Masszázsfotelek -Kinek előnyös használatuk s kinek nem ajánlott?

Őrizze meg egészségét a Bionwell masszázsfotelek segítségével is!


Kinek előnyös leginkább masszázsfoteleink (és masszázstermékeink) használata?

Muncitori

Fizikai munkát végzőknek

Csökkenti az izomfájdalmat, felfrissíti a testet, a lelket és a szellemet.

Persoane care petrec timp la birou

Ülőmunkát végzőknek,rendszeres számítógép használóknak

A nyak és a vállak masszírozása olyan személyek számára különösen hasznos és fontos, akik hosszú órákat töltenek a ülve.

Studenţi

Diákoknak

Kiváló relaxációt nyújt  stresszes periódusok (pl: ZH időszak, vizsgaidőszak) alatt.

Persoane active

Akik egész nap rohannak, stresszes az életmódjuk

Csökkenti a fáradtságát azoknak, akiknek nagyon pörgős az életük.

Sportivi

Hobbi- és professzionális sportolóknak

Izomlazítás és izomfájdalom csökkentése.

Varstnici

Időseknek, hátfájással küzdőknek

Minőségi kikapcsolódás, fájdalomenyhítés és kényelem.

Doamne şi domnisoare

Igényes hölgyeknek és férfiaknak

Fizioterápia külső és belső egészségér.

Persoane casnice

Háziasszonyoknak

Hát- és derékkezelés.

 


Ha a fentiek közül Önre is igaz legalább egy jellemző illetve megállapítás, a Bionwell masszázsfotelek és masszázstermékek az egyik legjobb megoldást nyújthatják.

A masszázs kötött, befeszült izmainkat kilazítja, így segít abban is, hogy jobb legyen a tartásunk, amivel komoly terhet vesz le a gerincünkről. A Bionwell masszázsfotelek masszázsa kilazítja és fellazítja bármilyen okból (ülés, rossz testtartás, állás, sport stb.) bemerevedett izmokat, a nyakat, a vállat, a hátat, és akár a kezet, a lábakat is, így javítja a vérkeringést, oldja a stresszt, könnyíti a mozgást, enyhíti a fájdalmakat és az izmok befeszülését. Ez végül a (túl)terhelés okozta fájdalom csökkenéséhez, múlásához vezet.

A masszázs, mint terápia, nagyon eredményes módszer a hátfájás csökkentésére. Továbbá relaxáló hatással is rendelkezik: oldja a stresszt és a szorongást, pozitívan hat az alvásminőségre és megnyugtatja az idegrendszert. Emellett a masszírozás eltávolítja az elhalt hámsejteket, így bőrünk is megújul. A masszázs hatására gyorsul a sejtek anyagcseréje és élénkül a nyirokkeringés is, ezáltal lassulnak az öregedési folyamatok és erősödik a szervezet ellenálló képessége is.

Viszont csak a rendszeres masszázs által érhetőek el a pozitív hatások. Heti legalább 2 masszázs ajánlott ahhoz, hogy szervezetünk érezze a masszázs áldásos hatásait. A Bionwell masszázstermékei akár napi rendszerességgel használhatók, és még otthonából sem kell kimozdulnia.

A Bionwell masszsázstermékeinek masszázsa hatékonyan oldja a letapadt, bemerevedett izmokat, és minden pozitív élettani hatással rendelkezik, amelyet egy emberi, kézi masszázs tud adni.

A Bionwell modernebb technológiával készült masszázstermékei átmasszírozzák a hátat, a nyakat, a vállat, a gerinc melletti izmokat, a derekat, a csípőt, a combokat, a vádlit, a talpat és még a farizmokat is.

Masszázstermékeink legnagyobb előnyei közé sorolnánk, hogy csak bennünket (és családunkat) szolgál. Nincs nála várólista, nem kell vele időpontot egyeztetni, nem mondja le a foglalásunkat, és sértődik meg, ha valami nekünk jön közbe. Ráadásul egyszeri díjért olyan bérletet válthatunk nála, amely évekig, évtizedekig akár naponta is igénybe vehető  masszázs-szolgáltatást nyújt.

Próbáld ki masszázstermékeinket bemutatótermünkben, vagy rendeld házhoz, próbáld ki otthon, és dönts akár csak a próba után a vásárlásról!

Kinek ellenjavallt masszázsfoteleink használata? Kik ne használják?

  • Csontritkulásban szenvedők.

  • Szívbetegségben szenvedők, vagy olyanok, akik elektronikus egészségügyi eszköz (pl. pacemaker) használatára szorulnak.

  • Áldott állapotban lévő nők és szülést követő 6 héten belül.

  • Bőrbetegségben szenvedő személyek. (Kérje ki orvosa véleményét!)

  • 14 év alatti gyermekek, illetve szellemileg labilis állapotban lévő személyek.

  • Rosszindulatú daganat esetén.


A Bionwell masszázsfoteleket megtalálja a következő linkre kattintva: https://bionwell.hu/masszazsfotelek