Bionwell Frisco masszázsfotel (iRest SL-A92)


További képek a Frisco masszázsfotelről ide kattintva!


Választható színek (raktárról szállítható/rendelhető):

Fekete | bézs | sötétbarna bordó | krém |

Hát masszázsmódok (masszázskezek által)

A hátmasszázs szélessége

Az intelligens masszázskezek fel-le irányban mozognak a nyak, a vállak, a hát és a derék tájékán. Automatikusan felismerik a hát természetes görbületét. 21 cm szélesen és 95 cm hosszan masszírozzák a hátat.

A hátrész szélességének beállítása

Az S formájú görbület, amely támasztja a hátat egy olyan kombináció, amely ötvözi a a hátmasszázs tulajdonságait az emberi test felépítésével. Így Ön egy végtelenül precíz hátmasszázst kaphat. A szélességet 6 és 21 cm között lehet beállítani, melyre Önnek három opció áll rendelkezésére.

"S" formára görbült sin

A fotel egy egyedi technológiával készült. Az S alakú sín jótékony hatású, felveszi a hát eredeti "S" alakú görbéjét, és 95 cm hosszan masszírozza Önt felsőtestén. A masszázs által eltűnik testéből a feszültség!

Testmasszázs (légpárnák által légnyomással)

Fügőlleges kar- és alkarmasszázs

Innováció a karmasszázs területén! A masszírozópárnák úgy vannak elhelyezve, hogy sokkal kényelmesebb legyen a kezek elhelyezése, így a masszázs sokkal hatékonyabb az alkarnak.

A lábak masszírozása légpárnákkal

A különböző formajú légpárnak teljesen körülölelik a lábszárat, a bokát és a lábfejet, hogy Önnek egyszerre többszörös élményt nyújtson. A légpárnák stimulálják a Xuanzhong és a Taixi akupresszúrás pontokat, mellyel Ön elérheti a tökéletes kényelmet.

A karok masszírozása légpárnákkal

A masszázsfotel 12 légpárnával van felszerelve a karok masszírozására, melyek felveszik a karok görbületét. Így egy olyan masszázst biztosítanak, amely az egész kart átmasszírozza, érintve a Yangchi és Quachi pontokat. A háromdimenziós, egyenletes húzás, amely a párnák segítségével jön létre, felfrissíti a karokat és megnyugtatja az Ön tenyerét is.

Mechanikus, intelligens masszázskezek

A mechanikus intelligens masszázskezek adatokat gyűjtenek a hát görbületeiről, utánozva a professzionális masszőröket.

A következő masszázstechnikát alkalmazzák: gyúrnak, szorítanak, hullámoznak, préselnek, nyomnak, fognak, hintáztatnak, csavarnak.

A karok és lábak nyújtása

Aktiválódik a csontok regenerálódása, ellazulnak az izmok és az ízületek, egészségmegőrző hatást gyakorolva.

Masszázsinformációk

Guasha masszázs a lábfejnek

A masszázs utánozza az emberi érintést a görgők segítségével. Így bevezeti Önt a Guasha masszázs rejtelmeibe, csakúgy, mintha egy igazi masszőr tenné ezt. A görgök a Yogquan pontot is nyomkodják a talpon. A masszázs lehet gyengéd vagy erőteljes is.

Memóriamasszás funkció

Bármilyen masszázskombinációt rögzíteni tud az M1/M2 program segítségével. Miután megnyomja a gombot, hallani fog egy hangot, és két másodpercen belül a kiválasztott mód elindul.

A masszázs hosszúságának a kiválasztása

Szabályozni tudja a masszírozás idejét az Ön elképzelése és vágya szerint.

6 automatikus masszírozó program

6 automatikus innovativ programból lehet választani,így mindenki szemléyre szabhatja a masszírozás élményét.

Fájdalomenyhítő program

15 perces automatikus masszázsprogram, mely a fáradt, fájó pontokra fókuszál.

Program sportolóknak

A masszázs  eltávolítja a fájdalmat  és a fáradtságot, amely sportolás során alakul ki.

Hátnak és deréknak szánt program

Aktívan nyújtja a hát és a mellkas ízületeit ellazítva a befeszült izmokat.

