a gyomrot, segít hepatitis, a bélgyulladás, hörghurutot, nefritis (vesegyulladás) elleni küzdelemben.

TAIXI pont - Erősíti a derekat, hatásos vesegyulladás, hólyaggyulladás, tüdőtágulás ellen.

KUNLUN pont - Nyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, alkalmas az isiász szindróma (ülőideg-zsába), a térd ízületi gyulladásának, a bokarándulás fájdalmának enyhítésére.

YONGQUAN pont - Megnyugtatja a májat, hasznos álmatlanság ellen, idegei alapú fejfájás ellen, myocarditis (szívizomgyulladás) enyhítésére.


Bionwell masszázstechnológia

Innovatív funkciójuk miatt a légszivattyúk szinkronban, folyamatosan működnek a légzsákok működéséhez szükséges motorerő biztosítása érdekében. Mind a relaxációs masszázs, mind a légzsák erős nyomása pontos és egyedülálló, lehetővé téve a frissítő masszázs élvezetét. Általában a csigolyák fájdalma okozza a fájdalmat a derék és a hát területein, valamint a nyaknál. A Bionwell masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiát alkalmazzák a 3D-s detektálási funkcióval, amely az Ön magasságának megfelelően azonosítja a masszázspontokat. A nyakán található Fengchi ponttól a talpán található Yongquan pontig - ez a technológia 500 pontot tartalmaz az egész testen - professzionális, kényelmes és élénkítő fizioterápiát kínál. A Bionwell egészségügyi termékek az orvosi vizsgálatok eredményeképpen feltárt előírásoknak megfelelően vannak gyártva.


Támogatott felhasználói testsúly: maximum 140 kg

Támogatott felhasználói magasság: 150-200 cm


- Méretek -

- Nettó tömeg: 126 kg

- Bruttó tömeg: 151 kg

- Hosszúság: 142 cm (fektetve: 220  cm)

- Szélesség: 80 cm (karfák nélkül kb. 56 cm)

- Magasság: 127 cm (fektetve: 92 cm)

- Műszaki adatok -

Névleges/merőleges feszültség: 110-120V ~ 60Hz  220-240V~ 50Hz/60Hz

Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 240W

Teljesítmény készenléti állapotban: <0,5W !

Légzsák-szám: 74 db

Zajszint: maximum 58 dB

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I


Teljes körű 2 év garancia!

garancia kiterjesztések: + 1 év: bruttó 24.990,- Ft (= 3 év)

+ 2 év: bruttó 39.990,- Ft (=4 év)

+ 3 év: bruttó 49.990,- Ft (=5 év)

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval küldjük Önnek!

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Osaka Premium masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info [kukac] bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

  • A Bionwell Osaka Premium egy 2020-as gyártású, korszerű prémium masszázsfotel. Ne dőljön be a 1.5 - 2x drágább, 4D masszázzsal (!?!?) reklámozott hasonló prémium ajánlatoknak (pl: Mas..., Kom..., Cas..., Ky...i i...2); ezek ugyanúgy az iRest (a Bionwell gyártója) által gyártott, minimális dizájn-eltérést mutató túlárazott masszázsfotelek, a masszázsfoteleik szolgáltatása nem több/ és nem jobb! Miért fizetne többet ugyanazért? 
  • Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Letöltések" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben Osaka Premium masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani!

  • Bármelyik masszázsfotelünket ingyenesen ki is próbálhatja bemutatótermünkben! Vagy válassza az ingyenes kipróbálási lehetőséget saját otthonában! Ez semmilyen kockázattal nem jár, vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon!

  • Minden kérdésére állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!


A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Osaka Premium masszázsfotel - Top premium kategóriás masszázsfotel verhetetlen áron!

  • Gyártó: iRest
  • Termék kód: SL-A86-1
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 739.990 Ft
  • 699.990 Ft

  • Nettó ár: 551.173 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

Princeton masszázsfotel

Princeton masszázsfotel

Bionwell Princeton 3D masszázsfotelVideóbemutató:Hát masszázsmódok (masszázskezek által)- 3D intelli..

689.990 Ft Nettó ár: 543.299 Ft

Címkék: masszázsfotel, iRest, masszázs, relaxfotel

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg