Futópadok - Kinek és mire ajánljuk, milyen előnyei vannak?

Kiknek/mire ajánljuk a Bionwell futópadok használatát?

 • Professzionális vagy amatőr futóknak edzettségi állapotuk növeléséhez, szinten tartásához.

 • Rehabilitációs mozgásformaként minden korosztálynak
  A Bionwell futópadok számtalan megbetegedés esetén, rehabilitációs mozgásformaként is használhatóak. Például ha a kezelőorvos rendszeres mozgást ajánl Önnek egészsége javítására, megtartására vagy megőrzésére. akkor a Bionwell futópadon végzett gyaloglás, kocogás, vagy futás erre tökéletes választás lehet.
 • Súlycsökkentésre, alakformálásra minden korosztálynak
 • Akiket zavar, amikor odakint nincs "futóidő", és kényelmes környezetben futnánakMaketec futópad érintőképernyős LCD kijelzővel, 180 kg terhelhetőséggel, akár 18 km/h sebességgel! (HM-2601)
A Bionwell futópad használatának előnyei a szabadtéri futással szemben

Nem kell kimozdulnia, otthonában, kényelmesen körülmények között futhat, legyen kint bármilyen is az időjárás. Ezen kívül nem lélegzi be tüdejébe a nagyvárosi szmogot, benzingőzt az edzés során, így nem romlik edzésének hatásfoka, és az egészségmegőrző hatásából sem veszít a futás/gyaloglás. Emellett még pénzt is megtakaríthat, a kiváló minőségű Bionwell futópadokra való beruházás idővel megtérül, hiszen nem kell fitneszterem-bérletet vásárolnia.

LongYin futópad LCD kijelzővel, mp3 lejátszási lehetőséggel (LY-818D)

A futás és a gyaloglás egészségügyi hatásai

A futás és az intenzív gyaloglás bizonyítottan nagyon jó hatással lehetnek egészségünkre. 

  • Csont és ízületek
   A futóopadon való edzés jó hatással van a mozgásszervek egészségére, hiszen növekszik a csontsűrűség és erősíti az ízületeket is . A szalagok és az inak megőrzik rugalmasságukat. Emellett a Bionwell futópadokon való futás kevésbé terheli az ízületeket, mint a kültéri futás.
  • Szív- és érrendszer
   A futásnak kardiovaszkuláris előnye is van: megerősíti a szív-érrendszert, csökkenti vérnyomást és nyugalmi állapotban lévő pulzusszámát, ezáltal csökkenti a szívinfarktus és a stroke (szélütés) előfordulási esélyeit.
  • Mentális egészség
   A futás a mentális egészségre is jótékony hatással van. Edzés során endorfin (boldogsághormon) szabadul fel, amivel jobbkedvűnek, kiegyensúlyozottnak érezhetjük magunkat futás vagy gyaloglás után. Emellett a rendszeres edzés segít ellazulni, így az alvászavarral, depresszív tünetekkel küzdő emberek számára is nagyon jó megoldás lehet.
  • Alakformálás
   A Bionwell futópadokon végzett edzések alkalmasak arra, hogy Ön sportosabb, karcsúbb külsőt érjen el. Ez nem csak esztétikailag, hanem mentálisan is és egészségügyileg is jó, hiszen egy vonzó alakkal jobb egészségünk és jobb kedvünk is lehet.

   Maketec futópad érintőképernyős LCD kijelzővel, 180 kg terhelhetőséggel, akár 18 km/h sebességgel! (HM-2601)