Top modell! 2020 legújabb fejlesztésű masszázsfotele az egész piacon!
Bionwell Astana Top Premium 3D Masszázsfotel
Masszírozó fotel kompromisszumok nélkül! Azoknak, akik nem érik be kevesebbel! Mindent tud, amit ma egy masszázsfotel tudhat! A piac 1.5-2M Ft-os árai helyett mi meghúztuk a határt 799.990 Ft-nál!
Barna színben készleten, fekete színben januárban érkezik (előrendelés lehetséges).

Az Astana 3D a legújabb fejlesztésű (a Bionwell Tokyo masszázsfotel mellett) exkluzív prémium masszázsfotel, mely rendkívül kényelmes, relaxál, kikapcsol, ellazít, csökkenti a fáradtság-érzetet, csillapítja fájdalmat, csökkenti a stresszt, reflexterápiát nyújt, és nem utolsó sorban fantasztikus masszázsban részesít!

Az Astana masszázsfotel a hát 12 szegmensében végez felmérést, ezért tudja más masszázsfoteleknél még precízebben és kifinomultabban megmasszírozni Önt! Elképesztő pontossággal képes vezérelni a masszázskezeket és a masszázsgörgőket. A tér minden irányában állítható masszázsmechanikával van felszerelve! Pontosan úgy fogja megmasszírozni Önt, ahogyan szeretné - ott, úgy és olyan erővel, ahogyan az anatómiailag és Önnek is a legmegfelelőbb!

3D intelligens masszázs technológia - "egyedi, kifinomult, végtelenül precíz és személyre szabható masszázs..."

Az intelligens masszázskezek csendesen mozognak, és automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat és görbületeket. Ez alapján állítják be a masszázspontokat és a masszázskezek távolságát (ezek egyébként manuálisan is beállíthatók igény szerint). Ezáltal egy teljesen egyedi, kifinomult, végtelenül precíz és személyre szabható masszázst fog kapni! A masszázs intenzitásának, sebességének beállításán kívül a 3D masszázs során a masszázsgörgők nem csak vertikálisan mozognak (fel-le; mint a 2D foteleknél), hanem térben is, előre, illetve hátra.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-3d-masszázs

- Funkciók, tulajdonságok - 


- Hát masszázsmódok (masszázskezek által) -

Masszázstechnikák:

- Shiatsu (ujjnyomás): Megnyomkodja a fő testpontokat. Ez a módszer hatékonyan enyhíti az izomfeszültséget és a merevséget, csökkentve a csigolyákra gyakorolt nyomást. 2 db különböző masszázsmód közül választhat.

- Enyhe ütögetés/kopogtatás (tapping): A masszázsgörgők enyhén kopogtatják a hátat fel-le irányban, és serkentik a vérkeringést a teljes háton. Az enyhe kopogtató masszírozás a legismertebb és legkeresettebb relaxációs és masszázs módszerek közé tartozik. 2 db különböző masszázsmód közül választhat.

- Gyúrás/dagasztás (kneading): Ez a módszer mélyen nyomkodja meg az izmokat, stimulálva néhány fő akkupontot. Csökkenti az izomfeszességet és a merevséget. Mi több, az állítható sebességgel Ön egyedi masszázst kaphat.

- Gyúrás + ütögetés (kneading + tapping): Kombinált alternatív masszázs az egész hát területére.

- Váll (csuklyásizom) szorítása és gyúrása (shoulder lifting): A 3D masszázsgörgők által végzett masszázs pihenteti az izmokat és csökkenti a fáradtságot. A masszázs felfele irányban enyhíti a legmélyebben lévő fájdalmakat is.

- 3D masszázs: kifinomult, precíz, egyedi, személyre szabható masszázs a tér minden irányában (fel-le és előre-hátra). 4 db különböző 3D masszázsmód közül választhat.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-shiatsu-ujjnyomas-masszazsbionwell-astana-premium-masszazsfotel-gyuras-kneading

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-vallmasszazsbionwell-astana-premium-masszazsfotel-masszazs

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-masszázstechnikákbionwell-astana-premium-masszazsfotel-vallmasszazs2

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-gyuro-masszazs-kneadingbionwell-astana-premium-masszazsfotel-utogeto-masszazs-tapping


A különböző masszázsoknál beállíthatja a sebességet, a szélességet, az intenzitást és az erősséget. Így egy rendkívül egyedi, személyre szabható masszázst kaphatunk. A masszázs erőssége a nyak-váll területen szabályozható a fejtámla párnáival is (erősebb masszázshoz távolítsuk el a párna-réteg(ek)et).

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-masszázsszélesség-a-háton

Bionwell Astana masszázsfotel - a professzionális "masszázsterapeuta"

Az intelligens masszázskezek úgy masszíroznak, akár egy profi masszőr.

S alakú hátmasszázs - követi a gerinc alakját, az egész hátat megmasszírozza!

A 3D görgős rendszerrel masszázskezek felfelé / lefelé / balra / jobbra / előre / hátra mozognak a nyak, a váll (csuklyás izom), a hát és derék körül. A görgők egy S alakú rendszerben mozognak, a gerinc alakját követve és ahhoz alkalmazkodva. A szélességi tartomány 6 cm-től 21 cm-ig terjedhet. Így a gerinchez nem érnek hozzá a görgők, de az egész hátat megmasszírozzák!

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-gorgos-masszazs

- Testmasszázs (légpárnák által levegőnyomással) - Teljes testes légpárnás masszázs 74 db légpárnával!

Légnyomásos alkar- és felkarmasszázs - az egész kar felfrissül!

Légnyomásos alkarmasszázs funkció (8 beépített légpárnával), felkarmasszírozó funkció (4 beépített légzsákkal), három intenzitással. A felkar és az alkar függőleges irányú masszázsa során a masszázspárnák különböző elhelyezkedésűek, ez sokkal kényelmesebb pozíciót tesz lehetővé a felkarok számára és az alkar masszázsa is hatékonyabb lehet.  A masszázsfotel az emberi kar görbületét követő légzsákokkal van felszerelve, ami egy olyan masszázst biztosít, amely teljes egészében megmasszírozza a karjait a Yangchi és Quchi pontokon. A légzsákok kiegyensúlyozott 3D összehúzódása felfrissíti karját és tenyerét.

Alsótest légnyomásos masszázsa - fantasztikus ellazulás és felfrissülés!

Hát alsó részének masszázsa (4 beépített légzsákkal), fenék-derékmasszázs (16 légzsák), exkluzív prémium lábmasszázs /comb, vádli, boka, sarok, lábfej, talp ujjak/ (40 légzsák) 3 intenzitással. Az alsótest légnyomásos masszázsa 3 intenzitási beállítással választható ki a fenéken és a vádlin. A különböző méretű légzsákok teljesen körbeveszik a vádlit, a bokát a talpat és a lábfejet, és egy fantasztikus hármas élményt kínálnak Önnek. Stimulálja a  Xuanzhong és a Taixi akupontokat, ami tökéletes kényelmet és harmóniát eredményez.

A test nyújtása - csökkenti az izomfeszességet, és az izom- és az ízületi merevséget

A masszázsfotel az izomfeszesség és az ízületi merevség megszüntetésére is ajánlott, amivel hozzájárul a jó egészségi állapot fenntartásához. A nyújtást a váll, a kar és a láb masszázspárnái segítségével éri el.

Csípőlengetés - masszírozza, nyújtja, lazítja a csípőt

A csípőlengetés egy speciális csípőmasszázs, amely a medence, csípő és a far lágy, balra illetve jobbra történő mozgatásával éri el a nyújtó, lazító hatást. Enyhítheti a csípőbeszűkülést, keresztcsont-eltolódást és a gerincferdülést.

A légmasszázs 3 sebesség-intenzitási- és erősségi beállítási lehetőséggel választható ki. A teljes test egyidejű légpárnás masszázsa is kiválasztható, 74 db légpárna masszírozza egyidőben!


