REVOFLEX Xtreme univerzális fitnesz eszköz

Videóbemutató (kattintson a linkre): http://www.youtube.com/watch?v=P68Ltt9vo9w

Néhány képet magasabb felbontásban is megtekinthet ITT!


Felejtse el a hosszadalmas, drága edzéseket!

A Revoflex új dimenziót nyitott a görgős gyakorlatok történetében! A már jól bevált görgős gyakorlatokat sokkal könnyebben elvégezhetőbbé és hatékonyabbá tette, legfőképpen a kétirányú erőkifejtéses technológiával.

Működése: ahogy előre mozgunk, a feszültség a szalagokban megnő, ezzel növelve az ellenállást, és intenzívebb edzést biztosítva. Visszacsúszáskor a megnövekedett ellenerő lassan eltűnik, ezáltal a szalagok összemennek, így pedig könnyebben vissza tudunk térni eredeti pozíciónkba.

A Revoflex mindenki edzését megkönnyíti, kondíciótól függetlenül. Könnyebb, kevesebb erőfeszítéssel jár – az edzés így vidámabb, és további ösztönzést ad a mozgás folytatására, a céljaink elérésére.

A Revoflex a felső, középső, és alsó testrészeinkre, valamint a központi izmainkra egyaránt és egyszerre koncentrál, folyamatosan ellentétes irányú és erőkifejtést igénylő mozdulatokra kényszerítve őket, ezáltal biztosítva a folyamatos igénybevételt.

Az edzés így sokkal hatékonyabb, és sokkal kevesebb időt vesz igénybe! Sőt, az oldalirányú mozgást is lehetővé teszi. Ezen kívül képes megfeszíteni az egész testünket, megdolgozni a külső és belső combokat, mellizmokat, karokat, vállakat, és a hátat.

Minél többet használja a Revoflex-et, annál több kalóriát és zsírt éget el! Változtassa meg alakját a Revoflex Xtreme-el!

Szállítási költség: 1290,- Ft

A termékek nem gyógyászati segédeszközök és nem orvosi műszerek, hanem WELLNESS és RELAXÁCIÓS célokat szolgálnak!

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Revoflex Xtreme univerzális fitnesz eszköz

  • Cikkszám: REVOFLEX
  • Készletinfó: Készleten
  • 5.990 Ft

  • Nettó ár: 4.717 Ft
  • Szállítási költség: 1.290 Ft

Kapcsolódó termékek

Mini Vibrációs Tréner 80W teljesítménnyel, kiegészítő szalaggal (JTF003F-1)

Mini Vibrációs Tréner 80W teljesítménnyel, kiegészítő szalaggal (JTF003F-1)

Bionwell Mini Vibrációs Tréner 80W teljesítménnyel (JTF003F-1)80 W teljesítmény, kiegészítő..

44.990 Ft Nettó ár: 35.425 Ft

CO3 ózongép

CO3 ózongép

CO3 ózongépAz ózon aktivitása, reakcióképessége és oxidáló hatása meghaladja a klórgázét,..

14.990 Ft Nettó ár: 11.803 Ft

TAG-ek: Revoflex Xtreme univerzális fitnesz eszköz, Revoflex, görgős gyakorlat, innovatív görgős gyakorlat, könnyebb görgős gyakorlat, élvezhetőbb görgős gyakorlat, hatékonyabb görgős gyakorlat, kétirányú erőkifejtéses technológia, könnyebb edzés, megkönnyíti az edzést, vidámabb edzés, folyamatos igénybevétel, hatékonyabb edzés, gyorsabb edzés, az edzés kevesebb időt vesz igénybe, az oldalirányú mozgást is lehetővé teszi, megedzi a külső combokat, megedzi a belső combokat, megedzi a mellizmokat, megedzi a karokat, megedzi a vállakat, megedzi a hátat, zsírégetés, kalóriaégetés, akció, akciós termékek, akciós, olcsóbb, akciós termék