• ENERGY MAT SM 4000 kristálymatrac masszírozó funkcióval

45% kedvezmény! 179.990 helyett mindössze 97.990 Ft !!

Bionwell 6 terápiafunkciós hypotherma - gépi - kristályterápia-matrac masszírozó funkcióval

Méret: 190x75 cm

Masszírozó funkcióval!

1. Kristály terápia

A kristályt évezredek óta használják az emberi gondolkodás lecsillapítására, megnyugtatására. Hatása segíti az elmélkedést. A kristály nagyon jól használható az emberi szervezet energiarendszerének hatékony kiegyensúlyozására. A módszer hatékonyan elnyeli, fókuszálja, és a megfelelő helyre szétterjeszti a szervezetben az energiát.

2. Bio-mágneses terápia

Az alternatív mágneses tér lehetővé teszi a kombinált protonok és elektronok szeparálását, szétválasztását. A terápia semlegesíti a szervezet savas jellegét, fenntartja a szervezet bio-energetikai rendszerét, 600 gaus mágneses indukció segítségével.

3. Távoli infravörös sugárzás (F.I.R)

A napsugárzás a legfontosabb energiaforrás minden élő szervezet számára a földön. A napfény 80%-át a távoli infravörös sugárzás teszi ki (F.I.R), melynek hullámhossza a 4-1000 mikrométer tartományba esik. A távoli infravörös sugárzás elősegíti a szervezet anyagcsere folyamatait, illetve kiegyensúlyozza a szervezet PH egyensúlyát is.

4. Photon terápia

A NASA által kifejlesztett technológia lényege, hogy a photo-stimulációs folyamatot az emberi szervezet sejtszintjén alkalmazza. Az eljárás optimalizálja a szervezet bio-energetikai rendszerét, erősíti az immunrendszert, csillapítja a fájdalmat, és a gyulladásokat. Kiegyensúlyozza a szervezet energiarendszerét, illetve növeli az általános fizikai és szellemi aktivitást.

5. Negatív ion

A negatív ionok létfontosságú szerepet töltenek be a szervezet negatív - pozitív ionháztartásának fenntartásában; megakadályozza betegségek kialakulását, elősegíti a szervezet vitalitását. Minden egyes bio-kristály minimum 2.100 negatív iont tartalmaz.

6. Rubin- kristály és ásványterápia

Eredeti legfontosabb ásványok: 5 karátos rubin-, jáde-, tourmaline-, germánium-, kristály- kő, illetve további 15 féle ásványi anyagot tartalmaz a bio-kristály minden egyes darabja.

1 év garancia!

garancia kiterjesztés:

+ 1 év: bruttó 19.990,- Ft (= 2 év)

+ 3 év: bruttó 29.990,- Ft (= 4 év)

Megrendelés esetén kiszállításnál ingyenes, kockázatmentes kipróbálási lehetőséget biztosítunk (még a vásárlási szándék, vagy az attól való elállás meghozatala előtt) !

INGYENES KISZÁLLÍTÁS az ország teljes területén!

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem WELLNESS és RELAXÁCIÓS célokat szolgálnak!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

ENERGY MAT SM 4000 kristálymatrac masszírozó funkcióval

  • Termék kód: SM4000
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 179.990 Ft
  • 97.990 Ft

  • Nettó ár: 77.157 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek


Kapcsolódó termékek

ENERGY MAT SM 3000 kristálymatrac

ENERGY MAT SM 3000 kristálymatrac

50% kedvezmény! 179.990 helyett mindössze 89.990 Ft !!6 terápiafunkciós - BIONWELL hypotherma - gép..

89.990 Ft 179.990 Ft Nettó ár: 70.858 Ft

Címkék: ENERGY MAT SM 4000, masszázs, kristálymatrac, 6 terápiafunkciós, hypotherma - gépi - kristályterápia - matrac, kristályterápia, bio-mágneses terápia, távoli infravörös sugárzás (F.I.R), Photon terápia, Negatív ion, Rubin- kristály és ásványterápia, gondolkodás megnyugtatása, gondolkodás lecsillapítása, segíti az elmélkedést, semlegesíti a szervezet savas jellegét, fenntartja a szervezet bio-energetikai rendszerét, 600 gaus mágneses indukció, kombinált protonok és elektronok szétválasztása, elősegíti a szervezet anyagcsere folyamatait, kiegyensúlyozza a szervezet PH egyensúlyát, erősíti az immunrendszert, csillapítja a fájdalmat, enyhíti a fájdalmat, enyhíti a gyulladásokat, csillapítja a gyulladásokat, növeli az általános fizikai aktivitást, növeli az általános szellemi aktivitást, megakadályozza a betegségek kialakulását, elősegíti a szervezet vitalitását, 1 év garancia, ingyenes kipróbálási lehetőség, ingyenes kiszállítás, akció, akciós termékek, akciós, olcsóbb, akciós termék

Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg