Bionwell Philadelphia Plus Masszázsfotel (iRest SL-A39) 

L alakú hátrész masszírozó technológiával!

      További képeket és mozgóképet talál ide kattintva!

Választható színek (raktárról szállítható / rendelhető):

Fekete | bézs | sötétbarna bordó | krém |

Hát masszázsmódok (masszázskezek által)

Masszázsmódszerek
- Gyúrás (Kneading)
- Csapkodás (Flapping)
- Kopogtatás/Ütögetés (Tapping)
- Egyidejű gyúrás és kopogtatás
- Shiatsu

L-shape techonlógia
A masszázsfotel egy speciális technológiát használ, mely magában foglalja az L alakú hajlított sínt, amely egy kiterjedt kutatás eredménye és a legfrissebb tudást tartalmazza. 135 cm hosszan masszíroz a fejtől az ülésig, - majdnem a térdig - az L alakú hátrész-masszírozó illeszkedik a test vonalaihoz.

Intelligens masszázskezek
- Az intelligens masszázskezek  úgy masszírozzák Önt, mintha egy professzionális masszázsterapeutánál lenne.
- A következő masszázstechnikákat tudják elvégezni : dagasztás, préselés, csapkodás, nyomás, megnyomás, megragadás, lengés és csavarás.
- Hatékony masszázst végeznek a nyakcsigolyákon, a mellkasi csigolyákon és az ágyékcsigolyán. A módszer biztosítja, hogy a hát egyenletes erősségű masszázst kapjon, hasonlóan a professzionális masszőrök által alkalmazott módszerekhez. Így Ön felfrissül és enyhülhet a fáradtságérzete.
- Függőlegesen felfele és lefele mozgó, négy kerék meghajtású, csendes, intelligens masszázskezek a hát teljes masszázsáért (nyak, váll, hát, derék). 21 cm szélesen, 135 cm hosszan masszíroznak, mely lefedi az egész hátat.
- A fotel S-alakú görbéje, mely a hátat támasztja, a hátmasszázs-struktúrák és az emberi mérnöki elvek kombinációját foglalja magában, így Ön egy rendkívül pontos hátmasszázs-élményt kap. A szélesség 6 és 21 cm között állítható, három szélességi lehetőséggel.

Testmasszázs (légpárnák által levegőmasszázzsal)

Légzsákos lábmasszázs

A különböző méretű légpárnák teljesen körbeveszik a vádlit, a bokát és a lábat, és nagyszerű élményt kínálnak Önnek. A masszázs stimulálja a Xuanzhong és a Taixi akupontokat, ami tökéletes kényelmet és harmóniát eredményez.

Légzsákos karmasszázs

12 légzsákkal , az emberi kar görbülete alapján, a Yangchi és Quichi pontjaiban végzett teljeskörű masszázs. A felfújt légpárnákból származó háromdimenziós, kiegyensúlyozott összehúzódás lazítja és felfrissíti a karjait, egészen a tenyérig.

Masszázsinformációk

Thai Gua Sha talpmasszázs

A lábrész görgős masszázsfunkcióval lett kialakítva a talprésznél. Az emberi érintéshez hasonló masszázst nyújt a fejlett, görgős technológiával. 3 cm-es tartományban a Yongquan pontra fókuszálva az Ön talpán finom és állandó, de akár erős masszázst kap, attól függően, hogyan szeretné.

Memória-masszázs funkció

A masszázsmódszerek és funkciók bármely kombinációja a megfelelő M1 / M2 memóriaprogramokkal tárolhatók. Mindössze annyit kell tennie, hogy két másodpercig megnyomja a gombot, ezután hallani fog egy bizonyos hangot, és az automatikus memória mód aktiválódik.

Időbeállítási funkció

A funkció használatával kiválaszthatja az igényeinek megfelelő masszázsidőt.