- Masszázsinformációk -

Exkluzív, prémium GuaSha talp- és sarokmasszázs!

Úgy masszíroz, akár az emberi kéz által nyújtott masszázs! A Bionwell Astana fejlett masszázsgörgős technológiával rendelkezik, amely egy professzionális masszázsterápia által kínált Guasha masszázsélményt nyújt. A láb talpán lévő Yongquan pontra fókuszálva a masszázs lehet finom és állandó, de egyre erősödő is.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-thai-guasha-talpmasszázs

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-thai-guasha-talpmasszazs
Vádlimasszázs - a lábméret hossza szerint masszíroz!

A vádlitartó masszázsgörgőkkel és légzsákokkal, valamint 8 természetes mágnessel lett felszerelve, melyek Önt kényeztetik.

Automata masszázsok - 1 gombnyomással kiválaszthatja kedvencét!

Válasszon egy előre beállított masszázst, s szerezzen magának egy különleges masszázsélményt. 6 db automatikus masszázsprogram közül választhatunk, amelyek különféle masszázsmódokat, különböző mozgásokat kínálnak.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-automata-masszázsok-1bionwell-astana-premium-masszazsfotel-automata-masszázsok-2


Manuálisan választható felsőtest-masszázs

5 féle masszázspozícióval: Teljes felsőtest masszázsa, felső hát-, alsó hát masszázsa, egyes részek masszázsa, illetve fix ponton történő masszázs.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-fix-pontos-masszázs

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-teljes-test-masszázsa

Tárolja kedvenc masszázsmódjait, és válassza ki egyetlen gombnyomással

3 db masszázstechnikát tud tárolni a memóriában, azokat a rendszer eltárolja. A masszázsfotel bekapcsolása után egyből előhívhatja őket, így azonnal élvezheti kedvenc masszázsfajtáit.

Beállíthatja a kívánt masszázsidőt

Az Ön igényei szerint, folyamatos masszázs 10-, 15-, 20-, 25-, 30- vagy 40 percen keresztül.


- További funkciók, jellemzők -

Hát- és lábmelegítési funkció - kellemes meleg érzet és hatékonyabb masszázs - enyhíti a hát - és lábfájdalmakat

Újdonság! A hát mellett a lábakat is kellemes meleg-érzetben részesíti az Astana masszázsfotel! A 40-50 °C-os infravörös hátfűtési funkció kellemesen átmelegíti hátát és lábait és enyhíti a fájdalmakat. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely aktiválja a sejteket és serkenti az anyagcserét. A fűtési funkció kellemes érzést nyújt, mellyel tökéletesen ellazulhat. Igény esetén kikapcsolható.

Mágnesterápia

A vádlilégzsákokban 8 db mágnes található természetes energiával. A mágneses terápia csökkentheti a koleszterinszintet, megszünteti a szabadgyökök felhalmozódását a testben, javíthatja a szervezet immunitását. A Nemzeti Infravörös és Ipari Elektromos Termékek Minőségellenőrzési és Felügyeleti Központjainak ellenőrzése alapján megállapítást nyert, hogy a mágneses intenzitás területe 73mT, a nemzeti védelmi szabványoknak megfelelően, amelynek hatóköre 40-110mT. (mT - millitesla)

Tisztítja a levegőt, segíti az immunrendszer normális működését - negatív töltésű oxigén ionokkal

A Bionwell Astana masszázsfotel  működés közben folyamatosan állít elő negatív töltésű friss oxigén ionokat.

A negatív töltésű oxigénion szervezetünkre gyakorolt hatásai:

- Kedvezően szabályozza a vegetatív idegrendszer működését.

- Javítja a sejt- szövet- és szervszintű oxigénfelvételt

- Fokozza a mikro-keringést és javítja a perifériás keringést.

- Regenerálja a szervezetet.

- Megerősíti a pszichés működést azáltal, hogy több oxigén kerül az agyi erekbe.

- Stabilizálja a sejtmembrán potenciált.

