Csúcsmodell! 
Bionwell Osaka Premium 3D Masszázsfotel (iRest A86-1)
Extra minőség garantáltan a legkedvezőbb áron!
!A masszázsfotelpiacon 1.4M Ft-ért kínált, hasonló design-nal rendelkező, 4D masszázsfunkcióval bemutatott, egyébként szintén 3Dmasszázsfotellel azonos tudású, és ugyanattól a gyártótól érkezik a Bionwell Osaka Premium! 

      A masszázsfotelről és annak funkcióiról további képeket és mozgóképeket tekinthet meg ide kattintva!

Választható színek (raktárról szállítható / rendelhető):

Fekete | bézs | sötétbarna bordó | krém |

Az Osaka Premium 3D masszázsfotel kényelmes, relaxál, kikapcsol, ellazít, csökkenti a fáradtság-érzetet, csillapítja fájdalmait, csökkenti a stresszt, reflexterápiát nyújt, és nem utolsó sorban fantasztikus masszázsban részesít!

  Hát masszázsmódok (masszázskezek által)

   8 masszázs-módszer közül választhatunk:

  - Váll markolása (shoulder grasping)

  - Gyúrás (kneading)

  - Csapkodás (flapping)

  - Shiatsu

  - Enyhe ütögetés, kopogtatás (tapping)

  - Gyúrás és ütögetés (gyúrólépés - kneadstep)

  - 3D intelligens masszázs technológia

  5 sebességszint áll rendelkezésre a masszázsnál, és a csapkodás valamint a shiatsu masszázs esetén 5 különböző szélességi lehetőség közül választhat a masszázskezek szélességének beállításához.

  Osaka Premium masszázsfotel - a professzionális "masszázsterapeuta"

  Az intelligens masszázskezek úgy masszíroznak, akár egy profi masszőr.

  Masszázstechnikák:

  Shiatsu: Megnyomkodja a fő testpontokat; A masszázs-sebesség és szélesség állítható. Ez a módszer hatékonyan enyhíti az izomfeszültséget és a merevséget, csökkentve a csigolyákra gyakorolt nyomást.

  Enyhe ütögetés/kopogtatás (tapping): A masszázsgörgők enyhén kopogtatják a hátat fel-le irányban, és serkentik a vérkeringést a teljes háton. Az enyhe kopogtató masszírozás a legismertebb és legkeresettebb relaxációs és masszázs módszerek közé tartozik.

  Gyúrás/dagasztás (kneading): Ez a módszer mélyen nyomkodja meg az izmokat, stimulálva néhány fő akupontot. Csökkenti az izomfeszességet és a merevséget. Mi több, az állítható sebességgel Ön egyedi masszázst kaphat.

  Gyúrás/dagasztás + ütögetés/kopogtatás (kneading + tapping): Ez egy kombinált alternatív masszázs az egész hát területére.

  Váll szorítása és gyúrása (grab): A 3D masszázsgörgők által végzett masszázs pihenteti az izmokat és csökkenti a fáradtságot. A masszázs felfele irányban enyhíti a legmélyebb fájdalmakat.

  Rolling (teljes vagy részleges): Megtapasztalhatja a 3D masszázsgörgők elképesztő pontosságát. A gerincén futó teljes izomterület masszírozásra kerül fel-le irányban a masszírozó görgővel, amely megnyugtatja hátát.

  Testmasszázs (légpárnák által levegőnyomással)

  Légnyomásos alkar- és felkarmasszázs

  Légnyomás-alkar masszázs funkció (8 beépített légpárnával), felkar masszírozó funkció (4 beépített légzsákkal), három intenzitással. A felkar és az alkar függőleges irányú masszázsa során a masszázspárnák különböző elhelyezkedésűek, ez sokkal kényelmesebb pozíciót tesz lehetővé a felkarok számára és az alkar masszázsa is hatékonyabb lehet. A légmasszázs a kezeken 3 intenzitási beállítási lehetőséggel választható ki.

  Alsótest légnyomásos masszázs

  Légnyomásos hátmasszázs (4 beépített légzsákkal), légnyomásos fenékmasszázs (16 légzsák), légnyomásos lábmasszázs (36 légzsák), 3 intenzitással. Az alsótest légnyomásos masszázsa 3 intenzitási beállítással választható ki a fenéken és a vádlin.