Automata masszázsprogramok

 1.  Relaxációs program: Intelligens 2D masszázs multi-dimenzionális technikával, amely csökkenti a fáradtságérzetet.
 2.    Fájdalomcsillapító program: A hátizmok nyújtásával, a merev izmok ellazításával.
 3.  Teljes testes masszázs: Egyenletes masszázs a teljes testfelületen a test érzékenyebb pontjaira fókuszálva.
 4.   Hát- és derékmasszázs: A hát- és derékfájdalom enyhítésére koncentrál, valamint a merev izmok kilazítására és a könnyedebb testmozgás elősegítésére.
 5.  Komfort program időseknek: Teljes nyomású masszázs a nyaktól a talpig, a válltól az ujjpercekig az egész test aprolékos megmasszírozása. Egyedülálló masszázsélmény!
 6.  Nyak- és vállmasszázs: Számítógépen dolgozóknak előnyös - megdolgozza, kilazítja a nyak és a váll körüli területet, enyhíti a nyakcsigolya körüli fájdalmakat.

További masszázsinformációk

 • Vállmasszázs
 • 2D masszázs

   További funkciók

   Karfa gyorsbillentyűk

   - Fekvő mód (recline)

   - masszázs indítása (start) / masszázs befejezése (stop)

   - USB töltőport - Csatlakoztassa/töltse fel intelligens eszközeit (például mobiltelefonját)

   - lábtartó emelése gomb

   - háttámla emelése gomb

   Zero Gravity pozíciók (3 db)

   Ez a mechanizmus pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ebben a helyzetben a testtömeg egyenletesen oszlik el, és a gerincre gyakorolt nyomás csökken. Amikor a Zero Gravity mód elindul, a test és a lábak között körülbelül 118 fokos magasságszög van. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a tökéletes kikapcsolódást.

   Hátfűtési funkció

   Hátmelegítési funkció szénszálas infravörös-sugárzással. A 40-50°C-os hátfűtési funkció kellemesen felmelegíti hátát és csökkenti a hátfájást. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely lehetővé teszi az energia felszívódását az emberi sejtekben, aktiválva a sejteket és serkentve az anyagcserét.

   Zero Space funkció

   A fotel úgy lett megtervezve, hogy szűk helyeken is elférjen. Működés közben is mindössze 5 cm plusz helyet igényel a mögötte lévő fal előtt az alapállapothoz képest! Az ülés előre csúszik, anélkül, hogy a hátsó falhoz hozzáérne, így a masszázsfotel a lehető legközelebb helyezhető a falhoz.

   Mágnesterápia

   A 8 precízen elhelyezett, 300 cm3-es mágnesnek köszönhetően a mágneses terápia javíthatja a magnetit alacsony szintjét a testben, a Chengshang és a Zhonmai akupontok stimulálásával a vádlin.

   Egyéb funkciók

   • 165 fokig dönthető háttámla, emelhető lábtartó

   Hatások:

   • Hát- és nyakfájdalmak csökkentése
   • Fáradtság-érzés csökkentése
   • Feszült izmok lazítása
   • Idegi alapú fájdalom csökkentése
   • Izomfájdalom csökkentése
   • Vérkeringés serkentése
   • Izomműködés javítása

   Fizioterápia 12 ponton
   A teljes testet feltölti euforikus érzéssel!
   FENGCHI pont
   Nyugtatja a májat, detoxikáló hatása van; Fejfájás és fogfájás esetén ajánlott.
   JIANJING pont
   Tisztítja a szívet, enyhíti a nyaki spondylosis (csigolyakopás/csigolyameszesedés), a nyak merevségét.
   TIANZONG pont
   Enyhítheti a scapulohumeral periarthritis (befagyott váll), a váll és a kar fájdalmát.
   XINSHU pont
   Megnyugtatja a mellkasi kifáradást, nyugtatja az idegeket és erősíti a szívet.
   GANSHU pont
   Megnyugtatja és erősíti a májat és az epehólyagot, erősíti a látást.
   SHENGSHU pont
   Erősíti és támogatja a veséket, megerősíti a derekat, segíti a vízmegtartást.
   NEIGUAN pont
   Enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet.
   SANLI PONT a kézen
   Megtisztítja a szívet és javítja a látást, szabályozza a gyomor-bélrendszert, alkalmas derékfájdalomra, vállra és a karok fájdalmára, Dyspepsia, fogfájás, megfázás esetén is hasznos.
   SANLI POINT a lábon
   Erősíti a lépet és a gyomrot, segít különféle betegségek esetében is, mint például a hepatitis, enteritis (bélgyulladás), hörghurut, nephritis (vesegyulladás).
   KUNLUN pont
   Megnyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, pozitív hatást gyakorol az ülőideges fájdalomra, a térdízületi gyulladásra és a bokaízületre.
   YONGQUAN pont
   Élénkíti a vesét, megnyugtatja a májat, segít az álmatlanságban, idegi alapú fejfájásban, myocarditisben (szívizomgyulladásban) szenvedőknek.

   Az iRest A39 Robostic Zero Gravity új technológiája

   Az iRest nagyszerű termékei a biomechanikán, az ergonómián és a modell fizioterápián alapulnak. Kialakításánál figyelembe veszik az emberi csontváz jellemzőit. Mindez a Zero Space technológiával, hosszabb, hajlított sínnel rendelkező masszázzsal, mágneses terápiával, 28 légzsákkal, 2 szeleppel, 8 állandó mágnessel és 1 légszivattyúval kiegészülve a legmagasabb masszázs élményt nyújtja Önnek otthonában, hozzájárulva az egészséges és aktív élethez. Új funkcióként szolgál az az 1 légszivattyú, amely szinkronban és folyamatosan képes működtetni a motorteljesítményt a 28 légzsák számára. Mind a kényelmes, lágyabb, mind az erősebb masszázs egyedülálló masszázsélményt kínál egy igazán élénk, friss masszázzsal.

   Innovatív funkciójuk miatt a légszivattyúk szinkronban vagy folyamatosan működhetnek a légzsákok működéséhez szükséges motorerő biztosítása érdekében. Mind a relaxációs masszázs, mind a légzsák erős nyomása pontos és egyedülálló, lehetővé téve a frissítő masszázs élvezetét.

   A csigolyák fájdalma okozza általában a fájdalmat a derék és a hát területein, valamint a nyaknál. Az iRest masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiát alkalmazzák 2D-s detektálási funkcióval, amely az Ön magasságának megfelelően azonosítja a masszázspontokat. A nyakán található Fengchi ponttól a talpán található Yongquan pontig - ez a technológia 500 pontot tartalmaz az egész testen - professzionális, kényelmes és élénkítő fizioterápiát kínál, amely megoldhat bizonyos a rossz egészséggel kapcsolatos problémát. Az iRest egészségügyi termékek az orvosi vizsgálatok eredményeképpen feltárt előírásoknak megfelelően vannak gyártva.

   Méret:

         - Nettó tömeg: 98 kg

         - Bruttó tömeg: 114 kg

         - Hosszúság: 128 cm (fektetve: 182 cm)

         - Szélesség: 75 cm (karfák nélkül 52 cm)

         - Magasság: 116 cm (fektetve: 88 cm)

   Műszaki adatok:

   • Névleges/merőleges feszültség: 110-120V ~ 60Hz  220-240V~ 50Hz/60Hz
   • Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 150W
   • Teljesítmény készenléti állapotban: <0,5W !
   • Légzsák-szám: 28 db
   • Zajszint: maximum 58 dB
   • Masszázsidő alkalmanként: 20 perc
   • Biztonsági szerkezet: Class I

   Teljes körű 2 év garancia!
   garancia kiterjesztések:

   + 1 év: bruttó 24.990,- Ft (= 3 év)
   + 2 év: 
   bruttó 39.990,- Ft (=4 év)
   + 3 év: bruttó 49.990,- Ft (=5 év)

   Megrendelés esetén kiszállításnál ingyenes, kockázatmentes kipróbálási lehetőséget biztosítunk (még a vásárlási szándék, vagy az attól való elállás meghozatala előtt) !

   INGYENES KISZÁLLÍTÁS és BEÜZEMELÉS az ország teljes területén!

   A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem WELLNESS és RELAXÁCIÓS célokat szolgálnak!


   Válassza ki minden eddiginél egyszerűbben az Ön számára legmegfelelőbb masszázsfotelt. 

   Masszázsfoteljeink összehasonlító táblázatát ide kattintva találja

   Vélemény írása

   Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
       Rossz           Jó

   Philadelphia Plus masszázsfotel (iRest SL-A39)

   • Gyártó: iRest
   • Termék kód: SL-A39
   • Elérhetőség: Raktáron
   • 439.990 Ft

   • Nettó ár: 346.449 Ft

   Rendelkezésre álló lehetőségek


   Címkék: iRest, SL-A39, Philadelphia Plus, masszázsfotel, L-shape, masszázsfotel, shiatsu, gyúró masszázs, gyúrás, kneading, dagasztó masszázs, dagasztás, csapkodás, csapkodó masszázs, flapping, kopogtatás, kopogó masszázs, tapping, görgős talpmasszázs, hátmelegítési funkció szénszálas infravörössugárzással, hátfájdalom csökkentése, nyakfájdalom csökkentése, fáradtság csökkentése, izomlazítás, idegfájdalom csökkentése, izomfájdalom csökkentése, vérkeringés serkentése, izomműködés javítása, zero gravity, zero space, L-shape, thai gua sha talpmasszázs, légzsákos lábmasszázs, mágnesterápia, intelligens mechanikus masszázskezek, légzsákos karmasszázs, memóriamasszázs, időbeállítás funkció, vállmasszázs, emelhető lábtartó, 2D masszázs, 165 fokig dönthető háttámla, ütögetés, automata masszázsprogramok, fájdalomcsillapító masszázsprogram, teljes testes masszázs, hát- és derékmasszázs, komfort masszázs időseknek, nyak- és vállmasszázs, fizioterápia, fengchi pont, jianjing pont, tianzong pont, xinshu pont, ganshu pont, shengshu pont, neiguan pont, sanli pont, Hand Sanli pont, Foot Sanli pont, kunlun pont, yongquan pont, ingyenes kipróbálási lehetőség, 2 év garancia, ingyenes kiszállítás, ingyenes beüzemelés, karfa gyorsbillentyűk, kartámaszon gyorsgombok, USB, USB töltőport, zero gravity pozíciók, nyugtatja a májat, detoxikáló hatása van, fejfájás esetén ajánlott, fogfájás esetén ajánlott, tisztítja a szívet, enyhíti a nyaki spondylosist, enyhíti a csigolyakopást, enyhíti a csigolyameszesedést, enyhíti a nyak merevségét, enyhítheti a scapulohumeral periathritis fájdalmát, enyhítheti a befagyott váll fájdalmát, enyhítheti a váll fájdalmát, enyhítheti a kar fájdalmát, megnyugtatja a mellkasi kifáradást, nyugtatja az idegeket, erősíti a szívet, megnyugtatja a májat, erősíti a májat, megnyugtatja az epehólyagot, erősíti az epehólyagot, erősíti a látást, erősíti a veséket, támogatja a veséket, Yangchi pont, Quichi pont, megerősíti a derekat, segíti a vízmegtartást, enyhíti a fájdalmat, támogatja a szívet, megtisztítja a szívet, javítja a látást, szabályozza a gyomor-bélrendszert, alkalmas derékfájdalomra, alkalmas vállfájdalomra, alkalmas karfájdalomra, hasznos dyspepsia esetén, hasznos fogfájás esetén, hasznos megfázás esetén, erősíti a lépet, erősíti a gyomrot, segít hepatitis esetén, segít enteritis esetén, segít bélgyulladás esetén, segít hörghurut esetén, segít nephritis esetén, segít vesegyulladás esetén, megnyugtatja az idegeket, tisztítja a szívet, pozitív hatást gyakorol az ülőideges fájdalomra, pozitív hatást gyakorol a térdízületi gyulladásra, pozitív hatást gyakorol a bokaízületre, élénkíti a vesét, megnyugtatja a májat, segít az álmatlanságban szenvedőknek, segít az idegi alapú fejfájásban szenvedőknek, segít a myocarditisben szenvedőknek, segít a szívizomgyulladásban szenvedőknek, légnyomásos masszázs, infravörös melegítési funkció, hátfájdalom csökkentése, izomfájdalom csökkentése, állítható masszázs-szélesség a háton, kézmasszázs

   Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
   Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
   Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg