Bionwell Princeton 3D masszázsfotel (iRest SL-A60)

      További képek a masszázsfotelről és annak funkcióirólitt !

Választható színek (raktárról szállítható / rendelhető):

Fekete | bézs | sötétbarna bordó | krém |

Videóbemutató:


Hát masszázsmódok (masszázskezek által)

- 3D intelligens masszázs technológia

Az intelligens 3D masszázskezek kombinálják a professzionális masszázstechnikákat a masszázsfotel teljesítményével, hogy többdimenziós masszást kínálhassanak Önnek.

- A professzionális "masszázsterapeuta"

Az intelligens masszázskezek utánozzák a professzionális masszázsterapeuták által alkalmazott módszereket.

A masszázstechnikák:

Gyúrás (kneading), megragadás (grab), csapkodás (flapping), ütögetés/kopogtatás (tapping), váll szorítása, markolása, gyúrása (shoulder grasping), nyomkodás (pressure), összenyomás (compression), fogás (grip), lengés (swing) és csavarás (twisting).

Testnyújtás

A maximális nyújtó-hossz 12 cm, ami azt jelenti, hogy a mechanikus masszázskezek hatékony masszázst nyújthatnak a nyaki csigolyák, a mellkascsigolyák és az alsó hátcsigolyák számára - amelyek olyan masszázsfajták, amelyeket az átlagos masszázsfotelek nem tudnak elvégezni.

Mellkasi és vállmasszázs

Az intelligens masszázskezekkel ez a masszázs a Jianliao és a Naoshu pontokra fókuszál, amely lehetővé teszi, hogy a felsőtest széleskörű nyújtást kapjon.

Hátmasszázs-tartomány

Az intelligens masszázskezek felfelé és lefelé mozoghatnak a vállak, a nyak, a hát és a derék mentén, és automatikusan érzékelik a test görbéit. A kezek szélessége 6-21 cm-es tartományban automatikusan állítható, függőleges elérése pedig akár 81 cm is lehet, ami azt jelenti, hogy a Fengchi ponttól egészen a Shengshu pontig teljes hátlefedettséget érhet el. A lefedettség 20%-kal nagyobb, mint a hagyományos hátmasszázsnál és alkalmas különböző testformájú felhasználóknak is.

Testmasszázs (légpárnák által légnyomással)

Kar légnyomásos masszázsa

8 légzsákkal rendelkezik mindkét oldalon. A Sanli pontra és a Neiguan pontra fókuszál. Légnyomásos, impulzusos masszázst biztosít, amely ritmikus pulzáláson keresztül stimulálja a pontokat. Teljesen ellazít és felfrissít egészen az ujjhegyekig.

Légzsákos fenékmasszázs

A fenéklégzsákok követik a fenék görbületét, annak érdekében, hogy teljesen lefedjék és megmasszírozzák combjait. A különböző légzsákok felfújódása és leeresztése, amely rezgésekkel váltakozik, serkentheti a Huangzhong és a Changqiang pontokat annak érdekében, hogy megszüntesse a felesleges szemcsés szövetet a bőr felszínéről.

Mellkasi és vállmasszázs

A 4 felkarlégzsákkal ez a masszázs a Jianliao és a Naoshu pontokra fókuszál, amely lehetővé teszi, hogy a felsőtest széleskörű nyújtást kapjon.

Hát- és derékcsavar

A háttámlában lévő felfújódó és leeresztő légzsákok a derékra egy bal-jobb lengőmozgással hatnak, amely helyre állíthatja a gerincet és megszüntetheti az izommerevséget.

Deréknyújtás

Ez a kreatív jellemző a chiropractic ötleten alapul, és kitágítja a csigolyák közötti helyet azért, hogy megakadályozza a csontos nyúlványok kialakulását és elkerülje az ideg porcnyomását, így a kitüremkedő, sérves lemez és az izomfeszültség problémái megszűnnek.

A láb légzsákos masszázsa

Különböző alakú légzsákok a lábak, a bokák és a lábfej körül helyezkednek el, a Sanli pontot, a Taixi pontot és a Kunlun pontot masszírozzák. "Megnyomja, leáll, pihen" hármas aktivitással.  Egy interaktív légnyomásos masszázst szolgáltat, mely jó érzést kínál, lehetővé téve, hogy Ön elérje a természetes harmóniát. 

Masszázsinformációk

Automata masszázsmódok - Egy gombnyomással a teljes kényelemért!

Az iRest A60 masszázsfotel nyolc innovatív automata masszázsprogrammal és egyéni masszázs koncepcióval a különböző felhasználók igényeit is kielégíti.

3D Rush Group "Akik mindig rohannak" csoport

Az intelligens 3D masszázsrendszer kombinálja a professzionális masszázstechnikákat a masszázsfotel teljesítményével annak érdekében, hogy többdimenziós masszázst hozzon létre, amivel csökkenti a fáradtságot egy mozgalmas munkanap után.

Ache Improving – Labor Group Fájdalomcsillapító program - Fizikai munkát végzőknek ajánlott a leginkább

Kifejezetten az izomfájdalom és az izommerevség enyhítésére illetve megszüntetésére alkották meg. Olyan módszerekkel dolgozik, mint a Gua Sha, amely biztosítja a hát izmainak nyújtását és az izmok relaxációját, ezáltal csökkenti a fáradtságot.

Memory Program ABC – Sportsman ABC memória program sportolóknak

A görgős rendszer által nyújtott pontosság és erő a kényelmes légnyomásos shiatsu masszázzsal kombinálva megszabadít a testmozgás eredményeként létrejött fáradtságtól, és egészségesebbé teszi a testet.

Custom Timer – Housewife Group Egyéni időzítés - háziasszonyi csoport

Indítsa el az időzítő funkciót a masszázsidő beállításához. Nagyszerű, folyamatos masszázst kínál akár az ebédszünetben. Csinosabbá és gyönyürűvé varázsol.

Relaxed Student Group Diákoknak

A gyúrás és a légnyomásos masszázsprogramok, amelyek az emberi kéz érintését emulálják, hatékonyan enyhítik a fáradtságot és csökkentik a stresszt.

Comfort – Elderly Group Kényelem - Idősek csoportja

Úgy tervezték, hogy teljes, valódi nyomású masszázst kínáljon a nyaktól egészen a talpakig, a felsőkartól egészen az ujjhegyekig. Páratlan masszázsélményt nyújt, amely teljes mértékben megnyugtatja a bőrt.

Full Air Pressure – Computer User Group Teljes légnyomás - számítógéphasználói csoport

Ez a kényelmes masszázsra tervezett automata program lehetőséget nyújt arra, hogy élvezze a kellemes masszázst, csökkentve az "irodai szindrómát".

Waist Stretch – Beauty Love Group Deréknyújtás - azoknak, akiknek fontos a külső megjelenés

A légzsákok, amelyek váltakozva felfújódnak és leeresztenek a háton, balról jobbra lengető mozgást végeznek a derekunkon. Ez a mozgás képes helyreállítani a gerincét, így nyugodt testtartást biztosít.

Thai Gua Sha talpmasszázs

A 3 sor görgővel tervezett 88 sztereoszkopikus golyó a humán érintést utánozza és ezt ötvözi a fejlett hengeres technológiával, amely olyan, mintha egy professzionális masszázsterápián nyújtott masszázst élvezne. A talpon lévő Yongquan pontot masszírozva - folyamatosan és finoman, vagy erőteljesebben - példátlan érzést kínál.

Három memória mód

Három különálló memóriafunkcióval is rendelkezik a masszázsfotel, amik speciálisan tervezett masszázsmódszerek.  Bármilyen masszázsmódszert kombinálhat egy másik olyan funkcióval, amelyet Ön és családja szeret, memorizálva a megfelelő A, B vagy C memória gombokkal. Ha egy új masszázst szeretne élvezni, mindössze annyit kell tennie, hogy könnyedén megérinti a megfelelő kulcsot a korábban megjegyzett masszázs mód elindításához.

További masszázsinformációk

  • Automatikus masszázspont-felderítés.

További funkciók

Szénszálas sötét infravörös fűtés

A hátfűtési funkció (40ºC-50ºC) kellemes érzést nyújt és a hátfájást. A létrehozott sötét infravörös hullámok hossza megegyezik az emberi test hullámhosszával, így az emberi sejtek megújulnak, aktiválják és serkentik az anyagcserét.

Állítható fejtámasz és felkartámaszok

A fejpárna szabadon beállítható 10 cm-es tartományban, hogy a felhasználó magasságához illeszkedjen. A felkartámaszok felfelé és lefelé mozoghatnak egy 20 cm-es tartományban, maximum 40 fokos szögben, így alkalmazkodva minden egyes magassághoz.

Nyújtható lábtartó és térdfűtés

A lábtartó hosszát a felhasználó magasságától függően lehet beállítani. Legfeljebb 23 cm-es hosszra nyújtható annak érdekében, hogy biztosítva legyen az egész test alakját követő masszázs. A térd szénszálas fűtési funkciójával (40 Celsius fok) kombinálva ez a vádlimasszázs ösztönözheti a LiangQiu és a Du Bi akupontokat, hogy segítse a lábak vérkeringését és segítse a térdízület bizonyos releváns tüneteinek megelőzését és megoldását.

Mágneses terápia

A mágnesterápiát a 8 pontosan elhelyezett 300cc állandó mágnes biztosítja, amelyek javítják az alacsony minőségű emberi magnetiteket a vádlik reflexpontjainak stimulálásával.

Állítható kartámasz

A kartámasz csúsztatható a háttámla hátrahajlási szögétől függően. Ezek személyre szabott beállítása után a felhasználó természetes pozícióban élvezheti a kar - és derékmasszázst.

Kettős vezérlő

A VFD vezérlőegység tükrözi a masszázshelyzetet, és felhasználható a kívánt masszázstechnika programozására. Beállíthatja vele és szabályozhatja az egyes masszázs funkciókat. A másodlagos vezérlőegység kompakt és könnyű. A burkolat felnyitható, lehetővé téve a felhasználó számára a kívánt választást.

VFD vezérlő

A VFD vezérlő könnyen használható és ízléses külsővel rendelkezik. A mikroszámítógép által vezérelt mikrochip kiváló, megbízható teljesítményt nyújt. Összehasonlítva más kijelzőkkel, vezérlőkkel ez a képernyő szélesebb látóhatárral és látószöggel, világosabb megjelenítési hatással rendelkezik. Lehetővé teszi a tökéletes és hatékony vezérlést.

Színes, esztétikus LED lámpa a karfában

Élvezze a tökéletes egyesülést a test és az elme között a csillogó, színes neonfényben és lépjen be egy álomvilágba.

Egyéb funkciók

  • Arthrosis kezelése

Innovatív funkciók

Az innovációs funkciók tartalmazzák a két szivattyú-készletet, amelyek szinkronban vagy folyamatosan működhetnek, a 61 légzsák által igényelt motorerő létrehozása érdekében. Mind a 3D relaxációs masszázs, mind az erős nyomású légzsákos masszázs pontos és egyedülálló, ami lehetővé teszi, hogy élvezze élénkítő vagy nyugtató masszázsát.

Az intelligens masszázskezek hatékonyan gyúrják meg a vállizmokat, gyors segítséget nyújtva ezzel azoknak.

A mellkasi csigolyákat követő és azokhoz szorosan kapcsolódó masszázs a mellkas-nyújtó masszázsgyakorlatokhoz hasonlóan hatékonyan nyújtja a mellkascsigolyákat.

A sztereó masszázs módszer, kombinálva a gerinc S-görbéjével, kellemesebb masszázst kínál a hátgerinc alsó része számára, rövid idő alatt lazítja meg az ezen a területen elhelyezkedő csigolyákat.

Fizioterápia 12 ponton

Akupont automatikus indukciós rendszer

Az opcionális érzékelő pontosan felismeri az emberi test fő akupontjait. Az automatikus detektáló és finomhangolási funkciói exkluzív masszázsprogramot kínál tökéletes masszázspozícióban.

FENGCHI pont - Megnyugtatja a májat, detoxikáló hatást fejt ki. Fejfájás és fogfájás esetén is ajánlott.

TIAN LIAO pont - Tisztítja a szívet, enyhíti a nyaki spondylosis-t (csigolyameszesedés) és a nyaki merevséget.

BINGFENG pont - Javítja a köhögést, csökkenti az expektorációt; Ajánlott scapulohumeralis periarthritis (befagyott váll) és bronchitis (hörghurut) esetén.

XINSHU pont - Megnyugtatja a mellkast, nyugtatja az idegeket és segít számos szívbetegség esetén.

GANSHU pont - Megnyugtatja a májat és az epehólyagot, erősíti a látást.

SHENGSHOU pont - Erősíti és megnyugtatja a vesét és támogatja a Yang-ot, megerősíti a derekát és erős vízmegtartó hatást fejt ki.

NEIGUAN pont (amely az egészséges szív számára kiemelkedő fontosságú) - Az elme megkönnyebbül, csökkenti a fájdalmat, támogatja a szívet.

SANLI pont a kézen - Tisztítja a szívet és javítja a látást, szabályozza a gyomor-bélrendszert. Csökkenti a derék, a váll, a kar fájdalmát, a diszpepsziát (emésztési zavar) a fogfájást és a megfázást.

SANLI pont a lábon (a legfontosabb a testi egészséghez) - Erősíti a lépet és a gyomrot, segít a hepatitisz, a bélgyulladás, bronchitis (hörghurut), a nephritis (vesegyulladás) esetén.

TAIXI pont - Erősíti a veséket. Erősíti a derekat. Segít a a nephritis (vesegyulladás), a cystitis (hólyaggyulladás) és a tüdőtágulat esetén.

KUNLUN pont - Nyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, kitisztítja az inakat. Segít az ülőideges fájdalom, a térdízületi gyulladás és a bokaízület fájdalma esetén.

YONGQUAN pont (kiemelkedő jelentőségű vészhelyzet esetén) - Erősíti a veséket, megnyugtatja a májat. Segít az álmatlanság, az idegi alapú fejfájás és a myocarditis (szívizomgyulladás) megszüntetésében.

IRest A60 terápia

Az A60 a legfejlettebb tudományos és technológiai áttörések vívmányaival van felszerelve, egy új szabványt létrehozva az iparágban.

A görgők felfelé és lefelé mozognak a vállak, a nyak, a hát és a derék mentén, és automatikusan érzékelik a test görbéit. A görgők szélessége automatikusan beállítható 6-21 cm-es tartományban, és a függőleges hátmasszázs akár 80 cm is lehet, ami biztosítja a hát teljes lefedettségét. A masszázsfotelben összesen 61 légzsák, 18 szelep, 8 állandó mágnes és 2 légszivattyú van felszerelve. 

Méretek:

- Nettó tömeg: 118 kg

- Bruttó tömeg: 143 kg

- Hosszúság: 139 cm (fektetve 210 cm)

- Szélesség: 93 cm (oldaltámlák nélkül: 57 cm)

- Magasság: 135 cm (fektetve: 85 cm)

Műszaki adatok:

Névleges bemeneti teljesítmény/Felvett teljesítmény: 200W

Teljesítmény készenléti állapotban: <0,5 W

Merőleges feszültség: 110-120V~60Hz □220-240V~50Hz/60Hz □

Zajszint: <53 dB

Teljes körű 2 év garancia!
garancia kiterjesztések:

+ 1 év: bruttó 24.990,- Ft (= 3 év)
+ 2 év: 
bruttó 39.990,- Ft (=4 év)
+ 3 év: bruttó 49.990,- Ft (=5 év)

Megrendelés esetén kiszállításnál ingyenes, kockázatmentes kipróbálási lehetőséget biztosítunk (még a vásárlási szándék, vagy az attól való elállás meghozatala előtt) !

INGYENES KISZÁLLÍTÁS és BEÜZEMELÉS az ország teljes területén!

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem WELLNESS és RELAXÁCIÓS célokat szolgálnak!


Válassza ki minden eddiginél egyszerűbben az Ön számára legmegfelelőbb masszázsfotelt. 

Masszázsfoteljeink összehasonlító táblázatát ide kattintva találja. 

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Princeton masszázsfotel (iRest SL-A60)

  • Gyártó: iRest
  • Cikkszám: SL-A60
  • Készletinfó: Készleten
  • 599.990 Ft

  • Nettó ár: 472.433 Ft
  • Szállítási költség: 0 Ft

Kapcsolódó termékek

L.A. masszázsfotel (iRest SL-A90)

L.A. masszázsfotel (iRest SL-A90)

Bionwell L.A. masszázsfotel (iRest SL-A90)      További képek megtekintéséhez kat..

339.990 Ft Nettó ár: 267.709 Ft

Osaka Premium masszázsfotel (iRest A86-1) - Top premium kategóriás masszázsfotel verhetetlen áron!

Osaka Premium masszázsfotel (iRest A86-1) - Top premium kategóriás masszázsfotel verhetetlen áron!

Csúcsmodell! Bionwell Osaka Premium 3D Masszázsfotel (iRest A86-1)Extra minőség garantálta..

669.990 Ft Nettó ár: 527.551 Ft

TAG-ek: princeton, 3D, masszázsfotel, iRest, SL-A60, premium, prémium, 3D masszázs, gyúrás, gyúró masszázs, kneading, dagasztás, dagasztó masszázs, megragadás, grab, grabbing, csapkodás, flapping, nyomás, pressure, összenyomás, compression, fogás masszázs, grip, gripping, lengés, swing, swinging, csavarás, twisting, nyaki csigolyamasszázs, mellkasi csigolyamasszázs, alsó hátcsigolyamasszázs, karmasszázs, kar légnyomásos masszázsa, Sanli, Neiguan, ellazít, felfrissít, fenékmasszázs, légzsákos fenékmasszázs, combmasszázs, Huangzhong, Changqiang, szénszálas sötét infravörös fűtés, megszünteti a hátfájást, serkenti az anyagcserét, Jianliao, Naoshu, felsőtest nyújtása, hátcsavarás, derékcsavarás, deréklengetés, izommerevség megszüntetése, állítható fejtámasz, állítható felkartámaszok, Fengchi pont, Shengshu pont, thai gua sha talpmasszázs, talpmasszázs, Yongquan pont, nyújtható lábtartó, térdfűtés, LiangQiu pont, DuBi, segíti a lábak vérkeringését, deréknyújtás, sérves lemez problémái megszűnnek, izomfeszültség problémái megszűnnek, mágneses terápia, mágnesterápia, javítja az alacsony minőségű emberi magnetiteket, lábmasszázs, Sanli pont, Taixi pont, Kunlun pont, bokamasszázs, akupontfelismerés, exkluzív masszázsprogram, karmasszázs, derékmasszázs, VFD vezérlő, memóriamasszázs, vállmasszázs, mellkasi csigolyamasszázs, mellkasi csigolyanyújtás, alsó hátgerincmasszázs, audió frekvencia funkció, szinkronizált zenés masszázs, 3D digitális hangzás, sztereó surround, LED lámpa, bluetooth, lábmasszázs, légzsákos lábmasszázs, karmasszázs, légzsákos karmasszázs, hátcsavarás, derékcsavarás, automata masszázsprogramok, fájdalomcsillapítás, izomfájdalom enyhítése, izommerevség csökkentése, csökkenti a fáradtságot, Gua Sha, izmok relaxációja, sportolói masszázsprogram, fájdalomcsillapító masszázsprogram, fizikai munkát végzők masszázsprogramja, shiatsu, egészségesebbé tesz, háziasszonyok masszázsprogramja, csinosabbá varázsol, diákok masszázsprogramja, csökkenti a stresszt, idősek masszázsprogramja, páratlan masszázsélmény, megnyugtatja a bőrt, számítógéphasználók masszázsprogramja, deréknyújtás, akiknek fontos a külső megjelenés, deréklengetés, nyugodt testtartás, helyreállítja a gerincet, fizioterápia, Fengchi pont, megnyugtatja a májat, detoxikál, fejfájás megszüntetése, fogfájás enyhítése, tisztítja a szívet, enyhíti a nyaki spondylosist, enyhíti a nyaki csigolyameszesedést, enyhíti a nyaki merevséget, Tian Liao pont, Fengchi pont, Bingfeng pont, javíthatja a köhögést, csökkenti az expektorációt, ajánlott befagyott váll esetén, ajánlott scapulohumeralis periarthritis esetén, ajánlott bronchitis estén, ajánlott hörghurut esetén, Xinshu pont, megnyugtatja a mellkast, szabályozza a Qi-t, nyugtatja az idegeket, segít számos szívbetegség esetén, Ganshu pont, megnyugtatja a májat, megnyugtatja az epehólyagot, szabályozza a Qi-t, erősíti a látást, Shengshou pont, erősíti a vesét, megnyugtatja a vesét, támogatja a Yang-ot, megerősíti a derekat, erős vízmegtartó hatást fejt ki, Neiguan pont, megkönnyebbül az elme, csökkenti a fájdalmat, támogatja a szívet, Sanli pont a lábon, erősíti a lépet, erősíti a gyomrot, segít hepatitisz esetén, segít bélgyullas esetén, segít bronchitis esetén, segít hörghurut esetén, segít nephritis esetén, segít vesegyulladás esetén, Sanli pont a kézen, tiisztítja a szívet, javítja a látást, szabályozza a gyomor-bélrendszert, csökkenti a derékfájdalmat, csökkenti a vállfájdalmat, csökkenti a karfájdalmat, csökkenti a fogfájást, enyhíti a megfázás tüneteit, enyhíti a diszpepszia tüneteit, enyhíti az emésztési zavar tüneteit, Taixi pont, táplálja a Yin-t, erősíti a veséket, erősíti a Yang-ot, erősíti a derekat, segíti a nephritis esetén, segít vesegyulladás esetén, segít a cystitis esetén, segít hólyaggyulladás esetén, segít tüdőtágulat esetén, Kunlun pont, nyugtatja az idegeket, tisztítja a szívet, kitisztítja az inakat, segít az ülőideges fájdalom esetén, segít térdizületi gyulladás esetén, segít a bokaizület fájdalma esetén, Yongquan pont, táplálja a Yin-t, erősíti a veséket, megnyugtatja a májat, segít az álmatlanság megszüntetésében, segít az idegi alapú fejfájás megszüntetésében, segít a myocarditis megszüntetésében, segít a szívizomgyulladás megszüntetésében, 2 év garancia, ingyenes kipróbálási lehetőség, ingyenes kiszállítás, ingyenes beüzemelés, akció, akciós termékek, akciós, olcsóbb, akciós termék, 3D detektálás, enyhíti a fáradtságot, infravörös melegítési funkció, hátmelegítési funkció szénszálas infravörössugárzással, hátfájdalom csökkentése, izomfájdalom csökkentése.luxus, állítható masszázs-szélesség a háton, kézmasszázs, athrosis kezelése