   Vádlimasszázs 
   A vádlitartó masszázsgörgőkkel és légzsákokkal, valamint 8 természetes mágnessel lett felszerelve, melyek Önt kényeztetik.
   A láb alsó részének masszázsa 
   A különböző méretű légzsákok teljesen körbeveszik a vádlit, a bokát a talpat és a lábfejet, és egy fantasztikus hármas élményt kínálnak Önnek. Stimulálja a  Xuanzhong és a Taixi akupontokat, ami tökéletes kényelmet és harmóniát eredményez.
   A test nyújtása
   A masszázsfotel az izomfeszesség és az ízületi merevség megszüntetésére is ajánlott, amivel hozzájárul a jó egészségi állapot fenntartásához. A nyújtást a váll, a kar és a láb masszázspárnái segítségével éri el.
   Légzsákos karmasszázs 
   A masszázsfotel az emberi kar görbületét követő légzsákokkal van felszerelve, ami egy olyan masszázst biztosít, amely teljes egészében megmasszírozza a karjait a Yangchi és Quchi pontokon. A légzsákok kiegyensúlyozott 3D összehúzódása élénkíti karját és tenyerét.
   További testmasszázs funkciók
   • Egész testes légmasszázs
   • Csípőlengető funkció

    Masszázsinformációk

    Automatikus masszázs kiválasztás

    Válasszon egy előre beállított masszázst, s szerezzen magának egy különleges masszázsélményt. A távvezérlőn több automatikus masszázsprogram is található, amelyek különféle masszázs-módokat, különböző mozgásokat, különböző masszázssebességeket, teljes légmasszázst kínálnak.

    Automata masszázsprogramok

    1. Fájdalomcsillapító program: Automatikus 15 perces masszázsprogram, amely a fáradtság pontjára összpontosít, egészséges ellátást nyújtva az egész testnek.
    2. Sportolók programja: A görgős masszázsrendszer által nyújtott pontosság és csúcsteljesítmény, kombinálva a Shiatsu masszázs kényelmes légnyomásával enyhíti a fáradtságot.
    3. Hát- és derékmasszázs: A hát- és derékfájdalom enyhítésére, a csípő relaxálására koncentrál, valamint a merev izmok kilazítására és a könnyedebb testmozgás elősegítésére.
    4. Komfort program idősebbek felhasználóknak: Teljes testes masszázs a nyaktól a lábujjhegyig, a válltól az ujjpercekig, az egész test megmasszírozása. Egyedülálló masszázsélmény!
    5. Nyak- és vállmasszázs: Ülőmunkát végzőknek a legelőnyössebb - megdolgozza, kilazítja a nyak és a váll körüli területet, enyhíti a nyakcsigolya körüli fájdalmakat.
    6. Nyújtás, fájdalomcsillapítás - akinek fontos a külső megjelenés - Az izomfájdalom és az izommerevség enyhítésére tervezték, nyújtja a hátizmokat, lazítja az izmokat és csökkenti a fáradtságot.

    Manuálisan választható felsőtest-masszázs:

    3 masszázspozíció áll rendelkezésre: 
    - teljes
    - részenkénti
    - fix ponton történő masszázs. 
    S alakú hátmasszázs 
    A 3D-s görgős rendszer lehetővé teszi a görgők számára, hogy felfelé, lefelé / balra / jobbra / előre / hátra mozogjanak a nyakán, vállán, hátán és derékán. A görgők egy S alakú rendszerben mozognak, a gerinc alakját követve és ahhoz alkalmazkodva. A szélességi tartomány 6 cm-től (úgy, hogy ne érjen a gerinchez) 21 cm-ig (hogy az egész hátat lefedje) terjedhet.
    A hátmasszázs szélességének beállítása 
    Az előbb említett S-alakú görbe a hátmasszázs-struktúrák és a humán mérnöki elvek kombinációját foglalja magában, így rendkívül pontos hátmasszázst érhetünk el vele. Mint fentebb is olvasható, a szélesség 6 és 21 cm között állítható, három szélességi lehetőséggel.
    Görgős talpmasszázs 
    Utánozza az emberi érintést a fejlett masszázsgörgős technológiával, amely egy professzionális masszázsterápia által kínált Guasha masszázsélményt nyújt. A láb talpán lévő Yongquan pontra összpontosítva a nyújtott masszázs lehet finom és állandó, de egyre erősödő is.
    Két memória-masszázs mód 
    A masszázs módszerek és funkciók bármely kombinációja, melyeket Ön és családja választhat a megfelelő M1 / M2 memóriaprogramokkal tárolható. Mindössze annyit kell tennie, hogy két másodpercig megnyomja a gombot és egy bizonyos hang hallása után az automatikus memória mód aktiválódik.
    Masszázsidők 
    Beállíthatja a masszázsidőt az Ön igényei szerint. Folyamatos masszázs 10-, 15-, 20-, 25-, 30- vagy 40 percben.
    További masszázsinformációk
    • Automatikus masszázskéz-távolság beállítás
    • Automata masszázsprogram letöltés
    • Automatikus vállelhelyezkedés-,  testvonal-, és masszázspont felderítés és felismerés

     További funkciók

     Okostelefon alkalmazás

     A telefonját is használhatja a masszázs szabályozásához a gyártó ingyenes alkalmazásával.

     Hátmelegítési funkció

     A 40-50 °C-os hátfűtési funkció kellemesen átmelegíti hátát és enyhíti a hátfájást. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely aktiválja a sejteket és serkenti az anyagcserét. A fűtési funkció különösen télen vagy hideg időszakokban nyújt finom érzést, mellyel tökéletesen ellazulhat.

     Zenelejátszó rendszer

     Okostelefonjával vagy táblagépével a fotelhez Bluetooth-tal kapcsolódva vezérelheti azt, valamint saját zenéit is lejátszhatja. Ehhez csatlakozzon az intelligens terminálhoz Bluetooth-on keresztül vagy audio kábel segítségével közvetlenül a fotel csatlakozóaljzatához. Fülhallgató bemenet a bal kartámaszon.

     Zero Space és Zero Gravity

     Az iRest A86-1 masszázsfotel közvetlenül a fal mellé, helyezhető még működés közben is a mögötte lévő fal előtt mindössze 5 cm-es távolság szükséges. Ez a fotel különleges tulajdonsággal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy akár 22 cm-rel csússzon előre, ha a zéró gravitációt vagy a bővítési funkciókat használja. A masszázsfotel ülése előre csúsztatható anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat. A zero gravity funkció azt jelenti, hogy a fotel fekvő helyzetbe állítható -  A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a tökéletes kikapcsolódást.

     Mágnesterápia funkció 
            A vádlilégzsákokban 8 mágnes található természetes energiával. A mágneses terápia csökkentheti a koleszterinszintet, megszünteti a szabadgyökök felhalmozódását a testben, javíthatja a szervezet immunitását. A Nemzeti Infravörös és Ipari Elektromos Termékek Minőségellenőrzési és Felügyeleti Központjainak ellenőrzése alapján megállapítást nyert, hogy a mágneses intenzitás területe 73mT, a nemzeti védelmi szabványoknak megfelelően, amelynek hatóköre 40-110mT. (mT - millitesla)
     Vádlitartó szabadon mozgatható, automatikus fekvőmód
     A felhasználó magasságától függően a vádlitartó szabadon mozgatható (akár 15 cm-rel), ami teljes testmasszázst biztosít, minden felhasználó egyedi mérete szerint.
     Alkalmazkodik a különböző vállszélességekhez

      3 féle állítható szélesség a vállnál.
      Negatív ion kibocsátás

      Friss negatív ionokat állít elő folyamatosan, hatékonyan tisztítja a levegőt, aktiválja a sejtműködést és fokozza az immunrendszer működését.
      További funkciók

      • Automatikus vállelhelyezkedés-, és  testvonalfelderítés és felismerés
      • Gyorsbillentyűk a jobb karfán
      • Kézbe vehető vezérlő (LCD)
      • Kézbe vehető vezérlő (tablet); 
      • USB bemenet
      • Zenelejátszó rendszer
      • Saját zenék lejátszása okoseszközzel Bluetooth vagy audio kábel segítségével
      • Fotelvezérlés okoseszközzel vagy számítógéppel Bluetooth segítségével
      • Okostelefon alkalmazás (applikáció)

      Fizioterápia 12 ponton

      FENGCHI pont
      Segíti a máj munkáját; méregtelenítő hatása van; ajánlott fejfájásra és a fogak egészségének megőrzéséért.
      JIANJING pont
      Enyhíti a nyaki spondylosist (nyaki csigolyabántalom) és a merev nyak fájdalmát.
      TIANZONG pont
      Enyhítheti a glenohumerális periarthritis (befagyott váll szindróma) fájdalmát valamint a kar fájdalmát.
      XINSHU pont
      Megakadályozza a mellkasi vérbőséget, megnyugtatja az idegeket, támogatja a szívet.
      GANSHU pont
      Megnyugtatja a májat és az epét, szabályozza és erősíti a látást, támogatja a májat.
      SHENGSHU pont
      Segít a vízmegtartásban.
      NEIGUAN pont
      Megkönnyíti az elmét és enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet.
      SANLI pont a kézen
      Tisztítja a szívet és javítja a látást, rendbe hozza a gyomrot, a vállakat és a karokat, a dyspepsia-t (emésztési zavar), a szájüregi fekélyeket, a fogfájás, a megfázást és az emésztőrendszeri rendellenességet.
      SANLI pont a lábon
      Erősíti a lépet és a gyomrot, segít hepatitis, a bélgyulladás, hörghurutot, nefritis (vesegyulladás) elleni küzdelemben.
      TAIXI pont
      Erősíti a derekat, hatásos vesegyulladás, hólyaggyulladás, tüdőtágulás ellen.
      KUNLUN pont
      Nyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, alkalmas az isiász szindróma (ülőideg-zsába), a térd ízületi gyulladásának, a bokarándulás fájdalmának enyhítésére.
      YONGQUAN pont
      Megnyugtatja a májat, hasznos álmatlanság ellen, idegei alapú fejfájás ellen, myocarditis (szívizomgyulladás) enyhítésére.

      iRest masszázstechnológia

      Innovatív funkciójuk miatt a légszivattyúk szinkronban vagy folyamatosan működhetnek a légzsákok működéséhez szükséges motorerő biztosítása érdekében. Mind a relaxációs masszázs, mind a légzsák erős nyomása pontos és egyedülálló, lehetővé téve a frissítő masszázs élvezetét.

      Általában a csigolyák fájdalma okozza a fájdalmat a derék és a hát területein, valamint a nyaknál. Az iRest masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiát alkalmazzák 3D-s detektálási funkcióval, amely az Ön magasságának megfelelően azonosítja a masszázspontokat. A nyakán található Fengchi ponttól a talpán található Yongquan pontig - ez a technológia 500 pontot tartalmaz az egész testen - professzionális, kényelmes és élénkítő fizioterápiát kínál, amely megoldhat bizonyos a rossz egészséggel kapcsolatos problémát. Az iRest egészségügyi termékek az orvosi vizsgálatok eredményeképpen feltárt előírásoknak megfelelően vannak gyártva.

      Méretek:

            - Nettó tömeg: 126 kg

            - Bruttó tömeg: 151 kg

            - Hosszúság: 142 cm (fektetve: 220  cm)

            - Szélesség: 80 cm (karfák nélkül kb. 56 cm)

            - Magasság: 127 cm (fektetve: 92 cm)

      Műszaki adatok:

      • Névleges/merőleges feszültség: 110-120V ~ 60Hz  220-240V~ 50Hz/60Hz
      • Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 240W
      • Teljesítmény készenléti állapotban: <0,5W !
      • Légzsák-szám: 74 db
      • Zajszint: maximum 58 dB
      • Masszázsidő alkalmanként: 20 perc
      • Biztonsági szerkezet: Class I

      Teljes körű 2 év garancia!
      garancia kiterjesztések:
      + 1 év: bruttó 24.990,- Ft (= 3 év)
      + 2 év: 
      bruttó 39.990,- Ft (=4 év)
      + 3 év: bruttó 49.990,- Ft (=5 év)

      Megrendelés esetén kiszállításnál ingyenes, kockázatmentes kipróbálási lehetőséget biztosítunk (még a vásárlási szándék, vagy az attól való elállás meghozatala előtt) !

      INGYENES KISZÁLLÍTÁS és BEÜZEMELÉS az ország teljes területén!

      A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem WELLNESS és RELAXÁCIÓS célokat szolgálnak!


      Válassza ki minden eddiginél egyszerűbben az Ön számára legmegfelelőbb masszázsfotelt. 

      Masszázsfoteljeink összehasonlító táblázatát ide kattintva találja. 

      Vélemény írása

      Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
          Rossz           Jó

      Osaka Premium masszázsfotel (iRest A86-1) - Top premium kategóriás masszázsfotel verhetetlen áron!

      • Gyártó: iRest
      • Termék kód: SL-A86-1
      • Elérhetőség: Raktáron
      • 699.990 Ft

      • Nettó ár: 551.173 Ft

      Rendelkezésre álló lehetőségek


      Kapcsolódó termékek

      Princeton masszázsfotel (iRest SL-A60)

      Princeton masszázsfotel (iRest SL-A60)

      Bionwell Princeton 3D masszázsfotel (iRest SL-A60)      További képek a masszázs..

      629.990 Ft Nettó ár: 496.055 Ft

      Címkék: iRest, SL-A86-1, Osaka Premium 3D, masszázsfotel, kényelem, relaxáció, fájdalomcsillapítás, gyors masszázs, deréknyújtás, teljes testes légnyomásos masszázs, okostelefon alkalmazás, kézi masszázs, 3 masszázspozíció, teljes masszázs, részenkénti masszázs, fix ponton történő masszázs, 6 masszázs-módszer, váll markolása, grasping, shoulder graping, gyúrás/dagasztás, csapkodás, shiatsu, ütögetés, 3D masszázs, 5 sebességszint, automatikus masszázs, előre beállított masszázs, automatikus masszázsprogramok, alkarmasszázs, felkarmasszázs, légnyomásos alkar-és felkarmasszázs, speciális funkciók, fűtési funkció, zenelejátszó rendszer, felkar és alkar függőleges irányú masszázsa, zero space, zero gravity, bluetooth, okostelefonnal vezérelhető bluetooth segítségével, tablettel vezérelhető bluetooth segítségével, saját zeneszámok hallgatása bluetooth vagy audio kábel segítségével, fülhallgatóbemenet, shiatsu, kopogtatás, ütögetés, gyúrás, dagasztás, tapping, kneading, grab, váll szorítása, váll gyúrása, rolling, vádlimasszázs, görgős talpmasszázs, guasha, hátmasszázs szélességének beállítása, légzsákos karmasszázs, távoli infravörös szénszálas fűtési funkció, két memóriamasszázs, mágnesterápia, a test nyújtása, vádlitartó szabadon mozgatható, automatikus vállfelderítés, automatikus testvonal felderítés és felismerés, automatikus masszázspont felderítés és felismerés, automatikus masszázskéz-távolság beállítás, kényelmes, csökkenti a fáradtság-érzetet, csökkenti a stresszt, nyújtja a derekat, fenékmasszázs, vádlimasszázs, gyorsbillentyűk a jobb karfán, 74 légzsák, csípőlengető funkció, csípőlengetés, légzsák, negatív ion kibocsátás, vádlitartó emelése, háttámla emelése, automatikus fekvőmód beállítási funkció, automata masszázsprogram letöltés, reflexterápia, fájdalomcsillapítás, fájdalomcsillapító program, sportolók programja, hátmasszázs, derékmasszázs, csípő relaxációja, merev izmok kilazítása, könnyedebb testmozgás elősegítése, komfort program idősebbeknek, teljes testes masszázs, nyakmasszázs, vállmasszázs, nyújtás, izomfájdalom ellen, izommerevség ellen, csökkenti a fáradtságot, fizioterápia, fengchi pont, jianjing pont, tianzong pont, xinshu pont, ganshu pont, shengshu pont, neiguan pont, sanli pont, kunlun pont, yongquan pont, 2 év garancia, ingyenes kipróbálási lehetőség, ingyenes kiszállítás, ingyenes beüzemelés, újdonságok, új, gyúrólépés, kneadstep, 3D detektálás, infravörös melegítési funkció, hátmelegítési funkció szénszálas infravörössugárzással, grabbing, hátfájdalom csökkentése, izomfájdalom csökkentése, luxus, thai gua sha talpmasszázs, alkalmazkodik a különböző vállszélességekhez, állítható masszázs-szélesség a háton, manuális masszázs, kézmasszázs,

      Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
      Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
      Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg