CO3 ózongép

Az ózon aktivitása, reakcióképessége és oxidáló hatása meghaladja a klórgázét, ennek köszönhető, hogy az ivóvíz és uszodák vizének fertőtlenítéséhez a nyugati országokban mindig ózont használnak a tradicionális klórgázzal való sterilizálás kiváltására.

Az ózon fertőtlenítő és sterilizáló hatása 600-3000-szer jobb, mint a klórgázé. Amennyiben az ózon koncentrációja és használati ideje tökéletesen kontroll alatt tartott, az ózon használata semmilyen káros hatással sincs az emberi szervezetre, csakis hasznos tulajdonságokkal bír.

Modern világunkban az ózont életünk számos területén rendkívül kedvező hatásfokkal használhatjuk, úgymint a levegő tisztításában, az ételek frissen tartásában, illetve fodrászati alkalmazásban.

Jelen korunkban az ózont számos jól ismert, és gyakran alkalmazott elektromos készülékben is, mint kiegészítő funkciót alkalmazzák. Az ózon hozzáadásával működő mosógép nagy sikernek örvendő találmány, melynek rendkívülisége abban áll, hogy a hagyományos mosás mellett a mosás során nagy mennyiségű ózon-buborékot bocsát ki. A mosás során az ózon-buborékok nagy hatékonysággal távolítják el a szennyeződéseket és semlegesítik a kellemetlen, rossz szagokat.  A felszabaduló ózon – buborékok megtapadnak a textília szálain, szétroncsolják a szennyezett ruhához tapadt bacilusok sejtfalát, így a szennyezett ruhán élősködő bacilusok életképtelenné válnak, ezzel biztosítva a ruha teljes tisztaságát.

Hálózati feszültség: 220 V, 50 HZ. A készülék csak a megadott feszültségen használható.

Tartozékok:
  • Időzítő
  • Hálózati vezeték
  • Ózon kibocsátó kő
  • Cső
  • Ózon kivezető nyílás

Szállítási költség: 1290,- Ft

1 év garancia

Megrendelés esetén kiszállításnál INGYENES KIPRÓBÁLÁSi lehetőség!

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem WELLNESS és RELAXÁCIÓS célokat szolgálnak!

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

CO3 ózongép

  • Cikkszám: CO3
  • Készletinfó: Készleten
  • 14.990 Ft

  • Nettó ár: 11.803 Ft
  • Szállítási költség: 1.290 Ft

Kapcsolódó termékek

Revoflex Xtreme univerzális fitnesz eszköz

Revoflex Xtreme univerzális fitnesz eszköz

Készletkisöprés: 7.990 Ft helyett mindössze 3.990 Ft !!REVOFLEX Xtreme univerzális fitnesz ..

3.990 Ft Nettó ár: 3.142 Ft

TAG-ek: CO3, ózongép, C03 ózongép, víz fertőtlenítése, sterilizálás, fertőtlenítés, levegőtisztítás, ételek frissen tartása, fodrászati alkalmazás, ingyenes kipróbálási lehetőség, akció, akciós termékek, akciós, olcsóbb, akciós termék