Zero Gravity - teljes ellazulás

Ez a mechanizmus pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ebben a helyzetben a testtömeg egyenletesen oszlik el, és a gerincre gyakorolt nyomás csökken. Amikor a Zero Gravity mód elindul, a test és a lábak között körülbelül 118 fokos magasságszög van. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a tökéletes kikapcsolódást. 2 db Zero Gravity pozíció közül választhat.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-zero-gravity

Zero Space - közvetlenül a fal mellé helyezhető

A Bionwell Astana masszázsfotelnek még működés közben is mindössze 5 cm-es távolság szükséges a mögötte lévő faltól. A masszázsfotel ülése előrecsúsztatható anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat. Ezzel helyet spórol Önnek a lakásban.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-zero-space

Aromaterápia lehetőség, gyönyörű kék fényfürdő, zenés relaxáló masszázs - adja át magát az érzéki kényeztetésnek!

Az aromaterápia az illóolajokkal való gyógyítás tudománya. Az illatos olajok hatással lehetnek a gondolkodásunkra, a koncentrációs képességeinkre, de a hangulatunkat is nagy mértékben befolyásolhatják. Az aromaterápia a vele együtt kombinált görgős és légpárnás masszázsokkal egyensúlyba hozhatják a hangulatunkat, ellazíthatnak, felkészíthetnek a pihentető alvásra. Csak a kedvenc illóolajaira van szükség, a többi jön magától...

A kék fényfürdő olyan, akár a csillagos eget bámulnánk egy űrhajós szkafanderből, megnyugtató lebegő pozícióból. A gyönyörű kék szín megnyugtathat, egyensúlyba hozhatja az elmét, megszüntetheti a feszültséget - közben pedig masszázs csökkenti a stresszt, és a fáradtságot.

A zenés relaxáló masszázs zenés masszázst tesz lehetővé Önnek. Bluetooth segítségével csatlakozhat okos-eszközeire, és saját zenéit hallgathatja, közben pedig a görgős és légpárnás masszázst kombinálva egyedülálló élményben lehet része. A lágy, megnyugtató zene tovább szélesíti a masszázs pozitív hatásait.

Mindhárom funkció és metódusaik fekvő pozícióban történnek a legjobb ellazulás érdekében. 

Mintha egy űrkapszulában ülne - segítheti a tökéletes ellazulást és sehol nem tapasztalható élményt biztosít!

A kapszula alatt lévő kék színű fények és a fotel dizájnja olyan hatást keltenek, mintha az űrből űrhajósként nézné a csillagokat! Elképesztő élmény, mindez otthonában, masszázs közben! A kapszula igény szerint előre-hátra mozgatható, használata opcionális.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel


3D digital zenelejátszó rendszer - hallgassa kedvenc zenéit telefonjáról Bluetooth segítségével

Okostelefonjával vagy táblagépével a fotelhez Bluetooth-tal kapcsolódva saját zenéit is lejátszhatja az intelligens terminálhoz kapcsolódva - remek hangzású hangszórókon.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-bluetooth-zenelejátszás-fotelvezérlés  bionwell-astana-premium-masszazsfotel-3d-digital-hangszorok

Gyorsbillentyűk és USB bemenet a jobb karfán - kényelmes használat

A még egyszerűbb kezelhetőségért. Állítsa be egyetlen gombnyomással, a legfontosabb funkciókat: be/kikapcsolás, háttámla- és vádlitartó emelése/süllyesztése, hát-lábfűtés, masszázs indítás-szüneteltetés, aromaterápia, zero gravity, lábtartó hosszának állítása, légmasszázs, automata masszázs stb. Az USB bemenet segítségével használat közben töltheti mobiltelefonját vagy tabletjét.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-gyorsgombok-usb-3ddigital-zenelejátszó-rendszerbionwell-astana-premium-masszazsfotel-aromaterápia-művészi-led-fény

Színes, esztétikus LED lámpa a jobb és bal oldalpanelen

Élvezze a tökéletes egyesülést a test és az elme között a színes neonfényben és lépjen be egy álomvilágba. A szobának is különleges megjelenést biztosít a masszázsfotelről áradó LED fény.

Vezérelheti a masszázsfotelt mobiltelefonjáról vagy tabletjéről is

Vezérelje iOS, illetve Android operációs rendszerről Bluetooth segítségével az ingyenes applikációval!

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-tablettel-is-vezérelhető

A masszázsfotel illeszkedik a különböző testmagasságokhoz

A lábtartó és a háttámla emelhető és dönthető, a lábtartó pedig nyújtható (20 cm!), Ezáltal úgy állíthatja be a masszázsfotelt, ahogy Önnek kényelmes, és az Ön magasságához  a legmegfelelőbb (150-200 cm-ig), és minden felhasználó teljes testmasszázst kaphat. A háttámla és a lábtartó szinkronban működik az emelésnél és döntésnél. A vállnál 3 féle szélesség állítható.

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-nyujtható-lábtartó


Színes TFT képernyős kézi vezérlő

Könnyen kezelhető, szép külső, és képernyő.Fizioterápia 12 ponton

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-fizioterapia

FENGCHI pont - Segítheti a máj munkáját; méregtelenítő hatása van; ajánlott fejfájásra és a fogak egészségének megőrzéséért.

JIANJING pont a nyakon - Enyhítheti a nyaki spondylosist (nyaki csigolyabántalom) és a merev nyak fájdalmát.

TIANZONG pont a karon - Enyhítheti a glenohumerális periarthritis (befagyott váll szindróma) fájdalmát valamint a kar fájdalmát.

XINSHU pont - Megakadályozza a mellkasi vérbőséget, megnyugtatja az idegeket, támogatja a szívet.

GANSHU pont Megnyugtatja a májat és az epét, szabályozza és erősíti a látást, támogatja a májat.

SHENGSHU pont Segít a vízmegtartásban.

NEIGUAN pont Megnyugtatja az elmét és enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet.

SANLI pont a karon - Tisztítja a szívet és javítja a látást, rendbe hozza a gyomrot, a vállakat és a karokat, a dyspepsia-t (emésztési zavar), a szájüregi fekélyeket, a fogfájás, a megfázást és az emésztőrendszeri rendellenességet.

SANLI pont a lábon - Erősíti a lépet és a gyomrot, segít hepatitis, a bélgyulladás, hörghurutot, nefritis (vesegyulladás) elleni küzdelemben.

TAIXI pont - Erősíti a derekat, hatásos vesegyulladás, hólyaggyulladás, tüdőtágulás ellen.

KUNLUN pont - Nyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, alkalmas az isiász szindróma (ülőideg-zsába), a térd ízületi gyulladásának, a bokarándulás fájdalmának enyhítésére.

YONGQUAN pont - Megnyugtatja a májat, hasznos álmatlanság ellen, idegei alapú fejfájás ellen, myocarditis (szívizomgyulladás) enyhítésére.

Bionwell masszázstechnológia

Innovatív funkciójuk miatt a légszivattyúk szinkronban, folyamatosan működnek a légzsákok működéséhez szükséges motorerő biztosítása érdekében. Mind a relaxációs masszázs, mind a légzsák erős nyomása pontos és egyedülálló, lehetővé téve a frissítő masszázs élvezetét. Általában a csigolyák fájdalma okozza a fájdalmat a derék és a hát területein, valamint a nyaknál. A Bionwell masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiát alkalmazzák a 3D-s detektálási funkcióval, amely az Ön magasságának megfelelően azonosítja a masszázspontokat. A nyakán található Fengchi ponttól a talpán található Yongquan pontig - ez a technológia 500 pontot tartalmaz az egész testen - professzionális, kényelmes és élénkítő fizioterápiát kínál. A Bionwell egészségügyi termékek az orvosi vizsgálatok eredményeképpen feltárt előírásoknak megfelelően vannak gyártva.


Támogatott felhasználói testsúly: maximum 140 kg

Támogatott felhasználói magasság: 150-200 cm


- Méretek -

- Nettó tömeg: 122 kg

- Bruttó tömeg: 132 kg

- Hosszúság: 142 cm (fektetve: 220  cm)

- Szélesség: 80 cm (karfák nélkül kb. 59 cm)

- Magasság: 137 cm (fektetve: 92 cm)

bionwell-astana-premium-masszazsfotel-méretek

- Műszaki adatok -

Névleges/merőleges feszültség: 220-240V~ 

Névleges/merőleges frekvencia: 50Hz

Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 260W

Teljesítmény készenléti állapotban: <0,1-1W !

Negatív ion koncentráció: 240.000 / cm3

Légzsák-szám: 74 db

Zajszint: maximum 55 dB

Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

Biztonsági szerkezet: Class I


Teljes körű 2 év garancia!

garancia kiterjesztések: + 1 év: bruttó 24.990,- Ft (= 3 év)

+ 2 év: bruttó 39.990,- Ft (=4 év)

+ 3 év: bruttó 49.990,- Ft (=5 év)

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval küldjük Önnek!

Kiszállítás menete: Kollégáink Magyarország teljes területén ingyenesen kiszállítják, összeszerelik és be is üzemelik Önnek a Bionwell Astana masszázsfotelt!

Fizetési lehetőségek: kiszállításkor a helyszínen készpénzzel, vagy banki átutalással.

Megrendelés menete: A „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket (előtte válassza ki a garancia mértékét és a fotel színét). Töltse ki a megrendelő felületet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás részleteit. Ha bármi kérdése felmerül, vagy elakadt a megrendelési felületen, keressen minket telefonos elérhetőségünkön (+36-20-9368-768), e-mailben (info [kukac] bionwell.hu), vagy Messengeren! Rendelését ezeken a felületeken is leadhatja, ha nem szeretné a megrendelő felületet használni.

Még nem döntötte el, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza? Segítünk a döntésében!

  • A Bionwell Astana egy 2020-ra tervezett, először 2020-ban gyártott, a legkorszerűbb prémium masszázsfotel a piacon. Ne dőljön be a 1.5 - 2x drágább, 4D masszázzsal (!?!?) reklámozott hasonló prémium ajánlatoknak (pl: Mas..., Kom..., Cas..., Ky...i); ezek ugyanúgy az iRest (a Bionwell gyártója) által gyártott, minimális dizájn-eltérést mutató túlárazott masszázsfotelek, a masszázsfoteleik szolgáltatása nem több/ és nem jobb! Miért fizetne többet ugyanazért? 
  • Ahhoz, hogy könnyebben eldöntse, melyik Bionwell masszázsfotelt válassza, tanulmányozza át az oldal tetején, a képek alatt, a "Letöltések" fülön található masszázsfotel-összehasonlító táblázatunkat, melyben Astana masszázsfotelünket a többi, hasonló tudású és árfekvésű modellel tudja összehasonlítani!

  • Bármelyik masszázsfotelünket ingyenesen ki is próbálhatja bemutatótermünkben! Vagy válassza az ingyenes kipróbálási lehetőséget saját otthonában! Ez semmilyen kockázattal nem jár, vásárlási/elállási szándékát próba után tudja meghozni! Mindkét esetben kérjük, foglaljon időpontot telefonon, a +36209368768 telefonszámon!

  • Minden kérdésére állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!


A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem wellness és relaxációs célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Astana Top Prémium masszázsfotel

  • Gyártó: iRest
  • Termék kód: SL-A802
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 799.990 Ft

  • Nettó ár: 629.913 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

Osaka Premium masszázsfotel - Top premium kategóriás masszázsfotel verhetetlen áron!

Osaka Premium masszázsfotel - Top premium kategóriás masszázsfotel verhetetlen áron!

Csúcsmodell!Bionwell Osaka Premium 3D MasszázsfotelExtra minőség garantáltan a legkedvezőbb áron!Az ..

699.990 Ft 739.990 Ft Nettó ár: 551.173 Ft

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg