Csúcsmodell! 
Bionwell Osaka Premium 3D Masszázsfotel (iRest A86-1)
Extra minőség garantáltan a legkedvezőbb áron!

      A masszázsfotelről és annak funkcióiról további képeket és mozgóképeket tekinthet meg ide kattintva!

Továbbfejlesztett, speciális funkciók

Az Osaka Premium 3D masszázsfotel számos funkcióval rendelkezik: kényelem, relaxáció, fájdalomcsillapítás, gyors masszázs, deréknyújtás, teljes testes légnyomásos masszázs, valamint számos innovatív masszázs funkció, melyekről lejjebb olvashat.

Okostelefon alkalmazás

Mostantól a telefonját is használhatja a masszázs szabályozásához a gyártó ingyenes alkalmazásával.

Kézi masszázs kiválasztása

Manuálisan választható felsőtest-masszázs:
3 masszázspozíció áll rendelkezésre: 
- teljes
- részenkénti
- fix ponton történő masszázs. 
8 masszázs-módszer közül választhatunk:

- Váll markolása (shoulder grasping)

- Gyúrás (kneading)

- Csapkodás (flapping)

- Shiatsu

- Enyhe ütögetés, kopogtatás (tapping)

- Gyúrás és ütögetés (gyúrólépés - kneadstep)

- 3D 

5 sebességszint áll rendelkezésre a masszázsnál, és a csapkodás és shiatsu masszázs esetén 5 különböző szélességi lehetőség közül választhat a masszázskezek szélességének beállításához.

Automatikus masszázs kiválasztás

Válasszon egy előre beállított masszázst, s szerezzen magának egy különleges masszázsélményt. A távvezérlőn több automatikus masszázsprogram is található, amelyek különféle masszázs-módokat, különböző mozgásokat, különböző masszázssebességeket, teljes légmasszázst kínálnak.

Légnyomásos alkar- és felkarmasszázs

Légnyomás-alkar masszázs funkció (8 beépített légzsákkal), felkar masszírozó funkció (4 beépített légzsákkal), három intenzitással. A felkar és az alkar függőleges irányú masszázsa során masszázspárnák különböző elhelyezkedésűek, ez sokkal kényelmesebb pozíciót tesz lehetővé a felkarok számára és az alkar masszázsa is hatékonyabb lehet.

Alsótest légnyomásos masszázs

Légnyomásos hátmasszázs (4 beépített légzsákkal), légnyomásos fenékmasszázs (16 légzsák), légnyomásos lábmasszázs (36 légzsák), 3 intenzitással.

Fűtési funkció

A hát fűtési funkciója szénszálat használ a távoli infravörös fűtés forrásaként. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely aktiválva a sejteket és serkenti az anyagcserét. A fűtési funkció különösen télen vagy hideg időszakokban kellemes és ajánlott.

Zenelejátszó rendszer

Mostantól már okostelefont vagy táblagépet is használhat a fotel Bluetooth segítségével való vezérléséhez. Saját zenéinek lejátszásához csatlakozzon az intelligens terminálhoz Bluetooth-on keresztül vagy audio kábel segítségével közvetlenül a fotel csatlakozóaljzatához. Fülhallgató bemenet a bal kartámaszon.

Zero Space és Zero Gravity

Az iRest A86-1 masszázsfotel közvetlenül a fal mellé, helyezhető még működés közben is a mögötte lévő fal előtt mindössze 5 cm-es távolság szükséges. Ez a fotel különleges tulajdonsággal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy akár 22 cm-rel csússzon előre, ha a zéró gravitációt vagy a bővítési funkciókat használja. A masszázsfotel ülése előre csúsztatható anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat. A zero gravity funkció azt jelenti, hogy a fotel fekvő helyzetbe állítható -  A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a tökéletes kikapcsolódást.

Alapvető funkciók, jellemzők:

 • 3D masszázs
 • Masszázstechnikák: 

Shiatsu: Megnyomkodja a fő testpontokat; A masszázs-sebesség és szélesség állítható. Ez a módszer hatékonyan kiküszöböli az izomfeszültséget és a merevséget, csökkentve a csigolyákra gyakorolt nyomást.

Enyhe ütögetés/kopogtatás (tapping): A masszázsgörgők enyhén kopogtatják a hátat fel-le irányban, és serkentik a vérkeringést a teljes háton. Az enyhe kopogtató masszírozás a legismertebb és legkeresettebb relaxációs és masszázs módszerek közé tartozik.

Gyúrás/dagasztás (kneading): Ez a módszer mélyen nyomkodja meg az izmokat, stimulálva néhány fő pontot. Csökkenti az izomfeszességet és a merevséget. Mi több, az állítható sebesség tökéletes masszázst kínál.

Gyúrás/dagasztás + ütögetés/kopogtatás (kneading + tapping): Ez egy kombinált alternatív masszázs az egész hát területére.

Váll szorítása és gyúrása (grab): A 3D masszázsgörgők által végzett masszázs pihenteti az izmokat és csökkenti a fáradtságot. A masszázs felfele irányban enyhíti a legmélyebb fájdalmakat.

Rolling (teljes vagy részleges): Ez egy masszázstechnika, amellyel megtapasztalhatja a 3D masszázsgörgők elképesztő pontosságát. A gerincén futó teljes izomterület masszírozásra kerül fel-le irányban a masszírozó görgővel, amely megnyugtatja hátát.

 • Vádlimasszázs 
  A vádlitartó masszázsgörgőkkel és légzsákokkal, valamint 8 természetes mágnessel lett felszerelve.
 • A láb alsó részének masszázsa 
  A különböző méretű légzsákok teljesen körbeveszik a vádlit, a bokát a talpat és a lábfejet, és egy fantasztikus hármas élményt kínálnak Önnek. Használja ezt a funkciót, hogy ösztönözze a Xuanzhong és a Taixi akupontokat, ami tökéletes kényelmet és harmóniát eredményez.
 • Görgős talpmasszázs 
  Utánozza az emberi érintést a fejlett masszázsgörgős technológiával, amely egy professzionális masszázsterápia által kínált Guasha masszázsélményt nyújt. A láb talpán lévő Yongquan pontra összpontosítva a nyújtott masszázs lehet finom és állandó, de egyre erősödő is.
 • S alakú hátmasszázs 
  A 3D-s görgős rendszer lehetővé teszi a görgők számára, hogy felfelé, lefelé / balra / jobbra / előre / hátra mozogjanak a nyakán, vállán, hátán és derékán. A görgők egy S alakú rendszerben mozognak, a gerinc alakját követve és ahhoz alkalmazkodva. A szélességi tartomány 6 cm-től (úgy, hogy ne érjen a gerinchez) 21 cm-ig (hogy az egész hátat lefedje) terjedhet.
 • A hátmasszázs szélességének beállítása 
  Az előbb említett S-alakú görbe a hátmasszázs-struktúrák és a humán mérnöki elvek kombinációját foglalja magában, így rendkívül pontos hátmasszázst érhetünk el vele. Mint fentebb is olvasható, a szélesség 6 és 21 cm között állítható, három szélességi lehetőséggel.
 • Légzsákos karmasszázs 
  A masszázsfotel az emberi kar görbületét követő légzsákokkal felszerelve, ami egy olyan masszázst biztosít, amely teljes egészében megmasszírozza a karjait a Yangchi és Quchi pontokon. A légzsákok kiegyensúlyozott 3D összehúzódása élénkíti karját és tenyerét.
 • Távoli infravörös szénszálas fűtési funkció 
  A 40-50 °C-os hátfűtési funkció megszünteti a hideg érzést és a hátfájást. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely aktiválva a sejteket és serkentve az anyagcserét.
 • Két memória-masszázs mód 
  A masszázs módszerek és funkciók bármely kombinációja, melyeket Ön és családja választhat a megfelelő M1 / M2 memóriaprogramokkal tárolható. Mindössze annyit kell tennie, hogy két másodpercig megnyomja a gombot és egy bizonyos hang hallása után az automatikus memória mód aktiválódik.
 • Mágnesterápia funkció 
         A vádlilégzsákokban 8 mágnes található természetes energiával. A mágneses terápia csökkentheti a koleszterinszintet, megszünteti a szabadgyökök felhalmozódását a testben, javíthatja a szervezet immunitását. A nemzeti infravörös és ipari elektromos termékek minőségellenőrzési és felügyeleti központjainak ellenőrzése alapján megállapítást nyert, hogy a mágneses intenzitás területe 73mT, a nemzeti védelmi szabványoknak megfelelően, amelynek hatóköre 40-110mT. (mT - millitesla)
 • A test nyújtása
  A masszázsfotel az izomfeszesség és az ízületi merevség megszüntetésére is ajánlott, amivel szintén hozzájárul a jó egészségi állapot fenntartásához. A nyújtást a váll, a kar és a láb masszázspárnái segítségével éri el.
 • Vádlitartó szabadon mozgatható 
  A felhasználó magasságától függően a vádlitartó szabadon mozoghat (akár 15 cm-rel), ami teljes testmasszázst biztosít, minden felhasználó egyedi mérete szerint.
 • Masszázsidők 
  Beállíthatja a masszázsidőt az Ön igényei szerint. Folyamatos masszázs 10-, 15-, 20-, 25-, 30- vagy 40 percben.
 • Automatikus vállelhelyezkedés-,  test-vonal-, és masszázspont felderítés és felismerés

 • Automatikus masszázskéz-távolság beállítás.
 • Kényelmes, csökkenti a fáradtság-érzetet, csökkenti a stresszt, nyújtja a derekat.
 • Egész testes légmasszázs.
 • Légmasszázs a kezeken 3 intenzitási beállítási lehetőséggel.
 • Alsótest légnyomásos masszázs-funkció 3 intenzitási beállítással: fenék, vádli
 • Alkalmazkodik a különböző vállszélességekhez, 3 féle állítható szélesség a vállnál.
 • Gyorsbillentyűk a jobb karfán
 • 74 légzsák
 • Csípőlengető funkció
 • Negatív ion kibocsátás
  Friss negatív ionokat állít elő folyamatosan, hatékonyan tisztítja a levegőt, aktiválja a sejtműködést és fokozza az immunrendszer működését.
 • Vádlitartó és háttámla emelése valamint automatikus fekvőmód beállítási funkciók.
 • Automata masszázsprogram letöltés
 • Reflexterápia a lábon
 • Kézbe vehető vezérlő (LCD)
 • Kézbe vehető vezérlő (tablet)
 • USB bemenet
 • Zenelejátszó rendszer
 • Saját zenék lejátszása okoseszközzel Bluetooth vagy audio kábel segítségével
 • Fotelvezérlés okoseszközzel vagy számítógéppel Bluetooth segítségével
 • Okostelefon alkalmazás (applikáció)

Automata masszázsprogramok
 1.   Fájdalomcsillapító program: Automatikus 15 perces masszázsprogram, amely a fáradtság pontjára összpontosít, egészséges ellátást nyújtva az egész testnek.
 2. Sportolók programja: A görgős masszázsrendszer által nyújtott pontosság és csúcsteljesítmény, kombinálva a Shiatsu masszázs kényelmes légnyomásával enyhíti a fáradtságot.
 3. Hát- és derékmasszázs: A hát- és derékfájdalom enyhítésére, a csípő relaxálására koncentrál, valamint a merev izmok kilazítására és a könnyedebb testmozgás elősegítésére.
 4. Komfort program idősebbek felhasználóknak: Teljes nyomású masszázs a nyaktól a lábujjhegyig, a válltól az ujjpercekig, az egész test megmasszírozása. Egyedülálló masszázsélmény!
 5.  Nyak- és vállmasszázs: Számítógépen dolgozóknak előnyös - megdolgozza, kilazítja a nyak és a váll körüli területet, enyhíti a nyakcsigolya körüli fájdalmakat.
 6. Nyújtás, fájdalomcsillapítás - akinek fontos a külső megjelenés - Az izomfájdalom és az izommerevség enyhítésére tervezték, nyújtja a hátizmokat, lazítja az izmokat és csökkenti a fáradtságot.
Fizioterápia 12 ponton
FENGCHI pont
Segíti a máj munkáját; méregtelenítő hatása van; ajánlott fejfájásra és a fogak egészségének megőrzéséért.
JIANJING pont
Tisztítja a szívet; Enyhíti a nyaki spondylosisot (nyaki csigolyabántalom) és a merev nyak fájdalmát.
TIANZONG pont
Enyhítheti a glenohumerális periarthritis (befagyott váll szindróma) fájdalmát valamint a kar fájdalmát.
XINSHU pont
Megakadályozza a mellkasi vérbőséget, megnyugtatja az idegeket, támogatja a szívet.
GANSHU pont
Megnyugtatja a májat és az epét, szabályozza és erősíti a látást, támogatja a májat.
SHENGSHU pont
Megerősíti és támogatja a vesét, és segít a vízmegtartásban.
NEIGUAN pont
Megkönnyíti az elmét és enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet.
SANLI pont a kézen
Tisztítja a szívet és javítja a látást, rendbe hozza a gyomrot, a vállakat és a karokat, a dyspepsia-t (emésztési zavar), a szájüregi fekélyeket, a fogfájás, a megfázást és az emésztőrendszeri rendellenességet.
SANLI pont a lábon
Erősíti a lépet és a gyomrot, segít hepatitis, a bélgyulladás, hörghurutot, nefritis (vesegyulladás) elleni küzdelemben.
&

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Osaka Premium masszázsfotel (iRest A86-1)

 • Gyártó: iRest
 • Cikkszám: SL-A86-1
 • Készletinfó: Készleten
 • 649.990 Ft

 • Nettó ár: 511.803 Ft
 • Szállítási költség: 0 Ft

Kapcsolódó termékek

Princeton masszázsfotel (iRest SL-A60)

Princeton masszázsfotel (iRest SL-A60)

Bionwell Princeton 3D masszázsfotel (iRest SL-A60)      További képek a..

599.990 Ft Nettó ár: 472.433 Ft

Oxford masszázsfotel (iRest SL-A70)

Oxford masszázsfotel (iRest SL-A70)

Bionwell Oxford Premium 2D masszázsfotel (iRest SL-A70)     A fotel funkció..

449.990 Ft Nettó ár: 354.323 Ft

TAG-ek: iRest, SL-A86-1, Osaka Premium 3D, masszázsfotel, kényelem, relaxáció, fájdalomcsillapítás, gyors masszázs, deréknyújtás, teljes testes légnyomásos masszázs, okostelefon alkalmazás, kézi masszázs, 3 masszázspozíció, teljes masszázs, részenkénti masszázs, fix ponton történő masszázs, 6 masszázs-módszer, váll markolása, grasping, shoulder graping, gyúrás/dagasztás, csapkodás, shiatsu, ütögetés, 3D masszázs, 5 sebességszint, automatikus masszázs, előre beállított masszázs, automatikus masszázsprogramok, alkarmasszázs, felkarmasszázs, légnyomásos alkar-és felkarmasszázs, speciális funkciók, fűtési funkció, zenelejátszó rendszer, felkar és alkar függőleges irányú masszázsa, zero space, zero gravity, bluetooth, okostelefonnal vezérelhető bluetooth segítségével, tablettel vezérelhető bluetooth segítségével, saját zeneszámok hallgatása bluetooth vagy audio kábel segítségével, fülhallgatóbemenet, shiatsu, kopogtatás, ütögetés, gyúrás, dagasztás, tapping, kneading, grab, váll szorítása, váll gyúrása, rolling, vádlimasszázs, görgős talpmasszázs, guasha, hátmasszázs szélességének beállítása, légzsákos karmasszázs, távoli infravörös szénszálas fűtési funkció, két memóriamasszázs, mágnesterápia, a test nyújtása, vádlitartó szabadon mozgatható, automatikus vállfelderítés, automatikus testvonal felderítés és felismerés, automatikus masszázspont felderítés és felismerés, automatikus masszázskéz-távolság beállítás, kényelmes, csökkenti a fáradtság-érzetet, csökkenti a stresszt, nyújtja a derekat, fenékmasszázs, vádlimasszázs, gyorsbillentyűk a jobb karfán, 74 légzsák, csípőlengető funkció, csípőlengetés, légzsák, negatív ion kibocsátás, vádlitartó emelése, háttámla emelése, automatikus fekvőmód beállítási funkció, automata masszázsprogram letöltés, reflexterápia, fájdalomcsillapítás, fájdalomcsillapító program, sportolók programja, hátmasszázs, derékmasszázs, csípő relaxációja, merev izmok kilazítása, könnyedebb testmozgás elősegítése, komfort program idősebbeknek, teljes testes masszázs, nyakmasszázs, vállmasszázs, nyújtás, izomfájdalom ellen, izommerevség ellen, csökkenti a fáradtságot, fizioterápia, fengchi pont, jianjing pont, tianzong pont, xinshu pont, ganshu pont, shengshu pont, neiguan pont, sanli pont, kunlun pont, yongquan pont, 2 év garancia, ingyenes kipróbálási lehetőség, ingyenes kiszállítás, ingyenes beüzemelés, újdonságok, új, gyúrólépés, kneadstep, 3D detektálás, infravörös melegítési funkció, hátmelegítési funkció szénszálas infravörössugárzással, grabbing, hátfájdalom csökkentése, izomfájdalom csökkentése, luxus, thai gua sha talpmasszázs, alkalmazkodik a különböző vállszélességekhez, állítható masszázs-szélesség a háton, manuális masszázs, kézmasszázs,