Konfort program idősöknek

Egy teljes masszázs légnyomás segítségével. A nyaktól végig az egész háton át, egészen a talpakig , a kezeken pedig a válltól az ujjbegyekig.  A masszázs jótékony hatása bőr szépségérét is elősegíti.

Program űlőmunkát végző személyeknek

Segítségével olyan masszázst élvezhet, amely fellazítja a nyakrészi ízületeket és izmokat.

Befeszült izmok lazítására fejlesztett program

Kinyújtja a hátizmokat, kigyúrja az izmokat így szabadítva meg Önt a fáradságtól, merev izmoktól. 

További funkciók

3 masszírozópozíciós Zero Gravity funkció

Az iRest A92 Robotic lehetővé tesz három zero gravity pozíciót. A fotelnek ez a funkciója lehetővé teszi ,hogy Ön átélje a lebegés érzését, és így tökéletesen tudjon relaxálni. Amikor a zero gravitáció programot elindítjuk, a comb és a lábszár magasabban helyezkedik el, mint a szív. A testre gyakorolt minden nyomás eltűnik. A fotelnek ez a funkciója lehetővé teszi, hogy Ön átélje a lebegés érzését, és így tökéletesen tudjon relaxálni.

Zero space + automatikus összecsukás

Amikor a fotel teljesen hátra van döntve, csak 5 cm távolságra van szüksége a fal előtt. Amikor a fotel nincs hátradöntve, a távolsága 22 cm a faltól.

Mágneses terápia

A mágneses terápia 8 db mágnes segítségével stimulálja a Chengshang és Zhonmai akupresszúrás pontokat, mely jobbá teszi az alacsony mágnesességet az emberi testben.

Infravörös melegítés szénszálak segítségével

A hátrész 40º-50º C-osra melegszik fel, amely nagyon kellemes érzést kelt, és csökkenti a hátfájást is. Az infravörös hullámok teljes mértékben megegyeznek az emberi test hullámaival, amely lehetővé teszi, hogy a sejtek megújuljanak, így serkentve az anyagcserét.

Kinyújtható lábtámasz

A használó testmagassága szerint lehet beállítani a lábtámaszt, akár 15 cm-re kinyújtva. Ez biztosítja az egész testes masszázst magasságtól függően.

Könnyű kezelhetőség minden felhasználónak

Az iRest masszázsfotel úgy van tervezve, hogy bárkinek kézenfekvő legyen a használata.

Egyéb funkciók

  • Állítható háttámla-és fejpárna
  • 15 cm-rel kiterjeszthető lábtartó
  • Előreforduló lábtartó

Új nemzetközi technológia

Az innovatív légpumpa képes szinkronban és folytonosan működni, így olyan motorikus erőt tud kifejteni, ami szükséges a 28 légpárna működtetéséhez. Mind a sztereó masszázs, mind az erős nyomású masszázs nagyon pontos és egyedülálló élményt nyújt Önnek, biztosítva a frissítő és üdítő masszázst.

Az iRest célja az, hogy olyan termékeket hozzon létre, melyek az egészségügy területén egyedülállóak, és hogy ezek a termékek minél több ember számára elérhetővé váljanak, minél többünk otthonába eljussanak.

A legtöbb derék és hátfájásos fájdalom okozója a hátgerinc fájdalma. Az iRest kifejlesztett egy nemzetközi technológiát, amely a 2D funkció segítségével kitapintja a masszázspontokat az Ön magasságának megfelelően a Fengchi ponttól - amely a nyaknál található - egészen a Yongquan ponting - a talpon -. A fotel használata egy olyan kényelmes és szakmailag teljes masszázst biztosít Önnek, amely javítja az Ön egészségét.

2016-os tervezésű masszázsfotel

Az 2010-es évtized kezdetén az iRest a biomechanikát, az ergonómiát és a fizioterápiát középpontba helyezve alakította ki fejlesztési politikáját abból célból, hogy a masszázsfotelek a lehető leghatékonyanabban alkalmazkodjanak az emberi test tulajdonságaihoz. Így készült el az SL-A92-es masszázsfotel is, mely magas-szintű masszázst biztosít Önnek az otthon kényelmében, segítve, hogy egészséges és aktív maradjon nap-mint-nap.

Innováció

A légpumpa szinkronban működik a légpárnákkal. Mind a sztereó relaxációs masszázs, mind a légpárnák erős nyomása nagyon pontos és egyedülálló élményt nyújt, így Ön egy üdítő, frissítő masszázst élvezhet. 

Minőségi anyagok

A Frisco masszázsfotel nagyon puha anyagból készült és kellemes a tapintása. Élvezze naponta a masszázsfotel által nyújtott élményt!           

Teljes masszázs, melegítő funkció és zéró gravitáció

A mechanikus masszázskezek egy olyan hatékony masszázst tudnak biztosítani a nyak , a mellkas és a hátgerinc területén, amely garantálja, hogy az Ön háta egy kellően erős,  hatékony masszázst kap, amely felfrissíti Önt és megszünteti a fáradtságot.

Méretek:

- Nettó tömeg: 81 kg

- Bruttó tömeg: 93 kg

- Hosszúság: 140 cm (fektetve: 190 cm)

- Szélesség:   78 cm (oldaltámlák nélkül: 50 cm)

- Magasság: 120 cm (fektetve: 82 cm)

- Légszákszám: 28

Műszaki adatok:

Teljesítmény: 150W

Teljesítmény készenléti állapotban kevesebb, mint 0,5 W!

Légzsákok száma: 28db

Zajszint: < 55dB

Légnyomás: 0.025-0.03 MPa

Teljes körű 2 év garancia!
garancia kiterjesztések:

+ 1 év: bruttó 24.990,- Ft (= 3 év)
+ 2 év: 
bruttó 39.990,- Ft (=4 év)
+ 3 év: bruttó 49.990,- Ft (=5 év)

Megrendelés esetén kiszállításnál ingyenes, kockázatmentes kipróbálási lehetőséget biztosítunk (még a vásárlási szándék, vagy az attól való elállás meghozatala előtt) !

INGYENES KISZÁLLÍTÁS és BEÜZEMELÉS az ország teljes területén!

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem WELLNESS és RELAXÁCIÓS célokat szolgálnak!


Válassza ki minden eddiginél egyszerűbben az Ön számára legmegfelelőbb masszázsfotelt. 

Masszázsfoteljeink összehasonlító táblázatát ide kattintva találja.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Frisco masszázsfotel (iRest SL-A92)

  • Gyártó: iRest
  • Termék kód: SL-A92
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 369.990 Ft

  • Nettó ár: 291.331 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

Brisbane masszázsfotel (iRest SL-A158)

Brisbane masszázsfotel (iRest SL-A158)

Bionwell Brisbane masszázsfotel (iRest SL-A158)A legújabb Bionwell masszázsfotelVálasztható színek ..

269.990 Ft Nettó ár: 212.591 Ft

Címkék: újdonságok, új, Frisco, masszázsfotel irest, SL-A92, zero gravity, zero space, karmasszázs, hőterápia, lábmasszázs, talpmasszázs, hátfájdalom csökkentése, izomfájdalom csökkentése, relaxációs masszázs, karmasszázs, alkarmasszázs, lábmasszázs, bokamasszázs, xuanzhong pont, taixi pont, mágnesterápia, mágneses terápia, chengshang, zhonmai, nyakmasszázs, vállmasszázs, hátmasszázs, derékmasszázs, guasha, gua sha, yangchi, quachi, hátmelegítés, csökkenti a hátfájást, hátfájás, serkenti az anyagcserét, memóriamasszázs, gerincfájdalom, fengchi, yongquan, fájdalomcsillapítás, fájdalomcsillapító, fáradtság csökkentése, fájdalom csökkentése, nyújtás, hátnyújtás, teljes testes masszázs, teljes testmasszázs, talpmasszázs, vállmasszázs, lazítás, izomlazítás, izommerevség, izommerevség csökkentése, gyúrás, gyúró masszázs, kneading, szorítás, hullámzás, préselés, préselő masszázs, nyomás, nyomó masszázs, fogás, fogó masszázs, csavarás, twisting, csavaró masszázs, nyújtható lábtartó, hőterápia, 2 év teljes körű garancia, 2 év garancia, kipróbálási lehetőség, ingyenes kiszállítás, ingyenes beüzemelés, kézmasszázs

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg