Masszázsfotelek és Masszázstermékek - Gyártónk, az iRest

Az iRest

Az iRest a világ egyik vezető masszázseszköz-gyártója. Termékeiket több, mint 60 országban értékesítik, a Közel-Keleten, Európában, Amerikában és Ausztráliában is. A termékek ISO9001 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal, valamint számos nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkeznek, többek között az UL, CE, ROHS, FDA, GOST és GMP tanúsítvánnyal is.

Az iRest olyan neves vállalatokkal van technikai partnerkapcsolatban és olyanoktól szerzi be  termékeihez az alkatrészeket, mint például az LG (Dél-Korea), a STMicro Electronics Ltd (Franciaország), a Phillips (Hollandia), a Goodsky (Tajvan), a Toshiba (Japán), vagy az Omron Co Ltd (Japán).

A Bionwell személyes kapcsolata lassan 10 éves az iResttel, 2008 óta tart. Azóta már több, mint 50 konténernyi árut rendeltünk tőlük. Így elmondhatjuk, hogy partnerkapcsolatunk kölcsönös bizalomra épül, gyümölcsöző, és sikeres.

Az általunk forgalmazott iRest masszázstermékek: iRest-Bionwell masszázstermékek

További információk az iRestről és az iRest-Bionwell masszázsfotelekről:

Az iRest különböző kutatóközpontokkal és egyetemekkel együttműködve, számos jól ismert márka, például az LG, a Toshiba és a Philips mellett az iRest világszerte is az elektromos masszázsfotelek gyártásának fő referenciapontjává vált. Termékeik annyira innovatívak, hogy az iRest jelenleg az uralja az elektromos masszázsfotelek piacát. A termékek professzionális használathoz is kapnak hitelesítést, hiszen kiváló minőségűek, rendkívül hatékonyak, ízléses formatervezéssel és tartós anyagokkal készülnek.

Az igazi innováció a masszázsfotel belsejében található, ahol a legfejlettebb masszázsterápiák kényeztetik Önt, amely képes egy masszőr kezeit megfelelően szimulálni. Több ezer automatikus mintázatot és lehetséges mozgást tárol és dolgoz fel a belső processzor. Minden modellt megfelelően és alaposan teszteltek a speciálisan kifejlesztett robotokon, hogy megfigyeljék a tapintható érzeteket, és megfelelő visszajelzést adjanak a programozóknak és a fejlesztőknek. Ez nem csak a sérülések valószínűségének szinte nullára csökkentését teszi lehetővé, de azt is, hogy nagyon összetett és realisztikus masszázsmintákat fejelsszenek ki. Ezek a masszázsfotelek a Kutatás-Fejlesztés méltó hírnökei az egész világon.

Az iRest-Bionwell masszázsfotelek folyamatosan egyre jobb masszázst kínálnak Önnek azáltal, hogy önfejlesztő módon egyre jobban alkalmazkodnak az Ön testfelépítéséhez. A masszázsfotel megvásárlásával Ön befektethet a saját szellemi és fizikai egészségébe, amely enyhíti a stresszt, csökkenti az izomfájdalmakat és a hátfájdalmakat.

A nyugalom és a pihenés garantált az iRest-Bionwell masszázstermékeivel, felhasználói számára biztosítja a wellness érzését, és építőkockaként szolgál a jó egészség és a minőségi élet felé vezető úton.